Пікірлер
lyubomir kuzmanov
lyubomir kuzmanov 30 минут бұрын
ma taa ednata cig..,romka glei kva e Ubava i umna
Lili Petkova
Lili Petkova 2 сағат бұрын
Толкова пян и дрогиран човек няма как да направи такова нещо. жената. Е раскривала тайните на Политическите краци и затова сая убили. А момчето пребираки се е видял и оп шанс да натопят Циганин
Lili Petkova
Lili Petkova 2 сағат бұрын
Еееее х че неса разбрали някои хора че не момчето просто тои в видял това нещо кото други са го направили и са го натопили него просто тои е бил свидетел
Bogdana Dzhevelekova
Bogdana Dzhevelekova 2 сағат бұрын
Гледах клипа и настръхнах! Ужас! Социалните работници им взимат децата и ги дават на тяхни си хора за пари! Голям бизнес! Търговия с деца! Тези заплати и трудов стаж дето хи дават на приемните семейства защо не ги давст на биологичните родители! Социалнста работничка прилича на садистка!.Не тя направо е садистка и получава облекчение! То е видимо! Вместо държавата да им помогне тя ги закопава още повече чрез социалните работници! И после се питат българите защо имало демографска криза! За смъртта на бебето им не съм сигурна! Мисля .че са го продали на някой който е платил много пари ! 3 полиции пазили нащата,майката не била допусната до погребението и отведена в кризисен център отнели й личните вещи като телефон и пари Всичко това вони на корупция и незаконен бизнес с деца ! Въобще цялата история е криминална! Така е като всичко е изкривено в България и законите! Пожелавам на семейството да са живи и здрави и бог да ги закриля и да напуснат тази държава-мащеха!
Vasil Dimitrov
Vasil Dimitrov 3 сағат бұрын
Много добре усазнавал Той е усазнавал за полицията избягал мрьсник
Vasil Dimitrov
Vasil Dimitrov 3 сағат бұрын
Грозник долен смъртна Пресъда за теб нештасник
Тодор Добрев
Тодор Добрев 4 сағат бұрын
Най вероятно туй е било пияно на мотика и на някой, четник му е писнало и му е теглил съчмата..😂
Tedoo!!! Nikolaev
Tedoo!!! Nikolaev 4 сағат бұрын
Журналистката по проста от него😂😂😂
Ivo Ivo
Ivo Ivo 6 сағат бұрын
Както винаги е пълно с професори ,я като има толкова всезнайковци вземете та направете вие един материал за Ботев
5G tv
5G tv 8 сағат бұрын
кормят я кат риба
Ivan Vasilev
Ivan Vasilev 8 сағат бұрын
Писна ми от такива
Илиян Янков
Илиян Янков 9 сағат бұрын
Много умен и интелигентен човек,единственият,който да пробуди българския народ!Честни почитания.
madjo mexicaneca
madjo mexicaneca 9 сағат бұрын
MERSI ZA QKETO BATE MARIO
Иван Тренев
Иван Тренев 11 сағат бұрын
НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ДА ЛЪЖЕТЕ , БЕ! ТОВА Е ДОЛНА ЛЪЖА! ЗАЩО НЕ МЕ ПОКАНИТЕ В ПРЕДАВАНЕТО ВИ ,ЗА ДА ВИ ПОКАЖА АЗ ДОКУМЕНТИТЕ, КОИТО ПОКАЗВАТ ИСТИНАТА, ЧЕ БОТЕВ Е УБИТ В ЗАГОВОР НА ЮДО-ИСЛЯМСКОТО ТАЙНО ОБЩЕСТВО ДЬОНМЕ, ПОРЪЧКАТА Я ИЗПЪЛНЯВА НИКОЛА ОБРЕТЕНОВ - СИНЪТ НА БАБА ТОНКА!!!! СРАМ, СРАМ, СРАМ!!!!
Тони Тонев
Тони Тонев 12 сағат бұрын
Зган измамна лилаво червена.
Тони Тонев
Тони Тонев 12 сағат бұрын
Егати мангалите.
Тони Тонев
Тони Тонев 12 сағат бұрын
Истината вярната ще излезе когато се отървем от чифутско ДАНАЙСКО робство.
