1521. Parkside akkumulátoros "magasnyomású" mosó 💧😕 teszt.

  Рет қаралды 49,545

Lukács László - Az élet iskolája

Lukács László - Az élet iskolája

Күн бұрын

22 bár nyomás az enyhe túlzással nevezhető magasnyomású mosónak, ami a teszt során is bebizonyosodott, de azért adtam neki egy esélyt. nem indult jól a kicsomagolás, mert a csomaghoz mellékelt tisztító folyadék kiszivárgott a zárt palackból és minden is ragadt tőle a dobozban. Praktikus kis jószág, ám nem nagyon jó valójában semmire, mert magasnyomásúnak valójában alacsony a nyomása. Vizet spriccolni vele nem lehet sokat, mert csak 2 liter vizet pumpál percenként, ami nagyon sovány. Szóval maximum permetezésre lehetne jól használni, de arra meg ott egy akksis permetező ennél olcsóbban. Én bizony nem találtam a helyét a háztartásunkban. 😕 Pedig nagyon pozitívan álltam hozzá, mert tényleg praktikusnak tűnt elsőre.

Пікірлер: 97
@csabatoth7922
@csabatoth7922 3 жыл бұрын
Kell rá tenni egy 2l-es petpalackot és akkus vizipisztolynak tökeletes 😀
@nepazarolj
@nepazarolj 3 жыл бұрын
Na látod, megtaláltad a legjobb felhasználási területet! :-)
@hunorbartok
@hunorbartok 3 жыл бұрын
🤣
@kollbi
@kollbi 3 жыл бұрын
Télen jó lehet előkapni kiviszel egy vödör langyos vizet és lecsapatni az autó alvázát a sótól!
@vargapeter6781
@vargapeter6781 3 жыл бұрын
Ekkora nyomást megkockáztatom, hogy egy kerti slaggal is el lehet érni :)
@Surmoka
@Surmoka 3 ай бұрын
6 bar nyomás van egy vízvezetékben. Az nagyon nem kicsi ám
@robertkratofil
@robertkratofil 3 жыл бұрын
Laci szeretem a videoidat, mindig tökéletes,és én mindig ezek alapján vásárolok. Köszönöm szépen.
@lovi33
@lovi33 3 жыл бұрын
Az a golyó azért csúsztatható mert azzal lehetne beállítani hogy milyen mélyre merüljön a szívófej,mondjuk 20centire állítva nem úszott volna fel és szívott volna levegőt.
@nepazarolj
@nepazarolj 3 жыл бұрын
Ha 40 cm- re Állítom, akkor is felúszott volna. Ugyanis a szűrő is könnyebb, mint a víz ezért egészen biztosan fel úszik. Miután működik a készülék azért süllyed le, mert telítődik vízzel. A kicsire van állítva a minőség akkor sem szív emiatt levegőt. Végig a vízben marad.
@rogerdarkman157
@rogerdarkman157 3 жыл бұрын
Ennek akkor mi is az értelme? Van egy 50 centis vized, amibe beleteszed 50 cm-re állítva a golyót, ami egy idő után lecsökken mondjuk 30cm-re, de gondolom nem állítgatod folyton a vízmennyiséghez, akkor?
@farsangzoltan8839
@farsangzoltan8839 6 ай бұрын
Lefolyó dugulásra jó lehet mosdó mosogató
@Hunikon55
@Hunikon55 Жыл бұрын
Németországban vásároltam.. Edddigi véleményem pozitiv.. Jó nem egy Kärcher, de Horgászás folyamán Ha vad a terep, az autó sáros, egy kis vizzel leveretni hogy ne az aszfaltra hordjam fel a piszkot jó..Ha hozzáveszük hogy ezért az árért adnak egy aksit és egy töltöt is, ami viszont a többi Parkside termékhez jó, akkor meg egyenessen ajándék a Termék
@TolgyesCsaba
@TolgyesCsaba 3 жыл бұрын
Az enyém is melegedett. Kentem egy kicsi szilikon zsírt a vízbemenetbe, azóta nem melegszik. Drasztikus a változás.
@nepazarolj
@nepazarolj 3 жыл бұрын
Így már azt is értem miért volt zsíros a cső bemenet. Mert gyárilag is szilikonozták ezek szerint.
@sebestyenszaby
@sebestyenszaby 3 жыл бұрын
ha a slag-ot rakotom az udvari vezetekre ugyanezt az eredmenyt erem el, amugy ez a keszulek jo permetezesre, burgonyat, paradicsomot vagy gyomirtot jol lehet vele porlasztani a novenyekre, lehet meg a fakat is tavasszal meg lehet permetezni vele.
