În general, eu am autentificare în 2 pași și pe card las mereu 0 lei. Pun banii doar când fac tranzacția!
@premiumsounds98505 жыл бұрын
ma gandesc ca pastrezi banii in depozit sau pe un cont unde nu ai card atasat nu cash ca in anii 1600 asa-i?
@dintrenoutati5 жыл бұрын
@@premiumsounds9850 Yep!
@scr1ptery6425 жыл бұрын
Ce nume cringe ai acum, sa mor eu de nu.. ai grija profesioniștilor sa nu își draga banca ceva comisioane și după sa ai surpriza să îți taie ceva din ce bagi..
@dintrenoutati5 жыл бұрын
@@scr1ptery642 e tot ăla, dar KZbin afișează doar o parte. Nah, asta se caută. Fă o căutare pe KZbin. Cu taxele și comisioanele: nu am! 😀 Când vor apărea, mă mut la o altă bancă sau închei activitatea cu acea bancă.
@mrjuice245 жыл бұрын
Eu n-am nevoie de autentificari sau parole sofisticate, asta pentru ca nu am niciun ban in cont :))))))))
@eusuntgeofin5 жыл бұрын
Masca aia ma duce cu gandul la Welcome to the game II
@888Lucass5 жыл бұрын
Geofin sall
@eusuntgeofin5 жыл бұрын
Sall
@SHAMEJUST5 жыл бұрын
La fel :)))
@albert15875 жыл бұрын
Si pe mine imi aduce de jocu ala
@dancigeorgedancigeorge48545 жыл бұрын
Mie mi sa părut educativ video-ul. Felicitări! Eu am un card special doar pentru cumpărături online de ceva timp. Sunt pățit și te înțeleg. Apropo îmi place studioul simplist :)
@darius96455 жыл бұрын
Wow...acum ma uit, sincer am peste tot cardul salvat. Clipul tau ma facut sa sterg toate salvarile.
@shyneeliaan8115 жыл бұрын
Lol...cam inconștient tu așa:))))
@darius96455 жыл бұрын
@@shyneeliaan811 m'as bucura sa poti fi si tu inconstient
@razvanconstantin65195 жыл бұрын
Revolut! Card virtual de unica folosinta! ;)
@GENTLEMANJINN5 жыл бұрын
Bravo,asta e un clip care merita si inveti ceva din el...,nu doar reclame la diferite produse. :).... La cat mai multe! Big like!
@RaduNeagu5 жыл бұрын
Mulțumesc! Apreciez!
@vladimircristiansandu41275 жыл бұрын
Fain setup-ul de la unbox therapy
@RaduRizea5 жыл бұрын
Era un moment bun să vorbești despre cardurile virtuale de unică folosință de la Revolut.
@alexgeo5 жыл бұрын
Sau virtuale de la ING
@eduardmihai5 жыл бұрын
Sunt zile cand clopoțelul ala e beat. Nu prea da notificări tot timpul.
@imp3r1all5 жыл бұрын
:)
@wigglebreeveld35775 жыл бұрын
Si eu pățesc la fel ..
@stroialavinia20625 жыл бұрын
La mine deodata a inceput sa trimita incontinuu notificari si nu am umblat in setari :)))
@RaduNeagu5 жыл бұрын
Odată pe zi doar, când publicăm noi, bețivul... :))
@eduardmihai5 жыл бұрын
@@RaduNeagu Pai o avea si el zile proaste si se îmbată.
@mariusionut15315 жыл бұрын
Okay asta e cea mai tristă notificare pe care am primit-o vreodată de la voi.
@mirceapavalache56985 жыл бұрын
Va invit sa va abonati pe canalul meu, unde postez videoclipuri despre gadgeturi si lumea tehnologiei ! Va astept cu drag !
@laurbarosanu5 жыл бұрын
@@mirceapavalache5698 esti cam insistent
@Randomizer92mx5 жыл бұрын
cat de trist a fost? ai plans?
@RaduNeagu5 жыл бұрын
Deloc, sunt sfaturi utile, eu mi-am recuperat mica pagubă.
@Randomizer92mx5 жыл бұрын
@@RaduNeagu ma refeream la Marius Ionut, ca parea ca e mai trist decat tine, cel pagubit...ma bucur ca s-a rezolvat totul
@bruhhurb7035 жыл бұрын
Simtete mandru esti printre singurii care patesc asta :))
@recenzatorulobservator49635 жыл бұрын
:)))
@dukadam37925 жыл бұрын
LoL
@georgeabcd-urs23115 жыл бұрын
Lol , singurii
@trofigero9035 жыл бұрын
Trist dar adevărat
@mirceapavalache56985 жыл бұрын
Va invit sa va abonati la canalul meu, unde postez videoclipuri despre gadgeturi si lumea tehnologiei ! Va astept cu drag !
