Sådan regner du med enheder! FYSIK
4:49
Kanaltrailer
0:55
4 жыл бұрын
Fysik: Svingningstiden for et pendul
3:12
Fysik: Vægtløs på et zero-G fly
3:39
Пікірлер
@bjrn7145
@bjrn7145 Ай бұрын
tak for hjælpen:), sidder og forbereder til mundtlig kemi eksamen
@ScienceGuides
@ScienceGuides 29 күн бұрын
Fedt. Godt at du kunne bruge det. Håber det gik godt. :-)
@SimonGlobetrotter
@SimonGlobetrotter 3 ай бұрын
Andreas er nutidens Viking.
@RockWithAmanitaArmy
@RockWithAmanitaArmy 5 ай бұрын
tak for det, og med opgaverne til var det ret nemt lige at få styr på tak!
@ScienceGuides
@ScienceGuides 4 ай бұрын
Tak for kommentaren. Og godt du kunne bruge det. Giv gerne ideer til hvad der ellers kunne være fedt at have videoer til. Vh Søren.
@babyborn87
@babyborn87 6 ай бұрын
Han har forhåbentligt ikke lang tid tilbage at leve i når han kommer hjem, hvem er dog idioten der har godkendt at vi spilder penge og mediedækning på at sende en mand afsted?
@KoniboyGaming
@KoniboyGaming 8 ай бұрын
min Texas instruments TI-30XB Multiview lommeregner kan ikke regne jeres formel ud i jeres opgaver
@ScienceGuides
@ScienceGuides 4 ай бұрын
Ok. Prøv lige at løbe den forbi din lærer :-) hvilken opgave er det der gir problemer?
@karstenjensen7735
@karstenjensen7735 10 ай бұрын
Kan bare se Andreas Mogensen
@bjarnepedersen5528
@bjarnepedersen5528 11 ай бұрын
🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀BJARNE
@krellesverden
@krellesverden Жыл бұрын
han skal jo snart tilbage til iss hører jeg bare der er flere danske videoer end amerikanske for engslek er jeg ikke lige så god til så er jeg glad hehe held og lykke til andreas :) :)
@NinjaSiv
@NinjaSiv Жыл бұрын
God Video, tak for det!
@ScienceGuides
@ScienceGuides Жыл бұрын
Selv tak! :-) vh Søren
@livaflarupgosvig2022s
@livaflarupgosvig2022s Жыл бұрын
Mange tak for videoen! :)
@ScienceGuides
@ScienceGuides Жыл бұрын
Hej! Jeg er glad for du kunne bruge den. :-) ideer til andre videoer er altid velkomne. :-) vh Søren
@fatmamashkur3178
@fatmamashkur3178 Жыл бұрын
1:22
@maltepoulsen6619
@maltepoulsen6619 2 жыл бұрын
Hvorfor er der Gaffatape på flasken?
@ScienceGuides
@ScienceGuides 2 жыл бұрын
Der sidder et accelerometer, med højdemåler inde bag gaffatapen - vi lagde flere lag på for at gøre den mere aerodynamisk (uden huller). :-D
@ArtDigi_01
@ArtDigi_01 2 жыл бұрын
Mængden af vand påvirker tyngdekraften, som påvirker højde negativt. Jo mere masse (vand) jo mere kaft skal der til at få flasken op i højden.
@ScienceGuides
@ScienceGuides 2 жыл бұрын
Hej Thomas. Her er min forståelse af det: der er to variable i spil som vi kan kontrollere for den samme raket: Mængde af luft og mængde vand. Med meget vand falder lufttrykket hurtigt, fordi trykket falder med volumenændringen. Hvis luften udvider sig, til fx dobbelt volumen vil lufttrykket være halveret. Det giver mindre kraft vandet bliver skubbet ud med. Så der skal altså findes et optimalt forhold mellem vand og luft. Rigtig god weekend. VH Søren
@ArtDigi_01
@ArtDigi_01 2 жыл бұрын
​@@ScienceGuides Der er både mængden af luft, som giver en vis mængde kraft til at skubbe raketten op. Men jo mere vand jo tungere bliver rakettten og dermed skal der mere kraft til, men den kraft er ikke til stede da volumen er den samme, og luften som giver kraften mindre. Derfor ser du også at med den samme størrelse rakat bliver det en ligning med 2 ubekendte, som er X for vand volume, og y for luft volume. Tyngdekraften er den samme hele tiden ca. g = 9,815 m/s2. Men kaften F falder med størrelsen på m(Masen) Det er som at skyde med artilleri (Jeg er tidligere artilleri officer), her kommer mængden af krudt i spil og vægten af granaten, som man skyder afsted. Så den kraft F (Luft volume) I indsætter bliver påvirket af g (tyngdekraften) og mtotal (Massen rakettens samlede vægt, mraket plus mvand) Man skal også tage hensyn til at massen falder over tid, da vandet skydes ud. I kan med fordel kigge på Newtons love for dette :) Smplificeret ved F = ma Men sjovt forsøg også med metoden med at måle højden med et kamera. :) God weekend lige over.
