1501. Miért pont négyütemű benzines fűkaszát választottam? 😎

  Рет қаралды 120,510

Lukács László - Az élet iskolája

Lukács László - Az élet iskolája

3 жыл бұрын

Ebben a videóban szó lesz, hogy miért volt szükségem az akkumulátoros fűkasza mellé egy benzinesre is. Valamint azt is elmondom én miért választottam négyütemű motorral. Szó lesz arról is, hogy milyen benzint szoktam a fűkaszákba használni és feltűnik a videóban egy régi, 10 éves orosz fűkasza is, valamint egy piaci ipari hulladék is. Szóval elég sok témát érintünk és közben össze is szerelem ezt a négyütemű Fuxtec kaszát. Leteszteljük damillal és fűrészkoronggal is amivel bokrot és szilvafát írtok. Összehasonlítom az akkus fűkaszámmal is.
210609

Пікірлер: 176
@bfsdavis2812
@bfsdavis2812 3 жыл бұрын
Sokkal komplikáltabb a motorja ha elromlik szelepek vezérlés stb. Sokkal nyugosebb mint egy 2 ütemű egyszerű és nagyszerű motor.
@edmondthegeek
@edmondthegeek 3 жыл бұрын
A négy ütemű kaszákat azok szokták szidni, akiknek még sosem volt. Műszakilag közel áll a szívemhez a kétütemű motor, de a GX35 után soha nem kellene többet kétütemű kasza.
@ElektroSanya
@ElektroSanya 2 жыл бұрын
A 4 ütemű Hondámra 3 év garancia volt, ami kettő éve lejárt. Sajnos, akkor még senki nem mondta, hogy a bio benzin nem jó a kisgépekbe, és én azzal hajtottam. Idén álltam át 100-as benzinre. A telek 900 négyzetméter plusz az előttem lévő utcafront. A szomszéd előtt is nyírom, sőt a pincéjére nem tud felmenni a tologatós gépével, így azt is bevállaltam, valahol 1000 négyzetméter felett használom. Csak a tankolás, illetve damil utántöltés idejére állok meg. A gépnek soha semmi baja nem volt, ma is elsőre indul. Sokszor látom, hogy a kétüteműket rángatják, gyertyát pucolnak... Én még soha. Igaz, idén damilfejet cseréltem, mert elkopott a közepe, ott ahol a földet éri. De én ezt fogyó alkatrésznek tekintem. Egyetértek az előttem hozzá szólóval: csak azok szidják akik még nem próbálták ki. Mert aki már egyszer belekóstolt, soha többé nem akar kétüteműt.
@zoltizolti3165
@zoltizolti3165 Жыл бұрын
@@edmondthegeek odafigyelve ra akkor nem romlik LL hamar olajat lecserelni idoben,tisztitani
@laszlovajna6699
@laszlovajna6699 5 ай бұрын
Én nem vagyok ellene a 4T nek de nekem jobban tetszik a 2T de ez a legjobb hogy nem mindenki ugyanazt szereti! (Mind kettő motor típusnak vannak előnyei és hátrányai)
@andraskovacs8317
@andraskovacs8317 3 жыл бұрын
Tényleg jó a hangja :)
@nepazarolj
@nepazarolj 3 жыл бұрын
A sok gyengém közt ez legalább erősségem. :-)
@cosminhusqy3138
@cosminhusqy3138 2 жыл бұрын
Nice video 👍👍
@krisztianhart8721
@krisztianhart8721 2 жыл бұрын
2t vagy 4t? Háztáji használat mellett ma már a 4t jó választásnak lehet. Egyszerűbb használni mert csak sima benzin kell bele és kész. A fogyasztása is kevesebb a 4t gépeknek. Ha javítani kell az drágább és szak tudást igényel ami hátrány. Kérdés az higy mennyit megy el.
@horvathdani7608
@horvathdani7608 3 жыл бұрын
Szomszédomnak stihl 4 ütemü fükaszája van és már kb 15 éve hibátlanul megy, nem kis területekre van pedig használva. Nagyon jó gép nincs olyan méretű gaz amit ne vinne el és sose fullad meg. Nekem is a hangja a 4 üteműnek jobban tetszik én is tervezek venni a közel jövőben egy 4 üteműt.
@ElektroSanya
@ElektroSanya 2 жыл бұрын
Én úgy tudom azok a régi Stihlek még igazi négyütemű motorral voltak szerelve a Hondától. Úgy tudom, később a Stihl saját motort tett bele, ami egy elszúrt konstrukció mert azt állítja négyütemű, de keverékkel megy és nem kell bele olaj. Amikor vásárlásra adod a fejed, azért ellenőrizd ezt az információt, mert én pont ez miatt nem vettem Stiht gépet. Látom egy évvel ezelőtti a hozzászólásod, remélem még nem késtem el...
@jozsefantal4769
@jozsefantal4769 2 жыл бұрын
Jövőre megnézzük....
@kornelkormoczi9516
@kornelkormoczi9516 Ай бұрын
Honda UMK450e nekem az van hibátlan.Bér munkákat vállalunk vele tökéletes megbizható gép!
@mindenisgergovel
@mindenisgergovel 2 жыл бұрын
Nagyon megnyugtató a hangja. :)
@sandorcsonka7727
@sandorcsonka7727 2 жыл бұрын
Én is pont ezt gonfoltam amikor halgattam... felér a K Armand hangjával érdemes lenne ezzel foglalkozni👍😉
@tuci81
@tuci81 2 жыл бұрын
Lászlónak vagy a fűkaszának? :D
@vagyokgyenge-sx8cl
@vagyokgyenge-sx8cl Жыл бұрын
Szia Laci ezt hol tudom megvásárolni vagy pl megrendelni előre is köszönöm válaszod további Szèp Napot Szia
@attilakalocsai6364
@attilakalocsai6364 2 жыл бұрын
Szia ezt a gépet szeretem volna megvenni fuxtec fax 4ms 142 négyütemű de nem találom a honlapjukon nem gyártják vagy miért.ha esetleg tudsz valamit hol merik oldalon tudom megnézni előre is kőszőnőm
@garashan
@garashan 3 жыл бұрын
Én egy Stihl FS 490-est nyúzok 4. éve. Igaz az nem is ez a kategória. A 2,5 méteres gaztól kezdve, cserjésen át, kb 10 centi átmérőjű fatörzsig mindent vágtam vele. Éves szinten egy damilfejet megeszik a gép, szóval van használva becsülettel. Van hozzá egy kétágú bozótvágó pengém, ami a szélein lehajlik 90°-ban. Így a folyandárokat se tekeri fel magára. A standard 3 ágú gaz vágó pengével adták, így az is van hozzá. Azzal a magas füvet szépen rendre lehet vele kaszálni. Nekem is van kemény fém lapkás fűrésztárcsám. Fájt is a szívem, mert első bevetésén több lapka is kitört belőle, egy a susnyásban meglapuló gyerek tricigli váz miatt... Szóval óva intek mindenkit, mert se a köveket, se a betont, vasat nem szereti. És az se mindegy, hogy jobbról vagy balról van vele dolgozva, mert az egyik irányból visszarúghat. Ez már az a kategóriás gép ami a folyamatos üzemet is bírja, csak damil feltekeréséig és megtankoláshoz kell vele megállni. A leghosszabb üzem vele 4,5 óra volt pengés "ősdzsungel" írtás. A másik gépünk egy 20+ éves FS 80-as kasza. Az első szöghajtása 2 éve halt meg. Megfáradt a csapágy benne és az elszabadult csapágygolyók leamortizálták a szöghajtás házát, a csapágyfészket és a kúpfogaskerekeket. Most már érik rajta egy karburátor csere is, mert annyira kopott a régi, hogy nem lehet rendesen beállítani. Ez a gép is kapott már hideget, meleget. Szintén használtuk sokat pengével is. Olcsónak egyik se volt mondható, de az árukat többszörösen visszahozták már.
