[2023] STEAM BAKİYE KATLAMA 💲 (ÖZET VİDEO)

  Рет қаралды 66,252

burakzeytinci

burakzeytinci

Күн бұрын

Steam bakiye kasma videolarına yeni bir Steam sonbahar indirimde de devam ediyoruz.
İyi seyirler.
Facebook Kasa Toplama ve Teknoloji Grubumuz:
/ bilgisayartoplama
Facebook Aliexpress ve Amazon Grubumuz:
/ aliexpressamazon
Sorularınızı yorum olarak atabilirsiniz.
PC Donanım Özelliklerine Kanalın 'Hakkında' kısmından erişebilirsiniz.
Beğendiğiniz videolar için "Beğen" butonunu kullanarak beni desteklediğiniz ve yeni videolar için fikirlerinizi "Yorum" bırakarak belirttiğiniz için teşekkürler.
Abone Olun: / burakzeytinci
Mail: info@aliburak.com
Twitter: goo.gl/n1bYhG
Instagram: goo.gl/RDShTO

Пікірлер: 234
@burakzeytinci
@burakzeytinci Жыл бұрын
Not1: Idle Daddy ile 5 saat çoklu çalıştırma bittikten sonra daha önce videosunu paylaştığım HIZLI METOD u uygulayın. Eskisi gibi harika çalışmasa da büyük oranda çalışıyor. Not2: 180 kartın 150den fazlası düştü. Hepsini ilana koydum büyük bölümü de satıldı. Daha şimdiden 55tl bakiye oldu. Son satışa koyduğum ilanlardan 3 tane parlak kart gözüme çarptı demek ki bu sefer bayağı bi' parlak kart düştü, her biri oyunun değerinin en az 2 bazıları 4 5 katı değerinde. Bazı standart kartlar tek başına 70 kuruştan pahalıydı ki en pahalı aldığımız oyunlar bile 79 kuruştu hatırlarsınız. Tek kartla amorti edenler oldu demektir. Neredeyse hiç araştırmadan aldığımız oyunlarda bile 36 lira görünüşe göre 70+ olacak. Araştırsak demek ki 2x den fazla kazandıracak. Not3: Bu şekilde sonsuza kadar gidilmez onu da ekleyeyim. İki engel giriyor devreye 1. Ucuz ve haliyle kazandıran oyunların hepsini almış oluyorsunuz, bir dahaki indirim dönemini ya da haftalık ara indirimleri beklemeniz gerekiyor 2. ise Steam önünüze ket vuruyor. Idlers ile 300-400 kart bir iki günde düşürüp satabiliyorduk. Artık bazı arkadaşlar 50 tane 30 tane bile zor düşürdüğünü söylüyor. Tamamen hesaptan hesaba değişen bir engel durumu söz konusu. Benim hesabımda da büyük ihtimalle bu videodan sonraki alımımda kartları bir süre bana düşürtmeyecek, birkaç hafta sonra denediğimde bir gecede hepsini düşürecektir. Not4: Kartları indirim döneminde mi satmak yoksa bekletip mi satmak daha mantıklı ayrı bir videoda deneyini yapmıştık izleyebilirsiniz. Hatta çok uğraşmak isterseniz kartların ara ara çıktıları pik değerleri ilan fiyatı girip birkaç hafta-ay bekleyebilirsiniz. Ama anında parayı katlayıp istediğiniz şeyi almak varken uzun süre beklemek ne kadar mantıklı siz karar verin. Sonuçta bahsettiğimiz paralar çok komik paralar artık birkaç dürüm parası. Not4: Gün bitmeden gelen parayla 80-90 oyun daha aldım. 1 liraya kadarki tüm oyunları aldım araştırmadım siz her birine tek tek bakıp %100 kar edebileceklerinizi alabilirsiniz. 250 kart hakkı daha gelmiş oldu. Geceden sabaha 200ü düşmüş durumda. Kalanları da yavaş yavaş düşürürüm. Steam büyük ihtimalle tekrar bir bu kadar daha kart düşürmeme izin vermeyecektir, belki 500 kart düşürmüşümdür 3 günde bu yıllardır yaptırmadığı bir şeydi bu sene nasıl oldu anlamadım, normalde son 3-4 senedir üst üste sadece 100-200 kart düşürtüyor geri kalanı günde 5 tane zor düşürtüyor yani engel koyuyor. Zaten oyunların fiyatları 2 liraya yaklaştıkça kar getirme ihtimali de azalıyor tek tek bakmak lazım. O yüzden burada kesiyorum bu kartları da indirimden sonra satmayı düşünüyorum.
@oguzhanayhan8505
@oguzhanayhan8505 Жыл бұрын
senin dediğin gibi bir çok kart kastım 15 günlük satış yasağı yedim :D sürekli vericek mi bunu ?
@burakzeytinci
@burakzeytinci Жыл бұрын
15 günlük satış yasağının onla ilgisi yok. Doğrudan bir ban vermez başka bir şeyle alakalıdır. Ben yorumda; kart düşürme hızı oldukça yavaşladığı için imkansıza dönüyor yani ban vermiş gibi oluyor anlamında söylüyorum.
@oguzhanayhan8505
@oguzhanayhan8505 Жыл бұрын
@@burakzeytinci Onu anladım hocam zaten.Sadece sanırım çok fazla satışa kart koyduğum için olabilir mi acaba ? Siz böyle bir durum ile karşılaştınız mı ?
@burakzeytinci
@burakzeytinci Жыл бұрын
Hayır yüzlerce kart olsa da böyle bir şey duymadım
@Hastings777
@Hastings777 Жыл бұрын
@@oguzhanayhan8505 onla alakası 0
@swenly6387
@swenly6387 Жыл бұрын
Eskilerden beri takipteyim ve istediğim birçok oyunu fazla para yatırmadan aldım senin videolarınla. Teşekkürler 👍
@cangokturk7267
@cangokturk7267 Жыл бұрын
10 lira ile başladım 110 liraya katladım faydalı video teşekkürler ayrıca 7 adet parlak kart düşürmüşüm
@pesimist867
@pesimist867 Жыл бұрын
Kaç günde yaptın?
