1000 Brain Theory

  Рет қаралды 1,177,107

Barış Özcan

Barış Özcan

Күн бұрын

One of the most difficult problems in the world of science is the problem of how human intelligence works… Isn't it ironic? The human brain still does not fully understand how the brain works. How is it that something the size of this towel is forming our thoughts? www.soo.cool How come I can compare the brain to such a towel? What happens is that if I crumple this towel a little with both hands, a kind of structure with folds in itself emerges. Isn't this the first shape that comes to mind when we think of the brain? There is such an outer layer in the brain of mammals, and the largest one is in us, humans. This outer layer, which covers 70% of the human brain, is called the "neocortex". In other words, "new shell, new membrane". If you unfold that membrane, it looks like a towel of this size, with a thickness of approximately 2-3 mm. Everything about human intelligence takes place in the cells that are in this towel-sized area. We understand the world around us, the universe, with this towel on our heads. We make new discoveries with this towel.
The neocortex, which is responsible for all cognitive processes such as science, mathematics and literature, also manages our language and perceptions. In short, this is the part of our brain that is related to intelligence. There's also the "old brain" part, which makes up the rest of it, around 30%. it manages our actions such as walking, running, chewing; or our reflex behaviors and emotions such as breathing and digesting.
If we want to understand human intelligence, we need to understand what is going on in this outer layer. There are functional regions on the neocortex, which looks monotonous, just like this towel when viewed from the outside. Some places enable us to see, some places enable us to hear or speak. The interesting thing is that when we look closely at these regions with different functions, we do not see different types of cells. Wherever we look we encounter the same kind of structure: a columnar structure.
This microarchitecture is consistently present throughout the neocortex. These structures are not distinguishable or visible to the naked eye or even a microscope, but each column does the same thing as a function. If we compare this to an electrical circuit structure, the same circuits enable us to do different jobs in different regions. There are around 150,000 cortical columns in our brain and around 100,000 neurons in each column. Each neuron makes thousands of connections with the others. These connections enable different operations to take place between the cell layers. If we can figure out what neurons and layers do, in short, how a single column with a diameter of 0.5 mm and a height of 2 mm can work, we will have taken a very important step in understanding intelligence. Because these columns exist not only in the human brain, but also in the brains of all mammals. The more the same structure is copied, the larger the cerebral cortex, and therefore the more advanced the intelligence.
A lot of research has been done on this subject, how the brain works, how the human intelligence operates, for nearly 100 years and many theories have been put forward in these researches, but one of the recent ones is worth thinking and talking about. This theory, called "1000 Brains," not only claims to explain how human intelligence works, but also says it can be applied to machine intelligence. To be able to use artificial intelligence it has the claim to significantly change the subjects such as Machine learning and deep learning. The owner of the theory, Jeff Hawkins is actually the inventor of the handheld Palm computers, which is considered the ancestor of mobile phones. Later, he directed his studies to the field of neuroscience and founded a research company called Numenta to reverse engineer the human brain.

Пікірлер: 2 600
@yavuzhazir
@yavuzhazir 2 жыл бұрын
Barış abi sayende Türkiye'deki gençler bilgileniyor. KZbin Türkiye'nin en iyi kanalları arasındasın.
@fratkzltas4061
@fratkzltas4061 2 жыл бұрын
Onlardan birkaç tanesini bizimle paylasabilirmisin?
@jaeger.
@jaeger. 2 жыл бұрын
@@fratkzltas4061 Ayhan Tarakcı ve Bebar Bilim de iyi
@ayseerdem4737
@ayseerdem4737 2 жыл бұрын
Holosen kanalını da tavsiye ederim size
@tarladaucanmarul
@tarladaucanmarul 2 жыл бұрын
@@fratkzltas4061 gelişim okulu ve ruhi çenette güzel bilgilendirici ilk dediğim kişisel gelişim için çok faydalı
@huseyinesatakgun1731
@huseyinesatakgun1731 2 жыл бұрын
@@fratkzltas4061 Haluk Tatar
@kamerbilgin3085
@kamerbilgin3085 2 жыл бұрын
Şu adam , onca problemle boğuşan günümüz tr gençliğinin başına gelmiş nadir güzel olgulardan biri.Teşekkürler Barış Özcan.Hayretle izledim.
@sametuygun732
@sametuygun732 Жыл бұрын
her videonun altında barış beyi övmekten bir bıkmadınız artık. Ben de kendisine aşırı saygı duyarım ama yıllardır adam sizden bilimsel fikirler ve tartışmalar beklerken videoya girer girmez hemen övgüleri yağdırıp beğeni alma peşine düşüyorsunuz.
@av.emreozen
@av.emreozen 2 жыл бұрын
Gerçeklik kavramını sorgulayan, aslında herkesin aynı şeyi görüp, tamamen aynı şeyleri hissetmediği, neredeyse her şeyin göreceli olduğu fikrini destekleyen bir teori. İlgi ve heyecanla izledim.
@cafuneChannel
@cafuneChannel 2 жыл бұрын
- Lise öğrencisiyim 11 e gidiyorum KZbin dan para kazanmak istiyorum aileme fazla yük istemiyorum bu kadar insan içinden 6,8 kişi bile gelse bana moral vermek için yeter,şimdiden sağolun hepinize teşekkür ederim cansınız ♥️
@yusufbey2777
@yusufbey2777 2 жыл бұрын
👏👏👏
@fearsstaying6651
@fearsstaying6651 2 жыл бұрын
Ben şeyi anlamıyorum, benim önceden düşündüğüm şeyler ve vardığım sonuçlar neden Barış abinin videolarında çıkıyor
@muratdonder7300
@muratdonder7300 2 жыл бұрын
her şey görecelidir ama vazomu insanmı sorusunun sorulduğu şekilde benim beynim videoyla uyumlu değil ben bakınca beynim şunu soruyor resimdeki siyah alanda vazo benzeri bir tek düze siyah bölge onu çevreleyen beyaz alanda ise bir birine bakan iki insan kafası şeklinde tek renk beyaz bölge . yani benim beynim iki alternatifi de tek alternatifte değerlendiriyor ve asla elimine etmeye çalışmıyor .......
@fearsstaying6651
@fearsstaying6651 2 жыл бұрын
@@muratdonder7300 her insanın kafası ayrı çalışır, her insan özel bir yapıya sahiptir,her insanın algısı, beyni,zihni çok fazla şeyi farklıdır bence beyin ile ilgili kesin bir sonuca varmak neredeyse imkansız denilebilir
@ykbalavezbayeva8828
@ykbalavezbayeva8828 2 жыл бұрын
Çekime dair yorum yapmaya da gerek yok. Adam öyle bir araştırma yapıyor ki bu ister istemez onun konuşmasına yansıyor, nasıl da güzel bir hazırlık yapıldığı ortada ki izleyicileri ekran karşısına kitliyor. Kendi adıma yorum yapmak istersem bilgi edindiğim kadar bir o kadar da zevk alarak izliyorum, çünkü diksiyon olsun o bilgileri anlayabilmem olsun her şey harika, çünkü bunu herkes başaramaz. Bilgi aktarmayı herkes izleyiciyi sıkmadan aktaramaz, ama siz bunu en güzel şekilde yapıyorsunuz. Teşekkürler!
