Despre bani in cuplu la Digi24
9:26
2 жыл бұрын
Sistemul de plicuri - live la TVR1
6:36
3 sfaturi pentru fete!
10:02
2 жыл бұрын
Banii si concediul - live la TVR1
4:07
Copii si Banii la TVR1
10:12
3 жыл бұрын
Ce facem cu taxele!?!
38:29
3 жыл бұрын
MindTalk with Jim Rogers
56:03
3 жыл бұрын
Cum gestionam banii familiei?
22:40
3 жыл бұрын
10 mituri despre independenta financiara
2:33:56
Infidelitatea financiara!
37:41
4 жыл бұрын
Casa pe pământ sau apartament la bloc
1:00:43
Пікірлер
@merridius2006
@merridius2006 7 сағат бұрын
Acu vad apartament 2 camere in Floreasca bloc nou 700 euro/luna . Probabil de cumparat e 1 milion
@gabrielabas5895
@gabrielabas5895 18 сағат бұрын
Bună ziua, Noi am cumpărat în 2021(Iasi) în faza de proiect intr-un cartier unde deja antreprenorul construia. Pe antecontract scrie: finalizarea lucrărilor în aprilie 2022. Suntem în 2024 și lucrările au stagnat: un bloc este ridicat, are geamuri, iar unde avem noi apartamentul blocul nu este ridicat decât la nivelul 2. Ce putem face? Cum ne putem recupera avansul? Menționez ca avem dat un avans mai mare de 40%. Mulțumim
@AdrianAsoltanie
@AdrianAsoltanie 16 сағат бұрын
@@gabrielabas5895 discutati neaparat cu un avocat. Cu cât lasati timpul sa treacă, cu atât se complica lucrurile și scad șansele sa recuperați ceva.
@OutsidersRo
@OutsidersRo Күн бұрын
Iti spun doar ce stiu: garsoniere - Militari (nu includ aici "Militari Residence" - acolo e alta discutie) - deci, gen 60.000 - 120.000 euro. Ok? 120.000 euro in "Exigent" 😂 Rezidence. Cca. 60.000-65.000 euro. e genul de garsoniera "renovata" (prin anii '90 adica) an constructie in jur de '80, 35-38MP. Si hai sa ti-o zic p'aia grea - nu gasesti nimic de cumparat la 60-65.000. Se uita agentu' imobiliar la tine ca la un coate goale si-l umfla rasul, daca ii zici ca vrei o garsoniera la 60.000 (nu conteaza, poa' sa fie si facuta praf, incendiata, fara geamuri si usa la intrare, cu porumbei in ea). Am proprietati la randul meu, am cash.....ma uit la proprietati si vad cum cresc zi dupa zi. Nu mai cred ca piata va pica (poate peste 20 de ani). Cel putin, pe garsoniere e jale - TOATE achizitiile se fac pentru a le baga la inchiriere. Uneori, ma gandesc la situatia imobiliara a Chinei, dar imi revin repede pentru ca rr'mania n-a construit si nu va construi nici in 3000 de ani cat au construit chinezii, ca sa fac vreo comparatie. Asa ca trendul e tot in sus, tot in sus.....indiferent de tepe, insolvente, etc....Foamea de locuinte e incredibila. Valul de chiriasi e absolut mind bending!
@vasiletoader7668
@vasiletoader7668 Күн бұрын
Mugur Isărescu,, după alegeri vor trebui să se facă corecții financiare și economice mai mari decât în 2009
@mariusvasile2886
@mariusvasile2886 2 күн бұрын
Va salut, știți cumva cum se numește cartea despre acea familie italiană.? Mulțumesc anticipat!
@i.am.ghost.
@i.am.ghost. 3 күн бұрын
Dobinda FED e 5.50, plus adaosul bancilor, dobinda iese intre 7.50 si chiar 9.50 la credit scor bun.
@cristinicodim8017
@cristinicodim8017 22 сағат бұрын
Asta in conditiile in care pretul caselor in US este peste nivelul din 2007 (cel mai mare nivel de pana acum). Nu ma pricep la imobiliare dar vad foarte mult optimist si ceva semne de intrebare foarte interesante.