@cangokturk7267
@cangokturk7267 Жыл бұрын
@@pesimist867 videoyu izledikten hemen sonra başlamıştım hemen hemen bir gün diyebilirim rdr2 yi aldım biraz bakiyem daha var onu da kış indirimi için saklıyorum
@oktaycnc2257
@oktaycnc2257 Жыл бұрын
@@cangokturk7267 kartları ucuz pahalı kontrol ederek mi aldın yoksa en ucuz oyunları direkt satın mı aldın dostum
@cangokturk7267
@cangokturk7267 Жыл бұрын
@@oktaycnc2257 direk en ucuzları ekledim kartlar satıldıkça tekrar tekrar aldım o şekilde
@cangokturk7267
@cangokturk7267 Жыл бұрын
@@oktaycnc2257 videoda ki gibi 1 2 kuruş altına sattım birde
@12563469412
@12563469412 Жыл бұрын
Hocam ne güzel yapıyorduk kartlar pahalıdan gidiyordu. Şimdi rekabetten mecbur ucuza satıcaz :D Çok kısa net ve pratik şekilde anlatmışsın. Gayet güzel bir rehber olmuş emeğine sağlık. Kart satıcak arkadaşlara tavsiyem aceleleri yoksa kartları %20 veya 30 kuruş kar ekleyerek oto satmaları. İndirimlerden önce %5-10 arasına çekmeleri, eğer çok istedikleri bir oyun indirimdeyse birkaç kuruş altına satmaları.
@C0D3SSA
@C0D3SSA Жыл бұрын
Reis bu kart düşürmek için aldığımız oyunları iade edebiliyor muyuz?
@yusuftemontage
@yusuftemontage Жыл бұрын
@@C0D3SSA hayır
@legolasmehmet2697
@legolasmehmet2697 Жыл бұрын
Senin ülkeyi yönetmen lazım reyizim süper karakterli bir adamsın seviliyorsun
@imtablee
@imtablee Жыл бұрын
Reis benim profilde son 2 hafta oynama süresi 220 saat oldu 2 haftada 336 saat var o süreyi geçersem bir sıkıntı olurmu
@dehsetverici2793
@dehsetverici2793 Жыл бұрын
8:10 15 tl olmuş abi helal olsun :)
@barettakaretta9486
@barettakaretta9486 Жыл бұрын
ben zaten biliyodum ama şu chrome eklentisini öğrendiğim iyi oldu eyw reis
@sergenkomurcu
@sergenkomurcu Жыл бұрын
Burak abi selam, Öncelikte teşekkür ederim, 40 tlyi 130 tl yaptım. Benim kart satışlarıyla ilgili bir sorum olacak. Abi şimdi benim 3 gün önce 40 kuruşa (en düşük fiyat) koyduğum kart satılmıyor fakat kartın satış grafiğine baktığımda 1 gün önce 81 kuruşa satın alındığını görüyorum. Hem benim ucuza koyduğum kart satılmıyor hemde benim kartımdan daha pahallı kart daha önce satılıyor. Bu sistemle ilgili bir tavsiyen var mı? Bende kartların grafiklerine bakarak en yüksek fiyattan mı satışa koyayım kartları yoksa en düşük fiyattan devam mı edeyim?
@burakzeytinci
@burakzeytinci Жыл бұрын
En yüksekten de en düşükten de koyma ortalama fiyatlardan koy. Grafikteki en yüksekler gerçeği yansıtmıyor.
@Birox0
@Birox0 Жыл бұрын
boyle videoları gormek ozellıkle sen abi iyki varsın
@khaenn12
@khaenn12 Жыл бұрын
abone oldum kaydettim beğendim cüzdan kodu alıp deneyeceğim adamsın kral
@legitravager4141
@legitravager4141 Жыл бұрын
Videoyu izlemeden önce 7 tl vardı şu an 8.80 ve düşmeyi bekleyen 24 kart, kart başına 30 desen 720 yapar 720 den 7.20 tl yapar cok iyi kar bunu tekrarlarsam istediğim 2x 2x artıyor istedigim oyunları bile alırım eline saglık reis seviliyosun
@gurkan5406
@gurkan5406 Жыл бұрын
Merhaba oyun dünyasına yeni giricem merak ettigim konu ben simdi 10 oyun oynamak istiyorum diyelim direkt bu oyunlari steaminda bulunduran birinden satin almak mantikli mi steam hesabini oyunlae tek tek cok pahaliya geliyor ?
@burakzeytinci
@burakzeytinci Жыл бұрын
Steam hesabı gibi oyun hesapları satın alınmaz. Her zaman ilk açan kişi hesabı geri alabilir. Güvenilirlik büyük problem.
@BK-yw4qn
@BK-yw4qn Жыл бұрын
Reis yüksek ihtimal bana steam ket vurdu sence her gün denyeyim mi yoksa aradan bir kaç gün geçtikten sonra mı deneyeyim?
@burakzeytinci
@burakzeytinci Жыл бұрын
Deneyerek öğreneceksiniz aynı durumu yaşamadım
@Arifbirisi
@Arifbirisi Жыл бұрын
20 lirayı 65e katladim sonrasında 65 yeni oyun aldım ama bahsettiğin uygulama sadece 10 tanesini oynamaya başladı bir sorunmu oldu yoksa 10 oyun 10 oyunmu oynayacak
@burakzeytinci
@burakzeytinci Жыл бұрын
Steam aynı anda 32 oyun oynamaya izin veriyor Idle Daddy'de bundan az bir sınır olduğunu fark etmedim. Aldığın oyunlar büyük ihtimalle kartı olmayan oyunlar videoda özellikle filtrelemeyi göstermiştim.
@nebihyaman6773
@nebihyaman6773 Жыл бұрын
Eline,emeğine,diline sağlık kardeşim.Lütfen CS:GO itemlerinden nasıl katlanıldığını anlatan bir rehber video gelir.Özellikle nasıl kasalardan katlanıldığını nalatırsan sevinirim...