@rares45905 жыл бұрын
@@mirceapavalache5698 ma abonez acum
@christmassongs58765 жыл бұрын
Trofigero niste prieteni ghicesc un card in 10 min dupa o metoda ciudata si le golesc intr-o zi. Pe un card au gasit 5000€ si l-au golit in 2 luni. De 2 ani fac asta si nu au fost prinsi
@skrt17355 жыл бұрын
Ce-ai facut ma itachi ,ai murit de la ligma :))) Btw sasuke e mai bun
5 жыл бұрын
Super ,multumim de informați 😘
@judokazuzu5 жыл бұрын
Mersi pentru sfatul tau ! Este bine de stiut !
@flaviusmtn5 жыл бұрын
Multumim din suflet pentru informatiile furnizate!!
@elvisicage455 жыл бұрын
pentru o secunda am crezut ca esti in studioul celor de la Unbox Therapy. E confuz!
@aron5995 жыл бұрын
shh nu da de gol de unde s-au inspirat
@RaduNeagu5 жыл бұрын
Shhhh :)
@gabrielsolomoneanu57215 жыл бұрын
@@aron599 vrei sa zici de unde au copiat cu japca
@dancigeorgedancigeorge48545 жыл бұрын
@@gabrielsolomoneanu5721 ești cârcotaș rau:))
@dintrenoutati5 жыл бұрын
@@gabrielsolomoneanu5721 A mai explicat și o mai explic și eu: nu au copiat pe nimeni! Nici eu la ultimul test cu ulefone și nici la ultimele serii de după review-ul la ulefone armor 3T. Doar ne-am uitat acolo, am văzut că e cu gri fundalul, că dacă pui o șapcă și un hanorac, arată bine ș-atunci am zis că vreau să încerc așa și eu să văd cum iese. Mi-a plăcut și am publicat așa, dar nu l-am copiat. E doar o coincidență! Dar voi mai credeți în coincidențe? Treziți-vă oameni buni!
@Mix.Master5 жыл бұрын
1. Parolele nu ți le salvezi într-o aplicație, nici măcar într-un colț undeva pe telefon sau pe calculator. Le ții minte. 2. NU salvezi datele unui cont sau card bancar, niciunde. 3. Dacă ai posibilitatea să ai 2 conturi, banii îi ții pe un cont secundar din care banca nu te lasă să faci plăți, deci doar tu și banca aveți acces și transferi cât ai nevoie pentru tranzacție doar. 4. Un antivirus bun pe calculator și cât mai puține plăți de pe telefon. Nu-ți fie lene. 5. Fii foarte atent. 6. Vezi pe la ce comercianți folosești contactless payments. Uneori și ăia te fură. 7. Unele site-uri acceptă și plata chiar dacă nu introduci codul de 3 sau 4 cifre de pe spatele cardului. Astfel, referitor tot la plățile contactless, atunci când plătești, pe bonul de casă, cel ce rămâne la comerciant, apar toate datele cardului tău, mai puțin codul de 3 sau 4 cifre de pe spate. Un bon aruncat la gunoi, te face vulnerabil în fața răufăcătorilor. 8. Niciodată nu da contul bancar, decât unor persoane gen angajatori, însă nici în ei nu știi de multe ori câtă încredere sa ai, dar nu prea ai de ales. 9. Atenție la ce mailuri primești. Unele se dau drept PayPal sau alte site-uri pe care ai cont. Au numele tău complet și te trimit la un anumit link pentru o anumită plată, cică restantă. Chestii de genul ăsta. 10. Atenție, atenție, atenție. Mai bine un pic paranoic decât credul și naiv. 11. Fie că folosești telefon sau calculator, setează browserul de internet să nu țină minte nimic după ce îl închizi. Nu istoricul căutărilor, nu parole, nu user name. Absolut nimic. Succes.
@mqrshmallowsx83385 жыл бұрын
Cred ca doar ai copia, ca nu ar sta nimeni sa scrie ata...
@srdcro5 жыл бұрын
Eu zic sa lucrezi doar cu cash....
