120 минути: Съоснователят на "Nexo" Антони Тренчев отговаря на обвиненията

  Рет қаралды 45,748

bTV Media Group

bTV Media Group

8 ай бұрын

Пікірлер
ANTONIA TONEVA
ANTONIA TONEVA 8 ай бұрын
Гордост за България!
ivex
ivex 8 ай бұрын
Браво!!!
Станислава Арнаудова
Станислава Арнаудова 8 ай бұрын
Браво,за добре платените им служители ,един път някой работодател да каже ,че плащат толкова пари на служителите си,браво ,че ценят толкова служителите си,бравооо!😀😀😀🤣🤣🤣
A. Y.
A. Y. 8 ай бұрын
Много ама Много се радвам,че най-на края някой ще се подиграе с тази имитация на прокуратурата в тази имитирана държа Водещия-и да скляпаш на парцали и да не скляпаш хубаво е да правиш интервюта по теми които разбираш,а не да водиш разговор и задаваш въпроси по които нищо не разбираш само и само,защото е нашумяла тема и ще вдигнеш рейтинга на предаването а в същото време се поизложи защото нагласените ти жълти въпросчета не ти се получиха Като нексо има 1000 платформи,но бай Ганю не е узрял до там и за това говорят за нелегална крипто банка при положение,че криптовалутите не са регулируеми от закона и от никой законов орган Държавата може само да каже български банки и банкови карти крипто транзакции не могат да се правят и нищо повече Като цяло нямаше нужда от това интервю защото на всички трезво мислещи хора е ясно,че случката с Nexo е политически поръчана и за това сега Гешев се чуди какво да обясни публично и само хвърлят едни измислици колкото пенсионерите да има на кво да вярват Толкова добре Ви ги обясни Тренчев,че нямаше на къде повече По същия начин ще им се обясни и на всички тия дето са нагласили всичко,ама тогава дали ще им вземете интервю -Не нали? Щото никой журналист няма да спомене нищо и така ще остане табу кой колко е оцапал гащите по инстанцийте нагоре
ИСТОРИЧЕСКИ КАНАЛ
ИСТОРИЧЕСКИ КАНАЛ 8 ай бұрын
Па отношение на определението за България като за "имитирана държава" нищо няма да кажа, защото обидата не е нито към държавата, нито към гражданите й, които се опитват да работят нещо смислено и реално, /подчертавам СМИСЛЕНО И РЕАЛНО/, в нея. Обедата е за този неин гражданин, който я определя за такава. Ще си позволя да взема отношение по определението за Прокуратурата. В България има над 2000 прокурори, които работят ежедневно по над 40 000 казуса, повечето престъпления. Обидно е изводи да се правят за работата на държавното обвиниение, единствено на базата на благоговението, което група хитреци, намерили начин да изкарват дебели кинти от въздух под налягане и човешка наивност е предизвикало у Вас. Тези същите "имитирани прокурори" повдигат и поддържат обвинения срещу мангалите например, които ще излъжат баба ти да си даде спестяванията, или срещу извергът дето ще изнасили и убие синчето ти. Аз пък ще ти кажа, че няма държава, в която уважението към правозащитните и правораздавателните органи да е така ниско. И не защото тук те са най-курумпирани и мързеливи, а защото повечето българи си мислим, че ние най-добре си знаем и никой нищо не може да ни каже. И понеже господинът е много смел, докато заплашваше, очаквах да е така категоричен, докато обясняваше и защо САЩ са забранили на НЕКСО да работи на щатския пазар. Някак си между смотолевените набърза фрази не чух отговора.
Aleksandar Trendafilov
Aleksandar Trendafilov 8 ай бұрын
@ИСТОРИЧЕСКИ КАНАЛ абсолютно съгласен
sergiomarchelli
sergiomarchelli 8 ай бұрын
Леле, ако човек с подобно отношение влезне в бар в Перник... :D 😀 😍
Vlad Hadzhiyski
Vlad Hadzhiyski 8 ай бұрын
Не можах да се сдържа и да изкажа своето мнение! г-н Тренчев, поздравления за страхотното интервю и за впечатляващия начин, по който можахте да обясните всеки един детайл относно ситуацията със NEXO. За 15-20 минути разговор, дадохте прекрасен обобщителен урок на всички, за текущата ситуация на България за последните 20+ години. Убеден съм, че младите и кадърни хора в БГ и в чужбина се гордеят с вас! Надяваме се, да стъпчете ужасната репресия от страна на българската прокуратура, която изобщо не си върши работата... вече с години! Поздравления и успех Ви пожелавам!
velvet kiss
velvet kiss 8 ай бұрын
Ку-ку, аз съм вашта леля🤣🤣🤣
galina georgieva
galina georgieva 8 ай бұрын
Ами то репресията е явно и от САЩ и от Великобритания,но странно, защо се акцентира само върху българската Прокуратура???? Аз живея в чужбина, и не се гордея,а ме е срам от такива индивиди! Ако толкова читав, защо крие къде се намира??? Да се прибере в България и да защити "доброто си име"!
presidiun
presidiun 8 ай бұрын
Хубаво е че му правите позитивни ВО, които "не" са политически мотивирани, но ако сте наистина безпристрастен прочетете обвинителния акт от Ню Йорк. Да не говорим че когато някой така подскача означава обикновено че нещо не е наред.