@HayalGamingTR
@HayalGamingTR Жыл бұрын
reis steam inventory helperda team fortres da 370tllik bakiye gözüküyor ama envanterde veya herhangi bi yerde o ürüne ulaşamıyorum satmak için
@Hiktovyu
@Hiktovyu Жыл бұрын
Seni eskiden beri takip ediyorum. yapıyorsun bu işi
@halilekiz3695
@halilekiz3695 Жыл бұрын
hocam merhabalar bir sorum olacak diyelim ki para yı katladık ve 100 tl oldu. 100 tl değerindeki veya aşağıda olabilir, kart fiyatı yüksek oyunu alıp kartlarını düşürüp sattıkdan sonra oyunu iade etsek bunda herhangi bir sorun veya problem oluşur mu veya ban riski taşır mı
@csflix2888
@csflix2888 Жыл бұрын
Ben yapmıştım sıkıntı olmadı ama sen bir araştır
@burakzeytinci
@burakzeytinci Жыл бұрын
Bilmiyorum hiç yapmadım ama zaten eskiden 2 saatten erken kart çok nadir düşerdi haliyle de iade edemezdin. Şimdilerde denk geliyor bazı oyunların kartları hızlıca düşüyor ama ben etik olarak çok doğru bulmadım.
@keremsurer6608
@keremsurer6608 Жыл бұрын
@@burakzeytinci etik değil zaten abi adam zaten 70 kuruşa oyun vermiş kâr etmişsin üstüne iade verirsen yapımcı olsam küfür ederdim
@legendary2952
@legendary2952 Жыл бұрын
@@keremsurer6608 yapımcı çok sövmez umarım :D
@Lone1
@Lone1 Жыл бұрын
Oyun iade etmede sınır var,steam suistimal ettiğini anlarsa ban yiyebilirsin.Arada yap öyle yani, sürekli iade etme.
@batuhandemircan4248
@batuhandemircan4248 Жыл бұрын
Bakiye katlama işlemi steam indirim dönemleri dışında da yapılabilir mi?Yapılabiliyorsa indirim dönemindeki kazanca göre daha az mı kazanırız?
@burakzeytinci
@burakzeytinci Жыл бұрын
Önceki videolarda göstermiştim dolar bazında kar ettiren oyunları gösteren siteler var bunlar try olarak da kâr ettirebiliyor oyun satın alınacağı gün kontrol etmek lazım. İndirim zamanlarının güzelliği oyunların bu videodaki gibi normalden kat kat daha ucuza alınabilmesi. Çünkü denklem çok basit oyunu ucuza al ki kartlarını satınca kâr edebilesin.
@batuhandemircan4248
@batuhandemircan4248 Жыл бұрын
@@burakzeytinci Tmm teşekkür ederim
@yusuko8904
@yusuko8904 Жыл бұрын
@@burakzeytinci Birdahaki indirim ne zaman ozamana kadar paramı katlamak çin bekleticeğim
@burakzeytinci
@burakzeytinci Жыл бұрын
Şu anda bile bazı oyunlarda indirim var ara ara girip bak. Toplu indirimler olarak yaz kış ve bahar indirimleri oluyor. Diğer Amerika'da kutlanan günlerde de bazı indirimler oluyor.
@ardaertekin6911
@ardaertekin6911 Жыл бұрын
Reis şey dicem ben bu senin taktiğini 3 4 gündür yapıyorum fakat 1 2 güdür 20 krş luk karta telefondan onaylamam lazım normalde 20 krş luk bir şeye onay istemez örn 30 4ü tl lik cs skini satarım öylr onay ister ama şuanda 20 30 krş luk kartlama her seferinden onay istiyor ayarlardan baktım ama bulamadım onayı nasıl iptal edicem
@emhyr_st
@emhyr_st Жыл бұрын
Dostum idle daddy'den ilk başta iyi kart düştü senin hızlı metod ile peşpeşe 20-30 tane falan. Ancak kaç saattir neredeyse hiç kart düşmüyor nedeni nedir ?
@burakzeytinci
@burakzeytinci Жыл бұрын
Hesaptan hesaba değişiyor. Eskiden hızlı metod sınırsız çalışıyordu her hesaptan yüzlerce kart rahatça düşürüyorduk. Artık Steam buna ket vurdu(Pazarda satılan her şeyden komisyon alıp kâr ettiği halde) Bu videonun başa tutturulan yorumunda bahsettim ve önceki videolarda detaylı değindim.
@xalchak1645
@xalchak1645 Жыл бұрын
bir kuruş altına herkes sattığı için herkes zarar ediyor. ben onlarca kasa ve kapsül alıp sattım hiç bir zaman en düşüğe atmadım ya üstüne attım yada aynı fiyata insların talebine göre item verirsen zarar edersin insnlar senin arzına göre satın alım yapmalı bu şekilde güzel para kazanılır. düşük bakiyelerde hızlı katlamak için en ideal yönetm budur bu şekilde güzel para kasılır.
@burakzeytinci
@burakzeytinci Жыл бұрын
Oynatma listesindeki diğer videolarda detaylıca gösterdim. Bu videoda da değindim acelesi olmayan geçmiş grafiğe bakar alım satım hacmine bakar yüksekten fiyat koyar bekler. Ama indirim dönemlerinde her zaman fiyatlar aşağı ilerliyor. 1 kuruş altına bile koysanız cep telefonundan onay verene kadar fiyatı daha da inmiş oluyor. İndirim döneminde envanterden herhangi bir item satacaksanız sizin gibi birçok kişi olduğundan fiyatlar aşağı gidiyor. Çünkü denklem basit talep aynı, arz ise artıyor. Fiyatlar düşer tabi. Millet envanteri oyuna çevirmeye çalışıyor.
@xalchak1645
@xalchak1645 Жыл бұрын
@@burakzeytinci haklısın indirim ve etkinlik dönemlerinde genel olarak arz fazlalaştığı için fiyat düşüyor.belirli bir meblaya ulaşana kadar bu şekilde para kasmak en mantıklısı.
@respect.224
@respect.224 Жыл бұрын
tercihler doğrultusunda 2bin küsür oyun dahil edlimedi yazıyor tercihlerden herşeye izin vermeme ramen
@RiseEndDead
@RiseEndDead Жыл бұрын
İdle master gibi uygulamalar 3. Parti yazılımına giriyormu ban yermiyiz
@pubgdelisi5446
@pubgdelisi5446 Жыл бұрын
Şimdi benim Steam cuzandim boş mesela, oyuna yatıracak param dahil yok. Nasılsa bir yolla kart düşüre bilirmiyim?
@emreaksu2767
@emreaksu2767 Жыл бұрын
Unturned ücretsiz fakat başlarda skin düşürebiliyorsun, belli bir süre oynadığında oyundan çıkarken skin verecek. Ordan başlayabilirsin.
