Extinction Rebellion blokkeerde opnieuw de A10 Zuid

  Рет қаралды 15,347

AT5

AT5

Ай бұрын

Bij de demonstratie op de A10 Zuid zijn vandaag 326 demonstranten aangehouden, meldt een woordvoerder van de politie. Van hen werden 31 mensen opgepakt voor het veroorzaken van de blokkade.
Die 31 betogers deden dat bij de oprit ter hoogte van de Henk Sneevlietweg. Ze blokkeerden daar een deel van de weg waardoor het verkeer niet of nauwelijks door kon rijden. Daardoor werd het voor de demonstranten die bij het voormalig ING-kantoor stonden, makkelijker om de weg te betreden.
Die groep demonstranten wist het uiteindelijk twee uur vol te houden op de A10. Om iets voor 13.00 uur, ongeveer een uur nadat de eerste betogers de weg op waren gelopen, liet burgemeester Halsema weten dat de demonstratie zou worden ontbonden.
De politie greep vervolgens in door demonstranten één voor één mee te nemen. Op de snelweg werden er 295 demonstranten aangehouden. Er waren een stuk meer activisten op de weg, maar omdat een deel van hen besloot om uit zichzelf de weg te verlaten, werd niet iedereen meegenomen.
De demonstranten worden met lijnbussen naar sporthal de Weeren in Noord vervoerd, waar ze mogen uitstappen. De A10 Zuid was rond 14.15 uur nagenoeg leeg. Een uur later werd de weg vrijgegeven.
De 31 andere demonstranten zijn naar het cellencomplex Meer en Vaart gebracht. Volgens de politie zijn zij verantwoordelijk voor het veroorzaken van de blokkade. Ze blijven vastzitten totdat de recherche ze verhoort. Daarna besluit het OM of ze langer vast blijven zitten. Op die plek staan nu ook meerdere opleggers met gehuurde auto's, die door de demonstranten werden gebruikt om de weg te blokkeren.AT5 - Echt Amsterdams Nieuws
Abonneer hier op ons youtubekanaal:
/ at5
Tips of opmerkingen?
Whatsapp: 06 511 909 38
Telefoon: 020 555 1155
Volg AT5:
www.at5.nl
Instagram: at5.nl
Facebook: at5nl
Twitter: at5

Пікірлер: 383
@JanLion-zb1bd
@JanLion-zb1bd Ай бұрын
Weg met extinction rebellion.
@boiling.behaviours
@boiling.behaviours Ай бұрын
Goed gezien! De A10 om perfect te zijn.
@Soul-zl6bb
@Soul-zl6bb Ай бұрын
@@boiling.behaviours Extinction Rebellion is goed op weg!
@ronaldslegers1754
@ronaldslegers1754 19 күн бұрын
​@@Soul-zl6bbOp weg naar de afgrond.
@gerben19801
@gerben19801 Ай бұрын
Ik reed recent op een uitvoegstrook. Er reed een auto met aanhanger voor mij, 70-72km/h..., en aangezien je een eind verder een andere rijksweg op moest, wilde ik niet achter zo iemand zitten met invoegen. Ik gaf richting aan naar links, haalde in, en voegde netjes weer voor deze auto. Politie A6 opeens achterop mn bumper. Ik werd aangehouden en kreeg een bekeuring voor het niet volgen van de aangegeven rijrichting. 289 euro!!! Echt om ziedend van te worden. Vervolgens lees je dat mensen die doelbewust de A12 zijn opgelopen ( levensgevaarlijk en maatschappelijk ontwrichtend, gezien de tendens van hun acties ) een prent van 200 euro kregen.... Dus in dit land krijg je voor het inhalen van een auto op een uitvoegstrook, notabene met aangeven van richting een hogere bekeuring dan wanneer je doelbewust de rijksweg oploopt en blokkeert... Schiet mij maar lek. Maar Ik ben door dit soort politiek knap aan het radicaliseren.
@Herr_Flick
@Herr_Flick Ай бұрын
En Halsema zag dat het goed was. Wat recht is is krom en andersom. Dat ze maar naar India of China gaan. Daar is een veel grotere vervuiling, maar ik vermoed dat ze niet meer terugkomen want dat pikken ze daar niet. Hier worden ze gepamperd.
@PietjePuk1234
@PietjePuk1234 Ай бұрын
En met jou zijn er heel veel mensen deze klimaatdictatuur waar we in leven spuugzat!!
@Herr_Flick
@Herr_Flick Ай бұрын
@@PietjePuk1234 het is niet voor niets dat er zoveel zeteltjes zijn voor Wilders. De mensen zijn dit gezever meer dan zat en zitten helemaal niet te wachten op de groengoeroe met zijn milieuplannetjes. De halve wereld staat in vuur en vlam met oorlogen en hier maken we ons eigen druk over 0.0004 procent opwarming van de aarde en daar gaan we dan 60 miljard taxpoet voor verbranden. Wat een waanzin.
