Ce Înseamnă Prostata Mărită. Când e CANCER?

  Рет қаралды 168,347

Pacientul 2.0

Pacientul 2.0

Күн бұрын

Ce Înseamnă Prostata Mărită. In acest video iti spunem ce inseamnă prostata mărită. Dacă acest video te-a ajutat, abonează-te și apăsă pe clopotel ca să primesti notificări când postăm / pacientul20
Prostata se află chiar sub vezica urinară, în fața rectului, înconjurând uretra - acel tub care transportă urina și sperma. În calitatea ei de glandă, prostata secretă fluide seminale, ceea ce o face să fie importantă pentru reproducție. De altfel, 30% din fluidele ejaculate sunt dintre cele secretate de ea,
O glandă la care, pe măsură ce înaintăm în vârstă, începem să ne gândim cu oarecare îngrijoarare și avem și motive.
Prostata are mărimea unei castane sau a unei nuci. Cu o greutate la cam 20 de grame, cu dimensiunea și greutatea ei la tinerețe.
Pe măsură ce ne maturizăm, prostata tinde să se mărească. Când ești bărbat în toată puterea cuvântului se face cât mingea de ping-pong și cântărește cam 30-35 de grame, ca la bătrânețe la mulți bărbați să ajungă cât ditai mingea de tenis. Sau și mai mare.
Probleme ale prostatei teoretic pot să apară la orice vârstă. Practic, riscurile sunt mai mari după vârsta de 50 de ani. De asta zic că mai bine afli de pe acum ce probleme ar putea ea să-ți facă și la apariția căror simptome să dai fuga la urolog să ți-o controleze.
NU orice afecțiune a prostatei este cancer! Totuși, dacă cineva din familie a suferit de cancer de prostată, riscul de îmbolnăvire este mai ridicat, pentru că ereditatea își bagă coada în povestea asta. În situația asta, ar fi bine ca testele screening, adică de depistare precoce, să le începi mai devreme de 50 de ani, vârsta de la care sunt recomandate în mod obișnuit. Chiar de două ori pe an.
Părerea medicilor, specialistul în prostată de numește urolog - este să nu ignori simptomele despre care am să îți zic în continuare și să nu le găsești explicații ridicole.
Te trezești de două sau mai multe ori pe noapte pentru a urina
Aștepți anormal de mult pentru a urina și o faci cu dificultate
Ai senzația de durere și/sau arsură la urinare
Jetul are o presiune slabă și este întrerupt
Ai mai tot timpul senzația că vezica urinară nu este complet golită
Simți brusc nevoia imperioasă să urinezi și nu poți să te abții
Observi sânge în urină
Ai probleme cu erecția
Ejacularea este dureroasă și materialul seminal conține sânge;
Te confrunți cu frecvente dureri sau rigiditate în partea inferioară a spatelui, în șolduri, zona pelviană, rectală sau în zona superioară a coapselor.
Afecțiunile necanceroase ale prostatei sunt prostatita (acută bacteriană, cronică bacteriană sau prostatidina) sau hipertrofia benignă (adenomul de prostată). Pentru prostatita bacteriană, manifestată prin inflamație, tratamentul este cu antibiotice. Dacă nu se amelioreaza atunci intervenție chirurgicală.
Adenomul de prostată (inflamarea lobului central al prostatei până ajunge să straguleze uretra) are mai multe variante de leac: medicamente, ultrasunete, laser, microunde, rectoscopie, dilatare progresivă cu balon sau stent.
Partea proastă la cancerul de prostată este aceea că afecțiunea e asimptomatică și abia în stadiile avansate începe să-și trădeze prezența.
Dacă este posibil să fie cancer de prostată, asta o să indice un test din sânge care identifică nivelul antigenului prostatic specific. PSA, așa se numește testul. Însă diagnosticul de certitudine este dat de rezultatul biopsiei efectuate pe mici probe de țesut, prelevate din mai multe zone ale prostatei.
Tratamentul cancerului de prostată depinde de extinderea lui: dacă afectează parțial sau total prostata ori dacă s-a răspândit în alte părți ale corpului. Mai depinde și de vârsta pacientului și de starea lui generală de sănătate.
Variantele de tratament sunt mai multe si in funcție de stadiul cancerului, având în vedere că acest tip de cancer are o evoluție lentă.
