No video

2024 YILI LEVREK SAHTELERİ KIŞ DÖNEMİ GÜNCEL SAHTELER

  Рет қаралды 4,524

Cem Aksoy

Cem Aksoy

7 ай бұрын

2024 Yılı En iyi Sahtelerden bir kaçını sizlere sunduğumuz bu programda tamamen yapılmış olan avlarımıza istinaden kullandığımız , Levrek sahtelerinin olmazsa olmazlarından sığ mera larda hangi ti sahte kullandığımızı Türkiye ye yeni gelen WTD sahtesinin özelliklerini yüzüş şekillerini kullandığımız maketlerin aksiyonlarının nasıl verildiğini vb. tüm detayları videoda belirttik bu tarz bilgi videoları çekimini yapmaya devam edeceğiz. Bu seçtiğimiz sahteler özellikle kış aylarında çok etkili balık maketleridir ve levrek avlarımızda olmazsa olmazlarımızdandır.
BU VİDEODA sizlere en iyi levrek sahtelerine örnekleri gösterdik Çantamızda olmazsa olmazları seçip özellikle belirtiyoruz, bu zamana kadar çok ürün inceledik ,diyebilirim ki her şeyi almak yerine doğru ekipmanı almak mantıklısı.
‪@apiatv‬ ‪@tongucbalikcilik‬
Apia Argo 105F 105mm 16gr Yüzen Maket Balık
Boy: 105 mm
Tip: Floating
Ağırlık: 16 gr
Dalma Mesaferi: -
Aksiyon: Su Üstü WTD
İğneler: #2 x 5
Su üstü WTD avları için özel olarak dizay edilmiştir. Boy ve erimi ile hem lüfer hem de kofana avları için uygundur. Alt kısmında bulunan cukur sayesinde popper gibi su sıçratma yapar.. sert jerklerde suya dalış yaparak sağa veya sola doğru kendini atar saldırı anındaki balık gibi yüzer...
Longin Franky 90mm 13gr Floating Maket Balık
Tip: Yüzen
Boy: 90mm
Ağılık: 13g
İğne: 6 No
Dalma Derinliği: 0-30cm
Bu, eski konseptten hiçbir şey kaybetmeden dev balıkları hedefleyen “FRANKY 120mm”nin daha küçük boyutudur. FRANKY, dengeli şekil ve ağırlığın en iyi kısmını icat ederek bir çelişkinin üstesinden geldi: baştan çıkarıcı su akışı yaratırken aynı zamanda dudaksız bir minnow gibi su direncini azaltın. Tatmin edici bir şekilde rafine edilmiş vücut şekli sayesinde, vahşi bir akıntıda bile yemin sudan dışarı atlamasını durdurmak mümkün hale geldi. 120 mm modelle karşılaştırıldığında, bu model daha dengeli uçuş duruşuna ve daha uzun atış mesafesine sahiptir. Ayrıca suya indikten sonra en hızlı başlangıcı aradık.
Ima Pugachev's Cobra 90mm 12gr Sahte Balık - Renk #007
Boy: 90 cm
Ağırlık: 12 gr
Dalma: Su Üstü
Aksiyon: Sliding
Özellik: WTD
İğne: Owner No 6
Deniz levreği avcılığında en başta anavatanı Japonya olmak üzere bir çok bölgede kullanıcıların ilk tercihi.
Haklı bir yere ve üne sahip bu model yüksek bilgi ve beceri sahibi olan teknik detayların bilgesi Nakamura’nın ustalık eseridir. Ava sadece onunla gitmeniz bile sizi her koşulda avantajlı duruma getirecektir.
Peki bu başarının sırrı nedir?
Adını Sovyet hava kuvvetlerinde görev yapan savaş uçakları test pilotu Viktor Gorgiyevic Pucaghev’in 1989 yılında bir havacılık fuarında SU-27 savaş uçağı ile gerçekleştirdiği ve adeta fizik kurallarını yerle bir eden ve tüm dünyayı ayağa kaldıran efsanevi kaçış manevrası Pugavhev’in kobra manevrasından almıştır.
