2023: a CSALÓDÁSOK éve | Idei játékélmények

  Рет қаралды 40,311

Büki Dani

Büki Dani

7 ай бұрын

___________________________________________________________________________________
Ahogy közeledünk év vége felé, jönnek folyton a mindenféle listák, hogy milyen is volt ez az év. És igen, december végén megint meg fogom csinálni a rewindot, ahogy eddig minden évben, viszont szeretnék egy külön videóban is beszélni arról, hogy milyen sok csalódás volt idén a játékok terén. Főleg egy olyan szemmel, hogy a másik videó, amit minden évben megcsinálok, az a “legjobban várt címek 2023-ban”, ami… Hát ha az ideit megnézem a végeredményekkel, akkor elég siralmas a helyzet. Szóval: ez a videó nem váltja ki a rewindot, nem beszélek minden játékról benne - ez egy új, ha úgy tetszik “sorozat” első része, amiben reagálok az év eleji jóslataimra egy videóban. És igen, az idei első évben nagyon, nagyon, de tényleg, nagyon sok csalódásról fogok beszélni.
A csatorna támogatója az Unibet: bit.ly/unileet
#játék #toplista #dani
Támogass minket egy csatornatagsággal, és még több extra tartalmat adunk!
/ @buki_dani
És itt találod a rajongói discord szerverünket:
/ discord
♦ KÖVESS MÁSHOL IS ♦
🟣Twitch: / buki_dani
🔵Facebook: / adranash
🟠Instagram: / adranash
🔴TikTok: / buki_dani
💯Ezen a lejátszási listán további toplistákat találhatsz, biztosan találsz még olyat, ami tetszik! 💯
• Toplisták, válogatások
🎞🎭Itt pedig megtalálod az eddigi Lore videóinkat, ha ezek érdekelnek jobban:🎭🎞
• Lore videók, játéktört...
☝☝ Iratkozz fel a csatornánkra, hogy ne maradj le a többi videónkról sem! ☝☝

Пікірлер: 183
@buszkeorbanisztaniallampolgar
@buszkeorbanisztaniallampolgar 7 ай бұрын
Teljesen egyetértek veled! Szerencsére nem volt tele csalódásokkal ez az év, és jöttek olyan gyöngyszemek is, mint a Baldur's Gate 3, Zelda: Tears of the Kingdom, és az Alan Wake 2!
@user-je3uk2bk6n
@user-je3uk2bk6n 7 ай бұрын
Szia Dani szuper videó lett!!!! Van egy videóötletem esetleg netlegendák rész is készülhetne az "ATTACKING ZEGETTA" játéksorozat nagyon furcsa múltjáról, a játékkészítők weboldalán lévő széfről és ezzel az egész relytéjes játéksorozattal és a mögötte álló emberekkel foglalkozhatna ez a videó. Szerintem szuper videó lenne!!!
@Dani-Cow
@Dani-Cow 7 ай бұрын
Ez egy nagyon jó videó lett!
@messziroljott1516
@messziroljott1516 7 ай бұрын
jó lett :)
@szabolcskiss5383
@szabolcskiss5383 7 ай бұрын
A játékok terén nekem nagyon jó volt ez az év! A War Thunder nevű játékban sok javítás, újdonság, fejlesztés és frissítés érkezett 2023-ban, ami sokkal jobbá tette a játékot mint amilyen azelőtt volt. Én elégedett vagyok.
@durov9635
@durov9635 7 ай бұрын
Ez mind nagyszerű....de egyes ismerőseim továbbra is konkrétan kiégnak a durván két agysejtel rendelkező community nagy részén (bot-hoz hasonló teljesítmény és leszaromság), akik inkább basznak ki mással a csapatból mint hogy kill-tt szerezzenek ; a logikán, fizikán és realitáson aluli jelenségek (pl: a kezelőszemélyzet koponyájáról a jármű közepe felé pattanó, kritikus találatot okozó lövedék...vicc xD ), kiegyensúlyozatlan matchamker, spawnkill, amit továbbra sem sikerült sehogy megoldani a drága hipokrata fejlesztőknek, jellegtelen és gyakori CAS ami rontja a játékélményt stb... I have spoken
@Nedvesperec
@Nedvesperec 7 ай бұрын
Jaja, a war Thunder idén fasza volt, a magyar al-ág pedig nagyon jó frissités volt, csak még hozzá kéne adni pár harckocsit (Nimród, 1-2 toldi, meg akkor már a zrinyi 1 és Turán 2 se legyen szezonális)
@Sazsi
@Sazsi 7 ай бұрын
A Bethesda amúgy annyira egy pofátlan banda! Legendás sorozataik vannak, amikből percek alatt egy baromi jó történettel és atmoszférával rendelkező játékot lehetne előrittyenteni. De azt, hogy így elkaszálnak mindent... én imádom a Fallout sorozatot és a New Vegas-ig egy nagyon élvezetes volt. De mondjuk az ami volt a Fallout 76 kijövetelekor, hogy nem voltak igazi npc-k, hogy rengeteg helyen, még a fast travelhez is fizetni kell, és az a sok bug... ez sértés Brian Fargora nézve akinek ilyen remek sorozatot köszönhettünk.
@gyurmagyuri6440
@gyurmagyuri6440 7 ай бұрын
Jobbulást, Dani!
@NightOwlHu
@NightOwlHu 7 ай бұрын
Most egyénként kijött a For Science! Update a KSP2-höz amivel elvileg már játszható… nekem sajnos még nem volt időm játszani vele de egész jókat mondanak róla itt yt-n
@zokeszt
@zokeszt 6 ай бұрын
Tisztelem a véleményed a Hogwartsal kapcsolatban, de felteszem itt a kezem mint olyan aki kifejezetten élvezte az általad kevert műfajnak nevezett játékmenetet. Nem csak én, az egész család. :D Egyik pillanatban még szórtam a tiltott átkokat és egyszerre végeztem ki kisiskolásként egy tucat varázslót, a másikban meg shiny unikornisokat kerestem. :D Abszurd, de nem is kell komolyan venni egy játékot ami a kikapcsolódásról szólna.
@andrasmolnar6146
@andrasmolnar6146 7 ай бұрын
Nekem ez az év összességében pozitív volt filmek és játékok terén. Az Oppenheimer az első pozitív mozis élményem volt a két idén megjelent magyar rajzfilmmel egyetemben (Kojot négy lelke, Műanyag égbolt). Amiket korábbi évekbeb moziban láttam mind csalódást keltőek voltak számomra pl. Star Wars 7. Ezen felül egy csomó jó régebbi játékot tudtam beszerezni steam-en akciósan, mint pl. a Papers, please; Portal 2 és a Left 4 Dead 2. Az új címek nem izgatnak, mert borzasztóan gépigényesek és nem tudnék velük amúgysem játszani.
@samuelpozsar-monigl2413
@samuelpozsar-monigl2413 7 ай бұрын
Szia Dani! Szerinted mikkorra várható az új Nintendo switch?
