DE CE MEDIUL ONLINE FAVORIZEAZĂ FALSUL ȘI IMPOSTURA?

  Рет қаралды 28,910

Ștefan Mandachi

Ștefan Mandachi

Күн бұрын

A revenit la Mandachi Educast şi a oferit, ca de obicei, resurse de psihologie extrem de valoroase, pentru a aprofunda subiecte precum: terapia prin scris, vindecarea (mântuirea), perfecţionismul, proiecţiile şi gelozia apărute în relaţiile dintre părinţi şi copii (pornind de la bunici), narcisismul, educaţia psiho-emoţională, impostura, descoperirea talentelor şi a vocaţiei copiilor, bucuria, bunătatea, ataşamentul faţă de animale, şansele la normalitate şi integrare ale copiilor abandonaţi.
Printre altele, pentru că invitata este doamna prof. Univ. Lavinia Bârlogeanu, iar educastul nu poate fi decât important şi dens în informaţii, ca de fiecare dată.
Dacă ţi-a plăcut, fă-l cunoscut şi trimite-l mai departe!
#psihoterapie #stefanmandachi #laviniabarlogeanu #educatie #psihoterapie
00:00 - 05:13 Terapia prin scris
Ce înseamnă să fii scriitor, despre puterea terapeutică a scrisului şi în ce măsură consideră invitata că este scriitoare. De asemenea, afli cum a apărut cea mai recentă carte scrisa de dumneaei - „Rătăciţi în labirint - chipuri ale bântuirii şi ale mântuirii” şi cum se scriu cărţile cu adevărat serioase.
05:14 - 07:35 Mântuirea
La ce se referă „mântuirea”, cum se manifestă un om mântuit şi cum facem pace cu părţile întunecate al fiinţei.
07:36 - 09:52 Perfecţionismul
Ce ascunde „perfecţionismul” şi ce ne spune doamna Lavinia Bârlogeanu pe acest subiect.
09:53 - 16:44 Impostura
Cum facem diferenţa dintre sindromul impostorului real şi cel închipuit, cum se manifestă rana narcisică şi de ce apare narcisismul. Tot aici se discută despre atenţia împărţită a părinţilor de gemeni şi cum pot percepe aceştia ce primesc de la părinţii lor.
16:45 - 19:36 Generaţiile
Cum se manifestă modul în care au fost tratat părinţii de către părinţii lor, în modul de raportare la copiii primilor. Despre legătura dintre generaţii.
19:37 - 23:35 Complexe ascunse
Dacă toţi părinţii vor cu adevărat să fie depăşiţi de copiii lor sau există şi situaţii de gelozie sau proiecţii de împlinire a visurilor destrămate ale părinţilor de către copiilor lor - se discută aici.
23:36 - 28:29 Educaţia psiho-emoţională
În ce mod ar trebui să se petreacă educaţia psiho-emoţională: în sistem educaţional de stat sau fiecare pe cont propriu. Se discută aici.
28:30 - 31:00 Iertarea
De ce se continuă învinovăţirea părinţilor, în ciuda conştientizării resurselor limitate la care au avut acces şi când este o capcană iertarea.
31:01 - 39:01 Descoperirea vocaţiei
Cum se pot descoperi talentele şi vocaţia copiilor şi modul în care se raportează invitata la propriile talente.
39:02 Bucuria şi bunătatea
Ce înseamnă să fii bucuros şi ce înseamnă să fii un om bun - se dezbate aici.
43:05 - 45:43 Animalele
De unde provine ataşamentul şi dragostea pentru animale şi ce reflectă un comportament crud față; de acestea - aici se discută.
45:44 - 49:48 Abandonul
Un fragment dedicat adopţiilor şi şanselor la normalitate şi succes a copiilor adoptaţi.
49:49 - 52:20 Soarta
Ce este soarta şi cum să ne raportăm la acest concept - se discută în finalul educastului.
Franchise Generator: franchisegenerator.ro/
Facebook - / stefanmandachi
Instagram - / stefan.mandachi
Linkedin - / %c8%99tefan-mandachi-3...
Site - www.stefanmandachi.ro/
CAIETUL VISURILOR - caietulvisurilor.ro/

Пікірлер: 92
@anabotezatu8422
@anabotezatu8422 Ай бұрын
O iubesc pur si simplu pe această doamna minunata!! A însuflețit tot acel spatiu cu esenta ei autentica.Multumim Stefan ptr ca esti "un OM bun" si ca datorită pod casturilor tale împărtăsesti cu noi atata bogatie.
