2024 Kia Sportage Test Sürüşü ve Detaylı İnceleme I Mild Hybrid & 4X4

  Рет қаралды 30,286

PaylaşıYorum

PaylaşıYorum

Күн бұрын

Videoyu beğenmeyi ve kanala abone olmayı unutmayın lütfen. Teşekkürler… ☺️
0:00 Giriş ve Dış Tasarım
2:57 Bagaj
4:49 Arka Koltuk
7:24 Kokpit ve Multimedya
12:17 Şehir İçi Sürüş
18:18 Şehir Dışı Sürüş
19:42 0-100 Hızlanma
20:26 100-0 Fren Testi
21:53 Yakıt Ekonomisi
22:22 Sonuç
12,3 inç yüksek çözünürlüklü orta bilgi ekranını, ambiyans aydınlatmasını ve Shift-by-Wire (SBW) ayarlarını kişiselleştirerek, kendi sürüş deneyiminizi tasarlayın.
591 litreye kadar bagaj hacmi ile eşyaların nereye nasıl yerleştirileceği asla sorun olmuyor. Büyük eşyalar için, arka koltuklar bir düğme vasıtasıyla katlanıyor ve hacimli eşyalarınızı koymak için size daha fazla alan sağlıyor.
Yeni Sportage, geniş iç hacmiyle kabin içindeki herkese konfor sunuyor. Sınıfındaki en geniş 2. sıra alanıyla yolcular 996 mm diz mesafesinin ve 998 mm baş mesafesinin keyfini sürerek konforlu bir sürüş deneyimi yaşayabiliyor.
Geniş, panoramik cam tavan, iç mekana aydınlık ve ferahlık hissi sağlıyor. Tek dokunuşla açılarak; güneş ışığını, yıldızların ışığını ve temiz havayı içeriye doldurarak herkesin serin ve zinde kalmasına yardımcı oluyor.
Standart olarak sunulan ön çarpışma engelleme asistanı, sürüş yönünde potansiyel bir tehlike algılandığında sürücüyü sesli ve/veya görsel olarak uyarıyor. Hatta bazı durumlarda olası bir çarpışmayı önlemek için otomobilin durmasına bile yardımcı olabiliyor.
BCA, kör noktaları tespit etme ve şerit değiştirirken diğer araçlarla olası bir çarpışmayı önlemede yardımcı olmak için radarlar kullanıyor.
Arka park çarpışma önleme asistanı (PCA)
PCA, araç park yerinden geri geri çıkarken sağdaki ve soldaki alanları tarıyor ve olası bir çarpışmayı önlenmeye yardımcı oluyor. Uyarı sonrası çarpışma riski artarsa otomatik fren uygulanıyor.
12,3 inçlik yüksek çözünürlüklü merkezi bilgi ekranı, Apple Carplay, konum bulma, iki telefona bağlantı ile kişisel bir kullanıcı deneyimi gibi çeşitli işlevler sunuyor. Nereye giderseniz gidin bağlantıda kalırken sürüşünüzü kişiselleştirin.
3 kademeli ısıtmalı ve soğutmalı ön koltuklar, her türlü hava koşulunda konforlu bir sürüş deneyimi sunuyor.
Uzaktan 2. sıra koltukları katlama
40/20/40 oranında iki parça koltuk sırtlığını katlamak için bagaj duvarındaki kolunu çekin. Bu işlev, uzun veya hacimli eşyaları tutarken eğilme veya tırmanma zahmetinden sizi kurtarıyor.

Пікірлер: 119
@user-kd9ky2ze2i
@user-kd9ky2ze2i Ай бұрын
Emeğine sağlık başkan❤ ilk kez sizi izşedim.güzel anlatım.