Maria Ivanova
Maria Ivanova 8 ай бұрын
@galina georgieva Той го защити много добре с това интервю. Това, че живеете в чужбина не означава, че сте разбрали същността на отговорите му след като написахте такъв несмислен коментар.
Bisera Elenkova
Bisera Elenkova 8 ай бұрын
Умно и будно момче е г-н Тренчев. Прави чест на младото, високо квалифицирано поколение българи. Говори смислен, съдържателен български език за разлика от много "юнаци", както той казва, от Народното събрание. Чакаме следващите ви действия, г-н Тренчев, крайно време беше да се включи пресен, интелектуален капацитет (пак ви цитирам) към крилото на реформаторите. Финалът на изказването ви беше смразяващ.
Pirata Charlie
Pirata Charlie 8 ай бұрын
Абе от сутринта ли почнахте да пиете бе!Сдържайте се малко като сте пияни от 9 сутринта,моля ви!
Mason Hugsan
Mason Hugsan 8 ай бұрын
@D.S. ами благодарение на вас няма да се оправим със сигурност
Tervel Nikolov
Tervel Nikolov 8 ай бұрын
Банките работят с пари. Когато официален държавен орган използва думата 'криптобанка', то следва че приравнява 'крипто' на пари и може би трябва официално да обявява обменния курс.
Ilse Petrova
Ilse Petrova 8 ай бұрын
Къде може да напишете как си форматирате печалбата, след като не плащате данъци, не взимате кредит за започване на търговска дейност, нямате лиценз за банкиране, нямате легален и законен вход и изход в интернет платформата използвате банкова регистрация на Борика без разрешение от НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, Министерството на финансите и т.н. тоест теорията ви за реализация на законна търговска дейност и печалба след плащането на данъци е 'кьорфишек ' Със софтуер мога да напиша че съм кралица на света...обаче на лист хартия не съм! А вашата фирма не съществува в Щатите на хартия!
Dimitar Chavdarov
Dimitar Chavdarov 8 ай бұрын
Толко ти е проста главата, че чак ти се чудя
Ilse Petrova
Ilse Petrova 8 ай бұрын
@Dimitar Chavdarov я па ти! А на теб това що ти пречи?🤣😅😂 Щото на мен това не ми пречи! Много меееее срам, че няма няма няма да ти дам!😂😅🤣
Konstantin Tonev
Konstantin Tonev 8 ай бұрын
@Ilse Petrova Дай му , не го мъчи ...
Vesselin Damianov
Vesselin Damianov 8 ай бұрын
Високоточни въпроси, поставени на правилното място цена нямат и усти жълтопаветни запушват. САЩ и НАТО могат да си запишат на задните части колко са велики и непобедими, как свободата и демокрацията в инкубатор нямат алтернатива, а в света на техните представи убийствата и финансовите престъпления са оправдани, ако водят до световно господство и глобален фашизъм. Но това не означава нищо. Както не означават нищо и брътвежите на този обезумял от страх розовопаветен Тренчев. Розовото фашистче се тресе от страх от наказание не в България, а в Америка. Там не прощават, когато някой източноевропейски пеераст бръкне в собствената им касичка за пари, добити по престъпен начин (федерален резерв), Всичко друго, дори убийство на американски президент биха простили. Но опитайте се да отнемете пари от крадец и убиец. Накратко- Тренчев няма шанс да се измъкне жив от ръцете на американската отмъстителност. Колкото и Гешев да му е виновен.
Marian Dereliev
Marian Dereliev 8 ай бұрын
Интервюто си го бива. Става да се гледа няколко пъти, понеже гостът говори много бързо!
Violeta Yaneva
Violeta Yaneva 8 ай бұрын
Гостът чете от аутокю
Apostol Georgiev
Apostol Georgiev 8 ай бұрын
Предната “жертва”. Горкия, да го ожали човек. На мен ми звучи като всички останали престъпници в клуба-аз съм невинен. Богаташчето заплашва ,че с пари и влияние ще се погрижи с лошите власти. Напомня много на Божков. И той подобни песни пееше. По - плашещо е коментарите на заблудените ви зрители - направиха мошеника герой. Браво. Получавате наградата риба на годината 🤦🏻‍♂️
Apostol Georgiev
Apostol Georgiev 8 ай бұрын
@Ivan Yonchovski сега разбрах къде е проблема. Аз съм напълно грамотен и за това има различно разбиране. Явно коментарите, които прочетох, както и вашия за от полуграмотни хора
Apostol Georgiev
Apostol Georgiev 8 ай бұрын
@Ivan Yonchovski коментарите говорят сами за себе си. Хубав ден 😉
Ivan Yonchovski
Ivan Yonchovski 8 ай бұрын
@Apostol Georgiev въпреки че съм от индустрията, нямах мнение за случая Нексо. Един колега днеска при прати това интервю и ми каза да го гледам, за да се спукам от смях какъв некадърник е ГешеФ. Гарантирам ти - ако имаше поне малко идея от темата нямаше да пишеш такива коментари и всички разбиращи от темата да те смятат за интелектуално предизвикан. И то не защото си го измислям. Поздрави. :)
ANTONIA TONEVA
ANTONIA TONEVA 8 ай бұрын
Евала!
