De ce un narcisist revine iar si iar?

  Рет қаралды 18,972

Vindecarea Sufletului Mariana V

Vindecarea Sufletului Mariana V

Жыл бұрын

Te întrebi dacă despărțirea de narcisist va fi definitivă?
Adevărul este că tu decizi dacă s-a terminat, dar există câteva lucruri pe care le putem învăța și înțelege de ce un narcisist revine după ce te-ai despartit.
Aici voi descrie de ce un narcisist se întoarce după despărțire, dar și greșelile făcute de tine, eliminândule vei pune totul la timpul trecut.
CONSULTAII 💥 one & one 👇
Pentru consultatii: marianav.soulhealer@gmail.com
Inscreri la webinarii gratuite: tinyurl.com/marianavsoulhealer
Instagram: marianasoul...

Пікірлер: 107
Luminita Dragota
Luminita Dragota 5 ай бұрын
Mulțumesc frumos!F util podcastul.!Va urmăresc în continuare!Toate cele Bune vi le doresc!Crăciun plin de lumina și bucurii va doresc!
Mariana Iuhas
Mariana Iuhas 10 ай бұрын
Multumesc cu recunostinta, sa fii binecuvantata!!!🙏🙏🙏😘💐
Cami Cami
Cami Cami Жыл бұрын
Bună ziua , Doamna , da asta vreau sa știu, am stat cu cineva, în perioada aceasta am tot stat aproximativ 1 an și ceva , dar el pe lângă mine , mai avea o relație la distanta....eu am aflat după 5...6 luni explicația lui a fost ca este o femeie din trecut ....ne-am împăcat de 5 orii ....ba la mine....ba la ea ...și tot asa .....m-am împăcat a 5 oara cu el ...după care am ajuns sa nu mai avem unde sta , și la un moment el mi-a întors spatele, și mi-a spus lucrurii urate ...ca el a stat cu mine doar de plictiseala și sa nu fie singur , și ca de fapt el pe ea a iubit-o și o iubește în continuare.......și nu am putut sa înteleg acele mesaje a vrut sa se răzbune.??..Apoi am întrebat de ce te-ai întors mereu și nu ai rămas alături de ea ? ...Da mi-!a făcut multe rău și în preajma mea era forte posesiv și agresiv.......apoi mi-a spus ca el când se culca cu mine se gândea la ea , .Și mi-a dat de înțeles ca era agresiv din cauza eii cu mine .....a spus ca a realizat ca pe ea o iubește......dar menționez ca în urma cu câteva zile ma dus ma mama lui, și îmi făcea scandal și din vorbe , și îmi spune-a sa nu ii greșesc .și voiam sa știu, poate un om ajunge la asa ceva ....sa fii agresiv pentru o alta ??? Exact asa ba ma arunca pe mine apoi se duce la ea...și apoi o blochează pe ea .....Dar durerea mea este cum sa te porție urate sa lovești sa fii extrem de agresiv ....nu îmi pot explica exista oamenii asa care pot face asta , sau cu cine am avut eu de aface ? Schizofrenic , este obsedat de aceea femeie și atunci de ce se întoarcea la mine ? Simt ca nu mai am încredere deloc în mine
Vindecarea Sufletului Mariana V
Vindecarea Sufletului Mariana V Жыл бұрын
Comportamenteke digera dar in principiu au același comportament iar asta se întîmplă atunci cind pui întrebări sau nu esti de acord cu decizia lui. Sti cum este " JUCATORII POT FI SCHIMBATI DAR REGULA JOCULUI RĂMÎNE ACEASI"
Miha
Miha 7 ай бұрын
In realitate nu se iubeste decat pe el. Te-ai gandit ca atunci cand se supara pe ea, ii spunea aceleasi lucruri care le-ai auzit de la el? Narcisistii sunt duali, falsi si incapabili de iubire! Ei se joaca cu sufletele, iar pe urma le calca in picioare si oricate relatii ar avea nu sunt fericiti fiindca nu au invatat ce este iubirea si o confunda cu viata sexuala.