Pentru situațiile în care cancerul de prostată se află în stadii mai avansate, variantele de tratament includ terapia hormonală, radioterapia, chimioterapia, crioterapia, imunoterapia și, frecvent, prostatectomia (îndepărtarea chirurgicală a prostatei și a unor țesuturi din apropierea ei)
Prognosticul şi şansele de vindecare a cancerului de prostată depind de momentul diagnosticării, de gradul de extindere la ţesuturile din jur, de starea generală de sănătate a pacientului și de reacţia organismului la tratament.
---
Bun venit pe canalul #Pacientul2.0! Aici afli despre SĂNĂTATE PE LIMBA TA și TOATE materialele sunt validate medical. Publicăm saptamanal despre sanatate pe subiecte cum ar fi nutritie, cancer, diabet, hipertensiune, glicemie, dar și interviuri cu doctori din diverse specialități ale medicinei precum oncologie, cardiologie, endocrinologie.
Dacă acest video te-a ajutat, aboneaza-te și apăsă pe clopotel ca sa primesti notificari cand postam / pacientul20
Facebook: / pacientul20
Instagram / pacientul2.0

Пікірлер: 89
@Pacientul
@Pacientul 3 жыл бұрын
Dacă acest video te-a ajutat, îți sugerăm să vizionezi și acest playlist despre Cancerul de Vezică: kzbin.info/aero/PL4DdMLYtosTvTopxzL0i4Gji9wigj9iOX
@Adam-rt3jq
@Adam-rt3jq 6 ай бұрын
Acesta este un organ foarte important pentru un bărbat. Cu toate acestea, mulți nu se gândesc la asta și nu își fac griji pentru el. Personal, iau capsulele Urosaf. Am avut unele probleme cu sănătatea masculină. Urosaf a rezolvat aceste probleme. Acum iau acest remediu din când în când pentru prevenție.
@constantinbalan3673
@constantinbalan3673 3 жыл бұрын
M-a consultat "celebrul" m.lucan la Cluj in 2008 si mi-a cerut 2500EUR. De atunci ma tot asteapta la operatie. Nici astazi n-am ajuns la operatie, spre norocul meu desi au trecut 13 ani. Colegii mei operati de lucan sunt morti demult.
@Pacientul
@Pacientul 3 жыл бұрын
Multă sănătate!
@laurentupamant7283
@laurentupamant7283 3 жыл бұрын
Cum te menții?Poti da detalii?de cand suferi,varsta,kg,stare,intreținere,tratamente,etc.
@vasilebuda612
@vasilebuda612 Жыл бұрын
As fi curios ce tratament ai urmat , daca imi poti raspunde multumesc. Tatăl meu a murit de cancer de prostata după a doua operație si am si eu simtome
@cindeacosmin6104
@cindeacosmin6104 Жыл бұрын
Și cum vă tratați de nu ați ajuns la operație?
@UserulFaraNume2023
@UserulFaraNume2023 Жыл бұрын
@@cindeacosmin6104 COSMIN CINDEA , " Consultațiile " ( dacă putem spune așa ) , nu se fac LA. PLESNEALA pe comentariile You tube !!! Ce mie îmi este de folos ( mă refer la tratamente ) , posibil ție să nu-ți fie indicat... Caută un Dr. Urolog bun , fă-ți o programare , fă-ți o analiză PSA și cu rezultatul acestei analize de sânge la purtător , te prezinți la medicul respectiv da ? Îți doresc SANATATE MAXIMA 🙏👍🙏👍🙏👍🙏
@cornelfarfara7247
@cornelfarfara7247 3 жыл бұрын
Mii și mii de felicitări pentru aceste informații de mare valoare ptr.noi bărbați un nou abonat.
@bebeconstantinescu2909
@bebeconstantinescu2909 3 жыл бұрын
Felicitari si tie si doamnei Laura,ceea ce voi faceti ne ajuta sa ne fie bine msi tirziu,tineti-o tot asa,mii de multumiri.
@Pacientul
@Pacientul 3 жыл бұрын
Multumim! Sanatate!
@laurabogaciu1766
@laurabogaciu1766 3 жыл бұрын
Va multumim frumos! Sanatate!
@dorinabalasei5314
@dorinabalasei5314 3 жыл бұрын
Super explicație? Multumim Personal am făcut recent control de prostata și colon Eu am 58 ano Super educație faci prin a cest material.
@marceladragomir8188
@marceladragomir8188 3 жыл бұрын
Foarte interesant,bine explicat,pe intelesul tuturor,bune sfaturi.MULTUMIM.RESPECT.
