"Bizim yorulmadan başarılı olma şansımız yok" harika tespit, mükemmel gözlem..
@npcconversation3 жыл бұрын
Her cümlende birşey kaptım. Çok yararlı bi vid oldu bu.
@SemihCetinn3 жыл бұрын
29.saniyedeki tespit adamın dibisin. Yorulmadan hiçbirşey olmuyor.
@emrahkoksal58023 жыл бұрын
Kral video paylaşmış
@umitdemirci7394 Жыл бұрын
Üniversitede machine learning dersini büyük bir heyecanla almıştım. Kendim derste öğrenerek kodlarla sıfırdan bir şeyler üretebileceğimi düşünüyordum. Ancak derslerin daha 1. haftasından itibaren sadece python hazır kütüphanelerin fonksiyonlarını kullanmaktan öteye gitmeyen bir ders oldu. Tam bir hayal kırıklığıydı... (Bu şekilde soğuyunca bir daha ml ile ilgilenmedim 😅 Sonuç olarak üniversiteye bel bağlamak iyi değildir.)
@13arda13133 жыл бұрын
Kütüphane yazmak ile ilgili videoyu sabırsızlıkla bekliyoruz
@kedigiller1112 жыл бұрын
Abi bir Bootstrap öğrenmeden önce, bu videoya kadar sorduğum birçok yerde bootstrap öğren, amelelik yapma css elle mi yazılır falan diye söyleyen yazılımcı dolu oldu hep. Tembellik gibi hissediyordum, sanki gelişmiyormuşum gibi. Bu video içimi rahatlattı, Rush CSS artık :D
@kadirgultekin79843 жыл бұрын
"Yorulmadan başarma şansımız yok" çok doğru
@mehmethavuz45533 жыл бұрын
Benim de aynı şey dikkatimi çekti bunu okumadan yorum yapmış bulundum
@kadirgultekin79843 жыл бұрын
@@mehmethavuz4553 çok doğru söz gerçekten, Avrupalı, Amerikalı bir çalışıyorsa aradaki farkı kapamak için beş çalışmamız lazım.
@ipekozbey72433 жыл бұрын
Verimli dakikalar bize🌟
@KARABAYYAZILIM3 жыл бұрын
Hocam bilgilendirici paylaşım emeğinize sağlık.
@goripet69103 жыл бұрын
Nerdesin be kral. Özlettin kendini.
@gunergebetas2 жыл бұрын
Hocam no code hakkında ne düşünüyorsunuz. Frontendin geleceği konusunda sıkıntı yaratirmi
@SeyfettinKKK3 жыл бұрын
Hocam süpersin👏
@beratgokgoz91353 жыл бұрын
Bu kadar back-end'de node.js kullandığınızdan bahsediyorsunuz. Benim aklıma şu soru takılıyor: express yavaşlığıyla da bilinen bir framework ve aşırı popüler. Enterprise seviyesinde express yavaşlığına rağmen tercih edilen bir framework mü, yoksa ciddi işlerde express yerine başka şeyler mi kullanılıyor? Yani özetle express enterprise seviyede de kullanılan bir framework müdür yoksa hobi oyuncağı mıdır?
3 жыл бұрын
Express is good enough. Kullaniliyor. Baska framework’ler de kullaniliyor. Enterprise cok da matah degil 🤷♀️
@ergincetin013 жыл бұрын
Abi merhaba, kütüphane yazmak ile ilgili video ne zaman gelecek? Bu arada hazırları yeterli ve başarılı bulmadığında kendin yazıyor olmana hayranım :D
@ghostvamp3 жыл бұрын
pattern recognition ,computer vision gibi niş alanlarda iş bulmak zor olur mu acaba? Piyasada çok aranıyor mu? Matematik okuyorum. Temel programlama bilgim var. Tavsiye edebileceğiniz kaynak döküman site vs varsa çok sevinirim :)
@ultraviolett7352 Жыл бұрын
Bu videoda bahsettiğiniz kadın yazılımcı sayısını arttırmak için kurduğunuz lonca oluşumu hala aktif mi? Aktifse nasıl katılabilirim?
Жыл бұрын
Aktif. lonca.works
@ultraviolett7352 Жыл бұрын
Lonca websitesini buldum. Fakat attığım maillerin hepsi geri dönüyor.
@ultraviolett7352 Жыл бұрын
@ Teşekkürler☺
Жыл бұрын
@@ultraviolett7352 calisiyor olmali.
