070323 Теплі підлоги не рекомендуються в дитячих кімнатах. Наймання підрядників. ПВХ-вікна потіють.

  Рет қаралды 1,493

Олександр Терехов Проект Будівництво

Олександр Терехов Проект Будівництво

Күн бұрын

Пікірлер: 38
@TerekhovO
@TerekhovO 10 ай бұрын
Правильні методи будівництва, матеріали та ізоляція є важливими для якісно побудованого та енергоефективного дому, тому глядачів заохочують підтримувати канал шляхом спонсорства або одноразової підтримки. 1. 00:00 🏡 Олександр Терехов відповідає на питання будівництва, рекомендує залізобетонні з’єднання на 1/4 прольоту, пропонує замовляти вікна безпосередньо з заводу, обговорює наймання підрядників за доходами. 1.1 Олександр Терехов відповідає на питання будівельної тематики, в тому числі про можливість заливки стовпчастого фундаменту по частинах і виконання стику. 1.2 Залізобетонні з’єднання слід виконувати на 1/4 прольоту, бажано вертикально, використовуючи для тимчасової опалубки пінопласт і на наступний день зачищаючи кромку молотком. 1.3 Замовляти вікна безпосередньо з заводу дешевше, але вам доведеться самостійно організувати доставку та установку, а також нести відповідальність за пошкодження. 1.4 Якщо ви заробляєте більше, ніж людина, з якою спілкуєтеся, найміть її, щоб заощадити час для себе, але якщо ви заробляєте менше, розумніше виконувати роботу самостійно, щоб отримати прибуток. 1.5 Доповідач розповідає про труднощі пошуку підрядників для невеликих будівельних проектів і наголошує на важливості практичної роботи, щоб заощадити гроші. 1.6 Компанії заробляють на дилерстві та зарплаті, а в міжсезоння вартість може бути як мінімум вдвічі меншою.
@ТарасПетрик-щ3д
@ТарасПетрик-щ3д Жыл бұрын
Дякуємо за Вашу працю,як завжди професійно та інформативно !!!
@TerekhovO
@TerekhovO Жыл бұрын
Будь ласка! :)
@valera6762
@valera6762 Жыл бұрын
💙💛 Слава Україні!
@b_time3401
@b_time3401 Жыл бұрын
Дякую!
@TerekhovO
@TerekhovO Жыл бұрын
Будь ласка! :)
@VadimBiliy
@VadimBiliy Жыл бұрын
👍👍👍👍
@ЯрославДубчак-к9я
@ЯрославДубчак-к9я Жыл бұрын
Чудове відео! Випадково натрапив на Ваш новий канал! Дякую за те що продовжуєте свої починання!!!
@TerekhovO
@TerekhovO Жыл бұрын
Будь ласка! :)
@uasal
@uasal Жыл бұрын
Дякую за цікавий стрім. На жаль, дивлюсь вже запис, не встиг до його початку. А питань накопичилось чимало. Сподіваюсь, післязавтра встигну.
@TerekhovO
@TerekhovO Жыл бұрын
Тільки не всі одразу. Відповім на одне :)
@МаксимВолков-э3щ
@МаксимВолков-э3щ Жыл бұрын
Дякую Вам!!!
@TerekhovO
@TerekhovO Жыл бұрын
Будь ласка! :)
@Metaloprofi
@Metaloprofi Жыл бұрын
Дякую за корисні поради
@Ligamaxeu
@Ligamaxeu Жыл бұрын
Супер
@МішаЛубоўскі
@МішаЛубоўскі Жыл бұрын
Дякуємо
@TerekhovO
@TerekhovO Жыл бұрын
Будь ласка! :)
@ТетянаКоляда-н5п
@ТетянаКоляда-н5п Жыл бұрын
Дякую, Олександре!💙💛
@TerekhovO
@TerekhovO Жыл бұрын
Будь ласка! :)
@TerekhovO
@TerekhovO 10 ай бұрын
5. 49:26 🏡 Теплі підлоги не рекомендуються в дитячих кімнатах, важливість зручної підлоги та вентиляції для гарного сну, розгляньте можливість будівництва з газоблоків, але пам’ятайте про слабкі місця та необхідність утеплення. 5.1 Тепла підлога в дитячих кімнатах і спальнях не рекомендується, оскільки це може порушити сон, а дітям це не потрібно через їх активний характер і хороший кровообіг. 5.2 Доповідач розповідає про важливість зручної підлоги та правильної вентиляції кімнати для гарного сну. 5.3 Будуйте будинок з газоблоків щільністю 700, але пам’ятайте про слабкі місця і необхідність утеплення, так як матеріал дорожчий і має погану адгезію, але його все одно можна використовувати для будівництва. 5.4 Виробники пішли з ринку у зв'язку з тим, що газоблок набирає обертів і кращої якості, але будувати і без нього все одно можна.
@livesey13-ou7tp7xw9j
@livesey13-ou7tp7xw9j Жыл бұрын
Спасибо Александр)
@TerekhovO
@TerekhovO Жыл бұрын
Будь ласка! :)
@TerekhovO
@TerekhovO 10 ай бұрын