Chriss Pankov
Chriss Pankov 8 ай бұрын
В затвора всички са невинни. Бтв не беше ли начело на класацията "Златен Ибрик"
Dimitar Georgiev
Dimitar Georgiev 8 ай бұрын
няма лошо, двама се карат, трети печели...
venelin ganev
venelin ganev 8 ай бұрын
Браво
Galina Slavova
Galina Slavova 8 ай бұрын
Деца на ДС-та. Това са "новите" елити.
Rafa Nadir
Rafa Nadir 8 ай бұрын
Да, Галина, в Герб е пълно с такива.
Miroslav Alexandrov
Miroslav Alexandrov 8 ай бұрын
Но нито дума за това че политически партии са директно спонсорирани от Нексо!
Forty 4
Forty 4 8 ай бұрын
Ти въобще изгледа ли интервюто? 😂
RUMEN VALKOV
RUMEN VALKOV 8 ай бұрын
" МОЖЕ БИ, Репутация...ИЗВЪНсъдебна споразумение...ТОВА Е !!! "
Emil G.
Emil G. 8 ай бұрын
NEXO will win.
Magda Draganova
Magda Draganova 6 ай бұрын
Ще спечели, да, заради балъците с голямо его.
Teodor Cvetkov
Teodor Cvetkov 8 ай бұрын
Тоя път май прокуратурата сбърка :D Няма кой да и помогне :D Жалкото е , че ние ще платим
Ivan Krumov
Ivan Krumov 8 ай бұрын
Прокуратурата се самосезира от краварите и чифутите
Marian Dereliev
Marian Dereliev 8 ай бұрын
@Ivan Krumov краварите и чифутите са от преди 3 месеца...прокуратурата се самосезира от бойко!
Mario Denev
Mario Denev 8 ай бұрын
Само този път ли ? 😂😂😂
raketata4
raketata4 8 ай бұрын
Нищо не са объркали. Вдига се предизборна пушилка по нареждане. Сметката за шоуто си прав кой ще плати.
Mario Denev
Mario Denev 8 ай бұрын
@raketata4 ние
 Георги Евтимов
Георги Евтимов 8 ай бұрын
Той за клета майка България работи. 😀 Къде бил. Някъде където няма или е много трудна екстрадицията. Извънсъдебното споразумение с някои или всички щати в САЩ не ги прави невинни, а обратното. 😀 Липсата на правна уредба на криптовалутите води до възможност да действат подобни фирми. Сам казва, че няма внесен обвинител акт срещу фирмата или техни представители, но ще съдят България? Е за какво точно ще я съдят?! Техни служители решили самостоятелно да дарят пари. Ма дарили точно еднакви суми пари, как пък се стиковаха така? 🤔 Невинни сте или сте "тарикати" и няма да ви хванат? - не подценявайте служителите на прокуратура, ДАНС и т.н. В тях отдавна не работят само полуграмотни лумпени.
Космически прах
Космически прах 8 ай бұрын
Как може да използвате безплатният вариант на Zoom "Remaining meeting time" - Upgrade to Pro се вижда ясно отгоре на екрана. Това вече е безобразие.
Валентин Александров
Валентин Александров 7 ай бұрын
Може би не използват Zoom обикновено.
Emo CR
Emo CR 8 ай бұрын
Явно синовете и дъщерите на агентите на ДС са най-умните и способните на света.
Dimitar Chavdarov
Dimitar Chavdarov 8 ай бұрын
За сега не са се издънили нз
Dream
Dream 8 ай бұрын
Гешев не личи да е много умен.
Ivchos
Ivchos 8 ай бұрын
Не съм за nexo ама пак ще се изложи Гешев усещам
S Grouev
S Grouev 8 ай бұрын
Политически мотивирани, несъстоятелни обвинения.
Torro Torrentazos
Torro Torrentazos 8 ай бұрын
360p резолюция....БТВ?!?!!?!? Да не сме 2005 година?
Plamen Vasilev
Plamen Vasilev 8 ай бұрын
за да не крадваш златния контент
YNN
YNN 8 ай бұрын
Hahaha!
HappyHamster
HappyHamster 8 ай бұрын
Всичко добре, но не ми хареса агресивният тон на господина. Остана ми един лош вкус след това интервю. Да не го бях гледал, щях да съм по-уверен в правотата им. Сега вече май не съм...
I’ko Official
I’ko Official 8 ай бұрын
Ако те обвинят в престъплени, което не си извършил какъв ще бъде тонът ви? Като на Happy Hamster ли?
