Part2 kesinlikle gerekli. Bir sonraki videoda özellikle değinmenizi istediğim konular: Başarısızlıklarınız oldu mu, olduysa ne gibi dersler çıkardınız? Vazgeçmeyi düşündünüz mü, düşündüyseniz yine de devam etmenizi ne sağladı?
2 жыл бұрын
👊 Not alındı! 🔥
@MMMM-sv1lk2 жыл бұрын
Harika bir konuşma olmuş ağzınıza sağlık 😊👌
@languagelearner87912 жыл бұрын
Videoyu izlemeye başladım bir de baktım ki 41 dakikanın sonuna gelmişim ama nasıl bittiğini anlamadım emeklerinize sağlık fevkalade bir videoydu. Samimiyet buralara kadar geldi
2 жыл бұрын
İlginize teşekkür ederiz. 🙌
@friglavantadogalsabun60632 жыл бұрын
İsa bey ile kısa bir süre fabrikada çalıştık . Emegi azmi çalışkanlığı ve başarıyı kovalamasi ile iz bıraktı bende. Yolu açık olsun. İnşallah yolumuz bir gün bir yerde yine kesişir.
@efsaneyaylackoral60782 жыл бұрын
Ağzınıza sağlık gerçekten keyifli bir bölümdü part 2 net gelmeli net
@Leylhandmade2 жыл бұрын
İsa beye inanılmaz sempatim var. Burada muhteşem iki kişinin samimi sohbeti, bilgi, tecrübe ve ilhamlari paylaşmaları büyük keyif verdi. Ufkumu açan kişilerden biridir. Teşekkürler 👍👋🏻
2 жыл бұрын
Rica ederiz. 💪🔥
@muminesenasktar67492 жыл бұрын
dolu dolu bir bölümdü. çok teşekkürler.. Şunu fark ettim; bir problemi çözme bir yaraya şifa olma derdi yok bizde. Bir fikir keşfi ya da o iş aşkı yok. Hayıflanmak ve bahaneler çok geçerli geliyor. Kendim içime dönüm baktığımda hadi girişeyim ama neye diyorum işte bu çok yanlış bir soru. Şu an elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyorum derslerime çalışarak program öğrenerek. Fakat ah diyorum şu vaktimi çok daha iyi şeylere harcayabilirdim ama uğruna fedakarlık yapacak zahmetleri bile gönle hoş gelecek bir problem çözümü kısaca girişim fikri yok..
@benimdunyam42242 жыл бұрын
Gerçekten sizin gibi güzel insanlara hayranım helal olsun muhteşem bir azim 👏
2 жыл бұрын
🤜🔥🤛
@hasangunes25752 жыл бұрын
Ahhahaah Gibi espirisi 🤩🤩 Yaman günde yetişen gardaşım, kolay değil 😂😂😂
@erayeroglu81752 жыл бұрын
İsa Bey ile aynı hikayemiz benziyor umarım en az onlar kadar başarılı olabiliriz. Teşekkürler bu güzel video için devamını bekliyoruz.
2 жыл бұрын
Rica ederiz. ⚡️
@hakanharbelioglu17302 жыл бұрын
27:20 evet tabi girişim kurmak ev almaktan daha karlı çünkü risk pirimi ev yatırımından daha fazla. Girişimlerin %90'ının fail olduğu bir ekosistemden bahsediyoruz. risk pirimi birbirine yakın fikirler karşılaştırılırsa daha iyi olur bence.
@ucukfikirleristasyonu2 жыл бұрын
Harika bir bölüm olmuş, gayet bilgilendirici dolu dolu bir içerik olmuş, sizlerden enerji depolayıp stratejiler ve yeni fikirler geliştiriyoruz; ağzınıza, azminize sağlık...
2 жыл бұрын
😎❤️🔥
@tahinpekmezsadi97012 жыл бұрын
"Bizi kurtaracak girişimcilik" ♥️🙏
2 жыл бұрын
👌💯
@emrekara81702 жыл бұрын
dakika 22 de sorduğunuz ''nerede paraya ihtiyacı olan var çalışmıyor paraya ihtiyacı olmayan çalışıyor. Neden ?'' sorusunun bana göre cevabı; paraya ihtiyacı olmayan insanın ailesinin maddi durumu iyidir ve bu insan hayata atılırken veya öğrenim hayatında ilk önceliği para olmuyor. tutkuları oluyor bu yüzden kendini geliştiriyor ve gerçek tutkusunu da bulduğu anda deli gibi çalışabiliyor. fakat paraya ihtiyacı olup ama çalışmaya hevesi olmayan insanlarda durum farklı oluyor. o insanın önceliği para kazanmak o yüzden okul bitince direkt para kazanmak için işe giriyor. ne yapmak istediğini hobisini vs bilmiyor. çünkü öğrenim hayatında da maddi durumunda dolayı farklı hobiler işler deneyip kendini bulamamış. bu yüzden sadece para kazanmak için işe giriyor. haliyle iş onun kişiliğine uygun değilse sadece mesai doldurmak için çalışıyor. benim düşünceme göre böyle. severek izliyoruz :) Sohbetiniz çok değerli bir gün sizinle aynı ortamda olup düşüncelerinizden faydalanmak dileğiyle
@0hamza20002 жыл бұрын
Lan güzel yorum yapmışsın. Toplumsal sınıflamanın da etkileri var. İşçiye kimse işçisin sen işçi kal demese de muhtemelen kalacak.