@ScienceGuides
@ScienceGuides 2 жыл бұрын
@@ArtDigi_01 Hej Thomas. Måske vil du synes det er sjovt at se vores excel simulation, som er dejligt omfattende. :-) hverdagsfysik.dk/files/Vandraket/Excel/210428_Model_affyring_af_vandraketter.xlsx
@lukasrosenkrands
@lukasrosenkrands 2 жыл бұрын
Hvis der er tyngdekraft i rummet hvordan kan det så være man er vægtløs på samme tid?
@ScienceGuides
@ScienceGuides 2 жыл бұрын
Hej Lukas. Det er det jeg prøver at forklare i videoen :-) når man er i kredsløb om jorden, falder man hele tiden ned mod jorden. Det gør rumskibet/rumstationen også. Da begge dele falder lige meget, mærkes tyngdekraften ikke. Prøv at tænke på når du har kørt ud over en bakke i en bil, og det kilder i maven. Der falder både du og bilen lige meget (tyngdekraften hiver jer ned) og hvis man kører hurtigt nok, og bilen er lettet fra jorden, vil du faktisk have mærket vægtløshed. Hvis du sad på en vægt, mens du sad i bilen ville den kortvarigt vise 0 kg. :-) VH Søren
@astabs2365
@astabs2365 2 жыл бұрын
Du har glemt at give mig pengene for at have siddet og ladt batterierne op far!!
@ScienceGuides
@ScienceGuides 2 жыл бұрын
Det er 3 år siden. Det er simpelthen for sent at komme med den slags krav.
@BertramD.
@BertramD. 2 жыл бұрын
Nice nok der
@ScienceGuides
@ScienceGuides 2 жыл бұрын
Tak GirnenDK. :-) VH Søren
@kristianbrodersen4625
@kristianbrodersen4625 2 жыл бұрын
fedt forsøg. alle linket er desværre ikke tilgængelig.
@ScienceGuides
@ScienceGuides 2 жыл бұрын
TAK for advarslen! Vi har fået flyttet siden. Du kan finde alle forsøg og materialer på www.hverdagsfysik.dk
@ScienceGuides
@ScienceGuides 2 жыл бұрын
Alle links er opdateret nu :-) Tak igen. VH Søren
@Ara-..
@Ara-.. 2 жыл бұрын
Det hjalp meget tak. :)
@ScienceGuides
@ScienceGuides 2 жыл бұрын
Selv tak :-) glad for at kunne hjælpe! VH Søren
@2007christian
@2007christian 3 жыл бұрын
God, spændende og saglig information. TAK!
@ScienceGuides
@ScienceGuides 3 жыл бұрын
Selv tak Christian! VH Søren
@Canadian_Teemo
@Canadian_Teemo 3 жыл бұрын
Godt informerende. Let forståelige. Og fantastisk video. Bringer minder fra den gang jeg selv lavede forsøget i forbindelse med undervisningen. (Vi undersøgte bare forskellige salt og fordampningsenthalpien, hvilket er oplagt til inspirationen i slutningen af denne video)
@ScienceGuides
@ScienceGuides 3 жыл бұрын
Tak for det pæne ord! Og fed idé - kan du huske hvordan i målte det? Energiforbrug undervejs? Vi har jo en lærervejledning hvor vi kan lægge flere idéer ind. :-) VH Søren
@ScienceGuides
@ScienceGuides 3 жыл бұрын
testoteket.dk/hverdagsfysik På hver af de forsøg der er her, er der elevhæfte, lærervejledning og teorihæfte tilknyttet. :-) Vi er også begyndt at lave datasæt klar, så folk kan arbejde videre med vores data.