@i.am.ghost.
@i.am.ghost. 22 сағат бұрын
@@cristinicodim8017 , pretul e sus pentru ca sa ridicat cam din 2019 si foarte mult din 21 si 22, cind a fost dobinda FED 0 (ZERO) si bancile aveau dobinzi 2.50 , 3.50 la creditare. La ora actuala preturile sint intre 25 si 50% mai mari decit in 2021 , chiar mai mult la anumite imobiliare. Vezi aplicatia zillow , ai acolo istoria pretului la fiecare casa , pret estimativ astazi s tot felul. Poti sa.ti faci o idee.
@i.am.ghost.
@i.am.ghost. 3 күн бұрын
Criza din 2008 in US. Bancile au dat bani oricui pentru imobiliare. Preturile s.au dublat si chiar triplat. Bancile au ramas fara lichiditati, lumea a inceput sa.si ceara/mute banii, bancile nu aveau de unde, au oprit creditarile, nu se mai vindea nimic. Preturile au cazut de 2, chiar 3 ori, la normal de altfel si foarte multi s.au trezit cu imobiliare care valorau pe piata jumate din pretul cu care cumparasera. S.au dus imobiliarele la banci, aia nu aveau ce sa faca cu ele, mai ales ca preturile erau jos, nu lua nimeni credite, bancile nu dadeau credite, se marise dobinda... Bancile luceaza cu statul, cu primarii si tot felul, pentru a face pretul imobiliarelor. Pret mare la imobiliare, beneficiaza bancile ca dau credite mari, dobinda se mareste si au venit mare, primarii care iau taxe mai mari, notarii ,cinstructorii...toata lumea beneficiaza de pe preturi mari la imobiliare, numai cel care cumpara, nu. Daca bancile maresc dobinzile, daca cresc cerintele, daca primariile cresc taxele si nu dau PUZ, etc ...lumea nu.si mai permite, nu se vind imobiliare, scad preturile, cind scad preturile piata ia foc, multi vor sa vinda. Daca nu se vind lumea intra in criza pentru ca se vind sub pretul de achizitie si pierd si asa se intra intr.o spirala care.i duce pe oameni la pierderi. De ex, in America este cam aceiasi situatie pe imobiliare ca in 2007...08, dar piata actuala e in stagnare. De urcat nu va urca pentru ca dobinzile sint de 3...4 ori mai mari ca in 2020, deci probabil urmeaza caderea pietei. Preturile in România sint fantastice, ceea ce nu cred ca piata arata bine. Cine vrea sa compare cu preturile pe US, sa foloseasca aplicatia zillow.
@valentinmihai7508
@valentinmihai7508 4 күн бұрын
40% pe an, crestere in Romania? cand 95% sunt proprietari ? iar dezvoltatori merg pe sarma ? graficul are ca scop final prostirea unora care cred in gaura covrigului, sau a facut scoala cu femeia de serviciu, iar apropo de contractele din faza zero mare precautie avem apartamente vandute de 5 ori si dupa dezvoltatorul a intrat in faliment, pa banii , pa casa sau a vandut la etajele construite ilegal ...
@cristiacsinte6409
@cristiacsinte6409 4 күн бұрын
Numai în România există această excrocherie - "Promisiune de vânzare" deci eu plătesc 40.000 de Euro in avans și tu îmi promiți că imi vei vinde ceva și dacă tu ,mori într-un accident, dai faliment ,vinzi proiectul unor excroci care nu mai termină blocurile ...etc.,eu pierd 40.000 euro deci ,notarii din România pot inventa și o" Promisiune de plată " eu îți promit că îți voi plăti proprietatea și tu îmi faci un contract !
