Draga Loredana, nu am avut placerea sa ne cunoaștem personal, dar pari o persoana atât de faină și chiar nu pot înțelege oamenii care îți caută nod in papura și nu au altceva mai bun de făcut decât să strice buna dispoziție a altora pe internet. Cea mai înțeleaptă decizie sa nu le mai răspunzi.
@bossstefania30172 жыл бұрын
“Whatever souls are made of, his and mine are the same.” Eu iubesc la răscruce de vânturi, o să o recitesc cu ocazia maratonului tău. 😍
@marinelamartac94402 жыл бұрын
Cartile lunii ianuarie: 1. Minciuni pe canapea- Irvin Yalom -5 stele 2. Zuleiha deschide ochii - Guzel Iahina -5 stele 3. Caminul copiilor deosebiti-Ransom Riggs- 3 stele 4. Oameni anxiosi - Fredrik Backman-5 stele 5. Noi contra voastra - Fredrik Backman-4 stele Acum citesc Eseu despre orbire - Jose Saramago care va fi de 5 stele. Loredana, multumesc mult! Esti minunata!
@cristianaurs70342 жыл бұрын
❤️ Și mie mi-a plăcut foarte mult Oameni Anxioși. Am citit-o în engleză fiindcă locuiesc în Statele Unite. Apoi am găsit-o in limba română și am cumpărat-o și pentru mama. I-a plăcut și ei foarte mult. Avem noi două micul nostru book club. 😊 Cartea preferată din Ianuarie pentru mine e The Demon-Haunted World. Science as a Candle in the Dark de Carl Sagan. Cred că pentru mine e top 5 din toate cărțile citite 🌌
@clau1708802 жыл бұрын
Daaaa, i love Backman too!! Unul din revelatiile mele in ultimii ani, si devenit „peste noapte“ scriitor preferat. Este genial si grozav de talentat. Nu are inca atatea carti scrise cate as vrea eu sa devorez 😀
@nataliaharstea26452 жыл бұрын
Loredana, mulțumim mult pentru recenziile tale. Pasiunea ta este molipsitoare- te urmăresc din vară și mă inspiri să citesc cărți foarte bune. In ianuarie am citit autobiografia lui Yalom și câteva cărți scrise de Matt Haig. Continuă te rog să ne inspiri!
@alinamihaelabutia94952 жыл бұрын
Felicitări, draga mea! Lectura e cea mai plăcută activitate și pentru mine! Apreciez tot ceea ce faci! Ma inspiri!🥰
@cristinaines32072 жыл бұрын
Eu am reușit sa citesc 6 carti in luna ianuarie, majoritatea de 4 ⭐ : "Ochi de pisica" de Margaret Atwood, "Iubirea față de aproapele ", de Bruckner , "Coajă de nucă " de Ian Mcewan, " O singuratate prea zgomotoasa " de Bohumil Hrabal, "Privighetoarea " de Kristin Hannah și clasicul "Un veac de singuratate " de Garcia Marquez.
@0DavidW92 жыл бұрын
O singurătate prea zgomotoasă cum e?
@cristinaines32072 жыл бұрын
@@0DavidW9 pai ce sa zic, a fost prima mea experienta cu Bohumil Hrabal . Mie chiar mi a plăcut, e o carte pe care dacă o începi nu poți sa o mai lași. E de o ciudățenie magica :)
@0DavidW92 жыл бұрын
@@cristinaines3207 Ms de răspuns poate o so citesc!🙃
@cristinaines32072 жыл бұрын
@@0DavidW9 cu placere! Poate revii cu o părere dacă o citești. Chiar sunt curioasa
@gabrielzaman41282 жыл бұрын
Asemenea cărții,, Mințile lui Billy Milligan" este și filmul Split. Cred ca aceasta i-a fost inspirația
@Mikyshor23232 жыл бұрын
Pentru mine, inceputul cartii La rascruce de vanturi a fost tragicomic, stiind de dinainte ca trebuie sa ma astept la personaje care se urasc intre ele. Intr-adevar, am stat cu un arbore genealogic in fata pe parcursul primelor 100 de pagini 😂, dar fata de arborele genealogic al altor carti, asta era micut si usor de urmarit, confuzia era mai mult pentru ca multe nume semanau intre ele. Ma bucur mult ca overall ti-a placut!! ^-^
@fata-cu-cristale2 жыл бұрын
Tu esti mereu zen🥰 abia aștept să te revăd,ești minunată , calmă și divină🌹
@backupone29802 жыл бұрын
Buna...te rog mult nu lasa pe nimeni sa te opreasca din ceea ce faci. Lasa-i cu frustrarile lor cu tot. Pentru ca oferi bucurie multora. Asta este mult mai important. Spor la citit!