@garashan
@garashan 3 жыл бұрын
u.i.: mi is vettünk "piacos" (errefelé inkább román jelzővel illetett, mert a románok árulják) láncfűrészt, olyan munkához amire a normálist sajnáltuk volna. Korhadt tuskók lettek vele kivágva a föld alatt egy ásónyomnyival. Olcsóbb volt a komplett gép, mintha a normálisra vettünk volna 2 szet láncot egy láncvezetőt. Gyakorlatilag a gép a munka végére el is pusztult: a lánckenő olajzója folyat, beindítani csak nehezen lehet, mindene lóg, lötyög. De összességében olcsóbb volt és a normálist nem is b@sztuk szét a földes gyökerek vagdosásával és megspóroltuk a gép takarítási időt is.
@zoltizolti3165
@zoltizolti3165 Жыл бұрын
@@garashan osztrakCsodaGep olcsoba a legjobb ez kzbin.info/www/bejne/sISrdKaImL6MitU
@gergovigh9882
@gergovigh9882 2 жыл бұрын
Megymèg? Birta a nyàri hasznàlatot?
@tamasau8725
@tamasau8725 3 жыл бұрын
Én sosem teszem el bennehagyott benzinnel. Vagy kijáratom (azaz elfogy a munka végére), vagy kiöntöm a tankból. Nem láttam jól. Ennek nem kell olajozni a levegőszűrőjét? Jó kis kaszának néz ki ez. Ahogy montad is a videóban, az olcsóbb, kevésbé márkás is sokáig és jól szolgálhat. Ha vigyázunk rá és rendesen karbantartjuk. A benzines mellett nekem is van egy elekromos. Az a kedvencem. Igaz, az 220V-os, és 1200W-os. 50m-es hosszabbítóval elég az egész kertre. Erős és könnyű. No és persze nem olyan hangos, mint a benzines. Bár nem is halk. A kábel engem nem zavar. Lehet rá tárcsát is tenni és simán viszi az olyan fás növényeket, mint ezek a szilvafa növendékek. Persze, ha nincs a közelben villany, vagy durván oda kell pakolni, akkor jön a benzines. Mondhatom, hogy abból a lehető legjobb típus van, mégsem szeretem annyira, mint az elektromost. Az a piacos kasza eset nagyon dühítő. Egyértelműen látszik, hogy nem rendellenes használatból ered a hibája. Valószínű, hogy javítás után is csak a szívás lesz vele. Azért, mert olcsó, még használhatónak kellene lennie!
@therealrektergaming1669
@therealrektergaming1669 3 жыл бұрын
Nekem is Fuxi van a "legkisebb" 4 éves hibátlan gép
@kozakflajos6356
@kozakflajos6356 3 ай бұрын
Nekem Riwall 4t van nagyon elégedett vagyok vele amire nekem kell arra több mint jó!
@garazschannel4411
@garazschannel4411 3 жыл бұрын
Fűrésztárcsához, késhez le kell venni a szórásvédő alját"szoknyát".Biztos észrevetted, hogy elakad, és nem lehet tőle elég alacsonyra vágni.
@zoltizolti3165
@zoltizolti3165 Жыл бұрын
echo benzines kicsi_25cc jo kaszalni vagy nem annyira van benne ero,mi a velemenyed rola??
@garazschannel4411
@garazschannel4411 Жыл бұрын
@@zoltizolti3165 Ilyen pici köbcentivel nem igazán tudom elképzelni.Inkább a szegélynírók közé sorolnám.Nekem az a véleményem,kaszálásra alkalmas gépek 40 köbcentinél kezdődnek.
@bububu8547
@bububu8547 3 жыл бұрын
Helló, milyen fajta gép???
@kota-fazekasszandra6652
@kota-fazekasszandra6652 3 жыл бұрын
Szia Szeretném megkérdezni, hogy a Vídiás fűrészfog tárcsát hol vásároltad? Illetve lehet e kérni olyan videót, amibenegmutataod a felszerelését ennek a tárcsának ?
@nepazarolj
@nepazarolj 3 жыл бұрын
Az árára emlékszem hogy 6000 Ft volt, nem emlékszem hogy pontosan hol vettem. Talán Szigetszentmiklóson a Hecht-nél. Rendben, majd készítek erről is egy videót, hogy hogy kell fölszerelni.
@zoltizolti3165
@zoltizolti3165 Жыл бұрын
kemény fém lapkás fűrésztárcsám RedMountain elezheto mikor idovel kopik
@kavicsos6428
@kavicsos6428 2 жыл бұрын
Nekem az az első leveszem a damilvágót és jól elhajítom ,még sose kellett . Az arra jó hogy damil darabokkal teleszórd a kertet . Sőt amin ilyen szórásvédő szoknya van azt is leveszem ,felesleges damilhoz ,csak mindenbe bele akad .
@ElektroSanya
@ElektroSanya 2 жыл бұрын
HÁT.... Én még soha nem használtam mást csak a damil fejet. Nem akarok a szimmetrikus köszörüléssel bajlódni. A kertben csak akkor találtam damil darabot, amikor elfogyott és kicsúszott a vége. De ez össze szedhető. Hogy hova lett az a több mint 100 méter damil? Ezen már én is gondolkodtam.
@bergeronx367
@bergeronx367 3 жыл бұрын
Tehát felesleges a elektromos fűkasza egyből ezt kellet volna venni. Az ilyen olcsó dolgot (piacos)akkor kell megvenni ha egyszer vagy kétszer kellene vágni és fizetni kellene valakinek, mert ha már két napot lehet vele vágni akkor pluszba van. Mert a napi bér 10e Ft alatt nem lenne. Igaz ez a 15e Ft láncfűrészekre is, ha csak két napi munkára kell egy gép arra pont jó hogy ne másnak fizessen az ember.
