Achilles 1894 stunt tegen Be Quick 1887

Рет қаралды 2,154

RTV Drenthe

RTV Drenthe

VOETBAL - Achilles 1894 zorgde in het bekertoernooi voor een grote verrassing. In Assen werd hoofdklasser Be Quick 1887 met 2-0 verslagen. Beide treffers kwamen op naam van Roderik Timmer.
In een matige eerste helft kregen beide ploegen weinig kansen. Na rust nam Achilles na 57 minuten de leiding. Timmer kon de bal, na een goede voorzet van Raymond Ouderdorp eenvoudig binnen tikken.
Na de 1-0 kreeg Be Quick een paar kansen, maar keeper Morten Otto verrichtte een aantal goede reddingen. Nadat Wouter van de Molen voor Achilles nog een strafschop had gemist, besliste Timmer, zeven minuten voor tijd, met zijn tweede treffer van de avond de wedstrijd.