Тони Тонев
Тони Тонев 12 сағат бұрын
СПОРЕД МЕН Е УБИТ ОТ ЧИФУТИН. 😊
Nikolay Mihaylov
Nikolay Mihaylov 13 сағат бұрын
Убиеца на Ботев е българин и се казва Никола Обретенов.
Altanay Dervishev
Altanay Dervishev 15 сағат бұрын
Г-жа репортерката , трябва да се научите по някакъв начин да уважавате интервюрираният от вас човек , не ви се получават нещата
Error 404
Error 404 17 сағат бұрын
Имах по-големи очаквания. Определено ще прочета книгата на Николай Иванов, защото представени така почти всички доказателства са неаргументирани и хвърлени в нищото. Искрен Красимиров повдига доста важни теми в книгата си "Да убиеш Ботев", като например оскъдната липса на исторически сведения за подготовката и най-вече събитията, свързани с Априлското въстание конкретно във Врачанския Балкан. Основните извори са записки, интервюта и показания на Никола Обретенов и Димитрото, от които следва по-важния проблем - многократната "промяна" (според автора умишлена) на спомените за събитията. В Ничия земя категорично се отхвърля вътрешното предателство, без солидни аргументи. Самият Обретенов казва предсмъртно, че ще отнесе тайната за смъртта на Ботев на небето... каквото и да значи това. Г-жо Тренчева, ще се радвам да направите едно предаване, в което да се чуе и гледната точка на Красимиров.
Ali İsmet
Ali İsmet 17 сағат бұрын
вторият интервиюран е абсолютно не поправим ..сам си е повярвал.че е велик измамник и никога няма да се промени..не че е интелигентен..просто си мисли че е така..и като всеки преминал през университета на затвора искрен сладкодумен до като му е изгодно..
kopieto kopieto213
kopieto kopieto213 17 сағат бұрын
ЗА СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ
Райна Атанасова
Райна Атанасова 18 сағат бұрын
Сто процента съм сигурна, че този черкезин е знаел как изглежда Ботев.
Чейковски
Чейковски 19 сағат бұрын
Братя и сестри ! Знам само едно ! Истината досега не е намирала път измежду ефира ! И си купете книгата Българите са в основата на човешката цивилизация ! Там има опасни за врага ни доказателства
ToTo BORKO
ToTo BORKO 21 сағат бұрын
Много мъчно. Бившият и настоящият СОЦ унищожи народа.
Radka Filipova
Radka Filipova 22 сағат бұрын
Дано да гниеш там
Lyubo Lazarov
Lyubo Lazarov Күн бұрын
Тоя циганин е мн запознат с българската история евала
Teodora Kostova
Teodora Kostova Күн бұрын
Коя е песента на 10:39 ?
Teodora Vodenicharova
Teodora Vodenicharova 19 сағат бұрын
На гръцкия композитор Вангелис. Завладяване на Рая.
MD
MD Күн бұрын
“С извинение, изнасилих я” “Не мога да се нарека убиец и изнасилвач”, “Ти ли го направи? Да аз го направих.”, “Не искам да сваля присъдата”, “ Кат’ едно петно е то.” “Чакат си момента да ме поръчат.”, “Те гледат да ме довършат.” и т.н. Баща му, крал цветни метали и Северин, понеже е със същите гени, станал изнасилвач и убиец. Не съм чувал Тренчева да се държи по този начин и да натяква толкова агресивно. Уговорката не върви по план и момчето е започнало да се притеснява.
Dilyana Mitzeva
Dilyana Mitzeva Күн бұрын
Леле леле. Нямаме ли българска музика, че пуснах те "Последния мохикан"🤐
Toti Kutunio
Toti Kutunio Күн бұрын
През цялото време очаквах да излезе че някой руснак е свързан убийството !! 😂
Dessislava Damianova
Dessislava Damianova Күн бұрын
Абсолютно смахнати истории, ставали в смахнатите 90 -те години... И като си помисля колко трудни и гладни бяха тези години за много бьлгари, а ето, оказва се, че са се хвьрляли хиляди левове заради приумиците, интригите или демоничните зависимости на някои хора, на които уж някой нещо диктувал!
Кирил Проданов
Кирил Проданов Күн бұрын
От тази гилза може да е останало парченце и до днес ,като се знае мястото на стрелеца с един металотърсач може много лесно да се намери тази гилза и да се докаже ,че от това място е стреляно .