@randomvideos2k205
@randomvideos2k205 7 ай бұрын
Uhh tényleg jó hogy szótá én is felveszem az enyémet aztá én befejeztem örökre ezt a YT-osdit.
@leventevesmas3454
@leventevesmas3454 7 ай бұрын
Nekem az ilyen jellegű élményem mint neked a diablo 4-el a New World volt! Egy hét alatt fel lehetett menni maxra aztán semmi nem volt az end game fázisban, kész puff. Majd egy évet vártam hogy jöjjön valami, vissza mentem egy hónap alatt ki lehetett szedni mindent és megint semmi. Nagyott csalódtam és fáj is érte a szívem. 😢
@SzofiVajna
@SzofiVajna 7 ай бұрын
Igaz :c
@zolmil
@zolmil 7 ай бұрын
Nem tudok egyetérteni, ritkán van ilyen jó évünk játékfelhozatalból és minőségből, mint ami idén volt. Elfogadom, hogy te nem így látod, az objektív érveiddel nem tudok vitatkozni, a szubjektív véleményeddel pedig nem értek egyet. A VR-os srácok szerintem jól vázolták az idei évet a kibeszélőkben, valahogy én inkább velük értek egyet. Ettől függetlenül érdekes volt meghallgatni a te álláspontodat is. :)
@Buki_Dani
@Buki_Dani 7 ай бұрын
Rengeteg nagyon jó játék volt idén, szó se róla, én választottam rosszul az év elején, hogy mire várok :D
@tamasbudai5198
@tamasbudai5198 7 ай бұрын
@@Buki_Dani A Hogwarts Legacy nem volt rossz játék és én kerültem a botrányokat j. k. rowlingról mert semmi köze a játékhoz nem ő csinálta és nem rég megvettem akcióban a játékot és szerintem jó lett bár a szerepjáték és RPG elemek lehetnének jobbak a játékban hogy meg értem ha valakinek nem jött be a Hogwarts Legacy játék ezek miatt mert ez egy Avalanche Software játék nem egy Witcher játék vagy a Cyberpunk 2077 játék de szerintem a Hogwarts Legacy játék inkább egy akció kaland játék lett egy kis RPG elemek el is nem és lett egy Mass Effect se de imádom a Hogwarts Legacy játékot de nem lesz nálam a ÉV játéka de egy akció kaland játék jó lett a Harry Potter világban.
@jaqen755
@jaqen755 7 ай бұрын
Kijátszottad a BG3-mat? Milyen karaktered volt?
@yorokobineko6019
@yorokobineko6019 7 ай бұрын
Hogwarc legasyba a tinta világot még mindig nem lehet át ugrani? ott el akadtam
@adamkugyela6107
@adamkugyela6107 7 ай бұрын
Számomra vegyes év volt.Pl Nagyon vártam a Bethesda új játékát de a Starfield nagyon rosszul van optimalizálva.A másik behalt imádott GTX 1070ti om.Ezért váltottam szűkös keret hiány miatt egy Amd Rx5700xt re.De pozitívan csalódtam nagyon hűségesen szolgál azóta is.Imádom.
@oldersdev
@oldersdev 7 ай бұрын
Most vettem meg a kerbal space program 2őt mivel kijött a sience update :D Na most vágj bele dani, Nagyon össze rakták! tökéletesen fut nincs fps probléma :D persze apróbb bugog vannak nem tökéletes :) most tart ott amint az első rész tartott a vége fele :)
@Buki_Dani
@Buki_Dani 7 ай бұрын
Na jól van ezt többen írtátok, akkor januárban belenezunk!
@richardvass6646
@richardvass6646 7 ай бұрын
🤔 nekem annyira csalódottnak tűnsz , az az érzésem miközben nézem a videót ezt meg se akartad csinálni . Lehet időd nem volt elég .🤷🏼‍♂️ Nem panaszkodni akarok csak kicsit , összecsapott munka . De lehet ha jobban figyelek tévedek 😅
@Buki_Dani
@Buki_Dani 7 ай бұрын
Csak szimplán lebetegedtem, mikor ezt forgattam már jöttem ki belőle de valszeg azért látszódhat rajtam, hogy nem vagyok 100-as még:D
@GecaaaHUN
@GecaaaHUN 7 ай бұрын
Ami számomra abszolút pozitív csalódás volt, az a Warhammer 40000: Rogue Trader. Itt jegyzem meg a BG3-al nem játszottam, ezért meg sem próbálom összehasonlítani vele. Örülök a játék sikerének, de mivel WH40K rajongó vagyok és a madarak nagy meglepetésemre azt kezdték csicseregni, hogy jó lett a Rogue Trader, így annak álltam neki előbb. Röviden: végre egy GW licenszelt játék, ami konkrétan az elmegy vagy nettó sz@r kategóriától el tudott szakadni. Tökéletes? A világ legjobb játéka? A fészkes fenéket, ellenben egy teljesen jó iparos munka, kiválóan hozza a 40K univerzumot (nyilván bele lehet kötni dolgokba, mert olyan nincs, hogy egy vérrajongó ne találjon kivetnivalót...), az asztali azonos nevű RPG-ből nagyon sok minden köszön vissza a mechanikákban (characteristics, skill, talent, stb. vonalon). Viszont halvány lila dunsztom sincs milyen hosszú a játék. Minimum 60 órám van benne és szerintem még nem tartok a végénél, hiszen még csak most találkoztam az előzetesekben bemutatott egyik karakterrel, aki még nem került be a csapatomba. A sztorik jók, a karaktereknek van személyisége, nem csak alibiznek, sőt szerves részei az eseményeknek. És a történetekben tényleg figyeltek olyanokra, amik felvetnek egy problémát, arra megoldás kell és nem a "mennyünk má oda azt gyilkoljunk le mindent, ami piros sziluettet kap". Nyilván rengeteg harc van benne, de szerencsére nem csak ebből áll ki a játék és a megszakításokat gondosan adagolja, szerintem pont optimális mennyiségben, gyakoriságban. Nem tettem magasra a lécet a játékkal kapcsolatban, de abszolút jó döntés volt és olyanoknak is bátran ajánlom, akik nincsenek otthon ebben az univerzumban.
@SzofiVajna
@SzofiVajna 7 ай бұрын
Egyet tudok érteni! Köszönjük ezt a kis összefoglalót!🥰
@gzsofi5
@gzsofi5 7 ай бұрын
Ezek közül csak a Hogwarts Legacy-val játszottam, de nekem sem volt olyan felhőtlen élmény. Mármint még most is tart, mert nem fejeztem még be... Amikor láttam a videókat róla akkor is voltak már kételyeim főleg a miatt, hogy telepakolják amúgy számomra felesleges építgetéssel meg stb, de úgy voltam vele a Harry Pottert szeretem és, ha kárpótolni tudnak egy jó történettel, akkor elnézem ezt a részét. De a történet sem olyan jó. Nekem is kb addig volt érdekes amíg az iskolába nem értem, ott még volt pár jó pillanat (bevásárlás, ház választás), aztán totál unalomba fulladt. Nekem leginkább az a bajom az egésszel, hogy hiányzik az akció, a látványos átvezető videók. Helyette csak azt nézhetem, ahogy két karakter beszélget és a kamera hol az egyiken, hol a másikon van. Valahol nincs élet benne. Az egyetlen dolog, ami tetszik benne az a Harry Potter hangulat és végülis a grafika is jó.
