Extra jakso 13: Joonas Donskoi - matka änäriin oli pitkä

Рет қаралды 35,016

Wet Show

Wet Show

Күн бұрын

Entinen ammattilaiskiekkoilija Joonas Donskoi kertoo matkastaan Raahen kautta Ouluun ja rapakon taakse NHL:ään. Mikä on automiehen tallista löytyvien autojen määrä, entä unelmien auto? Kuinka iso oli Kärppien ensimmäinen liigadiili ja kuinka monta pleikkaria sillä sai? Entä paljonko rookie-dinneri maksoi, mitä kävi Hollisterin kauluspaidalle ja miten seuraavan päivän treenit sujuivat? Tervetuloa mukaan - Wet Show on tehty kaupallisessa yhteistyössä Atria Wilhelmin kanssa. Jaksot ovat kuultavissa myös Spotifyssa.

Пікірлер: 16
@teroalho847
@teroalho847 2 ай бұрын
Hervoton kaveri.😂👍 Varmasti löytyisi asiantuntija töitä Jääkiekon parista jos tänne 🇫🇮 vielä joskus palaa.
@tonninsetelit
@tonninsetelit 2 ай бұрын
Vitun huikea jakso. Olisi voinut kuunnella vaikka 2-3 tuntia vielä lisää. Iso hatunnosto Donskoille ja tsemppiä tulevaan "normaali" arkeen!
@Eerik2
@Eerik2 2 ай бұрын
Nyt tais jäädä hyvää stooria kertomattaki jonku verran, hyvä jakso!
@MegaJanza
@MegaJanza 2 ай бұрын
Oli kyllä todella hieno jakso. Mentiin vähän syvemmälle kuin normi lätkäpuheissa, tätä lisää 💯
2 ай бұрын
Kyllä on alakunäppäilyistä selekiä että poka tullee Raahesta! Kertakaikkiaan on kiva kahtua!
@Keemo437
@Keemo437 2 ай бұрын
Ei saakeli toi Don Father😂😂😂 ihan älytön juttu😂🙏🏻
@Nigoliz
@Nigoliz 2 ай бұрын
Huikea jakso ja huikea pelaaja. Raksilan rankkarikisat ei unohdu koskaan. Hyvää juttua riittää niin ei muutaku kirjan muotoon ylös ja siitä junnuille esimerkkiä kasvusta NHL-pelaajaksi! Nuorelle urheilijalle paljon annettavaa varmasti värikkään uran kautta
@tuomas-fin
@tuomas-fin 2 ай бұрын
Todella hyvä jakso
@PiLLeRi
@PiLLeRi 2 ай бұрын
Joo Don Father part2 ja värjäämää rapakon takasia tarinoita. Menis lempinimestä täysil jos ottais Jumbon leuan😂
@mikkok4614
@mikkok4614 2 ай бұрын
Hieno mies. Huikee tarina!
@petrikomulainen8815
@petrikomulainen8815 2 ай бұрын
Hyvä jakso. Ääni pätki mantereen toiselta puolelta vissiinki? Hyvä vieras ja huikeeta tarinaa. Jonelle zemppiä ja kaikkea hyvää tulevaisuuteen.
@maramultiainen6024 2 ай бұрын
Oululainen jääurheiluyhteisö on tämän talven aikana jo saanut tutustua jääkiekkoiluun Oulun Jääkiekkoilijain järjestämien näytösotteluiden avulla. Oulun Kärpät saa ensi sunnuntaina vieraakseen Raahen Vesan jääkiekkojoukkueen. Ottelusta voimme odottaa näkemisen arvoista, koska Raahessa on valmentauduttu toden teolla. On mm. saatu kuulla, että siellä osataan pelata kovaakin peliä, onpa miehiä taklattu vallinkin yli. Ensi sunnuntaina siis menemme joukolla seuraamaan tätä ensimmäistä täysillä joukkueilla ja täydellä ajalla (3×20 min.) pelattavaa jääkiekko-ottelua Oulussa. (Sanomalehti Kaleva 28. tammikuuta 1949.
Kärpät pelasi siis ensimmäisen jääkiekko-ottelunsa sunnuntaina 30. tammikuuta 1949 ja voitti Raahen Vesan maalein 5-3. Kärppien paras pelaaja oli Tauno Ollikainen, joka teki kaksi maalia. Sankassa lumipyryssä pelattua ottelua seurasi Oulun Keskuskentällä 200 katsojaa. Kärppien voitto oli yllätys, sillä Raahessa oli jääkiekkoa pelattu jo muutama vuosi. Raahelaiset voittivatkin muutamaa päivää myöhemmin kotiottelussaan Kärpät maalein 14-0. Valmentaja Jorma Nykänen sanoi suurinumeroisen häviön johtuneen ”ylikunnosta”. Kärppien silloisen hyökkääjän Eero Tauriaisen mukaan pelaajien piti erätauoilla puhdistaa jäätä itse, koska kentänhoitaja toimi saamiensa ohjeiden mukaan.
Jakso 28: Kari Jalonen - empaattisuus tuo tulosta