@tarkankaradag8733
@tarkankaradag8733 Жыл бұрын
Ücretsiz oyunlarda steam koleksiyon düşmüyor mu onlarla yapılmaz mı ?
@burakzeytinci
@burakzeytinci Жыл бұрын
In game purchases yapmadıkça kart düşmez
@baykog
@baykog Жыл бұрын
kart düşürüp oyunu iade edince steam çok zor düşürtüyor daha sonraki kartları. ben iddle daddy kullanıyom çok yavaş düşürüyor artık eskiden tak tak düşüyodu
@HomoDarwinus
@HomoDarwinus Жыл бұрын
Basit bir yöntem söyleyeyim: CSGO'da turnuvalar oluyor ve bu turnuvalar sırasında çıkartmalar satışa çıkıyor. Turnuvanın final günü çıkartmalar indirime giriyor. Alın 100 liralık çıkartma olsun size 1000-2000 lira, hatta daha fazla.
@burakzeytinci
@burakzeytinci Жыл бұрын
Kapsüllerden mi bahsediyorsun açınca çıkan stickerların ticaretinden mi
@HomoDarwinus
@HomoDarwinus Жыл бұрын
@@burakzeytinci Hem kapsül, hem çıkartma. Turnuva dönemi çıkartmalar satışa çıkıyor ve final günü %75-90 indirime giriyor. Kapsül alacaksanız asla açmayın o şekilde bekletin, çıkartma da kazanan veya 2. olan takımın çıkartmalarını alın. Örnek 1: İmza Kapsülü | Astralis | Köln 2016 ben bunu 50 kuruşa mı ne almıştım, şu anki fiyatı 250₺ Örnek 2: Çıkartma | Astralis | Katowice 2019 bunu da yine 50 kuruşa falan aldım ve şu anki fiyatı 30₺ Ne kadar uzun süre geçerse, değerleri o kadar artıyor.
@burakzeytinci
@burakzeytinci Жыл бұрын
Yıllarca beklersen dediğin doğru da bir yılda bir şey kazandırdığı yok. 2022 Antwerp 4 liradan almıştım en son 20 liraydılar. Konuyla alakalı video da çekeceğim CSGO ile ilgili çok soran var bende de uzun süredir kasaların vs fiyatını tuttuğum excel verileri var.
@HomoDarwinus
@HomoDarwinus Жыл бұрын
@@burakzeytinci 4 liradan 20 lira olması da baya iyi. 3-5 tane alırsan bi anlamı olmaz ama git 1000 tane al güzel kar.
@burakzeytinci
@burakzeytinci Жыл бұрын
Geçtiğimiz yıllarda birçok kasa 0,05tl ydi şimdi en ucuzu 5tl kimi 20tl. Buna oranla 4x çok az. Bu tarz kasaların olduğu bir deney yaptım aslında Mayıs ayında yılı doluyor videoya dönüştürebilirim.
@kaanemin006
@kaanemin006 Жыл бұрын
Abi kart düşürmek için oyunları yüklememiz gerekiyormu
@burakzeytinci
@burakzeytinci Жыл бұрын
Idler uygulamaları için gerekmiyor.
@Muhammed571-sv5
@Muhammed571-sv5 Жыл бұрын
Abi bı oyundaki sattığımız kartlar bidaha çıkma şansı varmı ????
@burakzeytinci
@burakzeytinci Жыл бұрын
Yok. Steam Rozetler sayfasında hangi oyundan kaç kart hakkın kaldığı yazar. Bunlar haricinde yıllar içerisinde rastgele hızlandırma paketleri düşebilir.
@Lone1
@Lone1 Жыл бұрын
Videodaki arkadaşın yaptığı gibi ucuz oyunları komple alırsanız bazı oyunlarda zarar edersiniz,oyunun kendisi 60krs mesela kartları 10-15 krs,steam %10 pay alıyor bide.60 krs oyun kartlardan gelen 35krs.En sağlam yol,alacağınız oyunun kart fiyatlarına pazardan bakıp alın en ucuz 3 kartı oyunun fiyatını karşılıyorsa alın.
@uguryigit7105
@uguryigit7105 Жыл бұрын
Kanka oyunu geri iade ediyorlar bide 2 saat dolmadan
@yunusemrecakmakci669
@yunusemrecakmakci669 Жыл бұрын
hocam bu oyunları tek tek oyuypr musunuz ne yapıyprusnuz nasıl bu kartlar düşüyor
@burakzeytinci
@burakzeytinci Жыл бұрын
Videoyu sesli izleyin Idle Daddy ve oynatma listesindeki diğer videolardan daha ilk dakikadan son dakikaya bahsediyorum.
@yunusemrecakmakci669
@yunusemrecakmakci669 Жыл бұрын
@@burakzeytinci şuan 55lik oyun aldım 293 karttan 21 düştü kral adamsın 🖤
@seyitaliturkdogan7513
@seyitaliturkdogan7513 Жыл бұрын
@hanstyle2406
@hanstyle2406 Жыл бұрын
Eyw kralll
@mesutcakiroglu
@mesutcakiroglu Жыл бұрын
Reis kaç tl ye kadar katlamak için oyun alalım? örneğin 2 TL ye kadarki oyunlar uygun mudur? Nerede duralım?
@burakzeytinci
@burakzeytinci Жыл бұрын
10 liralık oyun bile belki kazandırabilir. Videoda gösterdim önceki videolarda da detaylıca değinmiştim. Tek tek kontrol etmeniz lazım.
@mesutcakiroglu
@mesutcakiroglu Жыл бұрын
@@burakzeytinci eyvallah kanka sağolasın. İzleyip bakayım.
@turkerkeskin4713
@turkerkeskin4713 Жыл бұрын
usta oyun kalmadı aldım hepsinide ne yapacağız bu sefer ?
@burakzeytinci
@burakzeytinci Жыл бұрын
Kalmadı diye bir şey yok Steam'de 10binden fazla oyun var ve her gün yeni indirimler var. Yılbaşı kış gibi indirimlerde çok daha fazla imkan oluyor.
@husibana
@husibana Жыл бұрын
reis sabah 11 de 28 tane oyunu koydum 100 yakın kart buldu çoğunu sattım simde gene oyun aldım 6 .7 tane ama kart düsmüyor 2.5 saat oldu nerdeyse
@burakzeytinci
@burakzeytinci Жыл бұрын
Eskiden kart geç düşmeye başlardı ama sınırsız bu işlemi yapardık şimdi Steam izin vermiyor bir yerde yavaşlıyor durma noktasına geliyor bir sonraki indirimleri bekliyorsun. Hesaptan hesaba değişiyor bir önceki videonun başa tutturulan yorumunda bahsettim ve önceki videolarda detaylıca değinmiştim.
