1958. Nyugat-európai szállás balkáni 🤪 körülményekkel. Ez még viccnek is rossz, mégis a valóság.

  Рет қаралды 4,475

Lukács László - Az élet iskolája

Lukács László - Az élet iskolája

Күн бұрын

Nem akartam erről videót, de végül betelt a pohár és mégis elővettem a kamerát. Talán érthető lesz a videóból, hogy miért döntöttem így. :-) Vékony falak, horkolás a szomszédból, magas WC, zakatoló hűtő, életveszélyes kábelcsatornák, hogy csak párat említsünk a problémák közül. :-)
Ja és a legszebb, hogy ennek a helynek az értékelése 7-es. :-) Na neeeee....

Пікірлер: 60
@bergeronx367
@bergeronx367 Жыл бұрын
Azt azért ne felejtsük el hogy haldokló nyugaton ez a 30€/fő szállás a legalja, mert még a minimálbéres is 3óra alatt megkeresi a 30€ és ő se vesz ki ilyet ha utazik, ezek a keletieknek van fenntartva, akinknek ez is sok pénz.
@lacitorok1816
@lacitorok1816 Жыл бұрын
Nyugaton is vannak szociális ellátottságu emberek ne nézd le a keleti embereket ,söt még szarabbul élnek mint a keletiek csak a tv-ben nem mutogatják a nyomort.
@janoshudi9625
@janoshudi9625 9 ай бұрын
Sziasztok,ez egy konténerből készült hotel,de még itthon is igényesebb bármelyik szállás
@hunorkovacs154
@hunorkovacs154 Жыл бұрын
Neked mindenben a hibát kell keresned?
@nepazarolj
@nepazarolj Жыл бұрын
Hidd le nem kerestem én itt a hibát, hanem szó szerint kiszúrta a szemem. Az eddigi szállásainkról pont ezért nem készült videó, mert ott is lett volna hiba, de nem szúrta ennyire a szemem.
@damobela834
@damobela834 Жыл бұрын
Lukács úr,üdvözlöm.Enezest hogy ide írok de nem tudom kérdésem máshol feltenni önnek.Annyi mindent csinált már kérdezném hogy mi a véleménye műanyag bejárati ajtó álmából ki lehete vágni kb 1 cm? Ahogy én néztem mehet elvileg,a küszöb állítható az nem gond. Előre is köszönöm.
@lacoska91
@lacoska91 Жыл бұрын
Magyarországon sajnos ez még jónak is számít. Nem laktál még szar helyen
@mrforeverhun
@mrforeverhun Жыл бұрын
Kit érdekel milyen a festés, meg hogy van eldolgozva a kábelcsatorna éle... ki az a vendég aki a fal síkjába belenéz és kifogásolja a festés minőségét?! 😀 Nemár.... A feleségének teljesen igaza van. Ennyiért nyugaton ez van.
@robertahegyrol03
@robertahegyrol03 Жыл бұрын
Gondolkozz kicsit mielőtt kommentelsz!
@mrforeverhun
@mrforeverhun Жыл бұрын
@@tokti320 ki az a vendég aki a fal síkjába belenéz és kifogásolja a festés minőségét?! 😀
@nepazarolj
@nepazarolj Жыл бұрын
Szemből is kiszúrta a szemem. :-)
@plinker439
@plinker439 Жыл бұрын
@@robertahegyrol03 Ezek a kommentelők a gányolók szerintem, otthon valószínű hasonló igénytelen minden.
@zsoltszabo7224
@zsoltszabo7224 Жыл бұрын
😮 borzalmas nem tudom hol foglaltatok de a Booking on lehet érdekelni és videót képeket feltölteni
@nepazarolj
@nepazarolj Жыл бұрын
Lehet, hogy az lesz, hogy küldök nekik valóságos képeket.