@PaylasYorum
@PaylasYorum Ай бұрын
Çok teşekkür ediyorum değerli yorumlarınız için. Kanalıma destek vermek için abone olursanız çok sevinirim…
@yusufkececi8753
@yusufkececi8753 15 күн бұрын
Çok detaylı bir anlatım olmuş teşekkürler😊
@PaylasYorum
@PaylasYorum 15 күн бұрын
rica ederim. Videoyu beğenmeyi ve kanala abone olmayı unutmayın lütfen. Teşekkürler… ☺️
@TekinO000
@TekinO000 Ай бұрын
Ellerinize emeklerinize sağlık 🙏
@PaylasYorum
@PaylasYorum Ай бұрын
Çok teşekkür ederim. Videoyu beğenmeyi ve kanala abone olmayı unutmayın lütfen. Teşekkürler… ☺️
@e.d9361
@e.d9361 Ай бұрын
Sakin bir ses tonunda anlatisinizi cok begendim🎉
@PaylasYorum
@PaylasYorum Ай бұрын
Çok teşekkür ederim sanırım bazen heyecana kapılıp sakinliğini elden bırakıyorum. Videoyu beğenmeyi ve kanala abone olmayı unutmayın lütfen. Teşekkürler… ☺️
@samikara7566
@samikara7566 Ай бұрын
İzlediğim sportage videoları içinde en iyisi diyebilirim bitmeye yakın abone oldum bile başarılar
@PaylasYorum
@PaylasYorum Ай бұрын
Desteginiz için çok teşekkür ederim çok daha iyi yerlere geleceğiz hep birlikte…
@mustafayigit2473
@mustafayigit2473 2 ай бұрын
Harika bir anlatım ve güzel bir araç. Takipteyiz ❤
@PaylasYorum
@PaylasYorum 2 ай бұрын
Desteginiz için çok teşekkür ederim Mustafa bey. Ben de aracı gerçekten çok beğendim 😊
@cihanbatir1287
@cihanbatir1287 2 ай бұрын
Detayların üstüne biraz daha düşülmüş ve tasarlanırken özen gösterilmiş bir araç olmuş. Görsel olarak göz doldurmuş sürüş tecrübesini sayenizde görmüş ve fikir edinmiş olduk . Faydalı bir video olmuş hocam emeğinize sağlık.
@PaylasYorum
@PaylasYorum 2 ай бұрын
Çok teşekkür ederim ben de aracı beğendim detaylı düşünülmüş özellikler insanı cezbediyor.
@mms-to3cd
@mms-to3cd 7 күн бұрын
Aracı 1 ay önce aldım. Gerçekten süper. Şimdiye kadar bindiklerim araba değilmiş onu anladım. Fiyat olarak aynı grup araçlarla çok farkı yok ama performans olarak kesinlikle değer. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşallah. 🧿🧿🧿🧿🧿
@PaylasYorum
@PaylasYorum 7 күн бұрын
Aracınızı güzel günlerde kullanın. Benim de test ettiğim araçlar içinde en çok beğendiğim araçlardan biri oldu. 👍 Tekerinize taş değmesin. Videoyu beğenmeyi ve kanala abone olmayı unutmayın lütfen. Teşekkürler… ☺️
@ugurcengiz3629
@ugurcengiz3629 19 сағат бұрын
iyi günlerde kullanın. Ne kadara mal oldu. Liste fiyatının altında alabildinizmi. hangi paketi aldınız
@Seradu
@Seradu 2 ай бұрын
Çok güzel inceleme elinize sağlık. Austral incelemenizi de bekliyorum ikisini karşılaştırabilirseniz harika olur
@PaylasYorum
@PaylasYorum 2 ай бұрын
Çok teşekkür ederim. En kısa zamanda. Videoyu beğenmeyi ve kanala abone olmayı unutmayın lütfen. Teşekkürler… ☺️
@arjinyavuz
@arjinyavuz Ай бұрын
İzlediğim en iyi araba anlatıcısı sizsiniz. Yalıtımı desibel ile ölçmeniz çok önemli ve güzel bir detay 👏🏻👏🏻 yolunuz açık olsun. Başarılar 💐💐
@PaylasYorum
@PaylasYorum Ай бұрын
Çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. Ben de her geçen gün formatı ve ekipmanlarımı daha iyi hale getirmeye çalışıyorum. İnşallah kanal çok kısa sürede, sizlerin de desteğiyle çok daha güzel yerlere gelecektir…
@arjinyavuz
@arjinyavuz Ай бұрын
@@PaylasYorum iyi ki varsınız 💐
@PaylasYorum
@PaylasYorum Ай бұрын
@@arjinyavuz çok teşekkür ederim ☺️ bi mukâbele.