@andrewv6118
@andrewv6118 4 күн бұрын
Graficul lui Daniel Tudor sa nu fie inversat pe orizontala.....curbele alea sa nu fie sub axa timpului....😀 Mi se pare cam foarte optimist.... se dubleaza , se tripleaza. Poate o fi o prognoza a renovarii proprietatilor existente......Si asa e cam optimista renovarea.....😀
@angelstefan5352
@angelstefan5352 4 күн бұрын
Stau si eu si ma uit prin piata, ma uit in jurul meu, vb cu oamenii si sincer sa fiu nu inteleg mecanismul care produce acum cresterea preturilor in imobiliare. Ceva nu se pupa, ceva da cu virgula! Sa fie doar specula venita pe un feeling exagerat de optimist? Daca este asa atunci asistam la o nebunie care nu se va putea sustine foarte mult, se va striga Popa prostu', e inevitabil.
@sebyrobert1102
@sebyrobert1102 5 күн бұрын
În realitate nu prea “se pupă” acel grafic deloc. Eu am peste 5 ani de când urmăresc foarte atent piața imobiliară și pot să spun clar ca până în ziua de azi nu am văzut decât creșteri. Creșteri care nu au nici măcar o justificare, dar asta e altă poveste. Deci acel grafic probabil o să înceapă să fie bun dar momentan sunt doar alte linii făcute de cineva pe baza părerilor personale.
@octavianbocean3552
@octavianbocean3552 5 күн бұрын
Programul de fonduri UE este 2021-2027. Deci noul program va fi 2028-2035. Fonduri europene vor mai fi pentru agricultură și politică de coeziune. Aveți o sursă care spune că fondurile europene se opresc in 2027?
@petrerobert
@petrerobert 5 күн бұрын
Poate sunt biased dar si eu am axelasi feeling ca Romania este fintata de UE prin PNRR si de romanii care sunt la munca in afara. Locuiesc in UK si ma gandeam si eu sa cumpar un apartament in Bucuresti dar nu subt sigur ca este o investitue buna. Am impresia ca preturile sunt mentiunte sus artificial de sursele mai sus mentionate. Romania este o tara cu scadere demografica si nu vad cum asta se va sxhimba in curnad fara un nivele mare de imigratie vebit din Est.
@translateandtranscript
@translateandtranscript 7 күн бұрын
Ar fi interesant sa faceti si un rezumat pentru cei care nu au timp sa se uite la tot video-ul.
@NoName-ch6kx
@NoName-ch6kx 7 күн бұрын
Hai pari fff îngrijorat Hai că potttttiiii Hai mă nene ești doar îngrijorat,pari și matale fff
@Levisiilditravel
@Levisiilditravel 7 күн бұрын
Peste 50.. 60% cesioneaza Este îngrijorător, e aproximativ cum a zis Adrian
@izamitu7701
@izamitu7701 7 күн бұрын
Ah, ce șopârlă otrăvită ați scăpat la început, cu privire la alegeri. Vă deranjează Nicușor! Faptul că vă deranjează, e cea mai bună dovadă că Nicușor e cel mai bun primar din istoria post-decembristă a latrinei lui Bucur.
@AdrianAsoltanie
@AdrianAsoltanie 7 күн бұрын
De unde ați tras concluzia ca ma deranjează Nicușor Dan?!?
@elenapetroiu5447
@elenapetroiu5447 9 күн бұрын
Asta a fost o gluma? Un notar vrea 100 euro pt o jumatate de ora?
@raulepure9840
@raulepure9840 9 күн бұрын
Nici eu nu prea cred in timingul graficului, nu am vazut acea corectie cum este prezentata in model , dar legat de momentul de cadere abrupta, dupa o perioada de speculatie puternica cand preturile s-au rupt de realitatea economica prabusirea vine de la sine, a cauta acum care ar putea fi motivul scaderii este aiurea, cum ar fi sa stai in mijlocul padurii si sa nu o vezi.
@penelflorian1765
@penelflorian1765 9 күн бұрын
Multa vorba , informatii 0
@FotoFilmEvents
@FotoFilmEvents 9 күн бұрын
Ca investitie cred ca Dubaiul este o alegere mai buna decat Bucurestiul Preturi comparabile, chiar mai mici in multe situatii, cu o apreciere mai sanatoasa Deasemenea nu exista taxe Totul este mai bine pus la punct, iar banii iti sunt asigurati intr-un cont escrow (de stat)
@b09d4n
@b09d4n 10 күн бұрын
Multumesc pentru informatii, foarte interesat podcast! Legat de inchirierea catre firme de apartament, aveti mai multe detalii? Exista locuri unde se promoveaza astfel de anunturi? Exista ceirnte suplimentare, precum aprobare de la Asociatia de Proprietari sau de la Vecini?