@Carolienzijlstra7059
@Carolienzijlstra7059 Ай бұрын
Welkom in 🇳🇱 de omgekeerde wereld 😤
@Treinbouwer
@Treinbouwer Ай бұрын
Ze krijgen meestal geen prent, al is het maar omdat ze hun ID bewust niet meenemen en de politie ze niet gewoon ook daar een bekeuring voor geeft en vast houdt tot die identiteit bekend en geverifieerd is. Je kunt bij een valse naam ook nog een boete rekenen voor het opgeven van een valse naam (identiteitsfraude), maar ook dat gebeurt niet. Als ze echt willen hadden ze die oproerkraaiers veel meer boete kunnen geven dan die verkeersboete van u. Als u een keer in het spoor van de NS terugzoekt op KZbin ziet u dat vroeger zelfs een conducteur dat mocht. Waarom zou een agent dat nu niet mogen?
@legs0fsteel
@legs0fsteel Ай бұрын
Zo kun je maar zien hoe belangrijk het is om dagbesteding te regelen voor mensen met een ernstige geestelijke handicap als ze niets te doen hebben dan scholen ze samen en denken dat dit dingen op gaat lossen. Wat hebben ze yoch een moooi leventje zonder baan of huis dat ze moeten bijhouden.
@milanivletsjvletsj7069
@milanivletsjvletsj7069 21 күн бұрын
Nutteloze levensvormen
@pgrinwis
@pgrinwis Ай бұрын
Gewoon van de A10 af knuppelen
@NBALLC
@NBALLC Ай бұрын
😂😂😂
@thefashionchica5734
@thefashionchica5734 Ай бұрын
Top idee
@milanivletsjvletsj7069
@milanivletsjvletsj7069 21 күн бұрын
Zo is het
@elliekramer1466
@elliekramer1466 Ай бұрын
Niet te begrijpen dit. De politie werkt eerst mee met dat ze de weg op kunnen om ze daarna weer van de weg te gaan halen. Dat is hetzelfde een inbreker te gaan helpen om een raam van een woning open te krijgen om hem daarna binnenshuis op te gaan pakken.
@boiling.behaviours
@boiling.behaviours Ай бұрын
Nee dat deden ze niet, ily armer
@elliekramer1466
@elliekramer1466 Ай бұрын
​@@boiling.behaviours De beelden van NOS zeggen heel wat anders. De politie kon die gasten bij de vangrail al oppakken maar gaf de sein dat ze de weg op mochten en binnen een bepaalde tijd weer terug moesten.
@Fleur-pw6sj
@Fleur-pw6sj Ай бұрын
@@boiling.behaviours Jammer dat er geen gierwagen in de buurt was, had traangas ook heel leuk gevonden. Jullie zaaien alleen haat en woede en zien de gevolgen van deze misselijk makende acties niet in, alleen gestoorde mensen die niet kunnen denken, niets te doen hebben en totaal niet begrijpen wat zij op die weg doen, doen hier aan mee, massa hysterie is dit. Groet Fleur.
@forestdweller5581
@forestdweller5581 Ай бұрын
Ja want extinction rebellion breekt ook bij jouw huis in dus het is hetzelfde.
@Soul-zl6bb
@Soul-zl6bb Ай бұрын
@@forestdweller5581 Precies. @elliekramer1266's vergelijking gaat niet op.
@paulkonings8264
@paulkonings8264 Ай бұрын
Rot op met die acties. Uitkeringen intrekken
@hettyslooter4533
@hettyslooter4533 Ай бұрын
Echt stuitend en meteen ook getuigen van je domheid om te denken dat het uitkeringsgerechtigden zijn!
@forestdweller5581
@forestdweller5581 Ай бұрын
Dan wordt onze "onderklasse" nog misdadiger Paul. Beter sluiten we ze in kampen op.
@Soul-zl6bb
@Soul-zl6bb Ай бұрын
@paulkoning8264 Dit is de noodtoestand van het klimaat. Jij bent meer dan evenredig medeplichtig aan gaande en dreigende massasterfte.
@HarpsichordVinylGallery
@HarpsichordVinylGallery Ай бұрын
Kregen de demonstranten nog een warme maaltijd en een gesponsorde haarband? Dat hadden ze wel verdiend met die regen.
@FireOfJagz
@FireOfJagz Ай бұрын
De boeren in Brussel iig wel. Die zijn lekker gespekt door ome EU
@zwaardvis7294
@zwaardvis7294 Ай бұрын
Wappie
@joeendel3614
@joeendel3614 Ай бұрын
Omdat je overlast veoorzaakt moet je je zin krijgen? Begin een politieke partij zo werkt het in Nederland
@lovanes4383
@lovanes4383 Ай бұрын
Er zitten al genoeg EXTREMISTEN van Greenpeace in de Kamer !!
@tjallingdalheuvel126
@tjallingdalheuvel126 Ай бұрын
Tja dan blijkt dat het een handvol mensen, zonder democratisch draagvlak. Steeds hetzelfde clubje dat moet doen lijken alsof er draagvlak is voor beleid dat er niet is. Daarom pakt men ze ook niet aan. Als ze de rekening krijgen is de lol eraf. Gemeenten die de politie ze niet laat aanpakken, weg ermee. Weer een democratie maken ipv aristocratie met usefull idiots die beeldvorming creëren.