A. M. 👀
A. M. 👀 7 ай бұрын
Cum naiba ai iertat un papagal de 5X?!?🤕 🤦‍♂️
claudia
claudia 5 ай бұрын
Tänärä.frumoasä nu pot sä cred cät te a umilit. Astfel am avut eu 4 ani dublurä,,,
Adriana Croitoru
Adriana Croitoru 8 ай бұрын
Am urmarit cu interes postarile tale despre comportamentul narcisit.
Ana Veres
Ana Veres Жыл бұрын
Va rog spuneți -imi așa caz daca mai exista ,pt că acest om care în tinerețe după 2 luni după ce eu m-am mutat in apartamentul meu și pina atunci nu mă cunoștea de și ne vedeam pt că stătea în cartier și nu mă bagă în seamă și la analize pt angajare acolo venea să spună că ne cunoaștem din vedere și sa ținut după mine din momentul acela și după 2 luni a vrut să ne căsătorim că el vrea copii că colegii lui de liceu multi au familie fără să -mi spună o dată că mă iubește pt că avea doar interes și știa că eu eram îndrăgostită de altcineva și tot im- reproșa și mi a spus că a vorbit cu bărbatul pt că erei atunci calculatoare cu cartela și el reparea calculatoare și sa lăudat că a vorbit cu",G"despre mine mă gândesc ce i-au spus despre mine!?Poveste la inceput tot după mine mă aștepta în fiecare zi dar fara vreo afecțiune și atunci cînd am refuzat că nu vreau sa ne căsătorim încă nu este pt mine încă momentul a început teroarea psihica cu certuri și a vrut să se mute la mine și în final am terminat cu el mai ales cînd mi-a spus la o cearta "De acum încolo va fi cum vreau eu "Deci a preluat controlul.Am crezut că sa terminat.Eu am crezut că e plecat în Germania.Nu știu dar acum ulterior realizez că cine știe de cînd face acest joc mă urmărește și este ajutat sa întors în țară și ori unde mă duc mă urmărește și de cînd am spus la cunoștințe că mă duc la poliție își pune peruca se maschează și vine lîngă mine deci fara limite vrea sa mi demonstreze că mă controlează și nu vorbesc de ce vorbește și minciuni și toată lumea îl crede și este ajutat !Dupa40 de ani și nu vrea să realizeze că nu se poate forțat obține de la cineva o relație și pe vremuri în tinerețe ppcind trăia Tatăl meu lucra aproape de mine și mergea la el la lucru sa l influențeze.Am aflat de la vecini că venea și la Tata acasă după ce sa pensionat ,și nu știu ce au discutat dar după spusele vecinului Tata la rugat sa nu mai vina la ei nici o data.Acum realizez că el vrea sa mi demonstreze că el e cineva.Din auzite bănuiesc că de el este vorba și dacă a lucrat la poliție sau laSRI cum mi-a spus cineva și ceas că este vorba de el cea ce face nu este abuz în serviciu că mă urmărește și psihic mă abuzează și povestea e lungă tot inventează ceva ,acum a apărut la cimitir de ziua mortilor și și cu telefon am probleme ,deci unde poate im face figuri!!!Ce pot sa fac pot să mă duc la poliție și primesc ajutor sau face jocul lui și se distrează că asta este satisfacția pt că acum este pensionar și are timp de jocul lui diabolic?!
Vindecarea Sufletului Mariana V
Vindecarea Sufletului Mariana V Жыл бұрын
Da draga mea strînge probe după care faci o plîngere si chiar ai dreptul la protecție,cere ordin de protecție dar ai nevoie de probe. Inteleg ce spui si este trist cind oamenii nu pot intelege ca viata iți aparține si ai dreptul sa alegi.incearca sa nu fi singură si sa găsești susținere din partea celor care sunt sinceri cu tine si iti inteleg situația. Te îmbrățișez, o zi liniștită.