@annamariapota4833
@annamariapota4833 Жыл бұрын
A koliszobánk volt ilyen, de még az is színvonalasabb volt…
@nepazarolj
@nepazarolj Жыл бұрын
Voltunk már egyetemi koleszban is megszállni ennek töredékéért, ahol volt reggeli is az árban és tiszta volt és színvonalasabb.
@tobiassebaj7539
@tobiassebaj7539 Жыл бұрын
Az a helyzet, hogy ennyi pénzért normális szállást csak szerencsével találsz. Meg kell fizetni a normális szállást. Ez, van. Én inkább többet fizetek és utána nézek mielőtt kiveszem a szállást. Ennyi.
@nepazarolj
@nepazarolj Жыл бұрын
Ez azért nem olyan olcsó szállás, pár ezer Ft különbséggel voltak jó szállások is a Bookingon. Az értékeléséből ki kellett volna derülnie, hogy ez ilyen, de nem derült ki. A képekből sem lehetett leszűrni, hogy milyen. Tehát értem én, hogy távolról mindenki okos, de egyáltalán nem volt egyértelmű a meglévő infókból, hogy ez ilyen szar. Persze utólag már mi is láttuk a képeken is az árulkodó jeleket, mikor tudtuk mit kell nézni. És kommentekből is így már le lehetett szűrni.
@ferenckluni7652
@ferenckluni7652 Жыл бұрын
Campingezés nem lett volna jobb választás?😊
@nepazarolj
@nepazarolj Жыл бұрын
így utólag már igen. :-) Újra elővettem a lakóautó gondolatát. :-)
@madeinmate
@madeinmate Жыл бұрын
Én vadkempingezem. Kocsiban, sátorban, akárhol. Nem fizetek alvásért. Fürdés palackból vagy patakban, tóban, forrásnál.
@chrisp4028
@chrisp4028 Жыл бұрын
Érdekes!
@nepazarolj
@nepazarolj Жыл бұрын
Annál azért több volt ez Chris. :-)
@chrisp4028
@chrisp4028 Жыл бұрын
@@nepazarolj Engem shokkolt hogy még itt tartanak és a tulaj tákolja magának vagy valami 10edik országbelit hív hogy rakja össze... :( Nagyon jó szakenbereket képeznek , de úgy látszik, ott is elhagyják ezek az országukat... :(
@nepazarolj
@nepazarolj Жыл бұрын
Igen, ez jól látszik, hogy valami ezermester műve.
@chrisp4028
@chrisp4028 Жыл бұрын
@@nepazarolj Ezzel óvatonas!..... 😜
@zb1065
@zb1065 Жыл бұрын
Hány csillagos ez a szálló? Azt hiszem, a negatív tartományban kéne keresni a csillagok számát... 😁 Hogy ronda a kivitelezés, az még hagyján; alvás közben nem látod. Ami a leginkább zavarna a bemutatottakból, az a ki tudja mitől ragadó padló, a hangszigeteletlen fal, a zajos hűtő, magas vécé, eresztő zuhany. És még életemben nem láttam ablakpárkányra szerelt konnektort, de még ablak alatti falra sem. Mi van, ha a nyitva hagyott ablakon becsap az eső, és befolyik a konnektorba? Hát, az vsz. rövidzárlat... Ha valamelyik harmadik országbeli szállás lenne, azt mondanám, hogy hát ez van, mire tetszett számítani? De Graz-ban?! Megáll az ész! Ott nincs fogyasztóvédelmi hatóság? Mindegy, hogy mennyibe kerül, egy bizonyos szint alá azért nem lehet menni, bármilyen "olcsó" is.
@magyarjeti
@magyarjeti Жыл бұрын
Nekem, ha szállás a kérdés, akkor legyen klíma, és megkérdőjelezhetetlen higiénia. Ha olcsó szállást szeretnék, akkor a klímát elengedem, de a megkérdőjelezhetetlen higiéniához ragaszkodom. Ha itt ez megvalósulna, nekem megfelelne. Persze árfüggő, meg, hogy van e a környéken ennyiért jobb. Mondjuk itt a higiénia nem, hogy nem megkérdőjelezhetetlen, de megkérdőjelezendő :D A 24ezer az egy éjszaka, 2 főre?