Tinka Terzieva
Tinka Terzieva Күн бұрын
Започва се разследване / закъсняло/ за доказване истината за убийството на Христо Ботев.А не е ли ВЕЧЕ ВРЕМЕ ДА СЕ КАЖЕ ИСТИНАТА -КЪДЕ Е РОДЕН ХРИСТО БОТЕВ-? Историците го знаят , но защо все още мъчат?
Тодор Тодоров
Тодор Тодоров 13 сағат бұрын
Къде?
Радослав Велев
Радослав Велев Күн бұрын
Защо публикувате глупости? Идете в Люти брод,там четата се е криела месец време и са разказвали ! А този материал е пълна простотия !
Kalina Perez
Kalina Perez 8 сағат бұрын
Какво по-точно са разказвали?
Boris Vasilev
Boris Vasilev Күн бұрын
Здравейте! Как се казава "турската" песен, която беше фон на тази част от предаването?
Always respect nature
Always respect nature Күн бұрын
kzbin.info/www/bejne/rojRYpKiirCGq5osi=KAC5-Cd4ZIELo5Cw Предполагам че говориш за тази
Elka Georgieva
Elka Georgieva Күн бұрын
Пълно с лъжи предаване. Защо не кажете какво е написал в собствените си записки Никола Обретенов? Бяха намерени преди 15 години и няколко страници от тях мистериозно изчезнаха. Да говорите ,че с тая пушка от 500 метра е убит Ботев вечерта в тъмното , трябва да си пълен балък , за да повярваш. А този черкезин които уж е убил Ботев ,самият той е бил убит предният ден в схватка със четата. Издават фалшив документ за награда на негово име. За османците естествено е по добре те да са убили опасният Ботев.А истината е ,че Ботев е дал 5000 златни динара на Обретрнов и Захари Стоянов за да се въоръжат хора в България за въстанието. Но това никога не се случва. Обретенов и Стоянов лъжат най нагло Ботев ,че хиляди българи го чакат той да се върне и да ги поведе и си прибират парите. Ботев е убит За Пари .. след последният бой с рурската потеря , се събират на едно място Ботев , Обретенов, Стоянов , Димитруто и Перо който е най близкият приятел на Ботев но е смъртно ранен и едва диша а двамата пазачи на Ботев ,Обретенов им казва да отидат да си починат и той ще застъпи . Те отиват да оият вода от близкият ручей на около няколко стотин метра. Тогава Ботев се скарва с Обретенов И разбира че са го измамили и го заплашва ,че когато избягат в Сърбия ,ще ги съди за това ! Отива по малка нужда , и зад него Обретенов за да си спаси кожата вади пистолета и го Застрелва в гръб. Тогава се уговарят той , Стоянов и Димитриту да си мълчат. Но понеже все още има живи наследници на тези фамилии , на някой хора им е неудобно да ги злепоставят. И говорят пълни глупости. Това е истината драги българи.
Genadi Getov
Genadi Getov Күн бұрын
20 реклами за 40 мин..
Vencislav Kolev
Vencislav Kolev Күн бұрын
Imash vpredvid 40 reklami za 20 min
Zyulkyar
Zyulkyar Күн бұрын
Pushek,yadene I piene U Gorata!😅😂😊
Zyulkyar
Zyulkyar Күн бұрын
Yaka rabota!😊
Henryka Osińska
Henryka Osińska Күн бұрын
Bardzo mądre)🍒
Patrycja Leszczyńska
Patrycja Leszczyńska Күн бұрын
Masz lojalnych odbiorców💞
Aneta Angelova
Aneta Angelova Күн бұрын
Бог ви обича и чака да се покаете и да дойдете при него
Aneta Angelova
Aneta Angelova Күн бұрын
Азис Бог те вика да дойдеш при него
Aneta Angelova
Aneta Angelova Күн бұрын
Азиз е избран от Бога
Aneta Angelova
Aneta Angelova Күн бұрын
Покайте се пред Бога за такива хомосексуалисти. Защото това е много голям грях.Бог е създал мъжът и жената да бъдат заедно😊
Henryka Osińska
Henryka Osińska Күн бұрын
Relaks😛
Rosen Dimitrov
Rosen Dimitrov Күн бұрын
Super epizod respekt Na ekipa
ALEKS GERGOV
ALEKS GERGOV Күн бұрын
Бъдете горди със себе си ! Вие сте МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКИ ДРУГИ (масовката). Поздравления и успех момчета 🤍