@hakanyazici
@hakanyazici Ай бұрын
Tebrik ederim, denk geldiğim en iyi araba anlatımı budur. Kia Sportage aklımda yoktu seçenekler arasında ama o kadar güzel detaylar paylaştınız ki artık ciddi ciddi düşünmeye başladım. Bence özellikle eşi ile birlikte kullanacaklar için bayanlarında çok çok işine yarayacak özellikler var, hem onlar rahat kullanır hem de biz erkeklerin başı daha az ağrır diye düşünüyorum. Abone oldum, bundan sonraki videoları da takip edeceğim. Ağzınıza sağlık.
@PaylasYorum
@PaylasYorum Ай бұрын
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim gerçekten de güzel videolar ile karşınızda olacağım bundan sonra da. Aynı zamanda abone olarak destek verdiğiniz için de çok teşekkür ediyorum çünkü buna gerçekten çok ihtiyacım var.
@inancakin1352
@inancakin1352 2 ай бұрын
Kia Elektrikli araba tasarımını iyi yansıtan bir marka bence C segmenti suv larda büyük rekabet varken kasayı tamamen değiştirim risk alan nadir marka ama bu görünüşü bence iyi yapıyorlar Hocam yine güzel video emeğine sağlık:)
@PaylasYorum
@PaylasYorum 2 ай бұрын
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim öncelikle. EV 9 ‘un Showroom incelemesini de yaptık ilerleyen günlerde onu da yayımlayacağı gerçekten Kia elektrikli araçlarda büyük bir atılım yaptı. Videoyu beğenmeyi ve kanala abone olmayı unutmayın lütfen. Teşekkürler… ☺️
@NexusMediatr
@NexusMediatr 2 ай бұрын
Aracın Dış tasarımını çok beğendim, abi gerçekten dediğin gibi ön tasarımda ciddi değişiklikler yapmışlar, arka koltuklarda type c bağlantı ve öne arkaya ayarlama tuşlarını beğendim, detaylı çalışmışlar, ön kokpit tasarımı da hoşuma gitti full bir ekran koymaları çok hoş, bu araba için gerçekten uğraşmışlar çok belli. Fren performansı çok iyi gerçekten! Hatta en iyisi olabilir mi ? Michelin duruyor abi :) Harika bir anlatım eline sağlık abi :)
@PaylasYorum
@PaylasYorum 2 ай бұрын
Çok teşekkür ederim kardeşim gerçekten benim de beğendiğim bir araç oldu. Kesinlikle tavsiye ederim kim sorarsa. Hatta bu segmentin en iyi aracı olabilir. 🤔
@oktaykara8171
@oktaykara8171 3 күн бұрын
Kia sportage candır. Emeğinize sağlık
@PaylasYorum
@PaylasYorum 3 күн бұрын
Çok teşekkür ederim. Benim de çok sevdiğim bir model oldu. ✅ Videoyu beğenmeyi ve kanala abone olmayı unutmayın lütfen. Teşekkürler… ☺️
@memiscavdar2069
@memiscavdar2069 2 ай бұрын
Güzel video güzel araba Ön tasarım da biraz yadırgadım ancak farklı renklerde daha güzel durur gibi biraz da zevk meselesi Sunduğu donanım ve özellikler gayet güzel bu kadar özelliğe sahip olan araçları gördüğümde normal şartlarda hiçbir zaman alamayacağı için üzülüyorum Kia ülkemizde çok beğenilen bir Marc’a ve videoya konuk olan aracın bunda katkısı çok Multimedya ve klima panelinin ortak tasarlanması can sıkıcı olabilir şunu unutmayalım ki bu fonksiyonlari yolda kullanacağız kafa karıştırıcı ve dikkat dağıtıcı olabilir Arka kapı döşemeleri ile ön kapı döşemeleri arasındaki kalite farkını hiçbir arabada sevmiyorum aracın iç kısmı tamamen belli bir standartta olmalı ya hepsi sert ya hepsi yumuşak çünkü arabanın ön tarafında seyahat eden arka tarafa geçtiği zaman sanki başka bir araca binmiş gibi hissedebiliyor ve elimizin temas ettiği yerler kapı döşemeleri yumuşak ile sert plastiğin güneş ışınları dokunmaya