@szekreny0
@szekreny0 3 жыл бұрын
Permetezőnek jó. Magas fákhoz kell ekkor fake 20bar nyomás 😉
@Czyntula
@Czyntula 2 жыл бұрын
Én is arra használom 😊!! A fa tetejéig elér a permet.
@karolyandras
@karolyandras Жыл бұрын
Permetezéshez túl nagy a veszteség!! Ennyi viz nem kell! Maximum akkor lenne jó, ha "ködösenn"lenne a szóráské.A motoros permetezők sem használnak olyan sok vizet.Igen nagy permetezőszer veszteség éd környezetterhelés!
@istvanfodor9052
@istvanfodor9052 3 жыл бұрын
Nagyon köszi a tesztet ! Én is szemeztem vele de a megérzésem lebeszélt ! 😀😁
5 ай бұрын
A lényeget nem mutattad meg, hogy milyen magas fát lehet vele megpermetezni. A füvet ugyanis nem szoktuk permetezni, maximum gyomirtót szórunk rá. A fontos az lett volna, hogy milyen távolra illetve milyen magasra tud nyomni.
@nepazarolj
@nepazarolj 5 ай бұрын
10 -15 méter kb.
@CrackpotReligionsLtd
@CrackpotReligionsLtd 3 жыл бұрын
Inkább bringamosásra jó, llakótelepi környezetben hasznos, h vödörből is lehet működtetni és nincs akkora nyomása, hogy a csapágyakból véletlenül kimosd a zsírt. Télen is használható meleg vízzel. A dobozán is bicikli van. Kiváncsi vagyok, mennyire lesz tartós, 3 év garancia van rá, ha annyit kibír, nekem bőven elég.
@dklvnte
@dklvnte 2 жыл бұрын
Én is pont erre gondoltam. :D
@Surmoka
@Surmoka 3 ай бұрын
Végre valaki, aki ésszel áll hozzá, nem abszurd elvárásai vannak
@stefangyorgy307
@stefangyorgy307 3 жыл бұрын
Azért ne hasonlítsuk össze egy hálózati áramról, vezetékes vízről működő társaival. Én pl. olyan helyre keresek ilyet, ahol se áram, se vízvételi lehetőségem nincs. Azért kezdtem el nézni ezeket. Félreértés ne essék, engem sem győzött meg, de, lehet, hogy rá leszek kényszerítve.
@csabamagyar3244
@csabamagyar3244 3 жыл бұрын
Nálunk fényesen bevált, vettünk is belőle a család mindkét házához. Azt, amit ígér, tökéletesen hozza. Ez persze levesebb, mint a nagy, 100 baros mosó produlciója, azt viszont nem veszi mindig szívesen elő az ember, nem jó a hosszabbítóval zsonglőrködni a kert végében. A 4 baros slag erejét is érezhetően növeli, a vödörből működtetés pedig óriási könnyebbség. Egy csomó olyan, kisebb szennyeződést egy pillanat alatt könnyedén levisz, amivel szemben a locsolócső még a legkisebb átmérőjű lyulkal is esélytelen. Az UP állással például könnyedén kitakarítható alulról benyúlva a fűnyíró. Érdemi melegedést neá tapasztaltam, de ez nem is hosszú etapokra való berendezés. Összességében nagyon ötletes, ügyes kisegítő készüléknek tartom, csak arra kell használni, ami a célja. MaCS
@nepazarolj
@nepazarolj 3 жыл бұрын
Köszi a saját tapasztalatokat! Valószínűleg valóban az a gond, hogy én próbálom valahogy a másik magasnyomásúmhoz hasonlítani, amit ugye nem szerencsés tenni, mert közük sincs egymáshoz. Ám én ezt a köztes állapotot nem nagyon tudom mire használni. Ha le jön slaggal a kosz, akkor lemosom azzal, ha meg nem, akkor előkapom a nagynyomásút. Nekem mindig elől van, tehát csak be kell dugni a konnektorba, rácsattintani a tömlővéget és már mosok is vele.
@csabamagyar3244
@csabamagyar3244 3 жыл бұрын
@@nepazarolj Persze! A videó teljesen korrekt volt, remekül megmutatta, hogy ez valóban egy könnyített felhasználásra való eszköz, semmiképp sem veheti fel a versenyt egy hálózati táplálásúval - amint ez még törvényszerűen igaz az akkus készülékekre. Ezt pedig a hirdetések elsunnyogják...
