Deze mevrouw heeft het bij het juiste eind denk ik
@jacquelinebusnac61715 жыл бұрын
Het aller ergste is niet serieus te worden genomen door omgeving waardoor herstel niet kan en gaat
@annekebrinkhof9915 жыл бұрын
Heel herkenbaar Vecht er dagelijks mee
@ThizzoDoesJitsu3 жыл бұрын
Dat vond ik ook het meest erg... Gelukkig gaat het nu na 2 jaar stukken beter :)
@santeenl2 жыл бұрын
@@ThizzoDoesJitsu hoe is het nu Thijs?
@santeenl2 жыл бұрын
Hoe is het nu?
@ThizzoDoesJitsu2 жыл бұрын
@@santeenl Heel erg goed, dank je wel dat je het vraagt Santee! 🙂
@babettedejong29755 жыл бұрын
Wow, eindelijk iemand die het bij het rechte eind heeft. Tot nu toe nog niet tegen gekomen.
@JorisK19804 жыл бұрын
Carolien slaat de spijker heel hard op zijn kop. Fantastisch interview.
@kimspirit651011 ай бұрын
Ik ben al 4,5 jaar herstellende. Maar ik had dan ook een cortisol tekort dus was echt gecrasht. Het is een lange weg terug en inderdaad je valt tussen wal en schip als je veel fysieke klachten hebt.
@santeenl11 ай бұрын
Tip: journalspeak. Veel stress is intern.
@kimspirit651011 ай бұрын
@@santeenl thanks zoiets heb ik al wel gedaan als ik echt op slot zit. Ik schrijf wel dagelijks ook al 5 dingen die goed gegaan zijn en schrijf een bladzijde elke dag met hoe ik me zou willen voelen in het nu. Emoties loslaten doe ik ook al maar dagelijks op papier nog niet.
@santeenl11 ай бұрын
@@kimspirit6510 Het is echt een specifieke manier van schrijven, emoties als je 5 jarige zelf opschrijven en voelen wat er in je opkomt. Google maar op journalspeak van nicole sachs. Dit is niet het journaleren waar jij over spreekt :)
@MeesvanNoord9 ай бұрын
Holy shit 4.5 jaar. Ik sta nog maar aan het begin van mn herstel. Hoeveel merk je nog 4.5 jaar later?
@kimspirit65109 ай бұрын
@@MeesvanNoord slaap nog steeds niet helemaal goed, energietekort overdag, veel spanning dragen wat zorgt voor overbelast zenuwstelsel en pijn en helaas door het lange herstel beginnende angststoornis opgedaan, maar ik blijf doorgaan en heb al veel tools in me zak om sneller te reguleren, gevoelens en pijn toe te laten en sneller te ontspannen. Dagelijkse oefeningen zijn eigenlijk het meest effectief. Zodat je je brein herprogrammeert.
@itana5542 Жыл бұрын
Van actief leven, Geen grip meer hebben op het leven … 😢 zo herkenbaar ! Hoge bloeddruk en depressie, pijn, ontregeld stress systeem, slecht slapen…😮 te moe om te eten -> Burn-out -> fysieke, mentale en emotionele kwetsbaarheid. (Zinloos bestaan)
@csrexpertisecentrum4 жыл бұрын
Meer weten? Lees het boek van Carolien Hamming en Suzan Kuijsten: "Gek op Stress - maar niet altijd". → Bestellen: www.csrcentrum.nl/00-boek-over-stress-en-burn-out/ In dit boek word je met humor stresswijs gemaakt. Inclusief herstel-stappenplan bij burn-out volgens de CSR-Methode. Kijk ook ons filmpje 'Hoe ontstaat burn-out?' www.csrcentrum.nl/01-kijken-waarom-raken-gezonde-mensen-burn-out/ Op www.csrcentrum.nl/vind-csr-coach/ zie je de erkende CSR-coaches (gespecialiseerd in stress/burn-out) bij jou in de buurt en kun je gratis kennismaken.
@jefgeys21985 жыл бұрын
Als auteur van het boek rusten is het nieuwe sporter bespreek ik het belang van hersteltrainingen bij mensen die uitgeput zijn.
@MPW-2 Жыл бұрын
Ik zou haar advies vooral niet opvolgen. “Geen leuke doen en vooral niet sporten.” Als therapeut in opleiding kan ik dat zeer tegenspreken.
@Jp.3015 ай бұрын
Ik als een hoogopgeleide ervaringsdeskundige met burn-out kan bevestigen dat wanneer mensen zeggen vooral leuke dingen te doen, dat dit niet werkt! Evenmin sporten. Wandelen kan wel. Dit wordt vaak gezegd door mensen die totaal geen idee hebben wat een burnout is. Ik denk dat dit meer zegt over het niveau bewustzijn. Protocollen werken niet bij burnout.