@marieleeart2 жыл бұрын
iti ador clipurile, de fiecare data cand postezi stiu ca o sa am motivatie sa citesc dupa ce vad clipul
@deacasasidinclasa2 жыл бұрын
urmăresc cu drag canalul tău. Ceea ce îl face atât de special este pasiunea pe care o ai când vorbești despre cărți. Dar asta n- ar fi nimic, dacă nu aș lua în calcul SINCERITATEA postarilor tale.
@OnelineadaywithLaura2 жыл бұрын
În luna ianuarie am ascultat toate poveștile tale de aici de pe canal, foarte frumoase! Cred că mai am doar cea cu Notre Dame de ascultat. Cărți fizice am citit următoarele: - Desculț, Zaharia Stancu( a doua mea carte preferată după "La Medeleni") - o carte de copii cu dinozauri 🦖🦕 (nepotul e o scuză bună să cumpăr cărțile astea la 32 de ani, le ador să le citesc pentru mine 😅) - Maestrul și Margareta, Mihail Bulkagov( o carte...nu am cuvinte ❤- prietenul meu îmi dăruiește cele mai frumoase cărți) - Ursul din Arkansas(o culegere de fragmente din poveștile descoperitorilor Americii)
@oanacatalinad2 жыл бұрын
In ianuarie am citit doar Layla si This time next year. Sper ca luna martie sa fie mai productiva. Imi plac vlogurile tale. Te urmaresc cu drag. Pe martie mi-ar placea sa propui un maraton de citit.
@SfaSpeeady2 жыл бұрын
Oameni anxiosi a fost cartea la care am ras in timp ce o citeam cum nu am mai ras de foarte mult la o carte. Ptr cine nu a citit cartile lui Fredrick Backman pana acum le recomand cu placere.
@maraviliga15282 жыл бұрын
Felicitări! Și mie mi-a plăcut mult Oameni anxiosi. Mulțumesc pentru recenziile oferite. Lecturi plăcute! 🤗
@ecaterinaiacob28482 жыл бұрын
În ianuarie am citit doar 3 cărți Confiteor - Jaume Cabre 🌟🌟🌟 Război și dragoste - Julie Berry🌟🌟🌟🌟 Sfârșitul unei iubiri - Graham Greene 🌟🌟🌟 ( Cartea clasică) Lectură plăcută în continuare!
@cristinasolca67092 жыл бұрын
Cărțile care mi- au plăcut în ianuarie: 1. Chira Chiralina - Panait Istrati 2. Zuleiha deschide ochii - Guzel Iahina 3. Oameni anxiosi - F. Backman 4. Ikigai, secrete japoneze pentru o viață lungă și fericită- Hector Garcia, F Miralles
@botnariucvaleria41442 жыл бұрын
Eu am reușit să citesc in jur de 10 cărți în ianuarie, preferată mea dintre ele fiind "Însemnări din subterană" de dragul nostru Dostoievski.
@botnariucvaleria41442 жыл бұрын
@Teodor Lupu timp liber? Ce e asta? :))
@gabiroka74542 жыл бұрын
buna . nu neglija partea cu : ''....in corpore sano'' !
@alexandrarizea52002 жыл бұрын
De acord total cu ceea ce ai spus despre “Apă proaspătă pentru flori”.
@tianaalbu74132 жыл бұрын
Buna! Foarte interesante comentariile despre carti. Apreciez pasiunea si documentarea pentru prezentarea cartilor. Sunt interesată de primele 2 carti. Seneca am intentionat la un moment dat. Dar si Oameni anxiosi pare ok dupa gusturile mele. In ianuarie am citit: 1. Bhagavad Gita- Vaswani 4/5 2. Calea zen - Alan Watts 3/5 3. Mintea liniștită si senină - Dalai Lama 4/5 4. Cunoasterea de sine - Lobsang Rampa 3/5 5. Mindsight - Daniel Siegel 4/5 6. Eliberarea de cunoscut - Jiddu Krishnamurti 5/5 7. Prima si ultima libertate - J Krishnamurti 4/5 8. Opera antumă - Kafka 3/5 Surpriza a fost Eliberare de cunoscut. Clasicul a mers greu: inca mai am 30 pag de citit. Spor ... tuturor!