Orhan Beisimov
Orhan Beisimov 8 ай бұрын
Гешев го чакат много тежки дни
Teslogo00
Teslogo00 8 ай бұрын
Направо ги срина! Браво
Ol' Dirty Bastard
Ol' Dirty Bastard 8 ай бұрын
Аз ще се въздържа от коментар докато не изтече оериода в който трябва да се върнах на инвеститорите в УСА. Те са около 115 000 човека, които са набили пари в нексо и съгласно споразумението с прокуратурата в САЩ трябва да ги върнат до 1ви Април. Ако се окаже че липсват тези около 2.7 милярда ? Тогава вече става интересно, но факта, че 2мата главни се крият в non extraditing country не изглежда добре ..
grigor raev
grigor raev 8 ай бұрын
Изпитвам вина ,че не стоях прав докато говореше г-н Тренчев.
sergiomarchelli
sergiomarchelli 8 ай бұрын
по-скоро да се надупиш.
grigor raev
grigor raev 8 ай бұрын
@sergiomarchelli лапай гоцелия
ИСТОРИЧЕСКИ КАНАЛ
ИСТОРИЧЕСКИ КАНАЛ 8 ай бұрын
Малко прозвуча ненормално това твоето, друже.
tienda outlet
tienda outlet 8 ай бұрын
bravo
Момчил Главев
Момчил Главев 8 ай бұрын
Щом всичко е било наред, защо е имало нужда от споразумение и плащане на такава сума... Малко е се едно, който може да си плати, няма да го разследват..
Момчил Главев
Момчил Главев 8 ай бұрын
Ако Нексо не оперира в България, как така нейни служители имат Нексо носени и карти...
FitzyOfficialTV
FitzyOfficialTV 8 ай бұрын
Ако всичко не беше наред, щяха да са го екстрадирали вече с останалите.
Рени Гърбева
Рени Гърбева 8 ай бұрын
Светослав Иванов,И Тренчев хвани единия, удари, другия , Споразумение се сключва когато ,имаш вина извън съдебно заседание, .Тези двамата се правят на интересни, Хитри 🦊🦊🤡 СМЕШНИЦИ.
sergiomarchelli
sergiomarchelli 8 ай бұрын
Че БГ прокуратурата смърди - смърди, ама и този малък клет човечец мирише здраво.
sergiomarchelli
sergiomarchelli 8 ай бұрын
@Александър Бг klet chovechec e....koda sa prai
Александър Бг
Александър Бг 8 ай бұрын
Те скачаха и други но сега всички те живеят в арабския басейн 😂
Diana Lilakova
Diana Lilakova 8 ай бұрын
Bravo ,dano tozi prokuror ds si go nameri.
Tate's Shorts
Tate's Shorts 8 ай бұрын
Първо Божков сега и nexo хахахахахахах
Teodor Vladimirov
Teodor Vladimirov 8 ай бұрын
Na maloumniq kasket rano ili kusno shte mu doide vremeto. Kolkoto i da ne haresvam crypto sektora, sum plutno zad Nexo v tozi kazus.
Veneta Metodieva
Veneta Metodieva 8 ай бұрын
Как си личи , че знае предварително въпросите ,добре го защитават ,но определено го е страх
FamousAudience
FamousAudience 8 ай бұрын
Тези въпроси бяха задавани от 15 вида медии и групи, нормално е да ги знае?
Мариян Асса
Мариян Асса 8 ай бұрын
Бг прокуратурата е смешна и жалка!
Александър Бг
Александър Бг 8 ай бұрын
Не подценявай прокуратура и службите . Не са като леличките назначени по роднинска връзка в борсата по труда
love_cats26
love_cats26 8 ай бұрын
Това интервю е почти еднакво като това по Нова тв. Очевидно всичко е нагласено, за да си чистят репутацията, а от днес на всяко видео в Ютуб се пуска очевидно платено видео от тази компания, за се прави положителен пиар!!!
Varban Vatralov
Varban Vatralov 8 ай бұрын
ако теб те питат как се казваш и по нова и по бтв ще кажеш едно и също мисля... питат за едни и същи обвинения съответно отговора е един и същи. Различни истини няма!
Galia Anguelova
Galia Anguelova 8 ай бұрын
Много добре го каза г-н Тренчев!! Който разбрал разбрал,който не е да седне и да се образова.За съжаление са малко младите умни и талантливи хора оставащи в България.
eludereluded
eludereluded 8 ай бұрын
То си е противоречие - млад, умен и талантлив - пък да седи в България...
Miroslav Alexandrov
Miroslav Alexandrov 8 ай бұрын
Интересно колко ли са платили на Бтв, за да получават възможност за оправдание и раклама по най - гледано то време! Да проверим дали в САЩ са получили подобна възможност?
Veselin Strahilov
Veselin Strahilov 8 ай бұрын
Бащата на криптофараона Антони Тренчев - Антони Панайотов Тренчев - е бил агент на Второ главно управелние на ДС (ВГУ). Вербуван е 25.10.1982 г. от оперативния работник Калин Ламбрев като агент "Петров".
Рени Гърбева
Рени Гърбева 8 ай бұрын
Крипто Измамници.ДС
Рени Гърбева
Рени Гърбева 8 ай бұрын
Точна така Браво на вас, Господин В Страхилов.ДС ИЗМАМНИЦИ МУТРИ.
Paul Diamond
Paul Diamond 8 ай бұрын
Mozhe li Trenchev da spodeli kakvi sa zadalzheniyata i kavi sa aktivite na FIRMATA...
FamousAudience
FamousAudience 8 ай бұрын
95 милиарда са активите на фирмата, каза се в видеото. Задълженията, не знам дори какво имате в предвид.