@mariabarabas2551
@mariabarabas2551 2 жыл бұрын
Mulțumim pt aceste sfaturi importante am învățat multe din emisiunea voastră.Sunteti MINUNATI🤗😘
@hanifedemirkaya3567
@hanifedemirkaya3567 3 жыл бұрын
Felicitări informați ff interesante mulțumesc va doresc sinateti zile fericite va urmări cu drag
@reddragon5865
@reddragon5865 Ай бұрын
Informații utile și, cel mai important, explicate foarte clar și accesibil. Personal, m-au ajutat să mă descurc cu prostatita capsulele Exurol. Este un remediu natural, accesibil și eficient.
@costelscutaru
@costelscutaru 3 жыл бұрын
Bună ziua, interesant și foarte explicit,pe înțelesul tuturor,..dar am o întrebare... dacă se ajunge la operație de prostată,..cum va decurge viața sexuală a bărbatului???..vă mulțumesc!
@ioanvolosen6363
@ioanvolosen6363 3 жыл бұрын
Mare multumire . Foarte bine explicat .
@Pacientul
@Pacientul 3 жыл бұрын
Mulțumim și noi, Ioan, Multă sănătate!
@mikel4879
@mikel4879 3 жыл бұрын
Dacă mănânci dieta Ketogenică ( cetogenică ) sănătoasă ( "Healthy Keto" ) totul se reglează : colesterol, ficat gras, rinichi, alergii, inimă, diabet, boli autoimune, gută, cancer, epilepsie, dureri de cap, artrită, reumatism, etc, etc, etc. De exemplu cancerul se hrănește și se mărește rapid și foarte bine cu carbohidrați rapizi și rafinați. Nu mai mâncați ca purceii pâine și niciun produs din făină de orice fel de cereale, mălai de porumb, paste făinoase, nu mâncați orez, cartofi, fructe de niciun fel, zaharuri de niciun fel, gemuri, miere, sucuri, etc deci nu mai mâncați carbohidrați "rapizi" și rafinați pentru că aceștia vă dau boli și cancere. Mâncați numai salate de vegetale bogate și ne-dulci, așa cum vreți să vi le faceți, dar folosiți în ele oțet natural și crud ( "raw" în limba engleză ) de mere, ulei de măsline, de nuci de cocos sau de palmier ( în general uleiuri MCT = Medium Chain Triglyceride adică Trigliceride-grăsimi de Legătură chimică Medie ) cât mai mult adică din belșug, un avocado, unt de masă natural, fără chimicale, folosiți sare de Mare ( iodizată ), zeamă de lămâie naturală, roșii, castraveți, ceapă, usturoi, ridichi, mărar, pătrunjel, etc, etc. Mâncați ouă de găină câte vreți deoarece sunt foarte sănătoase dar fiți siguri că v-ați dezintoxicat ficatul mai întâi prin o dietă ketogenică de circa 1-2 săptămâni dacă aveți probleme cu ficatul. ( 3-4 ouă pe zi făcute omletă, fierte, etc, sunt sănătoase dar numai când ficatul este normalizat și nu este bolnav adică gras ; și adulții dar și adolescenții și copiii pot avea ficat gras adică bolnav, hepatic, etc, chiar dacă sunt slabi ca greutate corporală. De obicei durerile de cap vin de la ficat și de la fiere. ) Mâncați carne moderat, între circa 100 grame și 180 de grame la o masă în funcție de înălțimea corpului vostru ( de exemplu scund 100g, mediu 140g, înalt 180g ) și este bine să mâncați carnea cu propria ei grăsime sau dacă este foarte slabă puteți adăuga numai unt natural, fără chimicale, etc. Asta este dieta Ketogenică care ne vindecă de orice boală. Mâncați numai două mese de dietă ketogenică sănătoasă pe zi ( cu multe grăsimi sănătoase și fără carbohidrați deloc adică singurii carbohidrați să fie numai salatele de vegetale și legume ). Dacă puteți, mâncați numai o singură masă pe zi ( dacă puteți ). Mâncați NUMAI când vă este foame și NU mai mâncați la ore fixe. Grăsimea sănătoasă mâncată din belșug vă dă energie și nu provoacă foamea ( nu mărește producția de insulină care de fapt ne provoacă foame ). Dieta ketogenică sănătoasă constă la fiecare masă din circa 75% grăsimi sănătoase de mai sus ( ulei de măsline, de nucă de cocos, de palmier, MCT, unt natural, grăsimea naturală a cărnii, avocado ), circa 20% proteină animală ( orice carne cu sau fără grăsimea sa naturală, între 100 de grame și 180 de grame în funcție de mărimea voastră corporală ) și circa 5% carbohidrate numai din salatele