@yasin.k2 жыл бұрын
Misafir geldiğinde kendim masamda oturmuyorum geliyorum karşısına oturuyorum HERİFLER'in yani. Görgü çok başka bir şey 😜 Mustafa seviyoruz seni.. ( ͡ᵔ ͜ʖ ͡ᵔ)
@Alihaydar62 жыл бұрын
Merhaba Mustafa abi ben Gaziantepte yaşayan bir lise öğrencisiyim. Hedefim İTÜ uzay mühendisliğini veya İTÜ Elektrik elektronik mühendisliğini okuyup, yurtdışında da eğitim görüp ülkemde bir uzay şirketi ve bir savunma sanayi alanında işleyen bir şirket kurmak. Yazılımada merakım var ve ufak ufak kendimi geliştirmeye başladım. Kitap okuma alışkanlığımda biraz var. Ama ya senin ya da İsa Korkmaz abinin yanında bir gün geçirmek istiyorum. Olmazsada canınız sağolsun. Bir gün belki görüşürüz.
@TorosDrums2 жыл бұрын
🧿😘💪
@runner53582 жыл бұрын
Sıkıcı olurda ne demek abiler. Her bölümde ufkumuz daha da açılıyor. Biz bu söhbetlerden öğrendiklerimizi parayla alamayız. Devam!
2 жыл бұрын
🤝⚡️
@hakanharbelioglu17302 жыл бұрын
Dilinize emeğinize sağlık . Part2'de günümüzde yatırım almak konusuna değinebilir misiniz? Ukrayna-Rusya savaş riski gibi riskler var. Dolar artışı sebebiyle maliyetlerde çok ciddi sıkıntı var. Fikir çok iyi olsa da ülkenin koşulları gereği yatırım almakta caydırıcı bir etki görüyor musunuz? Girişim hızlandırma programlarında ülke koşulları sebebiyle bir duraklama dönemi sizce olur mu?
@ozancoskun80462 жыл бұрын
Altyazıları beğendim
@celiltandogan26602 жыл бұрын
Part2 kesin gelsin
@enesaysg36952 жыл бұрын
Bu arada mustafa abi ayakkabina bayildim😊
2 жыл бұрын
🤜⚡️🤛
@enesaysg36952 жыл бұрын
Harikasiniz
2 жыл бұрын
Teşekkürler! ⚡️
@bernaocal77832 жыл бұрын
İsa abi canavar gibi adam tebrikler👏
2 жыл бұрын
💪💯
@kemalsogut93422 жыл бұрын
hocam 40 lık 1 konteynır ankaradan montreal/kanada ya kaça olur bize ?
@bilgetonyukuk83802 жыл бұрын
İsa beyin çoğu dediğine katılıyorum. Ancak şu para bulma kelimesinden baştan aşağı yanlışlık var. Çok şükür halimiz vaktimiz yerinde işlerimiz yolunda, fakat bu aşamalara gelmek için ben 9 senedir, babam 40-50 senedir uğraşıyor. İş yaptığımız kişiler hariç herkesin eli bize bakıyor. Öyle rahat rahat bulunan birşey değil para. Kendi akraba çevresi iyi durumda olduğu için belki bu kadar rahat konuştu. İkinci konuya değinmek gerekirse 3 yıl kurumsal bir firmada çalıştım. Sözde kurumsal özde sömürge diyerek çıktım. Böyle bir projem olduğunu dile getirsem, ee biz ne yapalım derlerdi. En güzel kısma değinmemişsiniz İsa bey bu işleri yaparken şansta lazım biraz değil mi? Biz bu zamana kadar bir ton iş yaptık, kimisi devlet garantisi altında ki firmaydı (Yurtdışı) kimisi normal özel sektör firmasıydı. Bazen şansımıza firma bizi 200.000 dolarlık zararlara soktu, o zararı kapatmak için 1 senemiz çöpe gitti, bazen bir işten 40.000 dolar para kazandık. Bu kanalı bu yüzden takip ediyorum. Evet 'Kolay Değil'. Bana kalırsa ticaretin, girişimciliğin 3 adımı vardır plan-sermaye-şans. Bu 3'lüden biri bile eksik olursa işleriniz elinizde patlayabilir. Burada ki videoları izleyen kardeşlerim içinde en büyük uyarımı yapayım aileden gelen sağlam bir sermayeniz yoksa. 50.000tl gibi rakamları kaybetmek sizi korkutuyorsa ayağınızı sadece suya değdirmek için daha küçük çaplı işlere girip en azından ticaretin havasını soluyabilirsiniz. Her girişimcide gerçek hikayesini maalesef anlatmak istemiyor, bu da bir gerçek. Herkes aynı şartlar altında rekabete girmiyor ve her zaman kaybetme riskiniz var. Umarım bilgilendirici olmuştur kısmi de olsa teşekkürler..