@AdrianAsoltanie
@AdrianAsoltanie 9 күн бұрын
Eu promovez pe site-urile de imobiliare si menționez în anunț ca se pretează f. bine pt sediu firma, agenție, contabilitate, design, notar, cabinet terapie...
@Studioclips269
@Studioclips269 10 күн бұрын
Bună ziua Adrian și la toată comunitatea Viata și Banii , urmăresc de la început acest proiect și în toate videoclipurile a domnului Adrian am învățat mereu câte ceva și am și aplicat tot ce-a ce am învățat. Dar am o întrebare în legătură cu platforma Mavim și Finup care se investește prin inteligența artificială , este o înșelătorie sau e ceva real ca sunt bombardat din toate direcțiile cu toate aceste informații ?
@AdrianAsoltanie
@AdrianAsoltanie 10 күн бұрын
Am cautat și eu cele 2 platforme. Personal nu vad de ce mi-as trimite banii în aplicații obscure și nereglementate când am la dispoziție brokeri de bursa precum XTB sau cei locali BVB.
@Studioclips269
@Studioclips269 10 күн бұрын
Sunt de acord cu dumneavoastră și eu investesc prin Xtb dar apar tot felul de platforme pentru investiții si o persoană ca mine fără prea multă experiență nu știe exact cum să își construiască un portofel cat de cat diversificat. Mulțumesc de informație! 🙏
@user-tv3nu8zs3s
@user-tv3nu8zs3s 11 күн бұрын
Graficul de la min 33 e shmen. Crack urile sunt la intervale de 10-12 Ani. 1980 Rusia Ataca Afghanistan si Regan ia puterea, 1991 Razboiul din Golf, 2001 Turnurile gemene lovite, 2008 Lehman crack, 2022 Pandemia si Razboi in Ukraina. Anomalia este sustinuta de romanii care se reaintorc acasa si cumpara orbeste. Dar nu tine mult.
@user-tv3nu8zs3s
@user-tv3nu8zs3s 11 күн бұрын
Bravo oricum, sunt deacord cum explicati piata si curba sinuoasa care daca e respectata aduce profituri f mari. Sunt in domeniu de 30 de ani renting.
@user-tv3nu8zs3s
@user-tv3nu8zs3s 11 күн бұрын
Vorbiti prea mult . Primele 10min sunt bla bla bla.
@izamitu7701
@izamitu7701 7 күн бұрын
Ha, ha! Păi așa se fac banii în vânzări, din papagal.
@user-tv3nu8zs3s
@user-tv3nu8zs3s 11 күн бұрын
Pe mine deloc. Astept crack ul sa cumpar Doua la pret de una ca in anii 2010-2016😂🎉
@OvidiuCalinescu
@OvidiuCalinescu 11 күн бұрын
Tipic romanesc, să băgăm capul în nisip
@auslander1468
@auslander1468 11 күн бұрын
Eu am intrebat in Londra pe un dealer de metale si diamante daca cumpara argint si a strâmbat din nas,apoi a zis daca e cantitate mare,poate...
@viorelm07
@viorelm07 11 күн бұрын
Felicitari, Adrian pt “emisiune”! Din experienta personala cu Tavex; eu am avut abonament in 2021- 2022. Oamenii foarte, foarte profi. Am intrerupt in 2023 ( nu stiu de ce!?) , dar am reluat abonamentul la final de 2023 si il am si acum. De asemenea, foarte multimit si acum de cum interactionez cu Tavex. Recunosc, n-am vandut pana acum, nu stiu cum se comporta, sunt pe acumulare. O intrebare la care nu găsesc răspuns; daca doresc sa vand lingourile Tavex către alti cumparatori , oare il accepta, care e lichiditatea in cazul de fata? A vândut cineva? Toate bune si sa ne auzim in toamna cu bine!