Petar Ulev
Petar Ulev 7 ай бұрын
@FamousAudienceнищо не си разбрал 😀
Nikolay Zagorski
Nikolay Zagorski 8 ай бұрын
как къде се намира? нали неочаквате да каже, че е в Англия? В Дубай се намира тарикатчето, къде ли може да отиде с толкова много откраднати пари. Два въпроса не чувам да му се задават. Защо е превеждал пари от фирмената сметка в личната и като няма никаква вина защо не отиде в Англия да речем???
S 1
S 1 8 ай бұрын
👍 Аз не разбрах плаща ли Нексо данъци в БГ?
Annie D
Annie D 8 ай бұрын
@S 1 защо да плаща данък, след като не е регистрирана в БГ? 😮
Stefan Bonev
Stefan Bonev 8 ай бұрын
@S 1 за разлика от големият сив сектор в България - плащаме всичко до стотинка :)
Александър Бг
Александър Бг 8 ай бұрын
Те какво да плащат нали ви каза за портокали плащате ли ? Само че през 2023 портокалите са криптокали😂
Galita Galita
Galita Galita 8 ай бұрын
Мирише от далече, това партиен ПР ли беше?
Gergana Borisova
Gergana Borisova 8 ай бұрын
Не мога да повярвам колко неподготвен и бос по темата е водещият. Всякаш беше там да се опита да изкара някакви "черни" ризи на госта си, а не да го изслуша. Темата не би могла да стане ясна на масата хора и на подобен тип журналисти, които са меко казано вредни за общественото мнение. Много ми е интересно какво ще се случи като интелигентни хора с много пари най-накрая застанат в опозиция.
S 1
S 1 8 ай бұрын
В тези коментари има много тролове.По колко ви плащат?
ilian Gocev
ilian Gocev 8 ай бұрын
Водещия неподготвен
sergiomarchelli
sergiomarchelli 8 ай бұрын
глас зад кадър на Ружа: "Салатка да нарежа ли Тончо?" :D
Milen Donev
Milen Donev 8 ай бұрын
А пък зад Ружа Игнатова стои Сатоши Накамото и я пита дали салатката да е от марули или нещо друго.. :D А на практика зад тия тъпотии стоят хора като.. ами разни хора, които за съжаление до там са стигнали и там са си останали без надежда за какъвто и да е прогрес :Д
Hristo Angelov
Hristo Angelov 8 ай бұрын
Голям смях е тази нашата прокуратура. Сбирщина от плиткоумници, които нито от крипто разбират, нито от обвинения. Смях, ама смях. Ганьовци!
Илиян Илиев
Илиян Илиев 8 ай бұрын
Водещия много неадекватен.имах чувството че него ще съдят.много ще се радвам гешеф най после да си отиде на мястото.Но ако бъде съден според щетите нанесени на държавата ще трябва да лежи до края на света.😂
Bisera Elenkova
Bisera Elenkova 8 ай бұрын
Ще ме извините, но думата неадекватен е пресилена. Бих казала, че беше смутен, смаян от подготовката и нивото на събеседника си, но не и неадекватен.
Proto Archive
Proto Archive 8 ай бұрын
Водещият е едно зло създание, без скруполи и съвест.
Violeta Yaneva
Violeta Yaneva 8 ай бұрын
Ммм... мечтай си простокировец. Гешев отива в Белия дом на 02.02 по покана. Мечтай си клоАко
Violeta Yaneva
Violeta Yaneva 8 ай бұрын
Господин, Мафия ПП-ДБ кой и какво ще плаща не е тема за Вашият скромен, изпилен мозък. Чела съм малоумни коментари, но Вашите държат първо място.
Yusmen Kaloolu
Yusmen Kaloolu 8 ай бұрын
Е сега тиквата си го намери
Jordan S
Jordan S 8 ай бұрын
Съгласили са се да платят глоба от $50,000,000!? От къде такива пари в бедна България? Че та да изтръскат последните трохи от бюджета на страната едва ли половината на това ще съберат… И кой е този нагъл сладурко? Как може бизнес/фирма/ и пр. който не произвежда нищо имащо реална (tangible) стойност да има такъв бюджет? Тука ще трябва едно много щателно разследване, като се започне с местонахождението на красавеца и иск за неговата екстрадиция в България.
Jordan S
Jordan S 7 ай бұрын
@FamousAudience пак: въпросът ми е, кой е източника на тези пари? или се правите, че нещо не разбирате прост български?
Ilian Yt
Ilian Yt 6 ай бұрын
Ооо брат как сте
Александър Бг
Александър Бг 8 ай бұрын
Уж всичко наред пък глоба 50 милиона и наказание за 5 години! Щом няма алъш вериш как може да те санкционират😂
roro rorov
roro rorov 8 ай бұрын
Арестувайте го веднага да не избяга като Ружа Игнатова 😀😃😄
Dimitar Chavdarov
Dimitar Chavdarov 8 ай бұрын
Много е смешно нали 🥲
christotaku B.
christotaku B. 8 ай бұрын
Тренчев ги съсипа! Евала!
Ilse Petrova
Ilse Petrova 8 ай бұрын
Плати си дълговете към клиентите и лиферантите на фирмата Ви и станете Бедуин
eli omurtagova
eli omurtagova 8 ай бұрын
🤣много смях ,на тоя все едно му бяха запалили панталона .Ще е интересно как ще се развият нещата,ако въобще се развият.
