Süper Seriymiş :) Hani çocuklara sürükle bırak mantığında kodlama öğretiyorlar ya öyle biraz. En azından yolun bütününü gösterir. Elinize sağlık💙
@TopluyoКүн бұрын
çok yaralı bir seri olmuş, bilim ve teknoloji kanalımızda yazılım alt başlığında serinizi paylaşıyorum. Genç ve meraklı arkadaşlarımız için olağanüstü faydalı olacaktır.
17 күн бұрын
Hocam emeğinize saglik. Udemydeki Android mobil uygulama kursu: kotlin&java'daki yapay zeka destekli geliştirme bölümünüzü dün izledim. Benim için çok öğretici bir bölüm oldu. Bu video serisini de merakla bekliyorum. Udemydeki kurslarini güncel tuttuğunuz ve bu gibi ücretsiz ve faydali içerikler ürettiğiniz için teşekkür ederim.
@welcometoMidnightClub8 күн бұрын
evrenin en iyi hocası anlattığına göre izlemem farz oldu
@raikage882215 күн бұрын
Müthiş iş. Tebrik ediyorum.
@EzioAuditore999916 күн бұрын
Hocam elinize emeğinize sağlık varolun
@Vatk4LI17 күн бұрын
debug serimiz hayırlı olsun hocam :D
@SamilOzturk9915 күн бұрын
Aktarımlarınız için teşekkürler. Kamera açısı biraz yukarı bakıyor, dolayısıyla kadrajda yüzünüz çok aşağıda kalıyor. İlginize arz ederim. Saygılarımla.
@arifemrebesli909711 күн бұрын
Merhaba Hocam, Cursor Uygulamasının ücretsiz muadili var mı ?
@leozy101317 күн бұрын
guzel video
@kukarafm385416 күн бұрын
hocam selam . güncel paketlerle bir mern stack proje yapma videosu gelirse süper olur
@Legolaym17 күн бұрын
Hocam generative ai geliştirme konusu hakkında udemy kursu çıkarırsanız çok iyi olur.
@AhmetK-j3c17 күн бұрын
Zaten yok mu langchain kursu var
@Legolaym17 күн бұрын
@AhmetK-j3c Evet o da var. Ama benim dediğim daha çok kendi sinir ağımızı oluştururup (GAN'larla) bir model kodlaması yapmak. Bilmiyorum ama langchain'de böyle bir şey var mıdır?
@omereyibardakci17 күн бұрын
Android mobil uygulama geliştirme ile ilgilenmekteyim. Sizce Cursor ve diğer yapay zeka araçlarının gelişmesiyle birlikte kotlin+jetpack compose devam mı etmeliyiz yoksa yapay zekaya yönelip cursoru iyi kullanan bir yazılımcı haline mi gelmeliyiz. Cevaplarsanız çok sevinirim.
@Vatk4LI17 күн бұрын
yapay zekanın yazdığı kod %100 doğru değil. Senin kontrol edip senin düzenlemen gerek. Yani ne yazdırırsan yazdır onu bilmen gerek. İster kotlin olsun ister başka bir dil veya framework fark etmez.
@ahmetcanduman624713 күн бұрын
Öğren ama uzmanlaşmak için çaba harcama.
@hamzaunsal30117 күн бұрын
Can sıkıcı derecede iyi maalesef. 4 Yıllık Computer Science Engineer mezunu olarak bu gelişmelerden dolayı interview bile alamıyorken, bize ekmek kapısı tamamen kapanacak sanırım. Siz ne önerirsiniz Sayın hocam? Bir yazılımcı nasıl bir yol izlemeli ki iş bulabilsin?
@Vatk4LI17 күн бұрын
portfolyon ne durumda? kaç tane bireysel projen var? kaç tane açık kaynak yazılıma katkıda bulundun? hangi ekip işlerine katılım sağladın? Bunların her biri iş görüşmelerini büyük oranda etkiler.