@xy12934 жыл бұрын
exact
@xy12934 жыл бұрын
@@srdcro asta zic si eu
@dan31ud5 жыл бұрын
Mersi Radu, nu am pățit-o dar sunt mereu preocupat. Am cardul și cartea de credit pe mai multe platforme in general când cumpăr bilete de avion. După ce am văzut acest video am să procedez la fel c-a tine. 👍🏻
@VioSsS295 жыл бұрын
Am pățit și eu în urmă cu vreo 3-4 ani să mi se fure bani din cont. Era sâmbăta și am avut noroc că aveam (și încă am) serviciul sms alert, adică acel serviciu de care ai zis și tu în video care te anunță când scoți bani. Era ceva promoție și nu a trebuit să plătesc nimic în plus, și încă și acuma primesc pt orice sumă de bani scoasă. Scria în mesaj plată către ceva site italienesc. Aveam noroc că era aproape de mine o bancă deschisă, m-am dus repede acolo, le-am zis ce s-a întâmplat și au blocat tranzacțiile. Fiind sâmbătă, banii erau păstrați „undeva” între bănci, dar totuși nu mi-am recuperat banii așa ușor. Pentru a putea începe banca investigațiile a trebuit să merg la poliție să dau declarație, în câteva zile am primit de la poliție hârtia oficială că am dat declarații și s-au început investigațiile. Ei bine, acuma toate băncile trebuie să fie asigurate, adică o bancă este asigurată de o anumită firmă sau un fond că dacă se întâmplă ceva cu banii din bancă, ei să îi poată restitui oamenilor, doar că au nevoie de o dovadă cum că tu chiar nu ai făcut plățile respective, adică o declarație de la poliție, fiindcă falsul în acte se pedepsește grav. Mai departe banca pornește investigațiile proprii, și după vreo 2 luni de tatonări cu banca unde ar fi urmat să intre banii, eu mi-am primit banii înapoi. De la poliție nu am mai auzit mare lucru, după cum mi-a spus și polițistul care mi-a luat declarațiile: „Internetul e mare și este foarte greu să prinzi oameni de genu”. Bottom line, dacă se întâmplă și altora așa ceva, și puteți lua legătura cu firma unde s-au făcut plățile (ca în cazul lui Radu) mergeți la bancă, opriți plățile (ele nu se fac între bănci instant), anunțați poliția și banca vi-i va restitui. PS. Autentificarea în 2 pași merită!
@pacosteaa5 жыл бұрын
- Foarte bun clipul! Am trecut prin asta în Londra şi pot să zic că ai dat nişte sfaturi foarte utile/bune. PS: Ia şi poartă şapcă întoarsă, te prinde. Cheers!
@QuantumZefir5 жыл бұрын
Felicitari pentru video 👍
@geospir875 жыл бұрын
John....daca iti faci un cont de ecomomii, unde iti tii toti banii, si transferi in contul curent ( la care evident ai atasat un card) doar cand ai nevoie esti super safe. Nu are rost sa iti faci 10 cardu cu 11 contrui la 12 banci. Sport!
@timoteimezei73665 жыл бұрын
Multumesc de informatii !
@pardi865 жыл бұрын
Frumos explicat si detaliat 😊
@RaduNeagu5 жыл бұрын
Mulțumesc!
@Thebigdon15 жыл бұрын
ghinion man , noroc ca mie imi bate vantul prin portofelul virtual =))
@71wvoice355 жыл бұрын
ba vere multumim pentru ca ne-ai dat detaliile tale personale
@Stefan555555 жыл бұрын
Multumesc frumos de sfat si ideei, am sa incep dupa acest video sa folosesc doar un singur card cu fonduri limitate pentru orice achizitie.
@askarow4325 жыл бұрын
Cel putin in AT este o securizare foarte misto. Iti faci pe telefon 2 aplicatii, una cu recunoastere faciala dedicata doar acestui lucru, iar cealalta aplicatie este George-ul, une ti se pune un pin ales de tine la banca. Odata ce ai introdus pin-ul, primesti un sms cu un cod, bagi codul apoi te scoate din George si te baga in aplicatia de face-id, daca acest proces se incheie cu succes, poti face plati online, transfera bani, viziona transferuri etc.., iar daca nu, iti blocheaza cardul iar tu trebuie sa te prezinti la banca si sa dai o semnatura si sa schimbi parola George-ului
@darkinferno245 жыл бұрын
Daca autentificarea in 2 pasi ti se pare o "corvoada" pentru ca trebuie sa ai telefonul la tine, poti foarte usor sa-ti iei un hardware key (ex. YubiKey) pe care-l pui la chei si il folosesti in locul token-ului primit pe telefon. Mult mai simplu si nu mai trebuie sa stai stresat ca ti se termina bateria la telefon si tocmai atunci ai nevoie rapid sa te loghezi pe ceva site.
