Пікірлер
@Abcd-u1o
@Abcd-u1o 13 сағат бұрын
גאון תודה רבה💪
@gilperets1
@gilperets1 Күн бұрын
מה??? מי מעלה סרטון שרובו אידיוט אוכל מול המצלמה???? אחרי 20 שניות איבדתי את זה. די!
@Yehuda944
@Yehuda944 Күн бұрын
בא נתחיל מזה שההוא עם העורף צריך עיניים בגב אחרת לא יבין שיש מצלמה שמצלמת
@אורקומדי
@אורקומדי 2 күн бұрын
ואו הקאבר הזה לפחד אלוהים ממש מפתיע הסאונד החדשני והבועט שלו😮
@אורקומדי
@אורקומדי 2 күн бұрын
כל פריים (שזה ליטרלי בממוצע כמעט 18 פריימים לשניה) שהעורף של הבן אדם הזה מוצג לי אני יותר חושב מחשבות עובדניות😭
@אורקומדי
@אורקומדי 2 күн бұрын
העניים הם המראה האחורית...לכושיליראבק
@אברהם-ת7ק
@אברהם-ת7ק 4 күн бұрын
יש מישהו שמסתיר וזה מאבד מההרצאה המצוינת
@mayarh2764
@mayarh2764 9 күн бұрын
היי רון, כאשר עשית את החור, אוויר נכנס או יצא? ומה גרם למים לחזור לזרום? אני לא כל כך מבינה כי אמרנו שהאוויר בפנים הגיע ללחץ האטמוספירי, שהוא אותו לחץ כמו בחוץ, אז למה שתהיה תנועה של אוויר פנימה או החוצה כשעשית את החור?
@Ron_Bessler
@Ron_Bessler 9 күн бұрын
היי שאלה נהדרת! כאשר המים עוזבים את המיכל, מפלס המים יורד, כתוצאה מכך נפח האוויר הכלוא בפנים יורד בלחץ לפי משוואת גזים אידאלים. התחלנו בלחץ אטמוספרי ועכשיו אנחנו משהו קטן ממנו. כאשר הלחץ יהיה נמוך מאוד, (מפלס המים יהיה נמוך גם כן) הלחץ במיכל יגיע בשלב מסויים לערך קריטי: P= Pa - ρgh כאשר h גובה הזורם הנותר במיכל. אם נבדוק מה הלחץ בנק' התחתונה של הזורם נקבל שהיא בלחץ אטמוספרי, שזה בדיוק אותו לחץ כמו הסביבה! ולכן אין לחץ שדוחף את המים החוצה ! בדיקה: ברגע שאני אבצע פתח מולקולות של אוויר יכנסו פנימה וירימו את הלחץ של האוויר חזרה ללחץ אטמוספרי, מה שיבטיח שבנקודה התחתונה ליד הפתח של המים יהיה שוב לחץ גבוה. אם יש עוד שאלה אני פה :-)
@MBY1952
@MBY1952 15 күн бұрын
כל הכבוד. על התוכן. צורת ההגשה. והמקצועיות.
@moshebuxenbaum8446
@moshebuxenbaum8446 18 күн бұрын
תודה!
@Ron_Bessler
@Ron_Bessler 17 күн бұрын
היי משה תודה רבה! ממש מעריך את זה 🙏
@oriinbar4935
@oriinbar4935 Ай бұрын
היי , אתה צמצמת את הצפיפות אבל אחד זה הצפיפות של הזורם ממשוואת ברנולי ואחד זה הצפיפות של המים מההידרוסטטיקה של המנומטר אז אי אפשר לצמצם אותם.... נגיד מודדים עם 2 מדי לחץ במקום מנומטר אז ברור שהצפיפות של הזורם קשורה לתוצאה.
