2024-es őszi animeszezonmustra

  Рет қаралды 62

Fanni kuckója

Fanni kuckója

Күн бұрын

Ha szívesen beszélgetnél animékről, mangákról, webtoonokról és mindenről, ami ázsia, gyertek Discordra! :)
Mangwatoon discord meghívó: / discord
Fanni vagyok, könyvmoly, aki előszeretettel néz koreai és kínai sorozatokat, animéket és minden egyebet is, ha megtetszik :)
Booktube Discord: / discord
Elérhetőségek:
E-mail: fannikuckoja@gmail.com
Instagram: / fannikuckoja
Moly: moly.hu/tagok/...
Blog: limovelemenyei...
MyDramaList: mydramalist.co...

Пікірлер: 5
@virginiayuuka
@virginiayuuka 15 сағат бұрын
Hm. Érdekes. :) El kellene kezdenem a listát milyen sportos animéket ismerek. BlueBox engem is megvett magának. Oh, vígjáték! :o Kimi wa Meido-sama. Wow. :D Lehet zsebben tartom, ha nevetni szeretnék egy kicsit. Kekkon suru tte, Hontou desu ka, ez is vígjátéknak hangzik. :D Raise wa Tanin ga Ii, tényleg egész markáns a rajzolása. Hihi. :) Natrsume Yuujinchou Shici, oh, aranyosnak tűnik! TsumaSho, aranyos lehet. :o Panda, kutyus! Milyen cukik! :D :) Napokra, amikor gyermek akarsz lenni. SoloLeveling-nek lesz filmje? :o Wow! Én hasznosnak találom. :) Akár live formában is alkalmas lehet.
@fannikuckoja
@fannikuckoja 3 сағат бұрын
Örülök, hogy hasznos volt és hogy találtál magadnak érdekeseket 🥰 Lehet, hogy azt a listát nekem is el kéne kezdenem :D Hmm, akkor lehet hogy majd a téli szezonnál live-ot csinálok😁
@rain.6881
@rain.6881 10 сағат бұрын
Jaj, még mindig megy a kislányos animékkel szembeni diszkrimináció... Pedig még Maho Shoujo témakörben is vannak felnőtteknek szólók. :D Amúgy van 7 alatt is jó anime, csak azokat tényleg nehezebb összeszedni, mert a többségük tényleg gagyi. És akkor pár általános infó, amiket érdemes lehet tudni: Uzumaki: nagyon gyorsan lesöpörted, de érdemes lehet belenézni. Ez egy Junji Ito story, akit egy elég jó horror írónak tartanak és azért is a legnépszerűbb nem sequel a season-ben. Amúgy meg csak 4 rész lesz, szóval nem is vesz el sok időt. Dandadan: talánba raktad, de érdemes lehet nézni, a shounen jump egy jelenleg is futó nagy címe, ezért is a 2. legnépszerűbb a nem sequel-ek között. Ez már személyesebb ajánlás, de én nem vagyok nagy SAO fan - bár az Alicization S1 jó volt -, de a Gun Gale Online az kifejezetten jó lett, ezért én tudom ajánlani. Nekem a tippem azok közül, amikről pedig semmit se tudni és hogy ne írják regényt. A PV alapján a kevésbé ismertek közül egy dolog felkeltette az érdeklődésem, a NegaPosi Angler, ami horgászós, viszont jól nézett ki és akár vicces is lehet. A filmeknél meg most a videó miatt vettem észre, hogy a Fureru.-t azt a Cloverworks csinálja, szóval jó eséllyel az is jó lesz. A videóról meg, nekem mindig tetszik, ha valaki a season előtt vagy első pár rész után végigmegy az összes animén és elmondja, hogy mit néz, mit nem. Jól jön az input, mert én próbálom vadászni a kevésbé ismertebb darabokat is. Meg van az is, hogy külföldi videósok közül kiknek az ajánlásait nézem.
@fannikuckoja
@fannikuckoja 3 сағат бұрын
Tudom, hogy vannak jó kislányos animék is, csak a többsége általában elég problémás, nekem meg nincs időm és energiám kiválogatni azokat, amik nem 😅 Meggyőztél, az Uzumakiba és a Dandadanba is belenézek majd. A Gun Gale Online-on még gondolkozom. Ó, a horgászós anime érdekesen hangzik, olyat még nem láttam ☺ Én is szeretem, amikor valaki végigmegy a szezon darabjain, főleg olyat szoktam nézni, amikor egy-két rész után alkotnak véleményt. Nekem is megfordult a fejemben, hogy kipróbálom egyszer, de egyszerűen nincs annyi időm, úgyhogy maradtak a leírások és a trailerek. Köszi, hogy megnézted és hogy írtál☺
@rain.6881
@rain.6881 3 сағат бұрын
@@fannikuckoja Pár évvel ezelőtt egyébként volt egy másik horgászós anime, a Slow Loop, de az "kislányos" anime és szerintem elég átlagos lett. Az Uzumaki-ból már ki jött egy rész, de nem tudom, hogy legális hol lehet nézni.
Milyen lesz a 2024-es őszi szezon?
1:51:45
FireReject
Рет қаралды 2,8 М.
Electric Flying Bird with Hanging Wire Automatic for Ceiling Parrot
00:15
Как подписать? 😂 #shorts
00:10
Денис Кукояка
Рет қаралды 8 МЛН
Sorin Parcalab - Sunteți Bogați? | Standup Special Comedy Box
14:11
Sorin Pârcălab STAND-UP COMEDY OFFICIAL
Рет қаралды 317 М.
6 leggyakoribb játszma, aminek mindenki áldozatul esik
19:37
Életmenedzsment
Рет қаралды 7 М.
Magyar Solo Leveling és webtoonolvasó kalauz kezdőknek
57:42
Fanni kuckója
Рет қаралды 672
Ráskó Eszter első önálló estje: Nagyárpi ep.1
13:47
Ráskó Eszter
Рет қаралды 646 М.
#szabadirodalmat - Könyves korlátozások
11:28
Ruby Lightning
Рет қаралды 862
When Gamers Turn Into 5-Star Voice Actors!
11:57
Top Gaming Plays
Рет қаралды 1,9 МЛН
Animékről Kezdőknek #3 - Anime Műfajok
17:39
Animegyetem
Рет қаралды 54 М.
Jóbarátok, Magyarhangok
21:06
Magyarszinkron.hu
Рет қаралды 12 М.
Electric Flying Bird with Hanging Wire Automatic for Ceiling Parrot
00:15