@nepazarolj
@nepazarolj 3 жыл бұрын
ha csak tehetem az akkus kaszát használom, mert sokkal praktikusabb, könnyebb, halkabb, alig fogyaszt, nem füstöl, stb. :-) Tehát én úgy látom, hogy igazából a benzines lesz kihasználatlanabb. De ilyen körülmények közt mindkettőre szükség van.
@bergeronx367
@bergeronx367 3 жыл бұрын
@@nepazarolj Na de ha elsőnek ezt a benzinest vetted volna akkor nem vettél volna elektromosat. Ha csak a használhatóságot veszed figyelembe akkor felesleges neked az elektromos. A többi kényelmi dolog amivel együtt lehet élni mármint a hiányába. Amúgy ha most előveszed a benzines hogy levágd amit kell, tuti biztos hogy nem cipeled ki az elektromost a maradékra, annyi idő alatt majd csak levágtad.
@nepazarolj
@nepazarolj 3 жыл бұрын
Igen, ha innen nézzük, akkor valóban elég lenne a benzines is, ám a legtöbb helyre elég az akkus kasza, amivalóban sokkal kényelmesebb és legfőképp egészség és környezet kímélőbb, sokkal halkabb, gazdaságosabb üzemeltetni is. Tehát nálam elsőbbséget élveznek az akkus gépek és csak kényszerből vásárolok már benzineseket, de igyekszem azokból is a legtakarékosabb és környezetkímélőbbeket választani. Valóban a motiváció szabja meg, hogy kinek mi a jó és mit mire használ. Nekem erre volt igényem. Ha sikerül végre minden területem úgy kialakítani, hogy a traktorral minden bejárható, mert ez a végső cél, akkor majd pár év múlva ezt a kaszát is eladom.
@jozsefroka6678
@jozsefroka6678 3 жыл бұрын
Nekem duplaakksis Makita fűkaszám van, ahhoz gyárilag adtak kést is. Amit már ez sem visz el, arra ott a kézi ágvágó/fűrész. Az üzemidő lehetne fél fokkal jobb, de a dupla töltővel pont feltöltődik az egyik adag, míg dolgozom a másikkal
@aricsaba6864
@aricsaba6864 2 жыл бұрын
Szintén zenész 😃a legnagyobb alattit vettem, késsel az ujjnyi fákat úgy vagja mint a huzat és hangja fincs...soha nem vennék ezután brümmögő pöfögőt 🤣
@viktorsandor3401
@viktorsandor3401 3 жыл бұрын
Szia Laci. 1 hete vettem egy ugyan ilyet FUXI Bácsitól,szerintem VILÁGBAJNOK gép otthoni felhasználásra!!!!!
@antibodogh5511
@antibodogh5511 2 жыл бұрын
Szia! Nálam poszahomok van. Királydinnye, Talpas muhar, Baracsi bógáncs és még ezer hasonló jóság terem. Ezt az évet öntözőrendszerel kezdtem és heti két fűnyirással, ha kell ha nem. Remélem kiszorulnak ezek a bántó gyomok.
@nepazarolj
@nepazarolj 2 жыл бұрын
Ha öntözöd is, akkor szerintem igen.
@NomadRecords
@NomadRecords 3 жыл бұрын
A csalán az egyik legkomolyabb gyógynövèny ès ètel a föld hátán, nem gyom, bármit is jelentsen ez!
@SirDrakeNewcanon
@SirDrakeNewcanon 2 жыл бұрын
Olcsó kasza: vettem egy Strausst osztrák gyártmány. Naná, nem is látta Ausztriát. Egy tankrögzítő csavart hagytam el, majd ugyanott az új is fellazult, de aztán megoldottam. A benzincső egyszer eltört, de ennyi. Elég erős is. Van egy ED Johnson is, csoda, hogy nincs rajta a made in USA. Az egyszer szimeringes lett, átment permetezőbe, csak úgy verte a hátamra a benzint. Aztán meghalt a gyújtása is, melegen nem indult el, hidegen elindult, de hamar leállt. Vettem bele a piacon másikat gyújtótrafót, azzal megy akár egy tank is kifogyasztható, de ha melegen leállítom, akkor nem indul el, mert gyenge a szikra, kapott új gyertyát is. Apám egy Einhell MSB 32-est kinyírt, de visszaadták az árát. Lett egy MSB 34-es is, annak egyszer elrepedt a benzincsöve és a légszűrőfedél csavarját elhagytam, de megtaláltam, rá egy évre meg letörött róla a műanyag, valahova odavágtam a fák között. Ja, a kínai fejek van, hogy a nagy fordulattól széttörnek.
@kamarton
@kamarton 3 жыл бұрын
Én csak azt nem értem, miért kellett benzines is ha már volt akusod? A bokroknál azt a kis gazt kézi sarlóval is ki lehet csapni ha már nem vinni az akus.
@nepazarolj
@nepazarolj 3 жыл бұрын
Próbáltam sarlóval és kaszával is, ám sok benne a vastagszárú növény és fák is, amit nem visz sem a kasza, sem a sarló. Ez volt a legoptimálisabb megoldás. Mosta szomszédban is írtanom kell, hogy vakolni tudjunk és ott is van minden is.
@orbanjozsef7675
@orbanjozsef7675 3 жыл бұрын
Nem szivod az olajat mint a 2T-ben ez a nem mindegy. 6000m2es telken tiz eve 4utemu hondazok (25cc). Nagyobb suru gaznal gyari vagokes, de amugy damil.
@arnoldk9252
@arnoldk9252 3 жыл бұрын
Én ALKO BC 4535 II használok. Erős, de rohadt nehéz. Másnak mi a véleménye róla?
@gaborszabobatancs2957
@gaborszabobatancs2957 3 жыл бұрын
Egy Enihell fűkasza után vásároltuk ezt az Alko fűkaszát az előző munkahelyemen. Havonta egyszer vágtam le vele a gazt a volt főnököm telkein. Jó ereje van, állítólag tartós is. De tényleg rohadt nehéz, és nagyon ráz. 2 óra munka után már nem éreztem a kezemet. Alig birtam nyomni a gázkart. És rohadt hangos. Írígykedve néztem a közmunkásokat akik 4 ütemű Stihl fűkaszákkal dolgoztak. Hangja szinte semmi nem volt a motornak, viszont a damíl fütyült mint állat. 2 éve szerencsére már nem kell kaszálnom a füvet, mert munkahelyet valtottam. :)
@atesz2000
@atesz2000 2 жыл бұрын
Nekem most 2.5-3 év után csak berántó adta meg magát azon kívül semmit nem kellett cserélni rajta
@46fgzw2
@46fgzw2 2 жыл бұрын
Szia! Nem sértésért de amikor a kèssel dolgozol akkor ne teljesgázon vágj! Mert én úgy jártam hogy besült a motor! De amúgy ment a like!
@DaniCalifornia44
@DaniCalifornia44 2 жыл бұрын
Ha jó az üzemanyag-keverék aránya, akkor általánban a nem megfelelő karburátorbeállítástól sül be a motor, túl szárazon fut és túlmelegszik. Bírnia kell a csutkagázt, sőt az általában a kétütemű kismotoroknak az optimális munkapontja.