Pepe Lopez
Pepe Lopez 8 ай бұрын
Zashto ne se pita kak boiko borisov figurira v partniorstvoto si v nexo :D stranno ....
Ilse Petrova
Ilse Petrova 8 ай бұрын
България никога не е била клета и малка! Европа прави разлика между българите и КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ЦИГАНИ, които повече от 4пъти са окрали бюджета на България
Niko Music Playlist
Niko Music Playlist 8 ай бұрын
На всички им е виновен Гешев :Д
Радостин Митов
Радостин Митов 8 ай бұрын
Не на всички. Има една политическа партия на която прокуратурата отделя специално внимание, само да говори как едни кюлчета, пачки, пистолет са единствено форма на фантазия.
S Grouev
S Grouev 8 ай бұрын
Не на всички. Сега ще затвори разследването с къщата в Барселона.
Цветелина Божинова
Цветелина Божинова 8 ай бұрын
Гешев май го загази🤣
Dream
Dream 8 ай бұрын
Мне, тоя не е загазил. Обаче държавата ще плаща за безобразията му. Т.е. всички, които плащаме данъци.
Mason Hugsan
Mason Hugsan 8 ай бұрын
това че служители са дарили пари не оэначава че компанията е дарила пари. толкова е елементарно че думи нямам.
S 1
S 1 8 ай бұрын
Не, наивно е да се мисли,че Нексо няма нищо общо с даренията. Откъде знае шефът кой служител на коя партия е привърженик.Нали не е в БГ отдавна,как е разбрал.
Georgi Georgiev-Go4Mana
Georgi Georgiev-Go4Mana 8 ай бұрын
Случайно викаш служители на една компания са дарили по 19999лв в един и същи ден на една партия?😅😅😅 Чисто съвпадение нали?
Mason Hugsan
Mason Hugsan 7 ай бұрын
@Georgi Georgiev-Go4Mana и да са дарили какво ? покажи ми эакон в който пише,че даренията са эабранени. А това ,че партия Гроб удря политически Нексо и децата могат да проумеят.
svilenivanov
svilenivanov 7 ай бұрын
Bravo Trenchev
Unknown User
Unknown User 8 ай бұрын
Аз съм невинен, но се крия.
M L
M L 8 ай бұрын
В България е така. В други държави може и да не се налага, но за тук е задължително 😉
Александър Бг
Александър Бг 8 ай бұрын
Абе в всяка държа се крият мани майтапа …. То може да си невинен те все ще намерят нещо де не си платил паркинг или си ял семки не регламентирано
M L
M L 8 ай бұрын
@Александър Бг е точно за това говорим. Като има поръчка срещу тебе все нещо ще се измисли в движение. Да, скалъпено звучи, смешно звучи ама си го правят и си взимат бизнеси по тоя начин вече поне 15 години…
6mugalnik
6mugalnik 8 ай бұрын
Да пратим некой лев да си платите зуума е..
Petar Petrov
Petar Petrov 8 ай бұрын
Nexo не развива дейност в България, изтегля се от САЩ защото дейността не е регламентирана.
Nikolay Tonkov
Nikolay Tonkov 8 ай бұрын
Малко съм объркан, това откъс от нов филм по БТВ ли е? Сериал ли е? Паралелни реалности. Сигурно е трилър, но пък ми напомня ,,Матрицата" , защо нямам представа.
Стоян Горанов
Стоян Горанов 8 ай бұрын
Станиславе не те ли е срам - от 50километра става ясно, че ти диктуват какво да питаш и как да говориш в слушалката. Как може като ти кажат, че ще заведат дело за 1млрд.долара срещу държавата да отговориш с пренебрежително "добре" все едно е все тая. Така само да ти кажа, че 1млрд. долара е годишния бюджет на най-скъпото ни министерство - Министерство на вътрешните работи. Откъде ще се вземат тези пари, как ще се покриват тези дефицити, ако държавата загуби такова дело? За да може Гешев и неговата пасмина да си прави панаирите. Кога ще влезе журналистиката във вашите студиа?
Stoyan Dimitrov
Stoyan Dimitrov 8 ай бұрын
Накратко: високоплатени служители на Нексо са дарили пари на "Да, България" и нашата "'' 'убава, неподкупна и принципна" прокуратура, решиха да рекетират фирмата, но неуспешно.
Ilse Petrova
Ilse Petrova 8 ай бұрын
Колко долара са изпрани само чрез 1500долара внесени в нерегистрирана крипо банка в Щатите? Повече от 1 милиард долара? По малко от 22милиарда долара?
Milena G
Milena G 8 ай бұрын
Какво интервю, то си беше монолог ... И ква беше връзката с Нинова пак?
hjfyty В
hjfyty В 7 ай бұрын
Босфор тв
Rumen M
Rumen M 8 ай бұрын
🎈"Демократичния процес"🎈(АПОКАЛИПСИС)в България 33години е смяната една😎мафиотска-партия😎с нова под контрола на САЩ⁉💀
Рекламация БГ
Рекламация БГ 8 ай бұрын
Хей, @ТикваТВ, не ви гледаме вече телевизията. Просто се отбивам да кажа: # ТикваТВ
Добромир Тодоров
Добромир Тодоров 8 ай бұрын
Бита карта
Анастасия Петроваа
Анастасия Петроваа 8 ай бұрын
Защо се дава трибуна на издирвани
Антон Добрев
Антон Добрев 8 ай бұрын
Тоя Сън Зу до сега не го бях чувал, като военен стратег! Браво Тренчев много си нагъл!