@user-ke4em8mo6s
@user-ke4em8mo6s Ай бұрын
"Wanneer je veel tijd hebt maar weinig hersens"
@lennykak
@lennykak Ай бұрын
Zou het geven van boetes aan mensen die zich zonder voertuig op de snelweg begeven niet gewoon helpen?
@hermanbandofbrothers
@hermanbandofbrothers Ай бұрын
Ik herinner mij Iets met blokkeerfriezen en 200 uur werkstraf maar die waren niet links
@richardhltrp1791
@richardhltrp1791 Ай бұрын
nee ! jammer genoeg word dat betaald door een hele grote terreurorganisatie ! dit gaat niet over het milieu maar het ontwrichten van de economie ! ze drinken allemaal koffie uit een plastic beker voordat deze werkeloze kinderen op de weg gaan zitten ..
@boiling.behaviours
@boiling.behaviours Ай бұрын
In Frieslan hebben ze niet eens werk, komen ze hier ook nog vertellen hoe of wat
@bgrm590
@bgrm590 Ай бұрын
Helaas is vrijheid van menings uiting en het recht om te protesteren fundamenteel voor onze wet. Zoals mensen vaak zeggen "zo doen we het hier en als je dat niet waardeerd ga je maar weg"
@harmpersoons4744
@harmpersoons4744 Ай бұрын
oppakken en de schade laten betalen
@vonescher6887
@vonescher6887 Ай бұрын
Snelweg blokkeren onmiddellijk verbieden. Het is te gek voor woorden dat dit wordt toegestaan. Volgende keer waterkanon pepperspray en honden erop los laten 😤
@arnoeeuwigheid4499
@arnoeeuwigheid4499 Ай бұрын
Het NUTTELOZE TUIG laat weer eens van zich horen!!!! Waar blijft toch die beloofde BULLDOZER??? Het zou de politie een hoop werk besparen!!!!👍👍👍
@ubegrijpt8131
@ubegrijpt8131 Ай бұрын
Het nieuwe normaal in Nederland. Hoe gekker je doet hoe gewoner het is.
@TradeMyWish
@TradeMyWish Ай бұрын
Ik zou emigreren als je het allemaal niet meer aan kan. Misschien ergens naar het Midden-Oosten? Daar mag je qua klimaat doen wat je wilt. Of misschien toch bedenken dat voor alle lusten die wij in Nederland krijgen er soms ook lasten bij horen. Onder elk willekeurige nieuwsbericht staat niets anders dan geklaag maar ik zou je wel beseffen dat Nederland niet voor niets elk jaar in de top 5 van prettigste landen om in te wonen staat.
@Carolienzijlstra7059
@Carolienzijlstra7059 Ай бұрын
@@TradeMyWish die top 5 ....is dat de lijst uit het asielzoekers krantje 🤔 enne ff over dat emigreren dat is niet zo eenvoudig he dat moet met werk/ gezin/ familie / geld /gezondheid wel mogelijk zijn want de meeste landen zijn niet zo maf als Nederland waar je als buitenlander alles aangeboden krijgt, daar moet je nl. voor jezelf zorgen zoals het hoort
@forestdweller5581
@forestdweller5581 Ай бұрын
Ja ga maar snel weg ergens anders janken.
@PcBro32
@PcBro32 Ай бұрын
​@@TradeMyWishik zou zeggen gewoon je bek houden!
@TradeMyWish
@TradeMyWish Ай бұрын
@@PcBro32 Woorden en daden. Blijf maar lekker klagen dan
@marz5940
@marz5940 Ай бұрын
Hier zie je hoe slap Nederland is in aanpakken bah bah...
@r.v2174
@r.v2174 Ай бұрын
Tbs patienten stuk voor stuk
@boiling.behaviours
@boiling.behaviours Ай бұрын
Gemiddelde TBS-cliniek kost geld. Deze mensen, XR, gaan geld opleveren! ❤
@r.v2174
@r.v2174 Ай бұрын
@@boiling.behaviours Om even in de woorden van FamkeLouise te blijven...jij bent nieeeeeet goed!
@Fleur-pw6sj
@Fleur-pw6sj Ай бұрын
@@boiling.behaviours Wat een geweldige reactie van zo'n dom egoistisch manneke, bedoel je met geld opleveren dat jullie allemaal gaan werken in plaats van te profiteren.
@boiling.behaviours
@boiling.behaviours Ай бұрын
​@@r.v2174 WipWapPlank van GaBizzey Er zijn een hoop problemen in de wereld Laten we ze stuk voor stuk tackelen.
@Fleur-pw6sj
@Fleur-pw6sj Ай бұрын
@@boiling.behaviours Veel succes wereld verbeteraar, met het IQ van een kleuter.
@johncarllarmonie7731
@johncarllarmonie7731 Ай бұрын
Een zeer kleine minderheid die hun wil over de meerderheid probeert op te leggen.
@boiling.behaviours
@boiling.behaviours Ай бұрын
Je buurman drukt ook weekelijks zijn willie op je vrouwtje 😉🤫🤫. Arme Johca
@Fleur-pw6sj
@Fleur-pw6sj Ай бұрын
@@boiling.behaviours Uit je reactie en Nederlands blijkt al wat een domme kleuter je bent, hup naar bed , maar eerst je tanden poetsen.
