Evita aceste greseli in designul bucatariei.

  Рет қаралды 28,681

Tati Poate

Tati Poate

Күн бұрын

Daca lucrezi cu designeri, sau singur, dar in principiu daca lucrezi cu designeri, e bine sa fii atent sau atenta la urmatoarele greseli.
In cei peste 10 ani lucrati in industrie am identificat 6 greseli care se tot repeta la partea de design. Si....desi rezultatul final e unul wow, drumul pana acolo nu e intotdeauna simplu. Asa ca....6 greseli vazute de mine, pe care te rog sa nu le repeti si tu

Пікірлер: 87
@TheNewBeatrice
@TheNewBeatrice 22 күн бұрын
Foarte bun videoul! Am stat în 3 chirii pana acum și am văzut tot felul de amenajări. Acum urmează sa îmi fac bucătăria mea și m-am regăsit în multe din punctele expuse.
@TatiPoate
@TatiPoate 19 күн бұрын
Numai bine, aveti la ce sa fiti atenta!
@iulianagheorghe1932
@iulianagheorghe1932 4 күн бұрын
Foarte util....mulțumesc frumos....mai ales că mi- am schimbat bucătăria si chiar vroiam sa îmi fac alta...dar nu aveam idee cum va fi.Multumesc foarte mult pentru sfaturi.🥰🥰🥰
@TatiPoate
@TatiPoate 3 күн бұрын
si eu multumesc pentru aprecieri
@brusturelbrusturel3171
@brusturelbrusturel3171 21 күн бұрын
Lucrez în afara țării cu interior designers și foarte foarte rar găsesc unul care are capacitatea sau interesul sa considere aspectele tehnice și nevoile tehnice când creeaza un proiect. Majoritatea într-adevăr și în afara, se axează pe estetică și mai puțin pe practicalitate.
@TatiPoate
@TatiPoate 19 күн бұрын
Daca si in afara tarii problema e la fel...nu prea mai avem scapare decat sa stim noi cat mai multe detalii.
@mariamihaelaiamandi9159
@mariamihaelaiamandi9159 17 күн бұрын
Sunt convinsă că v-ați lovit de tendința unor designeri care "imaginează" bucătării deschise către spațiul de locuit , (fără uși clasice , sau măcar uși culisante) , care sa o izoleze cat de cat de restul casei in momentul in care se găsește cu ceapă sau se face ceva cu pește. Sau mai rău, unii au tendința să prevadă acest spațiu de preparare a hranei într-o parte a casei care n-are nici ferestre pentru o eventuală aerisire suplimentara, și de ce nu a economiei de energie electrică necesara pentru hotă. 😢. (Această "invenție" fiind și anti-ecologica). Caci ce te faci in condițiile in care îți pică curentul electric ; cum procedezi ? Nu mai mănânci sau cum îți poți pregăti o hrană caldă presupunând că poți folosi și altă sursă de combustibil . Am adesea discuții cu genul ăsta despre invențiile "creatoare", punând problema utilității unor astfel de bucătării in condițiile unei folosiri normale . Unele norme n-ar trebui modificate niciodată adică să devină condiții obligatorii precum sa aibă obligatoriu o fereastră spre exteriorul casei și obligatoriu să fie prevăzut un dispozitiv orice , prin care sa poată fi izolată de restul casei in timpul cât e folosită.
@user-uc5tc1yp9e
@user-uc5tc1yp9e 2 күн бұрын
@@mariamihaelaiamandi9159 Nu sunt de acord. Eu am trait cu open space la bucatarie in mai multe locuri in ultimii 15 ani si mi-a placut foarte mult. Am avut geam, am facut curent, am folosit hota. Nu am avut probleme cu mirosul. Eu curat bucataria in timp ce gatesc, totul e curat si ordonat cand am terminat de facut mancarea chiar si inainte de a ma aseza la masa. Pentru cei ce fac mizerie si dezordine de ti-e rusine sau te deprimi uitandu-te la bucatarie, e alta treaba. Dar nu e cazul meu. Plus sunt o gramada de avantaje. Ai access la bucatarie din sufragerie usor. Cine gateste e in interactiune cu cine e in sufragerie tot timpul, nu e izolat acolo la munca. Asta conteaza foarte mult si in viata de zi cu zi, dar si cand ai oaspeti si vrei sa interactionezi cu ei in timp ce mai pregatesti una-alta. Ca sa nu mai vorbim cat de bine e cand ai copii mici, la care trebuie sa fii atent tot timpul. Daca gatesti, poti sa pregatesti ce ai de pregatit in bucatarie in timp ce copii se joaca in sufragerie si poti sa stai cu ochii pe ei fara grija. Asta e un mare castig. Asa ca nu, din punctul meu de vedere nu e nimic normal la o bucatarie izolata.