Gabriel Traistaru
Gabriel Traistaru Жыл бұрын
Ultimele 2 femei din viata mea au fost narcisiste si ambele au spus ca nu isi doresc copii nu vor familie .se jucau cu copii altora dar poti vedea ca este fals ca nu e din suflet ceea ce fac
roxa ramona
roxa ramona Жыл бұрын
Poate nu cu tine..
Vasilica Colesniuc
Vasilica Colesniuc Жыл бұрын
Mulțumesc pentru sfaturi 🙏☀️
Markus Cristina
Markus Cristina Жыл бұрын
Cunosc un narcisist care si-a trisat sotia imediat dupa casatorie, facand o adevarata pasiune pt o amanta net superioara lui si declarand-o sufletul lui pereche.Spunea amantei divortate ,care avea un copil major ,constant ca va divorta si el de sotie ,fiind total nefericit in relatie,dar numai dupa ce ii va darui acesteia un copil,sa aibe si el chipurile ,ca ea,un sprijin la batranete.Zicea ca sotia,care-l divinizeaza ,l-a implorat sa-i faca un copil minunat ca el 🤣si apoi sa o paraseasca oricand ,daca n-o mai iubeste.In momentul cand sotia lui a nascut si-a parasit subit amanta🤣,razgandindu-se🤣 ca nu mai e sufletul lui pereche 🤣si spunand ca acel copil este Universul lui si nu-l va parasi niciodata. Oare va reusi de dragul copilului sa nu-si paraseasca sotia?
Vindecarea Sufletului Mariana V
Vindecarea Sufletului Mariana V Жыл бұрын
Oh, narcisistul nu prea părăsește relația in care vede siguranță, dar întrebarea este cum si ce viață va avea acea femeie adică sotia🤔, va realiza ca copilul nu este decît siguranță că soția nu il va părăsi dar el nu va înceta cu relații paralele.
Aurelia Nanu
Aurelia Nanu 2 ай бұрын
F util ac video , mulțumesc cu recunoștință. Nu am știut cum sunt ac. oameni.Acum m-ați luminat, am ținut la el și i-am arătat , l-am susținut 2 ani jumate.Acum este pur și simplu dispărut la o amica. A fost dur , caustic mă învinuiește pe mine, m-a blocat pe toate căile de acces. Nu știu cum să fac să nu îl mai primesc înapoi. M-am chinuit două luni să înțeleg cu ce am greșit, de ce se comportă așa cu mine? Eu m-am comportat normal,bafectuoasa, grijulie și ofeream din suflet și sincer. Ce primeam?. Respect, atenție, dragoste. Dar nu locuiam împreună, era la dist de 45km. Pleca f repede,ba avea tot timpul obligații cu copiii și nepoții. Îl înțelegeam Deci venea când dorea, pleca când dorea. A fost pe timpul pandemiei și eram mulțumită ca îmi tine cineva de urât. A fost o poveste ciudata, nu știam că am fost cu un narcisist. Mulțumesc, mulțumesc, mă bucur că sunteți specialiști,care ne ajutați. Să fiți binecuvântați!
Cosmin Ciuban
Cosmin Ciuban 8 ай бұрын
Mulțumim mult foarte util !!🙏🙏
Anca Boca
Anca Boca Жыл бұрын
Respect pt postare!
Iuliana Vergu
Iuliana Vergu Жыл бұрын
🎃👍 mă bucur nespus că v am descoperit canalul, mi ați fost de mare ajutor, am mai învățat cite ceva de care avem nevoie,,,multumesc
Vindecarea Sufletului Mariana V
Vindecarea Sufletului Mariana V Жыл бұрын
Cu drag.
Ulesteanu Mariana
Ulesteanu Mariana Жыл бұрын
Wowww...wowww...cat adevar!!! Minunata!!!👍👍⚘
Mina O
Mina O Жыл бұрын
Am scăpat de un asemenea specimen, și-a găsit altă victimă
Maria andreca
Maria andreca Жыл бұрын
Buna am vrut sa iti spun ca tema asta cu nacisisti e foarte importanta si multa lume este desinformata, iti scriu din Spania si aici se vorbeste foarte mult despre narcisist si psicopat, un romania nu prea sa vorbeste prea mult ar fi bine , or cum trebuie sa avem grija ca sa nu lasam persoana asa sa fie in viata noastra.