Model sarımdan sonra bekleme durumuna geçerken benzer bir manevra tepkisi vermekte. Elbette başarının sırrı sadece bu değil.
Geliştiriciler tarafından yapılan araştırma ve çalışmalarda genel olarak açık deniz, sığ sular, kayalık alanlar, liman ve barınak alanlarında yaşam süren yemlik balık popülasyonlarının davranış özellikleri incelenmiş, yüzüş karakterleri gözlemlenmiş ve boy ortalamaları alınmış. Bu gözlemlere ek olarak deniz levreklerininde davranış biçimleri ve yemlik balıklara verdikleri tepkiler ve bilhassa beslenme periyoduna girmiş levreklerin hangi koşullarda yemlik balıklara saldırdıkları en ince ayrıntısına kadar incelenmiş ve dijital ortamlarda simule edilmiştir.
Bilim adamları tarafından yapılan araştırmalar bize dünya denizlerinde bulunan yemlik balık popülasyonun % 85 oranında su yüzeyinin hemen altında yada yüzeye çok yakın bulunduğunu göstermiştir. Bu durum avcıların bir çoğunun su yüzeyine neden çok yakın avlandıklarını gayet net bir biçimde aktarmaktadır.
Pugachev’s Cobra sessiz bir su üstü sahtesidir. Ama aslında değildir. Yüzüş esnasında levreğin kolaylıkla fark edebileceği ve kolay bir av izlenimi oluşturan omurga ve pulların çıkardığı yüzüş esnasında ürettiği bir frekansı simüle etmektedir.
Suda beklerken cobra pozisyonunda bekleyen bu model sadece küçük kamış darbeleri ile sarım yapmadan olduğu yerde levrek saldırılarına olanak sağlar.
Pugachev’s Cobra esasen bir sub-surface sahtedir ve ana aksiyonu slide’dır. Yüzüş esnasından zig-zag değil sağa ve sola keskin kayarak yatış sergiler. İşte bu esnada ortaya muhteşem kuyruk frekansı çıkar.
Tüm bunlar bir araya gelince suya yapışık şekilde yüzen Pugachev’s Cobra ıskalama oranı çok yüksek olan su üstü sahteleri arasında levreğin vakumu sırasında kolaylıkla ağız içine yerleşerek görevini yerine getirmekte ve diğer tüm su üstü sahtelerinde açık ara başarı yüzdesi ile en ön plana çıkmakta.
90mm ve 12 gram ağırlığında ki modeli medium seçeneklere kadar tüm kamışlar ile dere ağızları, dalgalı sahiller, yatık sular, kayalık kıyılar kısaca siz nerede isterseniz orada kullanabilirsiniz.
Bu rakipsiz ve efsane model sadece Türkiye’ye özel 3 farklı ek renk seçeneği olan Poison Ivy serisi ile sizler için. "

Пікірлер: 49
en iyi levrek ve lüfer sahtesi renk kodu yalanı
18:02
ÖMER BAYDAK
Рет қаралды 31 М.
Lehanga 🤣 #comedy #funny
00:31
Micky Makeover
Рет қаралды 27 МЛН
A little girl was shy at her first ballet lesson #shorts
00:35
Fabiosa Animated
Рет қаралды 22 МЛН
ISSEI & yellow girl 💛
00:33
ISSEI / いっせい
Рет қаралды 16 МЛН
HER AN HAZIR OL | Kocaman Levrek Yakala-Pişir...
21:53
Bilal Yalçın
Рет қаралды 53 М.
İzleyebileceğin En iyi Balık Eğitim Videosu -( SUALTI GÖRÜNTÜLERİYLE 30'DAN FAZLA SAHTE )
23:42
ÇİPURALAR GELDİ. ATAR ATMAZ GELENLER KAÇANLAR HER ŞEY BU VİDEODA
14:16
Best Japanese Sea Bas Lures
27:13
Bilent Yıldırım
Рет қаралды 66 М.