@10lotusdance
@10lotusdance 20 күн бұрын
Foarte utile informații, mi-a trebuit să gândesc toate strategiile timp de peste 6 luni, ca până la urmă să imi gândesc mobila de bucătărie, culoarea, modelul, sistemele de prindere, plita, cuptorul. M-au ajutat filmulețele tale Alex, 🙏 altfel nu aveam cunoștințe de tot ce aveam nevoie. O zi minunată și mult succes in tiate priectele tale.🙏
@lauraenache9664
@lauraenache9664 19 күн бұрын
Unde ai găsit mobila ? Am și eu nevoie de o recomandare 🙏
@TatiPoate
@TatiPoate 19 күн бұрын
Ma bucur ca am putut fi de folos. Uneori e bine totusi sa apelezi la specialisti si tu doar sa mai verifici din cand in cand daca totul e conform planului. Procesul e mai rapid caci specialistul e platit pentru asta. Problema e ca sunt putini specialisti cu adevarat buni.
@danielaft1919
@danielaft1919 7 күн бұрын
Multumesc pentru ca impartasesti cu noi sfaturi deosebit de utile. Succes pe mai departe!
@TatiPoate
@TatiPoate 5 күн бұрын
sa fie cu folos
@DarthZombie510
@DarthZombie510 17 күн бұрын
Foarte util videoul avand in vedere ca sunt fix acuma in focuri pe subiectul asta. Nu pot sa sufar usile cu sisteme push-to-open. Pe langa ce ai mentionat tu, pe mine ma enerveaza spatiul pe care-l ocupa, de n-ai loc sa scoti ce-oi avea pe raftul respectiv. Balamalele clasice sunt mai discrete, si suficient de inalte [de regula imediat sub un raft si nu deasupra] incat sa nu te agati de ele decat rareori. Pentru lumina pusa deasupra blatului am vazut solutii precum cea de la Ikea, cu bete de LED-uri lipite de mobila si controlate cu o telecomanda, deci fara prize, cabluri si distractii de genul asta. Alea din showroom-uri sunt cam calde, dar alea stau aprinse aproape toata ziua, zi de zi, deci nu-i prea reprezentativ. Alternativ, Amazon/Aliexpress are zeci de alternative pe toate nuantele de lumina dorite. Nu-s fan pentru ca atunci cand ti se arde una trebuie s-o arunci cu totul in loc sa arunci doar un beculet, dar montajul fiind doar cu adeziv e mai putin intruziv/distructiv cu dulapurile de care se agata.
@Mesinaoanacorina
@Mesinaoanacorina 22 күн бұрын
Foarte util, ca de obicei. Mulțumesc!
@TatiPoate
@TatiPoate 22 күн бұрын
@@Mesinaoanacorina sa iti fie de folos
@marian-alexandrutenea5882
@marian-alexandrutenea5882 10 күн бұрын
Salutare, foarte bune sfaturile, dar exista si solutii depinde de buzunar, de exemplu vrei usi cu push to open, exista si un alt dispozitiv ce nu este electric costa vreo 180 de ron si iti impinge vreo 40kg, deci poti sa il folosesti si la dressing. Sertare in dulap, poti mai bine sertar in sertar si iti formezi linia la bucatarie, in loc de 2 usi (45-45) poti sa faci 2 sertare mari pentru vase. Push la masina de spalat vase, da aici nu prea ai ce sa faci, te chinui putin, dai mai mult pentru o masina care se deschide singura si te chinui sa o deschizi in caz de orice Push la frigider, una din ele este mecanism electric, altu este firigder cu usa push, cel putin am gasit un model la Whirpool. Exista un sertar ce iasa din plinta tip scara ce te poate ajuta la lucrurile de sus, exista lucruri pe care nu le folosesti, defapt le folosesti rar, aparat de facut paine, mixer poate etc. Foarte bune sfaturile, dar eu cred ca unii oameni nu sunt deschisi la cei ce fac mobila, dar si unii oameni cu mobila sunt dificili si nu vor sa se complice si iti vad cea mai simpla varianta, dar nu tot timpul cea mai buna.
