Προπαγάνδα όπως πάντα ο Σροιντερ. Πάντα υπέρ της παγκοσμιοποίησης. Παρατήρησα σε όλες τισ εκπομπές του , πάντα μα πάντα προβάλλει την μια άποψη, αυτό και μόνο κατεβάζει το επίπεδο της εκπομπής και σε κάνει να υποπτεύεσαι. !!!
@iwannalavassa55012 жыл бұрын
Ακριβώς αυτό.
@KaterinaIoannidou5552 жыл бұрын
Αυτό το «Ρωμιός», όπως και το «Ελλαδίτες» είναι τόσο ενοχλητικά... Έλληνες κ Σρόϊντερ, Έλληνες!
@billiosi74482 жыл бұрын
You live in Greece but if you live in Turkey you'll understand better the culture of being in Turkey. After all it was the Eastern Roman Empire. I hope I helped you little bit.
@KaterinaIoannidou5552 жыл бұрын
@@billiosi7448 Αυτή την κουλτούρα τη γνωρίζω πάρα πολύ καλά κι εκ των έσω μάλιστα, διότι ο πατέρας μου ήταν Κωνσταντινουπολίτης. Η λέξη "Ρωμιός" υποβιβάζει τους Έλληνες, όσο για το "Ελλαδίτης" αποτελεί μέρος της νεοσύστατης συστημικής κουλτούρας.
@vasilis23615 күн бұрын
Δεν είναι καθόλου μα καθόλου ενοχλητικό. Ο όρος Ρωμιός έχει μεγάλο ιστορικό βάρος και φυσικά δεν πρέπει να τίθεται σε αντιπαράθεση με τον όρο "Ελλην" του οποίου η έννοια ποικίλλει κατά περιόδους και άλλοτε είναι φυλετική, άλλοτε εθνική ή πολιτιστική ή θρησκευτική, στους τελευταίους δε αιώνες καθαρά εθνική. Οι Ρωμιοί ήταν οι κάτοικοι της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας (που αργότερα μετονομάστηκε σε Βυζαντινή) οι οποίοι αφενός έγιναν κοινωνοί της αρχαίας ελληνικής γλώσσας, της φιλοσοφίας, της ρητορικής, της νομικής αλλά και της τεχνολογίας και αφετέρου ασπάστηκαν, διέδωσαν και διατήρησαν την ελληνοορθόδοξη βυζαντινή και πνευματική παράδοση. Ο όρος διατηρείται μέχρι και σήμερα στην Πόλη. Όλα τα κοινοτικά ιδρύματα, οι εκκλησίες, τα αγιάσματα, τα σχολεία κλπ. αναφέρονται με το χαρακτηρισμό "Rum Ortodox". Ο όρος διατηρείται (και πολύ καλά κάνει) για να δείξει ακριβώς αυτή την αδιάλειπτη συνέχεια του Ελληνισμού στην Εγγύς Ανατολή που άλλωστε αποτέλεσε συστατικό στοιχείο του Ελληνισμού από γεωγραφική και πολιτιστική άποψη από την αρχαιότητα ακόμη (το Βυζάντιο ήταν αποικία των Μεγαραίων από τον 6ο-7ο αι. π.Χ) Εκτός αν θεωρείται εσείς ότι ο Γιάννης Ρίτσος υμνώντας τη "Ρωμιοσύνη" ή ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος όταν έλεγε στην ταινία "μιλά βρε παιδί μου ρωμαϊίκα" ή ο Αλέκος Σακελλάριος όταν σκηνοθετούσε το "Ο Ρωμιός έχει φιλότιμο" δεν αναφέρονταν στον ελληνισμό υπό την εθνική και πολιτιστική του έννοια και την ελληνικότητα αλλά σε κάτι άλλο.
@ΓιώργοςΜπαμπος-ψ6λ2 жыл бұрын
Όλο ψεμματα και ένα παραμύθι φιλίας χτίζεται το οποίο δεν υπάρχει στην πραγματικότητα ...σε καμία σύρραξη θα φάτε λιντσάρισμα όπως παντα
@Grave-t4m2 жыл бұрын
😂🤣😅
@triantafyllosmoustakakis65372 жыл бұрын
Exeis dikaio alla efxomaste na min tin plirosoun aftoi tin nifi protoi kai san eksipnoi anthropoi na sikothoun na figoun kai na girisoun mexri na enothoume kai na pame na ksana egkatastathoume eki stin Poli pou pali dikia mas tha nai
@dimitradrimoura27612 жыл бұрын
👍👌🤩😍
@ΑνναΔ-κ8π2 жыл бұрын
οχι ελλαδιτες ελληνες ειναι παμε να το αλλαζουνε και αυτο
@michaelmaniatakos39702 жыл бұрын
Παιδιά … η χρήση της λέξης «αφεντικό» σε professional situations είναι λίγο μπανάλ …
@antonissinesiou87382 жыл бұрын
Σ ολη αυτην την καταπληκτικη εκπομπη , η λεξη αφεντικο σε πειραξε ?
@annas48432 жыл бұрын
Το πολίτικαλ κορεκτνες μας έφαγε πια
@michaelmaniatakos39702 жыл бұрын
@@annas4843 δεν έχει να κάνει με political correctness αναφέρομαι στις μοντέρνες εργασιακές σχέσεις σε αυτό το επίπεδο
@annas48432 жыл бұрын
@@michaelmaniatakos3970 η σχέση ίδια έχει παραμείνει, η ταμπέλα θέλεις να αλλάξει όπως και με το “professional situations”
@michaelmaniatakos39702 жыл бұрын
@@annas4843 η σχέση είναι πολύ διαφορετική από αυτό που εννοεί ο όρος άρα δεν είναι μόνο η ταμπέλα …
@iwannalavassa55012 жыл бұрын
Μπράβο του ο κύριος στο 21:56 αλλά για ποίο ακριβώς λόγο βγήκε στην εκπομπή??? ανούσια για μένα.
@steff1681 Жыл бұрын
Η Πόλη...θα είχε γίνει η δική μας πρωτεύουσα...δηλαδή όχι μόνο του ελληνικού κράτους αλλά και του ελληνόφωνου πολιτσμού συνολικά