2. 10:55 🏠 ПВХ-вікна потіють від конденсату через перепади температури, сучасні вікна є більш енергоефективними, але можуть призвести до більшого утворення конденсату, а гідроізоляція є важливою для фундаменту будинку. 2.1 Вікна ПВХ потіють від конденсату через теплоємність матеріалу та швидку зміну температури, через що повітря поглинає вологу з ґрунту. 2.2 Волога в повітрі може спричинити конденсацію на вікнах та іржу на металі через різницю температур. 2.3 Сучасні вікна більш енергоефективні, внаслідок чого перепад температур більший і більше конденсату, а для гладкої бетонної стелі підвалу рекомендується мокра обробка фасаду. 2.4 Перед склеюванням двох шарів для мокрого фасаду поверхню процарапують шліфувальною машинкою з алмазним диском, а для ППС краще використовувати клеї, що продаються для відшарування піни. 2.5 На питання про формування теплоізоляційного вузла між стіною у фасаді та нижньою частиною покрівлі вже відповідали на каналі і не будемо повторюватися. 2.6 Гідроізоляція має важливе значення для фундаменту будинку, і залежно від конкретних вимог і умов навколишнього середовища можна використовувати різні типи гідроізоляції.
@TerekhovO
@TerekhovO 10 ай бұрын
3. 23:43 🏡 Використовуйте профільовану мембрану для конкретних цілей, утеплюйте стіни щільним пінопластом, посилюйте теплоізоляцію для енергозбереження, звертайтеся до виробника за відповідними вказівками та підтримуйте канал через спонсорську або одноразову підтримку. 3.1 Профільована мембрана є додатковими витратами в будівництві і необхідна лише для певних цілей, таких як захист ізоляції або створення зеленого покриття. 3.2 Утеплюйте стіну з газоблоку щільним пінопластом не менше 150 мм, щоб уникнути утворення конденсату і накопичення вологи. 3.3 Збільште товщину піноізоляції до 150 мм для економії енергії, особливо для вікон, що виходять на північ, щоб запобігти утворенню конденсату. 3.4 Використання бета-контакту замість дряпання бетону є порушенням технології, тому рекомендується проконсультуватися з виробником для отримання відповідних вказівок. 3.5 Доповідач розповідає про співвідношення цементу, вапна та піску для різних типів будівельних сумішей. 3.6 Ви можете підтримати канал, ставши спонсором, використовуючи qr-код для одноразової підтримки або супер-чат для відповіді, з усіма необхідними посиланнями, доступними в описі відео.
@Максим-и7п6м
@Максим-и7п6м Жыл бұрын
💪👍🇺🇦✌️
@ВладимирКалита-э8и
@ВладимирКалита-э8и Жыл бұрын
Дякую
@TerekhovO
@TerekhovO Жыл бұрын
Будь ласка! :)
@TerekhovO
@TerekhovO 10 ай бұрын
4. 37:38 🏡 Підпірні стінки на схилах вимагають гідроізоляції та дренажу, надійним варіантом є габіонні стіни, безпечно робити отвори в плиті ПК. 4.1 Підпірні стінки з бетону на схилі вимагають гідроізоляції та дренажу, а в останні роки для підпірних стінок зазвичай використовують габіони. 4.2 Габіонні стінки є надійним і естетичним варіантом підпірних стінок, можуть бути виготовлені з нержавіючої сталевої решітки або залізобетону. 4.3 Армування працює для натягу, дозволяючи використовувати менш бетонні та більш вигідні варіанти, такі як габіони або гнучкий залізобетон, з шпунтовими підпірними стінами як міцним, але великим варіантом, а дренаж і ґрунтова вага працюють для підтримки підземної стіни. 4.4 При будівництві будинків на схилах варіанти захисних елементів включають стіни в ґрунті, зливові палі та терасування, щоб витримати бічні навантаження та вигин. 4.5 Доповідач розповідає про використання різних елементів у будівництві, в тому числі підпірних стінок з дерева, а також відповідає на питання про можливість виконання наскрізного отвору в ПК плиті. 4.6 Отвори діаметром 50 мм можна зробити в певних місцях плити, не порушуючи зону армування, і зробити це безпечно.
@TerekhovO
@TerekhovO 10 ай бұрын