@kadirmrk9481
@kadirmrk9481 2 жыл бұрын
Bence baya mantıklı, video sırasında aklıma el işleriyle uğraşan insanların zamanla alanlarında neden daha iyi olduğu geldi, onlar o mini kapsüllerine yaptıkları iş ile alakalı verileri dokunarak ve görerek sürekli yüklediler, ve bu veriler zamanla o kadar arttı ki bu mini kapsüller işi nasıl daha hızlı ve kaliteli olacağını, oluşturduğu olasıklar silsilesi içinden seçtiler ve bir karara vardılar. Cidden muazzam, ufkumu açıyorsun be abi!
@ScrinGeneral17
@ScrinGeneral17 2 жыл бұрын
Bir de nöronların sürekli iletişim kurdukları nöronların tarafına kaynak yığma olayı vardı. Onun da büyük etkisi var.
@bzygt7703
@bzygt7703 2 жыл бұрын
1000 Beyin Teorisene göre odaklanma ve Konsantrasyon'da açıklanmış oluyor çünkü görüntü, ses, obje gibi faktörleri aradan çıkardığımızda sessiz sakin bir ortam yarattığımızda girdiler min değere iniyor ve beyin daha az çalışıyor. Daha fazla odaklanıyoruz. Cidden her yönden mantıklı bir teori. Bu teoriye göre beyne milyonlarca olasılığı değerlendiren aşırı derecede gelişmiş bir kuantum bilgisayı demek mümkün. Cidden aydınlanma yaşadım bu kanal sayesinde. Faydalı bilgiler.
@korkmaz61
@korkmaz61 2 жыл бұрын
Dünyanın en teknolojik yapısı insandır. Yaradan Allah'a hamdolsun.
@judgepm2726
@judgepm2726 2 жыл бұрын
.
@bzygt7703
@bzygt7703 2 жыл бұрын
@KZbin Vanced zaten sahip olduğun bilgi kadar olasılık vardor ya oda ona göre tahmin de bulunuyor. Oluru kadar mantığı. Bir bilgiyi tam bilmeden de onun hakkında tahmin de bulunabilirsin. Bunu reseptörler aracılığı ile yaparsın duygular aracılığı ile yada bilmediğin şeye benzer farklı bir şeyin sende uyandırdığı izlenime göre kısacası beyin bu varolan en mükemmel şeylerden biri çokda üstüne kafa yorma beyin. Kuantum fiziği ile Biyoteknoloji'nin karışımı gibi bişi anlamak çokda mümkün değil biz sadece çalışma prensibini tahmin ediyoruz. Aslında 1000 Beyin Teoriside bir tahmin kckfkdlkd tam bir paradox
@bzygt7703
@bzygt7703 2 жыл бұрын
@KZbin Vanced bak şöyle düşün beyin senin ilk defa öğrendiğin bişeyi analiz etmek için onun karşısına ona benzer bişi çıkarıp karşılaştırma yapıyor fakat bu illa ona benzer bişi olmak zorunda değil sadece algı için örnek veriyim hayatında ilk defa havuç yiyecek birinin beyni ilk öğrenim için onu bir şey ile kıyasla fakat bu kıyaslıyacağı şey illa havuç benzer renkte yada tatta başka bir meyve olmak zorunda değil o katagoriye ait herhangi bir veya birden fazla şey ile karşılaştırma yapabilir. Yani ben senin sorunu anladım fakat ne kadar anlasam da bilgim olsa da açıklamak pek mantıklı olmuyor. Sonuçta bilmediğimiz bir beyin için yine bilmediğimiz bir beyin ile düşünmek de paradox nfkfkfkkdd
@salmon7010
@salmon7010 2 жыл бұрын
@KZbin Vanced Hiç bilmeyen bir insanda girdi sadece görsel oluyor. Onun ne olduğunu tahmin edemiyor zaten. Bir çocuk düşün neden hep meraklıdır. Hemen hemen herşeyi sorar çünkü beyin girdi oluşturmak istiyor ama yok. Daha önce karşılaşmamış burda da girdiyi çevre, onu büyüten ebeveyn oluşturuyor. Bu yüzden ebeveynler ne kadar gelişmiş, ne kadar bilgili ise o yetiştirilen çocuk da bilgili ve gelişmiş olacaktır. Taş devrinde girdiler az olduğu için gelişme olmuyordu çünkü girdileri gelecek nesillere aktaramıyorduk. Ama konuşma ve bilgi aktarımı ile gelişim hızlandı! Benim teorim budur. Ayrıca sürekli soru soran çocukları terslersen girdiyi kafasına göre oluşturur yada oluşturamaz belki sinyal girişlerini bloke etmiş olacaksın. O yüzden bir çocuğun beyin gelişimini öldürmüş olacaksın. Bu ebeveyn olmak zor iş.
@hamdigulle
@hamdigulle 2 жыл бұрын
"Etkili İnsanların 7 Alışkanlığı" kitabında da paradigmalardan bahsediliyordu. Eğer hayatta etkili bir konuma sahip olmak istiyorsanız kendinize has paradigmalarınız olsun :) Kitabı da tavsiye ederim bu arada.
@Bariscekeceker
@Bariscekeceker 2 жыл бұрын
bu yorumu yaklaşık 1 saat önce gördüm birazdan satın alacağım çok yararlı bir kitaba benziyor
@ezgigumus1169
@ezgigumus1169 2 жыл бұрын
@@Bariscekeceker bu yorumu yaklaşık 1 dakika içinde gördüm, katılıyorum
@closrymlbb1992
@closrymlbb1992 2 жыл бұрын
@@ezgigumus1169 bu yorumu yaklaşık 30 dakika içinde gördüm katılıyorum
@tanjugundogan1072
@tanjugundogan1072 2 жыл бұрын
Etkili insanların 7 alışkanlığı: 1.) Herkesin bildiği saçmalıkları kitap haline getirip para kazanmak
@celalettinkocabyk4447
@celalettinkocabyk4447 2 жыл бұрын
paradigma ne demek
@nscyln
@nscyln 2 жыл бұрын
"Bir bilgeliği bin bilgiye dönüştürdüğünüz için" teşekkür ederim Barış Özcan!
@Rosshalde123
@Rosshalde123 2 жыл бұрын
Sen bu ülkenin değerisin.iyiki varsın BARIŞ ÖZCAN..
@mehmetalipolat7355
@mehmetalipolat7355 2 жыл бұрын
her zamanki gibi tüylerim diken diken oldu. barış bey sanırım yotubenin ve Türkiye'nin en verimli ilçerik üreticisi sizsiniz.