Антон Добрев
Антон Добрев 8 ай бұрын
@Shomy 😂😂😂 нямам достъп до произведенията на Съм Зу 😂😂😂
Dimitar Chavdarov
Dimitar Chavdarov 8 ай бұрын
Бате ти адекватен ли си
Peter
Peter 8 ай бұрын
Трнчев, направете нещо за България, вместо да ни съдите за 1 000 000 000! От Гешев ли ще ги вземете тези пари или от всички нас?
П. Велев
П. Велев 8 ай бұрын
БРАВО НА ТРЕНЧЕВ! Каскета не може КТБ да разнищи пък тръгнал с крипто да се занимава хахаха. Пълен фарс е българската система...
Йордан Атанасов
Йордан Атанасов 6 ай бұрын
КОГА Е ОСНОВАНА ФИРМАТА. СЛУЖБИТЕ КЪДЕ БЯХА ДО СЕГА. КАК ИЗВЕДНЪЖ ПРОКУРАТУРАТА ПОРЪЧКОВО СЕ СЪБУДИ.
Angel Angelov
Angel Angelov 8 ай бұрын
истината е че прокуратурата ни е зависима и често пъти обслужва частни и партийни интереси вместо да служи на държавният интерес и справедливостта в тази държава - все пак за това са назначени им се плаща ....
Emil Gadjev
Emil Gadjev 8 ай бұрын
Палячо
Valeria Christova
Valeria Christova 8 ай бұрын
Очаквах конкретика, а чух декларации и заплахи. Много разочароващо интервю. Все едно слушах депутатин, а не шеф на фирма. Много думи, малко съдържание.
Dimitar Chavdarov
Dimitar Chavdarov 8 ай бұрын
Не, по-скоро сте очаквали някой от сорта на Коцето или Фънки да ви говори, просто Тренчев използва леко еродиран език, съвсем не сложен, но капацитета Ви липсва, за да го смелете
Valeria Christova
Valeria Christova 8 ай бұрын
@Dimitar Chavdarov Пише се ерУдиран, не ерОдиран. Ерудиция и ерозия са различни неща. Пише га в букварчето.
ivo Pet
ivo Pet 8 ай бұрын
Страхотен пример, няма що! Защо напусна пазара в САЩ и има глоба от 42 милиона?
Илиян Илиев
Илиян Илиев 8 ай бұрын
За криминално престъпление както твърди каскетурата и за тези огромни суми които въртят как ти се виждат тези пари.какво твърдите.че всеки който е платил глоба е престъпник .така ли
Mason Hugsan
Mason Hugsan 8 ай бұрын
не е глоба а спораэумение. толкова сте прост че няма смисъл. седи си при доматите и кокошките и не се эанимавай с неща който не раэбирате
ivo Pet
ivo Pet 8 ай бұрын
@Mason Hugsan Много съм прост да, благодаря че ми отвори очите:)
ivo Pet
ivo Pet 8 ай бұрын
@Илиян Илиев 42 милиона долара е солена сума, как и да го гледаш. Играят по ръбеца на закона, в щатите ги глобиха, или са се споразумяли, според професора по долу, но напускат този пазар. Защо ще напускаш най големия пазар, ако всичко ти е наред?
Milko Velev
Milko Velev 8 ай бұрын
Костадин Костадинов - премиер!
Marnos Mae
Marnos Mae 8 ай бұрын
ПРАВИЛНО ВИ АТАКУВАТ, НЕ СТЕ ПЛАТИЛИ РЕКЕТА СИ КЪМ БОЙКО! ТАКА И ЗАЩО НЕ СПОНСОРИРАТЕ ДРУГИТЕ КОИТО РАБОТЯТ НА ДРУГИТЕ ФРОНТОВЕ, А СПОНСОРИРАТЕ ДРУГИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ? САМ КАЗА ЧЕ ВЛАСТТА Е ПРЕСТЪПНА КОЕТО СЕ ОТНАСЯ ЗА ВСИЧКИ!
ivaylo dechev
ivaylo dechev 8 ай бұрын
Черепа N3
Александър Бг
Александър Бг 8 ай бұрын
Всяка една развита компания под ножа 😂 нещо някой разчиства здраво за свои фирми май май 😂
Black_Knight
Black_Knight 8 ай бұрын
11:12 казва всичко... Като сте толкова невинни защо напускате САЩ? :D Нямате дейност в България, а българската прокуратурата ви подгонва? Смърдите отвсякъде!
Joe Rogan riding a bear while smoking DMT
Joe Rogan riding a bear while smoking DMT 7 ай бұрын
Ти изгледа ли интервюто изобщо?