@cristinacozma6955
@cristinacozma6955 16 күн бұрын
Mulțumesc cu Recunoștință! 🙏💜 "Acestei mari D-ne LAVINIA BARLOGEANU"! Ma inclin, Va respect si Va iubesc!!! Un Om Minunat, Frumos și Unic Sufletului Meu!
@ionelasavin3085
@ionelasavin3085 Ай бұрын
Ce personaj autentic și ce mult îmi place sa o ascult în contextul Mandachi. Două persoane minunate!❤
@danaalesii5183
@danaalesii5183 Ай бұрын
Doamna Lavinia Bârlogeanu, este o adevåratå profesionistå,un ocean de informatii de mare valoare,parcå nu må såturat så o ascult🌹❤️respect si admiratie totalå, la fel si pentru domnu’Stefan🫡🙌😘voi citi cartea, multumim.🙌🤗
@valentinaniculici9709
@valentinaniculici9709 Ай бұрын
Poți să te bucuri Ștefan, pentru că prin intermediul podcast-urilor tale ,cel puțin eu am ajuns să conștientizez multe lucruri despre ființa mea,și pentru asta o să-ți fiu veșnic recunoscătoare 🙏. Dumnezeu să te binecuvânteze pe tine și cei dragi ție ❤.
@adinacosma7130
@adinacosma7130 Ай бұрын
Am citit cartea "Rătăciți în labirint" și am dat-o mai departe spre a fi citită. Sunt pasaje mai greu de parcurs în ea, nu tocmai prietenoase cu o minte mai puțin erudită (ca a mea). A trebuit să arunc un ochi peste mitologie, prin anumiți termeni din psihologie, ca să prind măcar superficial unele idei. Ce vreau să spun, este să nu renunțați dacă vă este greu pe alocuri, și să parcurgeți cartea până la capăt pentru că merită. M-am conectat cu unele întâmplări, m-am regăsit în unele trăiri, am plâns, am înțeles și am învățat. Nu știu cum aș fi perceput cartea dacă nu aveam o admirație atât de mare pentru autoare, pe care am descoperit-o în podcasturile de pe youtube. ❤ Cred că e bine să cercetați întâi partea online, ca să vedeți autenticitatea care stă în spatele cărții.
@roxanaiesanu8817
@roxanaiesanu8817 Ай бұрын
PERFECT de acord!!❤
@schmideb
@schmideb Ай бұрын
Și eu am cumpărat cartea și am citit o dar am fost dezamăgită pt că e foarte greu scrisă deci nu e pt oameni " normali" cu asta mă refer e grea în termeni grei deci nu pt un cititor obișnuit. Nu e critică dar cine vrea să cumpere cartea trebuie să știe când doamna autor în emisiuni etc vorbește pe înțelesul fiecăruia dar cartea nu e așa.
@coyoteugly8446
@coyoteugly8446 Ай бұрын
@@schmidebCe inseamna termen greu?
@vibes811
@vibes811 Ай бұрын
La fel ❤
@ramonagherghe
@ramonagherghe Ай бұрын
Perfect de acord!
@carmenm3593
@carmenm3593 Ай бұрын
Fantastic! Foarte interesant videoclip! Felicitări Ștefan și mulțumiri invitatei pentru bogăția de trăiri pe care le insuflă și pentru autenticitatea dialogului !