@zoltizolti3165
@zoltizolti3165 Жыл бұрын
@@DaniCalifornia44 egy jo karbibeallitas kene
@ElektroSanya
@ElektroSanya 2 жыл бұрын
Én sem voltam hajlandó két ütemű fűkaszát venni. Négyüteműben mást nem találtam (akkor) csak Hondát. Azt vettem meg a 35 köbcentiset. Nem bántam meg! Kívánom, hogy Neked is beváljon!
@user-zl8rb3iw7j
@user-zl8rb3iw7j 3 ай бұрын
Szia Honda hányást vedttèl.?
@wukssizoli
@wukssizoli 3 жыл бұрын
Nekem Fuxtec 2T gépem van, teljesen meg vagyok vele elégedve. Bármikor simán indul, jó olaj, jó benzin, zsírzás és mehet a móka. 5. éve van meg, kb. 2500nm a kert. Nincs gyilkolva, meghálálja.
@universiti21
@universiti21 2 жыл бұрын
Hello Nekünk sajnos egy elektromos hecht 1445 van de a szórásvédő damilvágója első 20 perc után le letört egyébként ugyan az a sz. felfogatása és a szöghajtása is mint itt így ránézésre de nagyon gagyik ezek már sajnos plane a külső szoknya De magát a szórásvédőt én is a müa. tartó és a fém lemez közé tettem mint te is
@benjaminvirag8696
@benjaminvirag8696 3 жыл бұрын
Szia a bejáratás mindegy hogy mi, csak maximum fél gáz a bejáratás alatt
@nepazarolj
@nepazarolj 3 жыл бұрын
Igen, fél gázon használtam és pár perc használat után pihentettem, majd újra és újra ugyanez. Meghálálja minden gép a törődést. Az S-Crosst is finoman járattam be, jól is fogyaszt. A nemzetközi listában is magasan az első helyen vagyok fogyasztásban. :-)
@zsoltgruman4882
@zsoltgruman4882 Жыл бұрын
Piaci kasza van nekünk de 3,5 éve használatba van 1 karburátor cserevolt nála csak a tavaj
@Megax98Channel
@Megax98Channel Жыл бұрын
98 as üzemanyag pont belefon rohadni a 95 tel együtt 100 asat kell tenni minden gépbe !
@s4s88
@s4s88 3 жыл бұрын
En is ezt vettem de törött burkolattal érkezett a márka úgy döntött hogy küldjem vissza biztonsági okokból . Küldték egy másikat az viszont meg rossz állapotba érkezett szóval visszakaptam a pénz . A csomagolás elég light-os ehhez a termékhez .A videód után nagyon sajnálom hogy nem kaptam meg . Így a választáson egy RIWALL 4 ütemű mellett esett .egy hajszállal gyengébb mint a te Fuxtec-ed , elvileg pénteken kapom meg . Valószínű es is mindent pengén fogok nyírni
@nepazarolj
@nepazarolj 3 жыл бұрын
Én ha csak lehet személyesen veszem át az ilyeneket, sőt én szeretem vásárlás előtt kézbe fogni is. :-) Sajnos viszont meg van így az esélye, hogy meglátok valami más érdekes eszközt is közben és több cuccal megyek haza, mint terveztem. :-) Így hoztam el a Fuxibá saját akkus sövényvágóját is, mert jó hozzá a 120 voltos akkum. :-) na mondom akkor máris tesztelem is, mert amit vettem Ferexet, az gyenge fos. Azt majd jól visszaviszem és lesz egy erős gépem, ha jól vizsgázik a tesztemen.
@FuxtecHu
@FuxtecHu 3 жыл бұрын
Hol lett ez vásárolva?
@s4s88
@s4s88 3 жыл бұрын
@@FuxtecHu nem Önnél hanem Franciaországban . Vagyis Németországból jött Franciaba . De ahogy ismerem az itteni csomagszállítokat , csak ők lehettek a tettesek amit érnek dobálnak .
@FuxtecHu
@FuxtecHu 3 жыл бұрын
@@s4s88 udv! Köszönöm a választ :) ez fontos info, mert sokan egyből ránk gondolnának és szentül meggyőződve terjesztenék is a Facebookon :))))
@nepazarolj
@nepazarolj 3 жыл бұрын
Már én is kezdtem csalódni bennetek Laci, hogy így csomag szállítotok. :-) Mondjuk én a hagyományos módszer híve vagyok és inkább érte megyek és jól feltartalak legalább. :-) Persze mindig több dologgal jövök haza, mint amit terveztem. :-) Ez a hátránya, ha nézelődik az ember. Azért a strandkocsi akkor foglalkoztat azóta is.
@peterkriegler2158
@peterkriegler2158 3 жыл бұрын
Kedves László, próbáld ki a dupla aksis makitát, a szöghajtás helyén van a motor, semmi karbanratrás csak töltés, kést rá és nincs ellenfél!!!
@nepazarolj
@nepazarolj 3 жыл бұрын
Van 120 Voltos akkus fűkaszám is, ám arra nem tennék tárcsát, mert ott a motor tengelyét és csapágyait hamar kinyírná szerintem.
@windlaci
@windlaci 2 жыл бұрын
Nem attól erősebb egy alkarész mert nehéz. A márkás ezközök mindig könnyebbek, mert jobb minőségü - könnyű de erős anyagokat használnak.
@palmaliget3824
@palmaliget3824 4 ай бұрын
A 4 ütemű pont hogy nyomatekosabb mint a 2t
@zsoltgalai100
@zsoltgalai100 2 жыл бұрын
120V mi?
@istvan4062
@istvan4062 2 жыл бұрын
Szia! 02:32 -re reagálnék. Semmivel sem macerásabb a 2T fűkasza, mint ez. Sőt, a videóban később említed, hogy ha túl van használva, mármint nagyobb területet vágsz vele, akkor szelep gondok lehetnek.... Akkor szerintem ez macerásabb mint a 2T. Mert azt csak tankolod és kész. Illetve említetted, hogy ha elcsúszik a keverési arány, na és? Mi lesz? semmi!!! Max. kicsit jobban füstöl, ha több lesz az olaj, de ahhoz nagyon b@lf@sznak kell lennie, hogy annyit adjon hozzá. Minimálisan többet belekeverve nem lehet látni a különbséget. Legalább is én nem vettem észre, sosem tudtam keverni úgy olajat, mérőpohárral meg pláne, hogy menet közben füstöljön a gép, ha kevesebbet rak bele, max. nem 1:40-es lesz, hanem 1:50es, de ott 0,25 dl az olaj különbség 5 liter benzint nézve (mert mindig annyit keverek), azt még elviselik a gépek. Ha meg annyira keveset önt bele, az meg már emberi hülyeség, és azért megy tönkre ... Így elmondottak alapján se vennék 4T fűkaszát. És nem próbáltam, sőt! nem is akarom...