@nepazarolj
@nepazarolj Жыл бұрын
Azt többen írták a megjegyzésekben, hogy nagyon tiszta. Háát. Mondjuk jártam már koszosabb helyen, amiről tudtam, hogy munkásszálló, na de az 5 ezer Ft volt kb. 3 éve. Na az volt az igazi borzalom, el is jöttem hajnalban, miután sikerült pár órát szundítanom. Ott aztán minden is volt az ágy környékén. :-) A saját törölközőimmel takargattam mindent, hogy belemerjek feküdni az ágyba. :-)
@magyarjeti
@magyarjeti Жыл бұрын
@@nepazarolj én is szkafanderben aludnék valószínűleg :D
@petertoth2081
@petertoth2081 Жыл бұрын
Hol van ez helyileg? Melyik városban?
@nepazarolj
@nepazarolj Жыл бұрын
Graz
@csabarajnai7423
@csabarajnai7423 Жыл бұрын
Csak az jut eszemben, hogy a hozzánk látogató nyugai túristák milyen fanyalgásokat szoktak tenni, ha éppen nem az ötcsillagos elhelyezést kapják a túristaszálló áron.
@torpemonguz
@torpemonguz Жыл бұрын
Google mapson mindígegnézem az értékelést. Ami a németeknél 4 csillag, az itthon 3-se..
@zzzzz2903
@zzzzz2903 8 ай бұрын
Remelem adtad neki az 1* -t !! Kommentekkel! Mert ez tragedia.
@nepazarolj
@nepazarolj 8 ай бұрын
Én nem adtam le értekelést , de a feleségem talán igen.
@andrasszilagyi4449
@andrasszilagyi4449 Жыл бұрын
Elég gyalázatos. Én ezért egy forintot nem adnék.
@zoli0211
@zoli0211 Жыл бұрын
Ez borzalmas, és rohadtul balesetveszélyes +még az egészségre is káros ha ennyire penészedik minden.
@csillaingesnecseresznyesi3344
@csillaingesnecseresznyesi3344 Жыл бұрын
Drága. Mi két felnőtt fele ennyiért szoktunk találni szállast - igaz egy évvel előbb kell nyarra foglalni és nem.nagyvárosba. Privátban érdekel, mit kerüljünk el, melyik helyet várost. Durva az áram - víz s meleg helység-hűtő. No meg a GUMI zuhany"cső. Nálam a fürdő üti ki a biztosítékot. Fele ennyiért is sok s veszélyes. Úgy kéme mint régen: feljött szálláadó és jó-e a szoba, kell-e..ha nem,keresel.Mikor mész is feljött,körbenéztetek,lett-e romgálás. Kárt fizette aki rongált. Ma? Több helyen: itta kulcs, 2.em 34-es szoba jobbra..De a legjobb"=rosszabb Tiszafüred -általunk- "Kalózkemping" nek nevezett zajos kemping volt!! "a 3.úton balra". ÚT NEM VOLT!! MINDENKI EGYMÁS HEGYÉN HÁTÁN...
@csabaneposz9086
@csabaneposz9086 Жыл бұрын
Igénytelen mocsok jugó banda csinál ilyeneket.Én bécsben vagyok H-P ig egy "társasházban"jött egy jugó manus,hogy majd ő 2 nap alatt felújitja a zuhanyzót.Tulaj megvette a drága csempét,járólapot...iszonyat gusztustalanul,barmolva lett megcsinálva. Egyébként az a szálloda,az egy ezer éves irodaház egy irodája.Nálunk a munkahenyen,mindenhol is ilyen kábelcsatornákban mennek a vezetékek.kb 50 éve üzemel a gyár...