@lonvelden6923
@lonvelden6923 Ай бұрын
Ja of de zeer grote meerderheid die de hele kleine minderheid de wil wilt opleggen: altijd ook open minded naar kijken. Oorlogen draaien om grondstoffen, onder andere om gas/olie. Veel mensen zouden nog niet eens de 2.doc van de vpro in zijn geheel durven kijken van de oorlog in Oekraïne : bloed op brancards, mensen die ter plekke sterven met hun geliefden ernaast, de greppels waar de doden ingaan. Of zelf een muisje doden etc. Zij hebben wel degelijk idealen. Wij willen gewoon naar ons werk of op visite / vakantie en de weg gebruiken. Ook heel logisch, maar snap irritante acties ook wel weer.
@lonvelden6923
@lonvelden6923 Ай бұрын
Daarom kiezen ze waarschijnlijk de weg, omdat daar bloed aan zit met onze auto’s.
@KushKingDAW
@KushKingDAW Ай бұрын
Dat is facisme.
@jeroen7716
@jeroen7716 Ай бұрын
Ah vandaar dat de A9 file was op zaterdag. Goed voor de uitstoot al die draaiende motoren die niet vooruit gaan. Proficiat XR
@akebouz
@akebouz Ай бұрын
Ecofascisten
@philldol4027
@philldol4027 Ай бұрын
Ga voor de deur van de parlement liggen. Waarom ga je mensen benadelen voor jou eigen standpunten. Je bent dan gewoon echt zielig! Mensen moeten werken, hebben rondweg gewoon dingen te doen. En en jij durft ze tegen te houden voor een achterlijke reden.
@nesetakilli8739
@nesetakilli8739 Ай бұрын
Dit hele gedoe is onzin idd maar voor een parlement of op een plein demonstreren werkt niet je moet chaos veroorzaken voordat de overheid er wat aan gaat doen dus ze doen het wel goed maar de standpunten zijn echt onzin
@RAUWOFFICIAL
@RAUWOFFICIAL Ай бұрын
de parlement
@raphaelbriganti6030
@raphaelbriganti6030 Ай бұрын
want je denkt dat mensen er om boeien als ze het voor t parlement doen? Je snapt het nut hiervan toch wel
@nvelsen1975
@nvelsen1975 Ай бұрын
@@raphaelbriganti6030 Nee, er is geen nut. Zelfs als we zoals die idioten willen heel Nederland verwoesten, zal India, landen in Afrika en Rusland zoveel vervuilen dat het klimaat van de planeet sowieso instabiel wordt.
@user-ki4sd5cf7m
@user-ki4sd5cf7m Ай бұрын
@@raphaelbriganti6030 nee, niet echt, het is puur pesten, meer is het niet.
@georgevisser9346
@georgevisser9346 Ай бұрын
Deze mensen mogen dus eigen rechter spelen? Als die of die niet doen wat ze eisen , dan is kennelijk toegestaan de regels aan de laars te lappen? Denk dat de Politie de zo geliefde Eritreeërs om hulp moet vragen om hier even snel een einde aan te maken.
@geertklinge9343
@geertklinge9343 Ай бұрын
Gewoon dat deel van de a10 afsluiten niemand erin en niemand eruit ook geen voedsel na een paar dagen ben je van het probleem af
@EricvZ1967
@EricvZ1967 Ай бұрын
Waar zijn de waterkanonnen nu? Die zullen deze keer wél effect hebben..
@KM-hn8ce
@KM-hn8ce Ай бұрын
Daar heb ik je niet over gehoord toen de boeren alles plat legden.
@tina4621
@tina4621 Ай бұрын
die zorgen tenminste voor voedsel in ons landje@@KM-hn8ce
@Jan-ln4no
@Jan-ln4no Ай бұрын
​@@KM-hn8ceLeuke whataboutisme, wil je nu een sticker? 😅
@EricvZ1967
@EricvZ1967 Ай бұрын
@@KM-hn8ce hoor/lees jij alles wat ik post dan?
@bgrm590
@bgrm590 Ай бұрын
@@Jan-ln4no leuk leer momentje, een directe vergelijking is niet een "whataboutism". Een "whataboutism" is wanneer iemand een onvergelijkbaar iets noemt zonder een argument te maken. Hier is het bijde een protest en daarom is dit een goede vergelijking. Ik zal het argument voor je anders verwoorden. "Waarom willen mensen bij dit protest het wel maar bij een vergelijkbaar protest (dat ook een snelweg blokkeerde) niet?" Dit argument is niet geweldig want we weten dat rechtse mensen alleen in vrijheid van menigs uiting geloven wanneer ze het ergens mee eens zijn en dit is niet nodig om te zeggen. Ik zou zelf gewoon mensen er op wijzen dat dit allemaal in de grondwet staat en dat je gewoon geen baby moet zijn en moet omrijden.
@fritsspijkerman7319
@fritsspijkerman7319 Ай бұрын
We hebben in Nederland Mariniers, Marechaussee, ME, Bereden Politie en Cavalerie. Waar zijn die ????