@akossz30
@akossz30 7 ай бұрын
Én megjelenésekor játszottam vele sokat hát emlékszem volt olyan sidequest amit meg se tudtál csinálni mert nem tudtál egy ketrecet kinyítni bug miatt végül megcsináltam az összes achievementet de azóta se vettem elő
@gzsofi5
@gzsofi5 7 ай бұрын
@@akossz30én szerintem nem fogok erőlködni. Megcsinálom majd a fő sztorit meg Sebastian side questetjét, mert az még valamennyire jó, de ennyi volt.
@Folty
@Folty 7 ай бұрын
Nálam annyira nagy csalódás nem volt a D4-en kívül mivel én még mindig a World of Warcraft-al (és World of tanks/warships-el) játszok. A D4-el viszont még 1 hetet se játszottam és azóta még esélyt sem kapott.
@7david_official
@7david_official 7 ай бұрын
EaFc 24 is egy nagy csalódás volt
@kisratting
@kisratting 7 ай бұрын
En iden csak a Baldurs Gate 3at vartam nagyon es nagyon orulok, hogy hozta az elvart szintet. 😊
@Hmate_youtube
@Hmate_youtube 7 ай бұрын
Szia Dani, én még két idén megjelent játékot megemlítenék. Az első, az Unreal Engine 5-ben készült, de mégis szarrá laggoló Lords ot the Fallen, ami nekem csalódás volt, főleg azért, mert pixelesen folyik benne a vér. A második amit még megemlítenék, az Alan Wake ||, amit én őszintén nem vártam, és nem is játszottam vele, de láttam róla egy végigjátszást, és a story olyan k*rvára jól sikerült, hogy nekem ez a kedvenc játékom az idén.
@aronlovasz4285
@aronlovasz4285 7 ай бұрын
Én szerintem egy nagyon jó évet zárhattunk videojátékos fronton. A Diablo 4-től semmit sem vártam, mert már régóta nem szabad hinni a Blizzardnak (OW2). Nekem a legnagyobb csalódás pedig a Starfield volt: Én őszíntén Bethesda fan vagyok, (ritka eset tudom) de ezt a játékot sajnos le raktam 2 óra után. Nem tudom mi az ami legjobban bánt a játékkal kapcsolatban: az hogy elvileg ennek a játéknak kell megmentenie az XBOX-ot vagy az hogy a játék a Skyrim szintjén van (sokszor még azt a szintet se éri el). De legalább látom hogy itt is sikerült egy kis modder közösséget kialakítani a játék körül. Todd Howardról meg az a véleményem hogy nincs tisztában a csapata teljesítményével (na meg azt hogy örökké ugyanazon a Creation enginen lehet videojátékot fejleszteni). Így végezetül eléggé aggódom az ES6 miatt de méginkább a Fallout 5 miatt.
@frostrioter6804
@frostrioter6804 7 ай бұрын
Én egyáltalán nem követtem az új játékokat mert mindig volt valami jobb de ha jól tudom a Remnant 2 idén jött ki és pont egy olyan időszakomban amikor nagyon nem találtam magam és mivel nem ismertem az Ashes-t viszont utána néztem elkezdtem azt még nem értem a végére mert sok mindent játszok egyszerre
@ZoltanSebestyen
@ZoltanSebestyen 7 ай бұрын
Nekem a Diablo 4 alapjában véve tetszik, csak a closed beta teszt volt egy borzalom.
@matyashadobas8716
@matyashadobas8716 7 ай бұрын
egész videó alatt a tokádat néztem xd
@akusav333
@akusav333 7 ай бұрын
Pozitiv csalódás: jó 1 év óta nem érkezett frissítés az early access Ready or Not -hoz, már belenyugodtam, hogy ez is csak egy early access lehúzás volt, majd most 1 hete kiadták az 1.0-t tényleges újításokkal.
@MagyarosPaprika
@MagyarosPaprika 7 ай бұрын
Ezért kell régebbi bevált gémekkel nyomulni
7 ай бұрын
A Hogwarts Legacyból a végigjátszást láttam VRPistitől Amennyi igy a videókon keresztül átjött, szerintem tok jó játék A szükség szobájában nem nagyon muszáj leragadni, ha nem mész rá a főzetekre az akciók során
@RastaAlban
@RastaAlban 7 ай бұрын
Bethesdába a Starfield kapcsán bele kell rúgjak egyet. Említetted a szikla alól feljövő lényt.. Fallout 4ben a radskorpiónál meg tudták oldani, hogy sziklából nem tudott feljönni, érdekes, hogy itt már nem.
@doradaranyi6731
@doradaranyi6731 7 ай бұрын
a tényleges fejlesztők és programozók nagyon gyorsan fluktuálnak, valószínűleg az a senior aki azt meg tudta oldani már a 3. munkahelyén van és ismerve a Bethesdát és a bugjaikat nem hinném, hogy túlzásba vinnék a dokumentációt
@NoraTheCreator117
@NoraTheCreator117 7 ай бұрын
24:08 hatalmas kihagyott ziccer volt nem ellőni az "I have the high ground" poént
@azzttiss6452
@azzttiss6452 6 ай бұрын
Itt a video eleje ugy hangzik mintha fel lenne talalva a spanyol viasz 😂
@rolandkiss5160
@rolandkiss5160 7 ай бұрын
Ksp 2 olyan állapotban van hogy szégyen. Konkrétan a fejlesztőknek kéne fizetnie hogy a gamerek jelentsék a hibákat és bugokat. A gépigénye meg egy vicc, a jelenleg top op gépeken is úgy szaggat mint nagyi nokedlit a pörkölthöz.
@Sipgeraf
@Sipgeraf 7 ай бұрын
Én már inkább nem is játszok AAA-s játékokal,Indieket jobb szeretem. Meg persze én is animálni fogok :3 Csak ki tudja még milyen lessz, egyenlőre egy pilotot tervezünk, ez lessz az első ilyen projektem. (bevagyok sózva :3)
@SzofiVajna
@SzofiVajna 7 ай бұрын
Sok sikert kívánok :)
@tf2fan717
@tf2fan717 7 ай бұрын
A yt bug os vagy mi? Nekem azt jelzi hofy te ezt 4 napja írtad de a videó 1 órája jött ki
@hollywoodmemories9703
@hollywoodmemories9703 7 ай бұрын
@@tf2fan717 Valószínűleg a csatorna tagok már hamarabb láthatták
@tf2fan717
@tf2fan717 7 ай бұрын
@@hollywoodmemories9703 ez lehet
@-kekmacska-48
@-kekmacska-48 7 ай бұрын
Nekem a Fallout 76 is megbocsátható volt, el lehet vele lenni, meg is vettem, 52 a metacritic pontszáma, a Starfield 86-on áll, szóval én azért adok neki egy esélyt ha lesz elég helyem
@Peti2054
@Peti2054 7 ай бұрын
Ha elfogadod hogy egy űr "fallout" még élvezhető is . Ha kijavítanák a legidegesítőbb hibákat pl nincs térkép ... akkor egy középszerű játéknak nem lesz rossz.