@omerfarukgokmen6134
@omerfarukgokmen6134 2 жыл бұрын
Subhanallah ya harika. Düşünüyorum da vücudda o kadar komplex karmaşık yapılar var ki herhangi birini, milyondan birini biz kendimiz idare etmeye çalışsak sonumuz olur ömrümüz onu yapmaya çalışmakla geçer ki yapamayız da zaten. Allah insanlar için canlılar için bu kadar ihtiyacı karşılıyor onlara bırakmıyor. Mesela Yemek yemek istediğimde yapmam gereken tek şey yemeği ağzıma götürüp çiğneyip yutmak. Buysa beslenme ve sindirimin belki binden biri bile değil. Bunun gibi sayısız işlem var, bu kadar kolaylaştırılmış bizim için. Bana bu pencereyi açtığın için teşekkür ederim Barış abi. Çok güzel bir insansın.
@berkehankeskin5107
@berkehankeskin5107 2 жыл бұрын
Çok ilginç bir teori. Bir mühendislik öğrencisi olarak bana çok mantıklı geldi. Çünkü mühendislikte de aslında bir çok şey, çeşitli verilerin değişim hızı veya oranı kullanılarak hesaplanır.
@Aziz_the_Destroyer
@Aziz_the_Destroyer 2 жыл бұрын
Ortaokulda olduğunu yemşn edebilirim ama kanıtlayamam
@funkyy1772
@funkyy1772 2 жыл бұрын
@@Aziz_the_Destroyer bir yazmayı öğrensen
@bercemm751
@bercemm751 2 жыл бұрын
@@Aziz_the_Destroyer yemin etme çarpılırsın.
@Kjdmwjdjundjmsndal
@Kjdmwjdjundjmsndal 2 жыл бұрын
@@kadirbalci sen var mısın?
@closrymlbb1992
@closrymlbb1992 2 жыл бұрын
@@Aziz_the_Destroyer tamam
@deryakarakas9717
@deryakarakas9717 2 жыл бұрын
Barış abiyi kaç yıldır izliyorum hiç bir videosunda da youtubenin genel sözü "like atıp abone olmayı unutmayın" dememiş . Bu adam mükemmel bir adam videoları öğretici ve çok iyi videolar
@grafikeh
@grafikeh 2 жыл бұрын
Yaratıcının mükemmel kudretine bir kez daha şahit olduk. Elhamdülillah
@fasisizmdusmaniagid749
@fasisizmdusmaniagid749 2 жыл бұрын
Sen bide devekuşuluk etmeyen psikoloji bilimine bak.
@trigonomermi
@trigonomermi 2 жыл бұрын
@@fasisizmdusmaniagid749 anneni yedim
@cherenkov9977
@cherenkov9977 2 жыл бұрын
Her yaş grubunun anlayabileceği beni şaşkına çeviren ancak bu şekilde anlayabilirdim dediğim detaylarla dolu. Teşekkür ederiz... Güzel insan.
@eminetgrakyuksel7740
@eminetgrakyuksel7740 2 жыл бұрын
Allahuekber...Videolarını izledikten sonra Rabbimin kudretine hayranlığım artıyor..İyi ki varsın Barış kardeşim...Bin bilgiyi bir bilgeliğe dönüştürmek... Muhteşem bir son nokta olmuş..
@alaaddinekici8398
@alaaddinekici8398 2 жыл бұрын
👍🏼
@valkur5985
@valkur5985 2 жыл бұрын
Evet bendede öyle oluyor. Ben bilimi araştırdıkça ilime yaklaşıyorum resmen. Ama neden diğer insanlarda bu olmuyor?
@Zenoqlus
@Zenoqlus 2 жыл бұрын
@@valkur5985 eğer ilim dediğin din ise bunun nedeni inanmayanların çoğu mantığa göre düşünüyor allah mantıksız gibi mantığı olmayan şeylere inanmayı reddediyorlar tabi inananlarda var ama bende mantıkçıyım bende inanmıyorum daha doğrusu olsa bile umrumda deil
@gem0786
@gem0786 2 жыл бұрын
@@Zenoqlus "Allah gibi mantığı olmayan" demek yerine biraz daha saygılı olabilirsin.Çünkü binlerce hatta milyonlarca insan senin mantıksız dediğin Allah'a inanıyor.
@goldenhorde2756
@goldenhorde2756 2 жыл бұрын
@@gem0786 O onun fikri ve saygısızca değil bence de Allah mantığa uygun bir tanrı değil en basitinden geleceği bilmesi fakat zaten halihazırda cehenneme gideceğini bildiği insanları yaratması
@gamzeararat7109
@gamzeararat7109 2 жыл бұрын
Fincana dokununca seçim yapmaları gerekiyor dedik ama gözümüzün görüp yaptığı yorumu dikkate almadık. İşin bi de dokunarak anlamaya çalışanlarla görerek anlamaya çalışanların iş birliği boyutu var sanırım. Gerçekten sizin araştırmalarınız ve videolarınız öylesine yaşayıp gittiğimiz hayatta bize bir şeyleri sorgulamayı hatırlatıyor. İyi ki varsınız 👏🏼
@bpainting189
@bpainting189 2 жыл бұрын
Keşke bizde şuan Barış abi gibi olsak. Gerçekten okuldan eve evden okula hicbir bilgi yani yeni birşey üretemiyoruz. Sadece ordan oraya gidiyoruz o kadar. :(
@abdulhakimbakmaz
@abdulhakimbakmaz 2 жыл бұрын
Profilimde ki sayıyı 600 yapalım be Knklar 🤗☺️
@nurskixanl5482
@nurskixanl5482 2 жыл бұрын
Uykudan uyanır-uyanmaz ana sayfamda Barış Özcanı görmek çok mutluluk verici:) Başarılar!
@elnurnur8276
@elnurnur8276 2 жыл бұрын
4 ilden coxdu izliyem.
@TshwinhoR
@TshwinhoR 2 жыл бұрын
@DON'T knk reklam yapma
@ademaltun55
@ademaltun55 2 жыл бұрын
Bizleri bilgilendirmek için harcadığınız emeğe saygı duyuyorum Barış bey. Teşekkür ederim. Videolarınızın devamını diliyorum
@kanikani9753
@kanikani9753 2 жыл бұрын
Her izlediğimde Allah (Cc) büyüklüğünü daha iyi Anlıyorum daha iyi tefekkür edebiliyorum ve daha büyük bir SUBHANALLAH Diyorum…
@omerisgorer4614
@omerisgorer4614 2 жыл бұрын
Barış Bey videodaki ev sanırım yeni aldığınız ev. Eğer öyleyse hayırlı olsun güle güle oturun. İnsanlara ve insanlığa faydası olan herkes her şeyin en iyisini hak eder 😊
@caglarcasper6386
@caglarcasper6386 2 жыл бұрын
Açıklayıcı ve net bir anlatım. Teşekkür ederiz. Aynı şeylere bakıp farklı sonuçlar çıkarmak. Muhtemelen bilgi ve tecrübe denen şey oluyor.