Vindecarea Sufletului Mariana V
Vindecarea Sufletului Mariana V Жыл бұрын
Foarte adevărat, mulți sunt in suferință și nu știu acest comportament in special ( covert narcisist) care este cel mai toxic si greu de descoperit.🤗
Ionica Hahuie
Ionica Hahuie Жыл бұрын
Am 28 de ani de căsnicie și de vreo 10 ani mă străduiesc să înțeleg și să descriu ce fel de persoană este soțul meu. Abia acum câteva zile am reușit să descopăr . Inițial am simțit o mare ușurare dar citind mai mult îmi este foarte frică. Mă văd într-un real pericol pentru că nu-i place deloc distanțarea mea. Pierde putere asupra mea și suferă foarte mult. Îl cred în stare de orice.
Sorin Porca
Sorin Porca Жыл бұрын
@Vindecarea Sufletului Mariana V ok
Anca Boca
Anca Boca Жыл бұрын
Bună seara. În postarea dvs i-l regăsesc pe fostul...aproape în totalitate...
Viorica Vaum
Viorica Vaum 4 ай бұрын
Super această informație, mulțumesc frumos.
Vindecarea Sufletului Mariana V
Vindecarea Sufletului Mariana V 4 ай бұрын
Cu drag
Paulina Goaga
Paulina Goaga 3 ай бұрын
❤💐🤗
Sinziana Luminita Muresan
Sinziana Luminita Muresan 6 ай бұрын
AVETI DREPTATE,NICI EU NU STIAM CU CE MA CONFRNT PT.NU NE INVATA NIMENI DAR AM STUDIAT SI IAM INTORS SPATELE DEFINITIV!!!!!
Mirela Ion
Mirela Ion Ай бұрын
Bună seara! Cum facem un narcisist sa sufere și el? Multumesc!
Mirela Ion
Mirela Ion 2 ай бұрын
Buna seara! Va urmăresc cu mare drag. Un subiect cum sa trecem peste despartirea de un narcisist bipolar egoist
Vindecarea Sufletului Mariana V
Vindecarea Sufletului Mariana V 2 ай бұрын
Cauta in listări cred ca este acest subiect dar voi verifica.
Adriana Croitoru
Adriana Croitoru 8 ай бұрын
In urma carer inclin sa cred ca m am aflat intr o relatie cu un partener narcisit.
Lenuta Circo
Lenuta Circo Жыл бұрын
Au aceleasi comportament ,azi iti spune ca te iubeste ,maine te umileste ,nu a renuntat ,a stat 3 luni cu nevasta si-a revenit la mine in calitate de amanta ,dar are concomitent mai multe aventuri ,eu cred ca au tendinte criminale si nu ii doare nici un pic chiar atunci cand ajungi sa iti pierzi mintile si te vede ca suferi ,atunci au cele mai mari sentimente de extaz,dupa ce am pierdut aproape 2 ani din viata suferind deoarece il iubesc am constatat ca face parte dintr-,un trafic de carne vie ,racoleaza femei si le minte ,le manipuleaza si le vinde in ultima faza ,am descoperit asta la un pas de-a ajubge sa fiu victima unei retele in care ma omora pentru trafic de organe ,nu va pot spune multe lucruri dar aveti mare grija ,eu din romania urma sa ajung in anglia crezandu-i minciunile dar l-am descoperit in fiecare zi spunea altceva ,era o poveste de groaza...
