1516432 Willem Buytewechstraat 88 A03 HouseQube Video

  Рет қаралды 32

Van Kleef NVM Makelaars

Van Kleef NVM Makelaars

Ай бұрын

Ruime bovenwoning op de derde verdieping gelegen met 3 kamers en royaal balkon op een leuke en levendige locatie met alle gemakken van de grote stad!
De Willem Buytewechstraat loopt vanaf de grote rotonde bij de Euromast naar Historisch Delfshaven en is een straat met voornamelijk woningen en wat lokale winkels en horecagelegenheden.
Daarnaast is het centrum van Rotterdam op 10 minuten fietsafstand en is de ligging ten opzichte van uitvalswegen (A4, A13, A20), openbaar vervoer (tram voor de deur, metro, bus), (basis)scholen en winkels uitstekend.
Een groot pluspunt is ook dat het prachtige Euromastpark om de hoek gelegen is. Hier vindt u horeca, natuur, waterpartijen en mooi aangelegde grasvelden. Het is daar heerlijk recreëren op mooie zonnige dagen.
De woning is geheel voorzien van triple glas en een zeer actieve V.v.E. Bijna de gehele woning is voorzien van een nette laminaatvloer. Tevens beschikt deze woning over een ruime berging.
Indeling:
Begane grond:
Voordeur met gedeelde trapopgang.
Derde verdieping:
Voordeur (op de begane grond) met toegang tot de hal. De hal biedt toegang tot de woonkamer, hoofdslaapkamer, keuken, zijkamer, badkamer en het toilet.
De ruime woonkamer van 5.15 x 3.55m is gelegen aan de achterzijde, heeft een grote schuifpui waardoor er veel lichtinval is.
De royale hoofdslaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van 4.65 x 3.55m alsmede de praktische zijkamer van 2.96 x 1.79m. Aan de achterzijde bevindt zich een ruim balkon gelegen op het Zuidoosten.
De dichte keuken van 2.89 x 2.80m is via de hal te bereiken, is ruim, heeft een rechte, doelmatige opstelling en is voorzien van een gaskookplaat en een wasmachine-aansluiting.
De eenvoudige badkamer van 1.86 x 1.81m is grotendeels betegeld. De badkamer beschikt over een ligbad, toilet en een wastafel.
Bijzonderheden:
Volle eigendom
De Vereniging van Eigenaren is zeer actief.
De bijdrage is tijdelijk verhoogd naar Euro 200 per maand. De bijdrage zal in na het opstellen van de nieuwe begroting aan het einde van het jaar worden verlaagd. De indicatie is dat deze ca 20% tot 35 % wordt verlaagd.
Recent zijn er werkzaamheden geweest aan het balkon en is het portiek opgeknapt. Tevens zijn de gevels geïsoleerd en is er triple glas geplaatst. Ook het originele glas in lood is in triple glas uitgevoerd. Ca twee jaar geleden is het dak vervangen.
Verwarming door middel van gaskachels en warm water via een geiser.
Verkoper heeft de woning zelf niet bewoond.
In de koopakte zal er een ouderdoms-/funderings, as is where is en feitelijke bewoningsclausule worden opgenomen.
Na het zien van de woning kunt u bij interesse via de woningpagina op onze site een bod uitbrengen. Dit is een tool om u als kijker een handje te helpen om een bod te formuleren (uw bod is niet zichtbaar op de site en komt direct in de inbox van Van Kleef NVM Makelaars).
Wilt u eerst een preview van deze woning? Dat kan! Op Funda staat een video om een eerste indruk te krijgen (geen slideshow).
Van Kleef NVM Makelaars is de NVM-makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Пікірлер
7 Weird Facial Expressions of a Narcissist
12:22
Danish Bashir
Рет қаралды 425 М.
Rodenrijselaan 49 a02 Rotterdam - Video
4:55
Van Kleef NVM Makelaars
Рет қаралды 22
1 сквиш тебе или 2 другому? 😌 #шортс #виола
00:36
Хасанның өзі эфирге шықты! “Қылмыстық топқа қатысым жоқ” дейді. Талғарда не болды? Халық сене ме?
09:25
Демократиялы Қазақстан / Демократический Казахстан
Рет қаралды 332 М.
НАШЛА ДЕНЬГИ🙀@VERONIKAborsch
00:38
МишАня
Рет қаралды 2,6 МЛН
How I Turned a Lolipop Into A New One 🤯🍭
00:19
Wian
Рет қаралды 11 МЛН
Amsterdam 1968
8:19
kijkaan
Рет қаралды 59 М.
Herenhuis Avenue Carnisse 219 te Barendrecht
3:38
RE/MAX Makelaarsgroep
Рет қаралды 60
Gemeente Helmond: Helmond West, op de grens van oud naar nieuw.
7:25
Gemeente Helmond
Рет қаралды 20 М.
Explosieve spanning tussen Schoof en DENK over Israël
11:34
Maarten van Rossem - De Podcast
Рет қаралды 27 М.
I Fell in LOVE in Pakistan | [E89]
30:08
Krikkos Adventure
Рет қаралды 28 М.
Dit is Arnhem - De Geitenkamp | RTV Connect
18:41
RTV Connect
Рет қаралды 26 М.
Why aren’t young people working?
12:36
Richard J Murphy
Рет қаралды 25 М.
1 сквиш тебе или 2 другому? 😌 #шортс #виола
00:36