@ferhatkoleli5113
@ferhatkoleli5113 2 жыл бұрын
Teşekkürler barış hocam sizin gibi değerli araştırmacı kişiler sayesinde gorunmezi görüp kendimizi Bu dünyaya farklı bakabiliyoruz ☺️🙏
@judgepm2726
@judgepm2726 2 жыл бұрын
Merhaba Ben 10.Sınıf Öğrencisiyim. KZbin'den Para Kazanmak İstiyorum. Dershaneye Gidiyorum Aileme Fazla Yük Olmak İstemiyorum. Bu Kadar İnsandan 5 Kişi Gelse Bile Bana Moral Olur. Amacım Prim Değil Lütfen Yanlış Anlamayın. Şimdiden Teşekkür Ediyorum
@victoriouspistol4724
@victoriouspistol4724 2 жыл бұрын
ne zaman bir video izlesem her seferinde şaşırtmayı vede öğretmeyi başarıyorsun ve her kapanıştada bir fikir ile düşüncelerimizi baş başa bırakıyorsun çok kıymetli bir içerik üreticisin başarılarınızın devamını diliyorum : )
@coss7
@coss7 2 жыл бұрын
Barış abi, naçizane bir tavsiyem; görüntünün sağ tarafında dalgalanan ışık hüzmeleri, sana konsantre olmak isterken yeni girdilere sebep oluyor ve beynim bu ışık hüzmelerinin kaynağı konusunda yetersiz veriye sahip olduğu halde bile bir oylama yapmaya çalışıyor. Bu sırada dikkatle seni izlemek isterken, gözlerim bu veri ihtiyacına karşı koyamayarak dalgalanan ışığa doğru yöneliyor :)
@coss7
@coss7 2 жыл бұрын
@Mervenur Güneş Söylemek istediğimi, videodaki içeriklerden kendimce alıntı yaparak anlatmak istedim :)
@wildplays9133
@wildplays9133 2 жыл бұрын
Kişisel bir sorun beni etkilemedi
@sinemcan5452
@sinemcan5452 2 жыл бұрын
Anlaşılan basit bir konsantrasyon bozulması gayet iyi anlamşsınız konuyu. 😊
@ugurbozkus1075
@ugurbozkus1075 2 жыл бұрын
Allahım bu nasıl bir programlama, seni tanımamız için bizde yarattığın mucizelere hamdolsun.
@sengulmucahit
@sengulmucahit 2 жыл бұрын
Her video şiir gibi bitiyor. Tüm kıtaları tüm mısraları bir noktaya odaklayan final mısrası gibi son cümleler. Takdir ediyorum. 👏🏼👏🏼
@tanerrarslan
@tanerrarslan 2 жыл бұрын
Yemin ederim ki bu kadar kaliteli içerikler bize fazla , biz bunu hakediyormuyuz bilemiyorum, ama iyi ki varsın BARIS OZCAN :)
@halukozpolat
@halukozpolat 2 жыл бұрын
HER VİDEONUZU İZLEYİŞİMDE KENDİMİ İNANILMAZ BİLGİLER ÖĞRENMİŞ GİBİ HİSSEDİYORUM VE HER SEFERİNDE, KENDİME, YAŞADIĞIM DÜNYAYA, EVRENE YANİ HERŞEYE KARŞI İNANILMAZ BİR HAYRET DUYGUSU GELİŞTİRİYORUM.
@umitsuslu2449
@umitsuslu2449 2 жыл бұрын
Müthiş 🌟 teşekkür ediyorum 💧💦 hayat seçimlerimiz den ibaret "çok basit canım bi bardak tutçan işte"mi içeriğindeki hesaba, bilgiye, ayrıntıya ve bilgeliğe bakmak görmek farketmek 🙏
@laviniainwonderland
@laviniainwonderland 2 жыл бұрын
Tam da şu sıralar beyin hakkında mükemmel bir kitap okuyorum, ilgilenenler için adı Incognito- Beynin gizli hayatı David EAGLEMAN. Hiç araştırmayan insanlara bile sevdirecek bir dilde yazılmış, bayıldım resmen. Tavsiye ederim.
@BasitCeviriler
@BasitCeviriler 2 жыл бұрын
Ben okumuştum, çok güzel kitap o
@BasitCeviriler
@BasitCeviriler 2 жыл бұрын
Diğer kitaplarını da tavsiye ederim
@sahbazxlilli5125
@sahbazxlilli5125 2 жыл бұрын
Ben de daha 2-3 gün önce bitirmişdim, çok güzel kitap amma biraz terminler fazla gibi
@zeynademir014
@zeynademir014 2 жыл бұрын
İki senedir okuma listemde .bı turlu okuyamadım :)
@sahbazxlilli5125
@sahbazxlilli5125 2 жыл бұрын
@@zeynademir014 nerede okuma listesi yani programsa hangisi?
@yumeiraosu
@yumeiraosu 2 жыл бұрын
Allah yolunu açık etsin Barış abi bu bilgilerle ülkeyi faydalandırmaya devam ediyorsun inşallah daha nicesi de faydalanır
@judgepm2726
@judgepm2726 2 жыл бұрын
Merhaba Ben 10.Sınıf Öğrencisiyim. KZbin'den Para Kazanmak İstiyorum. Dershaneye Gidiyorum Aileme Fazla Yük Olmak İstemiyorum. Bu Kadar İnsandan 5 Kişi Gelse Bile Bana Moral Olur. Amacım Prim Değil Lütfen Yanlış Anlamayın. Şimdiden Teşekkür Ediyorum
@yumeiraosu
@yumeiraosu 2 жыл бұрын
@@judgepm2726 Ailene yük olmak istemiyorsan youtube ile uğraşacağın zamana ya para için part time işte çalışabilir ya da ders çalışabilirsin. Yok olmuyorsa da Allah işini rast getirsin inşallah tüm sıkıntıları atlatırsın kardeşim
@judgepm2726
@judgepm2726 2 жыл бұрын
@@yumeiraosu hem okul hem derhane zaman kalmıyor çalışmaya yapabileceğim tek seçenek youtube bana destek verirsen başaracağım ainanıyorum
@yumeiraosu
@yumeiraosu 2 жыл бұрын
@@judgepm2726 ben de 12. sınıfım kardeşim yksye hazırlanıyorum okul kurslar falan benim de zamanım kalmıyor yapılacak en iyi şey boş vakitlerden de ferakat etmek konuları öğrenmek bak elinde youtube var dershane mecburi değil ailene yük olmamak istemeni anlıyorum ama onlar senin ailen ve senin için fedakârlık göstereceklerine ben inanıyorum Allah yolunu açık etsin hepimizin hedeflerini kolay etsin
@dragonofdojima
@dragonofdojima 2 жыл бұрын
@@judgepm2726 knk pubg videosu çekmek gibi herkesin yaptığı şeyleri yaparak bir yere varamazsın maalesef farklı bir konsept bulman lazım izlenmek için
@yasladam4465
@yasladam4465 2 жыл бұрын
Beyin araştırmalarınızın, bu konuyla ilgili bakış açılarınızın devamını isteriz değerli Barış hocamız🙏 bizleri aydınlat🧠
@Wall-17futbol2
@Wall-17futbol2 2 жыл бұрын
Bir görüşü,bir düşünceyi, bir inanışı hepsi ile aynı fikir birliğinde olsak bile bunları muhakkak farklı kelimelerle ifade ederiz... Hepimiz muhteşem yaratılmışız...
