Cum să crești încrederea în sine și motivația🔥AUDIOBOOK full🔥 - de Casian Flavius Domnariu

  Рет қаралды 9,910

cafladoBooks

cafladoBooks

6 ай бұрын

AUDIOBOOK complet de Flavius🔥CUM SĂ CREȘTI ÎNCREDEREA ÎN SINE ȘI MOTIVAȚIA 📚voce 💯reală
🛍cartea copertă moale 👉www.amazon.de/dp/9945180622
ℹ️Această carte ne ajută să vedem eșecul ca pe un prieten de la care putem învăța multe lecții. De fapt, această carte, îți crește încrederea și te motivează atât de mult, încât condiționează mintea ta pentru a te face să continui să mergi mai departe, indiferent de obstacolele care apar.
CREȘTE-ȚI ÎNCREDEREA ÎN SINE ȘI MOTIVAȚIA ȘI, RECUNOAȘTE-ȚI POTENȚIALUL INTERIOR PENTRU A DEVENII ACEA PERSOANĂ MAI BUNĂ PE CARE ȚI-AI DORIT-O DINTOTDEAUNA SĂ FII.
Scurt rezumat carte:
✅Prima parte: ÎNCREDERE IN SINE
Increderea în tine însuți. Cum să câștigi încrederea în sine? Care sunt factorii care contribuie la înțelegerea noastră personală a încrederii? Reguli diferite? Cum putem suprima emoțiile? Care este elementul principal în construirea încrederii în sine? Care este rolul afirmațiilor pozitive?
Increderea în a fi optimist. Ce este optimismul? Care sunt oportunitățile ființei umane? Ce necesită asumarea riscurilor? Care sunt Abilitățile cu care am fost echipați de la naștere? Cum și de unde vin schimbările? Când se dezvoltă încrederea in sine scăzută? Care sunt cazurile subtile de declanșare a încrederii în sine? Cum afectează credința noastră Încredere în sine? Care sunt reacțiile noastre când apar soluții și oameni utili? Cei mai buni oameni s-au format din întâmplare? Cum descoperim capacitatea de a avea încredere in sine? Când s-au dezvoltat rădăcinile încrederii in sine? Când vine maturitatea? De unde vin experiențele noastre? Cine poate îmbunătăți încrederea în sine? Ce contează acum? Dacă totul eșuează ce trebuie să-ți amintești?
Ai încredere în gândirea pozitivă. Micile diferențe fac schimbări mari. Care este baza încrederii în sine? Ce înseamnă gândirea pozitivă? La ce contribuie preluarea controlului asupra stărilor și emoțiilor? Critica poate afecta gândirea? Cum evităm declarațiile dure despre noi?
Recunoaște-ți aptitudinile și fii încrezător. Ce este încrederea? Viața a fost creată egală, atunci inegalitatea de unde vine? Care este darul nostru? Cu ce sunt înzestrate ființele umane? De ce înțelegerea noastră este limitată? Când se realizează încrederea în sine și modul în care o creștem? Cum putem găsi stimulentul încrederii în sine? Vei fi cel mai mare dușman al tău sau cel mai mare ajutor al tău? Când distrugem credibilitatea unei persoane? Cum intensificăm personalitatea? De unde vine încrederea în sine? Cine a spus ”Cunoaște-te pe tine însuți”? Care este pericolul de a avea control asupra ta? Cunoașterea este un factor periculos sau productiv? Cum se manifestă unicitatea noastră?
✅Partea a doua: MOTIVAȚIA NU AR TREBUI SĂ FIE UN MISTER
Stabilește-ți obiective inteligente. Ce este un scop? Care sunt obiectivele inteligente? Ce asigură obiectivele inteligente?
Verifică-ți progresul. Cum trebuie să fie un obiectiv? Ce este motivația? Care este cea mai bună modalitate pentru verificarea progresului? Este indicat o verificare constantă a obiectivelor? Care este cea mai ușoară modalitate de demotivare?
Înconjoară-te de oameni care văd măreția din tine. Cât timp își petrec părinții avertizându-si copiii cu privire la asociații răi? Asocierile noastre pot influența modul gândirii? Cine vrei să fii? Cum poți rămâne motivat? Când asociații tai apropiați își ating obiectivele, cum vor deveni obiectivele tale? Asocierile noastre pot influența modul în care ne privesc ceilalți? Ce pot deteriora partenerii greșiți? În ce poziție te va pune asocierea cu persoanele potrivite? Ce sunt târgurile comerciale? Ce îți permit cursurile de formare legate de obiectivele tale? Cum te pot ajuta rețelele sociale (social media)? Ce te învață lectura motivațională? Ce îți oferă cititul?
Evită frica și, de asemenea, epuizarea. Ce este frica? Trebuie să ne fie rușine de teama de a eșua? De ce este plină lumea? Se poate turna dintr-o ceașcă goală? Cum este să motivezi o minte și un corp sănătos? Cum, când și ce mâncăm? Când este convenabilă cumpărarea de mâncarea nedorită și ieftină? Cum ajută alimentele nutritive la creșterea corpului? De câte ore de odihnă are nevoie ființă umană? Nopțile nedormite sunt sinonimele succesului? Câți oameni există în această lume care se bucură de exerciții fizice? Care este principalul motiv pentru care oamenii se tem de exerciții? Cum trebuie să începi să faci exerciții fizice? Care sunt beneficiile exercițiilor fizice?
Sursa: Casian Flavius Domnariu
Cartea: Cum să crești încrederea în sine și motivația
ISBN: 978-9945-18-062-6
🛍 COPERTĂ NOUĂ. Desen nou 2023
Cumpără aici 👉www.amazon.de/dp/9945180622
✅ Dacă ti-a plăcut cartea audio, distribuie și altor persoane care ar putea fi interesate 🤗
❤️Nu uita să te Abonezi și lasă-ne un Like ✅
🔴Ascultă și acest audiobook recomandat ▶️ • EL IUBESTE DISCIP...
🚩În curând audiobook nou ▶️ • TREZESTE-TE SI VI...
#audiobook #încredere #motivație #carteaudio