bağlı yıpranmalarda gösterdiği refleks farklı o yüzden yıpranmaları da farklı olacaktır bu da hiç iyi durmaz Vites seçcinin küçük ya da düğme tarzı tasarlanması iç mekanı daha ferah hale getiriyor Bu tarz yüksek geniş büyük araçların sportif dokunuşların abartılması normalde bu araçtan beklenen ağır tasarımın dışına çıkmasına sebep olabiliyor bu araç özelinde söylemiyorum genel Motor mekanik olarak Kore araçları sorunsuzsuzluk ve daha az arıza çıkarmalarıyla biliniyor ve tercih ediliyor Motorda kullanılan bu hibrit teknolojisinin tam olarak da hibrit olmadığını belirtmem gerek işin açıkçası aslında pazarlama hilesi gibi de duruyor tamam illa bir fayda sağlayacaktır ancak diğer hibrit araçlara nazaran çok çok düşük Kullanılan şanzıman piyasada çoğu araçta tercih edilen çift kavramı performans bakımından kullanılabilecek sayılı teknolojilerden bu şanzımanın en büyük artışı güç kaybı yaşamadan gücü tekerlere yani yola aktarabilmesi ancak olumsuz yanları da yok değil hiçbir problem olmasa bile kavrama problemi bu şanzımanların tabiatında var kullanılan malzeme ne kadar kaliteli olursa olsun ya da mühendislik ne kadar iyi olursa olsun kavramının aşınmasını önleyemezsiniz bir de firmadan firmaya değişir ancak vites geçişlerindeki kararsızlık en çokta sıkışık ya da yavaş akan trafikte ama bu araçları alabilenler için pek sorun olacağını sanmıyorum zira bu şanzıman için rutin hale gelen kavrama değişim tamir onarım ciddi fiyatlara çıkıyor ki adamı Üzer en azından beni Üzer Japon ve Kore üretimi araçlar genelde sorunsuz lıklarıyla bilinir Kore denildiği zaman Chia başı çeker evet en konforlu ya da birinci sınıf malzemelerle bezenmiş araçlar değiller ancak ülkemiz ekonomisinde cebimizden daha az para çıkması kötü bir şey olmasa gerek param olsa tercih edeceğim araçlardan olurdu ancak sanıyorum hiçbir zaman bu araçlara erişebilecek bir bütçeye sahip olamayacağım Bu bütçeye sahip ve bu aracı tercih eden arkadaşlara ise Allah kaza bela vermesin tekellerine taşdeğdirmesin inşallah
@soneruzmez6619
@soneruzmez6619 2 ай бұрын
Aracin full hybrid 1.6 tgdi 230hp versiyonu var eğer istersen bu kasadan kullaniyorum önceki kasa 1.6 dizel 7dct 77000 km kullandım kavrama arızası yaşamadım
@memiscavdar2069
@memiscavdar2069 2 ай бұрын
@@soneruzmez6619 full hibrit versiyonu varsa o tercih edilmeli bence Kavrama noktasında sıkıntı yaşamaman güzel olmuş etrafımda bu Marc’a hariç çift kavrama kullanıp da uzun ya da kısa vadede kavrama sorunu çekmeyen denk gelmedi Aracına güzel günlerde kullan inşallah
@PaylasYorum
@PaylasYorum 2 ай бұрын
Her zamanki gibi güzel değerlendirmeleriniz için çok teşekkür ederim. ☺️ Konya’ya selamlar 🖖…
@memiscavdar2069
@memiscavdar2069 2 ай бұрын
@@PaylasYorum eyvallah Konya’dan da Isparta‘ya selam
@alitunaark5445
@alitunaark5445 2 ай бұрын
Vites elektrikli şofben düğmesini anımsattı bana 🤷‍♂️ el frenide koymayı unutmuşlar sonra oraya iliştirmişler sanki 🤦🏼‍♂️ kamera görüntüsü müthiş. Koltuklardaki ayar tuşlarının ve usb çıkışlarının yerleri zarafetle tasarlanmış 👏 anlatım yine süper abi izletiyorsun videoyu 👍
@PaylasYorum
@PaylasYorum 2 ай бұрын
Vites seçiciici için yapmış olduğunuz yoruma gerçekten güldüm. 😂 Videoyu beğenmeyi ve kanala abone olmayı unutmayın lütfen. Teşekkürler… ☺️.