@Ron_Bessler
@Ron_Bessler 27 күн бұрын
היי אורלין! הערה מצויינת. את צודקת טעות שלי. אלו שני זורמים שונים: נוזל המים משמש למדידת הפרשי הלחצים. זורם האוויר אשר בשימוש. יום שני/שלישי אני אעלה הרצאה חדשה בנושא ברנולי ואדייק את המשוואה וגם אוסיף דיון מאוד מעניין על התוצאה :)
@emalev-p8v
@emalev-p8v Ай бұрын
תודה רבה!!! עזרת לי מאוד
@Ron_Bessler
@Ron_Bessler Ай бұрын
יש מעולה! מלא בהצלחה, אם יש שאלות אני פה :)
@ayaltelem945
@ayaltelem945 Ай бұрын
קודם כל, הסרטון מעולה, גם הנושא, וגם ההגשה, אז תודה רבה. ניסיתי לכתוב שבר והשתמשתי ב-ldiv\ וזה לא הצליח. הוא כתב לי Slash במקום (לדוגמא) a+b מעל קו השבר ו-a-b מתחת.
@Ron_Bessler
@Ron_Bessler Ай бұрын
היי שבר זה ממש פשוט, למשל "חצי" כותבים 1/2 ומיד לאחר הרווח יצא לך כתיב שבר. אופציה נוספת בחלון למעלה תראה x/y יש שם אופציות לכל מיני שברים בהצלחה!
@ayaltelem945
@ayaltelem945 Ай бұрын
@@Ron_Bessler לחובתי, יצאתי טמבל. לזכותי, ראיתי את הדרך שחשבתי שצריך בכל מיני מקומות - הצלת נפש אחת במודיעין.
@yairrezek5967
@yairrezek5967 Ай бұрын
הרצאה מעולה כתמיד. אעיר רק הערה שולית ביותר ב 52:39 : המוליכות נהפכת להיות פחות טובה כשהנגד מתחמם. כי יש יותר תנודות של הגביש, שמפריעות לזרימת האלקטרונים דרכו.
@Ron_Bessler
@Ron_Bessler Ай бұрын
היי יאיר הערה מעולה! חימום של נגד חשמלי משפיע על ההולכה, יחד עם זאת סוג החומר קריטי. 1. מתכות (כמו נחושת או אלומיניום): במתכות, אתה בהחלט צודק! חימום גורם לעלייה בהתנגדות החשמלית. זה קורה כי האלקטרונים במתכת נעים דרך סריג האטומים, וכאשר הטמפרטורה עולה, האטומים רוטטים יותר ומקשים על תנועת האלקטרונים. לכן, החימום מקטין את ההולכה (או מגדיל את ההתנגדות). 2. חומרים מוליכים למחצה (כמו סיליקון): בחומרים מוליכים למחצה, עלייה בטמפרטורה בדרך כלל משפרת את ההולכה, כי חימום מעורר אלקטרונים ומאפשר להם לנוע בקלות רבה יותר ולהשתתף במוליכות החשמלית. לכן, התשובה תלויה בחומר. עבור נגדים מתכתיים רגילים, חימום יקטין את ההולכה, ומוליכים למחצה יגדיל דיון מעולה! תודה על החידוד :)
@barak8997
@barak8997 Ай бұрын
איך הגיוני שבמשוואת החוק השני נכנסים כוחות בכל הצירים? בדרך כלל זה מופצל לתאוצה לפי כל ציר ואז הכוחות שבכל ציר
@Ron_Bessler
@Ron_Bessler Ай бұрын
היי ברק! חידוד מצויין, אתה צודק שורשמים את משוואת ניוטון באופן סקלרי אין מצב לרשום תאוצה מכל ציר אלא רק בכיוון המתאים. לעומת זאת, כאן רשמנו את משוואת ניוטון באופן וקטורי, כלומר איחדנו 3 משוואות באחת. לכן יכולנו לרשום את כל הכוחות וגם את כל התאוצות. אך זהירות כל איבר חייב להיות מלווה בסימן שאומר באיזה כיוון הוא פועל (לאיזו משוואה הוא שייך). כמובן יכול לפתור בצירים נפרדים, אין ספק שזה יותר מסודר ומאורגן :) בהצלחה!