@chriskappert1365
@chriskappert1365 Ай бұрын
Die komen als er weer een corona demonstratie is !
@Fleur-pw6sj
@Fleur-pw6sj Ай бұрын
Mogen beslist niet ingrijpen van de regering, zo ontzettend jammer, had gelijk een goede oefening geweest.Moeten koekjes en frisdrank uitdelen aan dit gespuis. Groet Fleur.
@Herr_Flick
@Herr_Flick Ай бұрын
@@Fleur-pw6sjDat willen we wel maar dan wel met zo'n mooie wapenstok :)
@Fleur-pw6sj
@Fleur-pw6sj Ай бұрын
@@Herr_Flick wil ik die wapenstok nog wel betalen, helemaal met u eens. groet Fleur.
@Carolienzijlstra7059
@Carolienzijlstra7059 Ай бұрын
Waar die zijn....politie zit standaard in hun koffiehok en we hebben nog 2 militairen 1 is op vakantie en de andere zit thuis schietgeluiden te oefenen want de munitie is bijna op🇳🇱🥳
@watnoudan
@watnoudan Ай бұрын
Gewoon doorrijden. Ga voor het paleis liggen ofzo? Of durven ze dat niet?
@starkoo
@starkoo Ай бұрын
Moet gewoon verboden worden doe je het pats boem strafblad! Tweede keer een flinke taak straf....
@nvelsen1975
@nvelsen1975 Ай бұрын
Moeten we wel eerst de wet veranderen dat het verboden is politieke oriëntatie mee te wegen in een veroordeling, anders spreekt de linkse rechter ze massaal vrij. Een XR terrorist die een ME'er keihard in zijn hand beet werd door een corrupte linkse rechter vrijgesproken, ondanks foto's van de verwonding en 3 politiegetuigen (1 plus een wond is genoeg voor een veroordeling).
@aqwsderxz
@aqwsderxz Ай бұрын
bruh ga protesteren in India en China
@ercanyilmaz8108
@ercanyilmaz8108 Ай бұрын
Het schijnt dat je als demonstrant een loon kunt krijgen van ongeveer 1500 euro. Dit is de wettelijke maximum. Alleen krijgen deze gasten meer dan dat. Daarmee wordt de wet dus overschreden. Daarnaast is het waarschijnlijk erg interessant om de stichting die hun loon betaalt te onderzoeken en daarbij te kijken door welke bedrijven en instanties zij een "donatie" ontvangen.
@boiling.behaviours
@boiling.behaviours Ай бұрын
Er plakt een stuk wc papier aan je schoen. Yilmza.cstv
@chriskappert1365
@chriskappert1365 Ай бұрын
Sjorske Soros ?
@Josephstrike
@Josephstrike Ай бұрын
De kop aafhouwe tot onger de erm
@playonkorg
@playonkorg Ай бұрын
Hup naar school, les Nederlands begint zo
@user-ki4sd5cf7m
@user-ki4sd5cf7m Ай бұрын
Protesteren, prima, maar doe dat lekker in Den Haag, daar bestaat een prachtig (malie)veld voor.
@demonicedone
@demonicedone Ай бұрын
😂 a10 race .. oproep aan alle a'dammers .. erdoorheen vegen met 230 .. wie de meeste rondjes maakt . En bonus punten per doodgeredenne
@robvp71
@robvp71 Ай бұрын
wow stoere woorden voor iemand die nog geen rijbewijs heeft!
@demonicedone
@demonicedone Ай бұрын
@@robvp71 zegt wie .. vlg mij had ik die eerder dan jij ..
@Jan-ln4no
@Jan-ln4no Ай бұрын
​@@robvp71Beetje domme reactie, maar ja, wat wil je dan ook wanneer je alleen maar jijbakken hebt.
@TradeMyWish
@TradeMyWish Ай бұрын
Lesje Nederlandse grammatica zou geen kwaad kunnen zo te zien.
@Xander-is2bf
@Xander-is2bf Ай бұрын
Er zei er een au. Hij schreeuwde het niet uit van de pijn. Conclusie: harder aanpakken!
@donnietermaat
@donnietermaat Ай бұрын
Allemaal oppakken en 5000 euro boete geven
@rae.helder
@rae.helder Ай бұрын
Goed ze zijn hard handig weggehaald! Onnozele demonstratie!
@user-jx8tl2vu5t
@user-jx8tl2vu5t Ай бұрын
Weet je wat dit aan belastinggeld kost leg dat maar op hun instinctionbordje neer 😊
@ptgabber
@ptgabber Ай бұрын
Een uur te lang. Sneeuwschuiver inschakelen en wegvegen. Was de politie ten tijde van de corona ook specialist in. Toen wel 😢😢😢
@T.v.d.V
@T.v.d.V Ай бұрын
Je zou de woningvoordeuren van alle betogers moeten blokkeren.
@playonkorg
@playonkorg Ай бұрын
Een woning heeft ramen in de meeste wijken......loop er maar eens naar toe.
@BartRunning
@BartRunning Ай бұрын
Ik heb dus een kind van 4. En als die zijn zin niet krijgt gaat hij ook met zijn armen over elkaar op de grond zitten. Maar bij hem hoort het gedrag en kunnen we er wat mee.
