2022 HEDEFLERİM | my goals for 2022

  Рет қаралды 294

Coşkun CANSIZ

Coşkun CANSIZ

2 жыл бұрын

YENİ YIL HEDEFLERİM
Yepyeni bir yıl başlıyor ve ben bu yılı diğer yıllardan daha başarılı ve verimli geçirmek istiyorum. Kendimi geliştirmek için bu yıl elimden gelenin en iyisini yapacağım.
Yeni yıl herkes için yeni umutlar, yeni hedefler ve yeni başlangıçlar taşıyor. Ben de yeni yıl için "hedef listemi" oluşturturdum. Bu hedefler motive edici bir unsur oluştururken; hem de yılsonuna geldiğimde, geriye dönüp bakacağım ve neleri başardığımı, neler için çabaladığımı daha net göreceğim.
Her geçen gün bir şekilde akıp gidiyor, bu süreçte kendime neler katıyor ve karakterimi, ruhumu, kalbimi, zihnimi ve düşüncelerimi hangi çerçevede şekillendiriyor ve irademi neyi seçmekten yana kullanıyorum?
Hayaller ile hedefleri ayıran en önemli fark, akla yatkınlık. Yani belirlediğiniz hedef her şeyden önce akla yatkın, erişilebilir ve uygulanabilir olmalı. Bende bu yıl için ulaşabileceğim gerçekçi hedefler koyacağım. Sizlerde bu videoya denk geldiyseniz bu bir işaret olabilir. Kendiniz için yeni yıl hedefleri koyamaya ne dersiniz.
Şimdi söyleyeceğim 5 adımı izlerseniz hayatınız yüzde yüz değişecektir.
Hadi başlıyoruz. Yeni Yılda Daha İyi Bir ben İçin 7 Hedefim
1) Sağlık, Spor ve Beslenme Düzenini
Sağlıklı ve güçlü olmazsam hiçbir şey yapamaz ve başaracak enerji bulamam. O yüzden önce sağlıklı beslenmeye dikkat etmeliyim ve bunu sporla desteklemeliyim. Güçlü bağışıklık sisteminin hayati önem taşıdığı bir dönemden geçiyoruz. Eğer hedeflerime sağlam adımlarla sürekli olarak ilerlemek istiyorsam sağlıklı olmam işimi çok kolaylaştıracak ve enerjimi yükseltecektir. Genel itibari ile başarılı insanların spor ve egzersiz yaptığını zaten biliyoruz. Atamız boşuna dememiş; Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur.
2) Yeni bir dil öğren
Dil öğrenmek 2021 hedeflerimden bir tanesiydi. Ve İngilizce öğrenmek için bir kursa yazıldım. Kursta A1’i bitirdim A2 de yaklaşık bir ay sonra bitecek ve Ondan sonra B1’e başlayacağım. Dil öğrenmek bir süreç ve biraz zaman alıyor bu yıl İngilizceyi en az B2 seviyesinde öğrenmek istiyorum. Yani Konuşabilme anlaya bilme alt yazısız film ve haber izlediğimde anlayabilecek seviyeye gelmeyi planlıyorum. Ve bir hayalim var cruise gemisi ile uzak doğu turu yapmak istiyorum. Hayalim bu yıl gerçekleşir mi bilmiyorum ama bu hayalim gerçekleştiğinde orada insanlarla sorun yaşamadan İngilizce iletişim kuracak seviyeye gelmek istiyorum.
4)enstrüman Gitar çalmayı öğrenmek
Ne zamandır gitar çalmayı öğrenmek istiyorum ve bu yıl öğrenmek için elimden geleni yapacağım.
5) Oku oku oku
Hedeflerden olmazsa olmazı tabi ki kitap okumak, Bunu da günlük rutin haline getirmek istiyorum. Her zaman okumaya hevesli biriyim ama bu yıl gerçekten okuyabildiğim kadar okumak istiyorum. Şimdiden sabırsızlıkla almayı düşündüğüm birkaç kitap oldu bile, Hedef olarak minimum günlük 20 sayfa okuma hedefi koyuyorum.
6) KZbin ve araştırma
Kendimi bildim bileli araştırmayı ve yeni şeyler öğrenmeyi seviyorum. Bu durumu youtube ile birleştirerek yapmış olduğum araştırmaları her hafta bir video hazırlayarak Pazar günleri sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu vesile ile de video için araştırmalar yaparken kendimi geliştirmiş olacağım.
7) Şiir ve Yazılar
Bilenler bilir eski bir radyocu olarak şiir okumayı ve ara sıra yazmayı seviyorum. Hatta şiirler ve yazılar için ayrı bir kanal bile açtım. Fakat buradaki hedefim, yazmış olduğum bu şiir ve yazıları yılsonunda derleyip az sayıda da olsa anı olarak kalması açısından bastırmayı planlıyorum.
Seneye bu videoyu izlerken umarım bu hedeflerime fazlasıyla ulaşmış olurum. Seneye hedeflerine ulaşmış bir Coşkun olmak istiyorum.
ÜCRETSİZ ABONE OL: goo.gl/bdoJ5L
BÖLÜMLER
Tüm Yüklemelerim: www.kisa.link/NcBz
Röportajlar: www.kisa.link/NcBC
Yolu Bozuklar (Araba Videolarım: www.kisa.link/NcBF
Balık günlükleri (Balık tutma videoları):videoları:www.kisa.link/NcBG
Sonradan Gurme (Yemek videoları):www.kisa.link/NcBJ
KZbin ARKADAŞIM: goo.gl/Fqy9DP
COŞKUN CANSIZ ANLATIYOR: goo.gl/pLhRvV
OYUN OYNUYORUZ: goo.gl/5p5lK1
-FIKRALAR : goo.gl/5n5usT
SOSYAL MEDYA
İletişim: coskuncansiz@gmail.com
Facebook: / coskuncansiz
İnstagram: / coskuncansiz
Twitter: / coskuncansiz
Selam İNSANLAR KZbin Arkadaşınız Ben Coşkun Cansız.Yaslı Gittim Şen geldim, Aç KZbin ben geldim. Videolarım hoşuna gitti ise beğenerek bana destek olabilir düşünce ve önerilerini yorumlarda yazabilirsin. Yorumlarınızı tek tek okuyorum. İzlediğiniz için teşekkür ederim.Sizler beğendikçe video çekimleri ve yüklemeleri devam edecektir. Sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum.AEO
#2022 #yeniyıl #yılbaşı