@husibana
@husibana Жыл бұрын
@@burakzeytinci reis simdi düstü yeni kesfetim kanalı hepsini izlemeye çalşkısıyom
@saykoes8209
@saykoes8209 Жыл бұрын
özlettin abi
@imtablee
@imtablee Жыл бұрын
1 tlyle başladım şuan 20 oldu daha da kart dusurebilirim oyun da alabilirim bakalım kaç olcak
@erucaria3519
@erucaria3519 Жыл бұрын
@burakzeytinci ya da diger arkadaslar ben toplu satma cıkmıyor nasıl nereden actınız onu
@burakzeytinci
@burakzeytinci Жыл бұрын
Chrome eklentisi ile videoda söylüyorum oynatma listesinde hepsinin detaylı videosu var
@memorisemyname9683
@memorisemyname9683 Жыл бұрын
ben günde 100+ sticker al sat yapmayı planlıyorum sizce ban sebebi midir ACİL (CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM !!!)
@burakzeytinci
@burakzeytinci Жыл бұрын
Al Sat yapmak Steamde mümkün değil. Alınan şeylere 7 gün satış banı koyuyor. Satış yaparken ise ürüne göre %15 %20 komisyon kesiyor. Para kazandığı bir şey neden ban sebebi olsun?
@berkayakkaya4586
@berkayakkaya4586 Жыл бұрын
Oyunlardan kart dusurdukten sonra oyunları iade etmesem yine de kar edebilir miyim
@burakzeytinci
@burakzeytinci Жыл бұрын
Hiçbir yerde oyunları iade edin gibi bir dolandırıcılığa kimseyi sevketmiyorum bu soruyu bu şekilde soracak nasıl dinlediniz videoyu, Steam zaten böyle kötü niyetli hareketleri iade sayısından algılıyor yaptırım uyguluyor şeklinde okuyoruz.
@omerfarukuzunpolat
@omerfarukuzunpolat Жыл бұрын
En iyi taktik bence oyunları 2 saat dolmadan geri iade etmek. Bu sayede kâr daha çok oluyor. Ben öyle yaptım 7tl mi 30tl yaptım.
@burakzeytinci
@burakzeytinci Жыл бұрын
Bu kâr değil dolandırıcılık ki Steam iade sayısı arttıkça kötü niyeti fark edip yaptırımda bulunuyor diye biliyorum.
@omerfarukuzunpolat
@omerfarukuzunpolat Жыл бұрын
@@burakzeytinci Aslında açıkcası ilk defa yaptım bu bakiye kazanmayı reis. Baktım zarar edicem gibi iade ettim aldıklarımı ama sonra bi baktım bir sürü kart ve sattım onları ve sonra kar ettim aslında istemeyerekten oldu bu durum. Zaten birdahada yapmıyacağım gibi.
@omerfarukuzunpolat
@omerfarukuzunpolat Жыл бұрын
Bu işlerden pek anlamam ben pek zarar edicem gibi olunca direk verdim iadeyi
@omerfarukuzunpolat
@omerfarukuzunpolat Жыл бұрын
@@burakzeytinci Be extra dan şunu da ekliyim. Ben iade yapınca kartlar gidiyor diye biliyordum.
@batuhantalhakaraoglu9275
@batuhantalhakaraoglu9275 Жыл бұрын
hangi oyun
@cryptomaster.r
@cryptomaster.r Жыл бұрын
abi idle dady internetsiz çalışıyormu ?
@burakzeytinci
@burakzeytinci Жыл бұрын
Steam internetsiz ne kadar çalışıyorsa o kadar çalışır. Saat ilerler herhalde.
@temmuz3978
@temmuz3978 Жыл бұрын
Peki ücretsiz oyunlarda çalışmıyormu bu sistem ?
@burakzeytinci
@burakzeytinci Жыл бұрын
Ücretsiz oyunlardan in app purchases yapmadıkça kart düşmez
@baykog
@baykog Жыл бұрын
retrovirus oyunundaki parlak kartı düşürmek hayalim
@fevzitosun1607
@fevzitosun1607 Жыл бұрын
bu oyunları yükleyip oynamak gerekiyor mu ?
@burakzeytinci
@burakzeytinci Жыл бұрын
Idler programları ile oyunları indirmek gerekmiyor
@fevzitosun1607
@fevzitosun1607 Жыл бұрын
@@burakzeytinci bu oyunları geri iade edebiliyormuyuz tekrar ? Birde pubg ve cs gibi oyunlardan banlanırmıyız bu proğram yüzünden ?
@selimakdemir8516
@selimakdemir8516 Жыл бұрын
@@fevzitosun1607 kardeşim adamın diğer videolarını izle bütün soruları cevaplıyor cs gibi oyunları kara listeye alıyorsun vac oyunlarının hepisini kara listeye alıyosun ban riski az da olsa var cs de
@infelicitous
@infelicitous Жыл бұрын
Yaklaşık uyuglama 5saattir çalışıyor bir tane kart düşmedi
@burakzeytinci
@burakzeytinci Жыл бұрын
Envanter banı vardır sarı ve kırmızı uyarıları okuyup gerçekleştirin
@erenk.2235
@erenk.2235 Жыл бұрын
Hocam arkadaşım için satın al diyip aynı oyunları ikincil hesaba alıp orada bakiye oluşturabilir miyiz teknik olarak mümkün mü? İndirim döneminde yine asıl hesabımıza alabiliriz oyunları zaten
@burakzeytinci
@burakzeytinci Жыл бұрын
Diğer hesabın envanter banı yoksa yapılır takas olarak kendine atar satarsın oynatma listesindeki videolarda gösterdim 1 dolara 100 oyun alınan zamanlarda farklı Steam hesaplarını kullanıyordum arkadaşlarıma da yapıyordum.