vegetale, din vegetale și legume care nu sunt dulci. ( PROCENTELE se referă la CALORII ; ca VOLUM de mâncare cea mai mare este SALATA de VEGETALE dar ca NUMĂR de CALORII este GRĂSIMEA Sănătoasă, ULEIURILE sănătoase ). Nu numărați caloriile. Nu este necesar în dieta ketogenică sănătoasă. Beți numai apă cu lămâie sau apă simplă curată sau filtrată și la fel apă minerală simplă. Nu beți sucuri de fructe sau de legume dulci ( de exemplu de morcovi din cauza conținutului mare de zahăr din morcovi, etc, adică mâncați un morcov la masă dar nu beți suc de morcovi, etc ). Nu beți alcool. Luați câte o multivitamină-mineral pe zi sau din două în două zile. Dacă mâncați câte două mese pe zi sau chiar una de dietă ketogenică sănătoasă ( cu multă grăsime sănătoasă ) veți face Post intermitent ( IF=intermittent Fasting în engleză ) ceea ce este foarte sănătos pentru corp, care se dezintoxifică foarte rapid în acest fel. Nu e nevoie să faceți sport dar mișcarea, simpla plimbare pe jos în lumina soarelui este bună, plimbare în timpul căreia să vă expuneți cât mai mult din pielea corpului la soare, umeri, mâini, picioare, etc dar atenție, NU CAPUL care TREBUIE ACOPERIT împotriva insolației. Dacă cumva faceți sport la vârstă matură, nu faceți mai mult de 30 de minute pe zi din cauză că efortul fizic ridicat crește prea mult hormonul de stress numit cortizol, care crește glicemia și insulina, foamea și depozitarea de grăsime. Eu mi-am corectat toate bolile, alergiile și supragreutatea corporală de la circa 109 kilograme la 78 de kilograme în circa trei ani de când țin dieta ketogenică sănătoasă ( "Healthy Keto" ) fără să fac sport absolut deloc. Dar merg mult pe jos. Priviți pe KZbin "Dr. Eric Berg" despre dieta ketogenică. Are peste 2500 de materiale video pe KZbin, majoritatea despre dieta ketogenică sănătoasă. Alegeți ce vă place. El este american, vorbește o engleză americană simplă și clară ( are și "closed caption" adică "reproducere scrisă automată a vorbirii" și cu această ocazie mai învățați și ceva engleză, etc ). Uitați aici un link la "Dr Eric Berg" de pe KZbin, faceți click pe el : kzbin.info/www/bejne/rH69l6x7rsSdpqs Nu uitați să vă luați Zilnic - DOZE DUBLE ! - vitaminele D3, K2 prin pastile și împreună, vitamina C în consumul mare de VARZĂ MURATĂ și NU în forma de pastile ( varză murată cu ciolan, cu cârnați, etc ; varza murată are conținut foarte, foarte mare de vitamina C și de probiotice ), din sucul natural de lămâie, nepasteurizat, din lămâie stoarsă ; vitaminele D și A din ulei de ficat de cod ( de pește, care are și vitamina A ). Vitamina E se găsește în nuci, semințe de floarea-soarelui, în unt de masă natural, fără chimicale, etc. Vitaminele A, D, E, K ( ADEK ) sunt absorbite numai în prezența grăsimilor deci mâncați zilnic mâncarea cu mult ulei de măsline sau de nucă de cocos sau un avocado sau unt de masă natural sau carnea cu grăsimea ei proprie oricare ar fi aceasta. De asemenea luați Zinc și Selenium care ajută sistemul imunitar. Toate acestea - existente și în dieta ketogenică - ajută enorm sistemul imunitar și apără împotriva virușilor ( virusurilor ) inclusiv a virușilor de tip corona. Dacă urmați corect și strict dieta ketogenică ( sau cetogenică ) sănătoasă și luați zilnic vitaminele A, D, E, K, plus Zinc și Seleniu veți face extrem de rar gripă sau absolut niciodată !
@laurentupamant7283
@laurentupamant7283 3 жыл бұрын
Multumesc mult ptr indicațiile pretioase,am 68 de ani si ma strofoc de 4 luni sa implementez in viata mea aceasta dieta miraculoasă.Ceva nu functionraza,am 92 kg,am dat jos doar 3 si le-am pus la loc,apoi am renuntat.Sufăr de adenom de prostata de la 40 de ani,iar de 5-6 ani nu am mai focut nici un PSA si nu am mai luat nici o pastilă.Am accesat lunkul indicat al Dr Eric Berg,nu are traducere,cu ce ma poti ajuta,te rog foarte mult.In speranta ca o vei face iti multumesc.