@henribunskoek7556
@henribunskoek7556 Ай бұрын
Wanneer is de volgende ? En waar? We zijn hier met een aantal die dan ook wel even willen komen Niet voor support voor XR maar voor de normale mensen die de wet niet continue overtreden
@selimd40
@selimd40 Ай бұрын
Maart 1973 is over!
@MrShotta1989
@MrShotta1989 Ай бұрын
€400 boete pp a.u.b. en inname rijbewijs, ze zijn een gevaar op de weg
@sonnykanon358
@sonnykanon358 Ай бұрын
Om te janken dit
@boiling.behaviours
@boiling.behaviours Ай бұрын
Volgens Rutte nog genoeg papier om tot eind van je levem door te janken. Janker.t.
@Fleur-pw6sj
@Fleur-pw6sj Ай бұрын
@@boiling.behaviours Kijk met dit soort reacties kweek je alleen maar haat, duidelijke uitleg kun je niet geven, daar is je kleuter gedrag te dom voor net als je Nederlandse taal.
@sneezyfido
@sneezyfido Ай бұрын
Er is niets veranderd omdat de actie ongericht en ondoelmatig is. Niemand die overdag over die weg rijdt heeft invloed op de gestelde doelstellingen. Dat zijn niet de juiste mensen om lastig te vallen.
@7249xxl
@7249xxl Ай бұрын
Allemaal in de bus laden en t water in rijden. Uitschot
@jurjenvanderhoek316
@jurjenvanderhoek316 Ай бұрын
En het ironische is: er is helemaal geen klimaatcrisis! Fluctuaties in de temperatuur zijn van alle tijden! Er is niets aan de hand!
@ankavoskuilen1725
@ankavoskuilen1725 Ай бұрын
Waar blijven de 200 uur taakstraffen? Met de inflatie en zo, mag het ook wel 300 zijn.
@roerbakmixone
@roerbakmixone Ай бұрын
gewoon laten zitten die mensen en het verkeer door laten rijden
@playonkorg
@playonkorg Ай бұрын
Wie moet dat 'laten' organiseren?
@meindertpostma9492
@meindertpostma9492 Ай бұрын
waar is de knuppel??????????????, ze lachen jullie gewoon uit😂
@davidmooten6646
@davidmooten6646 Ай бұрын
met het blokkeren van de A10 verwachten deze mensen veranderingen.....?
@playonkorg
@playonkorg Ай бұрын
De meeste demo's geven geen directe verandering, evenmin jouw comment. Zowel jij als de demonstranten laten zien wat ze vinden
@KushKingDAW
@KushKingDAW Ай бұрын
Het bewust de snelweg op gaan moeten ze voortaan maar straffen als poging tot doodslag, je zet immers levens op het spel.
@mennorombouts8479
@mennorombouts8479 Ай бұрын
Waarom gaan deze mensen niet helpen met het verzorgen van ouderen of zieke mensen? Dat heeft namelijk direct effect en het zou de maatschappij helpen.Waarschijnlijk hebben ze al deze aandachttrekkerij op snelwegen nodig voor het ego.Bah.
@MyoSamuels
@MyoSamuels Ай бұрын
Ik kom ze met plezier bezoeken de volgende keer dat ze op de A10 staan!
@stefvanbev
@stefvanbev Ай бұрын
Wordt het geen tijd om eens te gaan thee drinken met deze mensen…
@tonv912
@tonv912 Ай бұрын
Weer aandacht van de media dat de protesten vervelend zijn, niet waarom de protesten er zijn en dat er nog steeds niets gebeurt.
@ImFord513
@ImFord513 Ай бұрын
Wildschieten op XR zou een nieuwe sport moeten worden? Trouwens zonde van het wegdek dat moet weer schoongemaakt worden. Gewoon wat goed traan gas of permanente oog beschadiging geven (bijvoorbeeld met paintpal)
@ol7926
@ol7926 Ай бұрын
Vermoeiend
@dickblom3392
@dickblom3392 Ай бұрын
Economie zonder fossiel is ,geen geld om dit te doen want er zijn dan geen auto,s op de weg en geen geld voor deze mensen om naar Amsterdam te komen Gestudeerde mensen?
@reneburger4317
@reneburger4317 Ай бұрын
Ze hebben gelijk hoor maarrrre... wat schieten we hiermee op? Elektrisch rijden? Weleens jezelf geïnformeerd over ontploffende batterijen, koude start, laadtijden, nog beperktere actieradius bij koud weer en ga maar door. Hertz heeft 20.000 elektrische auto's weggedaan om dit soort problemen. En dan heb ik t nog niet eens over hoe je al die elektriciteit wilt opwekken, met wind- en zonne-energie gaat dat echt niet lukken. Waterstof? Gigantische opslagproblemen en brandgevaar. Allemaal op de opoefiets? Echt?
@hiddesdroneshots3272
@hiddesdroneshots3272 Ай бұрын
ze hebben helemaal geen gelijk...
