1991 - Ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΑΛΙΑΡΕΛΗΣ ΣΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΣΥΡΙΓΟ -

  Рет қаралды 122,787

Argiris Kostouros

Argiris Kostouros

3 жыл бұрын

Σήμερα, θα απολαύσουμε τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης που παραχώρησε ο Αργύρης Σαλιαρέλης στο Mega και τον Φίλιππο Συρίγο, την περίοδο που είχε κηρυχθεί έκπτωτος από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και βρισκόταν αντιμέτωπος με σωρεία διώξεων στα ποινικά δικαστήρια για διάφορες υποθέσεις .
Από τη φυγάδευση του Κοσκωτά, τα χρήματα από τη μεταγραφή του Ντέταρι και τις συναλλαγές με τους τρεις Σοβιετικούς ( Προτάσοφ, Σάβιτσεφ, Λιτόφτσενκο ), μέχρι τις καταδίκες για ακάλυπτες επιταγές, το πολυσυζητημένο θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου με το οποίο ο Σαλιαρέλης απέκτησε την πλειοψηφία, αλλά δεν την είχε εγκρίνει ο τότε υπουργός Παπαγεωργόπουλος και τα χρέη σε διάφορους ιδιώτες, μέχρι και στον φωτογράφο Καλογερόπουλο .
Μία συνέντευξη που συζητήθηκε πολύ, κυρίως για τον ιδιαίτερο τρόπο που απαντούσε ο Σαλιαρέλης και για τον ψύχραιμο, μαεστρικό χειρισμό του Συρίγου που, σχεδόν, το απολάμβανε .