Пікірлер: 5
USI DE INTERIOR LA COMANDĂ
USI DE INTERIOR LA COMANDĂ 2 ай бұрын
Mulțumim!🙏
Lidia Sebesteni
Lidia Sebesteni Ай бұрын
Multumim !🙏🙏
Valentin Bahamas
Valentin Bahamas 2 ай бұрын
👏👏👏
Darius Negreadarius
Darius Negreadarius 12 күн бұрын
Super bună cartea 👍🏻
cafladoBooks
cafladoBooks 3 ай бұрын
Sugestie Audiobook complet EL IUBESTE DISCIPLINA kzbin.info/www/bejne/fIWrqGuQpdBmbM0 Este posibil ca acest audiobook să ți se pară puțin plictisitor la început; dar este exact ca procesul DISCIPLINEI: pe măsură ce avansezi, tot mai înțeles vei fi. Cu răbdare și timpul necesar dacă nu abandonezi, vei îmbrățișa satisfacția și rezultatele.
🔴  Ce Vor Femeile in Pat?  32 de Lucruri pe care Femeile le Vor in Pat
11:29
Strategiile Barbatilor
Рет қаралды 317 М.
SPRINT CHALLENGE ⚽️
0:53
Celine & Michiel
Рет қаралды 46 МЛН
Carte audio - Cum să vinzi orice oricui - prima parte - audiobook
3:02:04
Cum Te Poate Transforma Iubirea De Sine
1:04:03
Geanina Timofte
Рет қаралды 8 М.
CORPUL NU UITA - Myriam Brousse & Valerie Peronnet
5:07:22
Esti Dumnezeul Tau
Рет қаралды 15 М.
Self Discipline the Neuroscience by Ray Clear (Audiobook)
4:13:30
Great AudioBooks
Рет қаралды 3,2 МЛН
01 Ro -  Fa-ti gandurile sa conteze -  Limba Romana
46:42
Dreams Romania
Рет қаралды 213 М.
Ep.116 - Încrederea în sine, stima și respectul de sine
36:07
Zoltan Veres
Рет қаралды 3 М.