@mikel4879
@mikel4879 3 жыл бұрын
Laurentu P / Mănâncă în mod cetogenic așa cum explic mai sus. Aceasta nu este o dietă de slăbire ci este un mod de mâncare sănătos care reglează disfuncțiile metabolice adică toate inflamațiile ( bolile ) din corp. În procesul de reglare metabolică se corectează și greutatea corporală. Dacă ai probleme cu prostata nu trebuie să mănânci deloc lactate ( lapte, iaurt, smântână, etc ), brânză, mâncare dulce, substanțe dulci, zahăr, etc. Nu trebuie să bei deloc alcool și trebuie să-ți reduci stresul din viața ta. Dacă mănânci 3 mese cetogenice pe zi ( zi=interval de 24 de ore ), în funcție de mărimea lor poți să te îngrași. Eu am avut 109 kilograme în 2017 la o înălțime de 1,80 metri. Eram foarte gras și foarte bolnav ( cu inima, rinchii, ficatul, colesterol, tensiunea arterială mare, prediabet, alergii de tot felul, dureri de cap, ficat foarte gras, burtă mare, etc ). Am început cu 3 mese cetogenice pe zi ( 24 de ore interval ) și în circa 3 luni am ajuns la ceea ce recomandă modul cetogenic adică la 2 mese mari cetogenice pe zi ( zi=24 de ore interval ). Am pierdut în circa 3 ani și zece luni 37 de kilograme fără să fac sport absolut deloc ( acum am 72 de kilograme, cât aveam în liceu, și vreau să rămân la această greutate ). Singura mișcare pe care o fac zilnic este mersul pe jos. Nici măcar bicicleta nu o mai folosesc. Deci cum mănânc? Când mă scol dimineața, DACĂ MI-E FOAME mănânc, dacă nu, îmi iau mâncarea cu mine, salata de vegetale într-un castron mare, închis, de plastic, carne, ouă fierte, ulei de măsline, oțet brut de mere la sticlă, apă curată la sticlă, vitaminele+mineralele în pliculeț, etc, merg la lucru și mănânc numai când îmi vine foame. Când vin acasă, la fel, mănânc a 2-a masă mare cetogenică numai când îmi vine foame. După ce dorm noaptea, când mă trezesc a doua zi totul se repetă cam la fel. Poate că mi-e foame la 7 dimineața când mă trezesc și deci mănânc, poate că nu mi-e foame, și deci nu mănânc. Etc, etc Deci, ce mănânci? Exact ce am scris mai sus în textul cel lung. Ce nu mănânci? Niciun carbohidrat rafinat și rapid deci nimic făcut din făină, din mălai, nimic dulce, nici fructe, nici legume dulci, nu miere, zahăr, gogoși, cornuri, patiserie, sucuri dulci, niciun fel de alcool deoarece e plin de zahăr, gemuri, dulcețuri, compoturi, etc, etc deci, cum am zis, nimic dulce, niciun amidon deci adio cartofi, orez dar și pâine, mămăligă, paste făinoase, etc. Ce mănânci? ( hai să repet ) Salate bogate de vegetale și legume ne-dulci făcute cum dorești, cu multă grăsime sănătoasă ( ulei de măsline) și cu oțet de mere brut, nefiltrat, carne moderat, carnea cu grăsimea ei, ouă de găină proaspete făcute cum vrei, slănină împănată și avocado. Varză murată, murături și acrituri ( eu mănânc zilnic varză murată ); iei zilnic câte o pastilă de multivitamină-multimineral. Nu bei alcool deloc. Bei numai apă curată și apă minerală, amândouă cu sau fără zeamă de lămâie naturală, ceai verde fără zahăr, cafea diluată în cană mare și înaltă, în stil american, fără zahăr, eventual cu "lapte" vegetal fără zahăr ( de alune, de etc ). Poți să mănânci și supe și ciorbe bogate dar numai de vegetale și legume fără produse lactate în ele ( smântână, etc ), fără fidea și tăiței în ele ( oricum, salatele cetogenice bogate de vegetale și legume ne-dulci sunt mult mai sănătoase decât supele și ciorbele cetogenice bogate ; cetogenic=cu multă grăsime SĂNĂTOASĂ ). Citește cu atenție ce am scris în textul lung. Este explicat totul acolo. Deci modul de mâncare cetogenic pe ore ( o zi= interval de 24 de ore ) arată așa: - dacă mănânci astăzi când te scoli la 