@erenk.2235
@erenk.2235 Жыл бұрын
@@burakzeytinci o siteye de baktım da artık 100 oyun satmıyorlar hesapladım mantıksız geldi. Bir de yeni nesil huaweilerde uygulamanın çalışması için ekranın uygulamada açık kalması gerekiyor. Ayrıca düşürdüğü kartları da göremiyoruz uygulamayı kapat aç yapınca gösteriyor o da benim şanssızlığım diyelim :)
@burakzeytinci
@burakzeytinci Жыл бұрын
Steam o tarz oyunların hepsini marketinden kaldırdı. Steam removes fake games diye aratarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz.
@erenk.2235
@erenk.2235 Жыл бұрын
@@burakzeytinciçok teşekkürler sosyal medya ile uğraşmak zordur ben de tecrübe ettiğimden biliyorum. Sizi 3 yıldır takipteyim ana sayfama ilk defa böyle bir video düştü. Umarım daha çok kişi faydalanır da kanal büyür
@clacz
@clacz Жыл бұрын
kral adam like
@oyundunyas3760
@oyundunyas3760 Жыл бұрын
bunları yapraken steamda oyun oynsam sıkıntı çıkarmı
@burakzeytinci
@burakzeytinci Жыл бұрын
Oynayamazsın
@oyundunyas3760
@oyundunyas3760 Жыл бұрын
bi sorumda olcak telofonun açıkmı kalması gerekiyor kapasamda düşmeye devam eder mi
@burakzeytinci
@burakzeytinci Жыл бұрын
Bildirim çubuğundan takip edebilirsin çalışmıyorsa bildirimde oyun gözükmez
@ilysblc
@ilysblc Жыл бұрын
Kart düşürmek için illaki oyunu indirmemiz gerekiyormu satın aldığımızda
@burakzeytinci
@burakzeytinci Жыл бұрын
Hayır Idle Daddy inceleme videosunu izleyebilirsin
@halilaltunlu1843
@halilaltunlu1843 Жыл бұрын
Steamdan pazara giremiyorum hesap onayla diyor onaylıyorum girmiyor
@csflix2888
@csflix2888 Жыл бұрын
5 dolar yatırman lazım pazarı kullanabilmen için
@huseyinson
@huseyinson Жыл бұрын
Bu olay ban yedirmiyor mu
@yoshimura525
@yoshimura525 Жыл бұрын
Çok güzel bir sorum var bu kartları kim neden alıyor?
@burakzeytinci
@burakzeytinci Жыл бұрын
Önceki videolarda detaylıca bahsettim, rozet işlemek için.
@tuna.q
@tuna.q Жыл бұрын
Benim gibiler arada bi alıyor rozet isleyip Steam leveli arttirmak icin
@burakzeytinci
@burakzeytinci Жыл бұрын
Bazı oyunların rozetini işleyince çıkan itemler de bayağı para edebiliyor birçok değişken var bu videonun konusu değildi
@Umutdsa
@Umutdsa Жыл бұрын
abi ben hayalim rust oynamak ama hiç rustım olmadı bana rust alabilirmisin durumun varsa
@archangel5769
@archangel5769 Жыл бұрын
guzel sistemmis basladim
@kursatduyar4506
@kursatduyar4506 Жыл бұрын
Abi 50 liram vardı artik yok teşekkür ederim
@burakzeytinci
@burakzeytinci Жыл бұрын
Helal olsun zoru başarmışsın 👏
@Cizirti-Gaming
@Cizirti-Gaming Жыл бұрын
rdr2 oynayacak sistem yokki :D
@Kursatozz
@Kursatozz Жыл бұрын
Burak bey merhabalar sizinle nasıl iletişime geçebilirim
@burakzeytinci
@burakzeytinci Жыл бұрын
Zaten geçmiştiniz yorumların amacı bu, yine de info@aliburak.com
@rhymusagain7891
@rhymusagain7891 Жыл бұрын
kral 10 tl ile başladım 1 gün olmadan 70 tlyi geçtim sağ ol
@pesimist867
@pesimist867 Жыл бұрын
Kral nasıl başardınki böyle yapmayı
@pesimist867
@pesimist867 Жыл бұрын
Ben 4 gündür uğraşıyorum hâla 10 liradan anca 30 lira yapabildim
@rhymusagain7891
@rhymusagain7891 Жыл бұрын
@@pesimist867 videoda ne dediyse aynısını yaptım valla farklı bir şey yapmadım. ucuz oyun al > kart düşür > kartları sat > yeni oyun al > kart düşür > kartları sat. döngü böyle
@pesimist867
@pesimist867 Жыл бұрын
@@rhymusagain7891 ya ilk başlarda bayağı kart düşürüyordum ama artık neredeyse hiç kart düşüremiyorum sorun orada
@pesimist867
@pesimist867 Жыл бұрын
Sende hiç oldu mu öyle?
@baydudan
@baydudan Жыл бұрын
bır zaman sonra oyunlar bıtmeyecek mı
@burakzeytinci
@burakzeytinci Жыл бұрын
Steam'de on bin oyun var ve düzenli yenileri ekleniyor. Bunu farklı hesaplarla yapan da çok.
@casper1678
@casper1678 Жыл бұрын
Arkadaşlar Ben Steam Oyun Keyi Satıyorum Piyasa Degeri 150 Tl Lik Keyler Ben 70 Tlye Veriyorum
@hunter599
@hunter599 Жыл бұрын
Video çok karışık... Eksik anlatmamışta, herşeyi başka videoda parça parça anlattığı için bir sürü videonu izlemek zorunda kaldım. Anca öyle yapboz parçaları kafamda otururdu. Mesela kart düşürmeyi başka videoda anlatmışsın.. Keşke herşey tek videoda olsa daha iyi olurdu...
@burakzeytinci
@burakzeytinci Жыл бұрын
Her şeyi tek videoda geçen sene anlattım oynatma listesindeki geçen seneki videolara bakabilirsin.