@-kekmacska-48
@-kekmacska-48 7 ай бұрын
@@Peti2054 komolyan nincs térkép? Egy open-world játékban?? Én még térképpel is gyakran eltévedek játékokban (irl persze egyszer járok valahol rögtön fejből tudom mi merre van)
@Marcsello.011
@Marcsello.011 7 ай бұрын
@@-kekmacska-48ott a bal also sarokban az orad kepeben egy iranytu amin latod a kijelolt kuldetest stb. De terkep is van, nem kell felni. Nem atomfizika egy jatek se.
@valentinvas6454
@valentinvas6454 6 ай бұрын
@@-kekmacska-48 Mikor már leszálltál egy bolygóra vagy holdra annyi a térkép hogy egy szürke felületen látod nagyjából hol vannak pontok ahol vannak dolgok mint barlang vagy bázis de ennyi. Egy városban mint New Atlantis teljesen el vagy veszve mert borzasztó a kialakítása és ott sem látsz semmit a "térképen". De egy városon belül is mint NEON konkrétan 80-100 méterenként töltőképernyő van. Az ellenséges AI még sokszor mindig vicc. Épületen belül nem egyszer úgy lett vége a harcnak hogy az egyik ellenfél meegpróbál visszavonulni de ebből annyi lesz hogy beragad egy ajótnál és folyamatosan csak fut egyhelyben. Az összes companionnak ugyanaz a morális rendszere és folyton cseszegetnek mindenért de főleg azért ha valami jutalmat kérsz miután az életed kockára téve gyilkoltál le ellenfeleket. A bolygók 80-90% án valójában semmi feldedeznivaló nincs. Leszállsz és tőled több 100 méterre lesz egy barlang, bázis, kutatóállomás vagy hasonló. Én olyan 20 óráig el voltam vele de aztán rájössz hogy szép lassan hogy hiába mész több naprendszerrel később akkor is csak ugyanazokat a bázisokat barlangokat találod kisebb variácókkal megspékelve. Abszolút nincs meg az érzés mint a Fallout 4 ben ahol majdnem mindig tök izgalmas volt bemenni egy új épületbe felfedezni. Fel nem fogom ez hgy lehetett 86 pont. Valszeg azért mert irtózatosan politikailag korrekt a játék és ez sok "újságírót" lekötelez manapság.
@ferencbelanyi8484
@ferencbelanyi8484 6 ай бұрын
Fallout 76- ban. A skorpió elő tud bújni a kültéri fa lépcsőből. Pedig ott csak levegő van. Onnan koppintották.
@RNK2011
@RNK2011 7 ай бұрын
nekem nem volt a csalódás éve 2023 mert lett egy barátnőm
@hyplayer
@hyplayer 7 ай бұрын
Gratulálok!
@endermatecrafthun1252
@endermatecrafthun1252 7 ай бұрын
Mázlista
@justanunknownman6027
@justanunknownman6027 7 ай бұрын
És ez a top komment😂 grat
@nathansaranszki6447
@nathansaranszki6447 7 ай бұрын
boldog emlékeket kívánok🎉
@user-lf5ht1ze7o
@user-lf5ht1ze7o 7 ай бұрын
@@originaldeependbalint So Truee
@DSanya
@DSanya 7 ай бұрын
Nagyjából stimm, Diablo 4 és Starfield hatalmas csalódás, főleg a D4 a closed beta teszt után. Azt nagyon élveztem, a végleges játék pedig elég rövid és laposnak tűnt számomra. Pozitív a Hogwarts Legacy, a Baldur 3, és ami nem volt a listán: Aliens: Dark Descent (toplistás nálam), Remnant 2 (bár erről vegyesek az érzéseim a vége kapcsán).
@sigrun1811
@sigrun1811 7 ай бұрын
A Starfield bukása fáj olyan szempontból, hogy ezek után ha meg is jelenne a The Elder Scrolls 6 a bizalom hiánya miatt nem venném meg a játékot. De valószínűleg mások sem. A starfield maga engem nem érdekelt és nem is játszottam vele, de örültem volna ha legalább egy oké játék lett volna. De nem lepett meg a játék bukása, főlleg ha meg nézük Fallout 76 teljesítményét. A bethesda arany dobozba is teheti az új TES6-ot akkor sem venném meg.
@B_Adam
@B_Adam 7 ай бұрын
Megmentetted a napom Dani.. Semmi érdekes nem volt ma a Youtuboon.. Aztán szembe jött velem ez a videó.. :D
@riccicava4796
@riccicava4796 7 ай бұрын
de még csak dél van, és a videó csak 30 perc... mi lesz a nap hátralévő részével ?
@B_Adam
@B_Adam 7 ай бұрын
Nessaj tett fel videót.. :D @@riccicava4796
@SemSenki
@SemSenki 7 ай бұрын
A D&D filmen én is majdnem elsírtam magam, de nem a gyönyörtől.
@mihalyszekeres5825
@mihalyszekeres5825 7 ай бұрын
Lesz fejlesztői pokol?
@bogyomentol6331
@bogyomentol6331 7 ай бұрын
nekem a D4 az ev jateka. a Bg3 kapcsan azt hinne az ember a korokre osztottsagnal mar tovabbfejlodtunk agyilag de mindig erhetik az embert meglepetesek
@jaqen755
@jaqen755 7 ай бұрын
Aszondja agyilag :D Mert a hack n slash Diablo 1999-es harcrendszere annyira új, meg sok agymunkát követel igaz? :D Te kis tizenéves Codhuszár.
@rosiersz8906
@rosiersz8906 7 ай бұрын
Én pl nagyon élveztem a Hogwarts legacy-t ez volt az első nagy játék ami végig játszható és én végig játszottam. (Előtte nagyrészt olyan játékokkal játszottam amiket nem lehet kijárszani pl minecraft) Imádtam a sztorit és a mellék küldik is nagyon érdekesek voltak amúgy. Kicsit talán több féle vagy kevesebb számú Merlin próbát el tudtam volna viselni de amúgy jó volt. És amúgy elárulom, nem randi szimulátor abszolút. Nem lehet benne randizgatni meg ilyenek (🤣mond el hogy nem játszottad végig...). És nekem pl a bosshoz kellettek főzetek mert anélkül így "kezdő" ként nem voltam elég ügyes. A "botrányokkal" kapcsolatban pl csak azt tudom mondani hogy nekem felüdülés volt azt látni hogy a kommentek nagy része azt tükrözte (ki szebben ki durvábban(azokkal mondjuk nem értek egyet de ide tartozik)) hogy a magyar emberek nem kérnek ebből a durva propagandából és erőltetésből, illetve hogy el tudják választani az írót és a művet és tudják az írónő nékül élvezni a Harry Potter témájú dolgokat. (Én viszont pl egyet értek az írónővel és úgy gondolom hogy a modern feministák, akik teljes jogú nőként tekintik a transzneműeket, inkább ellene vannak a nőknek míg az a kevés megmaradt feminista mint Rowling már halálos fenyegetéseket kap mert elege van abból hogy a nőnek öltözött férfiak leuralják a nőket. [És nem, nem fizettek le, nem itthoni médiából tájékozódom már évek óta, nem vagyok fideszes és nem vagyok se homofób se transzfób se semmi ilyesmi kösz heló.])
