Серце лідера
5:16
2 ай бұрын
Пікірлер
@user-mk8dl5tz1k
@user-mk8dl5tz1k 4 сағат бұрын
Спасибо,наконец я получила для себя все ответы на свои вопросы.Божьей защиты Вам,пастор.
@user-ry7xs1lj7j
@user-ry7xs1lj7j Күн бұрын
Дякую вам за таке актуальне відео.
@SergeySologub
@SergeySologub Күн бұрын
Слава Богу Діма за тебе, та за твою команду! Нехай Батько далі веде та розвиває ваших людей для слави Божої 🙏🏻
@shpiruktv1676
@shpiruktv1676 Күн бұрын
Вдячні Богу за ваше служіння та посвяту!
@user-rt8oe7ec5x
@user-rt8oe7ec5x Күн бұрын
100%🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️
@user-rt8oe7ec5x
@user-rt8oe7ec5x Күн бұрын
❤❤❤🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻😘👌
@user-jj8ce1bc2n
@user-jj8ce1bc2n 2 күн бұрын
Дякуємо за ефір. Завжди актуально, глибоко, мудро.
@VinnikovaLubov
@VinnikovaLubov 2 күн бұрын
Амінь 🙏
@VinnikovaLubov
@VinnikovaLubov 2 күн бұрын
Амінь 🙏
@user-cc7yf2xo8l
@user-cc7yf2xo8l 4 күн бұрын
Ісус Христос мовчав колиЙого ображали
@MegaYucca
@MegaYucca 4 күн бұрын
Шалом Ізраілю. Я раніше розумів, що ми повинні благословляти Ізраіль, але більше всього я полюбив Ізраіль знаходячись у Германії. Я просто побачив хто такі є "ті"(мусульмани) хто бажає зла Ізраілю. Слава Богу за Ізраіль. Мир Ізраілю, перемоги Україні.
@Simsim1-qg3zb
@Simsim1-qg3zb 4 күн бұрын
Бережіть самих себе в Божій істині , не дайте себе обманути іншим , і самого себе не обманіть , антихрист хитро і лукаво запутуе в свої сіті , що можна і не замітить відразу . Благими намірами вимощена дорога в пекло , будеш думати що чиниш правильно, але в кінці бути обманутим . Антихрист почав діяти , не дайте йому впливати на ваш розум , і погубити душу .
@user-og6rr3eh2t
@user-og6rr3eh2t 5 күн бұрын
Дорогой пастор, большое Вам спасибо за своевременным наставления. Вы наставляете народ Божий в Духе истины Божьей, Вы поддерживаете всех своими проповедями в это тяжелое время войны. Вы как Аарон поддерживаете руки тех, кто стоит перед Богом в ожидании Его защиты. Спасибо Вам дорогой брат. Храни Вас Господь..❤
@sergiosmarchello1552
@sergiosmarchello1552 5 күн бұрын
Смерть неминучий етап життя!... Але вбивство людей не християнська справа... Беззаконня і Суди Божі були і будуть, допоможи нам Господь виконувати волю Твою!!!