@nepazarolj
@nepazarolj Жыл бұрын
Igen, jól tippeltél ez egy bank volt korábban, onnan van még valószínű a kábelcsatorna is. :-)
@nagygabor4188
@nagygabor4188 Жыл бұрын
Anno Szarvason a DATE kolesz sem volt semmi de ez még azon is túl tesz.
@lacitorok1816
@lacitorok1816 Жыл бұрын
wilkommen refugees ez jut eszembe ,menekült szállás .azér ne blamáld le a Balkánt ez a mai nyugat ,lesz ez még rosszabb is nyugaton remélem, ez kell nekik.
@nepazarolj
@nepazarolj Жыл бұрын
A takarítónő Ukrán volt és csakis ukránul beszélt. Se németül se angolul nem tudott egy szót sem. A feleségem angol-orosz szakos tanár. :-) Így kb. ki tudtuk kódolni mit is mond.
Жыл бұрын
Ez a gusztustalan kategória, rosszabb mint egy munkásszállás, vagy egy kollégiumi szoba, de még seregben is jobb volt az elszállásolás várpalotán, pedig az asztán egy hitvány hely volt.... Nem tudom hogy kapott ez szálloda minősítést, de ez még szállásnak is vicc kategória.
@nepazarolj
@nepazarolj Жыл бұрын
Engem a 10 ből 7-es minősítés lep meg. A hirdetési fotókon persze úgy van minden fényképezve, hogy nem tűnik fel a borzalom.
@bertt-lea231
@bertt-lea231 Жыл бұрын
Vannak ám szép és jó szállások nyugaton de ugyan ez igaz bárhol máshol is. Sokan abban a tévedésbe esnek, hogy nyugat mennyivel fejlettebb stb. Régi barátom most akar hazajönni mert elege lett a csodálatos nyugat által nyújtott lehetőségekből. Olyan igénytelenség zajlik Németország hogy az csúcs. Mikor minden sarki boltban kapni lehet tüzelő fát az elmond valamit, mikor az albérletek kollégiumi szinten vannak, az is Mikor 1kg csirke hús átszámítva 4000ft vagy több azon is el lehet gondolkodni és még holnapig sorolhatnám. Annak jó a nyugat aki putrifalváról jött és mostmár megteheti, hogy vesz magának egy normális cipőt vagy kütyüket. Mellesleg megjegyzem, hogy ott a 8és fél órából 8 órát le kell dolgozni és nincs olyan, hogy hosszan tartó kv szünetek, még a német is fél ha elhúzza a pihenőket. Mivel olyan jól sikerült a migrációs mizéria, a bérek már csökkentek is mert a migráns elvállalja a munkát kevesebbért és legalább szart is teremt. Nem minden magyar dolgozik ám mérnökként nyugaton, legtöbben csicska munkát vállalnak az ottani minimálért. Magyar megszólalni nem szabad mert egyből néznek rád úgy mint a véres rongyra, és ez nem a kormány sara mert a legtöbben akik kimentek azok az alja nép és ők rombolják le az imázst. Akik hazajöttek nem mernek megszólalni mert lényegében pofára esés volt. Ja és ott sem lehet ám könnyen házhoz jutni, németek nagy százaléka albérletekben laknak, ilyen az élet ott... Nem vágyom külföldre, max a balkánon nyaralni👍 Aki nem hiszi nyugodtan próbálja ki milyen az élet ott. Valamikor szép és jó volt de azóta igénytelenség dominál javarészt, ahogy a videó is bemutatja ez az átlag és a durva, hogy ezt nevezik vendéglátásnak.
