2022 TÜVTÜRK MUAYENE BAŞTAN SONA.ASLA KREDİ KARTI İLE TÜVTÜRK'E GİTMEYİN

  Рет қаралды 5,764

EKSPERİM İLYAS

EKSPERİM İLYAS

Күн бұрын

Bu videomuzda TüvTürk araç muayene randevusu nasıl alınır? Gitmeden önce yapılacaklar nelerdir? Egzos emülsiyon nasıl alınır? Egzos emülsiyon ile ilgili yeni değişiklikler videomuzda hepsini anlatıyorum.Daha önceki videomuz
TÜV ARAÇ MUAYENESİNDE DİKKAT EDİLECEKLER VE SORUNLAR LİNKİ:
• Video
ŞASİ OYUNUNA GELMEYİN Şasi oyunlarını ,şasi kopyalama, şasi hasar kaydı sildirme, araç kopyalama gibi bir çok bilgi bu videoda. LİNKİ:
• Video
#Tüv
#AraçMuayenesiBilgi
#AraçMuayeneSorunları
#AracımMuayenedeKalırmı
#AracımMuayenedenGeçermi
#TüvTürkSorunları
#eksperimilyas
Merhabalar
Kanalımızın üye hızındaki artış ve izlenme oranımızın yüksekliği sebebi ile çok fazla mesaj geliyor. Hem sosyal medya hesaplarımdan, hem de kanaldan mesaj gelmekte, ilginiz için çok teşekkür ederim. Fakat bu kadar SORU ve CEVAP şeklindeki mesajlara yetişmem mümkün değil...!!! Bu sebepten ötürü video hakkında sadece, öneri, yorum ve görüşlerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.
Diğer Soru-Cevap-Teknik sorular şeklinde uzayan mesajlara dönüş yapamazsam kusuruma bakmayın...!!!
KATIL BUTONU ile kanala ÜYE olarak destek veren ve SÜPER TEŞEKKÜRLE bizim büyümemize destek veren tüm takipçilerime teşekkür ederim.(Yorumlara dönüş öncelikleri KANALIMIZA "KATIL BUTONU" İLE ÜYE OLAN ROZETLİ ÜYELERİMİZİNDİR.)
Not: Kanalımız içinde araç ALIM - SATIM paylaşımları ve ÜRÜN REKLAMI yada SATIŞI yapılması yasaktır.!!! Bu üyelerin mesajları tespit edildiği anda silinip, abonelikten çıkarılacaktır.
Bilgi: Kanalımızdaki tüm içeriklerimdeki anlatımlarım, benim bugüne kadarki otomobil geçmişim ve yetkili otomobil bayilerindeki oto eksperlik bilgime dayalı olup, tecrübelerimi sizlere aktarmamdır. Bu videolardaki görüş, düşünce ve iddialarım, şahsi fikirlerim olup, düşünce özgürlüğüm kapsamında ifadelerimdir. Hiç bir kurum ve kuruluşu bağlamaz, temsil etmez. Bilginize arz ederim.
Saygılar.