@daru6665 жыл бұрын
Asa cum ai spus cea mai buna metoda de securitate este sa nu ai pe card decat suma care esti dispus sa o pierzi, pentru ca orinde faci plati cu el esti expus (online sau offline). PS. Nici mie nu imi este rusine sa scot alt card sau sa transfer atunci cand nu mai am bani pe card cand sunt la casa; si am uitat sa fac asta in timp ce asteptam in coada.
@TheZyxel1305 жыл бұрын
Ce-i asta, cumetre? Unbox therapy după o lună în Vaslui?
@taritaionut75265 жыл бұрын
Alex Slusar Lol🤣🤣🤣🤣
@davidrotaru5 жыл бұрын
Ar trebui sa-i plateasca niste royalty fees lui Lew. :))
@edu4rd6395 жыл бұрын
:)) :))
@TeodorD5 жыл бұрын
Fu*king Gold:))
@forbiddentictactoe17345 жыл бұрын
€:
@andreicadar22245 жыл бұрын
Black hoodie si clip despre hacking :))
@danycbrr5 жыл бұрын
Super
@davidelul40685 жыл бұрын
Fain UnboxingTeraphy
@danielflorin58325 жыл бұрын
Mișto
@AdrianSefunr15 жыл бұрын
Mișto?
@AmonEsports5 жыл бұрын
Îmi pare rau 😐 ma bucur ca ai recuperat banii .
5 жыл бұрын
Cum te mai poti poteja: 1. Nu setezi plati recurente. Seteaza in G calendar alarme si plateste doar cand e nevoie/vine data scadenta. 2. Seteaza plati doar prin 2-steps. Asa vei primi sms un cod pe care trebuie sa il bagi in aplicatia de plata, ca plata sa se efectueze 3. Seteaza doua conturi cu care sa jonglezi (ING are cont de depozit si contul cardului) Astfel eu tin cam 10-20 de lei pe contul cardului si restul pe contul de depozit si cand trebuie sa fac o plata mai mare mut, si apoi platesc.
@vladilas5 жыл бұрын
În principiu, pentru plățile cu cardul există acel sistem 3d Secure care e tot un fel de autentificare în doi pași, doar că nu știu de ce pe unele site-uri nu apare. Ăsta mi s-ar părea cel mai sfânt. SMS pentru confirmarea plății și la revedere, poți să-mi spargi ce conturi vrei :)
@razvanpetrescu61525 жыл бұрын
Salut ! Asa cum ai mentionat si tu cea mai sigura varianta este sa iti tii banii intr-un cont la care nu ai atasat nici un card unde sa iti tii majoritatea banilor, iar pe conturile cu carduri atasate sa ai intotdeauna destui de putini bani..ca sa faci un transfer intre conturi proprii dureaza cateva secunde..eu asa procedez de ani de zile si nu am absolut nici o emotie :) Si sa nu uitam si de 2 step verification, nu e neaparat cea mai optima solutie, insa cu siguranta ajuta !
@alexgeo5 жыл бұрын
Poți să mai folosești un card de credit. Pe scurt, dacă ți se clonează cardul și se retrag bani de pe el, banca o să îi piardă nu tu (trebuie declarat furtul neapărat la bancă).
@adelinstachie84745 жыл бұрын
Mulțumesc pentru sfaturi
@voicu_ross5 жыл бұрын
👍🏻👍🏻👍🏻
@ArtWorldGames5 жыл бұрын
Este foarte trist 😢!Nimănui nu iar place să fie hackuit!
@dukadam37925 жыл бұрын
Adv
@BoundMusic5 жыл бұрын
i-ar placea*
@alexloga825 жыл бұрын
Sa sperăm că hackerul a rămas fără calculator pentru asta
@Jigoku2025 жыл бұрын
Tipu' ar trebui sa fie foarte bun daca a spart un card cu o parola de atatea caractere
@DanielDaniel-el2cu5 жыл бұрын
Bravo tie!