@PaulaMatelda
@PaulaMatelda Ай бұрын
Ascultandu-i vocea, noi toti ne intoarcem in timp si gasim o mama blanda. Ne rupem de realitatea interioara si cream un ambient nou si sigur. Iata secretul conexiunii in terapie. Si daca dureaza in timp, se poate regla trecutul. De aceea e atat de iubita doamna. Ar fi necesare ore saptamanale de terapie prin videouri. Insa alti terapeuti ar ramane fara job. Superb. ❤ Si intrebarile, si raspunsurile. Dar mai ales vocea, timbrul si emotia doamnei Barlogeanu. ❤
@karatekana
@karatekana Ай бұрын
Nu mă satur ascultand-o pe doamna doctor , mulțumesc Ștefan pentru acest podcast . 🔝❤🔝
@cameliacosnita6799
@cameliacosnita6799 Ай бұрын
Lăcuiesc la Roma și tocmai am primit cartea în urma unei comenzi făcute în România.Abia aștept să o citesc.Mulțumesc doamnei profesor!Mulumesc Ștefan cu multă recunoștință,pentru că datorită podcast-urilor făcute de tine am cunoscut-o pe această doamnă minunată!🙏
@angelicadraghiceanu3613
@angelicadraghiceanu3613 Ай бұрын
Of, mult prea scurt ! Dar va mulțumesc !❤❤❤❤❤❤❤
@cristinaioan1730
@cristinaioan1730 Ай бұрын
Vă urmăresc cu respect! Intru, ies din labirint-ca fiecare! Important e să il conștientizez! Exercitiul constant al conștientizării e necesar! Nu e de trecut in proiectul didactic, dar rolul de educator e și acela de a-l face pe cel in formare să fie conștient de menirea sa de a sălășui cu spor ( pentru sine și cei din jur) în propria viață! Pentru asta e nevoie de exercițiu conștient de observare, de atitudine, de acțiuni! Repet, cred că școala o poate face intr-o măsură oarecare (nu total), dar nu in dihotomie cu familia/cu societatea! Tulburarea apare când reperele oferite - antagonice/ antagonizate (voit/ inconștient) - nu sunt in congruență ! Educația fiecărui individ - de a se privi pe sine, de a se raporta onest la sine, la ceilalți- e importantă! Parafrazând, nu poți fi un profesor suficient de bun dacă elevul nu te lasă! Tu nu il abandonezi, mergi cu viteza potrivită momentului, dar ce dans pe sârmă e să armonizezi timpii (rodnici, morți) cu programa! Nimeni din exterior nu înțelege! Iar măiestria inconștientă vine in timp, tot prin exercițiu conștient! (Culmea, atunci statul român spune -prin modul in care te răsplătește pecuniar - că tu nu ești o valoare pentru el; e altă discuție, care poate întinează, dar care e parte a contextului vieții noastre)!
@Eu31_19
@Eu31_19 11 күн бұрын
Copiii au nevoie să fie văzuți atât. O dată ce sunt văzuți în frumusețea lor va fi ușor pentru pedagog. Trebuie să arăți ca ești și de partea lor și uneori și să îi sfătui cu ton blând și bun. Trebuie să fii ferm. Din păcate noi nu știm cum să fim ferm și blânzi! Noi suntem în extreme ori vulcanici ori luăm poziții de victime care nu știu ce să facă …. Noi avem mult de învățat la nivel de comportamente! La nivel de evoluție emoțională!
@CarinaAbramovic-sh8ej
@CarinaAbramovic-sh8ej Ай бұрын
Mulțumesc Stefan si Lavinia. ❤️🤗
@sandac6602
@sandac6602 Ай бұрын
Multumim Stefan pentru tot ceea ce faci ! Invitati deosebiti si muulta informatie utila! Multa sanatate!!!
@nicoletajauca11
@nicoletajauca11 Ай бұрын
Multumesc cu recunostinta Doamnei Profesoare si Domnului Avocat pentru ca si-au dat voie sa-si parcurga traseul initiatic si acum ne vorbesc si noua de perspectivele Domniilor Lor!
@marianaromslo5045
@marianaromslo5045 Ай бұрын
Multumesc , 🙏🍀
@user-wy1pt6nj7d
@user-wy1pt6nj7d Ай бұрын
Există în lumea asta şi copii care, fiind abandonați au devenit oameni buni,educați şi nu şi-au pierdut firea trecând prin greutățile vieții! Mulțumesc🙏
@valentinaniculici9709
@valentinaniculici9709 Ай бұрын
Ce frumos, doamna Bârlogeanu din nou 🥰,vă mulțumesc cu recunoștință ❤.
@iulianachi1859
@iulianachi1859 Ай бұрын
Cântați foarte frumos, doamna profesor! Am cumpărat cartea dv., o voi citi. Felicitări și va mulțumesc! ❤
@roxanabadragan7474
@roxanabadragan7474 Ай бұрын
Multumesc 😊pentru munca depusa ❤am un sentiment de recunostinta❤pentru modul sincer de expunere 😊vulnerabilitate ❤Experienta expusa 😊ajuta procesul nostru de maturizare❤Fiti binecuvantati❤
@user-tr3ek7wn4m
@user-tr3ek7wn4m Ай бұрын
Mulțumesc!