@zoltizolti3165
@zoltizolti3165 Жыл бұрын
1/33 jo a kinaiakba
@palmaliget3824
@palmaliget3824 4 ай бұрын
Miert nem akarod kiprobalni se? Mert begyepesedett vagy 😊😊
@stalkergreg
@stalkergreg 2 ай бұрын
Szegénykének macerás bekeverni a benzint😂😂😂 Micsoda egy kókler 😂😂😂
@istvan4062
@istvan4062 2 ай бұрын
@@palmaliget3824 biztos azért mert begyepesedett vagyok. Vagy talán azért mert értek hozzá? 🤔 Vagy talán mert egy partoldal vágásakor besülhetne? 🤷
@peterszabo8764
@peterszabo8764 2 жыл бұрын
Mol fél év garit vállal az e10-es 95re... 1,5után sem fog részeire esni az a benzin...
@MrLiusz
@MrLiusz 3 жыл бұрын
A kínai kaszám TÖKÉLETES !!! szimmeringcserét megejtem mert a "gyári" eléggé hitvány csapágyboltban kapható a szimmering aztán megnyugszom hogy nem fog fals levegőt kapni a gépsárkányom :D
@nepazarolj
@nepazarolj 3 жыл бұрын
Mint mondtam vannak kivételek. :-)
3 жыл бұрын
Sokan mondják hogy a gagyi kasszában szimeringet vagy membránt cserélnek és több évet vígan kibir
@MrLiusz
@MrLiusz 3 жыл бұрын
@ Üdv a csapágy boltban kapható sokkal jobb minőségű szimmering és azt érdemes megkísérelni kicserélni így ha nagy baja nincs a főtengelynek és tömítőfelületének akkor tényleg jobb lesz a gép a membránokról nem ejtettem szót :)
@sebestyenszaby
@sebestyenszaby 3 жыл бұрын
A negy utemu motor sokkal jobb, a fulnek is , egesz mas a hangja es a kornyezetnek is, nem fustol annyira vegul is nem eget olajat. En sosem neztem a kevereknel hogy pontosan rakjam az olajat, ugy szemre raktam mindig es nem volt baj. Olyan szetment kaszagepem nekem is volt, pont az lett a baja mint a videoban bemutatottnak, mikor elvittem javittatni azt mondtak, hogy inkabb vegyek ujat mert olcsobb mintsem hogy javittassam. A kertem nekem is ugy nezett ki mikor megvettuk a telket egy par eve, tele volt gyommal es egy csomo nem kivant novennyel, csalannal, ..., hiaba kaszaltam mindig ujranottek es a fu nem akart megjelenni, a megoldasom az volt hogy tavasszal gyomirtoval befujtam az egeszet, meg egyszer ugy nyar kozepen, teljesen kiirtottam mindent, szomoruan nezett ki, osszel pedig felszantottam az egeszet egy kis traktorral es fumagot szortam el, a kovetkezo evre szep lett minden. Tudom, hogy brutalis megoldas volt de ez volt a legegyszerubb ut ahhoz , hogy szep legyen.
@nepazarolj
@nepazarolj 3 жыл бұрын
Nálam már két helyen is bevált, hogy a gyakori nyírással írtom ki a nem kívánatos gazokat a fű közül. Kb. 3-4 év kell minimum, de működik. Igen ez eszembe sem jutott, hogy a négyütemű nem pöfögtet olajat a kipufogón, ami a mi egészségünkre is káros. Ez is egy nagyon nyomós érv a négyütemű mellett szerintem.
@mityko25
@mityko25 2 жыл бұрын
@@nepazarolj Az én gépeim katalizátoros két ütemű kaszák. Sokkal egyszerűbb a karbantartásuk. Próbáltál már olajat cserélni MAKITA négyütemű fűkaszába? 20/50 üzemóránként: előírás!
@ferenckecskemeti3100
@ferenckecskemeti3100 3 жыл бұрын
"A motorok a fűkasza normál használatkor tökéletes kenést biztosítanak. De meredek területek hosszú időn keresztüli használatakor a motor nem áll az ideális pozícióban és ekkor a kenés nem tökéletes pl.: árokpart, hegyoldal."
@nepazarolj
@nepazarolj 3 жыл бұрын
Igen ez a négyütemű kényszerolajzásúak hátránya, ám pl. a Stiga traktorom nyomó olajzású, azzal azt vágok az árokparton is amit csak akarok.
@istvan4062
@istvan4062 2 жыл бұрын
@@nepazarolj Itt az idézett szöveg a fűkaszákhoz van, nem a fűnyírótraktorokról szól.... Ne keverjük a kettőt. Nekem Wolf-expert E13/92T fűnyírótrakim van, nem adnám oda senkinek, még ha egy stigát adnának sem... Amit nálam kap, azt nem biztos, hogy a stiga szeretné látni...
@palmaliget3824
@palmaliget3824 4 ай бұрын
Ez hülyeség sztem. Mivel lehet kapni 4 ütemű sövényvágót. Na az biztos hogy mivel az birja fejjel lefele oldalra tartva akkor ez is
@Thejano1998
@Thejano1998 3 жыл бұрын
Na, egy ilyennel kiélhetem motoros vágyaimat. Sajna a jogsit lusta vagyok letenni. 😂
@nepazarolj
@nepazarolj 3 жыл бұрын
Pontosan. :-) Tök olyan hangja van. A szomszédaid pedig írigykedhetnek majd, milyen mocid van, mert csak a hangját hallják.
@petertorjak9430
@petertorjak9430 3 жыл бұрын
A lehető legrosszabb bejáratási módszer a dolgozok vele megállok. A sűrű pihentetés. Inkább had pöfögjön a szűz motor 10-15 percet alapjáraton, aztan kis fordulaton dolgozni vele. Mert ha az ember sűrűn leállítja sokkal jobban koptatja a motort mint barmi.
@nepazarolj
@nepazarolj 3 жыл бұрын
Úgy tudom a túlmelegedés a bejáratás közben a gond, azért kell eleinte sűrűn pihentetni. Amikor már érzem, hogy nagyon forró a hajtás, akkor szoktam megállni. Ez nagyon könnyen indul, így nem hiszem, hogy gond az újraindítás, mert nem engedem teljesen lehűlni, ilyenkor is üzemmeleg marad. Sajnos itt is nehéz a döntés, mert sok az ellentmondásos információ. A szomszéd autószerelő szerint ezt nem is kell bejáratni, csak kíméletesen használni az elején. Alapjáraton egyenetlen a járása, ezért azt gondolom, az árt neki legjobban, hisz az olajzás sem megfelelő alacsony fordulaton, azaz alapjáraton.