@ScOrPiOnE9055 жыл бұрын
Cel mai simplu este sa aveți activat 2FA(2 factor authentication), parolele se sparg, complexitatea ei doar Adaugă timp. Nu salvați cardul (in special unde 2 factor authentication nu exista și se pot achiziționa bunuri/ servicii) Netflix și Spotify sunt puțin diferite, dacă cineva va sparge contul nu are prea multe pagube de făcut, in schimb la un magazin online e o problema mare. Dacă nu vreți sa umblați cu multe carduri puteți sa transferați banii din card in cont și când aveți nevoie de bani sa transferați cât aveți nevoie pe card. Pe scurt: 2FA oriunde e posibil, dacă nu, nu salvam cardul, dacă nu se poate altfel, salvam cardul doar pentru servicii care nu pot sa păgubească. PS: Activati 2FA si pe contul de email.
@andreeasrh5 жыл бұрын
Salut Radu, ce parere ai de "Google Authenticator" e de încredere ? O folosesc cam la toate conturile sociale.
@mariol26315 жыл бұрын
E extrem de folositoare, e oficiala de la google si foarte bine securizata
@Randomizer92mx5 жыл бұрын
Daca nu te deranjeaza sa iti dai datele tale personale gen nr de telefon lui Google, poti s-o folosesti. Google lucreaza pe principiul: decat sa-ti ia hackerii datele personale, da-ni-le noua de buna voie anticipat.
@vladvoicu28775 жыл бұрын
Nu e de incredere dar e mai bun decat nimic.
@alexandrurobert84525 жыл бұрын
pt utilizatorii de 2FA va recomand un telefon offline....dc? pt ca se poate accesa cel online sau il poti sparge si dureaza o viata pana iti refaci toate 2FA de la toate conturile....mai ales daca ai si bani pe acolo.
@vladvoicu28775 жыл бұрын
@@alexandrurobert8452 varianta cu telefonul e offline e prea scumpa. plus ca trebuie pus mereu la incarcat. daca ai toate 2fa printate si asa ar fi normal nu duriaza o vesnicie. cea mai buna solutie e www.yubico.com/ informiazate despre yubico.
@fluierasoanaalina79195 жыл бұрын
Salut Radu,imi pare rau de tine,da acu sti sa ai grija
@sergiudedu76065 жыл бұрын
Eu am patito cu Paypal de 2 ori , norocul meu a fost ca au fost tranzactii doar de cateva lire si Paypal a inteles si mi-a returnat bani . De atunci am autentificare in 2 pasi pe toate conturile unde este posibil , si nu tin carduri salvate . Prefer in mare parte sa platesc cu Paypal si sa ma autentific de fiecare data cand vreau sa fac o plata . Destul de naspa ce ti s-a intamplat dar acum sigur o sa fi mai atent . Bafta !
@DNX.5 жыл бұрын
Chiar incerci sa il copii pe cel de la Unbox Therapy !! :)))
@gabrieldracinschi28485 жыл бұрын
Buna radu, recomand cu incredere :D nu stiu cu siguranta daca cei de la much better ofera servicii in romania (in uk este). Ideea este ca cei de la much better au cvv dynamic, :D o metoda foarte buna pentru platile online! Si cum ai spus si tu, contul principal sa nu ai card emis :D merci
@eduard69515 жыл бұрын
unbox therapy ?:))
@iwilli31705 жыл бұрын
Cat te tine bateria la note 8 si de ce mi-l recomanzi si de ce nu.Se merita sa achizitionez unu?
@aquelaquelaquelaquel5 жыл бұрын
REVOLUT RULZ!!
@Cristian-dm3cu5 жыл бұрын
Cardurile de unica folosinta nu te ajuta pt tranzactii recurente, de tip abonament. Ce te-ar mai putea ajuta: Cauta banci care ofera 3DSecure pt tranzactiile online cu cardul. De preferat parola de tip OTP, nu statica. Foloseste alerte push/sms cu limite custom pe fiecare cont, astfel incat sa nu te spameze orice tranzactie pe care o faci. Cand ai detectat o tranzactie suspecta, blocheaza asap limitele cardului din app bancii pana cand lamuresti situatia.
@manu144x5 жыл бұрын
Nu țin niciodată pe card bani decât atunci când cumpăr ceva, în rest maxim 50-100 ron pe contul de care e legat cardul respectiv. Îi țin în cont separat și îi transfer prin homebank. Deseori înainte să ajung la casă la supermarket, deschid telefonul și fac transferul estimez cam cât sunt cumpărăturile, și e ok.
@bogdandobrescu92265 жыл бұрын
Ba da, pe mine m-ai suparat si e de ajuns :)
@gabibv5 жыл бұрын
RADUCU imi pare tare rau, inseamna ca nu ai fost destul de "paranoic".Eu nu salvez cardul pe nici un site online si am un card special doar pentru plati pe net.Pe acel card nu tin bani si ii transfer doar cand nevoie sa fac o plata.