Maria ciorici
Maria ciorici Жыл бұрын
Vă recomand unui bărbat care vă poate ajuta să manifestați orice și pe cine doriți să manifestați în două zile
Maria ciorici
Maria ciorici Жыл бұрын
El a fost cel care m-a ajutat să-mi refac fostul în urmă cu 3 zile fără întârziere
Maria ciorici
Maria ciorici Жыл бұрын
Whatsapp-i pentru ajutor...👇
Svetlana Foiu
Svetlana Foiu 6 ай бұрын
Foarte adevărate comentarii, waaaauuuuuu! Multumesc frumos! Te-am pupacit drăguțo 😊❤️❤️❤️💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯
Viorel Stanciu
Viorel Stanciu Жыл бұрын
Mulțumesc sărut mâna Respect Deosebit
Liliana Pirvu
Liliana Pirvu Жыл бұрын
Multumesc mult !
Daniela Daniela
Daniela Daniela 7 ай бұрын
Cazul Zavorancrlor este relevant despre narcisism și codependenta. Este pe net
Monica Ghita
Monica Ghita Жыл бұрын
Mulțumesc cu recunoştință!
Vindecarea Sufletului Mariana V
Vindecarea Sufletului Mariana V Жыл бұрын
Cu drag🤗
ohana nistor
ohana nistor Жыл бұрын
🙏🙏🙏 multumesc
Vindecarea Sufletului Mariana V
Vindecarea Sufletului Mariana V Жыл бұрын
Dacă din 100 de cuvinte unul singur face sens sau deschide ușa către tine🤗 este cea ce imi doresc pentru fiecare persoană care ajunge pe canalul meu. Te iubesc
ohana nistor
ohana nistor Жыл бұрын
@Vindecarea Sufletului Mariana V multumesc!! Si eu te iubesc! Ce ai transmis a ajuns la acele parti care se integreaza, le integrez ..le vad, incep sa le inteleg, sa le mangai si accept si asta ma conduce spre lumina din mine! 🙏
Harnagia Gen
Harnagia Gen Жыл бұрын
Nu am știut nimic din toate acestea.Insa ,INTUIȚIA m-a făcut sa inteleg ca am de-a face cu un narcisist.Am simțit ca trebuie sa pun granițe emotionale.Si dupa 10 luni, m-a sunat, deși l-am rugat sa stea departe. Chiar dacă va reveni, va avea o șansă, cea scrisa în BIBLIE.Asadar, doar DOMNUL, decide! Îmi pare rău pentru el.Ar trebui sa meargă la psiholog. Va mulțumesc mult! Domnul sa va bucure si sa va ocrotească!
Vindecarea Sufletului Mariana V
Vindecarea Sufletului Mariana V Жыл бұрын
Mulțumesc draga mea, ai incredere in intuiție.
Edith Szasz
Edith Szasz Жыл бұрын
Multumesc 😘😘😘❤❤❤❤
Monix Monix
Monix Monix 6 ай бұрын
😘👌
Florin Aldea
Florin Aldea 5 ай бұрын
dacă fostul partener narcisist revine,dar fostul codependent nu mai simte nimic pentru el și adoptă o atitudine neutră(nici de acceptare,nici de respingere),ce va face narcisistul?
Vindecarea Sufletului Mariana V
Vindecarea Sufletului Mariana V 5 ай бұрын
Foarte simplu, cu sau fara, validarea este vitală.