Пікірлер: 10
@onurcirakoglu
@onurcirakoglu 2 жыл бұрын
Hedeflerini gerçekleştirmen dileğiyle 😊🙏
2 жыл бұрын
Teşekkür ederim Onur’um 😊
@Emirkrg
@Emirkrg 2 жыл бұрын
Abi videolarina adsden reklam verebilirsin izlenmelerin artar:)
2 жыл бұрын
Tamam kardeşim;)
@huseyinkutuk8439
@huseyinkutuk8439 2 жыл бұрын
Abi seninle ayni sitede oturuyoz
2 жыл бұрын
Bul beni 😁
@aysegulsubatan5373
@aysegulsubatan5373 2 жыл бұрын
Abi merhaba Nevşehir turdan Ben Ayşegül vlog gelecekmi Nevşehir'den 😊
2 жыл бұрын
Gelecek ama biraz farklı projelerim var o yüzden biraz gecikti ama onunda montajını yapmayı planlıyorum. Umarım yakın zamanda gelir ☺️
@aysegulsubatan5373
@aysegulsubatan5373 2 жыл бұрын
@ bekliyorum abi ya kaç aydır bakıyorum gelmedi başarılar dilerim yeni projelerinde 😊
2 жыл бұрын
Çok teşekkür ederim ☺️
UNO!
00:18
БРУНО
Рет қаралды 3 МЛН
Jumping off balcony pulls her tooth! 🫣🦷
01:00
Justin Flom
Рет қаралды 28 МЛН
ОБЯЗАТЕЛЬНО СОВЕРШАЙТЕ ДОБРО!❤❤❤
00:45
Nasıl bir klima almalıyım? Vlog
11:34
Coşkun Cansız
Рет қаралды 3,4 М.
HAYATINI ETKİLEYECEK SAYILAR: Kişisel Ay Numarası (Numeroloji)
10:42
Quiet Night: Deep Sleep Music with Black Screen - Fall Asleep with Ambient Music
3:05:46
Yamaç Paraşütü Eğitimi | İlk Deneyim & Parachute ( Vlog )
10:59
Coşkun Cansız
Рет қаралды 1,8 М.
Самый странный заключённый😂 #фильм #кино
0:56
Это реально работает?!
0:33
БРУНО
Рет қаралды 2,4 МЛН