@joseph-n8y
@joseph-n8y 2 ай бұрын
אהבתי את ההדגמה של המהירות המשיקית עם כדור הטניס,היא ממחישה מאוד את הרעיון בהדגמה פשוטה וחכמה
@matann10
@matann10 2 ай бұрын
ב6:18 איזה כוח חיצוני?
@ronbessler1271
@ronbessler1271 Ай бұрын
מתן אתה פשוט מתנה! שאלה מעולה!! כוח חיצוני זה כוח שפועל מחוץ למערכת שלנו על המערכת שלנו. בשאלה הזאת לא הכרזתי במפורש מי המערכת שלנו. אז הנה: אני בחרתי את המערכת שלנו להיות 5 המסות והמוטות. לאחר ההתנגשות המערכת תרצה להסתובב סביב מרכז המסה שלה אבל לא תוכל. זה בגלל כוח חיצוני על המערכת. הכוח החיצוני הזה זה כוח של המסמר שלא ייתן לנו לברוח מהאחיזה שלו. כוח שכזה מבטל שימור תנע קווי. הוא עף עשוי לבטל תנז במידה ויצור מומנט חיצוני. אבל טריק ידוע ברגע שישנו כוח חיצוני אחד, הוא לבחור את נק' היחוס שלנו עבור התנז בנקודת הכוח הזו ואז הוא אומנם יפעיל כוח חיצוני אך לא יפעיל מומנט חיצוני כי הזרוע תהיה אפס. לכן נוכל להשתמש בשימור תנע זוויתי :) שאלה מעולה מתן ממש תודה לך על החידוד הזה מאמין שהרבה היו זקוקים לו. מקווה שהתגובה עזרה טאם יש עוד שאלה אני פה! תודה לך על השאלה.
@matann10
@matann10 Ай бұрын
@@ronbessler1271 תודה רבה
@איתיאלדודקביץ
@איתיאלדודקביץ 2 ай бұрын
סרטון מצויין, תודה רבה
@Ron_Bessler
@Ron_Bessler 2 ай бұрын
בכיף! ואם יש עוד שאלות שלא קיבלו מענה אפשר בתגובות, המון בהצלחה :)
@andeshawtefalet4890
@andeshawtefalet4890 2 ай бұрын
אלוף
@DRAGON-lp6xy
@DRAGON-lp6xy 3 ай бұрын
למה שלא נניח שבגדלים כאלה חלקיקים לא מצייתים למהירות האור? או שפשוט המוח - עין שלנו מפרש ככה שנדמה שמהירות האור לא השתנתה.
@Ron_Bessler
@Ron_Bessler 2 ай бұрын
אולי, רק שמה שמקדם אותנו זה למצוא מודלים, כלומר "סיפורים" שעוזרים לנו לחזות את העתיד ולצפות מה יקרה :) כל הגילויים האלו חשפו שהמודלים שהיו לנו עד כה לא נבעו לנכון מה שקורה ולכו עברו אדפטציה.
@אביב-ס4ד
@אביב-ס4ד 3 ай бұрын
הי רון אמנם לא לומד בטכניון אבל מאוד נהנה מהחומר שלך. רציתי לשאול אם את החוברת שלך לפיסיקה 1 אפשר להשיג גם מי שלא לומד במוסד שאתה מלמד?
@Ron_Bessler
@Ron_Bessler 3 ай бұрын
היי אביב! שמח לשמוע :) הספרים מיועדים לכולם (גם מי שלא בטכניון) הנה הקישור של החנות האינטרנטית שלהם www.mobitti.com/web_client/mobile-app/documents-web.html?lang=he&forTest=0&inapp=0 בהצלחה!
@uriel9731
@uriel9731 3 ай бұрын
אתה תותח תודה רבה
@אביב-ס4ד
@אביב-ס4ד 3 ай бұрын
אני לומד במוסד אחר ומאוד נהנה מהסרטונים שלך, אפשר להשיג את זה גם דרך האגודה או שזה רק לסטודנטים בטכניון?