@ronaldengels6168
@ronaldengels6168 Ай бұрын
CO2 Global Warming is puur bedrog! M.v.g. dus ze hebben ongelijk!
@lonvelden6923
@lonvelden6923 Ай бұрын
Opoefiets : alles kan:). Uiteindelijk zo leuk zijn de meeste mensen niet, niet stom en gezellig, maar superleuk…mhah…, misschien kunnen we ons collectief opgebouwde negatieve Karma nog redden met bewuster gaan leven.
@lonvelden6923
@lonvelden6923 Ай бұрын
Je hebt plekjes die het al uitproberen in Nederland : waar leuke dingen worden georganiseerd voor mensen en ze volgens de natuur leven. In principe zou alles kunnen evt ook buiten Nederland, genoeg knappe, spiritueel ontwaakte mensen in Nederland. Denk dat er veel positiefs gaat gebeuren komende jaren, hier en in het buitenland : If it ain’t dutch it ain’t much …
@reneburger4317
@reneburger4317 Ай бұрын
@@lonvelden6923 sympathiek gedacht maar zeer onwaarschijnlijk en zeker onhaalbaar op mondiaal niveau, dus zal de wal het schip moeten keren: de aarde redt zich wel en uiteindelijk zullen wij ons moeten voegen naar de natuur.
@MiRae67
@MiRae67 Ай бұрын
Goed zo. Spuit z plat mt water. Irritant zooi
@MrSailmakers
@MrSailmakers Ай бұрын
Ik heb een idee. Kijk hoeveel er een uitkering hebben als je ze op beeld hebt. Gelijk intrekken. Kijken hoe snel ze ophouden met zeiken
@DT-wp4hk
@DT-wp4hk Ай бұрын
Ze vragen om een definitieve oplossing.
@jurjenvanderhoek316
@jurjenvanderhoek316 Ай бұрын
Je zal maar met een zwaargewond kind op weg zijn naar het ziekenhuis ...
@playonkorg
@playonkorg Ай бұрын
..of onvoldoende geld hebben om dat kind weg te brengen, of te ziek zijn om dat kind weg te brengen, of in een echtscheiding liggen zonder aandacht voor het kind, of ontdekken dat meerdere wegen naar Rome zijn.
@jimmyweterings2727
@jimmyweterings2727 Ай бұрын
Knuppels er op doen ze ook bij de boeren
@playonkorg
@playonkorg Ай бұрын
Moeten de boeren dan niet harder duwen als ze zo'n knuppel voorgebonden krijgen?
@dixyland
@dixyland Ай бұрын
Artikel 5 van de wegenverkeerswet toepassen.
@edwinvaniersel
@edwinvaniersel Ай бұрын
Na een uur...
@skuusonius2660
@skuusonius2660 Ай бұрын
Er is vandaag een twee maanden oude baby in Gaza gestorven van uithongering.
@jimmyweterings2727
@jimmyweterings2727 Ай бұрын
Ik zie het heel lief van de fiets halen kom meneer even mee werken meet niet met 2 maten politie Amsterdam
@playonkorg
@playonkorg Ай бұрын
Komma's te koop in de aanbiedingsbak bij de Jumbo
@five6501
@five6501 Ай бұрын
Nekschot is nog te aardig.
@JeanHooijenga
@JeanHooijenga Ай бұрын
un boete pff gewoon maandje op water en brood en uurtje luchte
@galaticwarrior213
@galaticwarrior213 Ай бұрын
Geef ze cel straf
@yuriklaver4639
@yuriklaver4639 Ай бұрын
Wat een verzetshelden - oh wacht, de klimaathype is gewoon mainstream..
@StraightUniversalism
@StraightUniversalism Ай бұрын
sterker nog, de organisatie wordt gefinancierd door elite NGOs die demonstranten betalen
@Grandioos
@Grandioos Ай бұрын
Wegdragen? 😂😂😂......... 😡Traangas d'r op!
@bradclooney69
@bradclooney69 Ай бұрын
Gewoon even lekker rukken in de tuin met een duim in je reet, komt alles goed 👍🏻
@magustagames7239
@magustagames7239 Ай бұрын
Sneeuwschuiver er over heen
@thefashionchica5734
@thefashionchica5734 Ай бұрын
Bij deze 10 euro voor elke klimaat wappie die omver gereden wordt per vrachtwagen met zware diesel moter!!
@blaasabcd9503
@blaasabcd9503 13 күн бұрын
Gewoon die mensen klappen geven beste
@leenhamoen4171
@leenhamoen4171 Ай бұрын
Iedereen door rijden aub
@irenesangster4646
@irenesangster4646 Ай бұрын
Gewoon doorrijden
@perietveld6882
@perietveld6882 Ай бұрын
Hoeveel zitten er nog vast, volgens mij geen eentje meer. Dag lieve politieagent, tot de volgende keer
@playonkorg
@playonkorg Ай бұрын
Conform de wet (dat waarnaar de politie handeld), is er geen reden tot vasthouding
@taunter8856
@taunter8856 Ай бұрын
get the hell off the bloody road
@playonkorg
@playonkorg Ай бұрын
Kom je zo ook uit bed?