@ratcsdad2 жыл бұрын
Eu m-am abonat pentru ca îmi place că-mi citești cărți noaptea. Ah, și ești foarte frumoasa!
@dianageorgiana14052 жыл бұрын
Am ramas in urma cu cititul, dar ma impulsionezi de fiecare data sa fac loc in program unei cărți! 🤗
@dianamariavestemean54632 жыл бұрын
Buna, Loredana! Am citit 3 carti pe lună ianuarie. 1. Cel mai bogat om din Babilon- George S. Clason 🌟🌟🌟🌟 2. Oameni anxiosi - Fredrik Backman🌟🌟🌟🌟🌟 3. Memoriile unei gheișe - Arthur Golden. Este și film pe Netflix. 🌟🌟🌟🌟 Pe lună februarie am in vedere următoarele cărți: 1.Unda verde- Matthew Mcconaughey 2. Verity - Colleen Hoover 3. Moarte pe Nil - Aghatha Christie 4. 100 de femei afurisite. O istorie - Hannah Jewel
@MsAlexitaaa2 жыл бұрын
Am citit 7, foarte mult in comparație cu cât citeam până acum. 1. Wladyslaw Szpilman - Pianistul; 2. Honoré de Balzac - Femeia la 30 de ani; 3. Nathaniel Hawthorne- Litera stacojie; 4. John Fowles- Iubita locotenentului francez; 5. Simone van der Vlught - Albastrul din miez de noapte; 6. Kirstin Hannah - Privighetoarea; 7. Tatiana de Rosnay - Se numea Sarah.
@AndreMaurois202 жыл бұрын
Ești casnică?
@paulapopescu72522 жыл бұрын
Apă proaspătă pentru flori mi-a plăcut.
@paulapopescu72522 жыл бұрын
Dimineți în Jenin e f.bine scrisă, mă bucur că ai citit-o.
@claudiaschoice2 жыл бұрын
Am citit si eu anul trecut Oameni Anxiosi, am vazut si serialul! Dupa cartea cui Daniel Keyes cred ca este si filmul Split, care mi s-a parut genial! In ianuarie am bifat 5 carti.
@Maria-fo1si2 жыл бұрын
Cartile mele preferate din ianuarie au fost Adevarul despre cazul Harry Quebert si Britt Marie a fost aici. Pt clasici, am ales Gradina raiului de Hemingway( pt mn este un clasic fara dubiu) si eu mai am o provocare, sa citesc o carte de istorie pe luna si aceasta a fost Istoria neasteptata.
@Veganesse2 жыл бұрын
Am reușit sa citesc doar 2 cărți in Ianuarie 😄, am fost cam leneșă la inceput de an.
@ungureanudiana25492 жыл бұрын
,, Bunica mi a zis sa ti spun ca i pare rau,, - este o carte uimitoare Am citit o acum vreo 2-3 ani. Sunt 💯 la 💯 sigura ca îți va plăcea. Singurul lucru care nu mi a plăcut a fost prezenta înjurăturilor aproape la fiecare pagina 😅, dar povestea fiecărui personaj... M a lăsat mască Extraordinara cartea
@Maria-fo1si2 жыл бұрын
Sunt de acord!✌️
@mateicadar35772 жыл бұрын
Bună! În ianuarie am reușit să citesc cinci cărți. - Cum sa asculti, să înveți, să râzi și să conduci - Richard B - Flori pentru Algernon - Daniel Keyes - Sonata Kreutzer - Lev Tolstoi - Changi - James Clavell - Un bărbat pe nume Ove - Fredrik Bachan . Lecturi plăcute va doresc!