Marcu Mihaela
Marcu Mihaela Жыл бұрын
Eu am un copil cu o persoană narcisista,ca să nu îl las mi-a luat copilul și minte lumea că mi-am respins copilul, l-am dat în judecată dar el mi-a premeditat totul ca să aibe câștig de cauză,acum vreau copilul și nu mi-l dă că zice că nu am program de vizită,numai suport,nu se gândește deloc la copil,el se gândește să mă distrugă financiar sau psihic,doar ca să-l primesc înapoi în viața mea și se folosește de copil doar ca să vină înapoi că probabil el vroia să mă lase pe mine dar distrusă, să-mi preia identitatea, așa cum îmi adimistreaza contul de Facebook și nr de telefon vechi, să-și ducă planul la bun sfârșit ca să fie el crezut că eu aș fi o mamă imorală și bețivă,totul doar în mintea lui,ce este de făcut, l-am Blok peste tot iar el minte cu nerușinare în instanță că nu poate vb cu mine că el mă caută pt copil când defapt el caută să mă provoace, mă hărțuiește fizic și verbal, mă incriminează de cva ce nu am făcut totul în mintea lui doar ca să-mi strice imaginea,cum o dau cu el nu este bn, dacă sunt calmă țipă dintr-o dată ca să mă enerveze, m-am săturat numai suport să se joace cu mintea mea,fata a zis că nu mi-o dă,deci dacă nu era copilul eu nu mai aveam nicio legătură,ce este de făcut că el doar se folosește de copil,nu realizează că nu așa trebuie să procedeze să îndepărteze copilul de mn, vă rog ajutați mă că simt că o iau razna, mă face să mă simt vinovată de faptele lui, deoarece copilul nu are nicio vină,el se joacă cu mintea mea și cu sufletul copilului
Vindecarea Sufletului Mariana V
Vindecarea Sufletului Mariana V Жыл бұрын
Asa este si foarte dureros cind vorbim de un copil nevinovat. I poveste atît de lunga nu poate avea rezolvare într-o propoziție dar pe scurt. Nu au puterea de ai face fata decît în instanță, daca situatia lui financiare a este mai buna luptă devine si mai mare nu cu tine dar folosind copilul ca punte.
Lucian Radu
Lucian Radu 6 ай бұрын
Scuze ca te întreb care a fost cauza de a câștigat el copilul la proces trebuie sa ai probe ca sa câștige copilul îți poți pierde copilul doar dacă ești o mama imorala îmi cer scuze nu te cunosc dar doar așa se poate câștiga un copil in instanța de tata
Ramona Ramona
Ramona Ramona 2 ай бұрын
Aceeasi situatie o am si eu 🥺 e greu dar nu imposibil,iti doresc multa putere 🙏🫂
Dan23
Dan23 Жыл бұрын
Multumim pentru sfaturi. La mine cred ca e bine:dupa separare,ma cauta cam o data la saptamana,apoi la doua,si a urmat o data la luna ceva mai mult timp. Anul acesta doar o data,acum are blocat numarul! Cel putin mie parca mi s-a luat o ceața din fata ochilor! Fara contact,iar daca ne intalnim,ca si cum nu ar fi fost ceva vreodata. E greu,dar e spre binele MEU!!!
Vindecarea Sufletului Mariana V
Vindecarea Sufletului Mariana V Жыл бұрын
Da, nu este ușor dar ni este imposibil FELICITĂRI super ti-ai luat puterea înapoi.
Dan23
Dan23 Жыл бұрын
@Vindecarea Sufletului Mariana VMultumesc,nu e usor... La mine a fost exact ca un sevraj. De fapt chiar este de fapt,am înteles ca se activeaza aceeasi zona din creier ca la dependentii de droguri sau alcool!( Puteti face un material pe subiectul acesta.) Nu vreau sa descriu prin ce am trecut,ca nu e acesta locul ptr asa ceva ,dar se poate. Intradevar,daca esti codependent(cazul meu), e un cosmar sa poti iesi din relatie. Numai bine!!!
Vindecarea Sufletului Mariana V
Vindecarea Sufletului Mariana V Жыл бұрын
@Dan23 Sigur voi considera această temă dar caută în playlist si vezi codependenta sigur te ba ajuta.
Dan23
Dan23 Жыл бұрын
@Daniela Radu 🙏👏👍
Magdalena Talmaciu
Magdalena Talmaciu 2 ай бұрын
Te compara mereu cu fosta , zic ca nu mai au nimic cu ea dar nu este asa
Ioana Cirstea
Ioana Cirstea Жыл бұрын
Mulțumesc!
Vindecarea Sufletului Mariana V
Vindecarea Sufletului Mariana V Жыл бұрын
Cu drag.
Adriana Croitoru
Adriana Croitoru 8 ай бұрын
Nuna seara!