@samplebien
@samplebien Ай бұрын
Kijktip npo mini serie: “ ik woke van jou “
@mauricedubois7630
@mauricedubois7630 10 күн бұрын
owto's???
@aemcapello
@aemcapello Ай бұрын
Helden🙌🫶🙏
@Soul-zl6bb
@Soul-zl6bb Ай бұрын
Dit is de noodtoestand van het klimaat. Politici weigeren te handelen. Burgerlijke ongehoorzaamheid is meer dan legitiem, het is een politieke en ethische plicht. Extinction Rebellion doet wat het moet doen.
@playonkorg
@playonkorg Ай бұрын
Daar snappen de stuiterpubers hier geen snars van
@ankavoskuilen1725
@ankavoskuilen1725 Ай бұрын
Wat Extinction Rebellion doet is zorgen dat iedereen tegen ze is, en daar wordt de klimaatverandering in 1 adem in meegenomen. Ze bewerkstelligen dus precies het omgekeerde van wat ze beweren te willen. En het bord voor hun kop is zo groot dat ze dat niet zien. Afgezien daarvan zijn hun eisen totaal onrealistisch.
@NicoM.4
@NicoM.4 Ай бұрын
Op dit moment heel Polen opstaan tegen groen terror . Alle farmers geblokkeerd grens tussen Polen en Ukraine . Dit is genoeg voor ons . En wat is gebeurd nu ? Helpen helpen helpen voor UA . Echt drama . UE weet helemaal niks hoe moet oplossen probleem, maar wij weten wat is beste voor normaal leven . Groetjes van Polen 👋🏻
@boiling.behaviours
@boiling.behaviours Ай бұрын
Als Kevin Kreuger 1:18 (fractievoorzitter JA21 A'dam) de inhoud ontwijkt en reageert als een 16 jarige borderliner, waarvoor heeft hij deze baan dan überhaupt?
@TheLoonyGuy
@TheLoonyGuy Ай бұрын
Kevin Kreuger zegt wat ieder normaal denkend mens denkt. Die onzin die jij verkondigt gaat nergens over. Hoop dat je snel professionele hulp krijgt en een dwangbuis.
@BMW02463
@BMW02463 Ай бұрын
Zoek hulp ,als je je punt moet maken over de rug van mensen met een gediagnostiseerde aandoening dan ben je echt een ongelofelijke sneuneus .
@user-su5jg7cg9x
@user-su5jg7cg9x Ай бұрын
Zie hier acteurs allemaal ingehuurd door de overheid
@venezzrok871
@venezzrok871 Ай бұрын
Nee dat werkt niet op die manier. Het is veel aannemelijker dat een speciaal agent getrained in o.a. (massa) manipulatie/psychologie zo'n organisatie opricht of aan deelneemt om zo dit soort acties vanuit binnenuit te organiseren of te beinvloeden.
@McCommentor
@McCommentor Ай бұрын
Goeie actie, het is de auto dat radicaliseerd, je tijd verkwisten in de spits omdat werk niet naast de deur ligt. Het openbaar vervoer niet openbaar is maar prive
@rikspring
@rikspring Ай бұрын
Goed bezig, extinction Ga door 👍
@TheKissthere
@TheKissthere Ай бұрын
ben je ontsnapt uit de kliniek of heb je het IQ van een fruitvlieg van je ouders meegekregen?
@johnvaneckvandersluis7636
@johnvaneckvandersluis7636 Ай бұрын
Jy bent niet goed by je hoofd dood knuppelen die gasten
@r.v.s.983
@r.v.s.983 Ай бұрын
Waus
@Jan-ln4no
@Jan-ln4no Ай бұрын
Volgden ze maar het voorbeeld van Jim Jones en de People's temple, dan baren ze bij XR goed bezig...
@arnoeeuwigheid4499
@arnoeeuwigheid4499 Ай бұрын
Goed bezig??? OPRUIMEN DIE 🤜💥 ZOOI!!!! En JOU ERBIJ!!!!
@ThePaladinHulk
@ThePaladinHulk Ай бұрын
Prachtig, hup XR hup!
@karindavina7363
@karindavina7363 Ай бұрын
Stel.kneuzen
⁠👉 @artur-boy 👈
00:12
Andrey Grechka
Рет қаралды 179 МЛН
Габаны сындырамыз | Synyptas 3 | 5 серия
21:40
kak budto
Рет қаралды 1,2 МЛН
뜯어먹는 무지개떡 제대로 왔습니다 이게 찐 🌈
00:29
먹스나Muk Sna
Рет қаралды 35 МЛН
Kale & Kokkie zien Ajax naar de kloten gaan
38:31
AT5
Рет қаралды 33 М.
Ondertussen bij de blokkade van Extinction Rebellion
1:30
Filmpjes
Рет қаралды 8 М.
Klimaatdemonstranten blokkeren A12 voor achtste keer op rij
3:27
'Amsterdam heeft duurste huurwoningen van Europa'
2:20
Haagse Chris viraal na enorme tirade tegen Extinction-wappies!
4:44
Omroep PowNed
Рет қаралды 481 М.
⁠👉 @artur-boy 👈
00:12
Andrey Grechka
Рет қаралды 179 МЛН