2024.10.06. 150-es vasútvonal átépítés. Hamarosan kész új aluljáró / híd Dunaharaszti állomáson

  Рет қаралды 2,580

Becsky András

Becsky András

Күн бұрын

RePont támogatási QR-kód linkje:
/ c28hahgtf1xgha2b
Kommentált, Full HD videó!
Folyamatosan zajlik a Dunaharaszti vasúti aluljáró kibővítése (Némedi út - Dózsa György út) és úgy tűnik lassan a célegyenesbe fordul a projekt ezen része. Jelenleg a vasúti pálya nem folyamatos, azaz ketté van vágva az építkezés miatt, de már majdnem készen van az új vasbeton hídszerkezet, amely felül sokkal keskenyebb, ellenben alul magasabb és szélesebb is elődjénél. Mivel Dunaharaszti állomásból megállóhellyé alakul, 3 helyett pedig csak 2 vágány lesz, így az új műtárgy a megváltozott helyzethez épült meg. Maga az aluljáró így teljesen megújul, ez egy hatalmas törlesztés a vasút részéről a városnak. Harasztiban még mindig lassabban haladnak a munkák mint mondjuk Taksonyban, vagy Délegyházán, de azért bízom benne, hogy ha az új közúti aluljáró végre készen lesz, itt is felpörögnek majd az események. Egy biztos, jelenleg egy nagyon látványos munkafolyamat zajlik, mindenképpen érdemes megnézni. Az is jól látható már hogy Dunaharaszti mint állomás megszűnik, megállóhely lesz helyette oldalperonokkal, de szerencsére az állomásépület felújított formában továbbra is az utazóközönséget fogja szolgálni. Dunaharaszti elágazás néven pedig a BILK déli irányból is be lesz végre kötve a 150-es vonalba (ezt 2001-ben kellett volna megcsinálni). A céldátum 2025.07.07., bízzunk a legkedvezőbb forgatókönyvben! BecsVision 2024
SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY!!
Ez egy FULL HD 1080p videó. Érdemes a minőséget beállítani a fogaskeréknél!!
Amennyiben támogatnád a munkámat, illetve a régi 8mm-es némafilmek digitalizálását: www.paypal.com...
Új és jóval egyszerűbb módja pedig a RePont támogatás! Kódom a linkben, így nekem küldöd a visszaváltott palackok betétdíját:
/ c28hahgtf1xgha2b
Winyókra és külső boxokra mindig szükség van, a videók jó minőségben és duplikáltan való tárolása iszonyat tárhelyet kíván! Ez egy ilyen bringa.
Köszönettel:
Becs

Пікірлер: 16
@karesz7713
@karesz7713 10 сағат бұрын
Szia András! Pénteken voltam Szegeden és Kisszállásnál már van drót a vasút felett. Szombaton Kecskeméten voltam és a FülöpSzállási vasúti átjáró nál láttam hogy ott is feszül már drót
@Cirbonukleon
@Cirbonukleon 2 сағат бұрын
Köszönjük, már nagyonon vártuk! Frankó lesz az átjáró!
@adamsteiger3479
@adamsteiger3479 5 сағат бұрын
Szia Andris ! A Munkálatok haladnak még ha nem is gyors iramban de azért megy a mokólás a 150 vasútvonalon . A régi épület amit felújítanak szép és modern állomás épület lesz . Andris Köszönet a videóért amit készítettél egy kis dokumentációt . 🙂
@gyuribacsi6503
@gyuribacsi6503 12 минут бұрын
Köszönet a videóért András.Üdvözlet.Várom a kövezkezöt.🍺🍺🍺🍺🍺🍺
@zoltancsanadi9012
@zoltancsanadi9012 3 сағат бұрын
Egy cikben azt olvastam hogy a szerb oldalon lévő munkások jönnek át ide dolgozni! Szerintem azok a kinai munkások meghajtyák a magyrokat mint a magzavizet!
@ami9675
@ami9675 9 сағат бұрын
Szia András! Nagyon köszönöm a tudósítást, részletes és alapos híreket kaptunk. Nagyon várom a Soroksári és pestszenterzsébeti riportodat. Külön érdekel, hogy hol lesz a vasúti aluljáró Ó-Soroksár és Soroksár Újtelep között, amit már évek óta ígérnek.
@tarkanyia
@tarkanyia 9 сағат бұрын
Az a problema, hogy az aluljaro megepul, de a hozza tartozo uthalozat nem... Az uthalozatot elvileg az onkormanyzatnak kellene megepittetni...
@medvetalp6046
@medvetalp6046 8 сағат бұрын
Elméletileg a Hősök tere és a Vecsés utca között lesz a soroksári aluljáró. Ha lesz.
@zoltansimorka91
@zoltansimorka91 8 сағат бұрын
Azt én is várom, mert Csepel felé el szoktam haladni a Budapest-Belgrád vasútvonal felett.
@openbvegamer
@openbvegamer 26 минут бұрын
Csütörtök délután- és esténként szoktam erre bringázni, pontosabban a Munkácsy utcába szoktam tartani. Múltkor jól megszívtam, mert máshogy mentem és a Google térkép ugye nem tudja hogy építkezés van, ezért vagy 5 percig álltam ott a szakadó esőben hogy mi a francot csináljak. Szerencsére sikerült az ideiglenes átjáróhoz odatalálni, szóval 8 perc késéssel oda is értem a célponthoz 🤣 egyébként egy full más téma, de a Karolina úti hidat mikor bontják el / újítják fel?
@GergelyCzentnar
@GergelyCzentnar 4 сағат бұрын
Szia Andris! 6:54-nél a betonkolosszusra azt tippelném, hogy szivattyúház lenne. Pluszban gyalogosok, kerékpárosok közlekedő helye. Szerinted? :)
@akoskuti6583
@akoskuti6583 7 сағат бұрын
Szia Andris esetleg nem tervezel Kelebia kicsit fölfelét videot?
@becskyandras
@becskyandras 7 сағат бұрын
Bad command or file name!🤣😉🤣
@akoskuti6583
@akoskuti6583 7 сағат бұрын
@@becskyandras okés meg próbálo másként😄
@cartando
@cartando 8 сағат бұрын
siralmas... itt semmilyen menetrendszerű forgalom nem lesz júliusban...
INSTANT GET! - Renault 5
18:07
Andras Horvath
Рет қаралды 22 М.
Mikor minden csak akadályoz a munkában😡
29:05
Pisti Épít
Рет қаралды 1,3 М.
Bayer show (2024-10-06)
44:33
Bayer Show HírTV
Рет қаралды 28 М.
Norwegian Truck DashCam *Compilation*
15:43
Trucker Dashcam // Sweden
Рет қаралды 32 М.
Renault 5 - odavagyok. 😇
13:15
Totalcar.hu
Рет қаралды 10 М.