@Ron_Bessler
@Ron_Bessler 3 ай бұрын
היי אביב איזה כיף לשמוע! זה לכולם, כאן הקישור. אם אתה לא מהטכניון הזדהה כאורח :) www.mobitti.com/web_client/mobile-app/documents-web.html?lang=he&forTest=0&inapp=0
@Url1a1
@Url1a1 3 ай бұрын
יש לך סרטון שמסביר על סימטריה?
@Ron_Bessler
@Ron_Bessler 3 ай бұрын
יכול לחדד את הבקשה מה בדיוק הכוונה שלך בסימטריה? יש לזה הרבה אינטנרפטאציות בפיזיקה
@Url1a1
@Url1a1 3 ай бұрын
@@Ron_Bessler סימטריה בתנועה בליסטית, לא מצליח להבין ככ אתזה. זה אומר שכשיש לי תנועה בליסטית ללא הפרעות הזמן עלייה יהיה שווה חזמן ירידה וגם המהירות?
@nitsan5037
@nitsan5037 3 ай бұрын
אתה יכול לשלוח קישור לפתרונות לשאלות שיצא לי לעשות?
@Ron_Bessler
@Ron_Bessler 3 ай бұрын
docs.google.com/spreadsheets/u/0/d/16JbIDybfz_8zXaGsTEsYVbLgRfrjYC66tOIWFTM6YWw/htmlview#gid=0
@Ron_Bessler
@Ron_Bessler 3 ай бұрын
בבקשה! בהצלחה תנו בראש :)
@הראלכהן-ד3ח
@הראלכהן-ד3ח 4 ай бұрын
איך יודעים לחשב ללא מנומטר ירידת לחץ לפי מהירות זרימה בקטרים שונים,משמע מהירות 4מטר לשניה בזרימה בקוטר 3 צול לא יםסיד אותו לחץ במהירות 4מטר לשניה בצינור 8צול
@Ron_Bessler
@Ron_Bessler 4 ай бұрын
היי אני יכול לדעת את זה בקלות לפי ברנולי כמו שעשינו פה :) שים לב שעבדתי עם המהירות הממוצעת שהיא תלויה גם בספיקה שצינור וגם משכללת את הגודל שלו. אז כל פעם שיש שינוי קוטר אני יכול לחשב את נפילת הלחץ. אבל זהירות! איפה צריך להיזהר? ברנולי מזניח חיכוך! חלק מהאנרגיה לא יכלה להיות מנותבת לדחיפת הזורם קדימה ונאבדה על מאמצי גזירה עם דפנות הצינור. הפתרון לזה הוא שיש מקדמי וקבועי חיכוך ידועים לכל גאומטריה שבעזרתם אפשר לתקן את הפרש הלחץ :) מוצאים אותם בדיוק כמו שהצעת, שמים מונומטר בודקים את הפרש הלחץ האמיתי לעומת התאורטי לפי ברנולי. הפער בניהם זו אנרגיה שאבדה על חיכוך. בהצלחה!
@alonchausho6808
@alonchausho6808 4 ай бұрын
שלום רון,האם זה תקף גם לפיזיקה 1מ'? מהם ההבדלים העיקריים בין 1 ל 1מ' מבחינת התאורייה ובכללי?