@adrianfundescu54075 жыл бұрын
Pai asta e sfanta.Un card ptr online.Si zero bani pe el de obicei.Sau foarte putini.
@christmassongs58765 жыл бұрын
Adrian Fundescu niste prieteni ghicesc carduri foarte usor si le golesc
@Hineni715 жыл бұрын
salut gabriel..si cum mai exact transferi banii de pe unul pe altu?
@gabibv5 жыл бұрын
Salut Daveed cu aplicatia de pe telefon care este setata doar atat sa poti face cu ea.Nu poti face plati nu poti face nimic doar operatiuni intre conturi proprii adica transfer de bani intre conturile mele.Mutarea banilor se face instant.
@WhoIsaXXo33015 жыл бұрын
Jet!
@teodorcotofan74625 жыл бұрын
#TRUE
@adrianbucur78274 жыл бұрын
Bravo! 👍
@GyamyRO5 жыл бұрын
am vazut ca ai pomenit de godaddy asa ca mi-am facut un dns dar surpriza nu au suport pentru ddns... ma aflu in cea mai naspa situatie... o sugestie?
@Andzerv5 жыл бұрын
Radu, cel mai bine e sa nu te increzi atat de mult in carduri, daca ai avea 100.000 de euro pe un card si ti l sparge cineva? Ce ai mai face? Nimic..nu ai mai putea face nimic.. cel mai bine e sa ii ti intr un cont bancar unde nu are acces de card si doar pusi bine in seif sau daca ai o casa securizata sa ii ti acolo. Asta e parerea mea, imi pare rau ca ai avut asa ghinion dar ma bucur ca ai putut rezolva. Multa sanatate!
@ulven19235 жыл бұрын
In DK avem optiunea ca pe un card sa avem 2 conturi, saving konto si curent account;) cand faci cumparaturi se iau bani din curent account din saving konto se pot lua bani doar daca vrei tu sa platesti ;)
@DaNieLakaKOD35 жыл бұрын
Posteaza reactia lui George Buhnici cand iai zis c'è ti sa intamplat.
@Novac_Alexandru5 жыл бұрын
Omg
@pigey935 жыл бұрын
we are watching ! :))
@TiberiusArghiropol5 жыл бұрын
:)
@MrSixty905 жыл бұрын
eu am cont de economii si tin banii acolo iar cand vreau sa cumpar ceva sau sa fac o plata cu cardul doar intru pe home banking de pe telefon si transfer suma aproximativa in contul curent
@thenutz-ro5 жыл бұрын
2019 si voi inca utilizati banci din Romania ? De Revolut sau Transferwise ati auzit?
@razvansodoleanu97555 жыл бұрын
Revolut are o metoda interesanta de protectie. E in stare sa genereze carduri de unica folosinta pt plati online.
@FabyYT5 жыл бұрын
De cand ai spus povestea m-am si dus la conturile mele sa activez functia cu doi pasi,thanks :)))
@RaduNeagu5 жыл бұрын
Mă bucur că am convins pe cineva :)
@rexdexdogo95145 жыл бұрын
Mai nou si autentificarea in 2 pasi se poate sparge, asa ca nici asta nu e 100% sigura :)
@TanaseCristi5 жыл бұрын
Mai bine cu bani sub saltea
@vijai34795 жыл бұрын
Adevarat
@fechetemarius42575 жыл бұрын
Adv că salteaua nu poate fi sparta de hackeri
@vijai34795 жыл бұрын
@@fechetemarius4257 Adevarat acolo e casa la bani :))
@premiumsounds98505 жыл бұрын
suntem in 2019 nu in anii 70 mai invatati sa folositi cardurile saracilor
@TanaseCristi5 жыл бұрын
Premium Sounds ba da destept esti tu ma daca nici omu asta nu stie sa foloseasca cardu ... se poate intampla oricui
@dorubrad5 жыл бұрын
O mica mentiune, datele de card nu sunt salvate de marile companii / servicii in general ci de obicei este salvat un token (identificator) aferent cardului in platforma de plati folosita de catre compania/serviciul respectiv. Inca o metoda buna de protectie este si setarea unei limite pt tranzactii online din contul de e-banking (300-500 de lei)
@breki925 жыл бұрын
PayPal.. nu de parca ar fii ceva atat de safe, incat sa zic ca acolo nu poti sa patesti nimic, dar de exemplu daca ai niste plati recurente, de care nu poti sa scapi - adica nu-l poti oprii "subscription"-ul la o firma pt un anumit serviciu, din diferite motive, din PayPal poti sa blochezi/dezactivezi destul de simplu. Dar si mai important este ce a zis si Radu, sa ai mai multe conturi, si cel care e asociat de un card, care tii in portofel sau folosesti pt plati online, sa nu aiba prea multi bani.. in zilele de azi avem online banking, si putem sa facem tranzactia in cateva minute dintr-un cont in altu.. dar ce daca applicatia de online banking nu mai functioneaza chiar atunci cand tu ai avea nevoie... ? 🤪🤪
@daviddan90885 жыл бұрын
Cel mai sigur după mine este paysafe dar din păcate nu poți plăti peste tot cu el
@Dani-nv5wn5 жыл бұрын
Paypal nu e deloc sigur , crede-ma :)
@IonStancutu5 жыл бұрын
Cel mai sugur Revolut varianta platita, cu card generat pt fiecare tranzactie. Si alimintat doar la nevoie, evident.