@jozsefantal4769
@jozsefantal4769 2 жыл бұрын
Amúgy: sima kasza. Múzeum! Azaz kézzel kell működtetni. 1: Nem vágja tönkre a talajt ami a többi zöld kihajtásához kell. 2: Úgy vágja a zöldet, hogy kiszáradva az állatok meg tudják enni. 3: Úgy vágja a zöldet, hogy a bogarak megmaradnak a madaraknak. 4: Úgy vágja a zöldet, hogy a betegségeket hordozó kullancsok viszont elvesztik életterüket 5: Az egyetlen egy biológiailag hasznos vágási mód. 6: Mondjuk ehhez férfi kell. Azaz nem update norbi zabálók. 7: Itt csak a fenést kell megtanulni és a vágási módszert. 8: Ez mindent is vág! Nem kell pengét cserélni. 9: A hagyomás kaszánál a fa fogórésznél állandóan utána kell húzni a pengetartót, elkopik a csavar menetrésze viszont nem törik a penge egy esetleges kőbe vagy földbe suhintásnál. 10: "Tiszta" terepen ajánlott a ma már kapható fémfogantyús kasza. Azzal a kaszás 10 fejet is levagna egyszerre. Tömeges balesethez ilyennel jár! Viszont itt egyből törik a penge... A bemutatott terepet előbb le lehet kasználni kézivel mint mire berántják a motorost. Én 1000 négyeztméter kaszálok, állatoknak. 300 nm egy nap. Mire végzek az első kaszálás kiszáradt olyan minőségi szénának, hogy olyat sehol sem kapnál. A motorossal vágottat meg eltüzelheted vagy mehet komposztba...a mai szénaárak mellett!
@kavicsos6428
@kavicsos6428 2 жыл бұрын
A kezdők valóban olyat vágnak hogy szemét ,de én olyat vágok még damillal is ami széna marad ,késsel meg ,kétméteres fűben adok neked 10 perc előnyt is ,és körbe kaszállak motoros kaszával simán ! De lucernában is simán rádverek 10 méteren vagy 20 métert is talán ! A motoros kaszával is tudni kell kaszálni ,nem csak vadalkózni ! Rendesen rendet lehet vele vágni csak ha a fű magas a paraszt ha meg akarja forgatni ahogy szárad hát ríva fakad olyan vastag lesz ha akarom ((::!!
@DaniCalifornia44
@DaniCalifornia44 2 жыл бұрын
😄Porckorongjaid üdvözölnek!
@lifetextures7106
@lifetextures7106 2 жыл бұрын
Igen, jó a hagyományos kasza... főleg gyümölcsösben, ja... vagy füves szőlőben stb... meg sem lehet suhintani.
@jozsefantal4769
@jozsefantal4769 2 жыл бұрын
@@kavicsos6428 Minél magasabb a zöld annál jobban a hagyományos kasza felé fordul a mérleg nyelve. A kaszálás nem időre megy hanem minőségre. A gépi kaszálás tönkrevágja a zöld hajtás tövét. A hagyományos kasza elvágja mint a kérődző állatok harapása. Ez itt a lényeg. Az egyik biológiailag hasznos, fenntartható ökoszisztémát hagy maga után a másik roncsol...
@jozsefantal4769
@jozsefantal4769 2 жыл бұрын
@@lifetextures7106 ...hát még a meleg szobában ahol melegek nyírják egymást gépiesen...
@zoltizolti3165
@zoltizolti3165 Жыл бұрын
43CC ez az orosz masina ami jolmunkodik?
@nonamefarmer
@nonamefarmer 3 жыл бұрын
Szívesen el fogadnám a pantot Nekem. Csak sima,, szíj,, van
@RUPQKY
@RUPQKY 3 жыл бұрын
Nem győztél meg, hogy a FS410-et lecseréljem. :D
@nepazarolj
@nepazarolj 3 жыл бұрын
Nem is volt ilyen célom. :-) nekem ez pont jó kis gép, én sem cserélném másra mert ezzel kis fordulattal, kisebb zajjal le tudom vágni, amit kell.
@zoltizolti3165
@zoltizolti3165 Жыл бұрын
@@nepazarolj Einhellnek vannak akus kaszai meg
@attilahofferek90
@attilahofferek90 3 жыл бұрын
fák körül óvatosan ezzel a tárcsával, simán ki lehet végezni vele egy fát ha a kérgét megvágod pár helyen
@nepazarolj
@nepazarolj 3 жыл бұрын
Igen, de ezt a damilossal, ha kis fáról beszélünk.
@lacike767
@lacike767 3 жыл бұрын
Miért nem tenné bele 100-as üzemanyagot ? Vágó zsinór átmérője mien ? Kösz.
@Illuminel
@Illuminel 3 жыл бұрын
@Bushido Staatsfeind Nr.1 + hozot egy teszt adatot 3, valahány százalékról. De ezeknek az adatoknak éves szinten kell megfelelni, így simán van szórás az az arányokban hol több hol kevesebb.
@davidtar1692
@davidtar1692 3 жыл бұрын
Az a komment istenem 🤓
@tothlacko8290
@tothlacko8290 3 жыл бұрын
@Bushido Staatsfeind Nr.1 az etanol nem eszi a gumit... A metanol eszi a gumit 🤣 csak nem raksz rc üzemanyagot a kaszába...
@janosczvik6217
@janosczvik6217 3 жыл бұрын
Mitől jobb a 98-as mint a 100-as benzin?Minél nagyobb az oktánszám annál tökéletesebb az égés.Az enyémbe mindig 100-ast veszek.
@botondbanki7193
@botondbanki7193 3 жыл бұрын
Neharagudj, de ez hülyeség. Az oktánszám azt jelöli hogy mennyire kompressziótűrő a benzin.
@tamasau8725
@tamasau8725 3 жыл бұрын
Bizonyára úgy értette, hogy nem 95-öst, hanem 98-ast tett bele. Egyébként maga a benzin minőség kérdése abszolút helyénvaló.
@nepazarolj
@nepazarolj 3 жыл бұрын
Tudom, hogy mindenki a 100-as benzint javasolja az E10 miatt, meg, hogy az nem rohad bele a tankba, stb. Ám ezek a motorok és a gyújtás sem erre van optimalizálva. ha valaki figyelmes, akkor észreveszi, hogy már az alapjárat is magasabb lesz a 100-as benzintől. Mivel a 98-asban is már csak max. 5% az etanol, ezért felesleges a 100-as. Az 5% etanol tartalom miatt eleve jobb a hatásfoka ennek a benzinnek is. A 100 as üzemanyag ráadásul még több adalékanyagot tartalmaz, amik nagyon erősen rákkeltőek!!! Akár 3x, 5x több az adalék egy prémium benzinben! Igaz azt állítják a gyártók, hogy égés után már nem rákkeltő, ám főleg egy kétütemű motornál sajnos nem tökéletes az égés, így elégetlen üzemanyag is kikerül a gépből, ráadásul azt jól be is lélegezzük. A lényeg, hogy felesleges a 100 as, ha van 98-as.