@Ron_Bessler
@Ron_Bessler 4 ай бұрын
היי לגמרי תקף. ההבדל העיקרי בתכלס בין הקורסים זה ש-1מ מקבלים אקסטרה נושאים בהקשר של סיבובים כהמשך לתנז שלכם. (מומנטים, גלגול והחלקה, מע' ייחוס מסתובבות)
@alonchausho6808
@alonchausho6808 4 ай бұрын
@@Ron_Bessler סבבה תודה רבה רון🤩🙌🏻
@גבריאלהרציג
@גבריאלהרציג 4 ай бұрын
שלום רון , בדקה 6:11 דקות אמרת שיש שימור אנרגיה. אפשר לעשות את הפעולה הזאת כי הזנחת חיכוך. אבל יש עוד אנרגיה שקוראת. הסיבוב של הגוף במדרון (אנרגיה קינטית סיבובית) האם אפשר להזניח אותה ולהגיד שהגוף נקודתי. ואם הוא לא זניח איך הוא משנה את המערכת. (אני אשמח להבין איך המשוואה משתנה עם הגורם זה מתווסף)
@Ron_Bessler
@Ron_Bessler 4 ай бұрын
אני פה הזנחתי. אך אכן אתה צודק במידה ורוצים דיון יותר מדוייק יש להוסיף אנרגיה קנטית של סיבוב ואז השאלה מהנושא תנע קווי עולה רמה לנושא אחר שנלמד בפיזיקה 1מ גלגול והחלקה. ידרוש להוסיף אנרגיה קינטית מתוצאה מסיבוב: 0.5 I ω^2 כאשר הנחה של מומנט אנרציה של גליל ושמהירות הגלגול היא ω=VR
@DiNaMiT525
@DiNaMiT525 4 ай бұрын
אליפות! איך אפשר להשיג את הקובץ שאתה מלמד ממנו?
@Ron_Bessler
@Ron_Bessler 4 ай бұрын
היי כל הקבצים שהכנתי נכתבו למען אגודת הסטודנטים. אז רק דרך האתר שלהם, שם לינק www.mobitti.com/web_client/mobile-app/documents-web.html?lang=he&forTest=0&inapp=0
@alongabai1100
@alongabai1100 4 ай бұрын
היי אשמח להסבר למה בדוגמה של e^מפלצת df/dx = e^x
@Ron_Bessler
@Ron_Bessler 4 ай бұрын
היי אלון שאלה מעולה !!! (שבהחלט לא התעמקנו בה) אנזה לתת את ההסבר הטוב ביותר שאני חושב עליו. אם תנסה לגזור את 2^x תקבל שהנגזרת היא קבוע כפול המספר המקורי 0.69*(2^x) שים לב שהקבוע מקטין את המספר כי זה שבר קטן מ-1. לעומת זאת אם נגזור את 3^x נקבל שהנגזת היא 1.09*(3^x) כלומר קצת מגדיל את המספר המקורי, כי הקבוע מקדימה קצת גדול מ-1. אתה קולט שקיים מספר שבול!!! אבל בול! שאם תעלה אותו בחזקת איקס ואז שאתה גוזר אותו אתה מקבל שוב את אותה הפונקציה! כמובן הוא חייב להיות מספר כלשהו בין 3 ל-2. כי 2 מקטין ו-3 מגדיל. אם תחפש אותו תגלה שהוא המספר המפורסם: ...2.718281828459045 המספר ממשיך עד אינסוף תלוי כמה מדוייק אתה רוצה את התוצאה של הקבוע מקדימה: 1.0000000000.... (באופן דומה לפאי שממשיך עד אינסוף תלוי כמה אתה רוצה את הדיוק של המעגל שלך.) המספר שלנו 2.7..... סופר נפוץ ועוזר לתאר המון דברים בטבע ובפיזיקה. בגלל שאדם בשם אויילר גילה אותו, נפרגן לו ונקל עליינט בכך שקצר לרשום את האות e באנגלית ולסמן: e^x ובגדול זה המספר שבהגדרה אם נעלה אותו בחזקת נעלם, ואז ננסה לגזור הוא יהיה לאוצה םונקציה שניסינו לגזור! אז ... בגלל זה בדוגמא של ה-"מפלצת" ידעתי מיד להתעסק איתו :-)
@alongabai1100
@alongabai1100 4 ай бұрын
​@@Ron_Bessler כן אבל נגזרת זה: df/dt :לעומת זאת בשאלה שלי התכוונתי לביטוי df/dx הביטוי הזה לא פשוט אומר e^x/x?