@MihaelaPirosca12 жыл бұрын
Buna Loredana, in ianuarie nu am reusit sa citesti cartea clasica pentru ca m-am distrat cu Rodica Ojog Brasoveanu 🤭 (seria Melania Lupu), dar sper sa recuperez in februarie 🤓
@dana1alex2 жыл бұрын
A fost o luna productiva la capitolul citit. Am 7 citite... 1. Jurnalul unui Burlac- Mihai Bendeac 2. The time of Jacaranda- Margaret Way 3. Acolo unde canta racii- Delia Owens 4/5 . Papillon vol 1 si 2- Henri Charrier 6. The magic of his kiss- Jessica Steels 7. Fantoma de la opera- Gaston Leroux
@MilanaPetrov2 жыл бұрын
6 am reusit sa citesc in luna ianuarie, pacienta tacuta mi-a placut cel mai mult. Luna asta am terminat Apa proaspata pentru flori, o carte foarte pe gustul meu ❤️
@manisa.b22762 жыл бұрын
Eu am o problema cu autorii romani ca imi pare ca atunci cand scriu gandesc "hmmm ce sa scriu ca sa par foarte intelectual si sa nu inteleaga nimeni nimic din ce scriu" parerea asta mi-a fost intarita inca odata cand am facut practica la o librarie si veneau autori romani la lansari de carte si erau atat de enervanti si increzuti ca mi-am promis sa nu le citesc niciodata cartile. Stiu sa apreciez un vocabular dezvoltat da ei intreceau orice masura. Alegeau cele mai putin folosite cuvinte si multe cuvinte din latina cand puteau sa foloseasca echivalentul lor in romana si sunau la fel de culti in cap. Asta in contextul in care eram studenta la litere si ma uitam la interviuri cu autori straini contemporani si erau asa fain. Zici ca stateai de vorba cu priteteni care iti povesteau ce au mai patit sau la ce s-au mai gandit in ultima vreme. Foloseau cuvinte simple si se vedea pe ei ca nu cautau sa impresioneze pe nimeni. Totusi am descoperit cativa autori romani care imi plac. Nu cred ca sunt contemporani da imi place cum scriu. Umorul e tipic romanesc. Mie imi place sa citesc carti care sa ma faca sa ma simt bine, sa mai rad daca se poate. Mai ales in perioada asta destul de nesigura si foarte ciudata. Luna ianuarie nu prea am citit nimic. Am inceput o carte de aproape 600 de pagini si mai am un pic da asa nu am chef sa citesc. Culmea e ca imi place si sunt curioasa sa vad ce se intampla da nu ma pot dezlipi de telefon sau de laptop. Am o problema grava😂.
@adrianaemiliagondos2 жыл бұрын
Îți mulțumesc tare mult pentru susținere, lectură, părere și iar susținere 🙏 Sper să nu te dezamagesc nici pe viitor 😊
@thecatalinaale2 жыл бұрын
Si eu am citit Dimineti in Jenin in ianuarie, eu i-am dat 5 stelute, imi dadusera si lacrimile. Mai este o carte de la autoare la polirom tradusa si sper ca vor traduce si ultima ei carte “against the loveless world” pentru cei care nu citesc in engleza, am inteles ca e mai buna decat restul. Abia astept sa o citesc 😍
@simonatravel45132 жыл бұрын
In luna ianuarie am citit 3 carti interesante: 1.Poate ar fi bine sa discuti cu cineva-Lori Gottlieb 2. Un moment de ascensiune- Melinda Gates 3.De cealalta parte a lumii- Bill Bryson
@catalinaoance6377 Жыл бұрын
titlul „un nor în formă de cămilă“ cred că vine din textul originar, al lui Shakespeare, când Hamlet vede acel nor. Hamlet: Do you see yonder cloud, that's almost in shape like a camel? Polonius: By the mass and 'tis - like a camel, indeed. m-am întrebat și eu de unde vine titlul și odată ce am făcut conexiunea asta, mi s-a părut foarte faină metafora și analogia, raportat la comportamentul interpretabil al lui Hamlet: o fi nebun sau doar se preface? mi se pare că Alina Nelega păstrează destul de bine incertitudinea asta.
@thinkalot6902 жыл бұрын
Mulțumesc! Citești și cărți science-fiction (când ai făcut în trecut, probabil nu-am văzut videoul tău - sunt chiar nou pe canal-ul tău)?