@user-to2wd3rp5b
@user-to2wd3rp5b 5 күн бұрын
Цілком згодний щодо богослужіння в церкві в нинішніх умовах. Бо це не можливо, щоб у час, коли стільки крови і плачу, суму і страждань, по наших церквах була ейфорія якоїсь незрозумілої радости. Так, ніби у нас немає війни, а ми й досі живемо в якійсь відокремленості від болю і страждань свого народу лише тому, що ми спасенні, продовжуємо жити в своїй довоєнній шкаралупі і проповідувати так, ніби немає війни. Повинен бути баланс між справжньою радістю спасіння Божих людей у Христя і вмінням співчувати болю свого українського народу, від якого ми по крові рідні. Має змінитися і тема і напрямок проповідей: від надмірної та сухої догматичности до живого свідчення Слова Божого у житті проповідника. А то брат проповідник як почне цитувати Біблію від аза до ятя, ніби це цитатник Мао, як зайшов порожнім, так і вийшов. Якщо ти взявся пояснювати Боже Слово, так не стрибай по всій Біблії як мисія по древу. Непогано було б, коли проповідник біблійні істини пояснював би доступними і яскравим прикладами, а не обмежувався їхньою сухою констатацією. Взяти хоча б ту ж істину про любов Бога до людини. Прикладів цитат щодо цього в Біблії не бракує, але самі цитати - це є істини. Вони зрозумілі на розумовому рівні, але не торкаються твого духа і душі. А треба, щоб воно тебе так торкнулося, щоб ти тремтів і плакав, і самі руки і ноги схилилися в молитві і подяці за цю любов. А саме цьому і служать добре підібрані ілюстрації і приклади: чи з Біблії, чи з власного життя, чи з життя інших людей. А воно виходить так, що істину істиною пояснюють. Але це схоластика, а не пояснення. Ісус біблійні істини пояснював ілюстраціями, а не догматичними істинами. Це закріплювало біблійну істину в пам'яті людини і показувало, як треба цю істину виконувати практично, а не лише пам'ятати її на теоретично розумовому рівні.
@user-rt8oe7ec5x
@user-rt8oe7ec5x 6 күн бұрын
Амінь! ❤❤❤🙏🏻🙏🏻🙏🏻
@Valentina-xc3md
@Valentina-xc3md 6 күн бұрын
Дякую, Ісус Христос, за Духа Святого! Слава Богу за благодать, через Твою благодать, Боже, ми получили прощення гріхів, спасіння і дар вічного життя в Ісусі Христі, Сині Божому! Слава Богу Отцю, Сину і Духу Святому! Амінь. 🙏🙏🙏
@user-dc8jt3lp7x
@user-dc8jt3lp7x 6 күн бұрын
❤Слава Богу!
@user-pl4os3oh4t
@user-pl4os3oh4t 6 күн бұрын
БлагодарюБога і Отца во Ім'я Господа нашого Ісуса Христа !!! Амінь
@user-sg9kj4iw5u
@user-sg9kj4iw5u 6 күн бұрын
Дякую вам пастор за правду
@AndreiKudryashov9999
@AndreiKudryashov9999 6 күн бұрын
Амінь!
@user-wc5et7yh3b
@user-wc5et7yh3b 6 күн бұрын
Слава Богу Отцю,Сину і Духу Святому, Амінь.
@VeraVkovl2024
@VeraVkovl2024 6 күн бұрын
Слава Господу Ісусу Христу за Його Церкву, за Духа Святого! Дякую за привітання. Божого вам благословіння.
@ercefwxdx
@ercefwxdx 6 күн бұрын
Амінь
@user-jx3hu4tz2s
@user-jx3hu4tz2s 6 күн бұрын
Благодарю Иисуса Христа,что через вас мы слышим Божью Мудрость,через вас принимаем Божью Праведность и укрепляемся в вере и Бог даёт нам возможность находиться в полноте Духа Святого,да прославиться Имя Господа через вас и через нас и через ваши благословенные служения во Имя Иисуса Христа,аминь.❤
@user-qv7kq7qr6t
@user-qv7kq7qr6t 7 күн бұрын
Слава Богу за всі Його милості до нас ❤ Щиро дякую за привітання з Днем Народження Церкви 🙏💞🙏 Господніх благословень всім , що ходять в Дусі Святім ❗🙏🙏🙏💞💞💞
@Alexstupak35Love
@Alexstupak35Love 7 күн бұрын