@user-hp6ey3ht3t
@user-hp6ey3ht3t 2 ай бұрын
Vitesi direksiyona almamalrı efsane inşallah o tasarım tutmaz da kimse yapmaz ben hiç sevemedim :)))
@PaylasYorum
@PaylasYorum 2 ай бұрын
Artık vites kolu değil vites seçici diyeceğiz belli ki. Videoyu beğenmeyi ve kanala abone olmayı unutmayın lütfen. Teşekkürler… ☺️
@cengizdogan2778
@cengizdogan2778 Ай бұрын
Sıze zahmet bu aracla toyota corolla gross 2023 / hıbrıs passıv xc full donanımı mukayese yaparak anlatırmısınız,tesekkürler
@PaylasYorum
@PaylasYorum Ай бұрын
Hocam açıkçası iki araç birbirinden çok farklı biri dizel biri hibrit. Ekonomi istiyorsanız Toyota diyorum Videoyu beğenmeyi ve kanala abone olmayı unutmayın lütfen. Teşekkürler… ☺️
@volkangunes2958
@volkangunes2958 Ай бұрын
Aracı talisman süperb ardından sıfır aldım şuan 60 bin km tek kullanıcıyım aynı zamanda chery kullanıcısıyım7 pro.araç sert süspansiyon doğru ama yol tutuş çok iyi istediğin viraja at binekte ne ise bundada öyle prof ses yalıtımı yaptırdım zift falandeğil içten 3 katmanlı sistem üzerine focal ses sistemi ekledim tek kelime ile şuan aracıma aşığım 5,5 litreyide tutturdum 13 litreyide 215 te limitör var ama şişme kasma savurma hiç yok memnunum şahsi görüşüm sınıfının en iyisi kardeşimde tiguan rline var çok kullandım eksiği kablosuz carplayın olmaması 5 yıl 150 bin km garantide cabası
@PaylasYorum
@PaylasYorum Ай бұрын
Aracinizi güzel günlerde kullanın ben de çok zevk aldım unutamayacağım bir test oldu. 👍 Videoyu beğenmeyi ve kanala abone olmayı unutmayın lütfen. Teşekkürler…
@onurkzlaslan4089
@onurkzlaslan4089 Ай бұрын
@volkangunes2958 harman kardonu focale mi çevirdiniz hocam
@volkangunes2958
@volkangunes2958 Ай бұрын
@@onurkzlaslan4089 hayır kardeşim benimki elegance konfor focal kx2 mid koaksiyal arka focak k2 yaptım çok iyi sonuç aldım yalıtım ile birlikte bildiğim araştırdığım kadarı ile extra ücret alınarak alınan sistem kaliteleride çok dipte dandik gerçekte mevcut tl farkı ödeyip alınan sonuç daha üst seviye
@PaylasYorum
@PaylasYorum Ай бұрын
@@onurkzlaslan4089 hocam yanlış biliyormuşum Antalya’nın da sıcağı vurmuş vallahi fark edemedim 😂 ama öğrendim sonuçta öğrenmenin yaşı zamanı yok
@sahin4324
@sahin4324 Ай бұрын
Haklisin
@berkantbilikli
@berkantbilikli Ай бұрын
2024 c segment suv araclarindan en iyisi hangisi hocam. Hbrite teknolojili
@PaylasYorum
@PaylasYorum Ай бұрын
Toyota corolla Cross olabilir. 🤔 yarın yayında olacak video. Videoyu beğenmeyi ve kanala abone olmayı unutmayın lütfen. Teşekkürler… ☺️
@muratatakul8899
@muratatakul8899 Ай бұрын
Kia çok kaliteli araclar çıkardı
@PaylasYorum
@PaylasYorum Ай бұрын
Kesinlikle katılıyorum size. Videoyu beğenmeyi ve kanala abone olmayı unutmayın lütfen. Teşekkürler…
@selim1281
@selim1281 24 күн бұрын
İzlediğim en güzeli araç videosu olmuş. Sizce pejo 3008 ve bu modeli otomatik vites şanzıman tipi, sürüş, konfor, yakıt vb. Açısından değerlendirmisiniz. Cvb. verirseniz üye olurum.😄 😊😊😂😊😂
@PaylasYorum
@PaylasYorum 24 күн бұрын
Tüm yorumlara cevap veriyorum o yüzden abone olmamak gibi bir şansınız yok o zaman 😉 hocam kesinlikle Kia diyorum. Ben Kia’dan çok daha zevk aldım hem sürüş hem konfor hem de malzeme kalitesi anlamında.
