Am invitat câteva lucruri interesante.sunteti talentată și foarte accesibila in modul in care explicati. Multumesc
@MagdalenaStavila6 ай бұрын
Mă bucură acest lucru! Mulțumesc și apreciez!
@adrianaapetrei2549 Жыл бұрын
Minunat Magdalena!!!❤ Cu tabloul asta parca mă duci cu gândul la copilărie și cum zburdam pe dealurile din satul bunicilor in vacanța de vară ❤❤❤
@MagdalenaStavila Жыл бұрын
Multumesc, asa este 😍
@constantinvasilie7001 Жыл бұрын
Foarte util, multa tehnica pe care nu o gasesti altundeva. Multumesc!
@MagdalenaStavila Жыл бұрын
Mulțumesc!
@CristinaConstantinescu-n3k7 ай бұрын
Superb!
@MrsGG967 Жыл бұрын
Superb!🎉
@MagdalenaStavila Жыл бұрын
Mulțumesc 🥳
@russoianatolie8640 Жыл бұрын
De abia azi am descoperit videoclipul dumneavoastră, îmi place tare mult. Explicațiile sunt simple, rezultatul spectaculos. Mult succes în continuare!
@MagdalenaStavila Жыл бұрын
Mulțumesc!
@feliciatudoran8342 Жыл бұрын
Deosebit! Ca de obicei! Mulțumesc pentru aceste învățături !
@MagdalenaStavila Жыл бұрын
Mulțumesc 😍
@Creatie214 Жыл бұрын
Foarte frumos, multumesc pentru acest moment minunat,ne-ati purtat sufletul in copilarie.Felicitari pentru ceea ce faceti si pentru ca din experienta dumneavoastra,dati mai departe,Respect din partea mea!🤗
@MagdalenaStavila Жыл бұрын
Mulțumesc frumos. Apreciez! 💯
@Creatie214 Жыл бұрын
@@MagdalenaStavila Cu drag!🤗
@alinbanica6156 Жыл бұрын
Interesant, util si relaxant. Felicitari!
@MagdalenaStavila Жыл бұрын
Mulțumesc 🤩
@iordachegeorge9850 Жыл бұрын
Frumos. Multumesc pt clipa de relaxare!
@MagdalenaStavila Жыл бұрын
Mulțumesc 🏖️
@carlacarla46543 күн бұрын
❤😊
@dianav176410 ай бұрын
Vă mulțumesc pentru toate informațiile. Puteți să îmi spuneți numele pictorului italian menționat la minutul 17:40? Eu am înțeles Giorgio Macetti, dar nu găsesc nimic despre el.
@MagdalenaStavila10 ай бұрын
Bună ziua! Vă trimit un link : kzbin.info/www/bejne/bGnKdZhoeqZ2g6Msi=qrXdthc5xCIQR4Qf Sper să se deschidă. Giorgio Michetti se numește.
@JesusIsGod-bv3qm3 ай бұрын
Frumos. Pacat ca in Romania nu prea gasesti de lucru in domeniu. Poate doar putin digital. Si eu am terminat arta dar nu prea pictez nu am unde sa le vand. E greu
@MagdalenaStavila2 ай бұрын
Bună! Înțeleg zbaterea prin care treci. Mă întristez de fiecare dată când aud că un artist nu poate trăi din artă. Da, în România este mai greu dar nu imposibil. Trebuie să te dezvolți și să fii din ce în ce mai bun și să fii deschis la schimbare. Ar fi fost de mare ajutor ca în școlile de artă să fim învățați și cum anume să ne vindem lucrările. Caută în mediul online să înveți cum să faci acest lucru și intră pe site-uri din afară unde se vinde. Nu ești constrâns de nimeni să vinzi doar în țară. Dacă ieși în afară cu atât mai bine. Ai nevoie într-adevăr de sacrificiu la început și de multă muncă, așa cum este și în alte domenii de activitate. Și le poți face cu motivația corectă și dacă nu te vezi făcând în viața asta altceva decât să pictezi.
@JesusIsGod-bv3qm2 ай бұрын
@@MagdalenaStavila multumeesc mult
@muzicamagica Жыл бұрын
Superb!! La început nu credeam că va ieși ceva reușit, dar urmărind etapele parcurse, am fost uimit să văd rezultatul!! Eu sunt începător și obișnuiesc să fac mai întâi o schiță(ebosa), apoi să pictez după schiță, dar dvs. aveți mai multă experiență!! Voiam să vă întreb(în cazul acrilicelor dar si culorilor pe bază de ulei), atunci când se amestecă două culori(adică vin cu al II-lea strat de culoare peste primul-în tehnica umed/umed), culoarea nu devine mâloasă, adică își pierde din strălucire?? Asta este senzația mea, sau ar trebui să las să se usuce primul strat, apoi să revin cu altul?
