Dacă la muncitori informatorii erau unul la zece la artiști cred că era unul din doi, dacă erai cu comuniștii aveai multe avantaje in domeniu, unele renumerate bine, uitati-va la Sabin Bălașa și alți care făceau portretele Ceaușestilor, câți bani primeau
@cotelniciliusin6263Ай бұрын
Domnule Hodor, va rog sa ma ajutati cu o suspiciune pe care o am in legatura cu o cerere la CNSAS de studiu al dosarelor parintilor intocmite de fosta securitate . Mi s a dat raspuns ca nu exista dosare pe numele lor. Nu cred asa ceva de vreme ce bunicul meu era batut de secu periodic ca fost chiabur , iar mama mea il injura pe Ceausescu peste tot, fiind in 88 si incatusata pentru aceste fapte. Este posibil ca CNSAS sa fie inbacsit de colaboratori ai actialei SRI care sa mimeze o restitutio in integrum si o deconspirare a fostei securitati? Doresc un raspuns, va rog!
@vioricatibu8285Ай бұрын
Se vindeau și cărți pentru lecturi particulare la elevi. Înainte de începerea școlii, se găseau pachete cu rechizite, unde erau și cel puțin două cărți.
@superbogdan1000Ай бұрын
I-auzi... Grigore Zanc, activist la judeteana de partid (in in anii 90, Prefect FSN) fusese interzis?! La inceputul anilor 80, lui Zanc ii apăruse romanul Cădere liberă, după care s-a facut și un film.
@sabinilie8358Ай бұрын
pot sa aflu de ex identitatea informatorilor asupra bunicului meu abuzat din acei ani?