@Canadian_Teemo
@Canadian_Teemo 3 жыл бұрын
​@@ScienceGuides Der er to deleksperimenter i det her. Første deleksperiment skal man finde fordampningsenthalpien af rent vand (deminiraliseret). Derefter måler man saltets effekt på kogepunkt og på fordampningsenthalpien. "1. Benyt det varme vand fra deleksperiment 1 og tilsæt evt. mere vand, hvis det er nødvendigt for at sørge for, at dyppekogeren er dækket fuldstændigt af vand. 2. Notér den præcise vægt af vandet. 3. Ca. 2 mol NaCl afvejes præcist og tilsættes det varme vand. Der omrøres indtil det tilsatte NaCl er opløst. 4. Det er vigtigt at kende den præcise mængde af vand og salt. 5. Gentag fordampningseksperimentet med saltvandsopløsningen. Lav en tabel over masse (g), temperaturen (ºC) og tiden (min.). 6. Når målingerne er overstået skal dyppekogeren slukkes. DYPPEKOGEREN SKAL BLIVE I VANDET I TO MINUTTER EFTER DEN ER SLUKKET FØR DEN MÅ FJERNES." 7. Man bestemmer dyppekogerens præcise modstand med et ohmmeter, hvilket omregnes til effekt. 8. Lav et plot af massen vs. tiden og benyt dette plot til at bestemme ΔvapH for vand. 9. Lav et plot af temperaturen vs. tiden og benyt dette plot til at bestemme kogepunktet. Kort fortalt: så måler man det ved at måle vægttabet ved en kendt energitilførelse. Usikkerheder og fejlkilder med dette forsøg er, at varme bliver afgivet ved interaktionen mellem den kolde luft og det kogende vand. Samt black-body radiation Et simplere forsøg ville være at måle forskellige salts effekt på frysepunkt sænkelsen af is/vand. Ved at tage et termometer og måle temperatursænkingen ved brug af Urea (1 salt molekyle) og NaCl (2 salts molekyle). Så kan man lave en graf af temperatur vs. masse as salt opløst (eller procent som i jeres video). Det kan være svært at finde steder i gymnasiets pensum for kolligativeegenskaber af en opløsning. Så det vil nok være mere start universitets niveau, men interessante og simple forsøg (man kan nogenlunde lave derhjemme, især frysepunkt bestemmelse) ps. i forbindelse med frysepunktsbestemmelse kan man også finde fusionsenthalpien.
@ScienceGuides
@ScienceGuides 3 жыл бұрын
@@Canadian_Teemo Tak for grundigt svar. Jeg kan næsten regne ud du må være underviser - må man spørge om hvor? Er det iorden med dig at jeg smider det ind i lærervejledningen med reference til dig? Du kan eventuelt svare på [email protected] hvis du vil holde din profil anonym. Bedste hilsner fra Søren og tak igen.
@Canadian_Teemo
@Canadian_Teemo 3 жыл бұрын
@@ScienceGuides Jeg har lige skrevet en kort mail. Kort fortalt; jeg er ikke underviser (endnu). Og det er ikke en forsøgsvejledning som jeg selv har skrevet, vejledningen er fra et kursus jeg har haft.
@nadjakoch1659
@nadjakoch1659 3 жыл бұрын
rigtig gode videoer! Har I en facitliste til opgaverne?
@ScienceGuides
@ScienceGuides 3 жыл бұрын
Nej men det er en god ide. Den bliver ofte efterspurgt - så det må jeg hellere få lavet. :-) tak for rosen bh Søren
@xNerdkatViruskat
@xNerdkatViruskat 3 жыл бұрын
Okay, men jeg forstår ikk formel for ændring af astronaunten's vægt på et andet planet.. kan du måske hjælpe mig videre?
@ScienceGuides
@ScienceGuides 3 жыл бұрын
Du skal så bare udskifte store M, der er planetens masse, og bruge Månens masse i stedet.