@salihkarakas3922
@salihkarakas3922 2 жыл бұрын
İşte bu ALLAH'IN kudreti...
@kutayecevit4125
@kutayecevit4125 2 жыл бұрын
Oldukça soyut kavramı, elle tutulur bir hale getirip, son saniyede söylediği sözle, yine düşünceler okyanusuna bıraktı. Teşekkürler Barış Özcan.
@tamongan2770
@tamongan2770 2 жыл бұрын
Barış Abi senden bir isteğim var. İnşallah bu yorumu okuyup bu isteğimi gerçekleştirebilirsin. Abi sen kimsin?, Kimlerden geldin?, Nerede okudun, Burslu mu okudun?, Çocukluğunu nasıl geçirdin? Bu sorulara yanıt veren bir video çekersen gerçekten çok sevinirim 😊 Herkese iyi günler 👋
@busra.270
@busra.270 2 жыл бұрын
@5 Dakika ne alaka
@habipozdemir3440
@habipozdemir3440 2 жыл бұрын
@5 Dakika ne alaka
@lll-hf7vk
@lll-hf7vk 2 жыл бұрын
@5 Dakika ne alaka
@hasanbaskan__
@hasanbaskan__ 2 жыл бұрын
@5 Dakika ne alaka
@otistikkul
@otistikkul 2 жыл бұрын
@5 Dakika ne alaka
@mervesahan7806
@mervesahan7806 2 жыл бұрын
"1000 bilgiyi bir bilgeliğe dönüştürebilmek" 👏 Yine harika bir mesaj ile bitirmiş. Hep mi iyi olunur, her pazar mı izlenir?
@eseratalay
@eseratalay 2 жыл бұрын
"YÜREĞİMDEKİ YANGIN" AD'LI KİTABIMI ALMANIZI VE OKUMANIZI RİCA EDİYORUM 🖤🕊️🖤
@razitopcu7828
@razitopcu7828 2 жыл бұрын
" Çoğu insan zekaya inanır, ben inanmıyorum! Bizi birbirimizden ayıran emektir, ben çalışmaya inanıyorum." Aziz SANCAR
@judgepm2726
@judgepm2726 2 жыл бұрын
Merhaba Ben 10.Sınıf Öğrencisiyim. KZbin'den Para Kazanmak İstiyorum. Dershaneye Gidiyorum Aileme Fazla Yük Olmak İstemiyorum. Bu Kadar İnsandan 5 Kişi Gelse Bile Bana Moral Olur. Amacım Prim Değil Lütfen Yanlış Anlamayın. Şimdiden Teşekkür Ediyorum...
@RMZNSVR
@RMZNSVR 2 жыл бұрын
Abi iyiki tanımışız seni ya, çok şey kattın bize vallahi. Herşey gönlünden geçenin hayırlısı olsuna abi. 🤲👋
@nimmaterial
@nimmaterial 2 жыл бұрын
Kupa örneğinde esasında bilinen bir nesne "kupanın kupa olduğuna karar vermek" söz konusu. Bu kısma kadar tamimiyle hemfikirim. "Demokrasi" metaforunu da daha önce bloğumda kullanmıştım ancak referans çerçeve söylemi spekülatif ve izaha muhtaç.
@raifeakbaba9704
@raifeakbaba9704 2 жыл бұрын
Muhteşem bir anlatım şekli ve cidden çok fazla faydalı. Sayenizde ülkemizin gençleri bir çok bilgiyi öğrenip kendini geliştirebiliyor. Üstelik bilgi bilgiyi doğuruyor gerçekten çünkü kişinin araştırdığı herhangi bi dalın illaki dayandığı bir başka kaynağı olabiliyor . Alınan her bir bilginin her kaynağına inmeye çalıştığımızda yeni yeni şeyler öğreniyoruz aslında beyin çalışma hızını etkileyen en önemli faktörlerden biri de bu. Bilgi öğrenimi. Ne kadar şey öğrenirse o kadar düşünüyor ve düşündükçe beyni çalıştırıyor haliyle çalıştırmasına bağlı doğru orantıyla çalışma hızı da artıyor insan beyninin. En çok bilgiyi edinme aktivitesine ihtiyacımız var ve bunu en iyi Barış abi sağlıyor. Çok teşekkür ediyoruz senden niceleri daha kanal oluşturarak faydalı işlere vesile olur umarım. Başarılarının devamını diliyorum Barış abi 🙏 :).
@ertugrulgulen1147
@ertugrulgulen1147 2 жыл бұрын
Rabbim ne kadar yüce. Ve insan ne kadar aciz. Ne kadar keşfedersek keşfedelim hala çok az şey biliyoruz.
@elfin3695
@elfin3695 2 жыл бұрын
Etkileyici , alışılmışın dışında, çok ama çok güzel bir kanal 💫
@engelsizeglence9144
@engelsizeglence9144 2 жыл бұрын
Merhabalar ben metehan görme engelli bir takipçinizim sizi severek takip ediyorum bu anlatmış olduğunuz 1001 zeka konusunda biz görme engeller bunu her gün her an yaşıyoruz örneğin sabah kahvaltıda kahvaltı tabağa mısın çay fincanımızın konumunu belirleyip ve beynimizle hiç şaşırmadan beynimizde bir profil oluşturarak hayatımızı idame ettiriyoruz yani bu konu çok daha derin ve anlamlı olabilir evet çok haklısınız tebrik ediyorum güzel bir konu bir şeyleri anlamak için illa görmek gerekmiyor soylediginiz gibi dokunarak onun konumunu şeklini algılayıp beynimizde bir profil oluşturuyoruz biz görme engeller için de sadece simgeler değil cisimler değil sestonu da aynı şekilde bir insanın sestonu ile profilini beyninizde oluşturabiliyoruz ya hatta boyunu kilosunu yüzünü 100 ifadesini anlayabiliyoruz
@michaelcorle0ne
@michaelcorle0ne 2 жыл бұрын
Tartışmasız en dolu kanal. Teşekkürler
2 жыл бұрын
Bilmek, öğrenmek için denememiz; denemek için de on kere yüz kere yapmamız kaçınılmaz bir şey
@efe6233
@efe6233 2 жыл бұрын
İnanılmaz bir düzen, intizam var.
@yalinkesik6174
@yalinkesik6174 2 жыл бұрын
Adamsın .Türkiye nin kuşkusuz en iyi ve en faydalı kanallarındansınız. Size minnettarız başarılar.