@buszkeorbanisztaniallampolgar
@buszkeorbanisztaniallampolgar 7 ай бұрын
Ha játszottál volna olyan híres, és jól sikerült, nyíltvilágú játékokkal, mint pl a Witcher 3, Skyrim, Fallout 4, vagy valamelyik Far Cry vagy Assassin's Creeddel, akkor te is unnád a Hogwarts Legacyt. Ez ugyanis semmiben sem tűnik ki az előbb említett open world játékok közül, vagy még rosszabb is náluk. A másik, hogy Dani nem állította azt, hogy ez egy randi szimulátor lenne. Csak azt mondta, hogy volt egy játékosréteg, akik ezt várták tőle (közöttük én is). Sokkal jobb lett volna a játék, ha üresen mosolygós NPC-k helyett kidogozottabb személyiséget kapott volna mindenki az iskolában, akikkel mélyebb kapcsolataid is lehettek volna.
@rosiersz8906
@rosiersz8906 7 ай бұрын
@@buszkeorbanisztaniallampolgar Játszottam a witcher 3 al előtte csak nem játszottam végig. Most kezdtem újra nemrég. Mégsem untam a játékot. És azt mondta, hogy azért 💩 mert félig egy kaland játék félig meg egy stardew valley ahol termesztesz meg randizgatsz és mivel két féle így nem lett jó egyik fele se.... Szóval de azt mondta....
@viktorjakab2049
@viktorjakab2049 7 ай бұрын
Figyeld azt gondolsz amit akarsz, de ha oda kell tenned a mondandód végére hogy nem vagy homofób vagy transzfób az csak azt jelenti hogy az vagy.
@rosiersz8906
@rosiersz8906 7 ай бұрын
@@viktorjakab2049 Remek. De szerintem nem nagyon van már olyan ember ezen a világon aki nem az. Ha nem akarsz transzneművel randizni heteroként, az vagy. Ha nem támogatod a női sportolók ellehetetlenítését, az vagy. Ha nem szeretnéd egy bizonyos kor alatt azt tanítani a gyerekednek hogy talán rossz testbe született, de legalább azt csinál amit csak akar nehogy sérüljön a kis lelki világa, az vagy. Ha megtudod a gyereked nemét születése előtt és elmondod a családnak, barátoknak, az vagy. Ha nem gondolod úgy, hogy az embernek az a legnagyobb megpróbáltatása az életben, hogy megtalálja a nemi identitását, az vagy.... És még bőven nincs vége. Szólval lehet hogy az vagyok. De ha én fób vagyok, akkor azok akik ténylegesen elnyomják ezt a csoportot (is) mondjuk az iszlám országokban azok mik?
@Adumbasss
@Adumbasss 7 ай бұрын
a Baldur's Gate az egy nagyon jó játék szerintem is
@feklandhd2
@feklandhd2 7 ай бұрын
Azért a Starfield-nél rendesen előkerült pár érzelem.. 😅😅😅
@DemeterCS
@DemeterCS 7 ай бұрын
3x futottam neki a Hogwarts Legacynak, és 3x untam rá, az utolsó nekirugaszkodásomra kb 15 órát szenvedtem bele, egyáltalán nem kötött le, halál unalom az egész számomra is. Nagyon nem ezt szerettem volna kapni.
@aronveress8052
@aronveress8052 7 ай бұрын
Nekem nagyon tetszett a Hogwarts Legacys kár hogy ez a véleményed de köszi hogy elmondtad
@janoskocsis5524
@janoskocsis5524 7 ай бұрын
Nekem a legnagyobb csalódás az éven a Cyberpunk 2077 DLC-je volt. Olyannyira hogy mikor elértem egy pontra, a teljes játékot otthagytam, mert annyira kiakasztott. Legszívesebben kibeleztem volna az íróját. Én nem a standard -elvárt és támogatott utat választottam. Spoiler következik- Én a hekker csaj mellé álltam, és kitartottam mellette. Mindvégig. Teljesen és fentartások nélkül. Bajban volt, és a segítségemet kérte. Elárult, de élni akart, én meg legenda lenni. Már a játék elején felteszik a kérdést, legenda akarsz lenni, vagy egy túlélő senki? A legendának nagy durranással kell távoznia. Márpedig ha én legenda akarok lenni, nem baj, ha megmentem a csajt, és nekem nem jut ellenanyag. Erre mit ad a játék? LÓFASZT. A végén befut az ügynök, és vagy átadom a lányt vagy lelő. Ennyi. Ami egy vicc. Előtte mészároltam le egy elit kommandós sereget. erre a gyökér egy pisztojjal lelő. Azzal a játékkal már max úgy ölhetett volna meg, ha halálra röhögöm magam. Főleg amiatt hogy nem használhatod a karid. Millió módon végezhetnél vele a játék felépítése és lehetőségei miatt, de semmi. Nem engedik szimplán. Visszahízódhatsz mialőtt beszédbe elegyedsz az ügynökkel, és szétlőhetnéd a fejét, de nem engedik hogy letedd a lányt és elővedd a mesterlövész puskát, simán meghekkelhetnéd és kiégethetnéd az agyát, öngyilkoságot kényszeríthetnél rá, berobbanthatnád a gránátját, tönkretehetnéd a fegyverét, de nem. A játék nem engedi hogy használd a lehetőségeidet. Vagy ott hagyod a lányt, vagy game over. Eleve egy titkosügynökről beszélünk. Ha már bukni kell a csajt, akkor miért nem hagyják hogy feltegyem a gépre, amiben elrejtőzött az ügynök, és a távozásom után szimplán elviszi? Egy rohadt elfogadható, csalásmentes végen nem tudnak betenni? És utána még smúzol nekem a geci? Isten bizony, én úgy felhúztam ezen magam, hogy az összes készítőt megöltem volna, ha elérhetőek számomra...És még ezt a szart dícsérik?
@tamaspanczel612
@tamaspanczel612 7 ай бұрын
A hiba az ön készülékben van. Amikor a végén befut az ügynök hogy vagy átadom a lányt vagy lelő, én simán lelőttem az ügynököt. Minden további gond nélkül De bkurvaszsargacifosajkáték. Nem is felhasználó a hülye
@MH_Based
@MH_Based 7 ай бұрын
Az idei év csalódásai számomra: Diablo 4 és a Spider-man 2. A Diablo egy újabb pofátlan lehúzás, arról nem is beszélve, hogy a játékmenet kész vicc, a spider-man 2-ben meg semmi újat nem sikerült találnam ami miatt megérte azt a 70 eurót!
