𝙎𝙖̆ 𝙧𝙚𝙨𝙥𝙞𝙧𝙖̆𝙢 𝙥𝙧𝙞𝙣 𝙘𝙪𝙡𝙤𝙖𝙧𝙚 2023 ||

  Рет қаралды 132

AREA Educație Alergii

AREA Educație Alergii

Күн бұрын

ℹ️ Știați că cifrele care ne arată prevalența bolilor din sfera alergică sunt din ce în ce mai îngrijorătoare?
👉𝟏 𝐝𝐢𝐧 𝟒 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐢 𝐬𝐮𝐟𝐞𝐫𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐝𝐞𝐫𝐦𝐚𝐭𝐢𝐭𝐚 𝐚𝐭𝐨𝐩𝐢𝐜𝐚̆
👉𝟏 𝐝𝐢𝐧 𝟑 𝐬𝐮𝐟𝐞𝐫𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐫𝐢𝐧𝐢𝐭𝐚̆ 𝐚𝐥𝐞𝐫𝐠𝐢𝐜𝐚̆
👉𝟏 𝐝𝐢𝐧 𝟓 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐢 𝐬𝐮𝐟𝐞𝐫𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐚𝐬𝐭𝐦
👉𝟏 𝐝𝐢𝐧 𝟏𝟎 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐢 𝐬𝐮𝐟𝐞𝐫𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐚𝐥𝐞𝐫𝐠𝐢𝐢 𝐚𝐥𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐫𝐞
ℹ️ Sunt date statistice colectate în ultimii ani din rândul populației pediatrice din România care nu ne pot lăsa indiferenți!
🩺 Complexul bolilor alergice care cuprinde dermatita atopică, alergiile alimentare, rinita alergică, astmul alergic necesită o abordare multidisciplinară și implicarea activă a tuturor factorilor de decizie alături de părinții, medici, școală și organizații non-guvernamentale.
🤝 Este momentul să ne unim forțele pentru binele copiilor care suferă de diverse boli alergice și al familiilor lor greu încercate de provocările zilnice și de povara economică semnificativă și să contribuim la îmbunătățirea calității vieții și integrarea lor în condiții de siguranță în societate.
ℹ În acest context, noi, Asociația Română de Educație în Alergii , care milităm pentru creșterea conștientizării populației asupra alergiilor și desfășurăm de 5 ani activități educative, ne-am alăturat Asociației Din grija pentru copii, care la rândul său are în portofoliu multiple acțiuni educative în domeniul sănătății copiilor și împreună am dedicat acestei cauze un eveniment care marchează 𝗭𝗶𝘂𝗮 𝗠𝗼𝗻𝗱𝗶𝗮𝗹𝗮̆ 𝗮 𝗔𝘀𝘁𝗺𝘂𝗹𝘂𝗶 - 𝙎𝙖̆ 𝙧𝙚𝙨𝙥𝙞𝙧𝙖̆𝙢 𝙥𝙧𝙞𝙣 𝙘𝙪𝙡𝙤𝙖𝙧𝙚. Luptăm pentru conștientizare, pentru a trage un semnal de alarmă, dar mai ales pentru a strânge fonduri pentru lansarea proiectul 𝗚𝘂𝘀𝘁𝗼𝘀 𝘀̗𝗶 𝘀𝗮̆𝗻𝗮̆𝘁𝗼𝘀 𝗶̂𝗻 𝗳𝗮𝗿𝗳𝘂𝗿𝗶𝗮 𝗱𝗶𝗻 𝘀𝗽𝗶𝘁𝗮𝗹. Este o nevoie mare de a interveni într-un mod constructiv și de a ajuta la schimbarea meniului din spitalele de pediatrie, acolo unde copiii, în general, și copiii care suferă de alergii, în special, nu se pot hrăni, de cele mai multe ori, corespunzător nevoilor și patologiilor.
🌳𝙎𝙖̆ 𝙧𝙚𝙨𝙥𝙞𝙧𝙖̆𝙢 𝙥𝙧𝙞𝙣 𝙘𝙪𝙡𝙤𝙖𝙧𝙚 - este un eveniment tradiție al Asociația Română de Educație în Alergii, aflat la a cincea ediție, care marchează, prin eleganță, culoare și atmosferă importanța conștientizării alergiilor, fie că sunt respiratorii, fie alimentare. În cadrul evenimentului, vor fi expuse opere de artă ale unor tineri artiști care pot fi licitate și cumpărate de invitații care vor participa la eveniment.
🖼Ulterior evenimentului, va fi organizată o licitație oficială 𝗟𝗶𝗰𝗶𝘁𝗮𝘁̗𝗶𝗮 𝗱𝗲 𝗘𝗹𝗲𝗴𝗮𝗻𝘁̗𝗮̆ 𝗧𝗵𝗲 𝗽𝗲𝗿𝗳𝗲𝗰𝘁 𝗽𝗮𝗶𝗿 organizată de Artmark , Palatul Cesianu-Racoviță în data de 18 mai ora 19.00, unde pot fi licitate obiecte de artă valoroase donate pentru această cauză, obiecte expuse și în cadrul evenimentului 𝙎𝙖̆ 𝙧𝙚𝙨𝙥𝙞𝙧𝙖̆𝙢 𝙥𝙧𝙞𝙣 𝙘𝙪𝙡𝙤𝙖𝙧𝙚 .
🙏Suntem recunoscători artiștilor care s-au alăturat proiectului nostru creând obiecte de artă în tematica expoziției. Mulțumim Augustin Matei, Gheorghe Zamfir, Iulia Schiopu Atelier, The Ink Monster, Alina Codin, Yana Petrunina, Sorana Vardianu, Alexandra Stancu, Luciana toma și cursanților săi!
🎬Mulțumim actriței Dorina Chiriac și 🎼 harpistei Daria Batschi-Beleca care vor susține un moment artistic special în seara evenimentuluicare vor susține un moment artistic special în seara evenimentului!
💙Fii alături de Asociația Română de Educație în Alergii și contribuie la integrarea sigură în comunitate a copiilor afectați de toate tipurile de alergii donând online sau prin transfer bancar pe linkul alăturat www.educatie-a...
sau
💙Participă la licitație oficială 𝗟𝗶𝗰𝗶𝘁𝗮𝘁̗𝗶𝗮 𝗱𝗲 𝗘𝗹𝗲𝗴𝗮𝗻𝘁̗𝗮̆- 𝗧𝗵𝗲 𝗽𝗲𝗿𝗳𝗲𝗰𝘁 𝗽𝗮𝗶𝗿 organizată de ‪@artmarktv‬ Palatul Cesianu-Racoviță în data 18 mai ora 19.00.
Mulțumim Omid Ghannadi care s-a alăturat proiectului nostru și copiilor amabasadori Ileana Vîrlan și Vlad Simescu pentru curajul de împărtăși poveștile lor!
🎬Video creat cu sprijinul ‪@sagaspace2390‬
#asthmaday #astm #ziuamondialaaastmului #împreunăpentrucopiiialergici #sarespiramprinculoare #educatiealergii #alergiialimentare #educatiealergii