@ultraviolett7352 Жыл бұрын
@ Hello ve Application çalışmadı. Apply çalıştı👍
@chunfai69253 жыл бұрын
Armağan bey, full-stack olmak isteyen biri için, bir yol haritası çizebilir misiniz? yani öneri gibisinden. Ah birde keşke, vuejs eğitiminiz vb olsa. Backend için nodejs öğrenmek istiyorum, en iyi kaynak sizde ama yeterli maddiyatım yok. Bunun için bir öneriniz var mı? Size mail yoluyla ulaşmam mümkün mü? sormak istediğim çok şey var, sizi bayağı darlamam gerekiyor :)
@mustafaemin73893 жыл бұрын
Hocam yerli ve milli ekran kartı yapın kullanalım.
@erdem66053 жыл бұрын
ayrıca ybs önermiyorsunuz o bölüme sadece benzer bölümden mezun olmak için gitmeyi planlıyordum çünkü yazılımı internet ortamını kullanarak öğrenebileceğimizi düşünüyorum gerçi üni de boş durmayacağım zaten elimden geldiğince sizin ki gibi kurslara katılmaya çalışıp kendimi geliştirmeyi düşünüyorum bilgisayar mühendisliğini ders içerikleri açısından seçmedim ybs ye gitme yazılım alanında kariyer yapmam adına sorun olur mu sizden duymak isterdim yol göstermeniz beni çok mutlu eder karışık yazdım kusuruma bakmayın lütfen yorumunuzu bekliyor olacağım.
@erdem66053 жыл бұрын
@Eray Aynacı evet
@erdem66053 жыл бұрын
@Eray Aynacı sayısaldım yazılım mühendisliği istiyordum ama o da yeni istediğim yerde yoktu bilgisayar mühendisliğini de dersleri için seçmemeye karar eşit ağırlıktan girmeye karar verdim bu bölüme de baktım bilemedim olur diye düşündüm
@erdem66053 жыл бұрын
@Eray Aynacı bide derslere de bazı nedenlerden geç başladım yoksa izmir de yazılım mühendisliği vardı yapamayacağımı düşündüm
@erdem66053 жыл бұрын
@Eray Aynacı tavsiyen için teşekkürler zaten ybs okucaksam da o dediğin 3 üniden birine gitmeyi planlıyordum ayrıca ders programına baktım doğru yazılım dersleri az veriliyor bu nedenle interneti iyi kullanıp kendim öğrenmeyi planlamıştım dediğin bilgisayar bilimlerini araştırcam tekrardan çok teşekkürler cevapların için yardımcı olduğun için
@erdem66053 жыл бұрын
@Eray Aynacı ama ingilizce değil bölüm
@suleymantv85423 жыл бұрын
Hocam merhaba. Size bi sorum var . Vue ile tam olarak be yapıyoruz?
@chunfai69253 жыл бұрын
makarna
@yagmurcamd3 жыл бұрын
Beautiful answers,
@mertvural85793 жыл бұрын
bootstrap'a bağımlı olmak saçmalık
@gokhanatlgan60303 жыл бұрын
Sanırım aradığım kanalı buldum. Python ve Machine Learning adı altında birçok kurs aldım udemy den, bir sürü youtube videosu izledim. Hepsi bir framework kullanarak yapıyor. Ben bunu istemiyorum. Ben o framework nasıl yazılıyor onu öğrenmek istiyorum. Framework'ler beni sadece dar bir alanda sıkıştırıyor. Proje yazarken bir frameworkü kullanarak bir noktaya kadar gelip sonrasında esneklik sağlamadığında, eyvah bu benim işime yaramıyor diyebiliyorsunuz. Ben framewok kullanmak istemiyorum, kendi frameworkümü yazmak istiyorum.
@kaliteliyazlmc1376 Жыл бұрын
Bu şekilde düşünen insanların olması çok güzel. Benim kafadan birisini buldum :) Kolay gelsin dostum...
@e.c-machiavelli9659 Жыл бұрын
Size esneklik sağlamayan nokta nedir? Çünkü tf ve pytorch gibi kütüphaneler sadece size modeli evulate, train vb etmek için hazır fonksiyonlar sağlamıyor örneğin kendi custom metric sınıfınızi pytorch dan kalıtım alarak yapabileceğiniz TorchMetrics denen bir şey var. İlla ben kendim yazayım bir şeyleri derseniz TinyGrad isimli projeye bakabilirsiniz orası biraz ilham kaynağı olur :)
@sezergeyik9533 жыл бұрын
Kulak memesi kıvamı bilgi iyidir 😂
@bilmm2 жыл бұрын
Cevaplar heple hiç arasında gidip geliyor
@ecuhack86893 жыл бұрын
İlk programlama dilini yazarken adamın yanındaymışsın gibi anlatıyorsun. Hahahaha
3 жыл бұрын
Kadın :)
@ozgegunaydin853 жыл бұрын
@ 👍👍🌼
@phydor8907 Жыл бұрын
@ "Adam" adem evladı demek cinsiyet belirten bir durum değil ki