@Ron_Bessler
@Ron_Bessler 4 ай бұрын
@@alongabai1100 היי אלון אפשר לנסות להסביר יותר טוב את כוונתך הפכנו את הנגזרת המסובכת של הפונקציה f(t) לשתי נגזרות קלות יותר: df/dx & dx/dt בשיעור הראנו הוכחה שהמכפלה בניהם תתן את הנגזרת המבוקשת בתרגיל df/dt = (df/dx)*(dx/dt) ולכן יחולנו לשכוח את מה שביקשו ולהתמקד בנגזרות החדשות שמשמעותית הרבה יותר קלות הרעיון אסטרטגית של השאלה ללמד שאפשר לקחת נגזרת מפחידה וקשה כלומר כזו עם מפלצת ולתת למפלצת שם של פונקציה חדשה למשל אצלנו איקס ואז התרגיל מתפשט לשתי נגזרות קלות בסוף נחזיר את המפלצת לביטוי הסופי מקווה שהדיון עזר :-)
@Ron_Bessler
@Ron_Bessler 4 ай бұрын
21:29 There is a missing dt in C0 and also C2 the last term should be dt^2 in both of them.
@matann10
@matann10 4 ай бұрын
ב2:42 אתה מוציא שורש ממספר שלילי?
@ronbessler1271
@ronbessler1271 4 ай бұрын
היי מתן! עם כזו חדות על המתמטיקה בטוח תצליח לתת בראש במבחן! סחטיין! הכוח mg מצביע מטה ולכן סימנו מינוס אתה צודק!!! ואסור לעשות שורש למינוס (עד כדי מספרים מרוכבים שכרגע לא רלוונטים) אז איפה הטעות? באיזו תאוצה השתמשתי למעגל? התאוצה הצנטר (מרכז) פטאלית (רודפת) כלומר בחרתי להשתמש בתאוצה הצנטרפטאלית רודפת המרכז!!! כידוע המרכז נמצא בכיוון המינוס רדיאלי ! כמו שציר רגיל מוגדר כעולה מאפס לאינסוף גם הציר הרדיאלי. אם אני מתחיל מרדיוס ומכוון למרכז המעגל זה הכיוון של לקטון ולכן הסימן של התאוצה גם צריך להיות מינוס!!! לסיכום התוצאה בסדר פשוט חסר לי מינוס בצד ימין 😅 אבל המסקנה נכונה 😊 האם עכשיו הכל ברור? ובהצלחה למבחן תרגיל מעולה!
@Ron_Bessler
@Ron_Bessler 4 ай бұрын
אם יש לך עוד שאלה אני פה :)
@david7eng
@david7eng 4 ай бұрын
יש לך טעות 42 מיליון קילומטר בשנייה ???? מהירות האוק 300 אלף מטר בשנייה
@Ron_Bessler
@Ron_Bessler 4 ай бұрын
תודה דוד! הכוונה היא כמובן מטר לשניה :) לא ק"מ לשניה.
@david7eng
@david7eng 4 ай бұрын
גם 42 מטר לשנייה זה רחוק מ 14% ממהירות האור ​@@Ron_Bessler
@Ron_Bessler
@Ron_Bessler 4 ай бұрын
8:54 - The "dt" (mili-sec) that we chose is "larger" that tau (micro-sec)
@legeniouscompany7906
@legeniouscompany7906 4 ай бұрын
מי שמצלם לא צריך להזיז את המצלמה כל חמש שניות
@Ron_Bessler
@Ron_Bessler 4 ай бұрын
טיפ מעולה, קבלתי, תודה :)
@silent_whisper75
@silent_whisper75 4 ай бұрын
👑👑👑👑👑👑👑👑
@Ron_Bessler
@Ron_Bessler 4 ай бұрын
אין עלייך מורן! זכות גדולה ! 🙏🙏🙏🙏🙏
@maikrorg7171
@maikrorg7171 4 ай бұрын
Good video! Thank you for your assistance!