@MrRobyx1975
@MrRobyx1975 2 жыл бұрын
" Kevés ,meg kell hogy mondjam kevés" Azt nem értem ha egyszer rá van írva 22 bar akkor miért egy 180baros mosóval kell összehasonlítani ? Érdekes.
@norbertsimon1534
@norbertsimon1534 2 жыл бұрын
Milyen messzire visz? Pl 8m fát be lehet permetezni vele??
@szilidszudzsaro7243
@szilidszudzsaro7243 3 жыл бұрын
Király az a kezmutogatas😂
@Amper712
@Amper712 2 жыл бұрын
Értem szóval az up jelenti azt hogy lefelé gondolom a down az meg azt hogy fel 😀
@zoliwoodoo
@zoliwoodoo 2 жыл бұрын
A "zuhanyrózsa" állásban ne várjuk el, hogy olyan energiával jön a víz mint a vékony sugárban. Szorítsuk össze a kerti locsoló tömlő slagot, ugye. Szerintem. Ám a slag addig mobilizálható amekkora a hossza.
@karolyandras
@karolyandras Жыл бұрын
Szervusz Laci! Én is szemeztem velük, de kinai termékekkel.A20 ezres kategóriában már 90 bar nyomást is "tud"! De ahogy elnézem ezt a Pakside-ot, azok sem em tudnak többet.
@nepazarolj
@nepazarolj Жыл бұрын
90 bár az kizárt. :-) Jó ha 10-20 bárt tudnak ezek, de spriccelni az is jó.
@karolyandras
@karolyandras Жыл бұрын
Igy gondolom én is. Jó nagy átverés.@@nepazarolj
@zcsaba77
@zcsaba77 3 жыл бұрын
Mar csak az akkumlatoros forraszto es beton kevero nincs feltalalva, de nagyon hianyzik 😊
@zoltangyulakucsera6268
@zoltangyulakucsera6268 3 жыл бұрын
Jelzem van akksis forrasztó páka. Pont ennyit ér mint ez a valami.
@csabamagyar3244
@csabamagyar3244 3 жыл бұрын
@@zoltangyulakucsera6268 Pontosan! Az akkus forrasztópákát két éve használom, és nagyon bevált. Ez az akkus spricni csak két hete van meg, de amint írtam, hasznos eszköznek bizonyult.
@zcsaba77
@zcsaba77 3 жыл бұрын
@@csabamagyar3244 es mit lehet vele forrasztani muanyagot? Mert vassat biztos nem
@csabamagyar3244
@csabamagyar3244 3 жыл бұрын
@@zcsaba77 Én rézvezetékeket és elektronikai cuccokat forrasztok vele. Tegnap például a kapuvezérlést, ahol nincs 230 volt. Vasat nem szoktam forrasztani, a profi pákámmal és a forrasztóállomásommal sem.
@hunorbartok
@hunorbartok 3 жыл бұрын
A pláka jó, én is próbáltam, meg akkumulátoros ragasztó pisztoly és van.
@adamvas8104
@adamvas8104 3 жыл бұрын
Akus porszivonal jartam meg, hogy a 2Ah-as aksival semmit se ert az egesz. Valaki unszolasara kiprobaltam egy 5Ah-as aksival es lett csodalkozas. Vajon nem valtozna a nyomas itt is egy nagyobb aksival?
@zb1065
@zb1065 3 жыл бұрын
Sajnos nem vagyok egy műszaki zseni, ezért nem értem, hogy függ össze az aksi tárolókapacitása (Ah) a termék teljesítményével. Ez olyan mintha azt mondanánk, hogy több lóerős lesz az autónk ha 40 l-es tank helyett 60 l-essel szereljük fel, ami ugye nonszensz. Nem?
@adamvas8104
@adamvas8104 3 жыл бұрын
@@zb1065 Nem. Valoszinu, hogy maga a motor az en esetemben nagyobb aramot igenyelt mint amit a kis aksi nyujtani tudott, mig a nagyobb aksibol volt honnan taplalkoznia.