@MagdalenaStavila Жыл бұрын
Așa este, culoarea se murdărește sau se rupe și își pierde din strălucire pentru că se amestecă cu culoarea umedă de dedesubt. Pentru a evita asta este să lași să se usuce sau să îndepărtezi cu o cârpă culoarea de dedesubt în cazul în care nu te ajută în amestec sau nu dorești să faci transparență. Dacă pictezi ud pe ud în ulei ai mai putea face următorul lucru. Când revi cu alt strat de culoare peste cel ud să pictezi cu tușe rapide peste care nu nai revii cu pensula ca să blenduiești, iar pe măsură ce stratul este mai de suprafață acesta va fi mai gros. Trebuie păstrată regulă gros pe subțire și gras pe slab.
@muzicamagica Жыл бұрын
@@MagdalenaStavila Mulțumesc foarte mult! Mi-a fost de folos, ideea dvs!
@lucianomarini2600 Жыл бұрын
Ai studiat pictură la Târgoviște?
@MagdalenaStavila Жыл бұрын
Nu
@valeriaionelaculda8305 Жыл бұрын
Ești 0 SCUMPĂ MUTE LUCRURI FRUMOASE SPUI PT NOI INCEPATORII❤
@MagdalenaStavila Жыл бұрын
Mulțumesc ! Ma bucur să fiu de ajutor!🤗
@lucianomarini2600 Жыл бұрын
De ce ai pregatit pânza cu acrilic și nu cu vopsea în ulei?
@MagdalenaStavila Жыл бұрын
Din două motive: 1. Pentru că doresc ca să se înțeleagă faptul că poți picta pe aceeași pânză cu acrilice dar și cu ulei. Este important ca acrilicele să fie strat inferior. Este un aspect pe care îl repet și în alte videouri. 2. Pentru că respect regula gras pe slab. Dacă aș fi pictat stratul inferior în culori de ulei le-aș fi fluidizat cu terebentină, acesta să fie mai subțire și să se usuce mai repede. Lucrând astfel nu am avut niciodată probleme cu picturile mele.
@muzicamagica Жыл бұрын
Și mai am o întrebare, culorile de ulei, care folosesc mediu de diluție apa(Lukas Berlin), au un luciu mai redus decât cele care folosesc ca mediu de diluție uleiul de in sau terebentina? Mulțumesc anticipat și felicitări pentru tot ceea ce faceți!!
@MagdalenaStavila Жыл бұрын
Ar trebui să fie tot lucios dar grijă să nu pui prea multă apă, ca la acuarelă, pentru că atunci se distruge liantul și își pierde din luciu.
@muzicamagica Жыл бұрын
@@MagdalenaStavila Mii de mulțumiri, și succes în tot ceea ce faceți!!
@MagdalenaStavila Жыл бұрын
Mulțumesc 🤩
@gosan6829 Жыл бұрын
Picteaza cea ce vezi nu cea ce sti mintea ne poate juca feste si lucrarile duc inspre nimic!
@MagdalenaStavila Жыл бұрын
Este adevărat că "pictează ceea ce vezi" poate fi o abordare importantă în artă, dar nu trebuie să subestimezi puterea imaginației tale și a amintirilor pe care le-ai înmagazinat. Imaginația îți permite să creezi lucrări unice și să transpui emoții și idei în arta ta. Uneori, lucrările care rezultă din imaginație pot fi la fel de valoroase și semnificative ca cele inspirate de realitatea vizibilă. Nu există o regulă strictă în artă și fiecare artist are libertatea de a-și exprima viziunea proprie. Lucrările tale pot fi valoroase și pot transmite mesaje puternice, indiferent de sursa lor de inspirație.
@gosan6829 Жыл бұрын
Ati observat greseala repetata de doua ori in text (cea), reusind repede sa ma corectati deoarece ati vazut-o, despre asta este vorba! V-ati prins ce am vrut sa exprim chiar si asa gresit. Daca ar fi fost din imaginatie textul arata asa: AJKS masgx uejv sssdg ssdfh!, si cred ca nu ati fi inteles nimic Pictura este la fel un limbaj dar nu verbal.
@MagdalenaStavila Жыл бұрын
Nici nu mi-a trecut prin minte să vă corectez gramatical. Am luat o expresie “pictează ceea ce vezi” și pe aceasta am comentat-o, și nu greșeala. Nu corectez și nu voi corecta pe nimeni. Eu am exprimat o părere, și cu toate acestea respect părerea dvs.