@kbrelax1353
@kbrelax1353 7 ай бұрын
Én megvettem a Hogwarts Legacyt karácsonyi ajándéknak. Nekem nagyon tetszik. Rowling meg mehet a fenébe a hülyeségeivel. Én azon akadtam ki legjobban az írónővel kapcsolatban, h kijelenti közösségi médiában, h Dumbledore homokos? Úgy, h semmi ilyesmit nem írt a könyvekbe? Kavar a hölgyemény össze-vissza, gondoljunk csak a Legendás állatokra.... (Hogwarts Legacyban most fogtam egszarvút. Még kell neki egy barátnő, úgyhogy föl vagyok hypolvaXD)
@jaqen755
@jaqen755 7 ай бұрын
Sok mindent nem írt bele a könyvekbe, amik a Hogwarts wikin fent vannak, és kánonnak számít. Sok író csinálja ezt. A regények teljesértékűek így is, miért írt volna bele ilyesmit?
@kbrelax1353
@kbrelax1353 7 ай бұрын
@@jaqen755 Én arra próbáltam felhívni a figyelmet, h az írónő megalkotott egy karaktert, majd miután az egész Világ megszerette, olyasmit akart hozzáadni, ami nem illett bele az addig megismert karakterről kialakított képbe. Történet szempontjából lényegtelen, megkavarta az időt is (mikor is volt Dumbledore fiatal? 200 éve? mi is volt akkoriban elfogadott?), csak azért, h lehessen csinálni egy modernizált múltat Legendás állatok és megfigyelése címmel. 3-borzalom-katyvasz felvonásban!
@jaqen755
@jaqen755 7 ай бұрын
@@kbrelax1353 Nem a filmek miatt csinálta, korábban tudni lehetett. Mi volt elfogadott 200 éve? Nem m1? Akkor is voltak melegek. 1000 éve is. Nem a társadalmi berendezkedés meg a politikai struktúra miatt vannak melegek...
@szotyi3343
@szotyi3343 7 ай бұрын
Én két idei játékkal játszottam, a Survivor és a Mirage. A Mirage-tol nem vártam sokat hozta amit kellett. A Survivor csalódás nekem pont azért mert nagyon vártam. Idén újjítottam PC-t és hát botrányosan futott plusz a story se nagy eresztés, ja és még mindíg elég szarul fut PC-n.
@tamasbudai5198
@tamasbudai5198 7 ай бұрын
Story nem rossz de a platformer részek nem lettek jól bele rakva a Survivor játékban és fel hoztak de szerintem kaptunk egy jó kis Star Wars játékot amit jobban élveztem néha a Hogwarts Legacy játéknál de az se lett rossz csak Survivor játékban szerintem jobb lett story és azt sajnálom hogy megint egy Arkham Knight szintű PC verzió lett számítógépekre a Survivor játékból nálam ezért is lett csere inkább még a Arkham Knight idején pedig az se most volt.
@FlankerFoxy
@FlankerFoxy 7 ай бұрын
Én azt sajnálom hogy a Space Marine 2 2024 öszére csúszott de igazából nem érekel csak legalább legyen jó
@Snowxi
@Snowxi 6 ай бұрын
Én a StarCraft: Ghost -t vártam nagyon 20 évvel ezelőtt de csak egy impozáns intro emlegeti fel, hogy lehetett volna belőle valami 😑.
@FireGod44
@FireGod44 7 ай бұрын
Nekem se volt csalódás az év
@rogyionromanovicsraszkolny9851
@rogyionromanovicsraszkolny9851 7 ай бұрын
Mik azok a pöttyök a szemüvegen? :'(
@DaniO8
@DaniO8 7 ай бұрын
Nekem az idei év 3as toplistája mind 2 oldalon igy nez ki: 3 (szerintem) legjobb idei játék: 1. Baldurs Gate 2. Armor Cour 6 3. Mortal Kombat 1 3 (szerintem) legrosszabb: 1. Starfield 2. Spiderman 2 3. Diablo 4
@DaniO8
@DaniO8 7 ай бұрын
?
@Beni_Crafter
@Beni_Crafter 6 ай бұрын
Túl okos volt a bogár XD
@SzofiVajna
@SzofiVajna 7 ай бұрын
DE nekem a Hogwarts Legacy full az év játéka. De a többi megjelenéssel egyet értek.
@utonev755
@utonev755 7 ай бұрын
Támogató komment
@justtedy5950
@justtedy5950 7 ай бұрын
tykyo a pulcsid :D
@benjaminkope9107
@benjaminkope9107 7 ай бұрын
Nekem idei nagy csalódás a Forza Motorsport volt 😢
@Manhuntish
@Manhuntish 7 ай бұрын
A program 2 még nem jelent meg nincs megjelenési dátuma XDXDXD
@jaqen755
@jaqen755 7 ай бұрын
A Kerbal Space Program 2? Rég kint van...
@Manhuntish
@Manhuntish 7 ай бұрын
Bétaverzió kit érdekel XDXDXD@@jaqen755
@Manhuntish
@Manhuntish 7 ай бұрын
The before hogy maradhatott ki enye enye.
@endermatecrafthun1252
@endermatecrafthun1252 7 ай бұрын
Nekem annyi szempontból jó volt ez az év hogy a Microsoft sikeresen magába kebelezte az Activision Blizzardot. Remélem majd ők helyre pofozzák őket. Meg nekem tetszett a Minecraft Legends.
@patrikszabo5069
@patrikszabo5069 7 ай бұрын
oksi
@tamaspanczel612
@tamaspanczel612 7 ай бұрын
Nekem a Hogwarts Legacy volt az év játéka, oké messze nem tökéletes és sok minden lehetne jobb, de ezzel szórakoztam a legjobban. És jó nagy barom lennék ha hagynám hogy ostoba woke-sok hülyeségei elvegyék a kedvem
@Y0urself_
@Y0urself_ 7 ай бұрын
Úgy érzem, ez a videó a lehető legszubjektívabb, ami létezhet. Ez a te saját hisztid szavakba öntése, és a saját keserűséged rávetítése a játékokra. Van amiben igazat tudok adni, de többségében nem. És remélem, a játékosok többsége sem áll hozzá ennyire negatívan. Ami viszont ennél is nagyobb probléma, hogy ezzel egy nagy közönséget befolyásolsz affelé, hogy ami valójában jól sikerült, azt is szarozzák, ahogy te is tetted ebben a videóban. (És itt szó szerint, a "szar" szó használatára is gondolok nálad...) Ez a videó a leg'szar'abb tőled eddig, hogy stílusos legyek.
@jaqen755
@jaqen755 7 ай бұрын
De hát ez egy szubjektív videó. Sosem volt célja objektívnek lenni. Senkit nem befolyásol, akit igen, annak nincs saját véleménye.
@Marcsello.011
@Marcsello.011 7 ай бұрын
Peldaul: csunya rossz bethesda rpg, todd howarf es szarfield megmondja mit csinalj es nem terhetsz el tole, le is toroltem. Ekozben Pokember 2 kozben ugyanezen tortenetmeselessel es 0 elteresi lehetoseggel ugyanugy open world cimkent: azta ez de jo jatek mar. Az ervelese nehany jateknal a 0-t is alulrol veri csak😂
@jaqen755
@jaqen755 7 ай бұрын
@@Marcsello.011 Csávó a Starfield RPG, a Spider Man egy akciójáték. Az Open world csak egy feature, egy jellemző. Egy akciójátékban nem várunk különböző megoldásokat a helyzetekre...