@zb1065
@zb1065 3 жыл бұрын
@@adamvas8104 Ebben az esetben, valószínűsítem hogy a két aksi közötti különbség nem csupán a tárolókapacitás, hanem a leadható áram erőssége is. (Bár nem tudok róla, hogy ez a jellemző fel volna tüntetve az aksikon). Egy nagyobb tárolókapacitással rendelkező aksi egyetlen előnye - tudomásom szerint - az, hogy hosszabb üzemidőt biztosít a készüléknek, de nem növeli meg annak a teljesítőképességét. (Azaz, a 60 l-es tankkal nagyobb ugyanazon autó autonómiája, mint a 40 l-essel, viszont nem fog nagyobb erőt kifejteni, azaz a lóerők száma azonos marad). Ebből azt következtetem ki, hogy a magasnyomású mosó sem fog nagyobb nyomással működni attól, hogy egy nagyobb aksi kerül belé, viszont nagyobb lesz az autonómiája, hosszabb ideig lehet használni - ugyanolyan nyomással amilyet a motor biztosít.
@adamvas8104
@adamvas8104 3 жыл бұрын
@@zb1065 "Ebben az esetben, valószínűsítem hogy a két aksi közötti különbség nem csupán a tárolókapacitás, hanem a leadható áram erőssége is." Ez egyertelmu.
@ErniefromhCanada
@ErniefromhCanada 2 жыл бұрын
@@zb1065 "Egy nagyobb tárolókapacitással rendelkező aksi egyetlen előnye - tudomásom szerint - az, hogy hosszabb üzemidőt biztosít a készüléknek, de nem növeli meg annak a teljesítőképességét. " Nem, tényleg nem növeli meg. Hanem éppen fordítva, a kis akku nem bír leadni akkora áramot ami szükséges lenne, és leesik a feszültség. A teljesítmény pedig ennek a kettőnek a szorzata. És ezzel matematikailag is bizonyított hogy mi a probléma. A kis akku nem tud akkora teljesítményű motort ellátni mint a nagy. Emiatt látni olyan gépeket, ahol 2 vagy 4 akku foglalat áll rendelkezésre, hogy a nagy terhelhetőségű motort képes legyen megmozgatni, pl. fűnyíró, láncfűrész.
@arnoldjobbagy1637
@arnoldjobbagy1637 3 жыл бұрын
Laci tudod mi a baj?Lágy a víz....kemény víz kell neki :D :D :D
@Zsozsi3
@Zsozsi3 3 жыл бұрын
Most akkor ez Parkside Fűmosó lenne? 😁
@nepazarolj
@nepazarolj 3 жыл бұрын
:-) Hát kb.
@kuszka86
@kuszka86 2 жыл бұрын
Klímát tisztítani valyon jó lehet?
@nepazarolj
@nepazarolj 2 жыл бұрын
Volt, aki pont ezt írta, hogy arra kitűnő. :-)
@laszlokovacs9180
@laszlokovacs9180 Жыл бұрын
Hello A black & dekkerről mi a véleményed? köszönöm szépen előre is a választ!
@Surmoka
@Surmoka 3 ай бұрын
Mondjuk ezzel a kis aksival olyan, mintha hátrakötnék a kezedet és magyaráznák, hogy így elég lassan hasogatod a fát.
@rogerdarkman157
@rogerdarkman157 3 жыл бұрын
Első körben a magasnyomásút le kellene mosatni egy magasnyomásúval.8-)
@MrIgnaczgyorgy
@MrIgnaczgyorgy 4 ай бұрын
Permetezni jó😅
@nepazarolj
@nepazarolj 4 ай бұрын
Igen :-)
@Polika270
@Polika270 2 жыл бұрын
Split klímát mosni szerintem ez tökéletes lehet :D
@ZsoltPal-bv4ye
@ZsoltPal-bv4ye Жыл бұрын
Permetezőnek jó,talán.🙂
@Atti366
@Atti366 3 ай бұрын
Esetleg permetezni jó lenne
@nepazarolj
@nepazarolj 3 ай бұрын
Arra jó, meg klímát tisztítani is.
@KB-en7fm
@KB-en7fm 2 жыл бұрын
Ez a "szomszéd' meg azt hiszi, hogy a parkside mosója hangját szeretnénk hallani. Pedig nem! 😂😂😂
@hunorbartok
@hunorbartok 3 жыл бұрын
Ilyen hejen még egy akvárium pompa es jobb, egy kicsi akkumulátort meléje, 1p/4l
@kegyesand
@kegyesand Жыл бұрын
Fa és szőlőpermetezésre jó.
@magurapeti288
@magurapeti288 2 жыл бұрын
Klímatisztitáshoz csillagos ötös!
@nepazarolj
@nepazarolj 2 жыл бұрын
Tényleg, oda nem kell nagy nyomás és ez praktikus egy kis vödör vízből.
@HappyLordx
@HappyLordx 3 жыл бұрын
Én is vettem, egy fos... Azt amit az Aldi árul próbálta valaki?