@irinabuji2 жыл бұрын
Ai făcut bine ca nu te-ai uitat la documentarul despre Billy Milligan înainte sa citești cartea. Eu nu am fost asa de inspirată. Deși voiam demult sa citesc cartea, nu am reușit sa o găsesc nicăieri înainte sa apară documentarul pe Netflix și m-am uitat la acesta mai întâi. Într-un final, am reușit sa citesc și cartea lui Daniel Keyes, dar documentarul a reușit sa îmi strice toată plăcerea lecturii (deși e ciudat sa spun asta despre un caz real). Am rămas cu convingerea că Billy mințea și nu am văzut decât fățărnicie în comportamentul lui. În documentar povestea merge mai departe decât în carte, e vorba la un moment dat și de o crimă, este inclus și faptul că, după ani, s-a descoperit ca dr Cornelia Wilber a mințit în legătură cu cazul Sybil, s-a demonstrat și că Arthur nu știau nicio limba străină, el schimbându-și personalitatea în mod convenabil de fiecare dată când era nevoit să-și arate abilitățile. Scrisoarea "lui" în arabă a fost, de fapt, scrisă de un alt pacient din instituție care știa arabă. Sunt multe astfel de dovezi și inconsistențe care te face sa îți dai seama cât de părtinitoare e cartea. În plus, tulburarea de identitate disociativa e foarte controversată în lumea psihologiei, foarte multi specialiști nu cred în existența ei (în parte pentru ca nu a putut fi dovedită în studii clinice). Ar fi fost ok dacă povestea era pur ficțiune, dar asa mi s-a părut de foarte prost gust față de victime. Billy a fost portretizat ca fiind o victimă chiar mai mare decât cele trei femei. Scenele de viol au fost atenuate, ca nu cumva sa nu mai empatizăm cu Billy și să înțelegem cât de cât trauma celor trei femei.
@gabrielarosca67282 жыл бұрын
1. Povestea târfelor mele triste (Gabriel García Márquez) 2/5 2. Când muritorii dorm (Kurt Vonnegut) 4/5 3. Medicul SS și copiii (Günther Schwarberg) 3/5 4. Dacă dragostea ar putea gândi. Cum să-ți folosești mintea pentru a-ți ghida inima (Alon Gratch) 4/5 5. Vino cu mine știu exact unde mergem. Antologie 1999-2014 (Dan Sociu) 4/5 6. Pelinul negru (Ioana Nicolaie) 1/5 7. Colecționarul (John Fowles) 2/5 8. Cain (Lord Byron) 3/5 9. Clopotul de sticlă (Sylvia Plath) 3/5 10. Tratat la psihiatrie (Gelu Vlașin) 3/5 11. Hai să ne-ntâlnim pe site sâmbătă seara (Dan Mircea Cipariu) 1/5 12. Poze cu zimți (Anca Mizumschi) 5/5 13. Greva căpșunelor (Traian T. Coșovei) 1/5 Foarte slabă luna din punctul de vedere al calității, dar măcar am ajuns la titluri la care doream să ajung de ceva timp. Recomand numerele 2, 4, 5, 12. Nu am căutat să citesc clasici, s-a nimerit doar să fiu obligată să citesc "Cain". )))
@nonabgo2 жыл бұрын
Cred că-i de gusturi, nu de calitate, că Marquez, Fowles și SIlvia Plath nu-s scriitori de 3 stele. Mă doare sufletul când văd ratingurile astea la scriitori de calibrul lor.
@gabrielarosca67282 жыл бұрын
@@nonabgo aceeași părere o am și eu, dar ratingurile scăzute se datorează faptului că nu am auzit niciun lucru negativ despre cărțile respective, iar în consecință, așteptările au fost colosale. A fost vorba de impactul comunității de cititori asupra proprie-mi viziuni pur subiecte în legătură cu 2 opere arhicunoscute.
@marcuionela232 жыл бұрын
@@nonabgo Am citit și eu Clopotul de sticla și i-am dat 2/5. Slaba de tot din punctul meu de vedere, dar voi mai încerca și alte carti. Tine clar de gusturi. Dar suntem diferiți și e un lucru bun.
@andaandrei62662 жыл бұрын
Pentru mine " Colecționarul"de J. F. e o carte de 5 stele. Am citit-o cu sufletul la gura ; mi s-a părut excepțională.