Пікірлер
Totul despre alergiile alimentare - material realizat de dr. Claudia Adriana Nicolae
32:08
ПРИКОЛЫ НАД БРАТОМ #shorts
00:23
Паша Осадчий
Рет қаралды 4,7 МЛН
when you have plan B 😂
00:11
Andrey Grechka
Рет қаралды 53 МЛН
POV: Your kids ask to play the claw machine
00:20
Hungry FAM
Рет қаралды 12 МЛН
Dermatita atopica #ifyouonlyknew
3:22
AREA Educație Alergii
Рет қаралды 98
Eveniment caritabil "Să respirăm prin culoare" 2023
2:59
AREA Educație Alergii
Рет қаралды 72
Oana Zamfir #ifyouonlyknew
2:17
AREA Educație Alergii
Рет қаралды 900
"Si daca ai sti" - Retrospectiva Congresul pacientilor atopici 2023
1:59
AREA Educație Alergii
Рет қаралды 197
Si daca ai sti... dermatita atopica #ifyouonlyknew
20:21
AREA Educație Alergii
Рет қаралды 173
Congresul Pacientilor Atopici - 23 Septembrie 2023
2:38:44
AREA Educație Alergii
Рет қаралды 190
ПРИКОЛЫ НАД БРАТОМ #shorts
00:23
Паша Осадчий
Рет қаралды 4,7 МЛН