Samenvatting ADO Den Haag - AZ 2-2 (25-10-2020)

Рет қаралды 6,884

ADO Den Haag

ADO Den Haag heeft op de valreep toch nog een punt overgehouden aan de thuiswedstrijd met AZ. Lang zag het ernaar uit dat de ploeg van Aleksandar Rankovic met een nederlaag van het veld zou stappen, tot Michiel Kramer vlak voor tijd, uit een onmogelijke hoek, alsnog voor de 2-2 eindstand zorgde.

@Finterifyell 3 жыл бұрын
Ravel elmkies karelis basis volgende wedstrijd hoop ik. En kishna snel weer fit ..
@QUINEX1
@QUINEX1 3 жыл бұрын
Eerste helft veel te slecht 0 durf en passie. Gelukkig 2e helft meer energie en strijd. Beginnen met Elmkies volgende wedstrijd!!
@MrHeuveltje
@MrHeuveltje 3 жыл бұрын
Toch wel lekker voor Ado, 4 kansen krijgen 2 goals (bijna 3). In tegenstelling tot AZ (hoe kan je zoveel kansen verpesten).
@dynamicale3771
@dynamicale3771 3 жыл бұрын
Goed resultaat! 🔥🔥🔥
@aadversteeg2051
@aadversteeg2051 3 жыл бұрын
Broederlijk gedeeld 😉 AZ verdiende eigenlijk meer, maar toch heel blij met deze puntendeling.
@Orcishihi
@Orcishihi 3 жыл бұрын
Kramer scoren?? Lag er een broodje kroket op de lijn?
@shortofthedayyy
@shortofthedayyy 3 жыл бұрын
Stel je voor legt ie er straks 25 in dit seizoen... Dat word trakteren!
@aidygooner
@aidygooner 3 жыл бұрын
ADO play with so much fear and naivety, the players need to grow a pair of bollox and play with more courage. Well earned point however, even if it was undeserved.
@Jeffadw
@Jeffadw 3 жыл бұрын
Jezus wat speelde die Faye slecht zeg
Je kan die gozer niet alleen wijzen... Hoe die Bijen zo'n bal geeft waar die 1-2 uit komt... Dat is zwaar amateur
@pablo070fcdh5
@pablo070fcdh5 3 жыл бұрын
Ranko wil je graag faye,rigo,de boer niet meer opstellen die halen namelijk de eredivisie niveau niet voortaan wel elmkies, morrison, goossens vanaf het begin opstellen.
@marcvanzijp5882
@marcvanzijp5882 3 жыл бұрын
wie wil je in plaats van Faye dan? tuurlijk hij speelde slecht, maar Kemper vind ik niet beter.
@moow950 3 жыл бұрын
Wat is die Peet Bijen toch slecht zeg. Hij maakte bij Twente ook van die enorme flaters.
@LorraineD2805
@LorraineD2805 3 жыл бұрын
Poehee, het was de eerste helft zo slecht van ADO kant, niet om aan te gluren, maar zo blij dat ze na de wissels in de tweede helft meer gingen drukken ... Milan speelde als enige top bij ADO, assist en een doelpunt en is de terechte Man of the match...💚💛 En wat een lepe bal van Kramer...verder gun ik AZ normaal gesproken meer dan ze nu krijgen maar alleen niet tegen mijn club.