Пікірлер
@intstk4642
@intstk4642 6 ай бұрын
Super tare video-ul tau! M-am chinuit o gramada sa gasesc info despre importanta keywords-urile ce nu au neaparat un volum mare.
@seomagento2
@seomagento2 Жыл бұрын
heeey ne-ai uitat? ;)
@georgemarola06
@georgemarola06 2 жыл бұрын
foarte tare :) , astpt postarile tale
@seomagento2
@seomagento2 2 жыл бұрын
hey, nu mai postezi nimic ?
@kuzmancz3067
@kuzmancz3067 3 жыл бұрын
Chiar ai reusit sa prezinti multa informatie intr-un timp scurt. Si mai mult decat clar.
@seomagento2
@seomagento2 3 жыл бұрын
super! in sfarsit cineva care stie ce face ! Foarte bine prezentat si ;)) hai la un schimb de idei ;))
@backcenter2
@backcenter2 3 жыл бұрын
Foarte util :) Ar fi bun un video in care faci o tema in genul cum ai facut pentru aparat-dentar.eu Si un video cu niste pont-uri legat de scrierea articolelor in ce priveste seo.
@deeadeea5628
@deeadeea5628 3 жыл бұрын
Bună, care este diferența dintre un site facut cu wordpress si unul programat cu css și htm ? Sunt foarte recunoscătoare pentru un răspuns, mulțumesc frumos
@RamonaJar
@RamonaJar 3 жыл бұрын
Buna. Un site "static" facut doar in HTML si CSS are avantajul ca nu trebuie sa instalezi nimic, dar pentru fiecare pagina de continut va trebui sa scrii cod. Nu vei putea avea usor un sistem de cautare, de mentenanta etc. Cu Wordpress ai o baza de date, care tine toata informatia, ai un "dashboard" (o zona de administrare), asa cum se vede din videoclip), unde poti instala noi facilitati, poti scrie continutul simplu, ca si cand ai scrie un email. Wordpress are la baza tot HTML si CSS (orice site are asta), dar in plus ai alte fisiere care iti permit o mult mai simpla gestionare a sitului, baza de date, de care vorbeam, setari de siguranta, setari de viteza, e mai simplu sa faci optimizare pe el etc. Sper ca asta iti raspunde la intrebare, daca nu, aici sunt ;)
@deeadeea5628
@deeadeea5628 3 жыл бұрын
@@RamonaJar mulțumesc foarte mult pentru răspuns 😊 atunci întrebarea mea este " la ce mai folosesc programatorii care scriu direct cod unic în html, css...pentru a realiza un site daca exista platforma wordpress care face același lucru ?" Sau apare undeva că un site nu este original și ca este realizat cu wordpress ?
@RamonaJar
@RamonaJar 3 жыл бұрын
@@deeadeea5628 programatorii nu fac HTML si CSS, in mod normal asta o fac eu, web designer. Ei programeaza baze de date, scris cod mai serios, nu ce se foloseste la interfata unui site. Situri statice in HTML/CSS nu se mai fac de cel putin 15 ani, pentru ca e greu sa lucrezi pe ele. Un CMS (Content Management System), ca este programat custom de o companie (deci costa cateva zeci de mii de euro), ca este Joomla, Drupal sau Wordpress, iti permite sa iti scrii continutul repede, sa faci interlinking rapid, sa pui o seama de noi facilitati pe el (cautare, comentarii etc.). Nu are niciun sens sa fii purist si sa codezi de la zero, decat daca nu ai ce sa faci. Eu am fost mult timp de-a dreptul isterica pe tema designului unicat, ca, deh, web designer. Acum pun un site intr-o zi sus, fac designul "as I go" si e OK. Clientii mei de SEO nici nu se uita pe site (normal ca nu-l fac oribil, dar ii doare nici acolo), pentru ei conteaza pacientii pe care ii au de la mine. Am avut socul vietii sa aflu dupa o luna, dupa ce am luat un client de SEO si i-am refacut situl rapid, ca individul nici macar nu se uitase peste designul meu. Mi-a spus in fata ca, daca ia 2 pacienti pe luna de pe site, merita sa-mi plateasca mie onorariul, deloc mic, pentru SEO. Atat, nu ca e frumos, ca e urat, ca sa mut pixelii mai la stanga. BANI, asta vrea oricine :)
@vladsulea4946
@vladsulea4946 4 жыл бұрын
Salutare! Sunt excelente aceste tutoriale, mai ales explicatiile pe partea de SEO. Te încurajezi sa mai faci astfel de tutoriale. Sunt sigur ca in timp vei avea succes! Exista vreun tool asemanator cu semrush dar gratuit? E destul de piperată subscripția pentru un amator. Ai alte recomandări de tool-uri cu care as putea sa fac in mare aceeași analiza? Mulțumesc și succes in continuare!
@RamonaJar
@RamonaJar 4 жыл бұрын
Salut. Multumesc de apreciere :) Momentan am tranzitat catre Ahrefs, asta e chiar si mai scump, ca am ales varianta a doua. Pentru cei cu buget zero sau foarte limitat, recomand Ubbersuggest. Nu e cel mai tare, dar e destul de OK. Si e suficient de sensibil la keyword difficulty, cat sa iti poti face cat de cat o idee.
@NFCCARSHOP
@NFCCARSHOP 4 жыл бұрын
Buna! Spune-mi si mie, te rog, exista posibilitatea modificarii "numelui" adresei de email? Am lasat-o cum era ea sugerata de wordpress.. [email protected]. Ulterior mi-am dat seama ca nu da bine, fiind vorba despre un magazin online.. as dori sa am ceva de genul [email protected]. Daca se poate modifica spune-mi si mie cum se face asta (care s pasii de urmat), si care sunt locurile exacte unde trebuie facute modificarike, sa fie totul ok, ca di cum ar fi fost stabilit initial noul nume.. Mulțumesc anticipat!
@RamonaJar
@RamonaJar 4 жыл бұрын
Buna, Florin. Se poate seta in SETTINGS, pui adresa cea noua. Ideal este ca adresa sa fie ceva ce exista deja si la care ai acces, pentru ca trebuie sa o confirmi. Deci SETTINGS, si pe prima pagina, la GENERAL ai adresa de email a administratorului. Daca nu merge, anunta-ma si fac un clip :)
@NFCCARSHOP
@NFCCARSHOP 4 жыл бұрын
@@RamonaJar ar fi super daca ati face un video in care sa explicati "de-a fir a par" tot ce tine de emailuri pe wordpress, si mai ales woocommerce. Incepand de la schimbarea adresei de email (in toate locurile in care apare, stiu ca era ceva de modificat si in woocommerce parca), cum ne putem loga pentru a verifica emailurile primite de la clientii magazinului online, cum se creeaza acel email specific magazinului, si alte detalii legate de acest subiect, destul de neclar pentru multi incepatori in acest domeniu. Explicat cat mai pe înțelesul "muritorilor de rand" 😅. As aprecia daca ati face un astfel de tutorial! Mulțumesc anticipat pentru promptitudine si implicare! Succes! 😊
@RamonaJar
@RamonaJar 4 жыл бұрын
@@NFCCARSHOP Eu multumesc pentru idei :) In general folosesc un email 'colector' pentru totul, altfel este prea greu sa gestionez toate siturile. La inregistrarile de wordpress, merge de obicei adresa de gmail, dar facem si un video cu setarile in cauza :)
@NFCCARSHOP
@NFCCARSHOP 4 жыл бұрын
@@RamonaJar astept video-ul. Succes! 😊