@larsboantonsen6319
@larsboantonsen6319 3 жыл бұрын
Jeg har lige kigget elevmaterialet igennem og studset over det her: "Hjælp til observationer fra videoen • Fryseren binder tilsyneladende mere når der er skuffer i" Var det ikke det modsatte i siger i videoen? Jeg underviser selv folkeskoleelever i fysik/kemi, vil det være helt forkert at bruge forsøget hvor man krøller en dåse med kogende vand/vanddamp ved at komme dåsen i koldt vand, til at overordnet forklare hvad der sker? Tak for nogle gode videoer :-)
@ScienceGuides
@ScienceGuides 3 жыл бұрын
Hej Lars. Jo. Det har du fuldstændig ret i. :-) det bliver rettet. :-) der skulle nok have stået mindre. Tak for rettelsen! Mht dåsen med der krøller sammen - så er det jo ikke det samme der sker, da dåsen jo krøller pga faseskift fra gas (vanddamp) til væske. Men hvis det er for at illustrere trykforskellen, er det til gengæld meget tydeligt. Hvad med en sæbefilm på en 1,5 L flaske som du så holder under den varme hane og så bagefter den kolde? Bh Søren
@ScienceGuides
@ScienceGuides 3 жыл бұрын
Hej igen Lars. Jeg har lige fixet rettelsen. Tak for opmærksomheden! :-) Sig endelig til hvis du falder over flere fejl! Bedste hilsner fra Søren
@christofferenglund827
@christofferenglund827 3 жыл бұрын
Wow sindsyg god video
@ScienceGuides
@ScienceGuides 3 жыл бұрын
Fedt du synes det! :-) skriv gerne hvordan materialet er at bruge hvis du når dertil! bh Søren.
@jesperjacobsenprofft4673
@jesperjacobsenprofft4673 3 жыл бұрын
God Video ;) :(
@ScienceGuides
@ScienceGuides 3 жыл бұрын
Tak Jesper! :-) VH Søren
@gittepasgaardkrogh4362
@gittepasgaardkrogh4362 3 жыл бұрын
I er seje
@ScienceGuides
@ScienceGuides 3 жыл бұрын
Tak Gitte! Der kommer nyt materiale/Coronavenlige opgaver til hele serien om naturvidenskabelige undersøgelser i slutningen af ugen :-) bh Søren (opdatering: Nye udgaver findes nu på testoteket.dk/hverdagsfysik )
@Higgsinophysics
@Higgsinophysics 3 жыл бұрын
Elsker at I ikke er bange for at nævne atomkraft! Virkelig god video godt lavet
@ScienceGuides
@ScienceGuides 3 жыл бұрын
Tak ! :-)
@Higgsinophysics
@Higgsinophysics 3 жыл бұрын
Sådan !
@mogensjohansen4672
@mogensjohansen4672 3 жыл бұрын
Vindmøller er ikke gratis at fremstille.kan i ikke lave en måling hvor alt er medregnet for begge to.alstså hvor meget det koster at fremstille begge to.
@ScienceGuides
@ScienceGuides 3 жыл бұрын
Hej Mogens. Hvad mener du med begge to? Og hvilken måling? Energi? Beregning af pris?
@mogensjohansen4672
@mogensjohansen4672 3 жыл бұрын
@@ScienceGuides jeg mener hvad det koster i i energi at fremstille en benzindrevet kontra en eldrevet gokart.
@ScienceGuides
@ScienceGuides 3 жыл бұрын
@@mogensjohansen4672 God idé - man kunne gøre det endnu mere samfundsrelevant, at undersøge hvor meget energi samme klasse hhv elbil og benzinbil koster i produktion. Elbilen koster pt mest energi at producere. Hvis den er produceret med sorte energikilder mener jeg der ca. er breakeven ved 40.000 kørte km. Jeg ved ikke hvordan man beregner det, men mon ikke det er ret meget købmandsregning på alle produktionsleddene? FDM har en hvad jeg lige kan se, ret fin artikel her: fdm.dk/alt-om-biler/elbil-hybridbil/alt-om-livet-med-elbil/er-en-elbil-en-miljoevenlig-bil
@mariushedelundkokholm2054
@mariushedelundkokholm2054 3 жыл бұрын
kan du lave noget mere om elektronik og elbiler
@ScienceGuides
@ScienceGuides 3 жыл бұрын
Hvad har du i tankerne? Sådan mere præcist?
@bertelsenmedia2nd
@bertelsenmedia2nd 3 жыл бұрын
daddy
@ScienceGuides
@ScienceGuides 3 жыл бұрын
kzbin.info/www/bejne/h6XbnXapi7CerLs
@Cr4Zed654
@Cr4Zed654 3 жыл бұрын
nej
@ScienceGuides
@ScienceGuides 3 жыл бұрын
Er du sikker?