@ninarotaru5146
@ninarotaru5146 Ай бұрын
Doua persoane minunate❤ si sunt foarte multumita ca am reusit sa vad acest podcast unde ati vorbit despre animalute la care ma regasesc total ca tine Stefan, pling si tremur cind vad atita suferinta la animale si stiu ca nu pot sa le ajut pe toate din toata lumea....cind vin acasa si gasesc aceste pisici si catel ca ma intimpina cu atita bucurie ma incarca la maxim❤, si sunt la fel de recunoscatoare ca insfirsit ati vorbit si despre copii adoptati, noi am adoptat o fetita minune din Romania❤ care pur si simplu a umplut inimile si casa noastra❤ar fi minunat daca r mai fi aceste podcasturi despre copii adoptati discutate cu asa specialisti minunati❤ Multumesc Stefan si mult noroc, succesc in tot ceea ce faci sa dea domnul sa se umple lumea de oameni ca tine❤
@anamariaanamaria2542
@anamariaanamaria2542 Ай бұрын
Mulțumim mult !❤
@ruxandragrigoriu8033
@ruxandragrigoriu8033 Ай бұрын
Mulțumesc ❤
@irenem338
@irenem338 Ай бұрын
Stimată doamnă sunteți superb de profundă și aveți o umanitate la superlativ. Recunoștință! 🌞💟🔥
@Cameluta2007
@Cameluta2007 Ай бұрын
Multumesc. 🤗
@rodicaapan2371
@rodicaapan2371 Ай бұрын
Felicitari!
@llucart5943
@llucart5943 Ай бұрын
Vă ador!!!!!
@elenasuman5822
@elenasuman5822 Ай бұрын
Frumos ! ❤
@noname2day394
@noname2day394 Ай бұрын
Asa mi a spus si mie mama... O sa mori de foame daca te faci pictorita. Mi au dat lacrimile cand ati spus. Ani mai tarziu cand am intrat intr o depresie m am apucat de pictat si intra devar nu castig din asta decat ca un venit in plus, uneori.imi dau seama de ce mi a spus asta insa mi as fi dorit sa am curaj mai devreme sa pictez si sa vand ce pictez. Acum fiica mea are inclinatia asta si i am explicat toate variantele posibile care pot rezulta din aceasta pasiune insa o voi lasa pe ea sa aleaga
@monicadragan6837
@monicadragan6837 Ай бұрын
Foarte fain ați spus! Am o amica care mult mai târziu a început să picteze și chiar a reușit să se perfecționeze insa trăiește din meseria ei de baza,contabila! Nu are niciun alt suport financiar de nicăieri încât să și permită doar sa picteze. In ce privește ce a spus invitata " poți să faci cu resursele tale tot ce ți dorești în viața " e cumva idealist,iese prea puțin,planul financiar contează să tot faci ce ți mai dorești( susținere intra aici spre exemplu) și apoi sunt niste alegeri esențiale în viața și timpul nu e in favoarea noastră,carierele mereu de succes au adesea impact in viața personală ,de familie ,nu i facil să le susti pe ambele și mai ales fiind femeie și mama,după venirea copiilor chiar nu mai poți face tot ce vrei în viața că ai deja niste alte responsabilități ,poți să evoluezi,sa crești dar nu poți investi numai în a.ti găsi mereu și mereu alte talente la nivel de performanta ,nu vorbim de ce numim amatorism.
@marianareidel3613
@marianareidel3613 Ай бұрын
Mulțumesc! Nu mă mai satur oameni buni sa va ascult.
@LuciaMoldovan-nv5ww
@LuciaMoldovan-nv5ww Ай бұрын
Te-ai gandit vreodata de unde vine dorinta asta arzatoare de a ajuta si educa oamenii? Chiar asta este intentia ta sau validarea din fraza: Multumesc pentru podcast! Esti un om bun! este atat de puternica incat te face sa nu vezi ce se intampla de fapt in sufletul tau? Te-ai intrebat vreodata: Ce va umple golul? atunci cand acele cuvinte nu vor mai fi indeajuns? Nevoia ta de a te implica in atat de multe proiecte nu este de fapt o fuga de propriile trairi? P.S. asta am remarcat eu, sper sa ma insel, tu esti singurul care stie daca e asa sau nu.