@TatiPoate
@TatiPoate 9 күн бұрын
100% de acord cu tine. Nu stiam de frigiderul cu push, dar 100% de acord cu finalul. Sunt prea putini ce vor sa isi complice existenta.
@MihaelaMinoiu-k8k
@MihaelaMinoiu-k8k 21 күн бұрын
Foarte utile sfaturile dvs Mulțumesc frumos
@TatiPoate
@TatiPoate 19 күн бұрын
Sa va fie de folos. Multumesc si eu
@alydobrea
@alydobrea 22 күн бұрын
Mulțumesc. Aveam nevoie! ❤
@TatiPoate
@TatiPoate 22 күн бұрын
@@alydobreape care greseli le-ai bifat?
@alydobrea
@alydobrea 22 күн бұрын
@@TatiPoate noi suntem la început. Abia am pus gresia, lavabila și îmi dau seama ca prizele sunt puse aiurea. Exact in spatele cuptorului, in spatele mașinii de spălat vase, La mobila voiam a fac sertare in spatele ușilor 😂 Ce părere aveți despre blat și contra blat? Este adevărat ca s ar întreține mai greu? Mulțumesc
@TatiPoate
@TatiPoate 22 күн бұрын
@@alydobrea sunt incercat de un sentiment ciudat. Pe de-o parte ma bucur sa aud ca problemele din video sunt reale, pe de alta parte, imi pare rau ca trenuie sa modificati. Contrablat....depinde din ce e facut si ce plita aveti. Daca e gaz atunci doar fainta sau sticla securizata va rezista la caldura. Daca e inductie, merge din acelasi material ca si blatul.
@bogdanb1106
@bogdanb1106 22 күн бұрын
Excelent material!Mulțumesc!
@TatiPoate
@TatiPoate 19 күн бұрын
sa va fie de folos!
@markf1441
@markf1441 19 күн бұрын
Măi Tati , ai postat la fix .La faza cu lătimea ușilor de sus , mai "lovit" exact cum ai simulat in filmare .A doua , faza cu umbrele noastre pe blaturile de lucru.... Domnule , foarte clare sugestiile , dar clar păna nu "te lovesti" nu-ți imaginezi . A treia ar fi cea cu priza in spatele protectiei de la tubulatura hotei , dar pentru asta e deja prea tărziu . Oricum , "tati" e bun pe langă casa ! 3x👍
@TatiPoate
@TatiPoate 19 күн бұрын
E bine cand ajung asemenea mesaje la mine. E recompensa pentru orele de documentare, pentru orele de filmare si editare. Caci intra cel putin 10 ore de munca in fiecare episod. Multumesc pentru mesaj
@marianacristea403
@marianacristea403 16 күн бұрын
Mulțumesc frumos pentru acest video!
@TatiPoate
@TatiPoate 5 күн бұрын
cu mare placere
@costelmuraru7614
@costelmuraru7614 18 күн бұрын
Şi nu sunt toate problemele care apar de obicei clienţi sunt greu de cap şi nu pricep ce le explici FELICITARI!!!!
@TatiPoate
@TatiPoate 5 күн бұрын
facem si episodul 2? care au fost cele mai mari 5 probleme intampinate?
@mioaraiordache4313
@mioaraiordache4313 5 күн бұрын
Bună ziua , doresc când aveți timp sa ne vorbiți despre BLATURILE cele mai practice și cele mai potrivite pt bucătărie. Eu nu îmi permit deocamdată sa îmi mobilez bucătăria cu mobila noua. Și doresc ca pe dulapurile mele mai vechi din lemn lăcuite pe care mi le-am cumpărat în tinerețe, doresc sa îmi pe deasupra câte un blat potrivit și de calitate care sa nu se zgârie ușor , sa nu se păteze ușor deci doresc sa fie de calitate si bineînteles practic. .. Și habar nu am ce să aleg și ce sa cumpar, ca nu cumva apoi să îmi para rău că am aruncat banii pe un blat nepotrivit... Dacă tot cumpăr , doresc să cumpăr ceva bun de calitate care sa merite banii chiar daca este feva mai scump. Și de aceea va rog sa ne vorbiți , sa ne sfătuiți sincer ca de obicei asa cum știți frumos și elegant s-o faceti , ce este mai potrivit sa cumpărăm. Și sa ne explicati diferentele si eficacitatea dintre compoziția materialelor blaturilor...Mulțumesc anticipat pt sugestii..