@Fatih-pl9wt
@Fatih-pl9wt 18 күн бұрын
Degerli bilgiler icin tesekkur ederim benim sorum boş paketini yeni aldim araci park etme durumu bayi direk parka al stop et dedi fakat arac o anda ileri geri yapiyo sanzumana zarar verirmi
@PaylasYorum
@PaylasYorum 18 күн бұрын
Hocam araç yüklüyken ve eğimli bir yere park ettiğinizde önce el frenini Çekin sonra vitesi boşa alın araba rahatlasın sonra parka alın. Videoyu beğenmeyi ve kanala abone olmayı unutmayın lütfen. Teşekkürler… ☺️
@PaylasYorum
@PaylasYorum 18 күн бұрын
Bu arada aracinizi güzel günlerde kullanmanızı dilerim benim de çok beğendiğim bir araç oldu. ✅
@Fatih-pl9wt
@Fatih-pl9wt 18 күн бұрын
@@PaylasYorum teşekkür ederim iyi günler
@PaylasYorum
@PaylasYorum 18 күн бұрын
@@Fatih-pl9wt rica ederim. ☺️
@Fatih-pl9wt
@Fatih-pl9wt 18 күн бұрын
@@PaylasYorum aboneyim zaten yazmamışım 😊
@gunayezahidova6450
@gunayezahidova6450 Ай бұрын
men bu masini seviremde.kia sportic.Azerbaycanda 43 min manatdan baslayir.63 minata kimi funkisyasina gore deyisir.
@PaylasYorum
@PaylasYorum Ай бұрын
Videoyu beğenmeyi ve kanala abone olmayı unutmayın lütfen. Teşekkürler… ☺️
@legenddd24
@legenddd24 Ай бұрын
Kia efsanedir ♥️
@PaylasYorum
@PaylasYorum Ай бұрын
Sportage gerçekten çok güzel. 👍
@legenddd24
@legenddd24 Ай бұрын
@@PaylasYorum ev 9 u gördüm araba çok büyük çok kaslı 🤣
@onurkzlaslan4089
@onurkzlaslan4089 Ай бұрын
Bmw x1 mi kia sportage mi sizce arada 800-900 bin fark var
@PaylasYorum
@PaylasYorum Ай бұрын
BMW’ premium bir marka ama Sportage özellik olarak fazlasını sunacaktır az paraya. Ben Sportage alırım ✅ (o kadar param yok 😂) Videoyu beğenmeyi ve kanala abone olmayı unutmayın lütfen. Teşekkürler… ☺️
@musacanpolat2411
@musacanpolat2411 24 күн бұрын
Play in hibrit varmı Türkiye’de Kia nın 1 saat ev prizi ile sarj ediyorsun 60 km yol yapıyorsun sporttage in
@PaylasYorum
@PaylasYorum 24 күн бұрын
Şimdilik yok hocam ne yazıkki. Videoyu beğenmeyi ve kanala abone olmayı unutmayın lütfen. Teşekkürler… ☺️
@nuriozbek5755
@nuriozbek5755 Ай бұрын
Kumanda tuşuna uzun basınca sadece ön cam mı açılıyor
@PaylasYorum
@PaylasYorum Ай бұрын
Evet 👍 👍Videoyu beğenmeyi ve kanala abone olmayı unutmayın lütfen. Teşekkürler… ☺️
@mustafacetin6195
@mustafacetin6195 5 күн бұрын
Teşekkürler, şanzıman kuru tip mi
@PaylasYorum
@PaylasYorum 4 күн бұрын
Bildiğim kadarıyla yağlı tip hocam. Servisten detaylı bilgi alabilirsiniz. Videoyu beğenmeyi ve kanala abone olmayı unutmayın lütfen. Teşekkürler… ☺️
@huseyincankaracalar3424
@huseyincankaracalar3424 23 күн бұрын
Çarpışma önleyici varmı araçta
@PaylasYorum
@PaylasYorum 23 күн бұрын
Elbette var hocam. Videoyu beğenmeyi ve kanala abone olmayı unutmayın lütfen. Teşekkürler… ☺️
@serkanakbulut7233
@serkanakbulut7233 14 күн бұрын
Suv olarak hangisini önerirsiniz.