@danielvoloscsuk5427
@danielvoloscsuk5427 11 күн бұрын
orice comerciant de metale pretioase legitim o sa cumpere lingoul, doar ca la un pret mai mic fata de Tavex, insa, la un pret apropiat de cel international.
@Gabi-8111
@Gabi-8111 11 күн бұрын
Like, bvo Adrian. Recomandare (si nu doar la acest video): informatiile puteau fi comprimate in 15-20 min max.
@gabiplesa4205
@gabiplesa4205 11 күн бұрын
Foarte bună ideea cu refinanțarea la o altă bancă pe dobândă mai mică. Mulțumesc pentru sfaturi
@gigiberlogea8907
@gigiberlogea8907 12 күн бұрын
Aurul fizic este lichid, deținerea lui este un lucru facil și sigur. Între 2016-2023 am acumulat 20 kg de argint ,și 2 kg aur, pe care le -am ținut într-o cutie de valori în bancă timp de 1 an, pe urmă le-am ținut acasă. În 2017 mi-a fost spartă casa, dar mi-au furat doar ceasurile și alte obiecte aiurea. NIMENI nu a știut ce aveam ascuns în casă.
@arseniesanta7895
@arseniesanta7895 12 күн бұрын
Părerea mea cine dorește să investească în aur când prețul este destul de corectat este in al cumpăra sub formă de ETF s-au certificat. Aurul fizic are prea multe dezavantaje din punct de vedere a lichidității, depozitarea și securitatea.
@aahangar123
@aahangar123 12 күн бұрын
Problema cu instrumentele financiare care reprezinta o cantitate de aur fizic este ca nu stii daca chiar exista cantitatea aia in realitate, sau doar sunt povesti si au vandut mult mai mult decat au in realitate
@gigiberlogea8907
@gigiberlogea8907 12 күн бұрын
"Problemele" lichidității, depozitarii și securității sunt mult sub ceea ce propovăduiesc persoanele care nu au deținut vreodată aur fizic. Faceți întâi acest exercițiu și pe urmă vorbiți . Baftă
@spadasio21
@spadasio21 12 күн бұрын
Noi anul trecut am prospectat putin piata imobiliara din Cluj-Napoca, ne dorim un apartament mai mare de 3 camere si am vizionat in jur de 30 de apartamente. Absolut toate erau in situatia de "re-vanzare" cu preturile mai mari cu 15-20k euro fata de pretul normal al apartamentului de la constructor. Cand i-am chestionat pe 'agentii' de ce este practica asta, care din punctul meu de vedere este 'imorala' si la limita legalitatii, pentru ca tu nu cumperi un bun (el inca nu are iesit CF-urile individuale pentru a putea fi vandut), am primit tot felul de tergiversari, argumente evazive, si apeluri de pe numere necunoscute care sa-mi 'explice' ca e perfect 'legala' treaba. Am observat cateva puncte comune in abordarea asta: - apartamentele se 'rezerva' aproape instant de acesti asa-zisi 'cumparatori' care cu un avans modic de 3-5k euro/apartament si apoi iti cer 15-20k sa-ti cedeze rezervarea lor. Practica asta umfla si speculeaza artificial si ilegal fiscal, pretul final al apartamentului cu cel putin 15-20%. Ba chiar am observat pe site-ul dezvoltatorului ca apartamentele sunt disponibile doar la 'revanzare', nici macar nu se ascund de astfel de practici. - Am mai observat si ca ei sunt de obicei interpusi ai dezvoltatorului sau chiar agenti imobiliari. - Toti iti cer sa le dai avansul 'cash' fara alte complicatii si apoi te certi tu cu dezvoltatorul daca nu au iesit CF-urile individuale la timp (sau deloc), iti promit un apartament si iti dau altul, vor alt pret cand ies CF-urile, samd. Practica asta nu este inca 'ilegala', chiar ei au spus ca nu exista lege impotriva ei. Sa nu mai discutam despre faptul ca 'agentii imobiliari' numai agenti nu pot fi numiti. Unii dintre ei sunt