@TatiPoate
@TatiPoate 5 күн бұрын
trecem pe lista si blaturile
@marianaionescu9977
@marianaionescu9977 22 күн бұрын
Multumim !
@TatiPoate
@TatiPoate 22 күн бұрын
@@marianaionescu9977 cu placere
@vladpoptamas9434
@vladpoptamas9434 20 күн бұрын
13:40 cred ca depinde de ce plita alegi, ai mei de exemplu au tot plita de sticla, anul acesta împlinește 10 Ani, nu e matuita, nu se observa zgârieturi mari pe ea, nu a crăpat sau ceva, e aprope ca și noua (PS s-au făcut și vinete pe ea😂) probabil sunt unele modele de plite mai ieftine, care nu sunt asa rezistente, dar poti sa găsești și calitate dacă pui câțiva bănuți în plus. (1500/2000 lei) În rest, toate cele bune, multe din materialele pe care le faci sunt foarte frumoase și utile, am învățat multe lucruri interesante din clipurile tale 😊 multumesc
@TatiPoate
@TatiPoate 19 күн бұрын
Esti un caz norocos, mai ales la asemenea intrebuintare. Multumesc pentru mesajul dat.
@simonaserb1
@simonaserb1 21 күн бұрын
dupa un an jumate de folosit bucataria noua, elementul meu preferat din toata bucataria este back splash-ul 😂 cineva mi-a recomandat sa pun sticla, si e cea mai misto chestie: acolo traieste constant lista noastra de cumparaturi si orice trebe musai sa tinem minte. plus ca se spala repede si usor cand se stropeste.
@TatiPoate
@TatiPoate 19 күн бұрын
daaa, mai ales daca e din sticla si blatul e liber, contra blatul poate deveni un asemenea element in bucatarie. Important e sa fie aleasa corect sticla, caci nu orice sticla rezista la caldura.
@oanamanolescu1143
@oanamanolescu1143 2 күн бұрын
@@TatiPoateInteresant! Poate veniți cu amănunte într-o nouă prezentare.
@HB-tb3us
@HB-tb3us 3 күн бұрын
Noi am comandat bucataria acum 10 ani (locuim in Germania) cu usile de la dulapurile suspendate care se deschid ca un portbagaj - IN SUS (au manere bineinteles). Deci nu poti sa te lovesti cu capul in caz ca nu inchizi vreo usa (avem la ele si softclose - se inchid deci foarte finut). Ce a mai fost pentru noi FOARTE important: sa aven cuptorul nu sub plita ci la inaltimea de 1,20 m. Deasupra cuptorului avem cuptorul cu microunde. O bucataria noua (buna, pe care o ingrijesti cum trebuie) o vei folosi zeci de ani. Deci se merita aici sa comanzi de la inceput asa ceva. Daca faci o pizza, o prajitura sau un pui, nu trebuie sa te tot apleci (sa faci genuflexiuni) sa te uiti daca sunt rumenite.
@oanamanolescu1143
@oanamanolescu1143 2 күн бұрын
Un inconvenient la acele dulapuri, cu deschidere în sus, o reprezintă amortizoarele, care e posibil să se defecteze în timp.
@HB-tb3us
@HB-tb3us 2 күн бұрын
@@oanamanolescu1143 Cum am scris - avem bucataria de 10 ani. Pana acum nu s-a stricat nimic la ea (nici spalatorul de vase - Siemens). Nici un amortizor - nici la dulapuri si nici la sertare (care sunt unele late de 1 metru si bineinteles grele). Folosim bucataria zilnic. Corpurile sunt de la firma ALNO (nimic deosebit) - nu stiu cat de cunoscuta e firma asta in Romania. Sa vedem daca se strica ceva la ea in urmatorii 10 ani.
