İngiliz kütüphanesinde kaybolmak istiyorum. 😊 Yine farkını ortaya koymuşsun tebrikler Murat 👌👍
5 жыл бұрын
Kitapları ve böyle ortamları seven insanlar için çok özel yerler. İnsanın çıkası gelmez o değerli yapılardan. İzlediğin ve yorumun için teşekkür ederim, bir sonraki videoda görüşmek dileğiyle. :)
5 жыл бұрын
Videoların ile KZbin'daki "Kitap Kanalları" ile aranda bi fark yaratacağını biliyordum abi. Buranın senin gibi birisine ihtiyacı vardı. Emeğine sağlık :)
5 жыл бұрын
Çok teşekkür ederim Ömer. Daha bir fark yaratamadık aslında, kumsalda ki kum tanesiyim denebilir. Ne olursa olsun elimden geldiğince içerik üretmeye devam, bu güzel yorumlarınız beni sevindiriyor, çok sağol. :)
@OnurBasibuyuk6 ай бұрын
Çok güzel kütüphaneler
@kitapcizgisi34115 жыл бұрын
Böylesi bir kültür hazinesinin ülkemiz de de olması dileğiyle
5 жыл бұрын
Zor değil ama bu bir kültür ve geçmiş meselesi aslında. Kütüphanecilik kültürümüzün olmadığı ortada günümüz Kütüphanelerimiz hem sayı olarak hem içerik olarak hem de sunduğu çeşitlilik olarak yetersiz. Devletin kaynağı bu tarafa yönelmez ve buraya teşvik sağlanmazsa umduğumuz şeyler hayalden öteye geçemez.
@kitapcizgisi34115 жыл бұрын
ÇepniOkur kesinlikle
@OnurBasibuyuk6 ай бұрын
Emeğinize sağlık
@hamitturgut39245 жыл бұрын
Emeğine sağlık güzel bir video olmuş. Daha pek çok güzel video ile karşımıza çıkacağına inanıyorum. Kolay gelsin;)
@ozlemarjin20825 жыл бұрын
Videolarınızı merakla bekler olduk.:) Yine harika bir video olmuş.:) Teşekkür ederim bu faydalı video için. Emeğinize sağlık.:))
5 жыл бұрын
Ne güzel bir yorum bu böyle. :) Teşekkür ederim, hafta da anca bir video ile buralarda olabiliyorum. :(Şimdilik.) Umarım video bekleyenlerin çoğaldığı ve daha fazla video paylaşabildiğim günler de gelir. :)
@oykuuucmmmm5 жыл бұрын
Çok bilgilendirici ve emek içeren bir video olmuş, eline sağlık abi :)
@maritzacn90375 жыл бұрын
Hepsi birbirinden değerli kütüphaneler. Göz kamaştırıyor. Emeğine ve o güzel sesine sağlık. 😉👍😌🧡
5 жыл бұрын
Fazlasıyla değerli ve önemli yerler. Ülkemizde kütüphanecilik neden bu kadar gelişmemiş diye soruyor insan. Çeşitli nedenlerini bilsek de, insan üzülüyor. Değerli yorumun için teşekkür ederim. :))
@haticeebilgin72555 жыл бұрын
çok verimli bi bölüm olmuş. emeğinize sağlık..
5 жыл бұрын
Zaman ayırıp izlediğiniz ve içeriği faydalı bulduğunuz için teşekkür ederim.
@square46455 жыл бұрын
Abi eline emeğine sağlık. Türkiye'de kütüphanecilik hakkında bir video hazırlarsan da güzel olur 👋👋👋
5 жыл бұрын
Teşekkür ederim izlediğin ve yorumun için. :)) Öyle bir planım var, bu video içeriğine girecek kadar büyük olmasa da ülkemizin kütüphanecilik konusunda artı ve eksilerini içeren bir video hazırlayacağım.
@nurullahkoseoglu4304Ай бұрын
👍
@burhanegin36142 жыл бұрын
Bana göre en büyük kütaphane İSKENDERİYE BAĞDAT VE DİYARBAKIR ZİNCİRİYE MEDRESESİDİR.DİYARBAKIR HALKI YÜZDE 90 OKUYUCUYMUŞ OSMANLI DÖNEMİNDE .BİR MİLYON KİTAP VARMIŞ ZİMCİRİYE MEDRESESİNDE.
@aynurbiliz72363 жыл бұрын
Türkiyede ilk kütüphane nerde ve ne zaman açılmıştır
3 жыл бұрын
Eldeki bilgilere göre Kütüphane-i Umumi-i Osmanlı yani Beyazıt Devlet Kütüphanesi. II. Abdülhamid döneminde 1884 yılında açılmış.
@hivdaaylanc55254 жыл бұрын
Turkiyede en büyük kütüphane nerde acaba ? (Video yu izleyince insanın aklına'da türkiye geliyor haliyle )onun da videosunu yayımlarsanız çok mutlu oluruz
4 жыл бұрын
Merhaba, Türkiye'deki kütüphanelerinde videosunu hazırlayacağım ama videoda izlediğiniz çapta değiller maalesef. 2020 yılında CB Millet kütüphanesi açıldı, 4 Milyon basılı kaynak olduğu söyleniyor, videoyu çekince detaylarını paylaşırım. :)
@emiry42384 жыл бұрын
Diyorsun ya 1800 de kurulmuş filan diye bizle kiyaslayinca suan en büyük kutuphane cb kutuphanesi burdan bile kitap okumayan bir millet oldugumuz ortaya cikiyor