foarte slab pregatiti cum ar fi: - nu stiu orientarea apartamentului cand ii intrebi - nu stiu suprafata camerelor, inaltimea lor. - compartimentarea camerelor (unele electrocasnice nu puteau incape in spatiul estimat, ex: bucatarie). - materialele folosite si calitatea lor, etc. Din punctul meu de vedere, ar trebui sa fie meseria de 'agent imobiliar' reglementata, sa dea examen, sa aiba licenta de operare si acreditare si cel mai important sa puna 'clientul' si nevoile lui pe primul loc nu 'dezvoltatorul'. Noi dupa 2 luni de prospectat si cautat apartamente si pentru ca am pus intrebari si ne-am interesat activ de caracteristicile apartamentului propus si pentru ca am cautat mai multe apartamente si nu 'primul propus', n-am mai fost sunati de agenti. Nici macar unul singur nu ne-au sunat din februarie pana astazi sa ne propuna un alt apartament mai potrivit ptr nevoile noastre, sau sa fie mai empatic cu clientul final pentru care reprezinta o achizitie foarte importanta. Probabil ca aveau 2-3 'oferte' de astea in portofoliu si daca nu am pus botul la vrajeala lor se gasesti alti clienti in piata. Din pacate foarte multi iau teapa.
@BogdanMatasaru
@BogdanMatasaru 13 күн бұрын
O posibilă cauza a creşterilor ar putea fi scăderea dobânzilor, însă dobânzile scad atunci când intervine vreo recesiune... atunci cele două se anulează reciproc... cât despre cicluri de 15-16-18 ani nu cred că sunt oameni care se orientează după aceste cifre pentru că sunt foarte greu de prezis cu exactitate... cred ca ceea ce contează să reținem este sa nu uităm că sunt suisuri si coborâşuri şi sa ne pregatim pentru ambele variante
@VertigoFood
@VertigoFood 13 күн бұрын
Aurul nu este cea mai buna investiție
@danielvoloscsuk5427
@danielvoloscsuk5427 13 күн бұрын
cine a spus ca este? nu ati inteles mesajul videoclipului
@razvaniacob1
@razvaniacob1 12 күн бұрын
Care este cea mai bună investiție ? 😁
@tonytaloi8513
@tonytaloi8513 12 күн бұрын
Nu există cea mai bună investiție, universala. Depinde de timpuri, de context, de ciclurile economice..etc. De aceea se fac diversificat, in MM clase. Actiuni, obligațiuni, etf, depozite, numerar, iar cine poate și are cu ce, metale prețioase, terenuri, imobile pt închiriat.
@VertigoFood
@VertigoFood 13 күн бұрын
Aurul nu este cea mai buna investiție
@VertigoFood
@VertigoFood 13 күн бұрын
Aurul nu este cea mai buna investiție
@DanilaTiberiu
@DanilaTiberiu 12 күн бұрын
Nici nu cred că există,"cea mai bună investiție". Fiecare investiție vine la pachet cu avantaje și dezavantaje.
@RChurricanes
@RChurricanes 13 күн бұрын
Mi se pare trist ca nivelul de intelegere al bitcoin este la cote atat de scazute.... din partea cuiva care ar trebui sa inteleaga si recunoasca, teoretic, conceptul de valoare, avand in vedere ceea ce vinde. Recomand domnului invitat cartea Standardul Bitcoin pentru o largire a orizontului de cunoastere (si pentru a nu mai formula argumente atat de slabe si amuzante ca "a fost o febra" si "volatilitate ridicata"😄, ambele fiind prezente si in evolutia graficului aurului😅). MULT RESPECT ADRIAN ASOLTANIE PENTRU EFORTUL DEDICAT EDUCARII FINANCIARE!❤💪
@danieldan9897
@danieldan9897 13 күн бұрын
Prețurile in imobiliare au crescut artificial. Si cel mai mult se datoreaza unor agenti imobiliari care, pur si simplu, fara sa faca nimic, traiesc pe spatele vânzătorilor și cumpărătorilor, precum niste paraziti. Si nu sunt putini. Asta este realitatea.