7. 01:05:05 🏡 Зараз мастика є більш доступною та широко використовуваною, але є проблема із грубою ізоляцією плит, яка потребує фіксації, а правильна гідроізоляція є важливою для запобігання проникненню вологи в будинок, особливо в таких приміщеннях, як ванна кімната та під підлогою. 7.1 Зараз мастики більш доступні і широко використовуються, але є проблема з чорновою ізоляцією плити, яку потрібно виправити. 7.2 Пароізоляційний шар повинен стикатися з гідроізоляцією, щоб створити єдиний гідроізоляційний шар, що полегшує укладання бетону та запобігає впливу вологи з ґрунту на бетон. 7.3 Правильна гідроізоляція має важливе значення для запобігання проникненню вологи в будинок, особливо в таких приміщеннях, як ванна кімната та під підлогою. 7.4 Гідроізоляція у ванній кімнаті важлива для запобігання пошкодження водою, особливо в місцях з великою кількістю води, як-от душова кабіна. 8. 01:10:46 👍 Підтримуйте Збройні Сили пожертвами та будьте щасливі.
@АлександрМихалыч-в1у
@АлександрМихалыч-в1у Жыл бұрын
Дякую,було цікаво!👍
@TerekhovO
@TerekhovO Жыл бұрын
Будь ласка! :)
@TerekhovO
@TerekhovO 10 ай бұрын
6. 54:35 🏡 Доповідач консультує щодо методів будівництва, важливості вітропроникності в теплоізоляції та необхідності належного одягу під час вітру, а також обговорює процес заповнення отворів у фасаді під час реконструкції та використання різних ущільнювачів на основі конкретних вимог монтажу . 6.1 Доповідач дає поради щодо методів будівництва та заохочує людей фотографувати та звертатися за консультацією для кращої якості будівництва. 6.2 Доповідач обговорює важливість вітропроникності для теплоізоляції та необхідність правильного одягу, щоб залишатися теплим у вітряну погоду. 6.3 Для правильного утеплення необхідний теплотехнічний розрахунок, так як перліт взимку може розсипатися від накопичення вологи, а теплий розчин можна використовувати для запобігання вітру і поліпшення теплоізоляції. 6.4 Доповідач розповідає про процес закладення дірок у фасаді під час реконструкції та про нестандартні прийоми, які використовує виконроб. 6.5 Правильне утеплення та оштукатурювання будинку може значно покращити тепло та якість, а також зменшити вітрове дуття, відповідно до стандартів теплоізоляції. 6.6 Різні ущільнювачі мають різні функції та можуть бути взаємозамінними, причому рішення про використання приймає монтажник на основі конкретних вимог процесу встановлення.
@Яугенчык
@Яугенчык Жыл бұрын
Дзякуй, за працу.
@TerekhovO
@TerekhovO Жыл бұрын
Будь ласка! :)
@Александр-в6в4о
@Александр-в6в4о Жыл бұрын
Був досвід використання бетоноконтакту під піско-цементну стяжку. Жахливо.Все відшарувалось.Мабуть плівка не дає триматись
@arturkhudaerov2482
@arturkhudaerov2482 Жыл бұрын
Надо мне учиться украинскому языку)
@zahar065
@zahar065 Жыл бұрын
Було б доцільно. Все в ваших руках)
@ТарасМороз-к1б
@ТарасМороз-к1б Жыл бұрын
26:40 потрібно робити український аналог сайту по теплотехніці :) щоб був кращий
090323 Різні технології фундаменту та важливість чіткої комунікації в будівництві
1:25:16
Олександр Терехов Проект Будівництво
Рет қаралды 1,7 М.
Стандарти чи досвід у будівництві
2:36
Олександр Терехов Проект Будівництво
Рет қаралды 396
Миллионер | 2 - серия
16:04
Million Show
Рет қаралды 1,4 МЛН
ДЕНЬ УЧИТЕЛЯ В ШКОЛЕ
01:00
SIDELNIKOVVV
Рет қаралды 4 МЛН
Synyptas 4 | Арамызда бір сатқын бар ! | 4 Bolim
17:24
This mother's baby is too unreliable.
00:13
FUNNY XIAOTING 666
Рет қаралды 38 МЛН
151024 Будівництво. Відповіді на ваше питання. Безкоштовний БліцВебінар.
1:05:35
Олександр Терехов Проект Будівництво
Рет қаралды 1,1 М.
Товщина стяжки теплої підлоги
7:09
Олександр Терехов Проект Будівництво
Рет қаралды 1,1 М.
Які наслідки для конструкцій будинку, коли власник занижує стелю з 3,5м до 3м?
13:20
Олександр Терехов Проект Будівництво
Рет қаралды 3,3 М.
Бруківка під автомобіль
6:36
Олександр Терехов Проект Будівництво
Рет қаралды 2,7 М.
Мінеральна вата при вологому фасаді
9:08
Олександр Терехов Проект Будівництво
Рет қаралды 1 М.
Зворотнє засипання фундаменту
5:03
Олександр Терехов Проект Будівництво
Рет қаралды 1,5 М.
Миллионер | 2 - серия
16:04
Million Show
Рет қаралды 1,4 МЛН