@beatrice6209
@beatrice6209 Ай бұрын
Superb❤
@zuzandreeazuz2739
@zuzandreeazuz2739 Ай бұрын
La începutul interviului spuneai ceva despre tine și perfecționism....sunt la fel ca tineeee😊
@schmideb
@schmideb Ай бұрын
Cartea am cumpărat o și eu și am citit o de asemenea. Comparativ cu' cum vorbește doamna in emisiuni e mult mai greu de înțeles, nu este o carte care e ușor de înțeles pt fiecare. Eu am fost dezamăgită pt așa m am bucurat și cunosc termeni de psihologie etc dar nu sfătuiesc să fie cumpărată de oricine. In emisiuni doamna vorbește pe înțelesul multora din noi, cartea însă nu e așa. Nu e o critică, doar un sfat .
@constantaneagu2489
@constantaneagu2489 Ай бұрын
Bună Ștefan , te rog o întrebare pertinentă ptr minunata ta invitată este o femeie,o mamă, un suflet superb o simt înlăuntrul meu da bine în fine , așa cum spuneam, am o întrebarea ptr ea și anune : Este normal ca , bucuria maximă la mine să se manifeste prin plâns și aceasta este cât se poate de explozivă uneori . Și ptr aceasta nu -mi rămâne decât să-ți spun un sincer mulțumesc ,mult respect și recunoștință energiei tale ptr toată munca depusă și dispusă aproapelui tău,viață lungă și iubire îți doresc dragul meu drag😊❤😊 .
@liliananikiteanu7900
@liliananikiteanu7900 Ай бұрын
D-na prof. Lavinia Bârlogeanu: OM frumos pe dinafara si pe dinăuntru❤ Ne zidește ȘI prin exemplul personal! Multumim!❤ P.S. Ar fi posibil sa dublați timpul emisiunii, cand o invitati pe d-na prof. Bârlogeanu?
@anacaia806
@anacaia806 Ай бұрын
În acest demers unde este credinta in Dumnezeu care este Autorul Vietii?Cand omul are credinta in Dumnezeu si este in SfBiserica prin SfTaine SfBotez,SfSpovedanie, SfÎmpartasanie va face o persoana impinita prin iertarea care vine prin Sf Taine in Hristos!Felicitari pt emisiune.D-nule Mandachi invitati un preot calugar ortodox sa impartaseasca din trairea sa cu Hristos!Hristos a Înviat!Bucurie la toata lumea!Doamne ajuta!🥰💝🙏
@schmideb
@schmideb Ай бұрын
Noi putem schimba ❤
@Oanaabcdefg20
@Oanaabcdefg20 Ай бұрын
Respect pentru invitata dvs
@simonabegligiu290
@simonabegligiu290 Ай бұрын
@vibes811
@vibes811 Ай бұрын
Prea scurt...vreo 3- 4 ore ar fi superb
@anamariajalba9335
@anamariajalba9335 Ай бұрын
nahhhhh.
@christinekami8334
@christinekami8334 Ай бұрын
❤❤❤
@vibes811
@vibes811 Ай бұрын
❤multumim
@violetaailioaiei5077
@violetaailioaiei5077 Ай бұрын
Bună ❤
@valentinbanica5201
@valentinbanica5201 Ай бұрын
Min 49:10 . Oau. Ștefan cred ai fost șocat. Cu tot respectul pentru doamna, cum poți povesti cu asemenea detașare așa ceva. Monstros.
@wrldbeatz
@wrldbeatz Ай бұрын
Sa îți omori propriul copil pentru a se simti altul, posibil, ceva mai important, e monstruos!!! Cei doi copii ar fi putut sa devină cei mai buni prieteni, ori dintr-o teama stupida ai taiat in bucati o fiinta, la propriu! A doua familie e exemplul perfect. Ambii copii, atat cel biologic, cât și cel înfiat, s-au împăcat foarte bine.
@lucianmalofi6563
@lucianmalofi6563 Ай бұрын
Lipsa sonor
@slothrop4751
@slothrop4751 11 күн бұрын
Lavinia is the GOAT
@galinagalinagalina1011
@galinagalinagalina1011 Ай бұрын
Avem raspuns in Basic Instructions Before Leaving Earth: deci, Dumnezeu a adus in fata Lui Adam mai intii animalele 2 cite 2 si examina pe Adam pe cine va alege ca ajutor si a vazut ca nu a gasit nici unul compatibil….Adam nu stia ca Eva era nu in afara, era chiar in lautrul lui, doar ca el trebuia so aduca in realitate prin vis , so plamadeasca 😊
@coyoteugly8446
@coyoteugly8446 Ай бұрын
Bun de ascultat, așa, de seară. ❤
@marianareidel3613
@marianareidel3613 Ай бұрын
Cartea o putem cumpăra de ex. In Germania de pe Amazon.