@attilaposa1465
@attilaposa1465 Жыл бұрын
puritán kialakitás wc meg mozgás sérülteknek van ki alakitva gondolom
@nepazarolj
@nepazarolj Жыл бұрын
A feleségemnek külön jó volt a wc magassága a csípő problémája miatt. Ez való igaz. :-)
@krisztianbalogh6344
@krisztianbalogh6344 Жыл бұрын
Én meg erre azt tudom mondani,hogy abba kell hagyni a garasoskodást,a kamion mögötti szélárnyekozást,és el kell menni egy drága helyre,persze a drága is lehet szar meg undorító,de talan nem ennyire!Azt viszont hozzá teszem,hogy ez tisztább mint némelyik ember lakása!😂A másik a mosdónal az a jolyflex kiszúrja a szemem!!!!Amatőr meló………
@nepazarolj
@nepazarolj Жыл бұрын
Nos ez azért nem volt olyan olcsó a többi helyhez képest, mert pár ezer Ft-al drágább helyek már sokkal színvonalasabbak voltak. Ám nem lehetett válogatni, mert nem nagyon volt szabad szállás. Hova gondolsz! Ha abbahagynám a szélárnyékozást, akkor még erre sem telne. :-)
@krisztianbalogh6344
@krisztianbalogh6344 Жыл бұрын
@@nepazarolj keményebb és több meló,kevesebb szélàrnyék,hogy több melóra oda érj és maldív szigetek lesz!😉
@nepazarolj
@nepazarolj Жыл бұрын
Ja értem. :-) A fiam is ezt mondta, hogy jó tempó, több munka és nem járok rosszabbul. :-)
@krisztianbalogh6344
@krisztianbalogh6344 Жыл бұрын
@@nepazarolj működik!Napi 10-15ezret égetek el gázolajba mégis lett fasza szállás nyaraláskor!😂És akárhányszor kitettem a lábam,feltöltötték szappannal és wc-papírral a fűrdőnket,italokkal a minibárunkat,és beágyaztak nekünk…..és gyorsan felmostak meg össze söpörtek!😉Szóval fasza tempó,sok meló és kánaán,többi garasoskodás persze neked ez egy hobbi tudom!
@plinker439
@plinker439 Жыл бұрын
@@nepazarolj Na így tudják a szart is ugyanazon az áron kiadni. Mindig lesz aki későn néz szállást és kénytelen lesz ezt kivenni.
@fpeter01
@fpeter01 Жыл бұрын
A balkáni az igazából magyar. Nyugat-európaiak számára Mo már bőven balkán. :D
Nagyanyáink elefeledett régi eszközei a mindennapokból. 🪒🧷 Mi, mire volt jó?
26:56
Lukács László - Az élet iskolája
Рет қаралды 5 М.
1626. Vályogház tragédia. 😫 Erre figyelj, hogy veled ne történjen meg! ☝
29:48
Lukács László - Az élet iskolája
Рет қаралды 155 М.
iPhone or Chocolate??
00:16
Hungry FAM
Рет қаралды 29 МЛН
Шок. Никокадо Авокадо похудел на 110 кг
00:44
How To Get Married:   #short
00:22
Jin and Hattie
Рет қаралды 10 МЛН
Dachau koncentrációs tábor 😔 A hely, ami rádöbbent, hogy nem a saját életed a legrosszabb.
11:59
1938. Elegem van a gyalázatos építőipari munkákból! Ezt meg kell állítani!
11:35
Lukács László - Az élet iskolája
Рет қаралды 14 М.
Brutális rágcsáló🐭 invázió. Ilyen még nem volt! Már a macskák sem működnek. 🐱
11:36
Lukács László - Az élet iskolája
Рет қаралды 5 М.
Volt egy cikk, amit nem írhattam meg
5:38
Index.hu
Рет қаралды 151 М.
Bűnrészesek a közjegyzők és a Kormány? (1. rész)
23:32
Mi Hazánk Mozgalom
Рет қаралды 18 М.
iPhone or Chocolate??
00:16
Hungry FAM
Рет қаралды 29 МЛН