ЩИРА ВДЯЧНІСТЬ НАШОМУ ЛЮБЯЧОМУ І МИЛОСЕРДНОМУ БОГУ ТВОРЦЮ ЗА ІСУСА ХРИСТА, ЦЕРКВУ, ДУХА СВЯТОГО ЯКИЙ У НАШИХ СЕРДЦЯХ І В ДУШІ ІСТИН, ЛЮБОВІ, ЗАКОНІВ ЗАПОВІДЕЙ БОГА ТВОРЦЯ ІСУСІ ХРИСТІ🤍👨‍👩‍👧‍👦🕌🌏🌄
@Alexstupak35Love
@Alexstupak35Love 7 күн бұрын
АМІНЬ, АМІНЬ, АМІНЬ👏
@user-gu5ic3lz9k
@user-gu5ic3lz9k 7 күн бұрын
kzbin.info/www/bejne/jn6UlmyIeKiAmsUsi=oNow4c6ToyF4mJ11
@user-gu5ic3lz9k
@user-gu5ic3lz9k 7 күн бұрын
kzbin.info/www/bejne/jn6UlmyIeKiAmsUsi=oNow4c6ToyF4mJ11
@Dimos-ur1lv
@Dimos-ur1lv 7 күн бұрын
Ознаки віруючи Бог показав у кн марка і в евреів і начальникам потрібно першим пізнать Того Хто дав їм бути добрими людьми які люблять і цінують Слово а щодо народу їм також потрібен Господь
@user-ug3nh3vr7g
@user-ug3nh3vr7g 8 күн бұрын
Американци вас в преисподнюю отправят в чем щастье, утеряли разум потому что себе славу воздали а попали в дерьмо
@Dimos-ur1lv
@Dimos-ur1lv 8 күн бұрын
Хочу напомнить шановному панству за що такі біди прийшли пророки пророчествуют ложь священники посреством ее управляють а народ Мой все это любит
@Dimos-ur1lv
@Dimos-ur1lv 8 күн бұрын
У Петра був меч ї Господь заборонив його використовувать але носить ірубать це різні діі
@Dimos-ur1lv
@Dimos-ur1lv 8 күн бұрын
Люди дякувал не за зброю а за спасіння і в молитві прославляли Христа який спасав від смерті народ свій від амаліка
@Dimos-ur1lv
@Dimos-ur1lv 8 күн бұрын
Хочу додати бог створив владу яка робить добро священники книжники і пілат теж були владою коли вбивали ісуса
@Natalia-wp6fn
@Natalia-wp6fn 9 күн бұрын
Дякую за вашу незмінну , правильну позицію за все ,що зараз коїться, і нажаль християни, не всі, але багато ,зайняли неправильну позицію
@svetlanazagranyuk7483
@svetlanazagranyuk7483 9 күн бұрын
Дякую. Але можу НЕ можу погодитись. Тому що в інших місцях Писання пише так: "....Вік скидає царів і поставляє царів..."Дан.2:21 А також Бо Писання говорить фараонові: *«Я поставив тебе* для того, щоб показати через тебе Мою силу й щоб ім’я Моє звіщалося по всій землі». Отже, Бог милує, кого хоче, і, кого хоче, робить черствим. Хтось мені скаже: «Чому тоді Він звинувачує? Бо хто здатний противитися Його волі?» Але хто ти, людино, щоб сперечатися з Богом? Чи виріб скаже тому, хто його створив: «Чому ти зробив мене таким?» Хіба гончар не має влади над глиною, щоб із тієї ж глини зробити одну посудину для почесного вжитку, а іншу - для звичайного? А що, коли Бог, бажаючи проявити Свій гнів і виявити Свою силу, з великим терпінням щадив посудини гніву, підготовлені до знищення, щоб виявити багатство Своєї слави посудинам Його милосердя, які Він заздалегідь підготував до слави, - (Рим. 9:17-23)
@Zineri
@Zineri 9 күн бұрын
Валерій Степанович, я є член церкви Євангельських Християн Баптистів.Прошу вас як голову братства прокоментувати ваші дії зі зміною статута церков, а саме в пукті про прийняття моболізованим присяги та тримання і застосовування зброї!!!Ви гостро засудили людей які незаконно перетнули кордон, тому будь ласка прокоментуйте ваші дії зі сторони закону
@user-cb2ni2dx2g
@user-cb2ni2dx2g 10 күн бұрын
С приводу зла. Тобто українці на боці добра і Зеленскій зі своєю світою ориол святих. То виходить що бити і принижувати чоловіків це добро? Добро коли як худобу пакують чоловіка а в тцк ломают ребра і пробивають голову щоб ти був добровольцем? Добро коли тцкашник б'є жінку милицями і жінка ще за це повинна вибачатися? Добро коли гроші вкрали а ти іди і тілом закривай дири в обороні бо бетонні споруди які повинні бути так і не з'явилися? Добро коли в тебе силой забирають майно?