@chefdedy3389
@chefdedy3389 22 күн бұрын
Respect!
@TatiPoate
@TatiPoate 19 күн бұрын
Sa va fie de folos!
@bogdanioachimescu2611
@bogdanioachimescu2611 14 күн бұрын
Bun material.
@the.blue.raven7777
@the.blue.raven7777 5 күн бұрын
Daca pun un cuptor incorporabil cu circulare in loc de cel static, sper ca nu trebuie modificat nimic la mobila?
@TatiPoate
@TatiPoate 5 күн бұрын
@@the.blue.raven7777 absolut nimic :)
@cata88micle72
@cata88micle72 22 күн бұрын
Te urmăresc și am învățat câte ceva de la tine, dar ca și varianta de deschidere la usi/ frigider exista de ceva multă vreme sistemul de tip gola! Chiuvete exista din inox negru, bateriile negre de obicei sunt dintr-un negru poros / zgrunțuros / texturat pe care calcarul face foarte bine priza. In legătura cu balamalele la frigider incorporabil, brandurile premium vin cu balama specială direct pe frigider !
@TatiPoate
@TatiPoate 22 күн бұрын
Corect partial. Pentru cei ce nu stiu, gola e tipul de maner care e o o jumatate de cerc, bagata in spatele cantului de sertare. Dar cum pui gola pe frigider? Ca gola inseamna un semicerc in spatele capatului usii. Deci exact la frigider nu ai cum sa folosesti caci usa de pal, e la vreo 2mm de usa frigiderului care face unghi 90 gr pe laterala frigiderului... :( exact la frigider si masina de spalat vase nu poti folosi gola. Inox negru exista, dar pe chiuvete va arata chiar mai oribil decat granitul negru. Crede-ma le-am vazut, si nu o data. Granitul din video se prezinta chiar ok. Balamale de frigider,da corect...cele care prind usa mobilierului de cea a frigiderului vin in pachet. Eu comentam de faptul ca ai nevoie de o balama slim pe corp, sa iti incapa intre laterala frigiderului si laterala corpului, sa iti prinda usa de pal de laterala de pal. Altfel pui una sus si una pe spatiul intre frigider si congelator, ceea ce nu e de ajuns in cele mai multe cazuri, pentru partea de usa de frigider.
@cata88micle72
@cata88micle72 18 күн бұрын
@@TatiPoate uite spre exemplu eu am gola și la mașina de spălat și la frigider. Observ ca nu pot sa pun aici poza
@cata88micle72
@cata88micle72 18 күн бұрын
@@TatiPoate dacă îmi lași un email iti pun câteva poze
@mihaicucu5307
@mihaicucu5307 4 күн бұрын
el posibil nu știe despre ce vorbești. Există diferite tipuri/forme/culori care rezolvă toate problemele expuse in video referitor la push2o /balamale. scrii "gola tip C vertical"in Google și apar o sumedenie de exemple.
@TheWordBecameFleshJ114
@TheWordBecameFleshJ114 22 күн бұрын
La pus to open pt mobila de jos, poti sa ii lasi un spatiu in partea de sus ca sa tragi de usa.
@TatiPoate
@TatiPoate 22 күн бұрын
@@TheWordBecameFleshJ114 asta am si zid in video :)
@user-qz6ix7od3b
@user-qz6ix7od3b Күн бұрын
8:55 nu am inteles niciodata de ce nu se merge pana in tavan cu mobilierul ala.oricum acolo sus pun lucruri la care ma duc mai rar si imi trebuie scara/scaun, si atunci poa' sa-l faca pana in tavan, castig 15-20cm pt inca un raft in interior, si nu imi bat capul ca acolo sus se aduna o gramada de praf si paianjeni. desigur asta implica un tavan drept si la boloboc. si da, oricum o sa ai cativa mm intre placa superioara a dulapului si tavan unde se poate aduna praf, dar pentru asta pe marginile placii pot fi montate fuste de silicon sau tip perie (ca sub usi) prin care nu mai trece praful.