Ilse Petrova
Ilse Petrova 8 ай бұрын
Прокуратурата може да ви съди за НАРУШЕНИЯ по закона за защита на личните данни в Европа защото твърдите че знаете за дарения на ваши служители от техните лични трудови възнаграждения! Не е ли за да скриете факта, че за да избегнете съдебно преследване за незаконни дарения от Нексо към партии без ПАРТИЙНИ членове сте наредили на служителите си да дарят 50% от годишната си ЗАПЛАТА???
Patrick Cooper
Patrick Cooper 8 ай бұрын
Много българи нямат пари за храна, нo шефът на NEXO ще съди страната за милиард долара??? Ако всички сте невинни защо се криете??? Между другото, разследващият екип ще бъде от компания, базирана в Швейцария ...
Patrick Cooper
Patrick Cooper 8 ай бұрын
@Emil G. Много ли те боли?
ilian Gocev
ilian Gocev 8 ай бұрын
От затвора трудно можеш да се защитаваш
Bisera Elenkova
Bisera Elenkova 8 ай бұрын
Учудвате се, че г-н Тренчев ще съди страната за милиарди, както вие казвате. Нима не знаете, че в България има не само известни хора, но и цели известни кръгове, които разбират единствено езика на големите пари? Само това ги стряска.
S Grouev
S Grouev 8 ай бұрын
За подобни компромати на продажната ни корумпирана прокуратура, си го заслужаваме.
liuckan
liuckan 8 ай бұрын
Аве Тренчка, затова ли забраниха Торнадо Кеш? :Д щото е мит и всички транзакции са открити? :Д хехехе
Ahmet Ahmedov
Ahmet Ahmedov 8 ай бұрын
Торнадо кеш си е направен така, че транзакциите да са трудно проследими използвайки Zero Knowledge Proof (ZKP). Този "Тренчка", когото питаш, отговаря на въпросите относно Nexo, а не торнадо кеш, така че, когато не знаете за какво да се захванете и не сте сигурни в нещо, просто си замълчете. България е в трагично състояние заради такива като вас.
liuckan
liuckan 8 ай бұрын
@Ahmet Ahmedov вникни малко преди да се правиш на много разбиращ, пръдльо. Тренчката обяснява че е МИТ че криптото се използва за "непроследими транзакции" като обяснява че всичко е прозрачно - а то не е така... и не ми говори на ВИЕ БЕ разбрали ме!?
Ahmet Ahmedov
Ahmet Ahmedov 8 ай бұрын
@liuckan Всяка транзакция е прозрачна, това как протоколът си определя правилата за IN и OUT си е отделна работа, но това не гарантира пак "невидимост", разбирам, че нямаш базови знания как работи блокчейн, затова приключвам да се занимавам с теб. Печелиш спора, прав си : )
3fondo
3fondo 8 ай бұрын
"Демократичен Божков" Големи заплахи прави...
S 1
S 1 8 ай бұрын
А. Луканов му е кръстник, още въпроси?
Marian Dereliev
Marian Dereliev 8 ай бұрын
Това някакво престъпление ли е?
S 1
S 1 8 ай бұрын
@Marian Dereliev прочети биографията му и ще си отговориш сам, 😎
Marian Dereliev
Marian Dereliev 8 ай бұрын
@S 1 няма нужда. Когато Луканов е умрял, Тренчев е бил трети клас на 9 години? Къде е престъплението?
S 1
S 1 8 ай бұрын
@Marian Dereliev за престъпление говориш ти; разбира се, че тогава не е зависило от него кой ще му е кръстник и кой не. Ако не беше избухнал този скандал, нямаше и ние да се питаме откъде тези възможности и тези пари? Старт капитал откъде? Баща му милионер, бивш ДС. Как така всички бивши направиха фирми?
Bistra Dzhantova
Bistra Dzhantova 8 ай бұрын
Много ми е интересно, след като сте невинен, защо избягахте ? Защо се криете ? Върнете се в България,защо говорите за произвол на властите в България от Дубай ?
nikolay valchev
nikolay valchev 7 ай бұрын
Prosto v Balgaria sa i basi glupatzige
Konstantin Tonev
Konstantin Tonev 8 ай бұрын
То и Радев , киро Тъпото и оня облещеният също бяха " обучени " в щатите и видяхме какви ги свършиха ...
JUST DRIVE
JUST DRIVE 8 ай бұрын
Мутризацията в българия стъпи на криво ,а този смешен водещ от неясен произход е време да бъде сменен от тази жалка корумпирана телевизия
MORGENSHTERN - ЧЕРНЫЙ РУССКИЙ (Клип, 2023)
05:29
MORGENSHTERN
Рет қаралды 13 МЛН
BTV Новините (24.09.2023 г. - Обедна емисия)
17:53
Съоснователят на Nexo: Ще съдим България за 1 млрд. долара
23:54
«Невеста с помойки» Kukla Loli ч.2
0:58
mister Gunich
Рет қаралды 2,9 МЛН
Часть 1. Так как в shorts всего минута, то вышло 3 части. #youtubecreatorawards
1:00
МАРЧЕНКО КРИСТИНА И ЖЕНЯ
Рет қаралды 7 МЛН
Котики такие крутые 😼 #симба #анимация #симбочка
0:51
Симбочка Пимпочка
Рет қаралды 1,7 МЛН
Нажми сюда☝️​@Serzhik_Chinese
0:42
Petya English
Рет қаралды 2,5 МЛН