@Marcsello.011
@Marcsello.011 7 ай бұрын
@@jaqen755 mint ahogy egy max mellekkuldetesekkel 20 oras filmszeru sztoris jatek (igen kijatszottam platinazva) es egy mellekkuldetesekkel egyutt is alsohangon 40 oras/40+bethesda rpg jatek se osszehasonlithato egymassal, de ez megy.
@jaqen755
@jaqen755 7 ай бұрын
@@Marcsello.011 De hát nem hasonlítja össze, most neked amúgy mi bajod? A Bethesda csinált egy RPG-t ahol nincs választàsi lehetőséged, és retek elavult az egész, gagyi kivitelezéssel. Mi a probléma? Ez tény.
@clioarmor
@clioarmor 7 ай бұрын
A Hogwarts Legacy király.
@ip52i
@ip52i 7 ай бұрын
Szerintem ha egy játékot valaki szeretni akar, azt szeretni is tudja, és ugyanígy fordítva. Ugyanazt a játékot játszuk, én mégis élvezem, mert szeretettel vártam és úgy is állok hozzá, nem pedig teljesíthetetlen elvárásokhoz mérem. Azon felháborodni hogy megjelenéskor egy játék nem fut jól szerintem kb olyan mint hogy sós a só. Már sok éve ilyen a játékipar, ezen vergődni lassan vicc kategória
@MH_Based
@MH_Based 7 ай бұрын
Szóval ha az Elder Scrolls 6 amit simán lehet, hogy 80-100 dollárért lesz árusítva nem indul el megjelenéskor semmilyen gépen, akkor ne sírjunk miatta, ne hordjuk el a Bethesdát a francba, hanem fogadjuk el? Erre szoktam azt mondani, ha egy étterembe elmész és odaégetik a kajád, akkor ne merészelj egy rossz szót se szólni! :D
@Marcsello.011
@Marcsello.011 7 ай бұрын
@@MH_Basedcsak par pelda a szar megjelenesre iden: kb minden pc port a sony es az ea reszerol, Forza, Starfield, Jedi Survivor, Hogwarts, (bem idei de idengez kotheto) CP meg 2020ban ami iden lett befejezve😂, stb stb. Lassan versenyt csinalnak abbol, hogy a tripleA jatek egy teljes aron kiadott early access cim minden esetben. Sajnos ez femjelzi a jelenlegi generaciot, es ehhez szepen hozza is kell szokni, es birni magaddal, hogy ne 25-30k-ert huzd be az adott jatekot, hanem 2-3 honap mulva “csak” 15-20-ert, addigra legalabb mar jatszhato is. De amugy ertem amit irsz csak ezzel a velemennyel a fejlesztok szemeben elmehetsz a busba, mert hat a Larian is hogy mert egy teljes jatekot mar elkeszulten kiadni, dlc nelkul is teljes jatekkent es meg jol is fut
@MH_Based
@MH_Based 7 ай бұрын
@@Marcsello.011 igen, de ezért nem kéne nem, hogy megvenni, de előrendelni az olyan sorozatgyártott sz*rokat mint például a Fifa. Illetve az ehhez hasonló sorozatgyártott játékokat, sőt egyeltalán nem kéne megjelenéskor megvenni az EA, Ubisoft és Bethesda tengelyen mozgó játékokat, mert ezek mindig vagy rossz játékok, de legfeljebb correkt- játékok, vagy játszhatatlanok! De ennek ellenére az emberek tömegesen veszik, sőt meg is védik az olyan kihalt és semmilyen játékokat mint a Starfield, vagy a Forspoken, amiből a teljes kiadás 100 euró vagy annál is több! Emellett a rockstar-nak is elnézzük, hogy a GTA onlineba belepakolják a sharkcardokat amik egy vagyonba kerülnek, de semmire nem elég a játékon belül. Amíg az embereknek nincs önbecsülése addig nem is fog változni a helyzet! És csak tovább fog gyarapodni az olyan kifejezés más fejlesztőktől mint Todd idei hablatyolása: "Ez egy next gen játék, úgyhogy upgrade-eld a PC-det" bocsánat, hogy elvárom, hogy a játék egy 2070-el ne úgy fusson mintha switchről játszanám!
@Marcsello.011
@Marcsello.011 7 ай бұрын
@@MH_Based manapsag a pc gaming a legnagyobb faszsag tripleA cimeknek, konzolokon lehet nem olyan csili-vili de elobb stabilabban fut majd mint egy 2070en barmi (lasd Starfield)
@Marcsello.011
@Marcsello.011 7 ай бұрын
Starfieldben szarozni, hogy uuuu a kuldetes megmondja mit csinalj es nem terhetsz el tole pedig open world, csunya rossz bethesda rpg, todd howard blehh. Pokember 2ben nincs elteres a kuldetes modjatol, ugyanugy megmondja a jatek, hogy mi a cel es azt hogy erd el es meg az is open world cim, de hat uristen az mekkora jo jatek mar es innovacio. BUEK🎉
@cisco4914
@cisco4914 7 ай бұрын
Én a chivalry 2 óta nem vártam semmilyen játékot.
@riccicava4796
@riccicava4796 7 ай бұрын
A legpozitívabb dolog a magyar szinkron a God of War 2018 hoz az évben :) Helló, egy olyan kérdés a szemüveged üvegein mi célt szolgálnak a szélén azok a fekete pöttyök... sose láttam ilyet?!
@LiLDogASAP
@LiLDogASAP 7 ай бұрын
Szia Dani szerintem neked a szurke ruha nem all jol neked ez a szin nem valo
@jaqen755
@jaqen755 7 ай бұрын
Nincs ilyen b+, hogy milyen színű ruha milyen emberre jó. Az emberek ugyanúgy néznek ki...max ha fekete lenne, mondhatnád.
@user-ks3tz4dd9c
@user-ks3tz4dd9c 7 ай бұрын
Tényleg eléggé siralmas.
@gergelyf.3757
@gergelyf.3757 7 ай бұрын
Amúgy a Starfield nem csalódás.. az elvárás volt nagy
@gamerwolf9934
@gamerwolf9934 7 ай бұрын
Én a televeled a starfield véleményével nem értek egyet egy tök jó játék a starfield akkár mit is mondasz
@jaqen755
@jaqen755 7 ай бұрын
Jolvan kis 10 éves
@gamerwolf9934
@gamerwolf9934 7 ай бұрын
@@jaqen755 mivan ps user senki nem beszél már a spider man 2 röl
@jaqen755
@jaqen755 7 ай бұрын
@@gamerwolf9934 Milyen spider man? Én se beszéltem róla :D Honnan veszed, hogy Ps user vagyok? Pc-m apafej. De te 10 éves vagy, mert se írni nem tudsz, se fogalmazni, a profilképed meg minecraftos. Gáz.