@emilianracolta7342
@emilianracolta7342 Ай бұрын
super interesant, ca o invederare a eminenței Doamnei Prof. Lavinia Barlogeanu ce, oricand, oriunde, oricum, ni se daruie in integralitate, cu exemple și sfaturi de a iesi din labirinturile noastre, carora eu le zic hatisuri existentiale! - De ce? - Deoarece Dumnezeu, Creatorul Unic, i-a dat lui Avraam, parintele multor popoare, un mesaj, de genul (desi fiecare il avem diferit printre patternurile noastre) : tu si toti cei ca tine sunteti (si) ca niste berbeci prinsi prin coarne in hatisuri, existentiale, create special … pt coarne … atestand ca sunteti mult mai mult … si asa aveti scopul de auto-intregire in Creatie, instant, deci numai de la sine, prin sine, pt sine, asa zisa mantuire, bine mentionate in podcast! Doamna Lavinia Barlogeanu intareste acest pattern Divin, folosind termenul labirinturi in loc de hatisuri …si poate crea de la Sinele dumneaei intreteseri informale si emotionale cu o acuratete exceptionala … metamorfozate pt a ne fi utile tuturor… - De dragul dialogului eu consider ca intregirea/ mantuirea exista in noi, de cand lumea, din inainte … de toti vecii… si invederez acest fapt prin schimbarea perspectivei, adica, de a face observatii din perspectiva intregului, CA INTREG, TOT SI NIMIC, asa cum exista in INSEPARABILITATEA Creatiei Creatorului Unic, nu din perspectiva omului, ce se auto-separa, instant, de la sine, de Creatie .. si rataceste …prin hatisuri create ca realitati proprii de subconstient (multe sine de parti separate, divers -intretesute pt absolut), devenit, din nimic, enorm, datorita constientului inter - relationat cu inconstientul (sinele nostru intregit)! Fiind vorba de absolut, numai de absolut, orice separatie impune instant prin omniprezenta si prezent continuu, ca fiecare entitate separata sa devina absoluta ca singularitate si numai prin absolut sa se integreze ca intregire in Creatie. Nu trebuie sa ne mire astfel: - discutiile .. fara sfarsit … tip political correctness; - stiintele separate de campuri ce nu pot fi unificate; - bolile si incercarile altora de a le repara; - mediile care promoveaza falsul, impostura; - curentele tip turme umane, gen Woke, ca treziri constiente prin realiati ce ne mint fiind in fapt hatisuri auto-blocante; - otravirea si distrugerea Terrei prin nefirescul de a vrea sa fie EA ca noi, nu noi ca EA intai si apoi ca EL, desi-i suportul absolut biunivoc al trupurilor noastre terrane inseparate de toate cele terrane, pt a putea fi suport al Viului absolut; - că toate conceptele, indiferent, gen: litere, cuvinte, etc. chestii vizibile si invizibile cioplite de noi, in noi, pt a fi creatiile noastre, facute sau preluate, au in sinele lor fundamentul patternului unic absolut: creatorul (oricare) se contopeste integral prin fiecare dintre creatiile sale (orice, de oriunde, de oricand, oricum, oricat, instant, atat prin omniprezenta ce da omnipotenta, cat si prin prezentul continuu care da iluzia omnipotentei). De aici se poate desprinde ce este omnipotenta Creatiei, ca Viu absolut, de a fi: orice, oricum, oricand, oricat, oriunde, omniprezent. Inselaciunea de a crede ca suntem ceva, undeva, cândva, câtva, cumva, in forme precis quantificate, ne este data de creier ce le arhiveaza extrem de precis, ca acestea (nu ca TOT in adevarul absolut) pt. a le folosi in viitor pt a ne proteja trupul si batatori calea auto-mantuirii … folosindu-se de stari ... excelent descrise de : Emil Strainu - Generalul rus (KGB - FSB) Dimitry Fonareff - in cartea PSIHOTRONICA & METACONTACTUL - editura Prestige - 2017. info: 1. ” :pg 208 - 209 „psihologia actuala face distinctie intre doua tipuri de perceptie a realitatii de catre om: senzorial (constient) si subsenzorial (inconstient), unde informatia este asimilata ocolind