7 dimineață ( pentru că ți-e foame ) prima masă cetogenică, să zicem ouă cu șuncă împănată, un pic de vegetale și legume cu ele ( poate murături dacă ai chef ) să zicem roșii, castraveți ( murați sau nu ), etc, bei o cafea mare în stil american, foarte diluată și fără zahăr deloc ( poate cu ceva lapte de alune fără zahăr ) sau un ceai verde fără zahăr sau apă simplă ( minerală sau nu, cu lămâie naturală sau nu ), înseamnă că până mâine la 7 dimineață mai ai numai o masă mare cetogenică de mâncat, fără gustări DELOC între aceste 2 mese mari cetogenice. Deci este vorba de intervalul de 24 de ore, din momentul când îți vine foame și mănânci, până a doua zi la aproximativ aceeași oră. Observații: - folosești în mâncare, la salate, în ciorbe, la ouă, etc, numai grăsimi sănătoase, zilnic și mai mult decât de obicei. - unii cred că acest mod de mâncare te înfometează. Nu te înfometează deloc deoarece grăsimea consumată din belșug îți dă energie suficientă și nu-ți provoacă foame așa cum îți provoacă foame mâncarea greșită pe care toți am mâncat-o la "mama acasă" de când ne-am născut, cu pâine, cartofi, mămăligă, orez, paste făinoase, macaroane, etc, ceva dulce după masă, desert, fructe, dulcețuri, clătite, etc. Deci numai DOUĂ mese MARI CETOGENICE în INTERVAL de 24 de ORE DIN MOMENTUL când mâncăm de FOAME PRIMA masă, fără nicio gustare între ele ( poți să mănânci prima masă cetogenică, de foame, la 4 dimineața, la 8, la 11, la 1 după masă, la 3, la etc, dar ții întotdeauna calculul cu 24 de ore interval aproximativ ). Deci NU mai mănânci DELOC la ore fixe, că trebuie să mănânci, cum am făcut toți în toată viața noastră în mod greșit, ci mănânci mese bogate CETOGENICE ( 2 pe interval de 24 de ore ) NUMAI CÂND ÎȚI VINE FOAME. - la început îți va veni foame mai des și deci poate că vei mânca 3 mese cetogenice în interval de 24 de ore ( o zi=zi+noapte=12+12=24 de ore ) dar dacă mănânci corect cetogenic vei ajunge în 2-3 luni ( unii mai repede alții mai târziu ) la 2 mese mari cetogenice pe zi, în mod natural, fără să ai senzații de foame suplimentare. - dacă nu poți să mănânci așa ( nu poți să-ți controlezi poftele ), atunci nu poți să-ți corectezi metabolismul și bolile. Carbohidrații rafinați și rapizi sunt sursa, cauza și "buba" tuturor bolilor din corpul uman. Eliminarea lor totală din alimentație este cheia sănătății, indiferent de ce boală ai avea. -daca mănânci 3 mese cetogenice pe zi este posibil să stai la aceeași greutate corporală sau chiar să te îngrași. - dacă mănânci în mod fals cetogenic ( adică după ce mănânci o masă cetogenică, după un timp iei o gustare de "ceva" dulce că, așa cum zice românul, "n-o fi foc", bei un pic de alcool, o bere, "că n-o fi foc", etc ), nu corectezi nimic și te păcălești pe tine însuți. La fel dacă mănânci gustări între cele două mese cetogenice. - TREBUIE să mergi zilnic pe jos de plăcere și relaxare și să-ți expui cât mai mult din pielea corpului la lumina soarelui ( în pantaloni scurți, în maiou colorat de baschetbaliști ca să-ți ajungă lumina soarelui pe umeri, spate, piept, mâini, etc, să mergi desculț când poți, dar acoperă-ți capul împotriva insolației. Etc. Acum ai mai multe precizări de la mine și depinde numai de tine ce vrei să faci, dacă te poți controla cu modul de mâncare greșit sau nu. Succes și multă sănătate!
@laurentupamant7283
@laurentupamant7283 3 жыл бұрын
@@mikel4879 apreciez mult rabdarea ta sa-mi explici in detaliu cum sa-mi schimb stilul de a ma hrăni si a-mi rezolva problemele de sanatate.Fii binecuvantat de Dumneseu.
@mikel4879
@mikel4879 3 жыл бұрын
Laurentu P. / Și tu la fel ! Multă sănătate și ai grijă de tine !