@user-tg3lj5zk7i
@user-tg3lj5zk7i 13 күн бұрын
Nu m-a acaparat ce informatii a dat invitatul. Ma asteptam la altceva...
@sasaumf5806
@sasaumf5806 14 күн бұрын
nu mai comparati pretul mediu m2 din orasele mici ale tarilor vestice cu centrul oraselor mari din Romania..nu e relvant..in Barcelona..Dublin..etc exemple pretul mediu m2 este 4..5..6 000 euro sau mai sus..
@vasilecojocaru8769
@vasilecojocaru8769 14 күн бұрын
Adrian după cum am observat vrei să cumperi un apartament, din ne fericire nu e timpul datorită situației din Ucraina (posibil război și cu România) și datorită economiei dezastruoase din europa, așteaptă pina in 2026, să ai o zi bună.
@havencat9337
@havencat9337 13 күн бұрын
se duce si Biden in iad curand, multe zile nu mai are, si atunci se termina si razboioul
@ciongardicrinela8426
@ciongardicrinela8426 14 күн бұрын
Piata in Ro NU VA SCADEA Preturile din Ro sunt SUB NIVELUL preturilor din tari EU . Cerere in Ro o sa existe incontinuare .
@nicolaemanic3877
@nicolaemanic3877 15 күн бұрын
Să ai încredere în România și să dai banii în fază de construcție trebue sa fii nebun ori naiv. Țară plina de șmecheri și țepari.
@alexandrulucian375
@alexandrulucian375 10 күн бұрын
Cat timp exista prosti.e merge treaba așa că ...
@crazykitchen8172
@crazykitchen8172 15 күн бұрын
Chiria media in Irlanda e 1500 euro casa 4 camere 2 bai. La salarii de 2000 euro net, 2 soti 4000 net. In spania intre Barcelona si Valencia toate localitatile la malul marii au o chirie medie pe apartament cu 2 camere de 400 euro. Salariile in acele zone sunt cam 1500_1800 euro net. Asa cum arata preturile acum in Romania eu nu cumpar, desi vroiam sa cumpar. Nu merita suprafetele cutia de chibrituri la final preturi de 90000 euro. Un apartament cu 2 camere in Irlanda e 110000 euro. Doar sa nu ai minte sa platesti o valoare speculativa doar pt ca o cere cineva. Nu recomand nimanui sa cumpere sau sa plateasca asemenea sume de bani pt valori speculative ale imobilelor
@AlexB-he9ju
@AlexB-he9ju 12 күн бұрын
Vreau si eu un apartament cu 2 camere in Irlanda la 110k. Unde il gasesc?
@crazykitchen8172
@crazykitchen8172 12 күн бұрын
@@AlexB-he9ju pe site_urile de profil si in special agentii. Aici site_urile in general au restrictii de locatie pe baza ip_ului dar cu vpn poti accesa orice site doresti. Apartamentele sunt cele mai ieftine proprietati pt ca au spatii mici si se considera ca locuind in comun cu multi altii in aceeasi cladire esti mai sarac decat altii care stau in case insiruite iar ulterior in case duplex sau case individuale fiind urmatorul nivel si ultimul cu suprafata de teren mai mica sau mai mare. Preturile se reflecta in tipul de proprietate si asta reflecta evident puterea financiara cat si taxele anuale aferente. Dobanda e subventionata de stat si e 3.2% acum pt cei care ar lua credite astazi. Altii au prins chiar si mai putin de 2%. Ideea ca romanii sunt proprietari si de asta sunt proprietatile scumpe e falsa aici toti de la 18 ani lucreaza stranga bani de avans si cumpara o proprietate sau calatoresc si se stabilesc in alta tara complet mai calda spre ex. Spania Australia. La fel te poti uita pe idealista.com vei gasi sute de proprietati la 15minute de mare in orase in Spania intre 60k- 80k euro
@cristinakaill5764
@cristinakaill5764 15 күн бұрын
Sau intimplat si la Banci, sa ia bani dela Oamenii Naivi.si Au disparut..