constiinta. Mai mult decat atat, informatia prezentata in regim de perceptie subsenzoriala este asimilata de om cu o eficienta care depaseste de mii de ori norma obisnuita. Savantii explica acest lucru prin faptul ca aproximativ 97% din activitatea psihica a unui om obisnuit se desfasoara la nivelul subconstientului si doar 3% - la nivelul constientului. Informatia genetica poate fi transmisa la distanta. Molecula ADN poate exista sub forma unui camp! Un simplu exemplu de transmitere a materialului genetic: patrunderea in organismul nostru a unor virusi, ex. cel de tip Ebola.” Sau; pg. 205 „Procesul de traducere a informatiei din subconstient in constient reprezinta unul dintre cele mai importante momente care asigura finalitatea completa a intregului proces de prelucrare psihica. Pentru atingerea acestui scop este nevoie de studiere prealabila si de prelucrarea obiectului de influentare, dat fiind faptul ca, in sistemul ierarhic de structurare a aparatelor notionale ale omului se disting mai multe tipuri de percepere a informatiei subconstiente. Cele mai numeroase si mai raspandite forme de gandire , la nivelul subconstientului, sunt organizate dupa principiul formarii in subconstient a unor constructii ilogice perceptibile si care sunt resimtite la nivelul unor forme primitive (primare) de satisfactie instinctiva. Intreaga paleta de semnale care ajung in subconstientul majoritatii oamenilor se imparte in functie de prioritatile perceptiilor organismului fizic. Acestea sunt semnale care vin din subconstient si care sunt resimtite la nivelul constientului, ca: a - Satisfactie - senzatie subconstienta, obtinuta in situatia trecerii organismului prin categorii constiente: satietate, caldura, liniste, relaxare; b - Bucurie - senzatie subconstienta, obtinuta in cazul unei reusite, al unei victorii, la finalizarea unei lupte constiente; c - Frica - sentiment subconstient foarte puternic, provocat de experiente constiente in situatii extreme, in manifestari violente de forta, de evenimente cu caracter subit, neasteptat, boli. Nu mai este un secret faptul ca una dintre tehnologiile actuale de control consta in manipularea narcoticilor usoare cu scopul de a suprima activitatea sociala. Ca de ex. Alcoolul. In rezultatul rezultatul incurajarii unor asemenea metode de manipulare, populatia, aflata sub influenta narcoticelor sau a alcoolului devine in principiu inerta si ... controlabila”
@coyoteugly8446
@coyoteugly8446 Ай бұрын
Interesant. Carte adăugată în colecția personală.❤
@tvr9757
@tvr9757 Ай бұрын
Mandache si profesionalismul....
@silviafloca6875
@silviafloca6875 Ай бұрын
Ne bucurati ,bucurati-va!!!!
@cristianmihai4818
@cristianmihai4818 Ай бұрын
Tocmai el sa faca puna intrebarea asta? bai nene...
@georgepetrescu9675
@georgepetrescu9675 Ай бұрын
Nu regasesc titlu in continut !!!
@porables
@porables Ай бұрын
Mai vreau sa cante putin, am simtit ceva frumos in vocea ei
@elaeli4527
@elaeli4527 Ай бұрын
Intrebare: dacă partenerul nu are curajul să îi spună în fată mamei sale ce are de zis, dar vorbește urât cu partenera, asta nu arată că practic iar spune mamei lui?
@ymuran
@ymuran Ай бұрын
De cele mai multe ori probabil este cum zici tu insa nu o folosi ca scuza. Faptul ca nu are respect , subinteleg, fata de mama lui si asta se rasfrange asupra oricarei femei din viata lui, nu inseamna ca tu, pe motiv ca l intelegi, trebuie sa accepti acest tratament. Ii poti arata unde si cum greseste dar daca nu devine constient de faptul ca greseste.....nu va intelege nimic si te chinuie si pe tine si pe el
@elaeli4527
@elaeli4527 Ай бұрын
@@ymuran mulțumesc!
@Eu31_19
@Eu31_19 11 күн бұрын
@@ymuranaveți dreptate. Aici este vorba și de limitele persoane și de cat putem accepta. Trebuie menționat ca nu îți place aia și aia și impus limite personale!