@vasilebuda612
@vasilebuda612 Жыл бұрын
Pt guta nu cred ca e buna pt ca nu se recomanda grasimi
@eugenmoldovan729
@eugenmoldovan729 3 жыл бұрын
Imi place de tine domnule doctor ....
@Pacientul
@Pacientul 3 жыл бұрын
Mulțumim mult că ne urmăriți, domnule Moldovan! Lucian este jurnalist și pentru informațiile pe care le spune tine o strânsă legătură cu medicii. Multă sănătate va dorim!
@stefanconstantin7414
@stefanconstantin7414 3 жыл бұрын
Vă mulțumesc frumos pentru aceste informații foarte utile vă salut cu Respect 🙏🤝👍☺
@Pacientul
@Pacientul 3 жыл бұрын
Cu mare drag! Multă, multă sănătate!
@stefanconstantin7414
@stefanconstantin7414 3 жыл бұрын
@@Pacientul Vă mulțumesc frumos, sănătate 🙏🙏🙏
@costantinmandoc3489
@costantinmandoc3489 5 ай бұрын
Mulțumesc frumos!
@adrianpopa8322
@adrianpopa8322 3 жыл бұрын
Sa puneți un reportaj despre transplantul de rinichi la bărbați,fratele meu are boala cronică de rinichi și mă interesează.Ce analize se fac,pregătirea pacientului și alte detalii
@mitusoprea1431
@mitusoprea1431 3 жыл бұрын
Bravo !!! Imi place energia ta. Sunt abonat !!!
@Pacientul
@Pacientul 3 жыл бұрын
Mulțumim, bine ați venit printre noi!
@aurelionescu6034
@aurelionescu6034 3 жыл бұрын
SUPER !10 CU FELICITĂRI
@Pacientul
@Pacientul 3 жыл бұрын
Mulțumim!
@vasileionita9160
@vasileionita9160 3 жыл бұрын
Foarte interesante informații le demne de luat în atenție! Vă mulțumesc și vă urez multă sănătate și succes,
@Pacientul
@Pacientul 3 жыл бұрын
Multumim mult, domnule Ioniță, multă sănătate vă dorim! Și, pentru că prezentatorul videoului este tot Ioniță (Lucian Ioniță), să le spunem că nu sunteți rude :)
@constantingrigoran2579
@constantingrigoran2579 3 жыл бұрын
Va mulțumesc anticipat
@ionvlad9015
@ionvlad9015 21 күн бұрын
Informațiile sunt foarte importante. Totuși aș dori să vă întreb dacă o prostată mărită (4/4,5 cm), în urma tratamentului poate reveni la normal (sau aproape de normal). Vă mulțumesc!
@svetlanabut8455
@svetlanabut8455 Жыл бұрын
Bravo Lucica și doamnaLaura❤
@grigorenegara3890
@grigorenegara3890 Жыл бұрын
Mulțumesc 👍👍👍
@elenacostache5848
@elenacostache5848 3 жыл бұрын
EU va multumesc mult petru acest video
@Pacientul
@Pacientul 3 жыл бұрын
Cu mare drag, multă sănătate!
@predavica4682
@predavica4682 3 жыл бұрын
Multumesc mult
@Pacientul
@Pacientul 3 жыл бұрын
Cu drag, doamnă Vica. Multa sanatate!
@lilianapirvu6994
@lilianapirvu6994 3 жыл бұрын
Sa ti o controleze 😃😃😃😃mi a placut ff mult ! 👍👍👍👍
@emiliasas5318
@emiliasas5318 3 жыл бұрын
👍👍👍 Mulțumim.,.
@Pacientul
@Pacientul 3 жыл бұрын
Cu drag! Să vă abonați! :)
@user-gc6im9bq3z
@user-gc6im9bq3z 2 күн бұрын
Ce ce mă puteți ajuta cu prostatită non bacterie , sindromul pelvian
@adrianpopa8322
@adrianpopa8322 3 жыл бұрын
Foarte bine zis,dar bărbații sunt prea rușinoși să meargă la doctor la control.Le este frica de boli
@floricabadea-patrizi3307
@floricabadea-patrizi3307 2 жыл бұрын
După operație de prostata viata sexuală cum e?MULTUMESC frumos!
@UserulFaraNume2023
@UserulFaraNume2023 Жыл бұрын
BADEA FLORICA , Constat că după un an de zile de la lansarea întrebării tale , nu ți-a răspuns nimeni , CIUDAT , parca ar fi un subiect interzis...Deci , " LEGENDA " spune că după eliminarea prostatei , pacientul își v-a relua treptat viața sexuală , dar fara EJACULARE !!! Organul responsabil pentru producerea lichidului seminal , a fost eliminat...
