Ik nader de 60 en tot nu toe heb ik nog maar 750.000 euro gespaard voor mijn pensioen. Alsjeblieft, wie kan manieren voorstellen waarop ik dit geld kan laten groeien en het mogelijk kan verdubbelen binnen een jaar en zelfs na pensionering.
@LunaFodenАй бұрын
Er zijn veel manieren denk ik. Hoewel ik denk dat dit soort problemen een professionele oplossing vereist.
@PeaklyWrightАй бұрын
Ik ben het met deze dame eens, ik stond in soortgelijke schoenen als de jouwe, ik wilde mijn spaargeld van 425.000 euro 4 jaar geleden heel graag verdubbelen. Ik maakte een paar domme fouten en verloor bijna de helft. Vervolgens heb ik contact opgenomen met een CFA en zij heeft het hele verhaal veranderd. Op dit moment staat mijn saldo op 966,00 euro, ik ben eigenlijk miljonair.
@JacksonTosh-i8tАй бұрын
@@PeaklyWright oh jee, dit is echt indrukwekkend. Kunt u mij doorverwijzen naar uw financieel adviseur? Ik zou zulke geweldige prestaties op mijn fondsen kunnen gebruiken.
@PeaklyWrightАй бұрын
Ik werd begeleid door Elizabeth Colleen Nurre, die algemeen wordt erkend vanwege haar competentie en expertise op de financiële markt. Ze heeft een grondig inzicht in portefeuillediversificatie en is dat ook gezien als een autoriteit op dit gebied.
@AlbertoAlejandro-g1eАй бұрын
Ik heb haar net gegoogled en ik ben erg onder de indruk van haar referenties; Ik heb contact met haar opgenomen omdat ik alle hulp nodig heb die ik kan krijgen. Ik heb net een gesprek gepland.
@xmelseru2 ай бұрын
Dit is een gesprek waar ik als MKB ondernemer enorm veel aan heb. Vaak vind ik die 'ondernemersverhalen' wel interessant om naar te kijken, maar missen ze inhoudelijk informatief wat. Hier heb ik een aantal dingen van opgestoken die ik ook echt in mijn situatie zou kunnen toepassen. Bedankt!
@overdevloerbij2 ай бұрын
Goed te horen. Voor de rest veel kijk plezier op ons kanaal.
@leermeer-nu2 ай бұрын
Iemand die weet waar hij het over heeft. Mooie en duidelijke uitleg.
@overdevloerbij2 ай бұрын
Zeker weten. Thijs legt het heel duidelijk uit.
@steven15782 ай бұрын
Erg interessant en leerzaam, nodigt ook uit om te kijken waar ik zelf kan besparen!
@overdevloerbij2 ай бұрын
Goed te horen. Is juist onze insteek met dit filmpje.
@ooCBBoo2 ай бұрын
Indien je kinderen hebt is het extra waardevol om een (extra) pensioen beleggingsrekening te hebben. Zoals hij aangeeft mag je de inleg van je inkomen aftrekken, maar de toeslagen worden berekent op je belastbaar inkomen(dus na aftrek inleg). Hierdoor ontvang je meer kinderopvangtoeslag voor je kinderen en betaal je zelf een stuk minder netto. Scheelt veel zodra je inkomen boven modaal is. Met het schenken aan je kinderen kan je het beste ook zo vroeg mogelijk beginnen, jaarlijks kan je een bepaald bedrag belastingvrij schenken, zelf leg ik dit dan weer in op beleggingsrekeningen op naam van de kinderen. In mijn geval bouwen ze vermogen op wat ik anders aan belastingen zou betalen. Als je hier vroeg mee begint hoeven ze geen zorgen te hebben over het kopen van een huis. Heb zelf bij een grootbank gewerkt voor vermogende particulieren en bedrijven, daar is deze kennis overal bekend. Maar je hebt hier al snel voordeel in ook als je wat minder verdient.
@mervan872 ай бұрын
Heel Duidelijk, mijn voorkeur heeft DEGIRO voor het pensioen.
@overdevloerbij2 ай бұрын
Snap ik. Lekker overzichtelijk.
@netherlandsu12332 ай бұрын
Goed verhaal, leuk interview.
