Helaas is mijn ervaring dat door de enorme druk en het personeelstekort er in de ggz niet meer de hulp gegeven kan worden die nodig is en ervaring met burn out hebben ze vaak ook te weinig. Hierdoor ben ik al 4 jaar herstellende van burn-out en ik mag blij zijn dat de gemeente ook hulp geeft. Ik blijf steeds opnieuw hulp vragen en ontdekken wat uiteindelijk echt bij me gaat passen. Het is een proces waar de ziel ook deels voor gekozen heeft denk ik.
@pliefting10072 жыл бұрын
Dank 🙏🏻 Heel fijn om deze uitleg zo te horen! Volledig herkenbaar, maar lukt mijn brein niet om het eenvoudig uit te leggen als ik dit wil. Zoveel info chaotisch in m’n hoofd. Video geeft mij zowel emoties als rust en opnieuw begrip💝voor mezelf.
@noelltaravati4177 Жыл бұрын
De strekking van cognitieve therapie is m.i. dat het lastig is om er grip op te krijgen. Het (positief) waarnemen van eerdere negatieve ervaringen, is zover ik begrijp een van de meest effectieve methodes, gepaard met levensstijl veranderingen. Dr. Mir, kunt u een video maken over de door u gebruikte behandelmethodes; de vragen die u stelt, de voorbereiding die u van uw patiënten vraagt, en de uitdagingen waar zij tegenaan lopen (met als mogelijk gevolg het stoppen van de behandeling)? Ik denk dat dit inzicht helpt om mensen de impact van de behandelingen beter te begrijpen; maar ook om inzicht te geven dat het niet gewoon een ‘praatsessie’ is. Alvast bedankt.
@drmirtv79202 жыл бұрын
Dankjewel!
@dianavanrijn82182 жыл бұрын
Oké Deze komt binnen Kan ik contact opnemen?
@drmirtv79202 жыл бұрын
Beste Diana, helaas neem ik geen nieuwe patiënten meer aan. Als het alleen om een vraag gaat, kun je me wel mailen: boerma@mbpsychiatrie.nl.
@evertjemei Жыл бұрын
ik ben het niet helemaal mee eens. ik ben autistische, en men dwong mij te blijven werken en overstappen naar ander bedrijf te gaan en door te werken. Fact gaf me geen rust. Toen werd het Depressie en toen afgelopen jaar Crisis. en nu wordt ik weer gedwongen om weeer na opname te werken. ik slaap nog steeds niet goed!!!
@RosanneSol Жыл бұрын
Uit nieuwsgierigheid, door wie wordt je ´gedwongen´ om te werken?
@drmirtv7920 Жыл бұрын
Dat klinkt heel naar Evertje. Als je (nog) niet in staat bent om te werken dan kan je behandelaar en/of je coach je steunen in het proces met je bedrijfsarts of het UWV. Wat is het waar je het niet helemaal mee eens bent?