Barbaroslar'ın Hızır Reis'i Ulaş Tuna Astepe'nin bilinmeyenleri

  Рет қаралды 17,932

FAMU

FAMU

Күн бұрын

Ulaş Tuna Astepe Barbaroslar dizisi ile gündeme geldi. Yayın hayatına yeni başlayan ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine toplayan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nda Hızır Reis’e Ulaş Tuna Astepe hayat verdi. "Sen Anlat Karadeniz" dizisi ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan başarılı oyuncu çok sayıda tiyatro oyununda da yer aldı.
Hikayesini duymak istediğiniz isimleri videoların altına yazarak bizimle paylaşabilirsiniz.
FAMU iletişim: famubilgi@gmail.com
Kanalın diğer videoları:
Sosis ve salam çalan Ezhel'den 100 bin TL kazanan rapçiye • Sosis ve salam çalan E...
Münir Özkul'un ateistlikten Müslümanlığa geçiş öyküsü
• Münir Özkul'un ateistl...
Reha Muhtar: Geneleve ilk kez karımla gittim • Reha Muhtar: Geneleve ...
Ünlü oyuncu, hayatı boyunca pek çok sıkıntıyla karşı karşıya kaldı. Bu sıkıntılar Astepe'yi derinden sarstığı gibi, büyük tecrübeler kazanmasına da katkı sağladı. Ulaş Tuna Astepe'nin daha çocuk yaşındayken tüm arkadaşlarını kaybetmesinden tutun da babasını kaybetmesine kadar uzanan acı dolu hayatını gelin beraber inceleyelim.
Romanların ağırlıkta olduğu bir göçmen mahallesinde büyüyen ünlü oyuncu, bu mahallede Yezidiler, Süryaniler ve Romanlar başta olmak üzere her tür insanla iç içe yaşadığını söylüyor.
Astepe, mimli bir ilkokulda eğitim almış. Öyle bir okul ki altıncı sınıfa geçtiğinde sigara içmezsen çok büyük tepkiyle karşı karşıya kalıyorsun. Bu durumdan nasibini alan Astepe, altıncı sınıfta sigara alıp, meşrubatla öksüre öksüre içtiğimi bilirim diyor.
Tam 11 yaşında bir çocuk belki de hayatının en büyük tramvasını yaşayacaktır. Evet Ulaş Tuna Astepe 11 yaşındayken Gölcük depremini yaşıyor. Verdiği bir röportajda o anları işte böyle anlatıyor: ‘Bu çağda yaşanabilecek çok ağır bir travmaydı deprem. Sanki bir dönemlerin savaşında yaşanabilecek bir şeydi. 11 yaşımdaydım, İzmit'te dev bir olimpik buz pisti yapılmıştı... Deprem olunca tüm ölüleri oraya topladılar. Biz de oraya gidiyorduk. Kat kat ölüler, bir sessizlik vardı. Böyle bir manzarayı gördükten sonra, kendimde de, İzmit halkında da, bir şeylere karşı hissizleşme hissediyorum. Ertesi gün mahalle maçımız vardı, beraber top oynamaya gideceğimiz arkadaşlarımız göçük altında kalmıştı.
Ünlü oyuncu 16 yaşında geldiğindeyse bir travma daha yaşıyor. 11 yaşında tüm arkadaşlarının öldüğüne şahit olan bir çocuk, bu sefer de babasını kaybediyor.
Astepe, yaşadığı sıkıntılı süreçlerden kaynaklı olsa gerek hiç bir şeyi atmadığını söylüyor. Bu olayının sebebini de işte bu sözlerle açıklıyor ‘Çok kutucu biriyim. Ayakkabı kutusunu bile atamam. Onların içini doldururum bir şekilde. Evine biri gelir, bir hafta kalır ve sonra ondan geriye bir şey kalır, onu o kutulardan birine atarım. Hansel ve Gratel gibi kaybolmaktan korktuğum için, bir takım şeyler bırakmak için yapıyor olabilirim. Geçmişimle ilgili her şeyim bende çünkü onu saklayacak insanlar vefat ettiler. Benim sakladığım en eski şey, hâlâ taktığım babamın saati var.’
Zor süreçlerden geçerek bu günlere gelen Ulaş Tuna Astepe, son dönemlerin en başarılı oyuncuları arasına girmeyi başardı. Barbaroslar'ın Hızır Reis'ine kariyerinde başarılılar diliyoruz.

Пікірлер: 19
Deha 2. Bölüm
2:00:09
Deha
Рет қаралды 871 М.
escape in roblox in real life
00:13
Kan Andrey
Рет қаралды 91 МЛН
Как подписать? 😂 #shorts
00:10
Денис Кукояка
Рет қаралды 7 МЛН
Watermelon magic box! #shorts by Leisi Crazy
00:20
Leisi Crazy
Рет қаралды 18 МЛН
Sen bir de benim diğer kardeşlerimi gör! - Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 1. Bölüm
3:55
Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı
Рет қаралды 319 М.
Ulaş Tuna Astepe Canlı Yayın
42:59
Ayşegül Çıkan
Рет қаралды 23 М.
Ulaş Tuna Astepe Kimdir ?
4:22
Magazin Tube
Рет қаралды 1,3 М.
İrem Helvacıoğlu Aşk Kriterini Değiştirdi
4:24
Magazin Haberleri tv100
Рет қаралды 24 М.
İbrahim Selim İle Bu Gece #105 Ulaş Tuna Astepe, Ali Meydanioğlu
1:49:09
Zorlu Performans Sanatları Merkezi
Рет қаралды 1,1 МЛН
Barbaros Kardeşlerin Gücü - Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 10. Bölüm
7:37
Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı
Рет қаралды 933 М.