#IZOLAȚIE #VATĂBAZALTICĂ #ISOGREEN Pe cei de la Isogreen îi găsiți aici: www.isogreen.eu/, 0771083876 Dă un like și urmărește-ne și pe: / casebune.ro / casebune.ro
Pot să contrazic (și sunt chiar mândru că am realizat de unul singur toată izolația) pierderile de vată bazaltică...am măsurat și comandat cantitatea exactă pentru un pod mansardat, 60mp, în 2ape cu structură de căpriori montați la 59cm, unde am montat în 2straturi de câte 15cm grosime (între căpriori și transversal pe structură cu ancore și profile CD)...mi-au rămas câteva mănunchiuri de vată pe care nu am mai avut loc unde să le montez. Nu cred că a fost noroc ci mai degrabă minuțiozitate și atenție la detalii, atât la măsurătoare cât mai ales la montaj/debitare plăcile de vată! 👍
@chrisyoutube42144 ай бұрын
Cand facem noi , nu prea sunt pierderi , cand fac Doreii , cum a zis si Buhnici , arunci cu ghenele :)) Dorei multi , meseriasi putini.
@gbuhnici4 ай бұрын
Bravo 👏👏👏
@cualtiochi4 ай бұрын
@@gbuhnici mulțumesc, ați fost o bună sursă de inspirație și informație! 😊🙏
@adr1anpop4 ай бұрын
Eu am pod nelocuibil, izolat cu vata, cu o grosime de 35 cm, si nu am avut deseu deloc. Toate capetele le-am taiat si lasat in pod peste cele 3 straturi deja instalate.
@Messiane4 ай бұрын
super !
@emil101394 ай бұрын
In Spania sunt multe case, indeosebi cele vechi, care au peretii exteriori formati din 2 pereti cu camera de aer intre ei. Deja este o mare afacere aici cu acest tip de termoizolatie, suflata, si se foloseste pe langa vata bazaltica, si celuloza si bilute de polistiren expandat, in fuctie de specific. Cel mai ieftin este cu aceste bilute, iar cel mai scump cu fulgi (fibra) de vata bazaltica. Datorita climei zonei in care stau, umeda, mi s-a recomandat fibra de vata bazaltica, ceea ce e si logic. Pentru o casa de 100 mp, inaltime de 2,7 m si grosimea camerei de aer in jur de 10 cm, ofertele primite sunt in jur de 3000 euro fara TVA. Unii care vor sa termoizoleze case ce nu au camera de aer in peretii exteriori vin pe exterior cu placi de ciment (asemantoare cu cele de gips carton) montate pe structura metalica, iar spatiul ramas se injecteaza cu termoizolatia, dupa care se pune finisajul exterior.
@marian23652 ай бұрын
Fără un adeziv care să o lipească de perete, cred că ,în timp, tocătura aia se va aduna în partea de jos, lăsând partea de sus expusă. Gravitația își va spune cuvântul. Astfel, partea de sus va rămâne goală iar partea de jos, prin compresie, va fi mai densă, deci îi va scădea coeficientul de termoizolare. O alta problema ar fi cu punțile termice, care cred că se pot evita mult mai bine la exterior, unei ai o structură continuă din vata bazaltică, cu densitate uniformă, care rezistă mult mai bine în timp. Este doar părerea mea. Aștept să mă contrazică producătorul. 😅
@MariusMihalache-v5t4 ай бұрын
Eu am colaborat cu echipele de la Fibroterm pentru montajul termo-sistemului cu fibre de celuloza CELIQUM la o grosime de 25 cm si sunt super mulțumit de calitatea lucrărilor și de prețurile reale pe care le au comparativ cu alte oferte. Menționez ca testul de etanșeitate mi-a ieșit din a doua încercare. Recomand cu încredere !
3 ай бұрын
Aceasta vată nu se lasă în timp? In special datorită umidității eu zic că apare acest fenomen. Când zic că se lasă mă refer la câțiva centimetri in partea de sus a peretelui. Știu că acesta era menționat ca fiind unul din dezavantajele vatei clasice care se monta în pereți.
@alexandrupatrascu49524 ай бұрын
Like & Comment
@ConstantinMihai-k9w4 ай бұрын
Ești nebun 25 euro trăiești în România nu în Luxemburg 😂😂😂
@motomania59854 ай бұрын
Fibrele de cânepă nu izolează mai bune ? Cum conduce temperatura fibra de cânepă , si cum conduce , fibra de sticlă ????????
@MariusMihalache-v5t4 ай бұрын
Eu am colaborat cu echipele de la Fibroterm pentru montajul termo-sistemului cu fibre de celuloza CELIQUM la o grosime de 25 cm si sunt super mulțumit de calitatea lucrărilor și de prețurile reale pe care le au comparativ cu alte oferte. Menționez ca testul de etanșeitate mi-a ieșit din a doua încercare. Recomand cu încredere !