@laviniatrifa47372 жыл бұрын
Pt ca mi-a placut mult Flori pentru Algernon, am citit si eu acum cativa ani Mintile lui Billy Milligan. Ulterior am vazut serialul de pe netflix. Recent am citit tot de Daniel Keyes "The fifth Sally". Tot cu personalitati multiple, dar nu mi s-a parut la fel de interesanta ca povestea lui Billy (poate si pt ca e fictiune 100%, pe cand cealalta e din fapte reale)
@teodorasima62532 жыл бұрын
Cărțile pe care le am citit in ianuarie : 1.Printesa de hârtie, Erin Watt : 4 🌟 2.Biblioteca de la miezul nopții, Matt Haig 4🌟 3.Acolo unde cântă racii, Delia Owens 5🌟 4.Pacienta tăcută, Alex Mecheldies 5🌟 5.Rezultat pozitiv, Camryn Garrett 3-4🌟 6.Căutând o pe Alaska ,John green 3🌟 7.Invitația la vals ,Mihail Drumeș 🥺5🌟
@anastasiaduca67292 жыл бұрын
James McAvoy poate interpreta un rol gen Billy Milligan, e un film asemănător făcut după niște comics dacă nu mă înșel - Split.
@catalinjitaru48132 жыл бұрын
Daca se pun si cartile audio: 1 Stieg Larsson - Barbati care urasc femeile 2 Silvia Moreno-Garcia - Mexican Gothic 3 George R.R.Martin - Foc si Sange 4 Delia Owens - Acolo unde canta racii 5 Matt Haig - Biblioteca de la miezul noptii
@lavi2isa2 жыл бұрын
Hello! Apreciez videoclipurile acestea lungi si cuprinzătoare 😅. Eu am citit 9 cărți in ianuarie : 1. Acolo unde femeile sunt regi - Christie Watson - 4⭐ 2. Era și timpul să aprind iar stelele - Virginie Grimaldi - 4⭐ 3. Fiica pierduta - Gill Paul 4,5⭐ 4. Mexican gothic - Silvia Moreno Garcia - 4⭐ 5. Rețeta daneză a fericirii- Meik Wiking - 3⭐ 6. Toate florile Parisului - Sarah Jio - 5⭐ 7. The vanishing half- Brit Bennett - 4⭐ 8. Prin ochii ei - Sarah Pinborough-3⭐ 9. Proiectul Hail Mary - Andy Weir- 5⭐
@AGBlackness132 жыл бұрын
Am terminat "Cântec de leagăn de la Auschwitz" și încă citesc Despre Vise de Freud
@florindoroftei88482 жыл бұрын
Unde as putea găsi ucenicul sau păcătoasa de Tess Gerritsen?
@octaviandanielmaria67892 жыл бұрын
Eu am citit pana acum volumul 1 din ''Gabriella'' de Eva L. Laust.
@alexandra16502 жыл бұрын
Voiam sa fac doar o mica mentiune intr-ucat “Mintile lui Billie Milligan” e una din cartile mele preferate. Ai spus ca este inspirata din realitate si voiam doar sa precizez faptul ca nu e doar inspirata cartea, ci chiar este realitatea. Daniel Keyes a stat de vorba cu acest om, cartea este de nonfictiune.
@darianedea14692 жыл бұрын
Tot ianuarie apropiere
@cristinacostache70162 жыл бұрын
🥰🥰🥰
@florinvoloc87602 жыл бұрын
Nu mai este nevoie să citesc această carea a lui Seneca(era pe listă) ,am înțeles lecția mâniei din acest video.
@aldjjdjp2 жыл бұрын
Este si film, pe Netflix, Oameni anxiosi, acum ca ai citit cartea poti sa te uiti si la film daca doresti😁
@aldjjdjp2 жыл бұрын
P.S- ador faptul ca vlogul asta are aproape 50 min, mi ar placea sa dureze toate vlogurile tale atat 😁😁
@darianedea14692 жыл бұрын
Am fost în reading slampe
@cristinaines32072 жыл бұрын
Prima!🧡
@simigm2 жыл бұрын
Oliver Twist si Dansul Morții.
@denisamariamagurean52802 жыл бұрын
Am citit o singura carte😪 IT - Stephen King
@roxanapro17402 жыл бұрын
Stiu si eu un personaj din viata reala care se razbuna pe urmasii, urmasilor…🤦🏼♀️… eu am citit “Pasarea spin” pe ianuarie
@florinvoloc87602 жыл бұрын
Apropo, probabil îți place mai mult personajele istorice din perspectiva unui psiholog.Asta este concluzia mea...
@elladeea87242 жыл бұрын
Seneca - Despre manie.... asta e carte pt Putin...:)