@chefen929
@chefen929 3 жыл бұрын
ja
@ScienceGuides
@ScienceGuides 3 жыл бұрын
Måske... Det er sgu svært at sige.
@chefen929
@chefen929 3 жыл бұрын
@@ScienceGuidesforstod ikke noget men god stemme
@ScienceGuides
@ScienceGuides 3 жыл бұрын
​@@chefen929 Så må du på den igen. Se den én gang mere. Gi det en chance.
@markus2151
@markus2151 3 жыл бұрын
Jeg vil gætte på at det er fordi når man åbner fryseren lukker man varm luft ind og den komprimerer så når den bliver kold og det laver et større undertryk. Jeg vil også gætte på at effekten ikke er så stor når man har skuffer i fryseren fordi der ikke cirkulerer lige så meget varm luft ind i fryseren fordi skufferne holder på den kolde luft. Jeg har ikke adgang til måleinstrumenter, så jeg kan ikke teste mit gæt.
@ScienceGuides
@ScienceGuides 3 жыл бұрын
Nej - men du kan opstille en hypotese - som du måske kan få din underviser til at tjekke? Eller se om du kan måle dig frem kvalitativt. Måske kan du sætte et kamera ind i fryseren der filmer en ballon eller et hjemmelavet barometer? De kan laves med et sugerør ned i en flaske. Du kan finde en opskrift på testoteket. (Det er kun et bud - jeg aner ikke om det virker)
@hijabseemabrabrab9569
@hijabseemabrabrab9569 3 жыл бұрын
Jeg har mørke brune øjne. Vilken øjne fave har du 🤷🤷🤷
@ScienceGuides
@ScienceGuides 3 жыл бұрын
Blå! Sidst jeg tjekkede.
@suhr1989
@suhr1989 3 жыл бұрын
Jeg vil antage at det eksterne tryk over væskeoverfladen sætter sig som små komprimerede bobler man vil kunne se med et mikroskop, når kapsel skrues af vil de ekspandere og skubbe væsken ud. Der er til og med forskel på hvordan danskvand og sodavand bruser, hvor danskvand har en langt mindre effekt end sodavand. Det må skyldes at vand, sukker og farvestoffer samt smagsstoffer og syrer har forskellige massefylde, og er bundet sammen af et bindemiddel for at holde sodavanden drikkeklar i lang tid. Sodavand har altså en større massefylde, og et bindemiddel der tilsammen holder bedre på co2 i væsken. Boblerne kan derfor ekspandere mere i sodavand før de brister, og derfor kan trykket skubbe mere væske ud når det er sodavand. Grunden til at trykket ikke stiger når den rystes er fordi mængden af co2 jo ikke stiger i flasken, for hvor skulle det komme fra. Fysikens love siger jo tydeligt at energi ikke kan opstå, man kun omdannes. Du skaber altså ved at ryste en sodavand kun friktionsenergi og varmeenergi. Når flasken fyldes med en væske man under tryk har bundet co2 i, så vil det interne og eksterne tryk være ligeligt, eller udlignet som du kalder det. Det betyder at den mængde co2 der er i væsken trykker lige så meget som det eksterne tryk over væsken skubber tilbage med. Derfra kan man selvfølgelig ikke få mere co2 ud af væsken. Åbner du en sodavand i en ubåd tilstrækkeligt nede vil den opfører sig som en flad væske uden brus, men som man stiger og trykket falder vil væsken begynde at boble.
