دکتر سرگلزایی: بازخوانی تاریخ روانکاوی فروید ۱

  Рет қаралды 3,748

روان بشناس

روان بشناس

Күн бұрын

لطفا برای حمایت از ما، سابسکرایب کنید
شناخت روانکاوی فروید چه کمکی به ما می‌کند؟ چه تحولی در ما ایجاد می‌کند؟ وقتی صحبت از روانشناسی و روانکاوی به میان می‌آید، هر کدام از ما تصویری را به‌خاطر می‌آوریم. بعضی از ما کتاب‌های انگیزش و موفقیت را به یاد می‌آوریم، بعضی ممکن است کلمات پیچیده و سخت اختلالات روانی به یاد آوریم و بعضی هم ممکن است فردی را تصور کنیم که روی یک کاناپه راحت لم داده‌ است و هرآنچه مراجع می‌گوید را با دقت جایی یادداشت می‌کند.
واقعیت این است که روانکاوی هم همه این تصاویر هست و هم هیچ کدام نیست. وقتی از روانکاوی و روانشناسی صحبت می‌کنیم، از علمی حرف می‌زنیم که حوزه مطالعات آن پیچیده‌ترین بخش وجودی هر موجود زنده یعنی روان اوست. بنابراین هیچ وقت نمی‌توانیم روانکاوی را ساده یا محدود بدانیم.
اما چطور می‌توانیم اطلاعاتمان را از دنیای روانکاوی افزایش دهیم؟ در دنیایی که روز به روز به مهارت‌هایی نیاز داریم که برای بدست آوردن آن‌ها باید روی روانمان کار کنیم، چطور می‌توانیم از علم روانشناسی بهتر استفاده کنیم و اصلا از کجا باید شروع کنیم تا روانکاوی را بشناسیم؟
پاسخ این سوالات ساده است. همان طور که برای شناخت هر چیز به تاریخچه آن مراجعه می‌کنیم و بررسی می‌کنیم که چگونه به‌وجود آمده و در طول زمان چه تغییراتی کرده، شناخت تاریخ علم روانکاوی هم به ما کمک می‌کند تا درک بهتری از این علم داشته بشیم و آن را بهتر درک کنیم.
درباره دوره بازخوانی تاریخ روانکاوی فروید:
وقتی از تاریخ روانشناسی صحبت می‌کنیم و حتی وقتی به سراغ مطالعه آن می‌رویم، به نامی بر می‌خوریم که شاید بتوان آن را پربسامدترین نام تاریخ روانکاوی دانست.
انگار که نمی‌توان روانکاوی را بدون این نام تصور کرد و انگار که بدون آن علم روانشناسی برای همیشه چیزی کم دارد. بله. درست حدس زده‌اید. از زیگموند فروید حرف می‌زنیم. فردی با عینک گرد و کوچکی که در اغلب عکس‌ها او را با سیگار برگی در دست دیده‌ایم.
زیگموند فروید برای همه ما شناخته شده و آشناست حتی اگر تاکنون هیچ کتابی از او نخوانده باشیم. باید قبول کنیم که در دنیای پر پیچ و خم روانشناسی، شناخت فروید و تفکرات او، می‌تواند کلید حل معماهای فراوانی باشد و به ما دیدی برای ادامه مسیر بدهد.
دکتر محمدرضا سرگلزایی، آبان 1349 در سیستان چشم به جهان گشود. ایشان در سال 1374 موفق به کسب مدرک پزشکی عمومی خود از دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شد و در سال 1379 بورد تخصصی روانپزشکی خود را در دانشگاه علوم پزشکی مشهد به پایان رسانید. ایشان مقاله‌ها و کتاب‌های متعددی تالیف و کلاس‌های مختلفی را با موضوع این دوره و دوره‌های دیگر روانشناسی و روانپزشکی برگزار نموده‌اند. شما می‌توانید به تفصیل با آثار دکتر سرگلزایی در وب‌سایت رسمی ایشان به آدرس drsargolzaei.com آشنا شوید. همچنین از مسئولیت‌های ایشان می‌توان به استادیاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اشاره کرد.

Пікірлер: 5
@nasa1904
@nasa1904 Жыл бұрын
تشکر
@shaaparakr.d.8436
@shaaparakr.d.8436 Жыл бұрын
👏👏👏🙏🏻👌🏼🥰🥰
@alibdb3118
@alibdb3118 Жыл бұрын
این حجم تبلیغ چیه گنجوندین‌ تو ویدئو اخه
@NaserHekmat
@NaserHekmat 5 ай бұрын
یهودی بودن نژاد نیست عزیز. همانطور که مسلمان بودن نژاد نیست. مذهب نژاد نیست. باور فردی را نمی توان جزو مظاهر نژادی حساب آورد.
@kiarashkhodadoostan
@kiarashkhodadoostan Жыл бұрын
برتا چقدر سوسول بوده
ПРИКОЛЫ НАД БРАТОМ #shorts
00:23
Паша Осадчий
Рет қаралды 5 МЛН
تاریخ فلسفه از آغاز تا اکنون | فلسفه به زبان ساده
1:13:07
PHILOSOPHY STATION (ایستگاه فلسفه)
Рет қаралды 92 М.
پرگار:  زیگموند فروید
54:32
BBC Persian
Рет қаралды 204 М.