Пікірлер: 155
@gaia.project2343
@gaia.project2343 Жыл бұрын
Καλα ειχαμε τετοια ταλεντα και τα αφησαμε ανεκμεταλευτα!!Αυτον επρεπε να ειχαμε για υπουργο οικονομιας οταν χρεοκοπήσαμε ,στις διαπραγματευσεις με την τροιικα.....Υστερογραφο.αψογος ο συγχωρεμενος Συριγος!
@spu77
@spu77 3 жыл бұрын
Τη θυμάμαι τη συνέντευξη, την είχα δει και θυμάμαι μέχρι και σήμερα το "ανημέρωτος" του Σαλιαρέλη αλλά και το "ένα πάκο χαρτιά" του Συρίγου. Πολύ καλή ποιότητα εικόνας, μπράβο!
@user-hi8jg8bq5f
@user-hi8jg8bq5f 2 жыл бұрын
Σαλιαρελης-Συριγος 10-0!!!
@MrMarionikos
@MrMarionikos 2 жыл бұрын
Οποιος σκέφτηκε να περνάει η ενημέρωση για το σκορ της Ξανθης με κρόουλ, την ωρα που του αραδιαζει τα χρεη ο Συριγος, ηταν μεγάλη λέρα. :D
@orpheus6767
@orpheus6767 Жыл бұрын
Συρίγο ο,τι και να λέμε υπήρξες σπουδαία μορφή στο χώρο.. .Σ' ευχαριστώ γιατί έχω συνδέσει τη φωνή σου με όμορφες στιγμές που έχω περάσει ..Ήσουν ευφυής..μελετούσες, είχες πάθος για το μπάσκετ..βοήθησες να μπει στα σπίτια μας..ήσουν καλός στις συνεντεύξεις..ξεχωριστός..Κανείς δεν είναι τέλειος, αλλά πιστεύω πως τα προτερήματα ήταν πολύ περισσότερα από τα ελαττώματα σου..!
@FotisFotis-sc2xl
@FotisFotis-sc2xl
Πριν χρόνια είχα γνωρίσει τον αδελφό του...συνεργαζομασταν για δυο χρόνια περίπου.. έκανε δικές του ζάντες αλουμινίου... Ουτε στον ίδιο δρόμο δεν περπατούσαν... Απατεώνα τον έλεγε συνέχεια..😂😂
@101stores
@101stores Жыл бұрын
έπρεπε να διδάσκει τουλάχιστον στο Wharton business school.
@Stargazer1974
@Stargazer1974 Жыл бұрын
Σχολιαζω χωρις να εχω δει το βιντεο, γιατι ειχα την τιμη να το απολαυσω ζωντανα τοτε και ειναι κατι που δεν ξεχνιεται. Την ιδια ωρα γινοταν το ματς Ξανθη-Ολυμπιακος, οπου ο Μαρτσελο της Ξανθης μας ειχε παρει το σκαλπ (5-2 ειχε ερθει). Καποια δοση η κουφαλα (με την καλη εννοια) ο Συριγος του λεει ''Την ιδια ωρα που μιλαμε να σας ενημερωσω οτι ο Ολυμπιακος εφαγε και 4ο γκολ στην Ξανθη'' και ο γιγαντας Αργυρης του λεει κατι τυπου'' Δε με νοιαζει, ο Ολυμπιακος θα βρει το δρομο του, εδω μιλαμε για αλλα θεματα τωρα'' Θα το βαλω να το δω τωρα το βιντεο, ελπιζω να υπαρχει αυτη η στιγμη, πραγματικο, απολυτο και ανοθευτο ΕΠΟΣ! EDIT: Τελικα λαθος το θυμομουνα, η απαντηση ηταν '' τεσσερα ε; κακο για τον Ολυμπιακο, κακο και για μενα''. Ου γαρ ερχεται!
@user-hz1oy6ni6kpaparovits
@user-hz1oy6ni6kpaparovits 28 күн бұрын
Ε ναι ως γνωστον ο τακης και ο ακης ειχαν τελιωσει το Χάρβαρντ 😂😂😂
@user-is2qf8lh8s
@user-is2qf8lh8s Жыл бұрын
Μεγάλε Αργύρη Επιστημονα...
@-cfh-architector7963
@-cfh-architector7963
9:54
@iosifpateroulis1081
@iosifpateroulis1081 2 жыл бұрын
Επικο βιντεο, αλλα απο το
@SuperVaios
@SuperVaios 3 жыл бұрын
Φοβερο!
@lefkaska1832
@lefkaska1832
Θεός ο Αργύρης.Δεν περιγράφω άλλο 😂😂😂😂
@serafeim82
@serafeim82 Жыл бұрын
Πολύ μεγάλη μορφή ο Ρουμπίνιας!
@TheKatr2
@TheKatr2 Жыл бұрын
Αν υπάρξει μέλλον και διασωθεί με κάποιον τρόπο αυτό το αρχείο
@kostasnas3695
@kostasnas3695 Жыл бұрын
Δημοσιογραφία του δε πόϊντ που λεν και στα ξένα. Σήμερα βλέπεις δημοσιογράφους να μη ρωτάνε ούτε τα βασικά μη και φέρουν σε δυσάρεστη θέση τον καλεσμένο και τους βάλει εμπάργκο για μελλοντικές συνεντεύξεις.
@catenaccio_fc
@catenaccio_fc
Τι διαμάντι είναι αυτό 💎
@GateFan
@GateFan
Επικός ο τύπος με ωραίο χαμόγελο.
@leuterispantoulas7452
@leuterispantoulas7452 Жыл бұрын
- Ανδρέας Καλογερόπουλος φωτογράφος 800.000 δραχμές
孩子多的烦恼?#火影忍者 #家庭 #佐助
00:31
火影忍者一家
Рет қаралды 49 МЛН
Дарю Самокат Скейтеру !
00:42
Vlad Samokatchik
Рет қаралды 3,6 МЛН
ΜΗΤΣΙΚΩΣΤΑΣ ΣΥΡΙΓΟΣ 1988
8:30
ashtonhar
Рет қаралды 99 М.
孩子多的烦恼?#火影忍者 #家庭 #佐助
00:31
火影忍者一家
Рет қаралды 49 МЛН