@TatiPoate
@TatiPoate Күн бұрын
sunt 2 motive mari si late. 1- montajul -ca daca montezi pe loc nu ai cum sa bagi bucata de mobila si sa mai prinzi si suruburi de sus (sau alt sistem de prindere). si 2 - tavanele la noi nu sunt drepte si vei vedea fie un arc de cerc, fie un triunghiu, fie mersul dunarii la imbinarea dintre tavan si mobila. Iar mobila din platsitilina nu s-a facut....inca :)
@user-qz6ix7od3b
@user-qz6ix7od3b 23 сағат бұрын
@@TatiPoate bune motivele. banuiesc ca in majoritatea cazurilor si motivul principal pt care nu se merge pana in tavan e fix problema tavanului beat 😅 si cred ca sunt putini cei care chiar au tavan drept. restul doar "cred ei" ca il au :)) legat de montaj chiar cred ca sunt sau ar fi solutii, dar cum nu sunt inginer in domeniu nu le stiu. o idee buna si pont(zic eu) e fix ce mi-am zis recent: data viitoare cand refac mobila, daca nu reusesc s-o duc pana in tavan, o duc la 12cm cu o marja de +/-2cm ca sa incapa efectiv robotul de aspirat pe mobilier si sa-l las sa-si faca de cap pe acolo o data la o vreme 🤪
@alexruse7686
@alexruse7686 22 күн бұрын
Bune sfaturi!
@TatiPoate
@TatiPoate 19 күн бұрын
Sa va fie de folos!
@elementulzero
@elementulzero 17 күн бұрын
Sincer nici nu vad nevoia unui arhitect de interior , trebuie sa ai un om bun care face mobila .Prima situatie se rezolva cu un sertar dublu , practic un sertar cu o usa mare si alte sertare ascunse in acela , a doua situatie , noi am aplicat ceva de genu o adancitura pe front pe post de maner (imi scapa cum se numeste ) . La faza cu usile , le'am pus cu deschidere in sus sa nu dau cu capul in ele . Cu restu sunt de acord
@GeorgetaBlanaru
@GeorgetaBlanaru 19 күн бұрын
Util! ❤
@TatiPoate
@TatiPoate 19 күн бұрын
Sa va fie de folos!
@aidan1951
@aidan1951 20 күн бұрын
💪💪💪
@TatiPoate
@TatiPoate 19 күн бұрын
e de bine, Aida?
@the.blue.raven7777
@the.blue.raven7777 5 күн бұрын
Chiuveta tb sa fie patrata si in partea stanga,cu blat intre ea si aragaz de minim 80 cm
@TatiPoate
@TatiPoate 5 күн бұрын
In bucatariile cu masina de spalat vase poti renunta la picurator. De asemenea, chiuveta rotunda e o buna varianta de a mai salva niste spatiu.
@alexruse7686
@alexruse7686 22 күн бұрын
Cum sa sugrumi asa frigiderul? Dc sa ii pui polita fix deasupra?
@TatiPoate
@TatiPoate 22 күн бұрын
@@alexruse7686 nu e pana in spate si...asa zice manualul, ca sa il prinzi in corp si sus...
@alexruse7686
@alexruse7686 22 күн бұрын
@@TatiPoate da, am inteles. Mulțumesc! Nu stiu dc m.am dus cu gandul ca este pana in spate.
@gheorghebancila9195
@gheorghebancila9195 19 күн бұрын
Parerea mea , plita Alba smaltuit modèllini Classic si cuptorul la fel Classic pe o bucatarie moderna è cam un pumn in occhi , asta la bucataria din prezentare
@TatiPoate
@TatiPoate 19 күн бұрын
Ai dreptate, nu e alegerea cea mai potrivita, dar clientul le-a gasit la o super oferta. Si pretul a fost chiar bun bun....in plus cuptorul e cu multe functii. Dar da, ca si stil nu e perfect :)
@eStockYT
@eStockYT 22 күн бұрын
sus pui masina traditionala de tocat carne, aparat de facut suc din fructe
@TatiPoate
@TatiPoate 19 күн бұрын
da, acestea ar fi 2 variante, intr-adevar. Daca la masina de tocat e clar ca o perioada propice pentru a fi folosita e luna decembrie, la aparatul de facut fructe folosirea ar trebui sa fie constanta.