@overdevloerbij2 ай бұрын
Dank voor je compliment. Veel kijk plezier op ons kanaal Over De Vloer Bij
@JackTrack2 ай бұрын
Dat je kosten niet mag aftrekken heeft betrekking op de Hoge Raad uitspraak m.b.t. de regeling Box3 tot 2027 (Rechtsherstel en Overbruggingswet). Vanaf het nieuwe stelsel in 2027, is er nog altijd sprake van dat je kosten wel mag aftrekken. Daar heeft de HR uitspraak niets mee te maken.
@zorrava2 ай бұрын
Wat ik me nog afvraag is dit: Hoeveel belasting betaal je in NL in totaal per jaar, dus alle belastingsoorten bij elkaar. Ik kom uit op 69% van je bruto inkomen. Maar klopt dat ook?
@s.roopram81992 ай бұрын
Zoals hij alles uit zijn hoofd kent. De Nederlandse Mike Ross!
@Mike125-v5u2 ай бұрын
Misschien ben k dat ook wel 😅 Toch weer even mans doen
@janydema60952 ай бұрын
Zeer mooi gesproken , duidelijk verhaal .
@overdevloerbij2 ай бұрын
Dankjewel Jan!
@remonk12 ай бұрын
Super gesprek
@overdevloerbij2 ай бұрын
Fijn om te lezen.
@mo-np2dm2 ай бұрын
Misschien handig om het over de schijnzelfstandigheid te hebben
@JackTrack2 ай бұрын
Iedere euro belastingbesparing van de ene persoon zal toch weer door een andere persoon (personen) moeten worden opgebracht bijv. door tariefsverhogingen. De overheid heeft nu eenmaal een bepaald bedrag nodig om zijn 'liefdadigheid' te kunnen blijven doen.
@zorrava2 ай бұрын
Echt top! Heel interessant!!
@overdevloerbij2 ай бұрын
Goed te horen. dat is de video ook.
@stfu63972 ай бұрын
Top
@overdevloerbij2 ай бұрын
Klasse!
@opperbouwmeester2 ай бұрын
We moeten niet minder belasting betalen, maar meer. Ondernemers worden teveel in de watten gelegd.
@overdevloerbij2 ай бұрын
Waar heb jij je antwoord op gebaseerd? In welke vorm worden ondernemers in de watten gelegd?
@opperbouwmeester2 ай бұрын
@@overdevloerbij Op basis van de kwaliteit van de onderneming. Goede ondernemingen zijn gewoon in staat om de wettelijke belastingdruk op te hoesten. Als je dat niet kunt is je onderneming kennelijk niet liquide.
@onlinesuperheroes23052 ай бұрын
@@opperbouwmeester Rare opmerking, want men houdt zich gewoon aan de wet en regelgeving. Het probleem is dat we in Nederland teveel regels etc hebben waardoor je soms onbewust teveel belasting betaald. Deze jongen helpt mensen navigeren door de wet en regelgeving om zo de beste keuzes te maken.
@opperbouwmeester2 ай бұрын
@@onlinesuperheroes2305 We hebben niet teveel regels, want die zijn democratisch tot stand gekomen. Ondernemers betalen niet teveel belasting, want deze belastingen zijn democratisch tot stand gekomen. Rare opmerking om een mening 'raar' te vinden. Mag wel, maar het zegt iets over het perceptieniveau van deze podcast of hoe je jezelf ook wilt noemen.
@onlinesuperheroes23052 ай бұрын
@@opperbouwmeester Je stelt dat men niet in staat is om de wettelijke belastingdruk op te hoesten. Hiermee impliceer je dat men buiten de wet treedt wat niet waar is, wat ik dus een rare opmerking vind. We hebben zeker wel teveel regels en daarmee een grote bureaucratie in Nederland, zie verschillende grote onderwerpen belasting, migratie, bouw etc. De relevantie van het argument democratie mis ik dan ook een beetje. Feit dat deze jongen en soortgelijke bedrijven geld verdienen door ondernemers te helpen navigeren door de jungle van wet en regelgeving zegt al meer dan genoeg. Jij doet net alsof men belastingontduiking doet door wat trucjes te doen.