@PaylasYorum
@PaylasYorum 14 күн бұрын
Sportage, Qashqai veya Corolla Cross tavsiye ederim. Videoyu beğenmeyi ve kanala abone olmayı unutmayın lütfen. Teşekkürler… ☺️
@serkanakbulut7233
@serkanakbulut7233 14 күн бұрын
Ben teşekkür ederim
@WhimsiWorl
@WhimsiWorl Ай бұрын
Harman karbon değil harman kardon olucak abi söyliyim dedim
@PaylasYorum
@PaylasYorum Ай бұрын
Çok iyi bir hatırlatma ben de sonradan fark ettim açıkçası yanlış biliyormuşum. Ben de öğrendim bundan sonra yapmam bu hatayı 👍 Videoyu beğenmeyi ve kanala abone olmayı unutmayın lütfen. Teşekkürler… ☺️
@NecmiAtes-ux5oi
@NecmiAtes-ux5oi Ай бұрын
Fiyat nedir
@PaylasYorum
@PaylasYorum Ай бұрын
Hocam fiyat bilgisi için lütfen internet sayfasına bakınız. Videoyu beğenmeyi ve kanala abone olmayı unutmayın lütfen. Teşekkürler… ☺️
@qutatququtatqu7866
@qutatququtatqu7866 Ай бұрын
android auto kablosuz mu calısıyor
@PaylasYorum
@PaylasYorum Ай бұрын
Kablolu diye hatırlıyorum hocam. Videoyu beğenmeyi ve kanala abone olmayı unutmayın lütfen. Teşekkürler… ☺️
@cenkkilkis4213
@cenkkilkis4213 Ай бұрын
@@PaylasYorum apple car play bağladınız videoda ama kablolu mu kablosuz mu bağladınız anlayamadım. Hangisi acaba? Teşekkür ederim.
@megalastik
@megalastik Ай бұрын
araç benzinli olduğunu belirtmemişsiniz
@PaylasYorum
@PaylasYorum Ай бұрын
150 beygirlik dizel versiyon yok hocam. Atlamış olabilirim. Videoyu beğenmeyi ve kanala abone olmayı unutmayın lütfen. Teşekkürler… ☺️
@burakcekerek2116
@burakcekerek2116 Ай бұрын
Harman karbon değil kardon 😁
@PaylasYorum
@PaylasYorum Ай бұрын
Açıkçası ben de yeni öğrendim aslında bildiğim bir şey fakat karbon olarak aklımda kalmış nedense. Videoyu beğenmeyi ve kanala abone olmayı unutmayın lütfen. Teşekkürler… ☺️
@bilginyigitbay49
@bilginyigitbay49 Ай бұрын
Apılcarplay kablolu bağlanıyor küçük bir detay
@PaylasYorum
@PaylasYorum Ай бұрын
Evet haklısınız. Farklı bir şey söylediysem ben de düzeltmek isterim. Videoyu beğenmeyi ve kanala abone olmayı unutmayın lütfen. Teşekkürler… ☺️
@fatiherdogany1215
@fatiherdogany1215 16 күн бұрын
Kabloyuda kabul etmiyor orijinal olmasına rağmen
@bilginyigitbay49
@bilginyigitbay49 16 күн бұрын
@@fatiherdogany1215 tip c ye mi takıyorsun
@PaylasYorum
@PaylasYorum 16 күн бұрын
@@fatiherdogany1215 servise danışın hocam. Mümkünse orada baktırın. Ayar yok, hemen bağlanıyor çünkü. Videoyu beğenmeyi ve kanala abone olmayı unutmayın lütfen. Teşekkürler… ☺️
@seyyardino8551
@seyyardino8551 2 ай бұрын
Süspansiyon sert. Yol bozukluklarını direk hissettiriyor.