@hunter599
@hunter599 Жыл бұрын
@@burakzeytinci Sistem çok karışık geldi ya. Birde yanlış hamle yapmaktan korkuyorum. Yaklaşık olarak Sabah saat 11 den beri videolarını inceliyorum. Her videonu en az 2 kere izledim anlamak için. Şuan saat 16:00 :D
@kobcort6079
@kobcort6079 Жыл бұрын
abi 1 tl oldu oyunlar almaya devam ediyim mi
@burakzeytinci
@burakzeytinci Жыл бұрын
Kâr ettirenleri al
@eminkaracan2936
@eminkaracan2936 Жыл бұрын
thank you
@Yazzie1907
@Yazzie1907 Жыл бұрын
Abi sat diyorum ama o çoklu sata falan yok
@MucoBEYi
@MucoBEYi Жыл бұрын
demek o otomatik satış programınız yüzünden itemleri ucuza koyuyorsunuz da fiyatlar aşağı çekiyor :/
@burakzeytinci
@burakzeytinci Жыл бұрын
Evet her şeyin sebebi bizim 30 kuruşluk kartları 29 kuruşa satışa koymamız hiç arz talep dengesi indirim dönemi insanların psikolojisi hiçbir dinamik devrede değil sadece bu
@MucoBEYi
@MucoBEYi Жыл бұрын
​@@burakzeytinci öyle düşünme işte. 30 kuruşluk kartı 29 a sen koyuyorsun, 5 dakika sonra başkasında önerilen 29 gözüküyor, o da 1 kuruş indirerek 28 kuruş yapıyor. bu böyle bir kaç defa tekrarlansa, fiyatlar aşağı çeker. haksız mıyım? ben 1 kartı 80 kuruşa koyuyorum 2 gün sonra bi bakıyorum fiyatı 55 kuruş olmuş. diyorsun ya indirim psikolojisi diye, ben indirimdeki bir oyunu satın alıyorum, düşürdüğüm kartın fiyatına bakıyorum, atıyorum: 1.30 tl den 80 kuruşa düşmüş. bu indirim psikolojisi payı olsun, 80 den 55 kuruşa düşmesi ne payı o zaman? şimdi sizi suçluyormuş gibi gözüküyorum, ama hayır. sadece olanı göz önüne seriyorum. ben bu incik cuncuk işleri bıraktım. sadece cs go dan düşen sandıklarla para kasıyorum. ama doğruya doğru fiyatlar bitcoin gibi götü-başı ayrı oynamasa belki devam ederdim.
@burakzeytinci
@burakzeytinci Жыл бұрын
Tabii ki alakası yok kartların satış detaylarına girin günde binlerce satılan kart var beş tane zor satılan kart var aynı etki yaratır mı hiç. Ayrıca vakit geniş ise kartın geçmiş fiyatlarına bakıp anlıktan değil genelde çıktığı pik değerlerden fiyat girilip beklenilebilir. Bahsettiğin mantık sistemi belirleseydi kart fiyatları hep dibe giderdi aynı CSye yeni gelen kasaların 100 liradan hızla 10 liraya ve de eskiden 10 kuruşa çakılması gibi. Ama öyle olmuyor, zira coin değil direkt borsa gibi biraz azalıyor biraz artıyor önemli bir şey olmadıkça ne ciddi azalış ne ciddi artış göstermiyor belirli aralıklarda gidip geliyor. Yani senin örneğinden gitmek gerekirse 80 kuruşluk kartın oraya tek bir sebepten çıkmadıysa bugün 55 kuruşa düşmesi önemli değil yarın yine 80e çıkacak. Kaldı ki yine arz talep yine arz talep. Haftada bir satış olan kartın fiyatı şu an 5 liraysa onu asla 5 liradan satmayacağını bilir fiyatı düşürürsün. Düşürsen de daha düşüren gelecektir o yüzden en yüksek alım emrinden hızlıca satmak daha da mantıklıdır. Yoksa bir anda bakarsın 1 liraya düşmüştür. Burda suçlu olan fiyatları düşürenler kesinlikle değildir, suçlu yoktur, dümdüz arz talep meselesi.
@ibraxxx8574
@ibraxxx8574 Жыл бұрын
7 8 ay önce baya yapıyodum bunu da artık bitti bu iş
@burakzeytinci
@burakzeytinci Жыл бұрын
Kim bitti dedi
@revivesoftware
@revivesoftware Жыл бұрын
27 tl ile başlayıp 110 tl yaptım
@Tholder
@Tholder Жыл бұрын
Tam tamına 220 TL yatırdım 305 oyun satın aldım bakalım ne olacak
@zefnci
@zefnci Жыл бұрын
noldu katladınmı
@Tholder
@Tholder Жыл бұрын
@@zefnci katladim skin aldim kasa aldim onlar yukseldi sticker aldim katlaya katlaya kni taijiye kadar ciktim vay be ne kadar zmaan gecmis kanka
@zefnci
@zefnci Жыл бұрын
@@Tholder bende şimdi başlıyorum önerebileceğin taktikelr varmı
@Tholder
@Tholder Жыл бұрын
@@zefnci hocam saldim o piyasayi simdi hoc bir fikrim yok acikcasi cs yatirim kanallarini takip ediyordum yagiz dincel vs gibi
@zefnci
@zefnci Жыл бұрын
@@Tholder tm
@twentysevenfour4901
@twentysevenfour4901 Жыл бұрын
steam inventory helper casus yazılım, kullananların çoğunda sıkıntı olmasa da arada 2-3 kişiyi patlatıyorlar
@burakzeytinci
@burakzeytinci Жыл бұрын
Mobil onay olmadan nasıl patlatıyorlar?
@twentysevenfour4901
@twentysevenfour4901 Жыл бұрын
@@burakzeytinci bu link olayın türklere yansımış hali türk forumlarında mevcut emsali yetmezse yabancı kişilerin attıklarını da paylaşabilirim
@burakzeytinci
@burakzeytinci Жыл бұрын
Linkler KZbin tarafından otomatik siliniyor sayfa başlığını paylaşırsan websitesiyle beraber herkes kendi aratabilir
@twentysevenfour4901
@twentysevenfour4901 Жыл бұрын
@@burakzeytinci steam inventory helper casus yazılım mı? diye aratırsanız ilk çıkan technopat sayfasında görebilirsiniz kimlerin başına neler gelmiş
@BHW.Dogukan
@BHW.Dogukan Жыл бұрын
ABİ SANA BİŞEYDİYECEM ABİ CS OYNUYOR AMAM KASA ALAMIYORUM STEM HESAP KISITLANMIŞTIR 5 USB VERNİM ME ÖYLE BİŞEY DİYOE LUTFEN YARDMI ABİ ALAHA İÇİN YA
@burakzeytinci
@burakzeytinci Жыл бұрын
ne
@BHW.Dogukan
@BHW.Dogukan Жыл бұрын
@@burakzeytinci Abi stem hesap kısıtlanıştır diyor
@burakzeytinci
@burakzeytinci Жыл бұрын
Tamam aynı yerde sebepleri de yazar. Onları yap düzelsin.