@kusz77
@kusz77 Жыл бұрын
klimatakaritasr jo lehet?
@nepazarolj
@nepazarolj Жыл бұрын
Igen, ez igaz.
@jozsefszabolcsjakab1656
@jozsefszabolcsjakab1656 3 жыл бұрын
17 000 ft-ot nem ér. Max 5000 ft-ot.
@nepazarolj
@nepazarolj 3 жыл бұрын
Én még a 7000 Ft-ot is elfogadnám, de 17 ezer az valóban sok egy akkus vizipisztolyért.
@zoltanvarga3386
@zoltanvarga3386 3 жыл бұрын
Megvettem de nem ér semmit.Boltba vettem, vissza lehet vinni ha nem vagyok vele megelégedve?
@-RampageBandit-
@-RampageBandit- 3 жыл бұрын
Nálunk a Lidl ilyen szempontból nagyon korrekt,3 napon belül kérdés nélkül megtéríti az ilyen cuccok árát.
@hunorbartok
@hunorbartok 3 жыл бұрын
Nem 30 nap ?
@-RampageBandit-
@-RampageBandit- 3 жыл бұрын
@@hunorbartok Lehet hogy 30,de tudtommal 3 nap.
@legjobbakona8533
@legjobbakona8533 3 жыл бұрын
Nesze semmi fogd meg jól.
@petersarosi9204
@petersarosi9204 3 жыл бұрын
Óóó csóri...szeretem a parkside cuccokat de ez a ketyerő inkább egy hangos öntöző mint egy valamire való “borotva” ! A 20-25 ezres Bosch vagy Nilfisk háztartási borotvák azok amik már valamicskét érnek !
@mjancsi2378
@mjancsi2378 3 жыл бұрын
Bringát mosni jó lehet!
@hunorbartok
@hunorbartok 3 жыл бұрын
Pláne az erdőben.
@fecorekasi
@fecorekasi 3 жыл бұрын
Élettartama ennek sem lehet túl sok :D műanyag az egész
@pt79com
@pt79com 3 жыл бұрын
Kukába való.
@flycorvus
@flycorvus 3 жыл бұрын
Cipőt a cipőboltból. Ha magasnyomású mosó, akkor kärcher.
@StLui67
@StLui67 Жыл бұрын
én meg azt ne veszek soha többet
@Anonym_076
@Anonym_076 2 жыл бұрын
Legalább vizipisztolynak jó🤣
@klicsko142
@klicsko142 2 ай бұрын
Neked játszani a kisgyerekekkel.😅
@Lefti84
@Lefti84 3 жыл бұрын
A kerti Slagomból erősebb nyomás jön.Teszt 🔫
@duty425
@duty425 3 жыл бұрын
Akkus viráglocsoló
@nepazarolj
@nepazarolj 3 жыл бұрын
Arra jó lehet, igen. :-)
@lapro1
@lapro1 3 жыл бұрын
2 liter/perc :) ez a navetségesnél is kevesebb :D Akkor inkább kinyitom a csapot, az is többet tud :D
@janosveres3763
@janosveres3763 2 жыл бұрын
Az a fekete gömb az úszó
Hordozható magasnyomású mosó - Tényleg olyan jó?
17:36
úTRAVELók
Рет қаралды 21 М.
Parkside Cordless spray gun  PFSA 20 V-Li A1 X20V TEAM
15:35
FOR WORK AND FUN
Рет қаралды 688 М.
Which One Is The Best - From Small To Giant #katebrush #shorts
00:17
Spongebob ate Patrick 😱 #meme #spongebob #gmod
00:15
Mr. LoLo
Рет қаралды 21 МЛН
Как подписать? 😂 #shorts
00:10
Денис Кукояка
Рет қаралды 8 МЛН
bongkar jet cleaner baterai
12:16
ms_electro
Рет қаралды 9 М.
Screw breaker 1898Nm ?? Parkside PERFORMANCE impact wrench PASSP 20 Li A1
16:55
HYDRAULIC PRESS VS SOCKET WRENCHES WITH RATCHET
9:07
Crazy Hydraulic Press
Рет қаралды 12 МЛН
Parkside akkus fűnyíróval álom a fűnyírás
4:10
Energia Vadász
Рет қаралды 59 М.
Habosító használata. Saját módszer
6:13
Péter Szőke
Рет қаралды 9 М.
Invention from used 1.5V batterie that you shouldn't throw away
8:01
Inventor BLG
Рет қаралды 3 МЛН