@PaylasYorum
@PaylasYorum 2 ай бұрын
Yerden yüksek araçlarda sert süspansiyon iyidir. Viraj kabiliyeti ve sürüş güvenliği artar. Videoda da belirttim; tatlı sert. Konforsuz bir sertlik yok. Videoyu beğenmeyi ve kanala abone olmayı unutmayın lütfen. Teşekkürler… ☺️
@guremek
@guremek 2 ай бұрын
Ben de 17 jant li Cool modeli var. Yanaklar 65 olduğu için gayet konforlu..
@PaylasYorum
@PaylasYorum 2 ай бұрын
@@guremek fark eder mutlaka. 💯 Videoyu beğenmeyi ve kanala abone olmayı unutmayın lütfen. Teşekkürler… ☺️
@zuhalsopar8961
@zuhalsopar8961 2 ай бұрын
bindiğin araba 7 ileri DCT şanzıman değil. 6 ileri tork konvertörlu şanzıman
@soneruzmez6619
@soneruzmez6619 2 ай бұрын
6 ileri sanziman sadece 1.6 230 hp full hybrid modellerde var diğerleri 7 dct
@PaylasYorum
@PaylasYorum 2 ай бұрын
7 ileri çift kavrama hocam. Videoyu beğenmeyi ve kanala abone olmayı unutmayın lütfen. Teşekkürler… ☺️
@PaylasYorum
@PaylasYorum 2 ай бұрын
Kesinlikle öyle 👍. Videoyu beğenmeyi ve kanala abone olmayı unutmayın lütfen. Teşekkürler… ☺️
@soneruzmez6619
@soneruzmez6619 2 ай бұрын
Aracin sadece sürücü cami tam otomatik prestige pakette bile boyle buyuk hayal kırıklığı
@PaylasYorum
@PaylasYorum 2 ай бұрын
Yanlış biliyorsunuz hocam. Dört cam tam otomatik. Videoyu beğenmeyi ve kanala abone olmayı unutmayın lütfen. Teşekkürler… ☺️
@TolgahanDogan-rr4yy
@TolgahanDogan-rr4yy 2 ай бұрын
Hocam 4x2 olan modeli var bende, sadece ön camlar tam otomatik, arka camlar yarı otomatik
@PaylasYorum
@PaylasYorum 2 ай бұрын
@@TolgahanDogan-rr4yy tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.
@soneruzmez6619
@soneruzmez6619 2 ай бұрын
@@PaylasYorum2023 prestige paket sahibiyim neyi yanlış bileyim anlamadim tam otomatik kavramını anlayamadınız sanirim
Kia Sportage vs Hyundai Tucson - Hangisi?
22:39
Otomobil Dünyam
Рет қаралды 49 М.
БОЛЬШОЙ ПЕТУШОК #shorts
00:21
Паша Осадчий
Рет қаралды 12 МЛН
Scary Teacher 3D Nick Troll Squid Game in Brush Teeth White or Black Challenge #shorts
00:47
100❤️
00:19
MY💝No War🤝
Рет қаралды 23 МЛН
2024 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige - POV Test Drive
13:52
Tracetainment
Рет қаралды 128 М.
Skoda Kodiaq 2024 Review test drive
26:40
Benzin TV
Рет қаралды 189 М.
Dijital Aynaları Olan Araba! | Kia EV9
27:58
Doğan Kabak
Рет қаралды 486 М.
YENİ Kia Sportage | Test Sürüşü | OTOPARK
20:18
OTOPARK.com
Рет қаралды 323 М.
2024 KIA Sportage - Sound, Interior and Exterior
14:37
ORGCars
Рет қаралды 1,5 МЛН
ПОКРАСКА ПРОШЛА УСПЕШНО
0:18
KINO KAIF
Рет қаралды 14 МЛН
Ауди скайсфера
0:28
Vladione
Рет қаралды 2,4 МЛН
Наткнулся на заброшенный гараж🤨
0:36
Is this a Race? 😱🔥 #shorts #shortsvideo #trending #motorcycle
0:19
Crossing the Most Dangerous Crosswalk
0:24
Zach King
Рет қаралды 7 МЛН