@aizaa3528
@aizaa3528 2 жыл бұрын
kzbin.info/www/bejne/haXZY517fpKcjsU
@somethingdifferent3100
@somethingdifferent3100 2 жыл бұрын
"Biz gerçekten insanı en güzel biçimde yarattık." (tin suresi 4.ayet)
@4ykhan234
@4ykhan234 2 жыл бұрын
Şu an beynim nasıl çalıştığını oğreniyor...
@sametb937
@sametb937 2 жыл бұрын
Kısa bir süre önce bu konu hakkında çalışmaya başlamıştım (yapay zeka) ve bu konuya ilk olarak varlık kavramından girdim. Varlık konusun'da çok fazla fikir olmasına rağmen en isabetli bulduğum Gilles Deleuze'nin kavramıdır. Varlık ona göre tam olarak gelişimin farkıdır. Varlık farkların öbeksel yığılmasıdır.
@emredinc6822
@emredinc6822 2 жыл бұрын
BU VİDEOYU İZLERKEN KENDİNİ SORGULAYAN ARKADAŞIM SENDE HOŞGELDİN
@umitkoc510
@umitkoc510 2 жыл бұрын
işin özünde bilgi olduğu zaman gayet güzel bir anlatım olmuş hatta etkileyici sponsorlu videolarından 1000 kere daha iyi hemde... Bi ara havlu sponsorluğu aldığını düşünmedim desem yalan oluR..) Teşekkür ederim.
@RelaxMode1
@RelaxMode1 2 жыл бұрын
Bilim, doğanın esas gizemini çözemez. Ve bunun nedeni nihayetinde kendimiz de çözmeye çalıştığımız gizemin bir parçası olduğumuz içindir. (Max Planck)
@eseratalay
@eseratalay 2 жыл бұрын
"YÜREĞİMDEKİ YANGIN" AD'LI KİTABIMI ALMANIZI VE OKUMANIZI RİCA EDİYORUM 🖤🕊️🖤🕊️
@leviiyehuda3080
@leviiyehuda3080 2 жыл бұрын
İngilizce çalışmadan önce senin bu videonu izleyecem. Beyinle ilgili tanıtıcı şeyler izleyince beynimi daha iyi tanıyor ve daha iyi öğreniyorum gibi hissediyorum. 😂 KEŞKE beynin dili nasıl öğrendiği ve dil öğrenirken Hangi çalışmaları yaptığını ve nasıl bir yol izlediği ile ilgili de video çekseydin. Eminim bu da çok fayda sağlardı. Mesela neden kelimelere bakarken hemen kodlayıp öğrenemiyorum. Neden 30 saniye sonra gibi bir sürede unutuyorum. Bence beynin bu dilleri ve o dilin kelimelerini daha çabuk öğrenme ve gördüğü kelimeyi bir daha unutmaması için bir tekniği vardır. Bunu öğrenirsem İngilizceyi daha çabuk öğrenirim. Çünkü bu gidişle öğrenemeyecem. 😂
@trebadi9060
@trebadi9060 2 жыл бұрын
Türkiyenin en faydalı kanalı diyenler var mı yoksa tek ben miyim?
@korayyigit3818
@korayyigit3818 2 жыл бұрын
evrim ağacı ve Ayhan Tarakçı ya da haksızlık etmeyelim. bir bayrak taşıyorlar hepsi
@aycaavseven9578
@aycaavseven9578 2 жыл бұрын
Flu tv de var bi de 🙌🏻
@trebadi9060
@trebadi9060 2 жыл бұрын
@@korayyigit3818 tabi orası ayrı ama onlardan önce baarış özcan vardı
@golgehayalet5893
@golgehayalet5893 2 жыл бұрын
@@korayyigit3818 Ayhan Tarakçı reis
@blueredgreen1989
@blueredgreen1989 2 жыл бұрын
Bence şimdiye kadar hazırladığınız videoların içinde en güzeli budur. 👍👍👍
@huriyecelik5859
@huriyecelik5859 2 жыл бұрын
Çok güzel bilgiler Allah'ın azametini ne güzel göstermiş maşallah berrak Allah barış hocam
@kartalyuce1636
@kartalyuce1636 2 жыл бұрын
İşte o yüzden ibadet ediyoruz ve Allah'a iman ediyoruz.Asıl mesele kalbimizde.Sadece beynini kullananlar ateist oluyor.Mantıkla hareket ediyor.Ama kalp yanılmıyor işin içine ruhda katılınca muazzam bir senkronla henüz keşfedemediğimiz neler var.Kalp gözü altıncı his tefekkür basiret feraset.Amaç bu dünya ile sınırlı olunca hiçbir zaman memnun olmuyoruz.Ruhumuzu sağ yönde iyi yönde doğru yönde ehlileştirmemiz gerekiyor.İbadet ve iman etmek bunların hepsini kapsıyor.Bu dünya zor seçim senin.İnanç olmadan insan sadece bir et parçasıdır.Doğar yaşar ve ölür.Allah herkese hidayet nasip etsin.
@KenanHesenli
@KenanHesenli 2 жыл бұрын
Çox maraqlı və düşündürücü bir video hazırlamısınız, təşəkkürlər! 28.11.2021 👍✌❤👏👏👏🇦🇿
@Ser_Hesen
@Ser_Hesen 2 жыл бұрын
neçə yaşın var?nəsə tanış gəldine ona görə dedim.
@mukaddemmeral1442
@mukaddemmeral1442 2 жыл бұрын
21.yy filozofu olarak kitaplarda Jeff Hawkins adını görebiliriz. Çünkü bu, hem zihin felsefesi hem de bir anlamda meta epistemoloji gibi duruyor.
@ercanii
@ercanii 2 жыл бұрын
15 yaşında bu bilgileri öğrenebildiğim için çok şanslıyım
@valkur5985
@valkur5985 2 жыл бұрын
Yine bilgilendirici yine harika bir iş. Çok teşekkür ederiz Barış abim.
@muharremkaya9927
@muharremkaya9927 2 жыл бұрын
Emeğine yüreğine sağlık Özcan bey Allah razı olsun çok faydalı sizin gibi insanlar çoğalsın toplum bilinçlensin inşallah başarılar dilerim
@muharremkaya9927
@muharremkaya9927 2 жыл бұрын
Barış Özcan bey başarılar dilerim
@burcaktaslioglu
@burcaktaslioglu 2 жыл бұрын
Bu video bana harika bilgiler öğretmekle kalmadı bir de aniden beynimde çakan bir şimşekle yeni bir roman konusu bulmamı sağladı. Bilgileri bilgeliğe dönüştürmek için kanalını izliyorum Barış abi. Beynine emeğine sağlık yine çok güzel olmuş.