@David.liv25 жыл бұрын
Asa am pățit eu acum o lună cu contul de facebook, mi a fost hackuit la fel si contul de email, norocul meu a fost ca nu am.cont bancar si nu au reușit să îmi fure bani.Cel care mi a spart contul au fost din Romania.Aveti grija la conturile voastre
@duracell_995 жыл бұрын
revolut, este o optiune buna pentru asa ceva. eu il tin doar pentru platile online si doar cu putini bani pe el
@b.alexandru5 жыл бұрын
UNGURIIII
@vladvoicu28775 жыл бұрын
Salut Radu sunt vlad am cumparat de la tine Samyang. sa trec direct la subiect. imi pare rau sa aud ca ai fost hackuit.dar vreau sa iti scriu aici despre o technologie relativ noua despre care putina lume stie si poate sa faci si un vlog. logarea prin doi pasi este deja depasita indiferent daca este prin sms sau google autentificator, autentificarea prin doi pasi prin sms este cea mai vulnerabila.. iar cea prin google autentificator pot fi extrase usor cheile din ea mai ales la cei ce folosesc android. technologia despre care iti scriam mai sus este yubico care este o cheie fizica si doar cel care o detine poate accesa un cont, yubico este suportata de tot mai multe compani poate fi configurata in mai multe feluri si poate face mai multe lucruri odata cum ar fi otp,. 2fa, plus o parola. in cheie totul este incriptat si nu poate fi citit.yubico nu poate fi multiplicat sau clonat.Am sa pun un link mai jos sa citesti mai multe informati. www.yubico.com/ (Recomand Yubico YubiKey 5 NFC ) si poate faci si un vlog sa ajuti mai mullti oameni.iar pentru plati poti folosi carduri virtuale, daca descarci alicatia revolut poti face card fizic si virtual cate vrei, iar dupa ce faci plata poti sterge cardul virtual.
@kidoscopic5 жыл бұрын
sau, tot in cadrul aplicației Revolut, poți îngheța cardurile, atât pe cel virtual (folosit pentru plăti online), cât și pe cel fizic. doar dezghețarea acestora (unfreeze) mai permite efectuarea online/offline operațiunilor financiare. vive la Revolut!
@anacondasiatic93495 жыл бұрын
Acel tip a fost un ''dumnezeu'' Adica chiar te-a salvat
@cosmincm82095 жыл бұрын
Cel mai bine cash :))
@zonelzr37135 жыл бұрын
Ce sexi esti ba Radu
@mirceapavalache56985 жыл бұрын
Va invit pe canalul meu, unde postez videoclipuri despre gadgeturi si lumea tehnologiei ! Va astept cu drag !
@Alex-nz2zh5 жыл бұрын
Motociclist :)))
@RaduNeagu5 жыл бұрын
Ah... ok
@Alex-nz2zh5 жыл бұрын
Ti-ai ales meseria greșit, Radu, e clar ca trebuia sa te faci fotomodel...
@stón_15 жыл бұрын
Eu zic ca ai facut totul posibilul din partea ta pentru siguranță. Vina e la GoDaddy pentru ca sunt vulnerabili la atacuri de genu, ar trebui sa aiba cea mai sigura encryptie mai ales pentru date bancare
@razvanspk9785 жыл бұрын
UP pentru intrebare mea.... Husa magnetica dauneaza telefonului!?
@mariusmarius99775 жыл бұрын
Este de unde nu este problema!