@andreid.9105
@andreid.9105 21 күн бұрын
Pt usi exista profile gola super discrete si scapi de manere si push to open, dar intradevar sunt mai scumpe. Cu tot respectul dar mi se pare foarte urata bucataria din cauza atator linii care nu se leaga nici cum precum si uzul de manere intr-o parte si in alta nu. Prin urmare nu prea esti in masura sa dai sfaturi. Data viitoare poate incerci totusi sa o faci cu o firma profesionista? :)
@TatiPoate
@TatiPoate 19 күн бұрын
Manere gola discrete nu prea ai cum sa le folosesti la frigider. Acolo nu ai cum sa duci peretele lateral mai in spate pentru a face loc manerului. Poti face ceva cu un maner frezat in cant, dar usa fiind mai greu de deschis (din cauza ca e prindere magnetica la frigider), nu prea ai variante nici pe frezare. Iar la masina de spalat vase singura varianta e sa iti iei o masina care nu vine prinsa in blat si sa iti ramana loc sa pui acolo maner Gola. Dar daca nu ai si in stanga-dreapta, iar arata ca nuca-n perete. Tocmai motivele de mai sus sunt cele pentru care prietenii nostri au decis sa foloseasca manere in partea de jos a mobilierului, cautand si elementul practic nu doar aspectul. Mesajul din video e cat se poate de clar - incearca sa ai si o bucatarie utila, nu doar aspect. Ti-am dat doar 2 exemple de ce nu se putea folosi gola jos, iar push to open electric era prea scump. Iar tocmai exemplele acestea si experientele ciudate avute cu designerii, in trecut, ma fac sa am aceasta lista.
@gheorghebancila9195
@gheorghebancila9195 19 күн бұрын
Mecanismul masini de spalat vase care se deschide singura dupa spalare e foarte sconsigliat deoarece aburul iti distruge mobila in timp scurt
@TatiPoate
@TatiPoate 19 күн бұрын
Sunt oricum putine modele care stiu sa deschida usa, unele pot sa o faca la un anumit timp dupa ce s-a terminat programul, pentru a nu scoate abur. Dar asta inseamna chiar mai mult timp in care nu ai acces la vasele din masina.
@mariusfelix9577
@mariusfelix9577 21 күн бұрын
Mânerele îngropate sunt pe viata
@TatiPoate
@TatiPoate 19 күн бұрын
Doamnele cu manichiura mai delicata m-au anuntat ca protesteaza si nu sunt de acord :)
@stefania9753
@stefania9753 21 күн бұрын
F OK!
@monicawmonica
@monicawmonica 17 күн бұрын
Mie sincer nici nu prea îmi plac bucătăriile astea cu totul incorporabil și cu uși care se inchid. Sunt foarte reci și fără viață. Prefer ceva mai cald și primitor.
@TatiPoate
@TatiPoate 17 күн бұрын
@@monicawmonica cu rafturi si polite deschise, sa ai totul la indemana....
@liviab7940
@liviab7940 7 күн бұрын
Dacă ar fi după mine as face doar sertare!!! Muuuulte sertare!!!
@TatiPoate
@TatiPoate 6 күн бұрын
@@liviab7940 da, sunt foarte folositoare
Concluzii si mituri dupa 5 ani de stat la casa
23:48
Tati Poate
Рет қаралды 6 М.
나랑 아빠가 아이스크림 먹을 때
00:15
진영민yeongmin
Рет қаралды 16 МЛН
Fake watermelon by Secret Vlog
00:16
Secret Vlog
Рет қаралды 14 МЛН
10 produse IKEA ideale pentru case mici
14:33
Tati Poate
Рет қаралды 14 М.
EXPERIENTA MEA CU PLITE CU INDUCTIE
30:47
DigiPedia
Рет қаралды 5 М.
Rețeta de cozonac cu nucă și cu mac
40:26
mângâiați de soare
Рет қаралды 18 М.
Colturile de bucatarie. 6 idei practice de amenajare
16:17
Tati Poate
Рет қаралды 2 М.
Architect's TOP 10 Kitchen Design Mistakes
21:12
Daniel Titchener
Рет қаралды 818 М.
La ce te uiti cand cumperi casa noua? Doar 4 verificari!
33:36
나랑 아빠가 아이스크림 먹을 때
00:15
진영민yeongmin
Рет қаралды 16 МЛН