@oguzhanirbec4346
@oguzhanirbec4346 2 жыл бұрын
Sen nasıl bir insansın ya 5 aydır takip ediyorum pazar günlerini iple çekiyorum 🤦‍♂️
@redlabel00
@redlabel00 2 жыл бұрын
İyiki varsın be Barış abi... 🏆❤️🏆
@judgepm2726
@judgepm2726 2 жыл бұрын
Merhaba Ben 10.Sınıf Öğrencisiyim. KZbin'den Para Kazanmak İstiyorum. Dershaneye Gidiyorum Aileme Fazla Yük Olmak İstemiyorum. Bu Kadar İnsandan 5 Kişi Gelse Bile Bana Moral Olur. Amacım Prim Değil Lütfen Yanlış Anlamayın. Şimdiden Teşekkür Ediyorum
@Vangolucnavari63
@Vangolucnavari63 2 жыл бұрын
@@judgepm2726 sg
@oguzresim4361
@oguzresim4361 2 жыл бұрын
"Beynimiz, onu anlayabileceğimiz kadar basit olsaydı biz yine onu anlayamayacak kadar gerizekâlı olurduk."
@ahmetgumusbas2003
@ahmetgumusbas2003 2 жыл бұрын
Abi her video kapanışında etkileniyor, donup kalıyorum mükemmelsin ya vallahi, KZbin Türkiye'nin en iyisisin. 👑👏
@sevvalnuryldrm55
@sevvalnuryldrm55 2 жыл бұрын
Yarın ki matematik sınavı için tam zamanında atılmış bir video👍🏼👍🏼
2 жыл бұрын
aslında algoritma benzeri bir yapı her şeye bir soru sorarak gelen cevaba göre hareket ediyor ve işleyişe sokuyor. Hem felsefe hem de mühendisliği ilgilendiren bir kısım. Örneğin felsefe de ana soru neden ne için nasıl gibi soru kökleridir bunların hepsi karşı tarafta ki cismi kişiyi nesneyi tanımaktır aynı şekilde mühendislikte de her makina bir veri girişine göre çalışır. Gelecek heyecan uyandırıcı
2 жыл бұрын
Yine eşsiz bir video yine eşsiz bir sanat eseri. Teşekkürler BarışÖzcan. Programlama dünyasına hoş geldiniz, burada da işler böyle yürüyor :)
@CAGRIOKUR
@CAGRIOKUR 2 жыл бұрын
Siz bazı cümlelerin sonunda nefessiz kalır gibi olunca ben de nefessiz kalıyormuşum gibi geliyor :) Teşekkürler Değerli paylaşımlarınız için :)
@hrcngame9802
@hrcngame9802 2 жыл бұрын
Yine Barış Özcan yine beyin yakan bir video. Beyni anlatırken beyinleri çaresiz bırakmak ...
@sirusmorrison1895
@sirusmorrison1895 2 жыл бұрын
Sübhanallah her bilgi Allah'ın mucizesi ve Allah'ın varlığına delil
@eseratalay
@eseratalay 2 жыл бұрын
"YÜREĞİMDEKİ YANGIN" AD'LI KİTABIMI ALMANIZI VE OKUMANIZI RİCA EDİYORUM 🖤🕊️🖤🕊️
@sirusmorrison1895
@sirusmorrison1895 2 жыл бұрын
@@eseratalay konu ne kitabda?
@hmmm5355
@hmmm5355 2 жыл бұрын
"Evrenin sırrını çözmek istiyorsanız, öncelikle o sırrı ortaya çıkarıcak canlının sırrını çözmelisiniz"
@gulummelina555
@gulummelina555 2 жыл бұрын
Bizi oyle bir sistem yaratmis ki sorguladikca sorguluyacaksan hergun yeni fikre geliceksen ama asil olani hic bir zaman hic kimse bulamayacak.Iste Allah boyle Muhtesem 🙏❤️😘🥰
@DA2121.
@DA2121. 2 жыл бұрын
Barış Abi yine müthiş bir video yapmışsın, ellerine sağlık.
@judgepm2726
@judgepm2726 2 жыл бұрын
Merhaba Ben 10.Sınıf Öğrencisiyim. KZbin'den Para Kazanmak İstiyorum. Dershaneye Gidiyorum Aileme Fazla Yük Olmak İstemiyorum. Bu Kadar İnsandan 5 Kişi Gelse Bile Bana Moral Olur. Amacım Prim Değil Lütfen Yanlış Anlamayın. Şimdiden Teşekkür Ediyorum...
@nisacelik1758
@nisacelik1758 2 жыл бұрын
Muhteşem bir video her hafta olduğu gibi...
@eseratalay
@eseratalay 2 жыл бұрын
"YÜREĞİMDEKİ YANGIN" AD'LI KİTABIMI ALMANIZI VE OKUMANIZI RİCA EDİYORUM 🖤🕊️🖤🕊️
@halilibrahimberk
@halilibrahimberk 2 жыл бұрын
Gün içerisinde kendimi geliştirmek için öğrendiğim şeyler monotonlaşırken bir anda Barış abinin videosunu izleyip beynimin kendini değerli hissetmesini sağlamak ve yeni bilgileri öğrenmenin, duymanın verdiği heyecanla videonun her zaman ki gibi süper olduğu yargısını beynimin oy birliği ile seçmesi muazzamdı.
@ahmetoner7339
@ahmetoner7339 2 жыл бұрын
Seni ne için izliyorum biliyormusun abi hem öğrenmek hemde seni izleyince kendimi çok huzurlu ve endişelenip düşünmem gerek herşeyi unutturuyorsun bunu nasıl yapıyorsun bilmem ama muazzam bir insansın
@gulchinabdullah538
@gulchinabdullah538 2 жыл бұрын
Böyle bir videonun nasıl bu kadar az izlenebileceğini aklım almıyor. Poğaça tarifleri bile 1 mln izlenmeye ulaşırken bi de… Elinize emeğinize ve beyninize sağlık 👏🏻👏🏻
@darwinsmonk
@darwinsmonk 2 жыл бұрын
Son zamanlarda yaşadığım sorunlarla nasıl mücadele edebileceğimi, hayatta ilerlerken oluşturduğum haritada büyük katkın var Barış Özcan. Hayatımdaki her şeyi sizin yaptıklarınızla şekillendirmesem de, küçüklüğümden beridir bana ek bilgiler kattınız. Teşekkürler.
@atillaaraccam5956
@atillaaraccam5956 2 жыл бұрын
Bize verilen mucizeyi en iyi şekilde kullanmayı tüm insanlara nasip et ....
@undeadban9187
@undeadban9187 2 жыл бұрын
Osmanım nere gidersin
@lvlytk
@lvlytk 2 жыл бұрын
e-
@atillaaraccam5956
@atillaaraccam5956 2 жыл бұрын
@@lvlytk İnşallah sanada
@atillaaraccam5956
@atillaaraccam5956 2 жыл бұрын
@@undeadban9187 ona sen karar vereceksin sanada vermişler.