@bilgetonyukuk8380 Жыл бұрын
@@ptrcan4302 şans faktörünü minimize etmek için, yapacağınız sektöre göre değiştirilebilir. Fakat belirli bir aşamadan sonra sizde müdahale edemezsiniz. Örnek Ukrayna’da savaş patladı ve işlerimiz şu an eskisinden daha zor ilerliyor. İkinci örnek navlun fiyatları Ukrayna için fırladı, nakliye firmaları eskisine göre kar marjlarını arttırdı.
@furkanonac37592 жыл бұрын
Kargoları paketlerken dinliyorum bende 😁
@salihyldrm67402 жыл бұрын
Ben anlamadim neden navlungoya basvurulsun ki onlarda dhl fedex ucagi ile gonderiyor direk bu firmalar ile account acilabilir anlamadigim icin soruyorum navlungo kendi ucagi lojistik dagitim sistemi mi var
@telenfo2 жыл бұрын
Sayın e-İhracat Bakanım mikro ihracatta ilk 10 ülke hangisi ?
@yasinsaryldz4272 жыл бұрын
Veri bilimi alanında yüksek lisans yapıyorum ve crm, e ticaret alanında çalışma düşüncem var.Hazır olduğum zaman açık başvuru olmasa bile yine de proje portföyümü size gönderip sabır ve tutkuyla cevap bekleyeceğim
@isahankorkmaz77172 жыл бұрын
Güzel
2 жыл бұрын
🤜🔥🤛
@yavuzgp2 жыл бұрын
Bu bölüm 40 dakika boyunca far görmüş tavşan gibi ekrana kitledi. Darısı hepimizin başına :)
2 жыл бұрын
👋❤️🔥
@cananbozkurt1132 жыл бұрын
👏⚡⚡
@user-gd9uq7du4k2 жыл бұрын
💫👑🌸
@acystore2 жыл бұрын
ABİ 2-3 SAATTE OLUR HİÇ SIKINTI YOK SİZ YÜKLEYİN İZLEMEYEN TOPLUM UTANSIN.
@pusulajs2 жыл бұрын
üniversitelerde bundan bir kaç yıl sonra sık rastlıyacağımız ders = kolaydeğil 101
2 жыл бұрын
👋🔥⚡️
@SibelTemirci2 жыл бұрын
Bu beyefendi gerçekten insana birçok şey öğretebilecek biri bence. Her röportajıni dinlemeye çalışıyorum.
@martinjocob54212 жыл бұрын
1:03 ee daha alçak bir koltuk ve masa koysaydın o zaman o kadar görgülüysen.
@icindenevar50752 жыл бұрын
Videolar çok güzel, içerik çok güzel ama izlenmeler çok düşük. Harbiden biz bize gibi 😅 Kolay değil ve belli bir kitle arasında videolar dönüyor gibi. Bence, önerim video başlıkları daha sade, anlaşılır ve belli kelimelerin kullanıldığı şekilde olmalı. Bu kanal için girişimci, ticaret, para gibi ana kelimeler ısrarla kullanılmalı. Mesela ; 'İşimi değiştirdim nasıl milyoner oldum?' , 'Ticaretten ne kadar para kazandım?' , 'Beyaz yakaliktan Girişimciliğe' . Misal ben bu kanalı KZbin arama motoruna e-ticaret yazarak denk gelmiştim. İnsanlar kısaca bunları arıyor, e-ticaret, para, girişimcilik vs. KZbin'dan ne kadar para kazanıyorum videoları ki içerikleri bomboş 400.000den fazla izlenme alıyor. Bir çoğuna tıkladığında sonuna kadar izlemiyorsun. Sizin videolarınız 1 saat ya da 40 dakika da olsa izleniyor çünkü içi dolu. Kısa video kaygıniz olmasın bence ama bu videoların en az 500.000 de açılış yapması lazım. Naçizane önerim.. 🤗 başarılar..
2 жыл бұрын
Tavsiyelerinizi dikkate alacağız! 👋😎
@yusufemremec2 жыл бұрын
Bu işler Kolay Değil.
2 жыл бұрын
💪💯
@muratyildirimmy2 жыл бұрын
İsa için geldim videoyaya. Mustafa bey yanında çalışanlar da size oğlum diye hitap edebiliyorsa siz de diyin yoksa çok itici.