@Ron_Bessler
@Ron_Bessler 4 ай бұрын
Thanks Mike ! Keep the hard job 💪
@billybobjoe2469
@billybobjoe2469 4 ай бұрын
ממש תודה! הצלת לי את המבחן ביחסות ❤
@Ron_Bessler
@Ron_Bessler 4 ай бұрын
איזה כיף לשמוע שעזרתי! 😄 אם יש לך עוד שאלות או נושאים שמעניינים אותך, אשמח לשמוע. יש בערוץ עוד סרטונים שיכולים לעזור לך. בהצלחה בהמשך! 🚀
@HilaBraverman
@HilaBraverman 5 ай бұрын
תודה רבה הסבר מצוין ומובן!
@Ron_Bessler
@Ron_Bessler 4 ай бұрын
תודה על הפידבק! שמח שההסבר היה מובן 😄 יש עוד סרטונים בערוץ בנושאים דומים, מוזמן לבדוק. ולכל שאלה, אני פה!
@תמרדניאל-ד3ס
@תמרדניאל-ד3ס 5 ай бұрын
31:45 - Bronchioles
@liorbeinhorn6628
@liorbeinhorn6628 5 ай бұрын
רק לשים לב שעבור המסה התלויה m1 המתיחות T לא שווה לכוח הכובד כי המסה מאיצה ימינה בגלל רכיב אופקי (במערכת הייחוס החיצונית). כלומר יש זווית קטנה מ-90 מעלות בין החוט לציר האופקי, ואז הביטוי ל-F חיצוני יוצא שונה (מחלקים בסינוס הזווית).
@Ron_Bessler
@Ron_Bessler 4 ай бұрын
ואוווו ליאור איזה חידוד אש!!!! אהבתי מאוד :-) נכון לו היינו רואים בציור או בגוף השאלה הערה על הזווית היא לגמרי לא הייתה זניחה ואז אכן חלק ממתיחות החוט הייתה מתפלגת עם כול דלמברט. חידוד מצויין!
@yehonatnmimon1392
@yehonatnmimon1392 5 ай бұрын
מגניב ממש
@Ron_Bessler
@Ron_Bessler 4 ай бұрын
נכון! שמח שגם אתה אהבת! 😄 יש עוד תכנים בערוץ שאולי יעניינו אותך. מוזמן לבדוק! בהצלחה!
@nesdi6653
@nesdi6653 5 ай бұрын
D O Hygiene: Art of Healthfulness
@nesdi6653
@nesdi6653 5 ай бұрын
I was thinking is this professor trying to get me to win a noble prize, then he said I hope this inspires you to win a noble prize lol
@Ron_Bessler
@Ron_Bessler 5 ай бұрын
Why 00:01:05 - Why lung? 00:10:00 - Electrostatics 13:46 - Model preparation 22:00 Exposure setup 00:55:22 - Tree model Why (Debate) 01:03:15 - How we did it? 01:09:00 - PDMS ANSYS WATER * 11:10:23 -Results
@a_t6479
@a_t6479 5 ай бұрын
היי רון, החוברות בנושא זרימה מתאימות גם להנדסת מכונות?
@Ron_Bessler
@Ron_Bessler 5 ай бұрын
מתאימה מאוד! סדר הנושאים עשוי להיות טיפה שונה (גם בין מרצה למרצה) בהצלחה!
@a_t6479
@a_t6479 5 ай бұрын
@@Ron_Bessler תודה רבה! יש אפשרות לרכוש את כרך ג' - משוואת נוויה סטוקס איפשהו?
@a_t6479
@a_t6479 5 ай бұрын
@@Ron_Bessler רכשתי את כרך א ו-ב, אשמח לדעת אם כרך ג יצא, לא מצאתי אותו בחנות החוברות, תודה רבה הספרים מעולים!
@Duskull666
@Duskull666 5 ай бұрын
אני הייתי בטוח שתנע זה פשוט קורדינטות של המרחב פאזה של יריעה סימפלקטית..