@ScienceGuides
@ScienceGuides 3 жыл бұрын
Hej suhr1989! :-) Det lyder som om du har pænt mange hypoteser i en omgang her :-) Det kribler helt for at teste nogle af dem! Kunne du ikke prøve at omformulere lidt af dit skriv til et par testbare hypoteser, til andre der læser med? Tak for kommentaren! VH Søren
@suhr1989
@suhr1989 3 жыл бұрын
@@ScienceGuides jo, du havde en teori om at trykket kunne stige, hvilket du har efterprøvet selvfølgelig ikke virker da trykket i flasken når et niveau hvor væggene presser lige så meget tilbage som trykket i sodavandet. Jeg har også skrevet at bindestoffer og forskellige indhold som sukker er jævnt fordelt i indholdet, og det kan man teste ved at fylde en større transparent beholder med vand og sukker som et akvarium, og et kun med vand. Når sukkeret er opløst lægger der sig på bunden. Det kan påvises ved at at kigge igennem ved bundfælde, sukkeret fungere nemlig som en optisk prisme der bøjer lyset. Så de skarpe kanter vil i sukkervandet fremstå med en blød bue, det vil det ikke i akvariet med vand. Til og med kan man lyse en laser gennem akvariet, i toppen peger den ligefrem, men jo længere man trækker den mod bunden, jo mere vil lyset kurve. Så vil jeg ikke komme meget mere ind på at de forskellige masseindhold uden arabisk gummi vil skille sig, for det kender vi i forvejen med en gammel sodavand at der kommer bundfald. Ydermere kan man jo ryste en danskvand og sodavand og se hvilken der har den største effekt, eller smide en mentos i en sodavand og danskvand og se om danskvanden ikke fremstår kedelige. Ydermere kan man jo lave sin egen sodavand helt fra bunden, og kigge på effekterne med og uden arabisk gummi. Arabisk gummi og sukker holder til sammen bedre på co2, og boblerne holder længere før de springer. Men det kan kun efterprøves ved at lave det fra bunden.
@ScienceGuides
@ScienceGuides 3 жыл бұрын
Der er lidt en ordentlig omgang forskellige ting - hvad med en test af om overfladespændingen er ligefrem proportional med koncentrationen af opløst arabisk gummi ?
@lucazgaming3477
@lucazgaming3477 3 жыл бұрын
fed video
@lucazgaming3477
@lucazgaming3477 3 жыл бұрын
hej drenge
@ScienceGuides
@ScienceGuides 3 жыл бұрын
Tak Lucaz! Har du set videoen om hvordan en højttaler kan afspille flere frekvenser på samme tid? Den er også her på kanalen. Vh Søren
@twanaismaeil9831
@twanaismaeil9831 3 жыл бұрын
Er kulsyr så stærk?
@ScienceGuides
@ScienceGuides 3 жыл бұрын
Ikke stærkere end mig! - ej undskyld. Kunne ikke lade være. Kulsyre (carbonsyre) er en svag syre. Læs mere her: da.wikipedia.org/wiki/Kulsyre
@GoodrickScience
@GoodrickScience 4 жыл бұрын
Endnu en god film !!
@ScienceGuides
@ScienceGuides 3 жыл бұрын
Tak Goodrick Science. Jeg kan også kun anbefale dine mega flotte film.
@GoodrickScience
@GoodrickScience 4 жыл бұрын
Virkelig god film! Den vil jeg bruge i min undervisning ;)
@ScienceGuides
@ScienceGuides 3 жыл бұрын
Fedt. Du må endelig huske at fortælle mig hvordan det er gået. :-) vh Søren
@jakobkall
@jakobkall 4 жыл бұрын
Tak for videoen! =)
@ScienceGuides
@ScienceGuides 4 жыл бұрын
Selv tak!
@MarcusC
@MarcusC 4 жыл бұрын
Jeg har en simpel løsning på problemet. Bare gå i bad i vand der er rum temperatur. Så vil man også spare på vandet, fordi man har ikke lyst til at blive så længe i en kold bruser. :D
@ScienceGuides
@ScienceGuides 4 жыл бұрын
Afprøv det lige. :-) vh Søren
@MarcusC
@MarcusC 4 жыл бұрын
Ha ha fedt, synes dog lidt i skippede over det at massen af vandet også havde betydning, fx at i kunne flyde så nemt vandet fordi der var salt i. Men er godt klar at det ikke var fokus i videoen og mere om det var masse eller volume, der havde indflydelse på hvor godt ting flød.
@ScienceGuides
@ScienceGuides 3 жыл бұрын
Ja - der er blevet klippet / sakset en del ud. Men vi kom faktisk aldrig rigtigt ind på hvorfor man flød så godt i de der floating pods. Men vi kan lave et rigtigt fint fraklipsafsnit, fordi det skete mere end 1 gang at vi fik saltvandet i øjnene. :-D VH Søren
@michaelblue7852
@michaelblue7852 4 жыл бұрын
Virkelig god video! Andreas er en guttermand.
@ScienceGuides
@ScienceGuides 3 жыл бұрын
Jeps! Det må man sige. Han tog i hvert fald tid ud af et travlt program for at hjælpe med at lave KZbin videoen her...