@user-cb2ni2dx2g
@user-cb2ni2dx2g 10 күн бұрын
Дякують за зброю тільки ті яких сини не на фронті. Я хочу задати питання ящо зараз такі авторитетні місця з писання де можно вюивати і проклинати і це зараз добре, тоді чому досі не мають авторитети ті місця де можна мати декількох жінок, коханку?
@LyubavaLuchistaya
@LyubavaLuchistaya 11 күн бұрын
Слава Господу!!! Дуже потужно і мудро! 🙏🙏Молимось, плачемо, співчуваємо... Очікуємо на перемогу від Господа!! Київ, церква "Християнська надія".
@user-cl2qq1ck2j
@user-cl2qq1ck2j 11 күн бұрын
Время войны было ветхозаветные времена, это время прошло,время мира принес на землю Сам Иисус Христос.Иисус Петру сказал, когда он взял меч в руки , чтобы защитить своего Учителя:кто меч в руки возмет, тот от меча погибнет. Ведь злом никгда не истребить зло,а потому наша брань не против плоти икрови человеческой, а против духов злобы поднебесных. Жаль, что брат ветхо и новозетные времена перепутал местами. Да поможет нам Господь ходить во свете истины Его.
@shemetanatoliy4993
@shemetanatoliy4993 11 күн бұрын
‭Приповістей 27:12 УТТ‬ [12] Кмітливий ховається від зла, яке насувається, а немудрі, коли воно надходить, несуть втрату.
@AndreWanderer78
@AndreWanderer78 11 күн бұрын
Плачемо всі 😭, але що далі ??? Це більше схоже на сенс психотерапії ніж на проповідь Євангелії Надії. Плач має сенс для майбутнього тоді коли люди плачуть за свої гріхи і знаходять прощення і потіху від Господа… Може я не чув що пастор закликає народ каятися у своїх гріхах, які і є причиною того що ми зараз терпимо таке лихо, впокорятися перед Богом - і чекати порятунку. Чи плакав пастор за гріхи свого народу, за свої гріхи? За те що на зупиняв розгнузданий народ, який до 2019 року нарікаючи волав « куди вже гірше» , «хужє нє будєт». Лише такий плач має сенс для надії на майбутнє.
@mmassimmo
@mmassimmo 11 күн бұрын
Дякую за вашу промову. Але мені ця ситуація нагадує Сталіна проти Гітлера. Я зненавидів Україну за те шо ці потвори закрили чоловіків як кріпаків.
@anatolij-se2ph
@anatolij-se2ph 11 күн бұрын
Совершенно с вами согласен все верно сказано.Но поясните пожалуйста как офиц альное лицо,офицаль ную позицию церкви. Верущим брать оруж ие или нет.Если нет то капеланы поидеи как представители церкви должны нест и этот тезис в умы и сердца воинов.А есл и да то....То у нас как? Да -Да; Нет-Нет; или кто как думает.(спасибо)
@BaptistuaGodisloveUa
@BaptistuaGodisloveUa 9 күн бұрын
Вітаємо! Відповідь на це запитання в одному із попередніх випусків: kzbin.info/www/bejne/hWeXnqx6ZaxrncUfeature=shared
@anatolij-se2ph
@anatolij-se2ph 11 күн бұрын
Поесните мне кто нибудь такой момент Ребята неверущие св оими телами защища ют,наши города и сел а и живущих в них. Они умерают как гер ои.Но ведь для Бога я думаю важнее как ти прожил,а не как ты умер.Где будут их души?Для тех кто в тылу важен "живой щит" А для них самих спасение души(но ве дь многие воины об этом даже недумают нажаль) тупик?
@AA-kz4dc
@AA-kz4dc 11 күн бұрын
Валерій Степанович у! Хочу запитати вас, чому в наших бабтиских церквах мало , дуже мало проповідується Об'явлення Івана Богослова, не пояснюють, що це час коли прийде Христос.