Καλησπέρα σας... Εγώ διαγνωστεί με ΣΕΛ κ παίρνω plaquenil ( 2 ημερησιως) αλλά από τον Ιούνιο κ μετά κάνω συνεχείς εξάρσεις όπως σύνδρομο sjogren, πόνους στις αρθρώσεις, αφθες, πονοκεφάλους, πρήξιμο στα χέρια....κτλ . Αυτό σημαίνει ότι το plaquenil πλέον δεν με καλύπτει και αν ναι τι πρέπει να κάνω για να γλυτώσω τους βιολογικούς παράγοντες;;;;;;;;
@ΜαριναΤζαγκαρακη2 ай бұрын
Ποιες εξετάσεις και μετρήσεις πρέπει να γίνουν???εγώ έχω ρευματοειδή αρθρίτιδα περνω πλακινιλ δεν έχω έντονα συμπτώματα τι μπορώ να κάνω???
@MetabolomicMedicine2 ай бұрын
Καλησπέρα σας, ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Οι εξετάσεις που διενεργούμε στην κλνική μας ονομάζονται Μεταβολομικές Αναλύσεις. Οι εξετάσεις εντοπίζουν ελλείψεις σε βιταμίνες και μικροθρεπτικά συστατικά, καθώς και μεταβολικές διαταραχές οι οποίες συνδέονται με την κατάσταση της υγείας ενός ατόμου. Εάν επιθυμείτε να ενημερωθείτε πιο αναλυτικά για τη διαδικασία που ακολουθούμε και πώς μπορούμε να βοηθήσουμε στη δική σας περίπτωση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 3611054. Παραμένουμε στη διάθεσή σας.
@elpidaskourou21792 ай бұрын
Ηθελα να ρωτησω τη γνωμη σας για την cannabis oil που προμιθευεσαι απο τα φαρμακεια και κατα ποσο βοηθαει στο ανχος και τον οργανισμο .
@MetabolomicMedicine2 ай бұрын
Καλησπέρα σας, ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Τα cbd oils παρά τη χαμηλή περιεκτικότητα σε THC, περιέχουν κανναβινοειδή τα οποία επιδρούν στη λειτουργία του νευρικού συστήματος. Περιορισμένος αριθμός μελετών αναφέρει ότι ενδέχεται να έχουν θετική επίδραση στις οξείες κρίσεις άγχους. Ωστόσο, με βάση την κλινική μας εμπείρια δεν θα προτείναμε τη λήψη τέτοιων σκευασμάτων. Το στρες και το άγχος μπορούν να οφείλονται σε δύο αίτια: το πρώτο είναι σωματικοί παράγοντες (μεταβολικό στρες) και το δεύτερο είναι ψυχογενή αίτια (προβλήματα στη ζωή, απώλειες κ.α). Όπως το software και το hardware στους υπολογιστές. Το κάθε κομμάτι πρέπει να αντιμετωπίζεται ξεχωριστά. Συχνά προσπαθούμε να λύσουμε προβληματατου software (ψυχογενή) χρησιμοποιώντας λύσεις που απευθύνονται στο σώμα. Παρεμβάσεις στον τρόπο ζωής, τη διατροφή και στη συμπλήρωση των ελλείψεων του οργανισμού μπορούν να επιλύσουν το σωματικό μεταβολικό στρες. Στρες που παραμένουν, αφορούν το ψυχογενές κομμάτι και συνήθως συνδέονται με προβλήματα στη ζωή, η επίλυση των οποίων οδηγεί και σε καλύτερη διαχείριση του. Ελπίζω να βοηθούν αυτά τα στοιχεία. Δημήτρης Τσουκαλάς.
@irinianastasiou18232 ай бұрын
Ποιος ειναι ο ρολος του αγχους και της δυσκολης καθημερινοτητας για την δημιουργια αυτοανοσου νοσηματος;
@MetabolomicMedicine2 ай бұрын
Καλησπέρα σας, ευχαριστούμε για το μήνυμα σας. Στις περισσότερες περιπτώσεις το στρες λειτουργεί ως μηχανισμός πυροδότησης μιας αυτοάνοσης νόσου, ωστόσο οι κύριες αιτίες ανάπτυξης ενός αυτοάνοσου νοσήματος στην πλειοψηφία έχουν τις ρίζες τους στις συσσωρευμένες ελλείψεις & μεταβολικές διαταραχές. Πρόκειται για οριακές ελλείψεις σε βιταμίνες και μικροθρεπτικά συστατικά οι οποίες συσσωρεύονται σταδιακά στο χρόνο και οδηγούν σε νόσο. Έχουμε συζητήσει σε προηγούμενα επεισόδια για την σχέση του άγχους με την ανάπτυξη αυτοάνοσων νοσημάτων. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά στο προηγούμενο επεισόδιο περισσότερες πληροφορίες. Παραμένουμε στη διάθεσή σας.