Пікірлер: 15
9 ай бұрын
Merhabalar Kanalımız için öneri, yorum ve görüşlerinizi paylaşmanızı rica ediyorum. Diğer SORU ve CEVAP şeklindeki teknik videoların mesajlarına yetişmem mümkün değil...!!! Soru-Cevap-Teknik sorular şeklinde uzayan mesajlara dönüş yapamazsam kusuruma bakmayın...!!! KATIL BUTONU ile kanala ÜYE olarak destek veren ve SÜPER TEŞEKKÜRLE bizim büyümemize destek veren tüm takipçilerime teşekkür ederim.
@otomobilim1126
@otomobilim1126 2 жыл бұрын
Egzos ve kredi kartı ile ilgili bilgi çok iyiydi.Öğrenmiş olduk.Emeğinize sağlık.Teşekkürler.
2 жыл бұрын
Çok teşekkürler😊🙏🏿
@aragorn0030
@aragorn0030 Жыл бұрын
Hocam merhabalar ben 22 Mayıs'a aldım randevuyu. İlk aracım daha Yeni attım acemiliğimi ve hiçbir tecrübem yok muayene ile ilgili. Bende de Fiesta var motor arıza lambası yanıyor ama aldığımda expertiz sıkıntısızdi Fiestalarin kronik sıkıntısıymis. Neyse şimdi muayene öncesi bir ustaya göstereyim mi? Egzoz ölçümünü herhangi bir yerde yapabilir miyim? Bir de lastiklerim kötü çıktı expertiz raporunda aracı alırken. Parayla KZbin videolarından ölçümüne baktım 1tl ile sınırda gözüküyor. Ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz? İlk gidişim olacak onun da stresi var
Жыл бұрын
Merhabalar , motor arza lambası kronik değildir, lpg den dolayı yanar yada başka bir sorundan ama lpg olunca direk bundan dolayı kronik derler, lastikler ticari tip değilse lastiklerin tip endeksleri yazar yanda bazen binek araca ticari lastik takıyorlar geçmiyor, lastik havası vsvs ilgilenmezler aşırı kötü olmadıkça geçersiniz, şuan boşa bir para harcamayın, araç bir muayeneye girsin ,eksik bir şey varsa zaten ücret ödemeden 1 ay içinde yaptırıp tekrar kontrole gelip geçiyorsunuz .🙂👍sıkıntı yok yani stres yapmayın.
@aragorn0030
@aragorn0030 Жыл бұрын
@ teşekkür ederim İlyas abi içime su serptin. Araç dizel 2012 model 1.4 Fiesta. Motor arızalı servise götürün ışığı yanıyor aldığımda expertiz yapanlar bişey yok hata kodu bilgisayar ile bulunup silinir demişti ben de ustaya götürüp halledcm onu. elektriksel temassızlik da arıza lambasıni yakıyornus zaten benim sol ön far ben aracı çalıştırdıktan sonra dokununca yanıyor. Her şey için teşekkür ederim abi tüm videolarına baktım muazzam içerikler var bir gün herkesin konuştuğu bir kanal olacaksınız inşallah. Bayram günü de zahmet edip cevap yazdınız saolun bayramınız da kutlu olsun abi
Жыл бұрын
Abicim aracın arza lambası 2-3 sebepten yanar ,ama araç dizel dediğin için partükül filitreside tıkalıda olabilir (ekzoz susturucusu gibi bir malzeme iç yapısı farklı kısaca )yazılımla kapatıp içini boşaltıyorlar, bunun gibi sorunlar çözülür can sıkacak bir durum yok rahat ol 🙂👍 Kanal için güzel düşüncelerin beni onure etti çok teşekkür ederim abicim🙂🙏birlikte büyüyeceğiz inşallah varol ,bende bu güzel temennilerin için sana teşekkür ederim. Msjını instagram hikayemde paylaşacağım 🙂👍Görüşmek üzere selamlar ✋✋✋🙂 İnstagram: eksperim ilyas
@aragorn0030
@aragorn0030 Жыл бұрын
@ teşekürler her şey için İlyas abi. Ciddiyim. Biraz ekipman biraz içerik ile sen çok iyi yerlerde olursun. Videoların hepsini izledik arkadaşlarla . Umarım birkaç yıla yüzbinler hatta milyonlara ulaşırsınız. Esenlikler dilerim:)
Жыл бұрын
Çok teşekkür ederim abicim🙏🙂🙏i
@umutcan8521
@umutcan8521 11 ай бұрын
merhaba egzoz emisyonunu bir kaç gün önceden yaptırsak sorun olur mu acaba ?
11 ай бұрын
Hiç bir sorun olmaz, hatta muayene'den sonra'ki bir tarihte bitiyorsa 1 gün sonra bile olsa geçerli sayılır. Daha sonra bile yaptırabilirsiniz,Bu işlemi muayene istasyonu dışında yaptırmanızı öneririm, hem emisyondan geçmesi zor ,hemde sıranızı kaçırabilirsiniz. Kolay gelsin. ✋🙂Selamlar
@umutcan8521
@umutcan8521 11 ай бұрын
teşekkür ederim çok sağolun cevabınız için @
МЕБЕЛЬ ВЫДАСТ СОТРУДНИКАМ ПОЛИЦИИ ТАБЕЛЬНУЮ МЕБЕЛЬ
00:20
هذه الحلوى قد تقتلني 😱🍬
00:22
Cool Tool SHORTS Arabic
Рет қаралды 95 МЛН
Matching Picture Challenge with Alfredo Larin's family! 👍
00:37
BigSchool
Рет қаралды 53 МЛН
Araç muayenesinden ilk seferde geçmek için 10 ipucu
10:54
Otomobilin Mesut Abisi
Рет қаралды 1,2 МЛН
EKSPERTİZDE KAVGA ÇIKTI ! (SATICI ÇILDIRDI)
17:12
Düz Kontak
Рет қаралды 318 М.
Tüvtürk araç muayenesi | Araba Vizesi Nasıl Yapılır
10:28
Orta Şerit Tv
Рет қаралды 741
МЕБЕЛЬ ВЫДАСТ СОТРУДНИКАМ ПОЛИЦИИ ТАБЕЛЬНУЮ МЕБЕЛЬ
00:20