Daca achizitionezi acest aparat inte 4 mar - 15 apr 2024, primesti pana la 3500 de lei sub forma de cashback prin inregistrare pe pagina promotiei Canon Get Ready For The Season. In limita stocului. Detalii aici, vezi regulament: www.f64.ro/oferte-canon/get-ready-for-the-season.
@ionutonea15376 ай бұрын
F INTERESANT ! CLAR ! FRUMOS EXPLICAT ! DOMNUOL sa va binecuvinteze !
@ramonagrigorov67073 ай бұрын
Foarte util ,mi-am luat Canon R50 și sunt foarte mulțumită, încă am de învățat și descorit ..acum citesc și ma informez.
@nicuchitineac1950 Жыл бұрын
Bine lucrat Canon! Par reușite și suficient de potente pentru începători/ entuziaști. Dacă mai vin și cu lentile noi de la third-party vor fi cu adevărat interesante. Eu folosesc un sistem APS-C similar de la Sony. La mai multe prezentări de acest gen!
@catalin-ap Жыл бұрын
E foarte simplu ca sa nu regreti alegerea: pui diferenta si iei direct R50. Acum cealalta dilema: cum sa nu regreti faptul ca nu ai luat un RP sau un R10? R10 are joystick, mai multe butoane, si mai multe butoane care sunt configurabile, iar cele care sunt configurabile au mai multe optiuni din care sa alegi, decat la R50. E bine ca multi incepatori habar n-au de astea, deci nu vor sti ce au pierdut cu R50. Are si R50 avatanjul lui: body super mic (nu ca R10 ar fi mare), plus modul auto de detectare a subiectului, foarte util (la R10 trebuie sa selectezi tu om, animal, masina; dar partea buna e ca oricum merg toate si va face tracking pe oricare tip de subiect, in orice tip de subiect ai fi :)) ). Exista si o parte buna aici: bine ca nu a avut Canon o idee sa faca un R1000 la vreo 2600 lei nou kit cu 18-45, pe conceptul lui 4000D: sa ia senzorul de 18 MP, procesorul de atunci si autofocusul din EOS M-ul original, si sa faca si montura de plastic, sa mute switch-ul on-off direct pe mode dial, si sa mai scoata din butoane. Dar sa nu dau idei. :))
@ancaaxinte97 Жыл бұрын
Ce camera îmi recomanzi care sa fie buna și la poze dar și la video?si sa nu fie ff complicat pt ca sunt începătoare 😊multumesv
@danieligna2740 Жыл бұрын
Foarte frumos explicat !!! Poti sa-mi faci o recomandare de kit foto mirorles (aparat + obiectiv) pana in 8000 ron (zic eu...) ,sa depaseasca calitatea celor mai bune telefoane actuale si sa profit de video 4k si toata gama de fotografie , peisaje, portret... ?
@mlalexandru Жыл бұрын
Când faceti un video cu camerele Panasonic Lumix GH 6 si Panasonic Lumix G9 II ?
@Mr.Pingvin8 ай бұрын
Cele mai bune fotografii despre Sfantu Gheorghe ^^
@ramamortan2 ай бұрын
Pentru poze in natura, peisaj montan, e ok R50? Pentru animale vazute de la distanta, capre negre, de exemplu, e bun? Am gasit kit-ul care are si obiectivul de 55-210 mm.
@filipart82811 ай бұрын
Buna ziua,când revine la 3399lei R50?Mulțumesc
@pvladurash11 ай бұрын
Una hard:...am un nikon d3100+2 obiective de kit, vechi de 12 ani. As vrea sa trec la un mirrorless pentru ca mai nou si pentru ca greutate si pentru ca folosinta rara. Ca buget....in jurul valorii de 2000 lei (+maxim 500, daca chiar merita). Acum....ma tot invart in jurul cozii, sa iau acest R100, sa iau R50 (depaseste bugetul, dar cu cashback si niste vouchere...ar merge) sau Nikon Z30? Am ramas incepator si nu prevad sa trec vreodata pe zona profi (fac poze, nu fotografii, de familie, de peisaj, de "imi place ce vad, click and shoot"...chestii d-astea). Deci.....ce sa iau?
@GratianBorosOficial Жыл бұрын
Sunt bune camerele pentru video evenimente ?
@ovidiubarbu3326 Жыл бұрын
Buna ziua. Va rog sa verificati daca nu cumva obiectivele prezentate nu au deja crop (scoateti capacul dinspre capatul care se monteaza in aparat sau cititi mai atent specificatile de pe site-uri). RF-S 18-45MM F4.5-6.3 IS STM si F-S 55-210MM F5-7.1 IS STM montate pe un R 50, sau oricare aparat APS-C vor da exact imaginea mentionata: 18-45 mm si 55-210mm. F64, imi pare rau ca pt produse destinate incepatorilor nu acordati mai mult atentie in prezentare. Sunt incepator, detin un R50 si ambele obiective, si mi-a luat mult timp sa inteleg ce fel de obiective se potrivesc pe aceasta camera. Spre exemplu, lentila RF 50MM F1.8 STM (o am si pe acesta), nu este destinata aparatelor APS-C (ea poate fi deci montata si pe aparate full frame), si ca urmare la ea se aplica factorul de multiplicare de 1.6. Astfel, din 50mm, devine un 80 mm; ramane foarte buna pt portrete, dar marele avantaj este ca la un pret decent ai o diafragma de 1.8 care iti permite sa lucrezi in conditii de luminozitate scazuta.
@CristiKerekes Жыл бұрын
Explicatia la modul general din clip se refera la faptul ca 18mm pe senzor crop, nu va fi echivalent cu un 18mm pe senzor fara crop (full frame). Poate totusi nu am fost indeajuns de clar. In orice caz, daca atasati un obiectiv crop pe un full frame, veti vedea diferenta mult mai bine. Acelasi obiectiv de 18mm conceput pentru senzor crop va genera o imagine cu zoom de 1.6x pe un full frame, pentru ca va folosi o regiune mult mai mica de pe senzor, asa a fost conceput.
@ovidiubarbu3326 Жыл бұрын
Buna, eu nu dorem sa critic (incepator fiind nu am cum) ci doar incercam sa ajut putin pt ca stiu din propria si recenta mea experienta cat de dificil sunt de inteles lucrurile acestea. Cele 2 obiective mentionate de mine sunt facute special pt o camera APS-C si ca urmare va rog sa confirmati ca ele sunt 18-45 real (respectiv 55-210) pe un R50 si nu un 29-72 (respectiv 88-336). Multumesc@@CristiKerekes
@RaduGrozescu Жыл бұрын
@@ovidiubarbu3326 Toate distanțele focale scrise pe obiective în mimimetri sunt foarte reale. Diferența apare între ce încadrează un aparat Full frame și unul APS-C (crop) cu obiectivul respectiv. Captorul de la un aparat FF este mai mare, deci un anumit obiectiv o să încadreze un unghi mai larg (mai mare). Dacă aveți un singur aparat, în cazul de față unul APS-C, nu vă interesează decât ce încadrează aparatul dumneavoastră la o anumită focală, ex. 50mm. Nu și ce ar încadra cu același obiectiv un aparat FF (full frame). Pe situl meu sunt niște Ebook-uri foto printre care „Aparat FF vs. APS-C” unde ați putea afla mai multe lucruri în această direcție, dar repet, pentru cei care au un singur aparat „echivalarea” focalelor între aparate cu senzori diferiți nu face decât să stârnească multă confuzie :-)