@molnibalage83
@molnibalage83 7 ай бұрын
Nagyon ostoba a videó címe, mert 2023 az egyik legjobb év volt 2015 óta... Az lehet, hogy voltak csalódások 2023-ban, de a csalódások éve címe. Clickbait fos cím.
@Daft_Monkey_
@Daft_Monkey_ 7 ай бұрын
Daninak csalódás 2023, oda van írva a címbe, hogy "Idei játék élmények." Nyilván nem Pistike játék élményeiről lesz szó Dani csatornáján.
@molnibalage83
@molnibalage83 7 ай бұрын
​@@Daft_Monkey_ Bocsánat, de aki elvileg profi tartalomgyártó és n+1 játékkal játszik hozzám képest az csalódásként képes felcímkézni 2023-at, az nettó kretén. Ez az év b*meg, akkor a BG III felmutatta AAA szektornak felcímkézett fosnak a középső ujját és megmutatta, hogy ezt hogyan lehet szépen és jól csinálni. Megrengette egy időre az egész szcénát az, amit felmutatott. És ez az év csalódás Daninak. Úgy, hogy n+1 kiváló játék jött. Az elmúlt évek az ideihez képest a pinceszint alatt voltak kettővel.
@tamaspanczel612
@tamaspanczel612 7 ай бұрын
Nyilván lehet ízlésről vitatkozni, de a Cyberpunk a kiegészítőjével végre olyan amilyennek lennie kellet. Volt Starfield amivel vannak gondok de nem rémes játék És volt Hogwarts Legacy meg Jedi Survivor, Diablo, Alan Wake, Baldurs Gate, Spiderman, A Horizon is kapott jó kis DLC-t és biztos jó pár dolgot kihagytam mert hát amint mondtam ízlés kérdése. Tehát én se értem mi az hogy csalódás az év De más videósnál is halottam, hogy szar az egész az AAA játékok mind szarok, ez is szar amaz is szar volt. Szerintem az lehet belefásultak, beleuntak a videójátékba és már nem élvezik. Így nyilván csalódás nekik minden
@molnibalage83
@molnibalage83 7 ай бұрын
​@@Daft_Monkey_ Az első 10 percben is kb. arról beszél, hogy nem tetszett egy játék, amivel nem játszott, mert szar állapotban van. Remek. Aztán a HL, de neki a játékon kívüli mizéria vette el a kedvét. Remek. Mi lenne, ha arra a tartalomra fókuszálna, amivel játszott vagy játszhatna és jó? Ja, az kimaradt... 2021 és 22 volt az a két év, hogy abban az évben megjelent játékokból egészen pontosan 0 darabot vettem és tervezek megvenni. Amit vettem vagy korábbi évben adták ki, vagy konzolos játék PC portja, tehát nem tekinthető ennek a két évnek. Miközben ebben az évben olyan játékok vannak, mint egy jó Zelda (nincs Nitendom-n, de készségesen elhiszem a közönség értékítéletét), BG III, Wartales és minden zsánerben volt legalább 1-2 OK+ vagy jobb játék, mint az Alan Wake II, a Sipderman folytatás (egy korrekt 2. kiadása lényegében az alapnak), jó lett az új MK akik tolják, a Jedis játéknak csak telj. gondjai voltak, de mint koncepció, élmény és asszem az sem volt szarrá monetizálva. Mi kell még ? 2022-ből egy cím volt ezzel szemben, ami érdekelt volna, a Horizon 2, ami PC-n csak jövőre jön. Amikor a sokak által mindenszarizmussal vádolt OW Zoly szerint is ez az egyik legjobb év volt gamer szemmel, akkor szerinteem Dani adja leg a gamer mezét az öltözőben. De gyorsan. Mert, ha ez az év neki nem jött be, akkor kb. felesleges már a pályán maradnia. Én attól tartok, hogy soha nem lesz ennyire jó év. Soha. Mert a AAA ipar szarjai ELLENÉRE lett jó ez az év. 2015 óta olyan szar évek voltka, hogy arra szavak nincsenek, erre neki a majd 10 éve az egyik legjobb évben csak a csalódás van? Szerintem takarítsa meg akkor a szemüvegét... XD
@mokusmokus2798
@mokusmokus2798 7 ай бұрын
21:29
@mokusmokus2798
@mokusmokus2798 7 ай бұрын
Vicces fejed van te ponty😂
ELEGEM VAN a FÉLKÉSZ játékokból! #4
15:16
Büki Dani
Рет қаралды 55 М.
A játékok történelmének legviccesebb küldetései
15:28
Büki Dani
Рет қаралды 71 М.
Amazing weight loss transformation !! 😱😱
00:24
Tibo InShape
Рет қаралды 58 МЛН
УГАДАЙ ГДЕ ПРАВИЛЬНЫЙ ЦВЕТ?😱
00:14
МЯТНАЯ ФАНТА
Рет қаралды 4,1 МЛН
Heartwarming Unity at School Event #shorts
00:19
Fabiosa Stories
Рет қаралды 22 МЛН
Mama vs Son vs Daddy 😭🤣
00:13
DADDYSON SHOW
Рет қаралды 35 МЛН
BESZÉLJÜNK kicsit a REAKCIÓ VIDEÓKRÓL
20:12
Büki Dani
Рет қаралды 63 М.
Mik a LEGRITKÁBB tárgyak a játékokban?
15:36
Büki Dani
Рет қаралды 89 М.
A Fortnite HALDOKLIK!?
10:27
PandLord_tv
Рет қаралды 8 М.
Amikor a játékok áttörik a negyedik falat
17:16
Büki Dani
Рет қаралды 127 М.
Hol vannak a FALAK a játékokban?
15:45
Büki Dani
Рет қаралды 79 М.
Ki fejleszt ilyeneket? | A LEGŐRÜLTEBB STEAM JÁTÉKOK
13:10
Büki Dani
Рет қаралды 218 М.
CSALÓK akik ÉLŐ ADÁSBAN buktak le! #17
21:45
Büki Dani
Рет қаралды 145 М.
A Call of Duty TELJES története! (ft. aszabokristof)
29:08
Büki Dani
Рет қаралды 113 М.
A videojátékok történelmének legnagyobb botrányai
18:17
Büki Dani
Рет қаралды 162 М.
Videojáték főgonoszok, akiknek egy kicsit igazuk volt
13:35
Büki Dani
Рет қаралды 68 М.
ToRung short film: i sell watermelon🍉
0:38
ToRung
Рет қаралды 11 МЛН
Откуда эти паучки??? @zackdfilms - автор анимации.
0:29
Время знаний
Рет қаралды 3,6 МЛН
Rabbit doesn't know who hit her#Short #Officer Rabbit #angel
0:46
兔子警官
Рет қаралды 20 МЛН
Rang Pi Liya Mama 😂 #shorts #tiktokvideo #funnyshorts #comedy #ytshorts
0:46
Sukhasan Ka Rahman Bhai
Рет қаралды 22 МЛН
Finger Heart - Fancy Refill (Inside Out Animation)
0:30
FASH
Рет қаралды 14 МЛН