@Mizil-oj7ow
@Mizil-oj7ow 11 ай бұрын
Mai bine că înainte.Dau anal,bucal.vaginal,de 3 ori pe zi.....
@constantinlungu7777
@constantinlungu7777 Жыл бұрын
Bună ziua Lucian, Cum aș putea să te contactez personal ?
@josifrakosi5133
@josifrakosi5133 Жыл бұрын
Nu știu ce am prostată sau hernie inghinala pe ambele părți stânga șei îngroașă pănă la testicule dacă o presez se dezumflă.
@dianafarhat4938
@dianafarhat4938 3 жыл бұрын
Pentru prostata : bulion de rosii , lapte soia sau soia .
@Costin.Costin.
@Costin.Costin. 3 жыл бұрын
Cum se poate lua corect ?
@cindeacosmin6104
@cindeacosmin6104 Жыл бұрын
Mai multe detalii dacă se poate! 🤗
@vioricacornea8531
@vioricacornea8531 3 жыл бұрын
Nu sunt bărbat,dar e bine să știu.
@fatainnegru2600
@fatainnegru2600 2 жыл бұрын
Dacă pe mine ma apuca usturimi si arsuri dupa ejaculare si trebuie sa merg repede la tualeta pentru a face lipsa mica , ce problema as putea avea ?
@geodexterconda5305
@geodexterconda5305 2 жыл бұрын
Salut trebuie să mergi la un ginecolog poate sa fie o bacterie pe flora vaginala pe care foarte probabil sa o fi primit pe cale sexuala
@josifrakosi5133
@josifrakosi5133 Жыл бұрын
Nu știu ce am prostată sau hernie inghinala pe ambele părți în stânga se mărește până la testicule la efort fizic și dacă o presez mai tare se dezumflă de parcă nu ar fi nimic acolo.
@SVitalie
@SVitalie 2 жыл бұрын
Sunt pastile eficiente pentru prostată?
@superduper5173
@superduper5173 3 жыл бұрын
Simt si eu diferenta LA 35 fata de 25 ,o fi normal?
@iulianfeizi1017
@iulianfeizi1017 5 ай бұрын
You don’t say any about fungus deposits on the bladder and urethra walls and infection on prostate gland . ❤❤❤❤❤
@gbyr3011
@gbyr3011 3 жыл бұрын
🙂👍
@Pacientul
@Pacientul 3 жыл бұрын
Mulțumim pentru apreciere!
@gabrielanita6392
@gabrielanita6392 3 жыл бұрын
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
@danu6012
@danu6012 2 жыл бұрын
Apare si la copii? Te rog raspunde si ce probleme pot sa am daca sunt adolescent
@petrurotea220
@petrurotea220 3 жыл бұрын
👏👏👏🙏🙏🙏👋🇩🇪🥰
@user-gc6im9bq3z
@user-gc6im9bq3z 2 күн бұрын
Se vb aicea de operație pt prostatită NON bacteria, nu cred ca este de folos sa faci operație pt asta !!
@vargaerwin851
@vargaerwin851 3 жыл бұрын
Niciuna dintre reacții " adverse ".
Cum sa ai PROSTATA SANATOASA in 3 pasi simpli
13:16
Pacientul 2.0
Рет қаралды 42 М.
Ce este cancerul de prostată? Diagnostic și tratament
10:22
Anastasios Medical
Рет қаралды 18 М.
АЗАРТНИК 4 |СЕЗОН 1 Серия
40:47
Inter Production
Рет қаралды 1,3 МЛН
Ce mănânc dacă am cancer de prostată
13:26
Irina Mateieș Nutriție Oncologică
Рет қаралды 12 М.
10 signs that your Pancreas is sick
9:44
Pacientul 2.0
Рет қаралды 659 М.
Cum știi SIGUR că ai NEUROPATIE diabetică
11:40
Pacientul 2.0
Рет қаралды 288 М.
Ce să NU faci atunci când îți măsori Tensiunea Arterială
12:11
Pacientul 2.0
Рет қаралды 853 М.
Tratamentul adenomului de prostată prin terapia cu abur Rezum
12:03
7 semne de INFECȚIE URINARĂ + Cauze la FEMEI și bărbați
7:50
Pacientul 2.0
Рет қаралды 95 М.
Cum să îți cureți FICATUL: 7 pași simpli
9:26
Pacientul 2.0
Рет қаралды 556 М.