Nur ich
Nur ich 9 ай бұрын
Sunt o persoana foarte puternica si intru greu in capcane dastea. Dar ma cucerit seful meu (big boss) de Firma. A fost asa de lipicios si se enerva cind il refuzam ca nu vreau sa pettec timp cu El,..incepea sa imi faca lucruri in ciuda... Prima oara erau toate in privat, dar sa apucat si la locul de munca sa imi faca viatza grea. Nu ii dau atentie si incerc sa il ignor cat pot eu, dar e seful meu si nu pot sa il ignor complet. A inceput sa se bage si in anturajul meu de prietenii....si colegi de munca cu care ma inteleg bine.. A inceput sa ii cheama la El la casa la party. Aia prietenii pun botu prostii.. Na asta e. Primele doua odata el odata eu, era furious rau...nu iam dat niciodata un Telefon sau un mesaj din partea mea, dar el tot insista zici ca facea pasii de pisica, adica sa nu il vezi sa nu il auzi. Adica capcane peste capcane, manipulari peste manipulari,... Cu cadouri scumpe si la-m lasat balta cu toate cadourile lui si concedii rezervate etc. O chestie e foarte greu... Ne potrivim maxim la pat amandoi si cind ne privim in ochi suntem ca reindragostiti de parca nu sa intamplat nimic. Pina la urma am picat in plasa lui si a inceput sa imi arunce cuvinte urate ca sunt prea geloasa pe o Thema pe care nici nu eram geloasa.. Adica dadea dintruna in alta aiurea si mi a dat papuci de nervos ce era. De atunci nu a mai dat in privat nici un semn. Dar incepe sa ma provoace cu prietenii mei acuma. Cu toate ca nu ii dau de o Luna jumate nici un semn ca traiesc. Eu sunt intro alta cladire a birouului el in cealalta cladire. Concluzia e ca ma-m gandit sa imi dau demisia la munca si sa imi schimb Nr.de Telefon. Ce ziceti?
Vindecarea Sufletului Mariana V
Vindecarea Sufletului Mariana V 9 ай бұрын
Nu știu exact cum este sigur sunt detalii lipsă, dar daca nu te agresează, deranjează iar tu esti convinsă că este un capitol inchis, nu vad de ce ai face O..........
Cucurigu
Cucurigu Жыл бұрын
Merci
Vasile Tita
Vasile Tita 3 ай бұрын
Cam așa
Anca Boca
Anca Boca Жыл бұрын
Bună seara. Parca ați făcut pod-castul acesta după my ex. Tot asa a făcut el...a tot revenit mereu...nu ca ma iubeste...ci sa se asigure ca nu imi refac viata. Nu suporta ideea de a fi eu cu cineva
Anca Boca
Anca Boca Жыл бұрын
Acest tip de oameni te distrug dacă nu ieși din relatie...sunt bolnavi...
Vindecarea Sufletului Mariana V
Vindecarea Sufletului Mariana V Жыл бұрын
Te distrug sau te auto-distrugi. 🤗
Adriana Croitoru
Adriana Croitoru 8 ай бұрын
Si m as bucura daca s ar putea video deasemenea
Vindecarea Sufletului Mariana V
Vindecarea Sufletului Mariana V 8 ай бұрын
Așa am inceput cu video dar consuma mult timp. Ceea ce fac eu aici este fin iubire pt oameni este voluntar nu am cîștiguri. Cel mai mare cîștig este" vorbele de mulțumire si recunoștința voastră " . Dar dacă vrei să vezi iti las acest video kzbin.info/www/bejne/jpvHY2d6eqeBn9k O zi plină de iubire.
caelislilia
caelislilia Жыл бұрын
Ei tatonează. Ca sa reinceapa la nesfirsit acelasi tipa,...ei, vesnic NEFERICITI.
Vindecarea Sufletului Mariana V
Vindecarea Sufletului Mariana V Жыл бұрын
Starea lor internă este cea ce ei proiectează în exterior.