@janosczvik6217
@janosczvik6217 3 жыл бұрын
Köszi a választ!👌
@tiborblenesi9934
@tiborblenesi9934 3 жыл бұрын
@@nepazarolj 98 ast nem nagyon lehet kapni legalábis Győr be
@norbert.Norbert18
@norbert.Norbert18 3 жыл бұрын
Szia nekünk is olcsó kasza van 15 éves 25000 Ft volt a kasza
@attilagm
@attilagm 3 жыл бұрын
Azért 15 éve is más volt a helyzet, mint manapság...
@benceorszag1707
@benceorszag1707 2 жыл бұрын
Egy honda 4 ütemű 3 ilyet túléll🤣🤣🤣
@MilleniumPrivatklinik
@MilleniumPrivatklinik Ай бұрын
Én azért vagyok 4 ütemű párti, mert kevésbé lélegzek be büdöset.
@nepazarolj
@nepazarolj Ай бұрын
Nem is a büdös a gond, hanem az oka, az olaj, amit szintén belélegzünk.
@Dreamerhu77
@Dreamerhu77 3 жыл бұрын
Aha Auchan üzemanyag, mi mást várhattunk volna.
@nepazarolj
@nepazarolj 3 жыл бұрын
Csak megsúgom hogy a legtöbb máshol kapható benzinnél jobb. Ez már nem a régi szar, ami miatt rossz a híre . Ezzel fogyasztott legjobban a Tacuma.
@kristofzsoltmisinszki4372
@kristofzsoltmisinszki4372 3 жыл бұрын
Én honda gcv 25 -öt használok az is 4 ütemü semmi bajom vele sokkal jobb mint a 2 ütemű fűkasza.
@kristofzsoltmisinszki4372
@kristofzsoltmisinszki4372 3 жыл бұрын
Már 5 éve megvan csak anyit csináltam rajta hogy félévente kicseréltem az olajat.
@nepazarolj
@nepazarolj 3 жыл бұрын
Igen, lehet én is gyakrabban cserélek olajat, de persze nálam kb. 8 üzemóra / évet fog menni.
@MrLiusz
@MrLiusz 3 жыл бұрын
szerintem teljesen jó választás a 4 ütemű kasza... Nyomatékosabb és benzint jóval kevesebbet eszik mint a 2t motor ... halkabb is :)
@nepazarolj
@nepazarolj 3 жыл бұрын
Ige azt észrevettem, hogy alig fogyott a tartályból a benzin. :-) Már a hangja miatt megérte, jó kis moci hangja van.
@rolandreti6559
@rolandreti6559 2 жыл бұрын
Sokan túráztatva adják a gázt vágáskor, aminek szerintem semmi értelme. Van ennek jelentősége, vagy csak eltanulták egymástól az emberek ?
@nepazarolj
@nepazarolj 2 жыл бұрын
Igen én sem szoktam túráztatni hanem egyenletes a fordulat nálam. Valószínú, mivel több benzint fecskendez be túráztatásnál így jobban hűti is a motort. Lehet ki kellene egyszer próbálni és mérni a hőmérsékleteket is.
@leventekovacs6960
@leventekovacs6960 2 жыл бұрын
Kedves Roland! Annak a "túráztatásnak" az az oka hogy a vágást mindig csak egy irányba végezzük abba az irányba ahol már letisztítottuk a terepet tehát amit itt a videóban is láttunk hogy jobbra-balra "csapkodva" mindkét irányba történik vágás az hibás, mert így óhatatlanul is rádobjuk a levágott füvet a még nem levágottra ami ettől lehajlik és nem lehet levágni. A "túráztatás" ott jön be hogy csak a tényleges vágás során kell gázt adni tehát amikor visszatérítjük a vágófejet az alap állasba akkor nem kell gázt adni, kevesebbet fogyaszt és nem melegszik túl. Mondhatni mozdulat szinten a motoros kaszával is úgy kell vágni mint egy rendes hagyományos kaszával.
@tamasdenem7892
@tamasdenem7892 2 жыл бұрын
@@leventekovacs6960 Én mindkét irányban vágom, olyan nem volt, hogy rádobta volna és nem lehet levágni. Ha úgy csinálnám ahogy leírtad, akkor a vágás sebessége felére csökkenne, ez pedig pazarlás.
@tamasdenem7892
@tamasdenem7892 2 жыл бұрын
A túráztatást a városban látott munkásoktól lesték el, az értelme pedig az, hogy a nagy kaszával már levágták a terület nagy részét, és nekik csak a táblák, oszlopok tövében kell levágni. Mivel ezek nem egymás mellett vannak, így a munkás csak addig pörgeti fel vágási sebességre amíg elvágja a kihagyott részt. Otthon csak akkor van értelme így vágni, ha nem egybefüggő a terület.
@leventekovacs6960
@leventekovacs6960 2 жыл бұрын
@@tamasdenem7892 Kedves Tamás! Persze kis fűben (25-50 cm) damilfejjel bárhogyan lehet vágni ahogy kényelmes, én elsősorban méteres gazt vágok pengével és ott a két irányba vágás akadályozó vagy rossz eredményt ad.
@bajszosbalnavadasz9135
@bajszosbalnavadasz9135 2 жыл бұрын
Én csak annyiból csalódtam hogy te nagy Hecht márka Fan vagy, erre most veszel egy Fuxit 😔
@nepazarolj
@nepazarolj 2 жыл бұрын
Honnan tudhatnám, honnan ismerhetném meg a többi márkát is, hogy jó döntéseket hozhassak, ha nem próbálok ki minél több márkát? Azt korábban is tudtam, hogy nem a Hecht a csúcs kategória, ezért is haladtam tovább. A Fuxi sem a csúcs, de ár / érték arányban nem rossz választás szerintem. Ám most már a Stiga márkára fogok sok dologban váltani, mert az egy másik szint.
@bajszosbalnavadasz9135
@bajszosbalnavadasz9135 2 жыл бұрын
@@nepazarolj persze, jogos és igazad is van, de én Hecht re számítottam. Én megvettem a Hecht legnagyobb kaszáját a 163 at. Már egy szezonon túl vagyunk de nagyon brutális, vágtam már vele térdig, illetve majdnem derékig erő gazt is, és nem torpanik meg a kicsike. Nekem a Fuxi őszintén szólva nem nyerte el a tetszésemet, sem kaszában, sem fűrészben. De attól még lehetnek jók. Ez csak saját véleményem volt. Sok sikert a masinához😉
@plinker439
@plinker439 3 жыл бұрын
A szomszédod már inkább szánt mint kaszál. :)
@nepazarolj
@nepazarolj 3 жыл бұрын
:-) igen
@Kupszi
@Kupszi 3 жыл бұрын
Pont hogy a négyüteműben a nyomaték nagyobb, mint a kétütemű társánál. Persze a fordulatszám jócskán gyengébb,de levágja a füvet és ez számít.
@nepazarolj
@nepazarolj 3 жыл бұрын
Igen, ez engem is nagyon meglepett, hogy nem kell bőgetni, hanem egyenletes állandó fordulaton is van nyomaték és viszi simán a füvet.