@BHW.Dogukan
@BHW.Dogukan Жыл бұрын
@@burakzeytinci ya abi alaksı yok ya off ya
@BHW.Dogukan
@BHW.Dogukan Жыл бұрын
Hesabamın kısıtlı açamiyorum ve ilk defa setam kulanıcıyım yardım olay bu bide kasa alamyıorun
@ege0al
@ege0al Жыл бұрын
ban riski varmi 2 k lik steam hesabinda denicem varsa fake acip ordan atarim
@ghojira7663
@ghojira7663 Жыл бұрын
sanırsam 350 400 liralık kutu koleksiyonum var cs için ama vac yediğim için eskiden satamıyorum maalesef :(
@burakfirtina3942
@burakfirtina3942 Жыл бұрын
Geçen bende csgo hesabımda 50 tane kasa biriktığını farkettim satabildigimi sattim 200 tl para oldu sonra onunla ayırdığım Birtane kasa açtım 90 TL'lik item düştü sonra hepsini satıp rdr 2 aldim hala para var hesapta mütiş
@shockandwear2668
@shockandwear2668 Жыл бұрын
keşke satmasaydın o kasaları 1 sene sonra 1k dan fazla ederdi
@juice4856
@juice4856 Жыл бұрын
farklı ip den girdigini tespit edince topluluk banı yiyen hesabımla kurus kurus bırıktırerek aldıgım ets 2 yi oynarken gelen pişmanlık hissi
@burakzeytinci
@burakzeytinci Жыл бұрын
ETS2 kara listeye alın o zaman Zaten tüm kartları düştüyse buna da gerek kalmaz
@juice4856
@juice4856 Жыл бұрын
@@burakzeytinci bizzat kendim kullandım bu programı kara listeye almakla alakası yok herhangi bir oyunda steam desteği bunu fark ederse ki başarımlardan yola cıkarak buluyor zannımca oyunu oynamadan kart düştügünü anlıyor
@burakzeytinci
@burakzeytinci Жыл бұрын
Steam destek ile ETS nin ne alakası var
@juice4856
@juice4856 Жыл бұрын
@@burakzeytinci ets yi program yardımı ile çalıştırıyorsun steam destek ise kartı dusururken basarımlar ne durumda bunları da takip ediyor eger anormal bi davranıs gorurse bu yaptıgın gıbı otomatikmen incelemeye alıyor
@burakzeytinci
@burakzeytinci Жыл бұрын
Ben de ETS yi kara listeye alın diyorum işte. Ama zaten aktif oynuyorsanız buna gerek kalmaz zaten tüm kartları düşmüştür idler programları da onu çalıştırmaz.
@goktug139
@goktug139 Жыл бұрын
Ban riski var mi?
@gagageo2
@gagageo2 Жыл бұрын
Son zamlardan sonra mümkün mü hala bu durum
@batuhantalhakaraoglu9275
@batuhantalhakaraoglu9275 Жыл бұрын
öğrendin mi
@burakzeytinci
@burakzeytinci Жыл бұрын
Arkadaşlar videoyu izleyin. Ben bunların videosunu 6 senedir çekiyorum. Bu sistem yıllardır yapılıyor. Türk Lirası veya zamlarla hiçbir alakası olmadığını videoyu izleseniz anlayacaksınız. Bunu yurtdışında dolarla da yapıyorlar. Önceki senelerde yabancı kaynaklardan referanslar göstererek anlattım.
@rekt4838
@rekt4838 Жыл бұрын
a-abi hentai 3018?
@cesurkomando5335
@cesurkomando5335 Жыл бұрын
Oyunları iade edebiliyormusun
@srknkrc8010
@srknkrc8010 Жыл бұрын
olum şu steam de kız hesabı açıp beni kandırıp benden oyun aldıktan sonra erkeğim knka demeyin lan beri 3 4 gün uyku uyuyamıyorum param gittiği için kandırılduğım için uyuyamıyorum ben
@slaughternymph
@slaughternymph Жыл бұрын
b
@0xenoz090
@0xenoz090 Жыл бұрын
ABİ ÇO KSAOL 2 LİRAYI 35TL YAPTIM ADAMSIN
@burakzeytinci
@burakzeytinci Жыл бұрын
Yok artık %1750
@0xenoz090
@0xenoz090 Жыл бұрын
@@burakzeytinci tekte yapmadım ilk 18 oldu sonra 35 yani 2 seferde
@kesfet.shorts
@kesfet.shorts Жыл бұрын
Kartları satamıyorum 5 euro falan diyo anlamadım
@kesfet.shorts
@kesfet.shorts Жыл бұрын
???
40.000 LİRA DEĞERİNDE STEAM HESABIM!
26:46
MuratAbiGF
Рет қаралды 869 М.
小蚂蚁会选到什么呢!#火影忍者 #佐助 #家庭
00:47
火影忍者一家
Рет қаралды 99 МЛН
🕊️Valera🕊️
00:34
DO$HIK
Рет қаралды 4,5 МЛН
إخفاء الطعام سرًا تحت الطاولة للتناول لاحقًا 😏🍽️
00:28
حرف إبداعية للمنزل في 5 دقائق
Рет қаралды 76 МЛН
Idle Master Extended, Hızlı Kart Düşürme, Steam Bakiye Katlama - 1
13:16
Bu Para Kazanma Yöntemini Türkiye’de Çok Az Kişi Paylaşıyor!
9:19
Arda Mürseloğlu
Рет қаралды 239 М.
SİSTEM TOPLADIKTAN SONRA YAPMAN GEREKEN AYARLAR (2023 TAM KONU 🔴)
19:53
Steam kartı nedir? Steam kartı nasıl satılır?
8:15
Disket Kutusu
Рет қаралды 24 М.
Tam 1 Yıldaki Clash of Clans Gelişimim #15
12:40
Oyun Delisi
Рет қаралды 843 М.
BEN GELDİM 🖐
5:54
burakzeytinci
Рет қаралды 1 М.
What other buttons does this remote need?
0:31
Den Do It
Рет қаралды 1 МЛН
Секретные процессоры!
0:27
CONSTRUCT PC
Рет қаралды 199 М.
Телефон - самая грязная ваша вещь
0:24
Up Your Brains
Рет қаралды 2,5 МЛН