@dan-gt9se5 жыл бұрын
ce bine ca n am card :D
@L3xt3r5 жыл бұрын
Eu folosesc chiar mai multe metode de aparare a contului. Parola clasica, notificare pe gmail/email, notificare telefon/smartwatch, si intrebari de securitate asta unde e posibil. Au fost tentative sa fiu spart din USA, Chicago si nu au putut trece de cod-ul de pe telefon. Indiferent ca poate fi enervant, luati orice masura de precautie si puneti cat mai multe piedici hacker-ilor. Asta daca aveti un card/cont bancar legat de acel cont.
@DB-eh2uo5 жыл бұрын
Se mai întâmplă 😂
@sauleapetru34485 жыл бұрын
dar paypal nu mai sigur decat sa platesti cu cardul???? daca ai vreo parere te rog spune ca eu am cardul principal pe paypal si platesc cu paypal peste tot online
@dimitriasimov21405 жыл бұрын
Asta nu se aplica doar in cazul cardurilor. Se aplica si pe platforme, precum Steam. Nu uit nici acum perioada in care nu intrasem pe Steam de vreun an si tocmai cand voiam sa intru contul era complet modificat (God bless ca nu imi luasem ban pe el, avand in vedere anii investiti si valoarea contului). Autentificarea prin 2 pasi mi se pare mereu un lucru foarte viabil. Pe orice. Chiar daca uneori poate fi enervanta. Iar in general oamenii folosesc 2 carduri, unul pe care sa aiba bani, iar unul cu o oarecare suma, pentru tranzactii. Oricum, pe cat de ironic sau neironic ar fi, nici macar in cazul cardului, desi ai confirmarea platii in 2 pasi, nu se mai tine cont de asta si ti se face tranzactia direct. Sa aveti grija la lucrul asta. Nu sunt dese cazurile, dar se poate intampla.
@cosminv5 жыл бұрын
Greșit, nu doar companiile mari sunt vizate. Toate companiile sunt
@robertaccess5 жыл бұрын
Verificarea in doi pasi este obligatorie nu optionala, iar cardul cu care faci cumparaturi online ar trebui sa fie gol, si alimentat inaintea tranzactiei de pe alt card. Recurent = Total gresit - informatia este salvata undeva.
@costelionascu41325 жыл бұрын
Foloseste cardul disposable de la Revolut. La fiecare plata se distruge cardul si se genereaza altul. E cel mai safe. Dar din pacate e doar pentru clientii premium.
@RaduNeagu5 жыл бұрын
Îl am, vom vorbi și despre el
@pancapaulofficia15485 жыл бұрын
Genial 🤙🏻😩
@mirceapavalache56985 жыл бұрын
Va invit pe canalul meu, unde postez videoclipuri despre gadgeturi si lumea tehnologiei ! Va astept cu drag !
@SVCx895 жыл бұрын
Stau in Anglia. Mi-au spart contul de 2 ori. Prima dată se făceau tranzacții în timp ce mă uitam pe cont și eram la telefon cu cei de la bancă, aprox. 2000 lire în câteva minute. A două oară, la o distanță de cam 2 ani, s-au făcut cumpărături la magazinele din oraș, benzinării, McDonald's și câteva magazine on-line, paguba fiind mai mică în jur de 4-500 lire. In ambele cazuri banca mi-a returnat banii in totalitate în termen de 3-5 zile lucrătoare. Nu înțeleg de ce tu ai sunat sa recuperezi banii de la magazinele online unde au fost făcute plățile de către cei care ți-au spart contul și nu direct la bancă.
@mrjuice245 жыл бұрын
Nu compara UK cu Romania prietene
@SVCx895 жыл бұрын
Nu vreau sa fac comparații, mă gândeam că prin exemplul ăsta pot sa dau o idee celor ce nu știu că pot face asta. Știu că orice bancă îți asigură o anumită sumă de bani din cont, drept urmare sunt obligați să îți înapoieze banii in caz de fraudă.
@mariusmihai4955 жыл бұрын
Cash Cash Cash 💶🚫🏧🏦
@daniellesan64665 жыл бұрын
Am un seif de metal in perete in dulap si cheia o tin in portofel, destul de sigur.
@srdcro5 жыл бұрын
pai.... cardurile nu erau inrolate in 3D Secure? Adica fara sa iti trimita banca SMS cu un cod cu care sa validezi tranzactia?
@andrei3.05 жыл бұрын
Nu mai lasati datele cardului sa fie salvate pe orice site! Va e lene sa introduceti datele la fiecare tranzactie?!
@RakuChris5 жыл бұрын
Daca vezi, hai cu detalii despre Revolut!!! Ei se lauda bine