@zeux33able
@zeux33able 3 жыл бұрын
Mihez képest nagyobb? A négyütemű az alacsonyabb fordulatszámmal üzemel arra a fordulatszámmal visszavéve kétüteműneki kissebb lesz a nyomatéka. Kétütemű max fordulatszámon ugyan úgy leadja a nyomatékot és akkor már nem leszel előnye a kétüteműnek? Gondolkodtam én is, hogy venni fogok egy ilyen négyütemű fűkaszát de ebben az árban megvehetem a három lovas kétüteműt és így nehéz a választás. A négyüteműnek az előnye számomra, hogy nem kell kevergetni az olajat a kétüteműnek meg az, hogy ha olyan helyzet adódik, hogy kell majd a erő akkor annál ott lesz.
@krisztiantar385
@krisztiantar385 2 жыл бұрын
@@zeux33able Négyütemű fűkaszának ugyanúgy kevergetni kell a benzint, mint a 2t-nek. Van otthon mindkettő (igaz stihlek) és ugyanabból a kannából vannak itatva.
@imreotvos3404
@imreotvos3404 2 жыл бұрын
Az elektromos az nulla a benzineshez képest az tuti!!
@gabornemeth7923
@gabornemeth7923 3 жыл бұрын
Vagány a hangja
@nepazarolj
@nepazarolj 3 жыл бұрын
Élőben sokkal jobb a hangja. :-) Olyan, mint egy nagy négyütemű motornak, quadnak.
@MrAzAgg
@MrAzAgg 2 жыл бұрын
annyi hülyeséget írt össze itt mindenki gépekről, benzinről, nyomatékról, stb. istenem... sok sikert mindenkinek!
@robertkoch5292
@robertkoch5292 2 жыл бұрын
Én csak 100as benzint használok semmi mást.
@matejuhasz8781
@matejuhasz8781 2 жыл бұрын
én vettem egy piaci kaszát ami 8 évet birt ki és utánna azt mondta a montor hogy nem indulok be többet 10 ezer ért vettem
@mrpatrik1949
@mrpatrik1949 3 жыл бұрын
Orosz teknika aztán a 2cm és füvet alig viszi xd
@gamergg6352
@gamergg6352 2 жыл бұрын
Akkor te nem láttál orosz teknikát
@davidambrus7292
@davidambrus7292 3 жыл бұрын
Ezt nem kel annyira pörgetni ez nem 2t ,de lehet hüjeséget mondok
@nepazarolj
@nepazarolj 3 жыл бұрын
Igen, ez elketyeg 3000-es fordulaton is, ezért fogyaszt jóval kevesebbet.
@SirDrakeNewcanon
@SirDrakeNewcanon 2 жыл бұрын
Az a JAPAN felirat szinte az összes kínain rajta van.
@patrikmedvegy8028
@patrikmedvegy8028 2 жыл бұрын
Phu de gyenge magyarazat miert valasztottad a 4t-t ez nem hangra megy 🤣
@nepazarolj
@nepazarolj 2 жыл бұрын
Ugyan hányan választanak sport autót is hangra. :-) miért ne lehetne hang alapján is választani. Csak a rend kedvéért, azért választottam 4 üteműt, mert jobb az olajzása, nem kell üveghangon bömböltetni és sokkal jobb a hangja :-). Kevesebbet fogyaszt egy kétüteműnél, nem kell a keverékkel bajlódni. Kb. ennyi a hangja mellett.
@lifetextures7106
@lifetextures7106 2 жыл бұрын
Persze, hogy hangra megy nálam is, mivel én dolgozok vele otthon... miért ne lehetne olyat venni, aminek tetszik a hangja?
@krisztianbogdan4963
@krisztianbogdan4963 2 жыл бұрын
József Antal al egyet értek. Norbi ubdate férfi utanzatoknak nem való
@zsoltgruman4882
@zsoltgruman4882 Жыл бұрын
Nem kell legalább üzemanyagot keverni
@tespediksamuelsehonnaibita6766
@tespediksamuelsehonnaibita6766 11 күн бұрын
Háromnegyed órát megy az akkus.... Hümmmmm amíg új..... Aztán lesz hogy 10 percenként toltogetned kell..... Sőt mondok jobbat ha 110 voltos akkut kell venned a gatyád rád egy az újra.... De mondjuk ki 35 Ezer tuti lesz abból még veszel benzinest.....
@tespediksamuelsehonnaibita6766
@tespediksamuelsehonnaibita6766 11 күн бұрын
Nekem van olcsó ketutemű is... Semmi baja 4 éve használom....
Segicccccccsetek. Nem indul hidegen a fűkasza 😭😭😭
9:39
Hibamegállapítás: Fűkasza
11:09
Szereljük meg
Рет қаралды 63 М.
когда повзрослела // EVA mash
00:40
EVA mash
Рет қаралды 3,2 МЛН
MEGA BOXES ARE BACK!!!
08:53
Brawl Stars
Рет қаралды 34 МЛН
MEU IRMÃO FICOU FAMOSO
00:52
Matheus Kriwat
Рет қаралды 38 МЛН
Ruris 740c 4T fűkasza összeszerelése beüzemelése. 😉
15:54
MèzgAgro TV Fűkasza-Fűrèsz-Agro videók
Рет қаралды 4 М.
Fűkasza, KASEI 3gc630 a lustaság.
20:52
GARÁZS CHANNEL
Рет қаралды 57 М.
Fűnyírás a hegyi birtokon| Öreg Briggs motoros fűnyíró
12:53
Hyundai HYD-415B bemutató
12:50
Csaba Hortobágyi
Рет қаралды 14 М.
Fükaszázás. Letört a fogóóóó!!! 😂😂
16:06
Danó.
Рет қаралды 64 М.
FŰRÉSZ MÁNIA MEGOLDÁS: LOAD & GO DAMILFEJ BEFŰZÉSE
1:46
FŰRÉSZ MÁNIA HIVATALOS
Рет қаралды 78 М.
Mit érdemes tudni a benzines fűnyírókkal kapcsolatban?
29:12
Lukács László - Az élet iskolája
Рет қаралды 127 М.
VLOG: TELEP KASZÁLÁS ! RURIS DAC 210
31:41
Danó.
Рет қаралды 449 М.
Stihl Fs100 vs Kínai kasza ami a legkaszább..
48:16
árpád biro
Рет қаралды 12 М.
ИГРОВОВЫЙ НОУТ ASUS ЗА 57 тысяч
25:33
Ремонтяш
Рет қаралды 292 М.
Lid hologram 3d
0:32
LEDG
Рет қаралды 10 МЛН
💅🏻Айфон vs Андроид🤮
0:20
Бутылочка
Рет қаралды 742 М.
Simple maintenance. #leddisplay #ledscreen #ledwall #ledmodule #ledinstallation
0:19
LED Screen Factory-EagerLED
Рет қаралды 8 МЛН