Adriana Croitoru
Adriana Croitoru 8 ай бұрын
Eu locuiesc in Anglia sunt singura si tare am nevoie de un sfat concret
Vindecarea Sufletului Mariana V
Vindecarea Sufletului Mariana V 8 ай бұрын
Dar eu lucrez cu oameni din toata lumea.
Adriana Croitoru
Adriana Croitoru 8 ай бұрын
@Vindecarea Sufletului Mariana V si cum sa procedures?
Adriana Croitoru
Adriana Croitoru 8 ай бұрын
Mi ar fi mult mai usor daca am putea vorbi decat sa trimit mesaje. Se poate?
Vindecarea Sufletului Mariana V
Vindecarea Sufletului Mariana V 8 ай бұрын
Sigur in sesiuni 1/1.
mmpt ptmr
mmpt ptmr 4 ай бұрын
P Multumesc cu recunostinta Cum as putea lua legatura.
Vindecarea Sufletului Mariana V
Vindecarea Sufletului Mariana V 4 ай бұрын
Pe adresa de email: marianav.soulhear@gmail.com
Veronika R
Veronika R Жыл бұрын
Sunt capabili narcisisti sa își iubească copii ?
Gabriel Traistaru
Gabriel Traistaru Жыл бұрын
Nu, nu se iubesc nici pe ei . Orice misca in jurul lor sunt doar niste unelte
Vindecarea Sufletului Mariana V
Vindecarea Sufletului Mariana V Жыл бұрын
Copii pentru ei sunt un trofeu, si un mod de a ț ine partenerul in manipulare.
Vindecarea Sufletului Mariana V
Vindecarea Sufletului Mariana V Жыл бұрын
@Daniela Radu acești oameni trăiesc cu frică, frică de abandon, frica de validare iar egoul lor este mai important decît orice.
Steluta schuster
Steluta schuster Жыл бұрын
@Vindecarea Sufletului Mariana V nu va găsesc pe facebook si eu de 3 ani decand e fetita mea de 100 de ori mam impacat si mam despărțit acum iar mam impacat 😒
Vindecarea Sufletului Mariana V
Vindecarea Sufletului Mariana V Жыл бұрын
@Steluta schuster Da nu am mai postat pe facebook in ultima perioadă. Dar dacă ai nevoie mă poți contacta pe email.
claudia
claudia 5 ай бұрын
Linistea e tare gälägioasä.
claudia
claudia 26 күн бұрын
Dacä deschizi USA? Aha am inteles!
CUM SA INVINGI UN NARCISIST IN JOCUL MANIPULATIV-ESTI PREGATITA?
19:40
Vindecarea Sufletului Mariana V
Рет қаралды 27 М.
Foam Fix: DIY Wheel Repair Experiment 🔧
00:53
Wood Mood
Рет қаралды 16 МЛН
У кого тоже заело?
00:33
Королева Кружек
Рет қаралды 12 МЛН
Cum narcisistul apasă butoanele sensibile și ce declanșează
17:23
Vindecarea Sufletului Mariana V
Рет қаралды 8 М.
Narcisismul
58:33
Biserica Speranta Craiova
Рет қаралды 18 М.
STIU NARCISISTI CA SUNT NARCISISTI?  (LE PASA?)
11:38
Vindecarea Sufletului Mariana V
Рет қаралды 5 М.
CUM SA NU MAI FII, VICTIMA UNUI NARCISIST
14:11
Vindecarea Sufletului Mariana V
Рет қаралды 9 М.
Tulburarea de personalitate Borderline | [EP1] The Real You Podcast
35:34
Petre-Tudor Barlea
Рет қаралды 34 М.
Cum sa eviți o relație cu un narcisist - Atenție la steaguri roșii
17:39
Vindecarea Sufletului Mariana V
Рет қаралды 3,9 М.
Ce traume produce relatia cu un narcisist.
12:11
Vindecarea Sufletului Mariana V
Рет қаралды 6 М.
Foam Fix: DIY Wheel Repair Experiment 🔧
00:53
Wood Mood
Рет қаралды 16 МЛН