40:55 واقعا عشقی آقای نیکفر . کاملا به جا و درست مسائل رو باز و بیان میکنی .
@genius.scientist4 ай бұрын
محمدرضا نیکفر 🚩👌
@vahidetemad19411 ай бұрын
گفتگوی جالب و خوب و ناکافی بود . به نظر من مطلبی اساسی و پایه ای که به درستی خانم میظر ( که همان تضاد کار و سرمایه ) مطرح کردند و آقای رهنما هم تا اندازه ای در این وادی چرخ زدند ، آقایان پارسا و نیکفر مرتب از کنارش عبور میکردند . آقای نیکفر در عین حال که مطالب را به شدت آغشته به فلسفه و منفصل مطرح میکردند !! که هر کدام در جای خودشان میتواند درست و یا بی ارتباط با سوسیالیست مارکسیسم باشد از صلح و دوستی ، که به خودی خود بجاست ولی سرمایه نمیفهمد و یا تا زمانی که منافعشان به خطر نیاید ، میفهمد !!! به قول خانم میظر تازه اول گفتگوست ونه پایان آن . آقای پارسا هم که بالاخره معلوم نمیکنند کجا میخواهند و یا میتوانند بایستند ! مجموعٱ فکر میکنم آقای رهنما و خانم میظر شاید از جامعه آرمانی سخن گفتند ولی واقعیتی است که چه جامعه بشری به آن برسد و یا چشم انداز دراز مدتی باشد ، گریزی از آن نیست . سپاس از برگذار کنندگان این نشست و با امید به تداوم آن .
@nadalikahriz72123 жыл бұрын
بحث کلی و جذابی بود ممنون از بحث کنندگان وبرگذار کننده. متاسفانه نتوانستم زنده دنبال کنم.
@aak13393 жыл бұрын
زیر نویس نام سخنران ضروریست
@farshin19733 жыл бұрын
به استادم دکتر پارسا سلام میکنم.
@MrKarvaan3 жыл бұрын
بحث خوب و آموزنده ای بود ممنون تنها انتقاد من این است که هم شایسته سالاری و هم فمینیسم ایجاب میکرد که زنی یا زنانی به برنامه دعوت شوند که در سطح مردان شرکت کننده باشند. متاسفانه خانم میظر هیچ فکر و ایده مهمی نداشتند.
@TheHarino3 жыл бұрын
کاش صحبتهای دکتر نیکفر در بین چپهای ایران جدیتر گرفته بشه. تبعیض، وضعیتی پیش از استثماره و در کنار نابرابری، خشونت و محیط زیست باید مورد توجه قرار بگیره و چپ هم در برابرش حساستر بشه.
@bahrambinam6770 Жыл бұрын
با سپاس از : آقای نیکفر : به مثابه : تنها : فردی , که : در این جمع : خصوصا و در جمع : خود - چپ نامیده های : متحزب و غیر متحزب : عموما : دوگانه : درون زا ی : بینش مارکس را : دریافته و تبیین : گردانید . بقیه گفتارها : در این جلسه : خطابه های : محفوظ و تکراری : غیر زمینی و غیر عینی : با : روزمرگی انسانهای زنده : بود .
@ایرانآزاد-م7ه Жыл бұрын
برا من سوال چرا چپ ایرانی همه در کشورهای پادشاهی زندگی میکنند و فرانسه و آمریکا
@Ahmadlajevardi799 ай бұрын
امریکا پادشاهیه؟ لابد چون شاهزادت اونجا زندگی میکنه فکر کردی پادشاهشم هست
@genius.scientist4 ай бұрын
این احمقا فک میکنن آزادی بیان به سرمایه داری مربوطه🤣🤣🤣 عقلو ببین @@Ahmadlajevardi79
@nadalikahriz72123 жыл бұрын
نظر خانم میظر این است یا این را میرساند که طبقه کارگر کار محیط زیستی و یا کار فمینیستی رادیکال انجام دهد و غیره. ولی این کار فقط در کادر یک جنبش عمومی ممکن است و در آن تفاوت کارگر و دهقان و بقال و غیره رنگی ندارد. آیا بهتر نیست طبقه کارگر خواست خود را که عدالت اجتماعی است و بیشتر تقسیم ثروت منظور است هدف خود قرار دهد و محیط زیست و فمنیسم را به جنبشهای موازی یا شاید عمود بر هم واگذار کند؟ البته منظور جدایی مکانیکی جنبشها نیست بلکه قبول اسقلال این حرکتهای دیگر.
@nadalikahriz72123 жыл бұрын
این موضوع هم به نظرم مهم است که مضمون نقد فمنیستم و حتی تا حدوی ترانسها مرد ها است. در حالی که طبقه کارگرمتشکل از هم زنان و هم مردان منقد نظام سرمایه داری است حالا به هر هدفی. به نظرم بیهوده است تلاش برای فمنیستی کردن( به معنی اخص) مبازه طبقه کارگر. طبقه کارگر میتواند و باید از این جنبشها حمایت کند ولی فمنیسم و حتی جنبش محیط زیست به نظرم باید مستقل ازطبقه کارگر حرکت کند. امیدوارم این حرفها از نظر منطقی فهمیده شود و سوی تعبیر نشود.
@nadalikahriz72123 жыл бұрын
به هر دلیلی آقای نیکفر نقش چپ حزبی را تعیین کننده نمیدانند و دولت محوری را رد میکنند. این نظر به کار مدنی و غیره پر بها میدهد. این فی نفسه غلط نیست. ولی اشتباه است اگر تصور شود غارتگران و استثمارگران و غیره به طیب خاطر میدان را خالی خواهند کرد. وبایستی نوعی اجبار در کار باشد. این اجبار به نظرم فقط با دولت محوری ممکن است.
@nadalikahriz72123 жыл бұрын
با شنیدن این صحبتهای آخر جناب آقای نیکفربی اختیار یاد این جمله یکی از بزرگان افتادم که (نقل به معنی) " کار فیلسوفان تاکنونی تفسیر جهان بوده در حالی که تغییر آن اهمیت دارد." برای تغییر جهان ولی اهداف حتی اگر ایدهالیستی هم باشند پیش فرض است. من به نظرم میرسد آقای نیکفر با این همه رد کردن فی الواقع چیزی باقی نمی گذارد.
@mogbaba2 жыл бұрын
نقش نیروهای اجتماعی را که نیکفرها تعیین نمی کنند. نیکفر وضعیت آنها را می بیند و براساس مشاهداتش نظر می دهد. مسلما، اگر چپ حزبی در یک جریان پویا و در برگیرنده قرار بگیرد، قادر خواهد بود بر اوضاع اجتماعی تاثیر بگذارد. آنگاه نظر ناظرینی چون نیکفر هم تغییر خواهد کرد.
@mogbaba2 жыл бұрын
تقسیم بندی چپ از سوی خانم میظر در حقیقت تقسیم بندی یکی از تقسیمات آقای نیکفر است. آقای نیگفر از چپ حزبی نام برد که شامل همه چپهایی است که خانم میظر نام بردند. نیکفر را دریابید.