@undeadban9187
@undeadban9187 2 жыл бұрын
@@atillaaraccam5956 uyy nuri babacum sinan abimü mafyalar kaçırdı daa
@yalgndayankl4508
@yalgndayankl4508 2 жыл бұрын
Barış Bey merhaba videolarınız icin çok teşekkür ediyorum.Türkiye’ye neredeyse yön veriyorsunuz her videonuzun konusu o hafta top oluyor. Önümüzdeki haftalarda “big data” alanında da bir video çekebilir misiniz düşüncelerinizi merak ediyorum teşekkür ederim şimdiden . Best regards
@judgepm2726
@judgepm2726 2 жыл бұрын
Merhaba Ben 10.Sınıf Öğrencisiyim. KZbin'den Para Kazanmak İstiyorum. Dershaneye Gidiyorum Aileme Fazla Yük Olmak İstemiyorum. Bu Kadar İnsandan 5 Kişi Gelse Bile Bana Moral Olur. Amacım Prim Değil Lütfen Yanlış Anlamayın. Şimdiden Teşekkür Ediyorum
@ugurakbulut4873
@ugurakbulut4873 2 жыл бұрын
13 dakika 43 saniye nasıl geçti anlamadım.. mükemmel diksiyon ve kaliteli bilgiler... Bu işin bir numarası tartışmasız sensin kral 👍
@aslanhamza8659
@aslanhamza8659 2 жыл бұрын
Sen harika bir adamsın Barış abi emeğine sağlık 🙏🏻
@gulsnmmmmdova4418
@gulsnmmmmdova4418 2 жыл бұрын
Azerbaycandan selamlar! Abi iyi ki varsın kendimizi değişmeye çok yardım ediyorsun🥰
@eseratalay
@eseratalay 2 жыл бұрын
"YÜREĞİMDEKİ YANGIN" AD'LI KİTABIMI ALMANIZI VE OKUMANIZI RİCA EDİYORUM 🖤🕊️🖤
@biolater
@biolater 2 жыл бұрын
Ve aleyküm selam
@eltunismaylzade1299
@eltunismaylzade1299 2 жыл бұрын
Sevinirem ki oz olkemizden de bu cur videolar izleyenler var. ferqlilik budur. 🙂
@mchtzynp
@mchtzynp 2 жыл бұрын
Adamın anlattığını anlamak için bile belli bir zeka seviyesi gerekiyor. Çok üst düzey konular. Tskler Barış bey abi.
@Prog2012
@Prog2012 2 жыл бұрын
Her videonuzu beğenmiyorum. Bazen çok havalı sunum altında boş faydasız içerik çıkabiliyor. Fakat, bazı videolarınız varki buda onlardan biri hayatıma ciddi değerler katıyor. Nolur iyi çalışılmış, faydalı kaliteli içerik. Ülkemizin faydalı, ufkumuzu açan bilgilere çok ihtiyacı var. Emeğinize sağlık. Teşekkürler
@rabiaboz2152
@rabiaboz2152 2 жыл бұрын
Videoyu izlerken aklıma uyaran eksikliği ile gelen çocuklar oldu. Maalesef ebeveynler o kadar meşguller ki tv telefon gibi şeylere yönlendirip çocukları kısıtlı döngüye mahkum ediyorlar. Böylelikle aslında zekasal anlamda sorunu olmasa da kişinin uyaran eksikliğinden kaynaklı konuşamama, yürüyememe, davranış problemleri gibi bir çok sorun ortaya çıkıyor. Bir de o örnekteki bardağa üç yerinden dokunarak algılama da bana braille alfabesini çağrıştırdı. Onlar da noktalar ve anlamları üzerine öğrenme gerçekleştirdikleri için. Emeğinize sağlık. Çok güzel bir içerik olmuş 🌸😊
@emrekoknar
@emrekoknar 2 жыл бұрын
çok iyi bir öğretmensin .
@Eksi34
@Eksi34 2 жыл бұрын
Şu yaratanin güzelliğine hesabına bakarmisin yaa. Şunları bilip görüp hayla ALLAH 'ın varlığını kabul etmiyorlar yaa. Bukadar hesap uyum incelik tesadüfen olurmu be. Gormuyorlarmi gerçekten ya..
@mustafagulerg
@mustafagulerg 2 жыл бұрын
Emeğinize sağlık Barış Hocam 👏👏👏
@oguzhanbilaloglu3833
@oguzhanbilaloglu3833 2 жыл бұрын
Barış abiden öğrendiklerimin %1'ini milli eğitim 12 senede öğretemedi😁
@Kralkuzisler_112
@Kralkuzisler_112 11 ай бұрын
Barış abiyi seven kaç kişiyiz?
@Ramazan_1294
@Ramazan_1294 6 ай бұрын
13lük Efe like dileniyor
@24yks
@24yks 2 жыл бұрын
Bilmediğini bilmek en iyisidir.Bilmeyipte bildiğini sanmak tehlikeli bir hastalıktır. ~Lao-Tzu~
@eseratalay
@eseratalay 2 жыл бұрын
"YÜREĞİMDEKİ YANGIN" AD'LI KİTABIMI ALMANIZI VE OKUMANIZI RİCA EDİYORUM 🖤🕊️🖤🕊️
@Okeanemlak
@Okeanemlak 2 жыл бұрын
Azerbaycandan izleyirem sizi tanidigim her bir qardasada onerirem baxsin paylasimlarina Masallah olsun , Tesekkur edirem ela bilgiler paylasirsan 🙏🏻
@gulmoon6723
@gulmoon6723 2 жыл бұрын
Adam ... efsanesin değerli zamanınızı böyle boşa harcayın KZbin ta 👍👍👍👏👏👏👏
Rüyalarımızı kontrol edebilir miyiz?
17:52
Barış Özcan
Рет қаралды 3,5 МЛН
Win This Dodgeball Game or DIE…
00:36
Alan Chikin Chow
Рет қаралды 35 МЛН
My daughter is creative when it comes to eating food #funny #comedy #cute #baby#smart girl
00:17
The day of the sea 😂 #shorts by Leisi Crazy
00:22
Leisi Crazy
Рет қаралды 1,7 МЛН
Will We Be Able to Talk to Animals Soon? AI Could Accelerate It!
21:33
Barış Özcan
Рет қаралды 483 М.
Genius by accident!
14:49
Barış Özcan
Рет қаралды 1,5 МЛН
Will mammoths come back to life in 2027?
19:06
Barış Özcan
Рет қаралды 2,6 МЛН
Quiet Night: Deep Sleep Music with Black Screen - Fall Asleep with Ambient Music
3:05:46
Zihnin Bu SIRLARINI Kimse Sana Anlatmadı! | Zihninin KİLİDİNİ AÇ
30:32
Bermuda Şeytan Üçgeninin gizemi çözülebilir mi?
20:17
Barış Özcan
Рет қаралды 4,6 МЛН
Evren'in 13.7 Milyar Yıllık Hikayesi.. Dünyanın Oluşumu..
3:42:53
HT Bilim Tarih Felsefe
Рет қаралды 3,5 МЛН
How Deep Neural Networks Work - Full Course for Beginners
3:50:57
freeCodeCamp.org
Рет қаралды 4,1 МЛН