@Eu31_19
@Eu31_19 11 күн бұрын
Din păcate dacă el are tiparul acesta reactiv și se comportă urat, arată ca funcționează din zona părinților lui, sau a mamei cum s-a comportat ea cu el. Soluția: Ori el conștientizează citind și discutând ori mergând în terapie… iar în terapie începi să te schimbi în bine, și ușor ușor renunți la mecanismele de adaptare/supraviețuire dobândite de alungul anilor să poți supraviețui în fața părinților…. Dar trebuie deschidere, conștientizare, acceptare ca se manifestă dintr-o zonă toxică, și lucrat mult cum să își expună nemulțumirile în vorbe și nu în manifestări…
@luciacernea1870
@luciacernea1870 Ай бұрын
AZNAVOUR .
@silviaionescu9113
@silviaionescu9113 Ай бұрын
Lipsa sonor 😢
@valedumitrache
@valedumitrache Ай бұрын
Nu e. Se aude perfect.
@anamariajalba9335
@anamariajalba9335 Ай бұрын
dap sunt fiul mamei mele de 9 ani morr (voi intelegeti si eu dar ma plictusescc😅) De ce titlul e fals fata de videoo?Adica titlul este daspre online dar videoul nu estte (nu am ABSOLUT nici o treaba ca sa nu continui sa scriu in acest comentariu pana mor)
@mateicaldarus301
@mateicaldarus301 Ай бұрын
🤌🤌🤌
@caloianumarian
@caloianumarian Ай бұрын
să vorbească despre “fals și impostură” un impostor?!?😂
@anamariajalba9335
@anamariajalba9335 Ай бұрын
wat
@renelovemetal
@renelovemetal Ай бұрын
De ce e necesar ca un profesor universitar sa aibe alura de diva? Ce invatam din asta?
@Emmsiiiiiiii
@Emmsiiiiiiii Ай бұрын
Ca este o doamna eleganta, iubitoare de frumos. Eu sunt topita sa o vad mereu atat de ingrijita 🥰🤩 cred ca face asta din respect si iubire si de sine , dar si de publicul ei , cei care o urmarim 😌
@lumi8748
@lumi8748 Ай бұрын
Ar trebui sa te intrebi de ce o invidiezi atat de mult 😂
@renelovemetal
@renelovemetal Ай бұрын
@@lumi8748 cred ca trebuie sa merg la psiholog 😂😂😂
@Eu31_19
@Eu31_19 11 күн бұрын
Ca este în energie feminina sănătoasă autentică, se vede din manifestare și probabil se regăsește în această îmbrăcăminte, mai înspre eleganță!
@AnicaStancu-hw1vz
@AnicaStancu-hw1vz Ай бұрын
Buna' seara ,fyynze umane , oportonytatea a'my ofera' remerytul meu , sygur ma'yne ascult mesajele de asta'zy nam reusyt ,numise va lua ferycirea cu pers.dragii,ferm convynsa',remulzumyryy 🫶🫶
@martaagoston8138
@martaagoston8138 Ай бұрын
Mulțumesc ❤
@iulianadeliaandrei4935
@iulianadeliaandrei4935 Ай бұрын
@adaia7
@adaia7 Ай бұрын
🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍
@marilenaalexandru8976
@marilenaalexandru8976 Ай бұрын
LAVINIA BARLOGEANU: CÂND IUBIM PE CINEVA, NU ÎL FRAGMENTĂM
23:12
Intervievista
Рет қаралды 31 М.
PINK STEERING STEERING CAR
00:31
Levsob
Рет қаралды 22 МЛН
1 класс vs 11 класс  (игрушка)
00:30
БЕРТ
Рет қаралды 4,2 МЛН
We Got Expelled From Scholl After This...
00:10
Jojo Sim
Рет қаралды 56 МЛН
Which one is the best? #katebrush #shorts
00:12
Kate Brush
Рет қаралды 25 МЛН
Legătura subtilă dintre dinți și suflet cu ​Dr. Cristina Obreja
1:10:41
Regăsirea masculinității pierdute | Lavinia Bârlogeanu
44:01
Editura Herald - www.edituraherald.ro
Рет қаралды 34 М.
De ce să plătesc eu păcatele strămoșilor? - Prof. Dr. Lavinia Bârlogeanu, psihoterapeut
26:07
Realizator Mirela Vasadi Blasius
Рет қаралды 140 М.
Lavinia Bârlogeanu - Despre Jung, umbrele si luminile din noi
29:49
Mirel Bran RFI
Рет қаралды 40 М.
Rușinea - mitologie și arhetipuri - Lavinia Bârlogeanu
25:55
Editura Herald - www.edituraherald.ro
Рет қаралды 19 М.
PINK STEERING STEERING CAR
00:31
Levsob
Рет қаралды 22 МЛН